Ψηφοφορία

Θα πιάσουμε την έχτη; (by Lemo®)

Μπορούμε 6οι, αλλά στο νήμα θα βγούμε 7ο-8οι
11 (18.3%)
Μπορούμε 6οι, αλλά θα καταλήξουμε 9ο-12οι
5 (8.3%)
Μπορούμε 6οι, αλλά στο φινάλε θα κινδυνέψουμε κιόλας!
0 (0%)
Μπορούμε 6οι, αλλά δε θα το προσπαθήσουμε για να μην ξηλώνεται για ενημερότητες
14 (23.3%)
Δεν μπορούμε 6οι, αλλά θα κάνουμε την έκπληξη και θα τα καταφέρουμε
1 (1.7%)
Όχι απλά δεν μπορούμε να βγούμε 6οι
9 (15%)
Μπορούμε και θα βγούμε 6οι, και θα παίξουμε Ιυρώπ, αφού ο βάζελος δεν θα πάρει άδεια
10 (16.7%)
Μπορούμε και θα βγούμε 6οι, αλλά δυστυχώς θα πάει Ιυρώπ ο 7ος γιατί εμείς πάπαλα άδεια
8 (13.3%)
Μπορούμε Ιυρώπ, αλλά δεν ασχολούμαστε γιατί έχουμε το μυαλό μας στο στοίχημα
2 (3.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 60

Αποστολέας Θέμα: Μπορούμε την 6η θέση?? (κομπιουτεράκια 2014!)  (Αναγνώστηκε 18713 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπορούμε την 6η θέση?? (κομπιουτεράκια 2014!)
« Απάντηση #25 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 09:41 »

rusis οντως δεν θελει να παθει κανα καζο οπως περσυ γιαυτο και κανει τα παντα να μην υπαρχει ουτε υπονεια οτι μπορεις να κυνηγησεις ευρωπη!

τώρα έρχεσαι σχεδόν στα λόγια μου. Δηλαδή μπορεί να σκέφτεται να τη σκαπουλάρει για να μη πλερωσει μέχρι 31/3.
Εσύ όμως δεν ήσουν που έλεγες στην αρχή οτι το έστησε για το στοίχημα και μετά οτι το έστησε για να σώσει τη Βέροια επειδή κάνει εξυπηρετήσεις? και ότι γίναμε αυτό που κοροιδεύαμε, πανιώνιος και λεβαδειακός που καθορίζουν τις τύχες των άλλων ομάδων?
Μα ήσουν τόσο σίγουρος, τι παίχτηκε και άλλαξες 3 γνώμες?
Και για πες μου πως γίνεται το στήσιμο? Οι παίχτες δε συμμετέχουν?

Lemo έχω δει ματς να πάει "χαλαρά" στο 90   4. Κάτι προς Φιλαδέλφεια μεριά.
Το ματς με το Αιγάλεω είναι τελείως διαφορετικό. Καμία σχέση. Το αιγάλεω προηγείται με γκολ που δε γινόταν να χαθεί πανω στη γραμμή. Μετά χάνει ανεπανάληπτο τετ-α-τετ λες και είναι σε προπόνηση και από το 75 μέχρι το 94 οι πλάγιοι του ΠΑΣ σεντράρουν ανενόχλητοι στη μεγάλη περιοχή. Τόσες επιθέσεις δεν έκανε ο ΠΑΣ σε όλη τη χρονια εκείνη και τις έκανε σε 20 λεπτά. Ήταν φανερό οτι το αιγάλεω δεν ηθελε να ανέβει και αν μιλήσεις με τότε  παίκτες του Αιγάλεω ( ;)) το ίδιο θα σου πουν. Και ανέβηκε την επόμενη και έκανε πορεία 10 ετών.
Καμια σχέση το ματς με τη Βέροια που ο ΠΑΣ στο Α ημίχρονο ήταν κάκιστος και δε μπήκε καν στο γήπεδο, αλλά στο Β ημίχρονο ανέβηκε και έπαιζε μονότερμα. Και το εφαγε στην αντεπίθεση.

Τέλος πάντων μάγκες. Διαφωνούμε. Δε χάθηκε ο κόσμος. Μπορεί να έχετε δίκιο και να ήταν στημενο. Μπορεί να είναι όλα προκαθορισμένα από την αρχή που λέει και ο ayuto. Μπορεί να είμαι σαν τον κερατά που θα μάθει τελευταίος οτι στήθηκε η ομάδα.
Τα δεδομένα όμως τωρα είναι τα εξής:

1) Εϊναι 5 Μαρτίου και το πρωτάθλημα θέλει 7 αγωνιστικές.

2) Εϊσαι 6ος και από κάτω σου δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να είναι εμφανώς καλύτερη σου.

3) Έχεις δύσκολο πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν οι συνθήκες που μπορείς να πάρεις 4 ματς (βλέπε πρώτο ποστ θέματος).

4) Ότι σοβαρό άρθρο έχει γραφτεί για το βάζελο λέει κατηγορηματικά οτι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει άδεια.

5) Πέρσι δε βγήκες επειδή ο Μάης δεν πίστεψε στην ομάδα και πληρωσε αργοπορημένα αυτά που έπρεπε (σύμφωνα και με το κας).
Εϊναι προφανές οτι χρωστάει. Τώρα πόσο χρωστάει είναι απροσδιόριστο. Σύμφωνα με τον pasgiannina1967 και τους ορκωτούς λογιστάς χρωστάει πολλά, αλλά και πάλι δεν μπορείς να προσδιορίσεις γιατί είναι πριν τις μεταγραφές τα πορίσματα. Σϋμφωνα με αυτά που πλήρωσε πέρσι (ληξιπρόθεσμα) μάλλον χρωστάει τα φετινά (αφού κοπηκαμε για ληξιπρόθεσμα σημαίνει οτι τα πλήρωσε μεν αλλά ληξιπρόθεσμα).

