φιλε γιωργη θα συμφωνησω με τον φιλοσοφο που πολυ σωστα λει
Για τα μπακ σε Ξάνθη Λάρισα και Ηρακλη που ρωτάς δε ξέρω δε το έχω ψάξει. Δε ξέρω αν κάναν κι αυτοί κωλοδάχτυλα στον προπονητή τους, αν θεωρούν πως είναι καλύτεροι απ τον Κανακούδη, αν θεωρούν πως οι 21 συμετοχές σε 26 αγώνες είναι λίγες και πρέπει να παίζουν παντα, κι αν στα οπαδικά τους σάιτ τους βγάζουν mvp με μηδέν γκολ και μηδέν ασιστ
δηλαδη στην τελικη ο τζεσ εχει παιξει τοσα ματς , ενταξει μαζει σου γιωργη οτι εδειξε παθος και πνεμονια αλλα κουραστηκε ο ανθρωπος ποσο να τρεξει ακομα , και καποια στιγμη κλαταρε και αυτο φανηκε ειδε στο οακα με βαζελο , αντιθετως ο κανακουδης αρχισε να ανεβενει και στο ματς με παοκ ηταν πολυ καλος
οποτε ενα και ενα κανουν 2 , και την θεση πηρε ο πλεον φορμαρισμενος κανακουδης
εγω προσωπικα απο το φορμαρισμενο κανακουδη προτιμω τον φορμαρισμενο βαντερσον αλλα μην τρελενομαστε δε γινετε ενας προπονητης που εχει κανει τοσα σεμιναρια στο εξωτερικο να μην γουσταρει τους ξενους παιχτες προφανως και παει βαση φορμας και συστηματος
και με ποια κριτιρια κρινουμε τις επιλογες του , οτι ειναι ρατσιστης η οτι υπαρχουν κλικες , αμα δεν εισαι μεσα στις προπονησεις καθε μερα να βλεπεις τι βγαζει ο καθενας και τι αξιζει πως κρινεις
ο αναστο οσο και αν δεν καθετε καλα σε καποιους προσπαθει και αυτο φανηκε και με το στησιμο της ομαδας απεναντι στην αρρωστεια του , η ομαδα στηθηκε στο κεντρο ετσι ωστε να σβησει τις χελωνες μαρεσκα και λεδεσμα και να αφησει τελειως μονο τ τον ζαιρι να κανει παιχνιδι
ειδα το ματς μαζει με φιλους γαυρους και απο το μισαωρο και μετα μου λεγαν για το πολυ καλο στσησιμο της ομαδας στο κεντρο
ετσι και εγινε το 0-1 απο εκει και περα ενταξει προσπαθησε ο ανθρωπος αλλα με αμυνα- καρδιοχτυπη σε καθε ψηλη μπαλια και επιθεση που με κενο τερμα δεν μπορει να την στειλει στα δυχτια τι να κανει
αλλα δεν ετυχε το 2-2 το κυνηγησε ο αναστο και πετυχε
και προσωπικα πιστευω γιαυτο κρατησε αυτην την καθαρα αντιεπαγγελματικη σταση βρεγμενης γατας σε ολο το ματς γιατι ηξερε οτι για να σωσει τον ΠΑΣ επρεπε να κοψει το πρωταθλημα απο τον γαυρο οπως και εκανε
επειτα σε κατι αλλα που ειπωνοντε οτι την ειπε στον μπουχαν η οτι εβγαλε τον κασνα για να παρει το ματς ο γαυρος καταρχας απο που τα ξερετε ολα αυτα βαλτε και καμμια πηγη ειπαμε καφενες ειναι εδω μεσα αλλα το να κατηγορεις τον προπονητης οτι εστησε το ματς υπερ του γαυρου ειναι λιγο βαρυ
εμενα μου φανηκε πως ο κασνα και τα ειχε δωσει ολα για ενα τετοιο ματς την στιγμη που βγηκε και ειχε και μια κιτρινη και βαραγε δυνατα
οσον αφορα οτι κατεβασε τα δευτερα , τα μονα "δευτερα" που κατεβασε ηταν ο βαντερσον (με 21 συμμετοχες )
και ο μπουχαν
α και δεν εβαλε και τον τελειως ντεφορμε σαιτα , και πολυ καλα εκανε ειδαμε μετα απο πολυ καιρο να βαραει φαουλ καποιος που ξερει
οσο αντιπαθητικος και αν ειναι ο αναστο σε καποιους εχει αλλαξει κατα πολυ την ψυχολογια της ομαδας και για μας ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να γινει , γιατι? γιατι προσπαθει οσο το δυνατον περισοτερο και αυτο πρεπει να το αποδεχτουμε ολοι
δε φταει αυτος για το φετινο χαλι , και οπως εχω ξαναπει οτι ειμαστε στους 4 τους κυπελου του το χρωσταμε , και οτι εχουμε ακομα ελπιδες να σωθουμε επισης του το χρωσταμε .