Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
5 (11.9%)
2-1
2 (4.8%)
1-0
0 (0%)
0-0
3 (7.1%)
1-1
11 (26.2%)
2-2
1 (2.4%)
0-2
4 (9.5%)
0-1
8 (19%)
1-2
6 (14.3%)
άλλο ?
2 (4.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 42

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 05 Φεβ 2014 12:46

Αποστολέας Θέμα: 23η Σκόντα Ξάνθη - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 28461 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: 23η Σκόντα Ξάνθη - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #100 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 09:52 »
Τελικά όταν κερδίζει ο ΠΑΣ αυτοί που στεναχωριούνται είναι περισσότεροι από αυτούς που χαίρονται. Εγώ ένα έχω να πω:

ΞΥΔΙ

Αποσυνδεδεμένος teo mono-pas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 10:00 »
μπουκωμένα στοματάκια και τα άρρωστα μυαλουδάκια που είστε?

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 10:14 »

Όταν χρησιμοποιείται αποσπάσματα από αλλες ιστοσελίδες, παρακαλείστε όπως αναφέρετε την πηγή.

Καλημέρα.

Υ.Γ. Άρρωστα είναι τα μυαλά που τις χαρούμενες μέρες προσπαθούν να προκαλέσουν και να δηλητηριάσουν τις σκέψεις των συντρόφων και ομοϊδεατών τους. Αν θεωρείτε πως εδώ μέσα δεν υπάρχουν τέτοιοι, καλό δρόμο και προσοχή στις λακούβες.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 10:14 »
Φαντάσου πόσο άρρωστο μυαλό είσαι και παπαγαλάκι
που έρχεσαι μετά από νίκη του ΠΑΣ
να πικάρεις....ΠΑΣολέδες.

Λες και υπάρχει ΠΑΣολές που δεν χαίρεται με το να κερδίζει η
ομάδα.
Ό,τι μλκια γράψει ο άλλος την μεταφέρετε αυτούσια...

:stop:

Αποσυνδεδεμένος teo mono-pas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 11:17 »

ομάδα.

αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα που πικάρουν την ομάδα όταν χάνει και μετά εξαφανίζονται... Σορρυ αν ενοχλήθηκαν και κάποιοι άλλοι, σαφώς και πρέπει να χαιρόμαστε όλοι μας όταν κερδίζουμε , το θέμα είναι να στενοχωριόμαστε και όλοι όταν χάνουμε, να λέμε τα κακά αλλά και τα καλά! που είναι αυτοί που έκραζαν τους ασχετους παίχτες και το ελλιπέστατο ρόστερ? που είναι αυτοί που έκραζαν τον Πετράκη πριν καν έρθει και τώρα που η ομάδα δείχνει να τσουλάει δε μιλάν για μεταγραφές και για τουλάχιστον β εθνικής ρόστερ ? που είναι αυτοί που μας έπρηξαν με τη φυγή τσιώλη,  για τους λόγους ότι δεν του έκανε μεταγραφές? Κύριοι η ομάδα είναι μια χαρά, οι παίχτες αρχίζουν να βρίσκουν τους ρόλους τους και το στυλ παιχνιδιού που τους ταιριάζει. Δεν ήθελε δα και πολύ μυαλό να βρεί κάποιος τι χρειάζονταν η ομάδα, ευτυχ'ως το βρήκαν... έστω και αργά.  Σας βλέπω καλά διαβασμένους πάντως... και γιατί σας πείραξαν αυτά που λέω?  Φίλε εγώ πικάρω μόνο τους κακοπροαίρετους και αυτοί είναι ευτυχώς λίγοι! Α!  και όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται, μη ξεχνιώμαστε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 12:10 »
αφηστε κατα μερος τις βλακειες για στημενα κτλ.......και γω να πω οτι ηταν στημενες ολες οι ηττες μας........

ερχεται αγωνας με αντιπαλο που ανεξαρτητως αποτελεσματος θα τσεκαρουμε την αγωνιστικη αναμορφωση της ομαδας......ομαδα αμυντικα πολυ κουμπωμενη....και εκει θα δουμε τι πραγματικα λιγο η πολυ εχει αλλαξει.........

