Προσωπικα καταλαβα οτι σωθηκαμε οταν εληξε το ματς με τη λιβαδεια και εξασφαλιστηκε το τριποντο
Ειδα αλλη διαθεση απο τους παιχτες παρολο που μπορουσαμε ακομη και να χασουμε προχτες
Και ηρθε στο νου μου ταυτοχρονα το τιμητικο 1-0 στο περιστερι
Δηλαδη με το που εφυγε ο τσιωλης αρχισανε να παιζουνε καπως καλυτερα
Αν επρεπε να γινει ετσι καλως εγινε ,αλλα μαγικα ραβδακια που σε μεταμορφωνουνε σε 10 μερες δεν υπαρχουνε
Και ξαφνικα σημερα 0-3 και τεζα ολη η ελλαδα
Εγω θα πω ενα μεγαλο μπραβο στον προπονητη για το σημερινο αποτελεσμα
Εχω και κατι αλλο να πω μετα απο μια τεραστια νικη σαν την σημερινη
Σημερα υπαρχει χαρα για την ανετη παραμονη οπως φαινεται και με παιρνει να πω και καμια μαλακια παραπανω
Απο αυτα που εχω δει τους 4 τελευταιους μηνες στην ομαδα καταλαβαινω οτι ο εκαστοτε προπονητης που ερχεται δεν ειναι σε θεση να κανει 100% κουμαντο στα αποδυτηρια μας και δεν μπορει να επιβληθει στους παιχτες
Τωρα αν φταιει ο ιδιος ή φταινε καποιοι αλλοι μεσα στην ομαδα δεν το γνωριζω
Αλλα ειναι ολοφανερο οτι καποιοι παιχτες κανουνε κολπακια ειτε απο μονοι τους ειτε πολυ πιθανον με εντολες αλλων
Ετσι φυγανε πανω κατω οι 2 προηγουμενοι προπονητες και καθε φορα φαινεται να μας βγαινει σε καλο
Αλλα για αυτο που σιγουρευτηκα σημερα ειναι οτι ο χριστοβασιλης δεν προκειται με τιποτα να φυγει απο τον ΠΑΣ σε συντομο χρονικο διαστημα
Η αν το θελετε αλλιως μπορει να φυγει,αλλα πριν το κανει θα εχει βγαλει μεγαλο κερδος και δεν ξερω οταν θα γινει αυτο αν θα μας εχει αφησει χρεη ή οχι
Τουλαχιστον να μας βγαλει μια φορα ευρωπη ή να φτασουμε ενα τελικο κυπελλου μπας και ρεφαρει στο ελαχιστο τα ατοπηματα του
Οποιος καταλαβε καταλαβε
Ο πετρακης δεν ειναι γνωστο ονομα σαν μερικα που φεραμε τα τελευταια χρονια
Τουλαχιστον αυτον γινεται να τον κρατησουμε το καλοκαιρι αν αποδειχθει οτι το κατεχει το αντικειμενο?
Ντερμπυ δυνατο αυτο με παναιτωλικο ειμαστε ανεβασμενοι και οι 2
Ελπιζω να υπαρχει ωραια ατμοσφαιρα στο γηπεδο