Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
8 (21.6%)
2-0
13 (35.1%)
1-0
4 (10.8%)
3-1
2 (5.4%)
2-1
3 (8.1%)
0-0
0 (0%)
1-1
3 (8.1%)
2-2
1 (2.7%)
1-2
1 (2.7%)
0-1
0 (0%)
άλλο ?
2 (5.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 37

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 23 Φεβ 2014 09:32

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια  (Αναγνώστηκε 31783 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #75 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 02:07 »
Έχουμε καταντήσει πιο γραφικοί από τα Άγραφα και τα Τζουμέρκα και όσο συνεχίζουμε και να γράφουμε πύρινους λόγους στο pc τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να ασχοληθούμε σοβαρά με το πότε θα σηκώσουμε καμιά κούπα.

Άντε πάλι τρεις τριγύρω μωρ' Αργύρω μ'.
 
Ξεκινώντας ανάποδα θα συνεχίσω να πηγαίνω γήπεδο, εν πλήρη γνώση των συνεπειών, γιατί πιστεύω πως μόνο άμα πάμε ίσως αλλάξει κάτι. Η δήλωση του είναι αυτολεξεί: "Δεν με νοιάζει πόσοι θα είστε στο γήπεδο"...Και γιατί να σε απασχολεί άλλωστε αν από τους 1.700 κάθε Κυριακή (μιλάμε πλέον για Μ.Ο Β' Εθνικής 1993-1994) σε βρίζουν 10...Κλάιν! Θα βαρεθούν και θα φύγουν.


Δεν είδα το ματς, μόνο στιγμιότυπα και δεν θα εκφέρω άποψη για το αν είναι στημένο ή όχι. Είναι δεύτερο ζήτημα αυτό. Πρέπει να μας απασχολεί γιατί φτάσαμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Αν σας ενοχλεί και μόνο η σκέψη η ομάδα να είναι βρώμικη τότε θα πρέπει να συμφωνήσουμε πως δεν πρέπει να επιτρέψουμε την μετατροπή της σε αιγάλεω, γαύρο βόλου και άλλα τέτοια σιχάματα. Γιατί αν όντως και φέτος συμβαίνουν διάφορα όμορφα στη σκπουπρολιγκ και εμείς συμμετέχουμε σ'αυτά, να είστε σίγουροι πως η καταστροφή της ομάδας σε βάθος χρόνου είναι μαθηματικά βέβαιη. Γιατί το σύστημα με χαρά σε αφομοιώνει και σου επιτρέπει να συμμετέχεις στο παιχνίδι του, σε βαριέται όμως και σε ξερνάει με την ίδια ευκολία που σε δέχτηκε.  ;)

Τέλος ρε PASari να σε ρωτήσω κάτι, μιας και στις αναλύσεις τακτικών-συστημάτων και λοιπών θεωριών είσαι σπουδαγμένος (προσωπική άποψη και χωρίς δόση ειρωνείας), γιατί η ομάδα φέτος δεν μπορεί να βγάλει 90 λεπτά χωρίς όμως να μένει από ενέργεια εκεί γύρω στο 60' ? Μπαίνει μάρτης και οι περισσότεροι παίχτες φαίνονται λες και παίζουν 4 χρόνια ασταμάτητα.

 :mono:






Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.597
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #76 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 02:36 »

   Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, δεν έχω στοιχεία για ότι πω απλά είναι η ποδοσφαιρική μου εκτίμηση. Επομένως
   
  μιλάω σαν φίλαθλος και τίποτα άλλο.

 Τι μας πειράζει ρε παιδιά, ότι δώσαμε το ματς ή ότι το κάναμε εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του συστήματος που αυτή τη στιγμή τυχαίνει να είναι ο κουμανταδόρος του, ο Ολυμπιακός; Δεν έχουμε ξαναδώσει ματς; Κάτι τελευταίες αγωνιστικές κάποτε στη Β΄ Εθνική που είχαμε εκπληρώσει τους στόχους μας όλο και κάτι δεν δίναμε; Ή και πιο παλιά δεκαετία '90 ή και ακόμα πιο παλιά.

 Δεν μας πειράζει κατά βάθος ότι δώσαμε το ματς.

