Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
5 (11.9%)
2-1
2 (4.8%)
1-0
0 (0%)
0-0
3 (7.1%)
1-1
11 (26.2%)
2-2
1 (2.4%)
0-2
4 (9.5%)
0-1
8 (19%)
1-2
6 (14.3%)
άλλο ?
2 (4.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 42

Η ψηφοφορία έληξε: Τετ 05 Φεβ 2014 12:46

Αποστολέας Θέμα: 23η Σκόντα Ξάνθη - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 28451 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 23η Σκόντα Ξάνθη - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #75 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 19:36 »
Παράθεση
Ερωτηση ( Στην Β??)  :P :P :P :P
8-1 :P :P :P
Στην Γ; :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 20:00 »
Δεν θα σταθώ στα υπονοούμενα περί στημένου γιατί τα θεωρώ άτοπα...
Εγώ πιστεύω ότι ο Τσιώλης είχε ένα τρόπο παιγνιδιού που δεν ταιριάζει στον ΠΑΣ κ όπως είχα πει απ τον Νοέμβριο,
όλα καλά αλλά είναι κ θέμα χημείας...βέβαια ήλπιζα να δω κάτι καλό αλλά δεν...
Κ νάτα
Ο ΠΑΣ δεν έχει την πολυτέλεια για πολυθεσίτες παίκτες όπως οι ομάδες των πετρελαιάδων.
Δεν μπορεί να αποδώσει η ομάδα όταν βάζεις τον ένα χαφ μετά μπακ κ μετά εξτρεμ...φως φανάρι
Στη ριζούπολη αυτά λεγαμαν μέσα στην πίκρα μας. Ο ΠΑΣ μπορεί να είναι ανταγωνιστικός όταν λειτουργεί ως ΟΜΑΔΑ.
Επίσης όπως είχα πει ο Πετράκης ήρθε να μας συμμαζέψει κ αυτό το βλέπουμε στη διάταξη αλλά κ στις σωστές επιλογές παικτών στις θέσεις που μπορούν να αποδώσουν (πχ Γιάκος).
Χρησιμοποιώ Α ενικό κ μάλιστα εγωιστικά( κ συγνώμη προκαταβολικά από όλους) για να θυμίσω κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί πολύ νωρίτερα, ( για να μην θεωρηθώ μετά Χριστόν Προφήτης) αλλά κ επειδή δεν μπορώ να διαβάζω να αφήνονται υπόνοιες τέτοια μέρα...
Σήμερα η ομάδα έπαιξε το παιγνίδι που της ταιριάζει σφικτή προσεκτική άμυνα με αντεπιθέσεις. Είχαμε την τύχη να παίζει στο Α ημίχρονο ο πρώην παίκτης Γκαρσία κ τα κενά στο κέντρο ήταν τεράστια...βρήκε χώρους ο Κοροβέσης με τον Ίλιτς κ παίξαν το παιγνίδι τους πόσο πιο  απλό...
Στο κομβικό σημείο του παιγνιδιού δεν έγινε το 1-2 (δοκάρι μάνταλου) ώστε να μας πάρει από κάτω κάτι πολύ πιθανό με όσα μας έχει συνηθίσει η ομάδα... 
Η ξάνθη μετά το 0-1 ανέβασε ψηλά την άμυνα ( υπό το βάρος των αποδοκιμασιών) για να πετύχει κάποιο γκολ κάτι που διευκόλυνε το έργο μας γιατί βρήκαμε χώρους κ κάναμε πολλές φάσεις που σε κλειστές άμυνες δε μπορούμε.

Το πρόβλημά μας είναι  ο χβ αλλά όχι ο ΠΑΣ....Αυτό πρέπει να το προσέξουμε. ;)

ΜΠΡΑΒΟ στους παίκτες μας που έδωσαν απαντήσεις στο γήπεδο...σε όλους τους άλλους περαστικά.
οk mr panopoulos? :mono: ΡΕΕΕΕ!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 20:13 »
Παράθεση

Αναφέρομαι σε εκτος εδρας νίκη του ΠΑΣ στην Β,  κι όχι εντός που είναι όντως το 8-1 επι της Καλλιθέας.

Quiz? Ποια είναι???   ;)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #78 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 20:28 »
Παράθεση

Αναφέρομαι σε εκτος εδρας νίκη του ΠΑΣ στην Β,  κι όχι εντός που είναι όντως το 8-1 επι της Καλλιθέας.

Quiz? Ποια είναι???   ;)

0-7 Χαραυγιακός 1994-95.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 20:30 »
Δεν θα σταθώ στα υπονοούμενα περί στημένου γιατί τα θεωρώ άτοπα...
Εγώ πιστεύω ότι ο Τσιώλης είχε ένα τρόπο παιγνιδιού που δεν ταιριάζει στον ΠΑΣ κ όπως είχα πει απ τον Νοέμβριο,
όλα καλά αλλά είναι κ θέμα χημείας...βέβαια ήλπιζα να δω κάτι καλό αλλά δεν...
Κ νάτα
Ο ΠΑΣ δεν έχει την πολυτέλεια για πολυθεσίτες παίκτες όπως οι ομάδες των πετρελαιάδων.
Δεν μπορεί να αποδώσει η ομάδα όταν βάζεις τον ένα χαφ μετά μπακ κ μετά εξτρεμ...φως φανάρι
Στη ριζούπολη αυτά λεγαμαν μέσα στην πίκρα μας. Ο ΠΑΣ μπορεί να είναι ανταγωνιστικός όταν λειτουργεί ως ΟΜΑΔΑ.
Επίσης όπως είχα πει ο Πετράκης ήρθε να μας συμμαζέψει κ αυτό το βλέπουμε στη διάταξη αλλά κ στις σωστές επιλογές παικτών στις θέσεις που μπορούν να αποδώσουν (πχ Γιάκος).
Χρησιμοποιώ Α ενικό κ μάλιστα εγωιστικά( κ συγνώμη προκαταβολικά από όλους) για να θυμίσω κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί πολύ νωρίτερα, ( για να μην θεωρηθώ μετά Χριστόν Προφήτης) αλλά κ επειδή δεν μπορώ να διαβάζω να αφήνονται υπόνοιες τέτοια μέρα...
Σήμερα η ομάδα έπαιξε το παιγνίδι που της ταιριάζει σφικτή προσεκτική άμυνα με αντεπιθέσεις. Είχαμε την τύχη να παίζει στο Α ημίχρονο ο πρώην παίκτης Γκαρσία κ τα κενά στο κέντρο ήταν τεράστια...βρήκε χώρους ο Κοροβέσης με τον Ίλιτς κ παίξαν το παιγνίδι τους πόσο πιο  απλό...
Στο κομβικό σημείο του παιγνιδιού δεν έγινε το 1-2 (δοκάρι μάνταλου) ώστε να μας πάρει από κάτω κάτι πολύ πιθανό με όσα μας έχει συνηθίσει η ομάδα... 
Η ξάνθη μετά το 0-1 ανέβασε ψηλά την άμυνα ( υπό το βάρος των αποδοκιμασιών) για να πετύχει κάποιο γκολ κάτι που διευκόλυνε το έργο μας γιατί βρήκαμε χώρους κ κάναμε πολλές φάσεις που σε κλειστές άμυνες δε μπορούμε.

Το πρόβλημά μας είναι  ο χβ αλλά όχι ο ΠΑΣ....Αυτό πρέπει να το προσέξουμε. ;)

ΜΠΡΑΒΟ στους παίκτες μας που έδωσαν απαντήσεις στο γήπεδο...σε όλους τους άλλους περαστικά.
οk mr panopoulos? :mono: ΡΕΕΕΕ!

δεν τα βαζουμε εννοειται με τον ΠΑΣ.....
αν εχουν υποθει υποννοουμενα για στημενο ειναι γιατι τα βαζουμε με τον χοντρο και οχι αδικα νομιζω και γιαυτο

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 20:34 »
Παράθεση

Quiz? Ποια είναι???   ;)

0-7 Χαραυγιακός 1994-95.