καθοτι .......στημενο μπορεις να κανεις νικη.......δεν μπορεις ομως στη μουφα αυτα που αγωνιστικα κραζαμε ολη τη χρονια να τα παρουσιασεις χωρις να τα εχεις δουλεψει.........

αυτα ειδαμε χθες.......αυτα που κραζαμε οτι ελειπαν τα ειχαμε χθες......και στημενο ξεστημενο αν δεν τοχεις ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.........

γραμμες κοντα η μια στην αλλη.......οταν βγαιναμε απο πλαγια απεναντι σε οργανωμενη αμυνα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο καθες ακραιος δεν ηταν μονος του.....ειχε απο πισω το μπακ και δεξια του η αριστερα του καποιον χαφ........αυτο το ξερο παιρνει τη μπαλα ο ακραιος και ειτε την γυρναει 30 μετρα πισω στον μπακ η παει να περασει μονος 2-3 αντιπαλους επιτελους και απο τον προηγουμενο αγωνα ελαβε τελος..........

τελος η γιομα....μας πονεσαν τα ματακια μας και επιτελους τελος

παντως σε περσυνα επιπεδα...και λογικο....το πασιγκ γκαιιμ (στα ελληνικα χουριατες) υστερει κατα πολυ(βεβαια με απουσια ντε βισεντι ).............απολυτα φυσιολογικο ομως αν δει το αγωνιστικο προσωπο επι μπαρμπα σαβα και επι σακη........

εγω φιλε πασαρι τον γιακο επειδη τον παρακολουθουσα ακομα απ την κρανουλα......πιστευα παρα πολυ σε αυτον.......νομιζω εχει πολυ αργησει να παρει τις ευκαιριες του......ας μην κανω αναδρομη ποσοι ασχετοι εχουν παρει ευκαιριες.........θα δουμε στη συνεχεια την εξελιξη του αλλα προσωπικα τον πιστευω πολυ αν καθιερωθει βεβαια και παρει τις αναλογες ευκαιριες

ερχεται δυσκολος αγωνας....αγωνας τις υπομονης.....με αμυντικογενη ομαδα....και ικανη στην κοντρα να σου κανει τη ζημια....και αντε βγαλε γκολ μετα.........
λαου λαου την κυριακη......βαθμο βαθμους.......ειμαστε στην ανακαμψη και οπως ειπα;με οι σταθερες ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι αλλιως πανε μια πανω μια κατω........

υ.γ....μην μπερδευετε την ομαδα με τον προεδρο.......εγω θακανα διαγραφες σημερα καποια ποστ αν ημουν διαχειριστης κι ας φωναζαν μετα για δημοκρατια......
ναι στη δημοκρατια...οχι καπελωμα ομως απ τη μαλακια
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 12:14 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 12:21 »

ομάδα.

Παπαγαλοι .-
επιχειρηματα μηδεν
καποιοι αν και με πρασινο παρελθον θα μπορουσαν να ειναι σημερα μπαογκτζηδες
ουγκ

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 12:45 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 12:43 »
Σε σχέση με τη συζήτηση πέρι στημένων θα συμφωνίσω κατά βάση με τον thodoris.

Είναι προφανές πως αγωνιζόμαστε σε ένα βρώμικο πρωτάθλημα
και για να είμαστε ειλικρινείς, το ποδόσφαιρο παγκοσμίως είναι βρώμικο.

Οποτε,
ή το παιρνεις απόφαση και ζεις με αυτό
ή ψαχνεσαι κάθε αγωνιστική που "έκατσε" η μπίλια.

Εμ πάση περιπτώση,
η εικόνα της ομάδος σε αυτό το παιχνίδι, δικαιολογεί το αποτέλεσμα
τώρα για ποιον λόγο η Ξάνθη ήταν τόσο κακή, ας το βρει ο Πανόπουλος.

