Τ αυριανό παιχνίδι στα Πηγάδια θα σπάσει (καρδιές και) ρεκόρ τηλεθέασης.
Και όχι στη Ξάνθη, ή στα Χανιά, αλλά περισσότερο στα Γιάννενα.
Όσο και ν αγαπάω τον Άγγελο, επιβάλλεται να χάσει.
Για να υπάρχει ένα ελάχιστο σωσίβιο στους 37.
Αν ισοπαλοκερδίσει, το πράμα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνει στους 37...
Το κακό είναι ότι η Σκόντα ακόμη κι αν χάσει μπορεί (αξιοκρατικά μη πάει το μυαλό σας αλλού
) να πάρει τρίποντο στον τσάτσο, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του ιδιοκτήτη, συγγνώμην στα πόδια των παιχτών.
Ο Βελλής αν αντιμετωπίσει τον ίδιο άοσμο αδιάφορο Εργτέλη που αντιμετωπίσαμε κι εμείς σήμερα πάει στους 36. Και μετά πάει στο τηγάνι για το θαύμα.
Δύσκολο έως απίθανο να τη σκαπουλάρει, αν κι ο πεσμένος Άρης μέχρι το 84 τον είχε στο 0-0 τον "πρωταθλητή".
Η Καλλονή έχει 36 και δυό αδιάφορους αντίπαλους και δεν δείχνει αδιάφορη να μάσει ποντάκια καθόλου.
Η Σκόντα 35, τ αυριανό ματς ορόσημο για όλους, τον τσάτσο έξω και τον τουίτη μέσα. Τόχει σώσει από πολύ χειρότερα το έργο ο εξυγιαντής, εδώ θα κολώσει; Ας το σώσει απ' αύριο όμως φέτο καλύτερα.
Ο μπακάλης κατά τα γνωστά αναστήθηκε έχει 32 και σκοπεύει τους 38. Ακόμη και μετά τα όσα έχω δει από τον τύπο είμαι περίεργος αν θα τους πιάσει.
Εμείς, θα κάνουμε ροτέισιο με γαύρο για να μη γκρινιάζουν οι οχτροί και θα πάμε στον Άρη. Σήμερα θα μπορούσαμε μα στο πολύ άνετο να ήμασταν στους 38 και να κοιμόμασταν ήσυχοι, έλα που είμαστε στους 37...
36 πέφτεις. Μπαράζ πας με ...θα δείξει αύριο.
Σκόντα, Άγγελο, τς έχουμε σε διπλές σοβαθμίες
Μπακάλς, Καλλονή, αλλά και Βελλής μας έχουν
Πιο φιλόξενη ομάδα φέτο δεν πρέπει να έχουμε παίξει εκτός έδρας. Μια χαρά για τσικουδιές όλοι θα πηγαίναμαν με ένα 0-0. Και όμως...
Παρ' όλ' αυτά: