Αποστολέας Θέμα: Περί ...Στατιστικής, Βάντερσον και ...κωλοδάχτυλου!  (Αναγνώστηκε 8725 φορές)

Αποσυνδεδεμένος teo-mono pas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Φίλε GIWRGIS τα βλέπουμε από τελείως διαφορετική γωνία τα πράγματα οπότε δεν πρόκειτε να συμφωνήσουμε. Μιά ερώτηση μόνο. Θεωρείς τον Βαντερσον MVP του φετινού ΠΑΣ? Καλό παίχτη ναι, φιλότιμο ναι, αλλα όχι και ΜVP!!!!!! ΈΛΕΟΣ. Λάθη του μας έχουν στοιχήσει παμπολες φορές, χωρίς βέβαια να φταίει μόνο αυτός έτσι? ¨Οσο για τα υπόλοιπες απόψεις σου καταλαβαίνει την εμπάθειά σου ο οποιοσδήποτε περί Αναστόπουλου, οπότε δεν ωφελεί σε τίποτα αντιπαράθεση που δεν θα βγάλει πουθενά!!!! 

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Περί ...Στατιστικής, Βάντερσον και ...κωλοδάχτυλου!
« Απάντηση #1 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 14:15 »
Κι απ'τα δικά σου καταλαβαίνει κάποιος τη συμπάθεια που του έχεις εσύ του Αναστόπουλου...
Ειλικρινά καμία εμπάθεια.
Δεν είμαι χθεσινός στο φόρουμ, ούτε γράφω πρώτη φορά για Αναστόπουλο.
Όποιος έχει μάτια βλέπει, φίλε.
Όποιος έχει συμπάθειες, βρίσκει δικαιολογίες.

Αποσυνδεδεμένος fonseca

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 14:33 »
σιγουρα ο βαντερσον δε θα πρεπε να ξαναπαιξει μετα απο αυτο, αλλα επειδη ο αναστοπουλος ξερει να κραταει το καλο κλιμα σε μια ομαδα και θα ξαναπαιξει και δεν θα τιμωρηθει.

πρεπει να μαθουν οι παιχτες πως και ποτε να εκδηλωνουν την δυσαρεσκεια τους

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 15:52 »
Κάποια στατιστικά για τον Βάντερσον και την παρουσία του συνολικά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα από το http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2009_10/aeteam.asp?t=15

Συμετοχές: 21
Goals: 0
Σουτ εκτός περιοχής: 8
Σουτ εντος περιοχής: 0
Ασσίστ: 0
Ασσίστ που δεν έγιναν γκολ: 0
5 στις 43 σεντρες
75 σωστές πάσες
51 λάθη

Επιθετικά λοιπόν ο Βάντερσον δεν βοηθάει σχεδόν καθόλου. (Το δεξί μας μπακ ο Ντάσιος έχει βγάλει 4 ασσίστ στο πρωτάθλημα. Το αριστερό μπακ του Πανιωνίου ο Τζαβέλας έχει βγάλει 11.)

Αμυντικά τώρα κατά τη γνώμη μου είναι επίσης πολύ μέτριος (όπως και όλη η ομάδα πάντως).
Τώρα γιατί τον έχουμε πρώτο στους mvp και τον θεωρούμε "μεταγραφάρα", "λαχείο", "αποκάλυψη" κι άλλα τέτοια είναι απλό: Βραζιλιάνος είναι, κάνει καμιά τριπλίτσα, κανά τακουνάκι, καμιά κούρσα και μας φαίνεται παιχταράς. Από ουσία όμως μηδέν.
Σιγά τον Ρομπέρτο Κάρλος που θα κάνει και κωλοδάχτυλο στον προπονητή του επειδή έκατσε 2 αγωνιστικές στον πάγκο. Ας κάνει τώρα το δοκάρι στις προπονήσεις να βάλει μυαλό...

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 16:31 »
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ να βάζουμε στο ζύγι τις ασίστς, τα ρημπάουντς, τις εύστοχες/άστοχες προσπάθειες κλπ για να βγάλουμε το tendex.

Η ψηφοφορία για τον MVP επιβραβεύει την προσπάθεια, το πάθος και τη γενικότερη παρουσία σε νίκες, ισοπαλίες και ήττες.
Ο Βάντερσον είναι σταθερά πρώτος φέτος σε όλα αυτά και γι αυτό προηγείται στις ψηφοφορίες.
Ο Ρόβας π.χ. δεν έχει γκολ, ούτε ασιστς, αλλά σίγουρα με 2-3 ματς παραπάνω, θα έπαιρνε το βραβείο αβλεπί.