 Ε τότε τι είναι αυτό που μας ενοχλεί;

Οτι δεν το κάνει ο Π.Α.Σ. αυτό αλλά το σύστημα, το ποδοσφαιρικό κατεστημένο, του οποίου είμαστε ένας πειθήνιος μαθητής. Δε μας πειράζει η κοροϊδία αυτή καθεαυτή, εξάλλου στο Ελλάντα ζούμε- όλα στημένα είναι σχεδόν στη ζωή μας-αλλά το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε ένα αλισβερίσι που δεν έχει δόξα, δεν έχει τιμή, δεν έχει prestige απλά έχει τη σίγουρη παραμονή στη Σκουπρολίγδα με μια ισορροπημένη αλλά μέτρια ομάδα. Δεν έχει φασαρίες τύμπανα, συστήματα να μας κυνηγάνε, κάποιους να κατηγορήσουμε δικαίως ή αδίκως. Είμαστε εμείς και ο Χοντρός. Αυτό είναι το σημείο της απόλυτης ξενέρας.

Αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε τι σημαίνει σταθερότητα στη Σκουπρολίγδα, δηλαδή μια κατάταξη από τη θέση 7-8 έως τη 14η: άρματα, στησίματα, αλισβερίσια, δοσίματα. Αυτά έκαναν τόσα χρόνια οι Λάρισες και οι Οφηδες αλλά οι περήφανοι λαοί τους πήγαιναν στο γήπεδο και σπάνια έβγαζαν άχνα. Εμείς όμως είμαστε διαφορετικοί. Και καλά κάνουμε. Δεν θέλουμε εντολές από κανένα γαύρο και βάζελο, θέλουμε μπαράζ στη Ρόδο και σφαγή στο γόνα, θέλουμε Ευθυμιάδηδες διαιτητές και Τοπούζηδες.

Θέλουμε το ηθικό πλεονέκτημα που είχε η ομάδα, όταν μακελεύονταν από διαιτητές καμικάζι, όταν μάλλον έπρεπε να είχε ένα πρωτάθλημα κάπου εκεί στα 70ς.

Το ηθικό πλεονέκτημα του Π.Α.Σ. εχάθη. Αναζητούνται detectives στη διοίκηση αλλά και στη κερκίδα. Αναζητούνται οδηγητές...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #77 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 05:27 »
Α ρε Βελλη σε φαγαμε...
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #78 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 08:54 »
Α ρε Βελλη σε φαγαμε...

Ας προσεχε τι έλεγε και για ποιον τα έλεγε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #79 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 09:42 »
Δεν μπορω να εκφερω γνώμη για το "στημένο" ή όχι.
Και αυτό γιατί η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά μέχρι το 80 (σε σχέση με τα φετεινά στανταρ).
Μεχρι που έβαλε τον Σογκό.
Και ευκαιρίες είχαμε, και πέναλτι ζητήσαμε και πιέζαμε..

Βαζοντας όμως τον Σογκό στο 80, και με βαση το αποτέλεσμα του ματς και αν σε όλα αυτά προσθέσεις την διοικητική ανυπαρξία και τις κατηγορίες για προηγούμενα "στημένα" σε πιάνει μια υποψία....
Σε πολλούς στο γήπεδο, η υποψία εγινε βεβαιότητα και φωνάξαν "πουλημένοι" στους παίκτες και εναντίον του προέδρου.

Δεν ξερω.
Παντως αν ήταν, ήταν μαεστρικά στημένο.
Κατι που δεν την εχω ουτε την ομάδα ικανή, ούτε τον προεδρα.

Κατά τα αλλα ένα ακόμη ρεκόρ έσπασε, (νικη τους εδώ μέσα), η ερώτηση που θα πατσίσουμε, εχει απάντηση στον Φόφη,  ;) και δείχνει ότι ο πρόεδρος εχει άλλες σκοτούρες από το να τρέχουμε τωρα στις Ευρωπες...
Βγήκε και εκεινο το πρόστιμο πενταετίας από την εφορία, πρέπει σιγά σιγά να κλείνουμε τρυπες...
Του χρόνου πια..