Δεν με ενδιαφέρει, όπως δεν ενδιεφερε και κανέναν (περα από εμας)
γιατί ο ΠΑΣ ήταν τόσο κακός στην Ριζούπολη και έφαγε 4
ή γιατί έχασε με κατεβασμενα τα χέρια απο κάποια Καλλονή στο Ζωσιμάδες.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 12:58 »
εγω φιλεμ εχω δει στημενα....που η ομαδα δεν τραβαγε και αποφασισε να την "τραβηξει" ο προεδρος......οπως εχουμε δει ολοι.......ε οταν δεν τραβαγε η ομαδα ουτε στημενο δεν επαιρνε ευκολα.........ηταν αυτο που λεμε....εσεις ουτε στημενο αγωνα δεν κερδιζετε

κοιταξτε αυτα που ειπα αγωνιστικα συν τα τρεξιματα(βλεπε κοροβεση....τι τρεξιματα και βοηθειες δινει πλεον).....συν την πλεον οχι παθητικη αμυνα.....και δεν μιλαω μονο για τη χθεσινη εμφανιση....ηδη η ομαδα απο ατρομητο και μετα δεν ειναι μπατε σκυλοι......

και οπως προειπα ο αγωνας της κυριακης απεναντι στον στημενο αμυντικογενως και ακρως επικινδυνο στις αντεπιθεσεις παναιτωλικο θα δειξει ποσο εχουμε ανεβει

υ.γ....μεταγραφω υστερογραφο......μην πεφτετε στην παγιδα που εντιεχνως στηνουν μερικοι......δεν κολαω με τον προεδρο ....δεν μου αξιζει ενας τετοιος προεδρος....δεν σημαινει θελω να χανει η φανελα με τον ταυρο......ο ταυρος δεν ειναι ο καθε χβ........οπως δεν ηταν ο καθε χρηστ ο καθε κολε ο καθε μουγιας.........

προσεκτικες κινησεις και μην τσιμπατε..........μιλαω γενικα γιατι ξερω καποιοι πως την στηνουν την παγιδα επειδη διαχρονικα ετσι την εστηναν παντα......δεν αναφερομαι στον αρη γιατι δεν τον ξερω προσωπικα....τς αλλουνους ομως τους ξερουμε ολοι και πως λειτουργουν γιατι λειτουργουν ετσι
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:07 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:02 »
Είναι εμφανές πως απο τον Ατρόμητο και μέτα η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδος είναι διαφορετική.
Σε προηγούμενο ποστ μου εγραψα ποιον θεωρώ ως σημαντικοτερο λόγο, δεν γουστάραν Τσιώλη (αυτοβούλως ή μη).

Χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζω (για να δικαιωθει και ο lemo  :P) πως και ο Τσιώλης
έχει ευθυνες στο κοουτσάρισμα, εκ του αποτελέσματος έστω.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:11 »

Παράθεση
(για να δικαιωθει και ο lemo 

γιατι να μην δικαιωθει??
ανεξαρτητως πολλων παραμετρων που μπαινουν στο θεμα ο λεμο βγηκε σωστος στις προβλεψεις του......δεν ελεγε κατι παραξενο....απλως αυτα που ελεγε εχουν και ενα ΟΜΩΣ......στην περιπτωση παντως τη δικη μας επεσε μεσα.......

δεν θυμαμαι αν ειπε βεβαια οτι ο πετρακης ειναι ακομα χειροτερος απ τον σακη  :P :P :P
καποιος το ειπε δεν θυμαμαι ποιος   :P :P :P

ανεξαρτητως βεβαια ....καλά να παει η ομαδα και ας ειναι προπονητης και ο γιωργακης

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:24 »
Θα διαφωνήσω με το σχόλιο του Θοδωρή περί χειρότερου passing game από πέρσι. Η ομάδα στα τελευταία δυο ματς έκανε τα μισά λάθη σε σχέση με όλα τα προηγούμενα φέτος, και περίπου τα ίδια με πέρσι, στα καλά ματς.
Αυτό είναι σίγουρα δουλειά Πετράκη(δεν του το'χα). Σίγουρες κοντινές πάσες και μια κάθετη η οποία από τις 10 πέρασαν οι 5. Φοβερή αλλαγή σε 10 μέρες. Μπράβο

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:31 »
Παράθεση
Θα διαφωνήσω με το σχόλιο του Θοδωρή περί χειρότερου passing game από πέρσι. Η ομάδα στα τελευταία δυο ματς έκανε τα μισά λάθη σε σχέση με όλα τα προηγούμενα φέτος, και περίπου τα ίδια με πέρσι, στα καλά ματς.
Αυτό είναι σίγουρα δουλειά Πετράκη(δεν του το'χα). Σίγουρες κοντινές πάσες και μια κάθετη η οποία από τις 10 πέρασαν οι 5. Φοβερή αλλαγή σε 10 μέρες. Μπράβο

θα περιμενεις την κυριακη για να σου απονειμω τα ευσημα.... :P :P :P :P
εκει θα μας εχουν ξαναδιαβασμενους.....τωρα τους πιασαμε με τα βρακια κατω
τελικα πιστευω ο σακης ηταν χτυπημα αποπροσανατολισμου......ερχεται η τελικη επιθεσις!!!!! :P :P

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:39 »

ομάδα.

αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα που πικάρουν την ομάδα όταν χάνει και μετά εξαφανίζονται... Σορρυ αν ενοχλήθηκαν και κάποιοι άλλοι, σαφώς και πρέπει να χαιρόμαστε όλοι μας όταν κερδίζουμε , το θέμα είναι να στενοχωριόμαστε και όλοι όταν χάνουμε, να λέμε τα κακά αλλά και τα καλά! που είναι αυτοί που έκραζαν τους ασχετους παίχτες και το ελλιπέστατο ρόστερ? που είναι αυτοί που έκραζαν τον Πετράκη πριν καν έρθει και τώρα που η ομάδα δείχνει να τσουλάει δε μιλάν για μεταγραφές και για τουλάχιστον β εθνικής ρόστερ ? που είναι αυτοί που μας έπρηξαν με τη φυγή τσιώλη,  για τους λόγους ότι δεν του έκανε μεταγραφές? Κύριοι η ομάδα είναι μια χαρά, οι παίχτες αρχίζουν να βρίσκουν τους ρόλους τους και το στυλ παιχνιδιού που τους ταιριάζει. Δεν ήθελε δα και πολύ μυαλό να βρεί κάποιος τι χρειάζονταν η ομάδα, ευτυχ'ως το βρήκαν... έστω και αργά.  Σας βλέπω καλά διαβασμένους πάντως... και γιατί σας πείραξαν αυτά που λέω?  Φίλε εγώ πικάρω μόνο τους κακοπροαίρετους και αυτοί είναι ευτυχώς λίγοι! Α!  και όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται, μη ξεχνιώμαστε!!!!!

Λοιπον επειδη η κριτικη σου ειναι προς αντιΠασολεδες οπως του αναφερεις που λυπουνται με νικη του ΠΑΣ και επειδη μου αρεσει να επειχειριματολογω και οχι να ειρωνευομαι , λοιπον στα ερωτηματα σου θα παρεις απαντηση

1)Ουδεις λοιπον νομιζω τουλαχιστον εδω μεσα δεν εβγαλε αχρηστους τους παιχτες τους περσινους και σε αυτους αναφερομαι,προσωπικα επειδη εχεις καταφερθει εναντιον μου εχω πει μονο οτι ο Ντασιος ειναι για αλλαγη και πως δεν κανει για βασικος,τωρα αν αυτο το βλεπεις ως κακοπροαιρετη κριτικη εχεις προβλημα μεγαλο...Και ναι το ροστερ σαφως ειναι ελλιπεστατο,και ο πιο μυρωδιας απο μπαλα μπορει να το καταλαβει και βεβαιως ειναι ευθυνη μονο και μονο του Χριστοβασιλη,γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να εκανε κουμαντο στην αρχη της χρονιας ο Παντελιδης

2)Εσυ δηλαδη προλαβες και ειδες τον Πετρακη Μουρινιο δηλαδη επειδη εκανε 2 νικες...Προσωπικα καν δεν ασχοληθηκα με τον Πετρακη για ευνοητους λογους ,αλλα αμα θες την γνωμη μου ειναι περιπτωση Αναστοπουλου,δηλαδη οταν αναλαβε ο Αναστασιαδης τον ΠΑΣ και ειχε στο ξεκινημα 3 ηττες ηταν για το Βελισσαριο και πουθενας!!!!Αμα θες την γνωμη μου οι παιχτες με ολα αυτα που εχουν συμβει βαλανε τον εγωισμο και το φιλοτιμο τους μπροστα μετα απο αυτα που εχουν γινει.....Παντως ελπιζω να μην χαθεις ο Πετρακης εδω θα ειναι και θα τα λεμε..........Οσο για τις μεταγραφες του καλοκαιριου και του Γεναρη που λες μιλανε απο μονες τους,τι να πουμε εμεις