Έχω δει όλα τα ματς (εκτός από ένα) και δεν θυμάμαι ούτε ένα τακουνάκι από το Βάντερσον.
Θυμάμαι έναν παθιασμένο, σχεδόν ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ παίκτη (σχεδόν 2 λάθη ανά ματς!!!).
Κι ένας ακόμη λόγος να είναι ψηλά στα μάτια μας είναι η θεωρία των χαμηλών προσδοκιών.
Δεν τον ξέραμε, δεν περιμέναμε πολλά (όπως π.χ. κάποιοι με τον Μενδρινό) και μας εξέπληξε.

Το αριστερό μπακ του Λεβαδειακού, της Ξάνθης, της Λάρισας και του Ηρακλή πόσες ασίστ έχει filosofos;
Ο Τζαβέλας έχει 11 ασιστς, είναι πρώτος στο πρωτάθλημα στον τομέα αυτό επειδή εκτελεί όλα τα στημένα της ομάδας του.
Είπαμε... δεν είναι μπάσκετ εδώ να λες ψέμματα με τους αριθμούς.
Κατανοώ την ψιλο-πίκρα σου για το 2-2 και το κωλοδάχτυλο, αλλά μπορείς να βρεις καλύτερα επιχειρήματα.
 ;)

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 18:12 »
Γιώργη το ξέρω ότι δεν είναι μπάσκετ το ποδόσφαιρο.
Έγραψα την άποψη μου ότι "ο Βάντερσον δεν βοηθάει σχεδόν καθόλου επιθετικά την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα" και χρησιμοποίησα 2-3 στοιχεία για να το δείξω να το καταλάβετε. Στο μπάσκετ κάνουν το ανάποδο. Πρώτα βλέπουν τα στοιχεία και μετά βγάζουν συμπεράσματα.
Αν είχε βάλει ο Βάντερσον 3 γκολ είχε βγάλει 2-3 ασίστ προφανώς η άποψη μου ότι δε μας έχει βοηθήσει επιθετικά θα ήταν λάθος.

Αν πάλι υπάρχουν κάποια άλλα στοιχεία που τα ξεχνάω ή δε τα γράφουν στα statistics είμαι έτοιμος να τα ακούσω. Πχ αν έχει κερδίσει καποιο πέναλτυ. Αν κάποια γκολ που βάλαμε ξεκίνησαν από δικά του κλεψίματα, από δικές του πάσες. Αν σε κάποια φάση του πρωταθλήματος είχε δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Βάντερσον και κάποιο αριστερό χαφ που μας έδωσε βαθμούς ή που έκανε την ομάδα να λειτουργεί γενικά καλά. Αν οι αντίπαλοι προπονητές κάναν αλλαγή το δεξιά τους εξτρέμ επειδή τους έσβηνε ο Βάντερσον, αν οι αντίπαλοι προπονητές προσαρμόζουν τις άμυνες τους στο πως θα περιορίσουν τις επελάσεις του Βάντερσον, αν έχει κερδίσει πολλές κιτρινες και κόκκινες επειδή δε σταματιέται χωρίς φάουλ ή δε ξέρω εγώ τι άλλο...
Πες μου εσύ τι ακριβώς έχει που τον κάνει τόσο ξεχωριστό να το καταλάβω.

Η δική μου αίσθηση είναι ότι ο Βάντερσον έχει βοηθήσει πολύ λιγότερο από όσο έχει βοηθήσει ο Ντάσιος που ειναι στην αντίστοιχη θέση από δεξιά.

Τώρα γιατί τον ψηφίζει ο κόσμος mvp αυτό παίζει. Οι λόγοι που αναφέρεις είναι προφανώς οι λόγοι που τον ψηφίζεις εσύ, εξάλλου στο μυαλό του καθενός δε μπορείς να είσαι. Αν ψηφίζαν όλοι με κρητίριο το "πάθος" τη "προσπάθεια" και "τη γενικότερη παρουσία" ο Μπακαγιόκο δε θα έβγαινε mvp τη προηγούμενη Κυριακή με τη Τρίπολη. Μάλλον τελευταίος θα εβγαινε σε εκείνον τον αγώνα κι όχι πρώτος.

75 σωστές πάσες είπαμε και 51 λάθη. Πως τον βγάζεις αλάνθαστο θα μας τρελάνεις? Σχεδόν μία σωστή πάσα και μία λάθος είναι.