Και οσοι παιζετε στοίχημα θυμηθείτε αν η Βεροια μεινει, ένα διπλό του χρόνου το χρωστάει.
Ναναι καλοπληρωμένο μονο.... ;)

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #80 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 10:43 »
Σε συνθήκες ποδοσφαιρικής κατάθλιψης όλοι μας, δικαιολογημένα ξεσπάμε με οργή κ δικαιολογημένα κατηγορούμε την ομάδα με την ύψιστη ποδοσφαιρική κατηγορία, γιατί στην περίπτωσή μας ισχύει το γνωστό ρητό με τη γυναίκα του καίσαρα.
Δε φτάνει λοιπόν να είμαστε καθαροί πρέπει κ να δείχνουμε καθαροί.
Αν είμαστε στη θέση του Απόλλωνα κ ερχόταν  Λεβαδειακός-Βέροια  0-1 με τη Λιβαδειά σχεδόν σωσμένη κ τη βέροια να καίγεται, τώρα θα γράφαμε τόμους κατηγορητήριο για τον Κομπότη κ 1ος εγώ που έχω ροπή να ψάχνομαι με το κατεστημένο παλαιόθεν. ;)

Τα πράγματα όμως είναι αντιφατικά  κ θα συμφωνήσω με την άποψη πως "αν ήταν στημένο ήταν αριστοτεχνικά στημένο". Όντως πολύ αρρωστημένος ο εγκέφαλος που κανόνισε να μας βγάλει την ψυχή στο παρά-5. Δεν είναι μόνο οι αποκρούσεις σχεδόν πάνω στη γραμμή εκατέρωθεν μιας κ ο Βελλίδης αλλά κ οι Βεροιώτες αντέδρασαν με φοβερή αληθοφάνεια στις αντίστοιχες φάσεις, είναι κ η διαιτησία που λόγω του κακού αποτελέσματος τη βγάζει καθαρή κ ενώ είχαμε 3 φάσεις που κάλλιστα θα μπορούσαμε να πάρουμε 1,2 ή κ 3 πέναλτυ (ειδικά το τράβηγμα της φανέλας από τον πρώην παίκτη μας Γεωργιάδη στον Ακόστα).
Ωστόσο συνολικά βλέποντας το ματς κ όχι μέσω των στιγμιοτύπων η ομάδα φάνηκε εγκλωβισμένη στο τρόπο παιγνιδιού της βέροιας να μαρκάρει ψηλά ώστε να μην μπορούμε να κάνουμε παιγνίδι κ να αμύνεται μαζικά ψάχνοντας την αντεπίθεση. Ο Πετράκης κλείδωσε την ισοπαλία υπέρ της βέροιας με τις αλλαγές του (βλ Σονγκό) κ έδωσε την ευκαιρία στο αντίπαλο να διεκδικήσει το 3ποντο ρισκάροντας στα τελευταία 5-10 λεπτά με τους ταχύτατους Μπεν Μπαρκαν.
Η φάση του 2-0 της Νέας Σμύρνης επαναλήφθηκε αυτούσια στο χθεσινό 0-1 κ εδώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.
Όταν όλη η πόλη βοά, εγώ σαφώς δεν μπορώ να κάτσω να κάνω τον τιμητή κ τον υπερασπιστή κανενός, θα μείνω σ αυτό που είπε ο Τσουκαλάς πως ο καθένας πρέπει να αναλογισθεί τις ευθύνες του...εγώ από κει μπορώ να συμπεράνω ότι κάτι δεν πάει καλά στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Όμως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι λέμε.
Ο ΠΑΣ με τον χβ είναι η ομάδα που μπορεί να σε τρελλάνει :stop:

https://www.youtube.com/watch?v=0pWATbhhmCw&feature=youtu.be

Αποσυνδεδεμένος spiros315

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 285
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #81 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 10:57 »
Θα πω κάτι σκληρό αλλά αληθινό δυστυχώς.Δεν είμαστε απλά πάνω στο άρμα είμαστε οι οδηγοί του άρματος μαζί με βέροια,οφη,λεβαδειακό,καλλονή,πλατανιά.Οι άλλες ομάδες συμμετέχουν περισσότερο ή λιγότερο.Ο Απόλλωνας δεν ξέρω αν ήταν από την αρχή απέναντι ή αν συνέβη κάτι και χάλασε την μανέστρα,πάντως υπέγραψε την καταδίκη του.Από την football league ανεβάζουν τον Ολυμπιακό Βόλου και ίσως την Κασσιόπη οπότε 2 καμικάζι ακόμα.Μαρινάκης,Μπέος και Χρηστοβασίλης μαζι με Κομπότη,Πανόπουλο,Αρβανιτίδη και τα άλλα παιδιά έχει να γίνει πάλι του χρόνου...Τον Παναθηναικό δεν τον έβαλα όχι γιατί δεν στήνει ματς αλλά επειδή το κάνει κάπως πιο διακριτικά πλέον.
Τα παραπάνω δεν είναι εικασίες και θεωρίες συνομωσίας.Να προσέχουν καποιοι από τις ομάδες αυτές γιατί κάποιοι παίκτες δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό και τα λένε...Και όχι τίποτα άλλο τους βλέπω με τσιμέντο στα πόδια στο λιμάνι του Πειραιά...

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #82 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 11:10 »
Δευτερο συνεχόμενο παιχνίδι που κάποιοι πάιχτες είναι ιδιαίτερα χαλαροί, μόνο που αυτή τη φορά ήταν και ο Πετράκης χαλαρός.
Μου θυμησε η αλλαγή Ακόστα - Σονγκο εκείνη που ειχε κανει περσυ ο Αλενατορε κι εβγαλε τον παιχτή που ειχε δοκάρι με τον Αρη.

Ιδιαίτερα χαλαροί λοιπόν, κι αυτή τη φορά δεν πιστεύω πως έχει να κάνει μόνο με την έλειψη κινήτρου.
Βεβαίως, αποδείξεις δεν έχουμε κτλπ...κτλπ..

όσον αφορά τις αποδοκιμασίες
γνώμη μου είναι πως άργησαν υπερβολικά πολύ.
Υπήρξαν σημαντικότεροι λόγοι για να γίνουν, από ένα πιθανά χαλαρό παιχνίδι.
Βεβαίως και τώρα αφού ο κόσμος έτσι το αισθάνθηκε, καλώς το έκανε..

Δεν πιστευω πως μπορεί να παει παρακάτω το μαγαζί με τον Χριστοβασίλη, για λόγους που έχουμε πει πολλάκις και φαίνονται συνεχώς.
Σημασία τώρα έχει να είμαστε και του χρόνου στην S.L.
(αν και δεν πιστευω πως υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε)

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #83 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 11:20 »
Ο ΠΑΣ πότε θα πάρει πέναλτυ , μαλλον πρεπει να του δωσουν τα χερια στο ποδι σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ

όλοι ξέρουμε ότι φέτος η διαιτησία τον έχει σφάξει στο γόνατο , όλες οι ομάδες εδω μέσα έχουν τρομακτική ευνοια απο την διαιτησία.Απο που να αρχίσεις και που να τελιωσεις,
ειδικά  η διαιτησία στη Σμυρνη  ήταν να γελάς ,
αλλα και τα κατεφανέστατα πέναλτυ στον Ακόστα αλλα ειδικά το χέρι του αμυντικού της Βέροιας καταλαβαίνεις γιατί σαπίλα μιλάμε,, 
(δεν έχεις και ομάδα ,η διοικηση απούσα και δένει το γλυκό)
δεν ασχολεισαι απλά και εχεις το κεφάλι σου υσηχο

έαν γίνονταν αυτά σε κάμια άλλη ομάδα τότε θα είχαμε πορείες dvd κτλ τώρα

αλλά στον ΠΑΣ περηφάνια σιωπή απόλυτη
καθήστε διότι δεν είναι σίγουρη η κατηγορία για εμάς,
δεν τα βλέπω καλα τα πράγματα


« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Φεβ 2014 11:26 από PTOLEMEOS11 »

Αποσυνδεδεμένος spiros315

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 285
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #84 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 11:22 »
Ο ΠΑΣ πότε θα πάρει πέναλτυ , μαλλον πρεπει να του δωσουν τα χερια στο ποδι σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ

όλοι ξέρουμε ότι φέτος η διαιτησία τον έχει σφάξει στο γόνατο , όλες οι ομάδες εδω μέσα έχουν τρομακτική ευνοια απο την διαιτησία.
έαν γίνονταν αυτά σε κάμια άλλη ομάδα τότε θα είχαμε πορείες dvd κτλ τώρα

αλλά στον ΠΑΣ περηφάνια σιωπή απόλυτη
καθήστε διότι δεν είναι σίγουρη η κατηγορία για εμάς,
δεν τα βλέπω καλα τα πράγματα

Μην αγχώνεσαι.Δεν πέφτουμε.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.723
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #85 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 11:26 »
αυτος που μπηκε αλλαγη δεν ηταν ο ΜΠΕΝ.....ηταν ο ΡΟΜΠΕΝ

αιντε ρε

ειναι γενικοτερο το φαινομενο........καρναβαλι σκετο....ο χοντρος του λιμανιου δεν εχει καμμια αναστολη........δεν πα να το καταλαβει κι ολη η ελλαδα......

κοιταξτε καρναβαλους χθες......μπαρτσα λιβαδεια.......ρεαλ πανιωνιος......λιβερπουλ βεροια

ρε αιντε ρε
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Φεβ 2014 11:29 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #86 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 11:31 »
"Τα πάντα" με Βέροια, φίλε lemorsero... για το τι μέλλεσαι κ. ΠΑΕ... Κανείς δεν είπε ότι ισχύει το "αφού σώθηκες, δώσε και σώσε" και κανείς δεν εφησύχασε στην άνετη παραμονή.

Έλεγα με π.μ., σε 1 παιδί εδώ, μετά το Νιώνιο…
Παράθεση
“Πιστεύω ότι, αν ο ΧΒ δεν κυνηγάει περσινά κατορθώματα, τότε… αφού έσωσε εαυτόν και άλλους δύναται σώσαι, στο εξής... ως καλός συνεταίρος στη άθλια S.L., των προγραφών.
Αυτό θα φανεί με Βέροια.”

Καλημέρα ΠΑΣ ΟΛΕ... θριε

Σογκό το σύνθημα, Μπεν  το παρασύνθημα?

Πάντως, σε 1 ματς 0-0 ως το 90΄ πάντα η αλλαγή είναι φαβορί για σκορ (Μπεν στο 78' - Σονγκό στο 79') και ως γεγονός μπορεί άνετα να είναι η κορύφωση σε 1 σενάριο.
 
Στα 45 χρόνια που βλέπω τον ΠΑΣ ως φίλαθλος οπαδός του, σήμερα (χτες) διαπίστωσα (δεν μπορεί είπα!!??) ότι ανάμεσα από το “Δεν σε αφήσαμε ποτέ μόνο” και το “Διοίκηση Σωματείου Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ” υπάρχει μια διαφορά που λέγεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Αυτή είναι που θίγεται… η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Αυτή πρέπει να σώσουμε… την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Αυτό όμως είναι κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν όλοι, πόσο μάλλον όσοι διατηρούν σχέσεις με το “Διοίκηση Σωματείου Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ” και μπορούν βλέπουν ως απαθείς και ανευλαβείς τη Βέροια του έτερου Μπακάλη να φεύγει με 3ς βαθμούς από τους Ζωσιμάδες.

“Στημένο” ή  “ξεστημένο”… ο ΠΑΣ δεν πρέπει να χάνει στο 90φεύγα μέσα στην έδρα του από την Συγχωρεμένη, έστω και με τον Δάλλα παρκαρισμένο το τέρμα.
Για σωτηρία δεν το συζητάμε...  γιατί αν είχαμε πρόβλημα δεν έμπαινα στον κόπο να γράψω τα παραπάνω.

Σωτήρης Χριστοβασίλης

Υ.Γ.: Και... με Πίντο αντί Σογκό θα ήταν "αλλιώς" το 0-1 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Φεβ 2014 11:37 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #87 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 12:51 »
Παράθεση
Βγήκε και εκεινο το πρόστιμο πενταετίας από την εφορία
Πόσο είναι τελικά αυτό το πρόστιμο για ανακριβείς δηλώσεις σε αμοιβές ποδοσφαιριστών; Γιατί οι τοπικοί χειροκροτητές της ξεφτίλας και τα φερέφωνα δεν λένε τίποτα και σε πολλά σάϊτ διαβάζω για 1,2 εκατομμύρια..
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.220
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #88 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 12:57 »
Στημενο ξεστημενο απαγορευεται σε αυτη την καμπη του πρωταθληματος να χασεις απο αυτη την υποβιβασμενη μεχρι χτες βεροια μετα απο 42 χρονια και να δωσεις αφορμες για σχολια
Επιβαλλεται να την ριξεις στη β εθνικη αλλα ποιος να τα πει αυτα και σε ποιους παιχτες
Αυτο ξερω και ολα τα αλλα ειναι για να περναει η ωρα
Μιλησα πριν το ματς και τελικα επεσα μεσα εντελως
Ας εμπαινε λοιπον ενα γκολ δικο μας αφου το θελατε τοσο πολυ καποιοι, να βλεπαμε τοτε τι θα γινοτανε στη συνεχεια του ματς
Αλλα ελα που δεν μπηκε ποτε ομως
Τυχαιο?
Και ο κουγιας μπορει να εστηνε ματς αλλα μετα τουλαχιστον ειχε την πονηρια να βγαινει και να λεει μας εσφαξε η διαιτησια ή μας κυνηγαει το κατεστημενο ή οτι φταινε ολλοι οι αλλοι
Αυτα εχω να πω και θα επαναλαβω οτι αυτος εκει<δεν θα χρησιμοποιω ουτε ονομα, ουτε χαρακτηρισμο, ουτε τιποτα απο εδω και περα γιατι δεν υπαρχει για μενα>δεν προκειται ποτε να φυγει απο την ομαδα
Ο απολλων αν παει σε μπαραζ δεν μπορει να χασει απο οποιαδηποτε ομαδα β εθνικης πλην βολου,κερκυρας οι οποιες ομως ανεβαινουνε απευθειας
Αλλα δεν θα παει καν σε μπαραζ γιατι θα παει η βεροια η οποια και μαλλον θα μεινει στην κατηγορια
Εκτος και αν θελουνε ετσι και αλλιως να ανεβασουνε τα ψαχνα ή καμια νικη βολου

