Ρε οταν βλεπω 22-23χρονους και μου εχουνε κανει τατουαζ μεχρι και στα @@@@ τους,με μαλλι φραντζουλα επειδη το απαιτει η μοδα και ενα στυλακι ''ξερεις ποιος ειμαι εγω''τι περιμενετε?????
Εδω στο μπασκετ ο Σπανουλης και ο Διαμαντιδης φτασανε 34 χρονων για να κανουνε ενα μικρο τατουαζ,αλλα και να κανανε ολο τους το σωμα και παλι δικαιολογημενοι ητανε γιατι ιδρωσανε την σπυριαρα και εχουν γινει αστερες στο ευρωπαικο μπασκετ.για αυτα τι να πεις
Αμα ημουνα προπονητης θα κρατουσα μονο 3-4 ποδοσφαιριστες απο την υπαρχον εθνικη και ολους τους θα τους ειχα πεταξει απο χτες.........'
Ο Κονε παιζει στην εθνικη επειδη παιζει μπαλα στον Εργοτελη της Ιταλιας,και δεν μπορει να κανει σωστη πασα στο μισο μετρο
Ο Φετφατζιδης αιωνιος αναπληρωματικος σε ολην την ποδοσφαιρικη του καριερα ,στην εθμικη παιζει βασικος
Ο Σαμαρης τον αγορασε η Μπενφικα 11 μυρια???????????Και ολο παραδοξο και αυτος ξεσκονιζει παγκους
Ο Χριστοδουλοπουλος ειναι για τα πανυγηρια...Αμα τον ειχα συμπαιχτη θα του ειχα σπασει τα μουτρα!!!!!!Αυτος νομιζει οτι ειναι Πελε και οτι το ποδοσφαιρο ειναι ατομικο αθλημα
Ο Νινης ο αιωνιος Μεσι της Ελλαδος.....Με ενα τζαρτζαρισμα εχει φτασει στα αποδυτηρια
Ο Κολοβος μπηκε στην εθνικη επειδη ειναι καλος στο θεατρο και επειδη ειναι δανεικος απο Ολυμπιακο
Ο Φουντας.........Ποιος Φουντας???????Ποδοσφαιριστης που επαιζε στην ΑΕΚ στον υποβιβασμο της,και ποδοσφαιριστης ο οποιος παιζει ημιβασικος στον Πανιωνιο που κινδυνευε να πεσει κατηγορια
Λοιπον αμα ημουνα στην θεση του Μαρκαριαν θα επελεγα τσακ μπαμ 5 ονοματα που ερχονται κατευθειαν στο μυαλο
Τσουκαλας(ΠΑΣ Γιαννινα)...Δεν εχει τατουαζ μαλλον για αυτο δεν επελεγεται και παιζουνε ολα τα παρμενα
Κουρμπελης(Τριπολη)
Λαγος(Βαζελος)
Κιβρακιδης(Ατρομητος)Θα αφησει εποχη σαν φουλ μπακ ο πιτσιρικας αυτος
Μπακακης(ΑΕΚ)Επρεπε να τον ειχαν παρει απο τοτε που επαιζε με Παναιτωλικο
Αφηνω τον λογο τωρα στο φιλο chilly