Για τα μπακ σε Ξάνθη Λάρισα και Ηρακλη που ρωτάς δε ξέρω δε το έχω ψάξει. Δε ξέρω αν κάναν κι αυτοί κωλοδάχτυλα στον προπονητή τους, αν θεωρούν πως είναι καλύτεροι απ τον Κανακούδη, αν θεωρούν πως οι 21 συμετοχές σε 26 αγώνες είναι λίγες και πρέπει να παίζουν παντα, κι αν στα οπαδικά τους σάιτ τους βγάζουν mvp με μηδέν γκολ και μηδέν ασιστ.

Και γενικά πάντως το να έχεις τετοια άμυνα σουρωτήρι και να βγαίνει mvp της σαιζόν αμυντικός και δεύτερος να είναι ο τερματοφύλακας (!!!) δεν είναι και πολύ λογικό.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 19:00 »
Παράθεση
Αν πάλι υπάρχουν κάποια άλλα στοιχεία που τα ξεχνάω ή δε τα γράφουν στα statistics είμαι έτοιμος να τα ακούσω. Πχ αν έχει κερδίσει καποιο πέναλτυ. Αν κάποια γκολ που βάλαμε ξεκίνησαν από δικά του κλεψίματα, από δικές του πάσες. Αν σε κάποια φάση του πρωταθλήματος είχε δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Βάντερσον και κάποιο αριστερό χαφ που μας έδωσε βαθμούς ή που έκανε την ομάδα να λειτουργεί γενικά καλά. Αν οι αντίπαλοι προπονητές κάναν αλλαγή το δεξιά τους εξτρέμ επειδή τους έσβηνε ο Βάντερσον, αν οι αντίπαλοι προπονητές προσαρμόζουν τις άμυνες τους στο πως θα περιορίσουν τις επελάσεις του Βάντερσον, αν έχει κερδίσει πολλές κιτρινες και κόκκινες επειδή δε σταματιέται χωρίς φάουλ ή δε ξέρω εγώ τι άλλο...
Πες μου εσύ τι ακριβώς έχει που τον κάνει τόσο ξεχωριστό να το καταλάβω.

Αν σε ολα αυτα τα ερωτηματα αλλαξουμε το ονομα "Βαντερσον" με το ονομα "Κανακουδης" πού καταληγουμε? Ρωτω γιατι βλεπω (μπορει να ειναι κ εντυπωση μου φυσικα.....) μια προσπαθεια να απαξιωθει ο Βαντερσον επειδη δεν κανει στον αγαπημενο μας προπονητη, αλλα δε βλεπω το πιο ουσιαστικο, δηλαδη τη συγκριση με την εναλλακτικη λυση.

Κατ'εμε ο Βαντερσον ειναι μια πολυ καλη λυση κ μαζι με τον Ντασιο αποτελουν την οαση στην αμυνα μας, ενω δεχομαι φυσικα οτι ο Ντασιος εχει φανει πιο πολυ επιθετικα (αλλα κ εχει εκτεθει πιο πολυ αμυντικα εστω κ χωρις δικη του ευθυνη παντα). Ο Βραζιλιανος μπορει να ξερει μπαλλα 50 με αριστα το 100 αλλα σε καθε αγωνα δινει σταθερα το 49. Ο Κανακουδης τον οποιο περιμενα με μεγαλη ανυπομονησια να μας "βγει" μπορει να ξερει μπαλλα στο 65 αλλα στα πιο πολλα παιχνιδια που αγωνιστηκε πανω απο το 30-35 δεν τον ειδα να δινει. Μπορει κ αυτον να τον επηρρεασε το κλιμα στην ομαδα, μπορει να τον εκαψαν οι προκατοχοι του Αναστοπουλου, μπορει να εγιναν πολλα που να τον εφεραν πισω, αλλα αυτο που με αφορα εμενα ειναι οτι ο Βαντερσον μπορει να μου προσφερει μεγαλυτερη σιγουρια, προσπαθεια κ εργατικοτητα υπο τις παρουσες συνθηκες (κ οχι τακουνακια, ντριμπλες κ αλλα Βραζιλιανικα που απορω ποτε συνεβησαν).

υ.γ.Κ γω εχω δει ολα τα παιχνιδια πλην του Πανθρακικου εντος.