 
 :pas: :joker: :pashat:

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #89 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 13:34 »
Τελικά μάλλον έτσι πρέπει να είναι η '' εδραίωση στην Α Εθνική '' ...

Όσο για τα περί ''στημένου'' , ''μαεστρικά στημένου '' κλπ , ένα θα πω . Μην έχετε στο μυαλό σας ( εγώ τουλάχιστον δεν το έχω έτσι ) τηλεφωνήματα , συζητήσεις , σακούλες με χρήματα να αλλάζουν χέρια , βραδινά ραντεβού κάτω από γέφυρες ή χωράφια και σκοτεινούς τύπους με καπαρτίνες .  :)
Για εμένα είναι μια ξεκάθαρη χαλαρή αντιμετώπιση κάποιων ματς που οφείλεται σε μια επίσης ξεκάθαρη ''περιρρέουσα ατμόσφαιρα'' από πλευράς ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ , που οδηγεί σε ξεκάθαρη έλλειψη πάθους , κινήτρου και αυτοσυγκέντρωσης.
ΝΑΙ , ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ , που αντί να χτυπιέται στον πάγκο με τον σταρχιδισμό που έδειχνε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ( 1 φάουλ νομίζω κάναμε ! ) συνέχιζε να παρακολουθεί στωικά τους παίκτες μας να σουτάρουν όπου να'ναι και όπως να'ναι , να κάνουν ότι γουστάρουν λες και έπαιζαν με φίλους και έπαθλο μπύρες ,και να μην καταφέρνουν να κάνουν ούτε ένα σωστό ελέυθερο χτύπημα !
Το κερασάκι βέβαια ήταν  να βγάλει τον αρκούντως φιλότιμο και ψιλοεπικίνδυνο Ακόστα βάζοντας το ''ανέκδοτο Σονκγό '',και φυσικά να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ !

Για εμένα πάντως το αλά James Bond ''στήσιμο'' ( που ΔΕΝ το πιστεύω ) με την κατ'εξακολούθησιν και καΘ' έργω χαλαρότητα είναι το ΙΔΙΟ . Όπως ακριβώς η εγκληματική αμέλεια που σύμφωνα με το αγγλοσαξονικό Δίκαιο εμπεριέχει ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ .

Αυτά ...

Υ.Γ. Όσο για τους βαθμούς που χρειαζόμαστε , εάν δεν δούμε άλλες ''ομορφιές'' , το μοναδικό παιχνίδι που μπορούμε να πάρουμε 3 βαθμούς είναι με τον Πανθρακικό . Ακόμη και ο πεσμένος Άρης θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να κάνει ''ηρωική έξοδο'' για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των οπαδών - προβάτων τους ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #90 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 13:57 »
Παράθεση από: passports.gr
Σε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους προχώρησε ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας Κενάν Μπαργκάν μετά τη λήξη του χτεσινού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες".

Συγκεκριμένα, ο γεννημένος στη Ξάνθη 26χρονος ποδοσφαιριστής κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα των αποδυτηρίων μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητη Δασκαλόπουλου έπιανε τα γεννητικά του όργανα γελώντας ειρωνικά προς τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα δεν σταμάτησε ούτε όταν έγινε αντιληπτός από τους φωτογράφους που βρίσκονταν στον αγωνιστικο χώρο και απαθανάτισαν το στιγμιότυπο.