Σωστό σκόρ , λάθος χρονιά
....93/94.... :)

-Ρε daveli
ήθελα 0-4 γαμώ τα δοκάριαμ μεσα...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 20:36 »
Καταρχας σε  να απαντήσω στους φίλους που ειδαν οτι το ματς ηταν στημένο:
Αδέρφια ολες οι ομαδες μπορουσαν να μας δωσουν το 2πλο.Ο Πουτανοπουλος ΠΟΤΕ. Ειδικα μετα απο οτι εγινε το καλοκαιρι.
Και κατι ακομα...δειτε απο ποτε εχει να χασει ο ΠΑΣ στην Ξανθη. Πελάτισσα ειναι. Και μαλιστα απο τις καλες.
 Παμε παρακατω. Διαβασα και αλλα με τα οποια συμφωνώ. Οτι ο Τσιωλης επαιζε ενα στυλ ποδοσφαιρου που δεν ταιριάζει στην ομαδα μας. Ετσι ειναι. Ο ΠΑΣ αυτο το ποδοσφαιρο μπορει να παιξει. Αμυνα με γρηγορες κοντρες. Τιποτε αλλο.
 Σωστο επισης και το οτι καποια παιδια απο την ομαδα δεν γουσταραν τον Σακη. Εξακριβωμένο.
 Οσο για τον προπονητη. Εκανε αυτο που επρεπε τακτικα και η ομαδα απεδωσε. Τοσο απλα. Ήμουν και εγω εναντίον του αλλά σημερα μου εβαλε τα γυαλιά. Σκατα στα μουτρα μου λοιπον. Συνέχισε ετσι λεβεντη μ Κρητικαρε....

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 20:37 »
Η ομάδα σήμερα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο! Οι γραμμές κοντά, κάθε παίκτης όταν είχε την μπάλα είχε τουλάχιστον 2 επιλογές για να δώσει πάσα και πάντα έπεφταν με πάθος πρώτοι πάνω στην μπάλα! Βγήκαν αρκετές κάθετες μπαλιές απ' όλους σχεδον τους κεντρώους! κατι που για φέτος δεν είχαμε δεί! Είναι κρίμα κάποιοι να μηδενίζουν την προσπάθεια και τον τσαμπουκά των παικτών που έδωσαν ένα μάθημα στον υπερόπτη πανόπουλο! Είναι τουλάχιστον εκ του πονηρού να μηδενίζεται η  προσπάθεια των παικτών αυτής της σπουδαίας νίκης! Και λέω σπουδαίας γιατί αν δείτε το πρόγραμμα θα καταλάβετε οτι αυτή η νίκη να είναι ίσως όχι απλά η παραμονή μας αλλά κάτι παραπάνω! Δείτε το πρόγραμμα και θα καταλάβετε!
Αν κάποιοι έχετε κώλυμα με τον ΧΒ δεν σας φταίνε οι παίχτες! Τα κόμπλεξ να τα βγάλετε στον ΧΒ όχι στους παίχτες. 

Παράθεση
Τι μπαράζ είναι αυτά που λέτε και τι παραμονές? Είμαστε το απόλυτο φαβορί για την 6η θέση. Ποιός Παναιτωλικος και ποιος Πάνθρακας. Δεν υπάρχουν αυτές οι ομάδες. Αιώνιοι πελάτες και οι 2 και τους έχουμε μέσα. Περνάμε από πάνω τους άνετα! 3-0 από ημίχρονο και ξύλο στους παίκτες στα αποδυτήρια!!
+100

-
Παράθεση
Χοντροβασίλη σου' φεξε παλι. Με την 6η θέση βγαίνεις ευρώπη. Έχεις τελευταια ευκαιρία να σώσεις την παρτίδα στο τέλος. Πλήρωνε τις υποχρεώσεις που ΕΣΥ δημιούργησες. Προλαβαίνεις ακόμα να εξιλεωθείς για το περσινό ρεζίλι. Πλήρωνε τις υποχρεώσεις σου και θα βγούμε Ευρώπη
Η απόλυτη καύλα! Βγαίνουμε 6η κάνουμε μανούρα για τον παο χάνει την αδειοδότηση και βγαίνουμε εμείς!!!! ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 20:47 »
Φίλε nkats_99....Σε ποιό όνειρο είσαι ακριβώς?