υ.γ.1. Τη γνωμη μου για τη χειρονομια την ειπα χθες κ ειναι φυσικα αδιαπραγματευτη.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Μάρ 2010 19:10 από mh_per_ »
When the going gets tough, the tough get going

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 19:19 »
Δεν έχει δείξει ούτε ο Κανακούδης κάτι το ιδιαίτερο. Ειδικά αν θυμηθούμε ότι και καλά τον πήραμε μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ κι ότι είχε στόχο με τις εμφανίσεις του να τον πάρει ο Ρεχάγκελ στην Εθνική, είναι σκέτη απογοήτευση κι αυτός.
Δεν είχα καμιά διάθεση να απαξιώσω τον Βάντερσον. Ο ΠΑΣ χτίστηκε το καλοκαίρι πάνω σε Ελευθερόπουλο Μενδρινό Μπακαγιόκο. Αυτοί ήταν τα τρια μεγάλα συμβόλαια που κοστίζουν όσο οι υπόλοιποι 8 της εντεκάδας και από αυτούς περιμένεις (μάταια) να πάρουν την ομάδα στη πλάτη τους. Όχι από το φτηνό αριστερό μπακ.
Ο Βάντερσον αποκτήθηκε ως δευτεροκλασάτη επιλογή και για μένα τέτοια παραμένει.
Δε θα είχα ασχοληθεί με τη "προσφορά" του Βάντερσον αν δεν έβλεπα την παράλογη στήριξη που έχει μετά την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη ενέργια με το κωλοδάχτυλο στον προπονητή του.

Αποσυνδεδεμένος Gkoros

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 19:20 »
Παράθεση
Ας κάνει τώρα το δοκάρι στις προπονήσεις να βάλει μυαλό...

Δεν θα είναι ο πρώτος... Πάλι επι Αναστόπουλου, παλιότερα, τον ρόλο αυτό τον είχε επωμιστεί ο Αλέκος Τάτσης
 8)
"Μικρά χωράφια κρατημένα με πεζούλια κι άπιαστα γίδια που γκρεμιούνται στους γκρεμούς
ετούτη είναι η πατρίδα μας μα η πούλια, δεν λάμπει πιο καθάρια σε άλλους ουρανούς"
Γ. Κοτζιούλας

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 19:21 »
ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ 29 (2 φορές MVP)
ΤΖΑΝΗΣ 27 (3 φορές MVP)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 24 (3 φορές MVP)
ΝΤΑΣΙΟΣ 22 (καμία)
ΣΙΣΙΤΣ 20 (3 φορές MVP)
ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ 18 (2 φορές MVP)
ΣΑΪΤΙΩΤΗΣ 18 (2 φορές MVP)
ΜΠΟΥΧΑΝ 17 (2 φορές MVP)
ΡΟΒΑΣ 16 (3 φορές MVP)
ΚΟΥΣΑΣ 15 (1 φορά MVP)
ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ 12 (1 φορά MVP)

Οι εντεκα πρωτοι της λιστας.
Οι δυο ειναι μεταγραφες του γενάρη.
Το συνολο δειχνει το αστοχο των επιλογων του καλοκαιριου και το οτι Ντασιος, Τζανης ειναι οι καλυτεροι περυσινοι, που φετος αν ηταν μεταφραφες, θα ηταν πρωτοι.
Τωρα για σκεφτειτε στην θεση του Βαντερσον να ερχοταν ο ...Δαρλας με 300 χιλιαρικα συμβόλαιο.
Α ρε Παρασχο σκότωμα που θες....

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 19:35 »
Ο Βάντερσον είναι πολύ καλός παίκτης.Αθόρυβος και συνήθως κυριαρχεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Η ενέργειά του ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ (για να μη πω τίποτε άλλο).Όλοι οι παίκτες κάποια στιγμή αισθάνονται πικρία όταν δεν παίζουν,αλλά οι επαγγελματίες δεν αντιδρούν έτσι.
Σε καμιά περίπτωση δε δικαιολογείται αυτή η αντίδραση.
Το θέμα είναι ότι χάθηκε η μπάλα.Πήραμε την 3η ισοπαλία της ιστορίας μας στο Καραισκάκη και αντί να το χαιρόμαστε και να λέμε για το επόμενο ματς, καθόμαστε και λέμε για το αν χαμογέλαγε ο Αναστόπουλος, ή αν καθόταν στον πάγκο ή το ένα ή το άλλο και ό,τι του κατεβεί του καθενός.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 19:47 »
Πλακα μου κανετε συγκρινεται ο Βαντερσον με τον Κανακουδη (που τον εκτιμω γιατι εχει δειξει οτι εκτος γηπεδου εχει α....α και δεν κρυβεται)!