Δίπλα του στη μια φωτογραφία διακρίνεται και ο υπεύθυνος ασφάλειας αγώνων της ΠΑΕ Βέροια Σάββας Γραμματικός που δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει την άσεμνη και αχαρακτήριστη ενέργεια του ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Ότι "γαλλικά" κι αν άκουσε στη διάρκεια του παιχνιδιού ο Μπαργκάν από την κερκίδα σίγουρα μια τέτοια ενέργεια δεν τιμάει ούτε αυτόν ούτε την ομάδα της Βέροιας.

Θυμίζουμε ότι ανάλογη ενέργεια είχε κάνει και ο Στοχ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Δικέφαλο του Βορρά για την 13η αγωνιστική της Super League τον περασμένο Δεκέμβρη.


Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #91 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 14:01 »
μινι γκάλοπ.

Το ξέσπασμα Kολοβετσιου, λιγη ωρα μετά το γκολ ήταν:
Α. Ρε πούστη, το φάγαμε
Β. Ρε πούστη, μαλακία έκανα
Γ. Ρε πούστη, καρφωθήκαμε-ξεβρακωθήκαμε ομαδικώς
Δ. Ρε πούστη, σε κατάλαβα


Οι δημοσιογράφοι που έβγαλαν ΜVP τον δεύτερο χειρότερο, μετά τον Μπράνα, του γηπέδου:
Α. Είναι ηλίθιοι
Β. (Νομίζουν ότι )Μας δουλεύουν
*περιμένω τηλέφωνο


Το επόμενο ρετρό αφιέρωμα του "προπονητή" της ομάδας, μετά την καθιέρωση των 2 αλλαγών θα είναι:
Α. Δεκαεξάδα αντί δεκαοκτάδας
Β. Νούμερα απ' το 1 ως το 11
Γ. Να συλληφθεί ξεβράκωτος και σε άλλες πόλεις εκτός της Κομοτηνής


Ο Λιόλιος ο Κυβελίδης, καλός-κακός αυτόν έχουμε, αφού δε χρησιμοποιήθηκε ψες θα χρησιμοποιηθεί:
Α. Κάποια στιγμή στο μέλλον, ο προπονητής ξέρει καλύτερα
Β. Όταν η ΦΙΦΑ επιτρέψει να πραγματοποιούνται 3 αλλαγές από κάθε ομάδα
Γ. Αυτόν ποιός τον έφερε? Ποιον έχει φίλο?


Για τη χθεσινή ήττα, το κύριο βάρος της ευθύνης φέρει:
Α. Ο διαιτητής
Β. το pas.gr
Γ. Ο ΟΦΗ που είναι παράρτημα
Δ. ο πρόεδρος των ρεκόρ (ντροπής πράγματα - φτου κακά - εσείς δεν είστε μπαζγιάεννα - φιλαράκι αμα έχεις λεπτά να παρ'ς ντνομάδα εσυ)


Έτσι όπως πάει το πράγμα, του χρόνου στο γήπεδο (με δωρεάν είσοδο κάθε κυριακή) θα παραβρίσκονται (-μαστε) :
Α. under 200 (γλιτώσαμε από όλους τους μοδάτους)
Β. 200 - 500
Γ. 500 - 1000
Δ. over 1000

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #92 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 14:05 »
Απαντήσεις:
Β
Α+Β
Β
Γ
Δ (αλλά για να μην χαλάμε την σούπα Α+Β+Γ)
Α
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #93 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 14:07 »
τι ειδα με τα ματια μου.....
και οτι συμπερασμα θελει ο καθενας ας βγαλει.....

το ματς εχει τελειωσει.φευγω και πηγαινω στπρος σκεπαστη η οποια εχει αδειασει σχεδον.καθομαι μεσα στο ταρταν και κοιταζω καποιους στα ορια του εγκεφαλικου να κοιταζουν προς τα μπουθ και να κραζουν,φωναζουν,βριζουν.κοιταζω στα μπουθ και δε βλεπω κανεναν.μετα απο δυο λεπτα ξεπροβαλλει απο το ''λαγουμι'' του ο μεγαλομετοχος με δυο σεκιουριταδες,εναν μπροστα εναν πισω.

αρχιζει να κατεβαινει τα σκαλια και καπου στα μισα του φωναζει καποιος απο το Δ.Σ. της παε  ''προεδρε δε θα κατεβεις στα αποδυτηρια?'' ο μεγαλομετοχος τον κοιταζει μια και συνεχιζει να προχωραει.ο τυπος ξαναλεει  ''προεδρε θα ηταν καλο να κατεβεις κατω και για τα παιδια και για τον κοσμο'' . αυτη τη φορα ο μεγαλομετοχος ουτε καν τον κοιταξε.