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 20:52 »
όνειρο όσον αφορά τι? Την απόδοση της ομάδας σήμερα που ήταν καταπληκτική? Ή την θέση που μπορούμε να καταλάβουμε? κάνε τον κόπο να δείς το πρόγραμμα και θα καταλάβεις! Ή του οτι ο παο χρωστάει 27 μυρια και μάλλον δεν παίρνει πάλι αδειοδότηση?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 21:10 »
Σκορ ψήφισα…  άλλο ?    2 (…%)… καθώς έλλειπε το 3άρι και πίστευα στη νίκη.

Στο ερώτημα …  θα μπορούσε να υποβαθμίσει κανείς το 0-3 επί της Ξάνθης?... αυτό θα εξαρτιόνταν από το… πόσο  πειστικά θα ήταν τα επιχειρήματα και από… το μέγεθος της διαστροφής του.

Ο στόχος 3ττός… ομάδα, κόουτς, παίκτες… 
Η ομάδα νικάει  τα πλαίσια μιας «συμμόρφωσης»…
Ο εικονικός κόουτς αποτελεσματικός στα πλαίσια της «συμμόρφωσης»…
Οι παίκτες?… έλα ντε, με τους παίκτες τι γίνεται?

Τι άλλαξε στην ομάδα… ???
Έφυγε κάποιος παίκτης…
Έφυγε και κάποιος φίλος του παίκτη…

Έφυγε κάποιος προπονητής και πολύ φίλος του προέδρου, μιλάμε…
Ήρθαν 3ς παίκτες… μετά ήρθαν άλλοι 2 και οσονούπω φτάνουν οι μπλε κάρτες τους…

Ήρθε κάποιος προπονητής γητεμένος, από τον ΠΑΣ και το μόνο που είπε… «Τα υπόλοιπα στο γήπεδο»…
Αυτά…

Για υποβαθμιστεί το 0-3 επί του Πανόπουλου, θα πρέπει να συγκεραστεί σατανικά με το 1-0 επί του Κομπότη και με τις χασούρες Τσιώλη.
Αυτό μόνο εγώ θα μπορούσα να το κάνω, ως Γιαννενάρα… προς ικανοποίηση των λιγότερο διεστραμμένων, από εμένα.

Απάντηση: "Μόνο έτσι θα μπορούσαν να «αδειάσουν» και να εκμηδενίσουν τον Τσιώλη «εκείνοι» που τον έστειλαν… προφέροντας 4ς νίκες σερί στον Πετράκη, άλλες 2 μετά και τις 3ς «κρητικοπούλες»"... υπόθεση διαστροφής, λέω.

Είπα να σας προλάβω...

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Φεβ 2014 21:14 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 21:22 »
Μην προτρέχουμε η ομάδα σήμερα είχε με το μέρος της, όσα δεν είχε σε όλο το πρωτάθλημα δηλ.
σωστή τακτική, τύχη, 50-50 διαιτησία,καλή  ψυχολογία, άσχημη ημέρα αντιπάλου.
Όποιος είδε το ματς σήμερα κ το θεωρεί στημένο κάνει μεγάλο λάθος, μάλλον δεν πρόσεχε το παιγνίδι...
Επίσης το να θριαμβολογούμε είναι λάθος γιατί οι απαντήσεις ή αν θέλετε οι αποδείξεις θα δοθούν στο ντέρμπυ
με τον Παναιτωλικό.
Οι παίκτες που έβγαλαν την ομάδα Ευρώπη δεν ξέχασαν την μπάλα οι συγκυρίες κ τα διοικητικά εγκλήματα την έφεραν σε δύσκολη θέση...αλλά αυτοί οι περσινοί γίγαντες (που φέτος πολλοί τους κόντυναν αδίκως) πήραν την καλύτερη εκδίκηση από τον ανακατωσούρα Πανόπουλο αλλά κ να καθησυχάσουν όσους βιάστηκαν να φέρουν την καταστροφή...
Στο ποδόσφαιρο μπορείς εύκολα να εκτεθείς...
Γι αυτό λέω ας μην προτρέχουμε...
Για να δούμε κάτι καλύτερο χρειάζεται νίκη επί του Αγρινίου κ άμεσο εγκλιματισμό των νεοαποκτηθέντων...
Πράγμα δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 21:49 »
Παράθεση
Αυτα γινονται  οταν υπαρχει υπομονη, επιμονη και πιστη σε αυτο  που κανεις.  Οταν υπαρχουν αναθεματα απο παντου τα πραγματα δεν πανε καλα.  Θελω να αφιερωσω το σημερινο αποτελεσμα σε ολους τους γκρινιαρηδες  που συνδεουν τον ΠΑΣ  με προσωπα Ο ΠΑΣ  κυριοι ειναι κατι σαν ιδεα. [Υ.Γ] Ειδικα αφιερωμενο το σημερινο διπλο ,στον επαναστατη [ του κ......ου] ayito- pas. [Περαστικα λεβεντη μου]