Καλως εκανε κωλοδαχτυλο στον αλενατορε αν ετσι ενιωσε! Εμενα δεν με ενοχλησε! Περισσοτερο με ενοχλει η γραφικοτητα του αναστοπουλου! (Δειτε Ραδιο - Αρβυλα)!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 20:02 »
Καλα ωρε...ο Βαντερσον μας φταιει τωρα για την πορεια του ΠΑΣ καθως και για την κατασταση στα αποδυτηρια?
Συνταυροι......μηπως βλεπουμε το δεντρο (κωλοδαχτυλο Βαντερσον) και χανουμε το δασος (τελευταιες 4 αγωνιστηκες)?
Για να ηρεμουμε λιγο........Με νικη την Κυριακη ελπιζουμε σε πολλα......Ας κανουμε λιγη ησυχια.Εχουμε παρα πολυ χρονο απο το Μαιο να κρινουμε οποιον θελουμε..... :mono:

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 20:14 »
φιλε γιωργη θα συμφωνησω με τον φιλοσοφο που πολυ σωστα λει

Παράθεση
Για τα μπακ σε Ξάνθη Λάρισα και Ηρακλη που ρωτάς δε ξέρω δε το έχω ψάξει. Δε ξέρω αν κάναν κι αυτοί κωλοδάχτυλα στον προπονητή τους, αν θεωρούν πως είναι καλύτεροι απ τον Κανακούδη, αν θεωρούν πως οι 21 συμετοχές σε 26 αγώνες είναι λίγες και πρέπει να παίζουν παντα, κι αν στα οπαδικά τους σάιτ τους βγάζουν mvp με μηδέν γκολ και μηδέν ασιστ

δηλαδη στην τελικη ο τζεσ εχει παιξει τοσα ματς , ενταξει μαζει σου γιωργη οτι εδειξε παθος και πνεμονια αλλα κουραστηκε ο ανθρωπος ποσο να τρεξει ακομα , και καποια στιγμη κλαταρε  και αυτο φανηκε ειδε στο οακα με βαζελο , αντιθετως ο κανακουδης αρχισε να ανεβενει και στο ματς με παοκ ηταν πολυ καλος

οποτε ενα και ενα κανουν 2 , και την θεση πηρε ο πλεον φορμαρισμενος κανακουδης

εγω προσωπικα απο το φορμαρισμενο κανακουδη προτιμω τον φορμαρισμενο βαντερσον αλλα μην τρελενομαστε δε γινετε ενας προπονητης που εχει κανει τοσα σεμιναρια στο εξωτερικο να μην γουσταρει τους ξενους παιχτες προφανως και παει βαση φορμας και συστηματος

και με ποια κριτιρια κρινουμε τις επιλογες του , οτι ειναι ρατσιστης η οτι υπαρχουν κλικες , αμα δεν εισαι μεσα στις προπονησεις καθε μερα να βλεπεις τι βγαζει ο καθενας και τι αξιζει πως κρινεις

ο αναστο οσο και αν δεν καθετε καλα σε καποιους προσπαθει και αυτο φανηκε και με το στησιμο της ομαδας απεναντι στην  αρρωστεια του , η ομαδα στηθηκε στο κεντρο ετσι ωστε να σβησει τις χελωνες μαρεσκα και λεδεσμα και να αφησει τελειως μονο τ τον ζαιρι να κανει παιχνιδι

ειδα το ματς μαζει με φιλους γαυρους και απο το μισαωρο και μετα μου λεγαν για το πολυ καλο στσησιμο της ομαδας στο κεντρο

ετσι και εγινε το 0-1 απο εκει και περα ενταξει προσπαθησε ο ανθρωπος αλλα με αμυνα- καρδιοχτυπη σε καθε ψηλη μπαλια και επιθεση που με κενο τερμα δεν μπορει να την στειλει στα δυχτια τι να κανει

αλλα δεν ετυχε το 2-2 το κυνηγησε ο αναστο και πετυχε

και προσωπικα πιστευω γιαυτο κρατησε αυτην την καθαρα αντιεπαγγελματικη σταση βρεγμενης γατας σε ολο το ματς γιατι ηξερε οτι για να σωσει τον ΠΑΣ επρεπε να κοψει το πρωταθλημα απο τον  γαυρο οπως και εκανε

επειτα σε κατι αλλα που ειπωνοντε οτι την ειπε στον μπουχαν η οτι εβγαλε τον κασνα για να παρει το ματς ο γαυρος  καταρχας απο που τα ξερετε ολα αυτα βαλτε και καμμια πηγη ειπαμε καφενες ειναι εδω μεσα αλλα το να κατηγορεις τον προπονητης οτι εστησε το ματς υπερ του γαυρου ειναι λιγο βαρυ

εμενα μου φανηκε πως ο κασνα και τα ειχε δωσει ολα για ενα τετοιο ματς την στιγμη που βγηκε και ειχε και μια κιτρινη και βαραγε δυνατα

