Λοιπον μερικες παρατηρησεις γιατι διαβαζω μαλακιες....και δεν εννοω τον mike
1)Προσωπικη μου εκτιμηση πριν τον αγωνα ηταν οτι ο ΠΑΣ δεν χανει,και το εγραψα.....Και στον αγωνα με την Βεροια τα ιδια εγραφα πως σε μια ομαδα απο τις δυο θα κανει την χαρη και θα δωσει το τριποντο
2)Ο ΠΑΣ επιλεγει αγωνες....Και πως το εννοω, χανουμε απο Βεροια εντος,Καλλονη εντος,Απολλωνα εκτος,Πανιωνιο εκτος με κατεβασμενα χερια που κανεις δεν μπορει να καταλαβει,ετσι ειχα την πεποιθηση σιγουρα οτι καποιο ματς θα το παλεψει για προσωπικα συμφεροντα..π.χ δεν θελουμε Πλατανια λογω της μακρινης αποστασης εφοσον και τα οικονομικα δεν ειναι στα καλυτερα του,λεω εγω τωρα σαν αφελης
3)Η ομαδα αμα ηθελε ακομα και φετος με τις γνωστες ελλειψεις μπορουσε να παλεψει για
πενταδα και το πιστευω ακραδαντα,οτι εχουμε καλο υλικο ειναι αδιαμφισβητα γωνστο και με πολυ καλους ποδοσφαιριστες και δεν εχουμε να ζηλεψουμε τιποτα π.χ απο την Τριπολη και τον Βαζελο......Αλλα δεν θελουμε για τους πολυ γνωστους λογους!!!Ο χαρακτηρας της ομαδας που στον ενα αγωνα εμφανιζεται ως ο γνωστος περσινος ΠΑΣ και στον αλλον αγωνα ως Σουρμενα πρεπει να προβληματισει
4)Ομαδα σαν εμας που κοντραρε Ολυμπιακο,Παοκ,Ατρομητο,Τριπολη και Βαζελο στο ανετο,δεν γινεται να εχει χασει ολους τους αγωνες απο τις ομαδες που ειναι κοντα στον υποβιβασμου πλην Αρη!!!!!
p.s Αμα ερθει Εκτη η ομαδα και το παλεψει ο γνωστος κουτοπονηρος με τιος γνωστες ιστοριες,ναι τοτε θα παραδεχτω το λαθος μου....Πραγμα που προσωπικα το αποκλειω!!!!Την ομαδα την θελει απο την αρχη της χρονια απο 8 μεχρι 11θεση
nkats ναι ρε,δεν ειμαι PAS!Το πιασες...
Αφου ειναι γνωστο πως οι αντιφρονουντες εδω θελουνε το κακο της ομαδας!!!!!Δεκα τοσα χρονια ποου μπαινουμε εδω,μονο αυτο το σκοπο εχουμε στο πως θα κανουμε κακο στον ΠΑΣ!
Μαθετε να γραφεται επειχηρηματα και μην γραφετε τις κλασικες μαλακιες
Οσον αφορα το σημερινο ματς η ομαδα εδειξε πως οποιο ματς θελει το παιρνει...Τιποτα παραλογο και καμια εκπληξη για εμενα σημερα