καλως τες κι ας αργησανε....
νομιζεις δε σε περιμεναμε?

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 21:56 »
http://www.patris.gr/polls/view/607

ενταξει εχω λιωσει.... 205 και συνεχιζουμε...
βλεπω να το κατεβαζουν το γκαλοπ οι κρητικοι

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 22:30 »
Παράθεση
Αυτα γινονται  οταν υπαρχει υπομονη, επιμονη και πιστη σε αυτο  που κανεις.  Οταν υπαρχουν αναθεματα απο παντου τα πραγματα δεν πανε καλα.  Θελω να αφιερωσω το σημερινο αποτελεσμα σε ολους τους γκρινιαρηδες  που συνδεουν τον ΠΑΣ  με προσωπα Ο ΠΑΣ  κυριοι ειναι κατι σαν ιδεα. [Υ.Γ] Ειδικα αφιερωμενο το σημερινο διπλο ,στον επαναστατη [ του κ......ου] ayito- pas. [Περαστικα λεβεντη μου]

καλως τες κι ας αργησανε....
νομιζεις δε σε περιμεναμε?

Ωρε επαιζες κ εσυ μεσα στην Ξανθη...Συγχαρητηρια μηπως εβαλες και γκολ παιδαρα μου???

Ασχολιαστος πραγματικα.....

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 22:37 »

231!!! Στειλτέ το σε FB και twiiter όσοι έχετε για να πάρουμε και άλλους  ψήφους.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 23:13 »
Μεγάλη νίκη! Μεγάλη εμφάνιση! Βγαλμένη από τα παλιά!

Συγχαρητήρια στον Πετράκη και στα παιδιά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θέμαρο τον Τζημόπουλο για την δηλωσή του: «Αφιερωμένη σε όσους αγαπάνε την ομάδα». ΜΟΝΟ εμείς Θέμαρε αγαπάμε την ομάδα, με τις γκρίνιες, τις υπερβολές μας αλλά μακριά από κονόμες και πουστιές και από ανθρώπους που φτιάξανε περιούσιες, σπίτια και μαγαζιά εις βάρος της ομάδας!

Παιχνίδια μόνο Τετάρτες!!! :P :P :P

Προσόχη στην διαχείριση του αποτελέσματος!

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 23:45 »
όνειρο όσον αφορά τι? Την απόδοση της ομάδας σήμερα που ήταν καταπληκτική? Ή την θέση που μπορούμε να καταλάβουμε? κάνε τον κόπο να δείς το πρόγραμμα και θα καταλάβεις! Ή του οτι ο παο χρωστάει 27 μυρια και μάλλον δεν παίρνει πάλι αδειοδότηση?

Εσύ είσαι σίγουρος πως εμείς θα πάρουμε αδειοδότηση????Απο που πηγάζει η τόση σιγουριά σου????Το όνειρο μας βγήκε πέρσι κ το χάσαμε μάστορα!!!
Προλαβαίνεις πάντως να ξυπνήσεις!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 00:08 »

Θα κρίνω το ματς αγωνιστικά και μόνο. Μου έκανε εντύπωση που τα μπακ της Ξάνθης έπαιζαν συνεχώς ασυνήθιστα ψηλά και πως στο κέντρο της άμυνάς τους δεν υπήρχε ποτέ σχεδόν κανείς, ο Γκαρσία είναι εκεί; Πραγματικά πολύ ανορθόδοξο αμυντικά ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν και ο λόγος που βγήκαν τόσες ποιοτικές τελικές για τον Π.Α.Σ. και γι' αυτό πέρναγαν όλες. Κανένα κόφτη εκεί δεν έχει η Ξάνθη;

Είδα την Ξάνθη φέτος (εντός) μόνο με ΠΑΟΚ και πραγματικά μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Μου φάνηκε πολύ συγκροτημένη ομάδα, επιθετικά και αμυντικά. Σήμερα ήταν σκορποχώρι. Περίεργο, τι να πεις; Ίσως να ήθελαν να βαγέρουν το προπονητή τους, ίσως δεν ήταν στη μέρα τους, ίσως...