οσον αφορα οτι κατεβασε τα δευτερα , τα μονα "δευτερα" που κατεβασε ηταν ο βαντερσον (με 21 συμμετοχες )
και ο μπουχαν

α και δεν εβαλε και τον τελειως ντεφορμε σαιτα , και πολυ καλα εκανε ειδαμε μετα απο πολυ καιρο να βαραει φαουλ καποιος που ξερει   

οσο αντιπαθητικος και αν ειναι ο αναστο σε καποιους εχει αλλαξει κατα πολυ την ψυχολογια της ομαδας και για μας ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να γινει , γιατι? γιατι προσπαθει οσο το δυνατον περισοτερο και αυτο πρεπει να το αποδεχτουμε ολοι

δε φταει αυτος για το φετινο χαλι , και οπως εχω ξαναπει οτι ειμαστε στους 4 τους κυπελου του το χρωσταμε , και οτι εχουμε ακομα ελπιδες να σωθουμε επισης του το χρωσταμε .
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 21:51 »
παιδια το θεμα ας ληξει αμα τα βρουνε τα βρηκανε τι να κανουμε τωρα...αν ο coach θελει να βαζει τον κανακουδη(ο οποιος δε εχει προσφερει αυτα που θα επρεπε) ας τον βαλει...

οι γαυροι περιμενουν την τιμωρια του Βαντερσον...ετσι περιμεναν και την τιμωρια του Αντζα??

α ξεχασα ξινοτανε τοτε...ετσι ειπε η αμερολυπτη δικαστικη εδρα....

ειστε για το π!@#!@# ρε γαυροι μη μιλατε οταν εχετε λερωμενοι την φωλια σας....

καλα ε ολοι μου λενε για τα γκολ που βαλαμε...πραγματικα χαιρομαι που μπηκαν ετσι...τζουζει περισσοτερο χαχαχα

και για αλλη μια φορα ESTEBAN SANTIAGO BUJAN

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δευ 15 Μάρ 2010 23:57 »
Μεγαλη κουβεντα ανοιξατε παιδια το απογευμα, εκ των πραγματων κι ως φαινεται, τσαμπα.

Παραθετω αναλυτικα και εκ της συν - παρα - ουσιαστικης διοικησεως αλλα και εκ του συνεγγυς των δρωμενων του αγωνος παρακολουθησεως της, μερικα τηλεοπτικα λογια:

Ο Βαντερσον εκανε κινηση, αν εκανε, προς τα ψηλα, θεο ή γαυρους αδιευκρινιστο, παντως οχι προς τον Αναστο.

Ο Μπουχαν δεν εκανε καμια κινηση και οτι ειπε ο Αναστοπουλος γι' αυτον στην συνεντευξη τυπου πολυ καλα εκανε και το ειπε και ηταν εξυπνο.

Αυτα που λεγονται για χειρονομιες και προβληματα σχεσεων παικτων - Αναστο ειναι πολεμος γνωστων κυκλων δημοσιογραφων, εναντιων του ΠΑΣ απο παλια και φυσικα ανταγωνιστων με εμας ομαδων.

''Αιματοκυλισμα'' υπηρξε στα Γιαννινα, γιατι κατα τα αλλα τιποτα δεν εγινε, επειδη ο Μπιτσαξης εχει κοντρα απο παλια με τον σουπερ 3 επειδη ηταν δικηγορος του Κοντομηνα ο οποιος κατεστρεψε οικονομικα τον Κολεμπα κι εμας γιατι δεν πληρωνε τηλεοπτικα δικαιωματα του αλφα ντιτζιταλ.

Συγχρονως ο Μπιτσαξης επειδη ηταν και δικηγορος του Κομποτη, εκανε επιλεκτικη διαρροη ενος αγωνα που ηταν καθαρος.

Η διαιτησια μας αδικησε στο Καραϊσκακη.

Δεν μπορουμε να ζηταμε φτηνα εισητηρια ή τσαμπα εισοδο με Ατρομητο απο τον προεδρο, γιατι δεν πρεπει οι φιλαθλοι να παρεμβαινουν σε διοικητικα - οικονομικα θεματα, λυση ειναι το φτηνο διαρκειας.

Ολοι μας κανουν πολεμο, εμεις ειμαστε μονοι μας, δε μας θελουν, αλλα κανουμε κακο γιατι κοιταμε να δημιουργησουμε προβληματα στην ομαδα μας ενω ειναι ολα καλα.

Υ.Γ: Λυπαμαι μονο που δεν μπορεσα και για την ορθη σας ενημερωση να συλλεξω ακομα πιο πολλα απο τα ηδη ουσιαστικα και ξεκαθαρα αυτα.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Μάρ 2010 00:00 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 00:35 »
Είμαστε σίγουροι ότι το δάχτυλο παει στον αναστο; Γιατι στο ολυμπιακός blog εγώ βλέπω να πάει προς τους γαύρους ....

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 03:24 »
Ολυμπιακος - Γιαννενα

παιζει και να μην την κανει στον αναστο οντως.... :P

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 10:36 »
Έτσι όπως κοιτάζει χαμηλά και λοξά πρός τα δεξιά, μάλλον σε αντίπαλο παίχτη την κάνει... έται τουλάχιστον μου φάνηκε τωρα που το ξαναείδα...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 10:48 »
Ξερει κανεις να διαβαζει τα χειλη?Σαν να λεει...''στον κοουτς,στον κοουτς'' :P :P :P
Αν τα λεει στα Βραζιλιανικα,ας επιστρατευσουμε και τον πολυγλωσσο Λακη  :)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 11:59 »
Σε επικοινωνία που είχαμε μετά τη λήξη του ματς, με άνθρωπο που κάθονταν στον πάγκο της ομάδας, η χειρονομία πήγαινε στον αλλενατόρε.

Δε συνεχίστηκε το θέμα, όλα καλά.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 12:13 »
Πέρα από δίκαια και άδικα για τη χειρονομία, καλά έκανε και τον έβγαλε γιατί το πιό πιθανό ήταν να μείνουμε με 10 μέσα στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #22 στις: Τρι 16 Μάρ 2010 12:36 »
Δύο λόγια περί στατιστικής και αθλητισμού, Βάντερσον και ...αριστερής οπισθοφυλακής και ...κωλοδάχτυλου:

Στατιστική και αθλητισμός:
Όπως έχουν πει κι άλλοι προγενέστεροι από μας, η στατιστική -στον αθλητισμό και γενικότερα- είναι ένας έξυπνος τρόπος για να πεις ψέμματα. Ποτέ δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε τα εκτιμώ κιόλας. Απλά στο συγκεκριμένο πεδίο, θεωρώ πως έχουν πολύ μικρή εφαρμογή. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάρα πολλές ενέργειες(ατομικές, υποομαδικές, ομαδικές) που η στατιστική δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο σύστημα να αξιολογήσει. Άρα, το να προσπαθεί κάποιος να μας πείσει δια της στατιστικής ότι κάποιος είναι καλός ή όχι, είναι λίγο αβάσιμο σαν επιχειρήμα. Η στατιστική πρέπει να χρησιμοποιείται για υποστήριξη της λογικής, καθώς από μόνη της δεν αποτελεί επιχείρημα, παρά μόνο μονόπλευρη παρουσίαση-καταγραφή γεγονότων, με κύριο σκοπό να πείσει κι όχι να αποδείξει.

Βάντερσον και ...αριστερή οπισθοφυλακή:
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Έτσι κάποιος μπορεί να γουστάρει ή όχι κάποιο παίχτη με κάποια υποκειμενικά κριτήρια. Απολύτως δικιολογημένο και σίγουρα, όλοι μας το κάνουμε. Το θέμα όμως, είναι το γιατί.
Η θέση του πλάγιου μπακ σίγουρα δεν είναι απ' τις πιο καίριες(όπως π.χ. Τ/Φ, επιθετικός, 10άρι, 6άρι) κι αυτό φαίνεται κι απ' το κασέ των πρωτοκλασάτων ακραίων αμυντικών. Σίγουρα, όμως, είναι πιο σημαντική απ' ό,τι νομίζουμε. Για να έρθουμε στην περίπτωση του Βάντερσον, αρκεί μόνο να θυμηθούμε τα αριστερά μπακ που πέρασαν απ' το millennium κι ύστερα στην ομάδα μας! Με τη βοήθεια του σάιτ της ΠΑΕ, σας τους παρουσιάζω, χωρίς σχόλια και περιμένω ν' ακούσω τις απόψεις σας για τη θέση στην οποία κατατάσσεται ο Βάντερσον, σε σχέση με τους υπόλοιπους!
2000/2001: Τζανετής - Νούλης
2001/2002: Τζανετής - Νούλης - Νικολαΐδης(Θεοφύλακτος)
2002/2003: Σακελλαρίδης - Νικολαΐδης - Νούλης
2003/2004: Σπυρόπουλος - Τριάντος* - Κάκαβος
2004/2005: Κατερίνης - Κακαζούκης - Μιχαλόπουλος - Τριάντος* - Μιχαήλ*
2005/2006: Κατερίνης - Μιχαλόπουλος* - Μιχαήλ*
2006/2007: Κατερίνης - Μήτσης* - Μιχαήλ*
2007/2008: Κατερίνης - Δρούγας - Παγώνης* - Μιχαήλ*
2008/2009: Λουμπούτης - Παγώνης* - Μιχαήλ*
2009/2010: Βάντερσον - Κανακούδης - Μαργαρίτης
Με * οι κατά συνθήκη αριστεροί μπακ.

