Κύριοι η ομάδα είναι μια χαρά, οι παίχτες αρχίζουν να βρίσκουν τους ρόλους τους και το στυλ παιχνιδιού που τους ταιριάζει. Δεν ήθελε δα και πολύ μυαλό να βρεί κάποιος τι χρειάζονταν η ομάδα, ευτυχ'ως το βρήκαν... έστω και αργά. Σας βλέπω καλά διαβασμένους πάντως... και γιατί σας πείραξαν αυτά που λέω? Φίλε εγώ πικάρω μόνο τους κακοπροαίρετους και αυτοί είναι ευτυχώς λίγοι! Α! και όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται, μη ξεχνιώμαστε!!!!!
Και γιατί να πανηγυρίσω που η ομάδα αρχίζει και βρίσκει τους ρόλους της τον Φλεβάρη!?
Δηλαδή παραδέχεσαι πως τόσο καιρό κάποιοι απλά τρόμπαραν και κάποια στιγμή που πήγανε να σφίξουνε τα γάλατα, ξύπνησαν...
Και επειδή υπήρχε/υπάρχει κόσμος που τα έλεγε τόσο καιρό, σας χαλάει τη μόστρα ως φερέφωνα.
Η τακτική και η λογική του ελάσσονος κακού, που προβάλλεις εσύ και αυτός που έχει κάνει την κωλοτούμπα λειτούργημα, απέχει πολύ από το να είναι συνέχεια αποδοτική για μία ομάδα.
Επειδή όπως λες, είμαστε καλά διαβασμένοι, πιστεύουμε πως ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, που είναι υπεράνω προσώπων, είναι μια τεράστια ομάδα που οφείλει να κερδίζει τους πάντες γιατί έχει γεννηθεί για να πρωταγωνιστεί. Άρα η νίκη με 0-3 στην Ξάνθη είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό....Μπράβο, ρίξτε 5 μεθαύριο στον παναιτωλικό.
Τέλος επειδή είμαι κακοπροαίρετος, εσένα teo mono-pas και τον Ηλία, σας θεωρώ ρουφιάνους. Άμα δε σας αρέσει ο χαρακτηρισμός, σας επιστρέφω το ξύδι που μας έδωσε ο άλλος και σας συνιστώ να το βάλετε βαθιά στον πρωκτό σας.
Α στα διάλα μεσημεριάτικα..
Υ.Γ. Το έχω ξαναγράψει, όποτε θέλετε μπορούμε να βρεθούμε εμείς που κάνουμε κακό στην ομάδα, με σας που την προστατεύετε για να ανταλλάξουμε απόψεις και ισολογισμούς...