Νομίζω ότι το σημερινό ματς, λόγω έκτασης σκορ και τρόπου παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς. Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη μεν (κατά 70% εξασφαλίσαμε την παραμονή μας) αλλά χρειαζόμαστε και άλλους βαθμούς.

Τα ματς με Παναιτωλικό, ΠΑΟ, και Πανθρακικό καθώς και τα τρία εκτός στην Κρήτη θα δείξουν δύο πράγματα:

α) τι ομάδα πραγματικά έχουμε και αν ο Τσιώλης συμμάζεψε τα πράγματα στη διακοπή που προηγήθηκε και

β) Τι αξίζει ο Πετράκης για προπονητής. Αν υποψιαστώ στο τέλος ότι αξίζει ε τι να πω θα ξυρίσω τα μουστάκι μου. Σχόλια του τύπου πάμε Ευρώπη προπονητάρας ο Πετράκης και τέτοια, δικαιολογούνται για όσους δεν ξεπερνούν το 21ο έτος.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 00:21 »

Προσοχήηηη!!!!!! Μας πήραν χαμπάρι κι άρχισαν να "κινούνται"...

Το 95 - 9 έχει γίνει 105 - 260  :P

Και στην δε άλλη, εκεί π λέει ποιός είναι ποιό δημοφιλής στην Κρήτη, 50-50 είναι η γριά τσατσά με τς άλλοι κι ο παλιός νταβάς της, δώστου να ανεβαίνει αράδα   8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 00:32 »

Θα κρίνω το ματς αγωνιστικά και μόνο. Μου έκανε εντύπωση που τα μπακ της Ξάνθης έπαιζαν συνεχώς ασυνήθιστα ψηλά και πως στο κέντρο της άμυνάς τους δεν υπήρχε ποτέ σχεδόν κανείς, ο Γκαρσία είναι εκεί; Πραγματικά πολύ ανορθόδοξο αμυντικά ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν και ο λόγος που βγήκαν τόσες ποιοτικές τελικές για τον Π.Α.Σ. και γι' αυτό πέρναγαν όλες. Κανένα κόφτη εκεί δεν έχει η Ξάνθη;

Είδα την Ξάνθη φέτος (εντός) μόνο με ΠΑΟΚ και πραγματικά μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Μου φάνηκε πολύ συγκροτημένη ομάδα, επιθετικά και αμυντικά. Σήμερα ήταν σκορποχώρι. Περίεργο, τι να πεις; Ίσως να ήθελαν να βαγέρουν το προπονητή τους, ίσως δεν ήταν στη μέρα τους, ίσως...

Νομίζω ότι το σημερινό ματς, λόγω έκτασης σκορ και τρόπου παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς. Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη μεν (κατά 70% εξασφαλίσαμε την παραμονή μας) αλλά χρειαζόμαστε και άλλους βαθμούς.

Τα ματς με Παναιτωλικό, ΠΑΟ, και Πανθρακικό καθώς και τα τρία εκτός στην Κρήτη θα δείξουν δύο πράγματα:

α) τι ομάδα πραγματικά έχουμε και αν ο Τσιώλης συμμάζεψε τα πράγματα στη διακοπή που προηγήθηκε και

β) Τι αξίζει ο Πετράκης για προπονητής. Αν υποψιαστώ στο τέλος ότι αξίζει ε τι να πω θα ξυρίσω τα μουστάκι μου. Σχόλια του τύπου πάμε Ευρώπη προπονητάρας ο Πετράκης και τέτοια, δικαιολογούνται για όσους δεν ξεπερνούν το 21ο έτος.

