Πετρακης,ξεπετρακης η αληθεια ειναι οτι δεν το θεωρω προπονητη αλλα τουλαχιστον με τα οσα εχω δει μεχρι στιγμης,λειτουργει λογικα ως προς την εντεκαδα που θα κατεβασει και ποιος θα παιζει και σε ποια θεση....
Ας παω σε μερικες παρατηρησεις μου
1)Ο Στρουνα ειναι καθαρα δεξιο μπακ,ουτε δεξι εξτρεμ,ουτε αριστερο μπακ ουτε και αμυντικο χαφ,πραγμα που δεν το καταλαβαινε ο Τσιωλης και οι υπολοιποι προφεσορες......Ο Ντασιος ειναι ποδοσφαιριστης για αλλαγη
2)Ο Κολοβετσιος ειναι πραγματικα το Α και το Ω της αμυνα μας.....Η αποχωρηση του θα μας στοιχισει με τις @@@ του Χριστοβασιλη!!!Αμυντικους εχει αγορα φουλ αλλα με τα στοιχεια του Κολοβετσιου δυσκολα
3)Ο Γιακος δεν ειναι κανενας τρομερος ποδοσφαιριστης ειναι η αληθεια,αλλα μου αρεσει που εχει τεραστιο φιλοτιμο και τσαγανο!!!Τον θυμαμαι πρωτη φορα που επαιξε τον ΠΑΣ σην Β με στον Βολο που ειχε βαλει γκολ και απο την χαρα του για να ερθει σε εμας πελεκηθηκε σε κατι διαφημιστικες πινακιδες...Το καλο ειναι οτι βρηκε την θεση του,γιατι για καθαροαιμος επιθετικος ειναι λιγο βαρυς
4)Τον Τσουκαλα και τα ματια μας!!!!Πραγματικα στους τελευταιους 3 αγωνες ειναι παντου και παντα
5)Ο Ιλιτς κατε εμε πρεπει να φαει παγκο για καμια αγωνιστικη...Πρεπει να του εξηγησουν πως το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα και οχι ατομικο,το οτι προσπαθει,προσπαθει δεν αντιλεγω αλλα πολλες φορες με την στενοκεφαλια του χανουμε πολλα γκολ
6)Ο Βελλιδης ειναι καλος τερματοφυλακας και το ειχα αναφερει και παλι....Απλα στους τοσους αγωνες που εχω παρακολουθησει εχει ενα τρομερο μειονεκτημα,ενω στα ψηλα σουτ ειναι αριστος και εχει καλα αντανακλαστικα,στα χαμηλα σουτ σε φαση συρτα εχει προβλημα!!Μηπως λεω εγω,πρεπει να το δουλεψουνε
7)Ο Κοροβεσης που ειναι το πουλεν μου,φετος με εχει μπερδεψει τελειως,δεν ξερω τι παιζεται αλλα μου κανει πολυ περιεργεια αυτο το παιδι!!Ενω για 20 αγωνιστικες σερνετε στην κυριολεξια στα τελευταια 4 ματς κανει παπαδες!!!Αβυσσος η ψυχη του Κοροβεση
8)Οσο για το Χιτου,Κιτσιου πως τον λενε,καλο ειναι να μην ενθουσιαζομαστε τοσο ευκολα....Ενταξει γκολ εβαλε μπραβο του,αλλα οχι επειδη εκατσε και μπηκε το γκολ να τον κανουμε Μαραντονα των Καρπαθιων...Καντε λιγο υπομονη,ετσι λεγαμε και για Τσαβεζ στις αρχες και μας βγηκε οτι να ναι ο τυπος
9)Ο Ακοστα εχει τρομερο ποδαρι....Μετα απο χρονια βρηκαμε εναν ποδοσφαιριστη να ξερει να εκτελει φαουλ επιτελους
10)Ποιο νοσηρο μυαλο σκεφτηκε το πανι με το unfair???
A μην ξεχασω...........
Χρηστοβασιλη στα τσακιδια