κατεβαινει πηγαινει κατευθειαν στο παρκινγκ μπαινει στο αυτοκινητο και φευγει. (εξω απο τη μπουτικ μολις βγηκε το αυτοκινητο ακουσε αρκετα γαλλικα.

δεν προχωραω σε χαρακτηρισμους.....δε λεω αποψεις.....λεω γεγονοτα.....ο καθενας ας βγαλει συμπερασματα.

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 631
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #94 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 14:16 »
Προσωπικα δεν πιστευω οτι ηταν στημενο το ματς. Δηλαδη αν ο Μπεν το εχανε το τετ α τετ στο 91' θα χαλαγε το στησιμο ετσι στα χαμενα?
.Εγω κρινω παντα αυτο που βλεπω στον αγωνιστικο χωρο αφου δεν εχω αποδειξεις για κατι αλλο. Τεσπα μπορει να κανω και λαθος.
Και χθες η ομαδα δεν ηταν καλη. Χωρις διαθεση,χωρις φυχολογια,χωρις βοηθεια απο τον παγκο,χωρις τιποτε. Χρειαζονται ριζικες αλλαγες.
Ειχε και ενα καλο το χθεσινο παιχνιδι και αυτο ηταν οι αποδοκιμασιες προς τον ΧΒ.
Η αρχη του τελος του εγινε θελω να πιστευω

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #95 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 14:20 »
Ευτυχώς που το καλοκαίρι δεν βγήκαμε Ευρώπη.Αυτα τα χαμένα ήταν ικανα να κατσουν να χασουν και απο τους κωνους προπονησης της Λινφιλντ.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #96 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 14:35 »
Προσωπικα δεν πιστευω οτι ηταν στημενο το ματς. Δηλαδη αν ο Μπεν το εχανε το τετ α τετ στο 91' θα χαλαγε το στησιμο ετσι στα χαμενα?
.Εγω κρινω παντα αυτο που βλεπω στον αγωνιστικο χωρο αφου δεν εχω αποδειξεις για κατι αλλο. Τεσπα μπορει να κανω και λαθος.
Και χθες η ομαδα δεν ηταν καλη. Χωρις διαθεση,χωρις φυχολογια,χωρις βοηθεια απο τον παγκο,χωρις τιποτε. Χρειαζονται ριζικες αλλαγες.
Ειχε και ενα καλο το χθεσινο παιχνιδι και αυτο ηταν οι αποδοκιμασιες προς τον ΧΒ.
Η αρχη του τελος του εγινε θελω να πιστευω

μην εισαστε στενομυαλοι .....
το οτι το στησανε για χ δε το σκεφτηκες?
ο μπακαγιοκος κατι αντιστοιχο δεν ειχε κανει στην εξωτικη καρδιτσα?

κανω απλα σκεψεις ....
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.597
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #97 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 15:01 »


  Δόξα και τιμή στο μάγκα πρόεδρο του Απόλλωνα Βελλή, που μας θυμίζει λίγο τον Π.Α.Σ. του Κολέμπα!

   Δόξα και τιμή στον Ακόστα που φάνηκε το παλικάρι ότι είναι εκτός συστημάτων και απίστευτα φιλότιμος, γι'αυτό και η αλλαγή στο '80 με τον φραπεδόκαπουτσνινόμαγκα της Γλυφάδας.

 Σκατά στη Σκουπρολίγδα των χρημάτων, της μούχλας και των αρμάτων του μεγάλου καρνάβαλου!

  ΜΠΡΑΒΟ στα αλάνια που έβρισαν και αντέδρασαν χθες! 
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #98 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 15:25 »
και μιας και το ανεφερες.....

καποιον ΝΙΑΡΧΑΚΟ (ετσι νομιζω τον λεγανε) γιατι τον εβριζε ΟΛΗ η 10 εν χορό?
ανηκει στη λεσχη μηπως?γιατι και η λεσχη ακουσε αρκετα.

πολυ μπερδευτηκα....

μη ξερει κανενας μπαλουρδος να μας πει?
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Βέροια
« Απάντηση #99 στις: Δευ 24 Φεβ 2014 15:33 »
Στη μεγαλη να δεις τι ακουσε η λεσχη και ο εν λογω κυριος(καπως ετσι πρεπει να τον λενε)