το οτι η αναγεννηση μας ηρθε με τη συγκεκριμενη ομαδα και πως οπως λες δεν εδειξε να ειναι κανα καφενειο (αγωνιστικα παντα γιατι κατα τα αλλα) φετος,σε μενα δεν περνα απαρατηρητο!!!
τωρα μερικοι νομιζουν οτι επειδη ειμαστε καχυποπτοι καποιοι (οχι αδικως νομιζω με τετια διοικηση) θελουμε το κακο της ομαδας!!!
κακο του κεφαλιου τους να νομιζουν οτι θελουν λοιπον!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 00:38 »
Οι ποδοσφαιριστες κατε εμε φετος(και εννοω τους περσινους) ειναι στο στο απυροβολητο και το εχω ξανατονισει,ειναι οι τελευταιοι που δεν φταινε σε τιποτα για το καταντημα της ομαδας και στο κατω κατω της γραφης αυτα τα παιδια που περνανε χαρτζηλικι ουσιαστικα χτυπησανε την ευρωπη και μας κανανε περηφανους,μονο αυτο τα λεει ολα.........

Μπραβο στα παιδια και μονο στα παιδια.......

Οσο για κατι αλλους ακατανομαστους, γιατι δεν μπαινω σε συνδεσμιακες αντιπαλοτητες σε μια τελαυταια εκπομπη ελεγαν πως μερικοι ποδοσφαιριστες πανε και μπεκρουλιαοζουν και αμα τους πετυχω και αλλα τετοια μπανταλα...Τι να πεις,η αχαριστια σε ολο της το μεγαλειο

Δυστυχως η ομαδα πασχει αλλου..........Και ας συνεχισω και εγω του αραχθου το κειμενακι,πιστευω πως με μια ασοβαρη διοικηση ειναι φυσιολογικο οι παιχτες να αμφιταλαντευονται για το αν πρεπει να παιξουν μπαλα η οχι....Απο που να ξεκινησω,απο το χαρτζηλικι που τους δινει,απο την απωλεια της ευρωπης,απο τα τερτιπια του ΧΒ με υποψια στημενων αγωνων,απο την ελλειψη προπονητη,απο απο απο!!!!!!Δυστυχως το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και εκει πρεπει να εστιασουμε

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 00:47 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 01:22 »

Οσο για κατι αλλους ακατανομαστους, γιατι δεν μπαινω σε συνδεσμιακες αντιπαλοτητες σε μια τελαυταια εκπομπη ελεγαν πως μερικοι ποδοσφαιριστες πανε και μπεκρουλιαοζουν και αμα τους πετυχω και αλλα τετοια μπανταλα...Τι να πεις,η αχαριστια σε ολο της το μεγαλειο

κολοτουμπα στο θεμα της ροδου οταν προσληφθηκε ο πετρακης!!!
αν εχεις το θεο σου....... για τη ροδο κολοτουμπες???
η ξεφτιλα!!! ουτε για φτυσιμο!  :stop:

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 02:10 »
Κακό αποτέλεσμα. Πλησιάζουμε επικίνδυνα ευρώπη. Κάποιος να βάλει τάξη ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 06 Φεβ 2014 04:10 »
Όσοι από εσάς μιλάτε για στημένα...
ανατρέξτε στο forum στις παραμονές των περσινών αγώνων με την ΑΕΚ και τον Άρη στο Ζωσιμάδες...
Τα ίδια λέγανε κάποιοι...
μέχρι που οι παίχτες βούλωσαν στοματάκια που ανοίγουν χωρίς πρώτα να σκεφτούν...
Είστε απίστευτοι μερικοί...
Να κράζετε την ομάδα σε άθλιες εμφανίσεις το καταλαβαίνω...
Αλλά να την κράζετε πιό πούστικα όταν κλείνει στοματάκια με εμφανίσεις σαν τη σημερινή...ίσως κάτι λέει...
Είχα γράψει τότε αν νιώθετε καλά κοιτώντας τον καθρέφτη σας...
Δοκιμάστε το κάποιοι...ίσως εκπλαγείτε από το είδωλο που σας επιστρέφει το βλέμμα...

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Φεβ 2014 04:17 από Crimson Glory »