3)Η περιπτωση Τσιωλη δεν μου προξει ουτε κρυο ουτε ζεστη...Ο ανθρωπος ξερει να δουλευει μονο με καλους ποδοσφαιριστες,ζητησε παιχτες απο τον ΧΒ και ο ΧΒ εκανε την παπια για αλλη μια φορα,δηλαδη οτι κανε 8 ηττες συνεχομενες δεν σου λεει τιποτα εσενα,το οτι εφυγε Ντεβινσεντι και Τσαβεζ δεν το βλεπεις σαν αποδυναμωμα της ομαδας,αλλα νομιζω μονο εσυ και ο ΧΒ δεν το καταλαβαινετε...

Οι ποδοσφαιριστες δειχνουν το φιλοτιμο τους κ το επαναλαμβανω ,ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε να πουμε........

Και δεν μου λες,μου εξηγεις ποιος οριζεται κακοπροαιρετος και ποιος θελει χαιρεται με τις ηττες της ομαδας ρε μεγαλε,και κατι τελευταιο για τον ΧΒ τι γνωμη εχεις και πως αισθανθηκες με την μη εξοδο μας στην ευρωπη?
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:44 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:44 »

Εγώ Θόδωρα περιμένω ακόμα να μου απαντήσεις πως ξέρεις ότι ο φάκελος της αδειοδότησης είναι 400 σελίδες!

Αλλά μπούκωσες το στοματάκι σου και το μυαλουδάκι σου παρέμεινε άρρωστο λεβαντάκο!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:45 »
Κύριοι η ομάδα είναι μια χαρά, οι παίχτες αρχίζουν να βρίσκουν τους ρόλους τους και το στυλ παιχνιδιού που τους ταιριάζει. Δεν ήθελε δα και πολύ μυαλό να βρεί κάποιος τι χρειάζονταν η ομάδα, ευτυχ'ως το βρήκαν... έστω και αργά.  Σας βλέπω καλά διαβασμένους πάντως... και γιατί σας πείραξαν αυτά που λέω?  Φίλε εγώ πικάρω μόνο τους κακοπροαίρετους και αυτοί είναι ευτυχώς λίγοι! Α!  και όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται, μη ξεχνιώμαστε!!!!!

Και γιατί να πανηγυρίσω που η ομάδα αρχίζει και βρίσκει τους ρόλους της τον Φλεβάρη!?

Δηλαδή παραδέχεσαι πως τόσο καιρό κάποιοι απλά τρόμπαραν και κάποια στιγμή που πήγανε να σφίξουνε τα γάλατα, ξύπνησαν...

Και επειδή υπήρχε/υπάρχει κόσμος που τα έλεγε τόσο καιρό, σας χαλάει τη μόστρα ως φερέφωνα.

Η τακτική και η λογική του ελάσσονος κακού, που προβάλλεις εσύ και αυτός που έχει κάνει την κωλοτούμπα λειτούργημα, απέχει πολύ από το να είναι συνέχεια αποδοτική για μία ομάδα.

Επειδή όπως λες, είμαστε καλά διαβασμένοι, πιστεύουμε πως ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, που είναι υπεράνω προσώπων, είναι μια τεράστια ομάδα που οφείλει να κερδίζει τους πάντες γιατί έχει γεννηθεί για να πρωταγωνιστεί. Άρα η νίκη με 0-3 στην Ξάνθη είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό....Μπράβο, ρίξτε 5 μεθαύριο στον παναιτωλικό.

Τέλος επειδή είμαι κακοπροαίρετος, εσένα teo mono-pas και τον Ηλία, σας θεωρώ ρουφιάνους. Άμα δε σας αρέσει ο χαρακτηρισμός, σας επιστρέφω το ξύδι που μας έδωσε ο άλλος και σας συνιστώ να το βάλετε βαθιά στον πρωκτό σας.

Α στα διάλα μεσημεριάτικα..