Αν ξέχασα κάποιον ή τον έβαλα χωρίς να έχει παίξει έστω και μία φορά αριστερό μπακ, σημειώστε το.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ν' ακούσω ένα top-3! Αλήθεια, σε πόσα top-3 θα είναι εκτός ο Βάντερσον;

Κωλοδάχτυλο...:
Ας υποθέσουμε ότι η χειρονομία κατευθυνόταν στον Προπονητή, λοιπόν. Όταν απαιτούμε πειθαρχία στα αποδυτήρια και σ' όλους τους "χώρους" της ομάδας, τότε είναι τουλάχιστον υποκριτικό να δικαιολογούμε και να ...απονείμουμε τα εύσημα στον κάθε Βάντερσον που κάνει μια τέτοια χειρονομία στον κάθε Προπονητή. Είναι απαράδεκτο για τον κάθε επαγγελματία να αντιδρά έτσι, ακόμα κι αν έχει υποστεί τα χειρότερα. Φυσικά και θα πρέπει να του επιβληθεί πρόστιμο -τι μορφής δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω. Αλλά είναι εντελώς άκυρο να του επιβάλλεται "σιωπηρή τιμωρία" με την δήλωση για έκτιση της ποινής των καρτών στα 2 ακόλουθα ματς της χρονιάς! Το θεωρώ έγκλημα! Κάπως έτσι διαταράσσεται το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και μάλιστα δίνεται και λαβή για σχολιασμό σε τρίτους...
Από 'κει και πέρα, η "μαγκιά" του Προπονητή θα ήταν να αφήσει τον "πειθαρχικό έλεγχο" στη Διοίκηση κι αυτός να φροντίσει για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των μονάδων του, ανεξάρτητα από τα ...υπόλοιπα.
Ας υποθέσουμε ότι η χειρονομία κατευθυνόταν στην κερκίδα. Πείτε την αλήθεια. Ποιος δεν ταυτίστηκε μαζί του; Ποιος δε σηκώθηκε να χειροκροτήσει μες το σπίτι του, όταν -με πρώτη ανάγνωση- κατάλαβε ότι απευθύνονταν στην κερκίδα; Ας μη γελιόμαστε και μεταξύ μας. Ντροπή.  8)

Υ.Γ. Καλό θα ήταν να μεταφερθούν και τα υπόλοιπα posts που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα εδώ, για να "καθαρίσει" λίγο το topic του ματς.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 03:42 »
σε οποιον και να το εκανε καλα εκανε.
μαζι του...
μην τον βγαζουμε αχρηστο τωρα οπως καποτε τους ριμολντο ογιος...για να δικαιολουν οι εκαστοτε διοικουντες τις μαλακιες τους...
ο πιο φιλοτιμος παιχτης της ομαδας ειναι...σκυλι μαυρο και δικαιολογημενα διαμαρτυρεται οταν δεν παιζει και παιζουν παιχτες κλασεις χειροτεροι...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 17 Μάρ 2010 03:54 από pas1966 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος los_italos

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 17 Μάρ 2010 08:19 »
για μενα κοιταει στον προπονητη και λεει nicolò,... vafa...
και μενα μου περασε η ιδεα οτι παρα την κιτρινη που εχει ηδη παρει πως δεν προσεχε και ρισκαρε με το παθος του και εκεινη την στιγμη ειπα καλως τον αλλαξε, αλλα απο την αλλη δεν χωρανε σχολια. καλιστα μπορουσε να του κανει μια εκληση να προσεχει μιας και δεν ειχε αλλον αριστερο μπακ και να τον αφηνε ακομη λιγο κι αν δεν συμμορφωνοταν να τον αλλαζε. φταινε και οι δυο!! και περισσοτερο φταιει ο ντιμπαλα κι ο μπακαγιοκος που δεν σκοραρανε!! γιατι αμα ειχαμε κερδισει, σιγα τωρα μην καθομασταν να ασχολουμασταν με κατι τετοια!!