:mono:

Υ.Γ. Το έχω ξαναγράψει, όποτε θέλετε μπορούμε να βρεθούμε εμείς που κάνουμε κακό στην ομάδα, με σας που την προστατεύετε για να ανταλλάξουμε απόψεις και ισολογισμούς...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:50 »
Παράθεση
Επειδή όπως λες, είμαστε καλά διαβασμένοι, πιστεύουμε πως ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, που είναι υπεράνω προσώπων, είναι μια τεράστια ομάδα που οφείλει να κερδίζει τους πάντες γιατί έχει γεννηθεί για να πρωταγωνιστεί. Άρα η νίκη με 0-3 στην Ξάνθη είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό....Μπράβο, ρίξτε 5 μεθαύριο στον παναιτωλικό.

Τέλος επειδή είμαι κακοπροαίρετος, εσένα teo mono-pas και τον Ηλία, σας θεωρώ ρουφιάνους. Άμα δε σας αρέσει ο χαρακτηρισμός, σας επιστρέφω το ξύδι που μας έδωσε ο άλλος και σας συνιστώ να το βάλετε βαθιά στον πρωκτό σας.

Α στα διάλα μεσημεριάτικα..

αυτο ακριβως....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 13:56 »
ρε χθες κερδισαμε η χασαμε...η και τα δυο???
δεν ειχε πει ο πανοπουλος οτι θα παρει μερος στα προκροματικα σαν skoda ξανθη γιαννενα επειδη μας πηρε τη θεση ??(κατι τετοιο θυμαμαι)

παρτε τον ενας τηλεφωνο ρε να ξερομε χασαμε??κερδισαμε???χασοκερδισαμε??

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 14:07 »
εγω με λυπη βλεπω οτι καταφερνουν αυτο που θελουν καποιοι να γινει..... δηλαδη να τσακωνομαστε μεταξυ μας (και μετα απο νικη εκτος εδρας) και αυτοι να κανουν την δουλεια τους ανενοχλητοι και να τσεπωνουν!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 14:16 »
Α!  και όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται, μη ξεχνιώμαστε!!!!!

Και όποιος έχει την σφίγγα, σφίγγετε!

Δεν καταλαβαίνεις teo δυόπράγματα:
1. Άλλο η κριτική στον Πρόεδρο και άλλο στην ομάδα. Και άλλο δεν μας είναι αρεστός ο ΧΒ και άλλο πόσο αγαπάμε την ομάδα. Λίγοι ευτυχώς οπαδοί του ΠΑΣ ταυτίζετε το πρόσωπο του Προέδρου με την ομάδα. Ο ΧΒ περαστικός είναι, ο ΠΑΣ μένει.
2. Εδώ μέσα έχουν ακουστεί πολλές κριτικές για τον ΧΒ, άλλες σωστές, άλλες λάθος, άλλες δίκαια, άλλες άδικα, πολλές φορές υπερβολικά, αλλά ΠΑΝΤΑ με γνώμονα την αγάπη μας για την ομάδα. Και όποιος αγαπάει κάτι, υπερβάλει στις κρίσεις του. Αν ψάχνεις να βρεις την αιτία είναι η κακή νοοτροπία του Έλληνα οπαδού, που είναι γκρινιάρης και ζητάει αποτελέσματα. Όμως είναι κάτι αγνό και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κανένα PAS.GR δεν μπορεί να βλάψει τον ΠΑΣ, άλλωστε κανένα μέλος του φόρουμ δεν έχει οργανική σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Καλύτερα να ζητάς περισσότερα, παρά να βολεύεσαι με τα λιγότερα. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Αυτό είναι προτιμότερο, από την μόνιμη προπαγάνδα αγιοποιήσης του ΧΒ και απαλλαγής από όλες τις ευθύνες του. Αυτό έχει βλάψει, βλάπτει και θα βλάπτει την ομάδα  γιατί πρόκειται για  ιδιοτελής άποψη και όταν δεν κάνεις κριτική στα λάθη σου και στα πεπραγμένα σου, αποκλείεται να γίνεις καλύτερος. Να μάθετε να βλέπετε τα κίνητρα και όχι τις λέξεις. Προσωπικά είμαι κατά των χαρακτηρισμών εναντίον του ΧΒ (π.χ. χοντρός) αλλά όταν πρέπει να του κάνω κριτική θα του την κάνω και μάλιστα με σκληρό τρόπο (π.χ. αδειοδότηση) γιατί την πονάω την ομάδα, όπως και οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Όποιος τα βλέπει όλα τέλεια, όποιος εθελοτυφλεί, όποιος  δεν αποδίδει ευθύνες αυτόν να φοβάσαι, γιατί τα κίνητρα ΔΕΝ είναι αγνά για την ομάδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 14:32 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 14:24 »
Ρε φίλε araxthos,μιας και λυπάσαι,
εσύ δεν ήσουν από τους πρώτους που εχθές πέταξες τις φυτιλιές???
Άλλο,αδερφέ,η κριτική στον ΧΒ κι άλλο τα πούστικα υπονοούμενα
για ύποπτες ομάδες...
Βουτάτε πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό και μετά μιλήστε...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 14:26 »
Παράθεση
Δεν καταλαβαίνεις Θοδωρή δυο πράγματα:

παρακαλω για την αποφυγη παρεξηγησεων να αναφερετε το nick name και οχι το ονομα καθοτι εχωμε και ενα κουτελο στην κοινωνια............

αναφερεσε στον teo-mono-pas.....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #122 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 14:26 »

Σύνταυροι μια παράκληση προς όλους:

Επειδή τον Π.Α.Σ. τον αγαπάμε και δεν είμαστε στις κερκίδες για τα φράγκα ούτε υπάλληλοι ούτε ρουφιάνοι ούτε μας φτύνουν όλα τα Γιάννενα όπως ξέρετε ποιους φτύνουν, μην απαντάτε στις προκλήσεις όσων είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Καταλαβετέ το ρε μάγκες:την δουλειά τους κάνουν με αυτό ζούνε.

Μην ασχολείστε με καθιζήματα!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 14:32 »
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω τόσο καιρό που γίνεται αυτή η συζήτηση περί ΧΒ. Πρέπει όλος ο κόσμος να θέλει ντε και καλά να φύγει ο ΧΒ. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν οτι οι περισσότερες κινήσεις του πρόεδρα είναι σωστές, χωρίς απαραίτητα να είναι bv-ικοί.
Αυτοί είναι που δημιουργούν και τις προυποθέσεις για να γίνει μια ωραία συζήτηση στο forum. Το να βρίζει ο ένας τον άλλο επειδή έχουν διαφορετικές απόψεις, το θεωρώ τραγικό.
Αν όλοι συμφωνούσαμε στο να φύγει ο ΧΒ, τότε αυτό δεν θα ήταν συζήτηση αλλά "μονόλογος" ο οποίος θα συμπληρωνόταν από πολλά άτομα. Και η λογική του οποιος είναι ΧΒ-κος είναι και ρούφος, ειναι μάλλον για να κοπεί η αντιθετη άποψη ή να υποβαθμιστεί.
Και για τις εμφανίσεις της ομάδας το Γενάρη θεωρώ μοναδικό υπεύθυνο τον Τσιώλη. Η ομάδα κατέρρεε συνήθως στο 2ο ημίχρονο που ξεκίναγε αυτές τις μαγικές αλλαγές θέσεων, που κανένας δεν ήξερε που και τι έπαιζε...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 14:39 »
Παράθεση
Δεν καταλαβαίνεις Θοδωρή δυο πράγματα:

παρακαλω για την αποφυγη παρεξηγησεων να αναφερετε το nick name και οχι το ονομα καθοτι εχωμε και ενα κουτελο στην κοινωνια............

αναφερεσε στον teo-mono-pas.....

Σωστός! Μόλις το άλλαξα!

Αυτά περί στημένου είναι αστεία πράγματα! Ο ΠΑΣ  έπαιξε καλά και κέρδισε! Τώρα τι έφταιγε πριν, δεν ξέρω! Ο προπονητής, ο ντεφορμάρισμα της ομάδας, οι ευκαιρίες που βγήκαν γκολ.....

Αν είναι έτσι ήταν .....στημένο και το ματς της Ριζούπολης και το ματς στα Γιάννινα με την Καλλονή και με την Τρίπολη!

Δεν δίνει έτσι παιχνίδια ο Πανόπουλος ξεχάστε το! Να μου πείτε ότι δεν είχε καλή απόδοση η Ξάνθη και ο Μάουρερ είναι τραγικός και αυτό μας βοήθησε να το δεχτώ!