Για να μην κουράζω άλλο, όπως προείπα θηωρώ οτι δεν είμαστε φαβορί για την 6η θεση, αλλά έχουμε πιθανότητες. Άρα το βάρος πρέπει να πέσει στην αδειοδότηση που θα έρθει αν πληρώσει ο ΧΒ και όχι στα στημένα παιχνίδια. Γιατί αν υπάρχουν πιθανοτητες να μην είναι στημένα τα ματς, τότε η παραφιλολογία που αναπτύσσεται είναι υπέρ του ΧΒ που στο τέλος θα βγει και από πάνω ενώ δε θα έχει πληρώσει για την αδειοδότηση! Αυτά.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Μάρ 2014 11:11 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 10:26 »
Σαν φιλαθλος του ΠΑΣ  δεν θέλω την θέση του βάζελου , ακόμα και εαν μου την προσφέρουν , ουτε κινηση εναντίον του ΠΑΟ κτλ
δεν θα γινουμε σαν τους υπολοιπους τον σωρο
Εχουμε και λίγο αξιοπρέπεια , λίγη τσίπα
για αυτο ξεχωρίζουμε σαν φιλαθλοι σε όλη την Ελλαδα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 11:49 »
Σαν φιλαθλος του ΠΑΣ  δεν θέλω την θέση του βάζελου , ακόμα και εαν μου την προσφέρουν , ουτε κινηση εναντίον του ΠΑΟ κτλ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Υπόθεση... σε περίπτωση που προκύψει "θέλω την θέση του βάζελου" και δεν την αποδεχτείς *  χτυΠΑΣ την πόρτα του αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ για "κατά παράβαση συμπεριφορά και αντικανονικότητα" στους όρους / κανόνες συμμετοχής σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.   

* παλιά γίνονταν αυτό και έβγαιναν από 16η θέση στα Βαλκανικά 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 11:58 »
Εγω λεω οτι αν παρουμε 9 ποντους θα ειναι τεραστια επιτυχια
Και βαζω μεσα και 3 με τον αρη που θα ειναι νεκρος γιατι αλλιως δεν ξερω αν θα φτασουμε τους 6
παο ,οσφπ εδω μεσα σε καθαριζουνε για πλακα
Το ιδιο οφη ,εργοτελης,παοκ εξω
Αρα πως θα βγουμε 6οι?

Και επειδη ξεχναμε ευκολα αυτα που γινανε περυσι θελω να ρωτησω κατι
Το οτι καναμε πρωταθλητισμο περυσι και αφεθηκε η ομαδα να κηνυγα την 5η θεση γιατι εγινε?
Καταλαβε ποτε κανενας μας?
Εγω λεω οτι εγινε για τον μοναδικο λογο να κοπουνε μερικα εισιτηρια παραπανω στα τελευταια ματς και σε 3 αγωνες στα πλει-οφ
Και για να ερθουνε μερικα εσοδα παραπανω απο ματς σαν το 1-2 με τον παοκ
Βεβαια εμεινε στην ιστορια και το 0-1 στην τουμπα που ητανε μεγαλη νικη
Αλλα τι να πιστεψεις τωρα οταν θυμηθεις ολα εκεινα τα ματς στα πλει-οφ?
Αν δεν υπηρχανε τα πλει-οφ και η 5η θεση εδινε κατευθειαν εισιτηριο , δεν υπηρχε περιπτωση να θελησει αυτος να βγουμε 5οι
Ηξερε οτι δεν παιρνουμε αδεια αυτο το εχουμε καταλαβει ολοι πια
Φετος και να θελουμε να βγουμε 6οι εγω λεω οτι δεν μπορουμε

Οταν καποιος δεν μπορει να φερει με καποιον τροπο τον κοσμο στο γηπεδο , αλλα αντιθετα τον διωχνει σημαινει οτι δεν τον νοιαζει καθολου
Μας εχει γραμμενους δηλαδη κανονικα
Αρκειται στην τρελα και την καυλα 500-1000 ατομων<για ποσο ακομα αραγε?>και εχει εσοδα με αλλους τροπους
Γι αυτο λεω εγω να μην παταει κανενας γηπεδο
Παρουσια απ'εξω με  διαμαρτυριες και συνθηματα για αποχωρηση του
Αυτη ειναι η μαγκια για μενα
Δεν γινεται να του πληρωνετε το πανακριβο εισιτηριο και να θελετε να τον διωξετε ταυτοχρονα
Αυτος απο μεσα του σας κοροιδευει οταν σας βλεπει στο γηπεδο
Καλως τα κοροιδα λεει
Δεν ξερω αν το καταλαβαινετε

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 12:29 »

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τι λες βρε σύνταυρε; Δεν υπάρχει πιο γλυκειά εκδίκηση για όσα μας έκανε ο τουίτυ πέρσυ, αν βγούμε 6οι, πάρουμε άδεια και ο βάζελος όχι.
Γιατί αν δεν έφερνε την ουεφα πέρσυ να σκαλίσει τα χαρτιά (αυτός την έφερε έχω την αίσθηση, απλά του ήρθε μπούμερανγκ) θα παίρναμε αυτομάτως την αδειοδότηση και από ουέφα (αφού είχαμε περάσει από την επο).
Και αξιοπρεπείς θα είμαστε γιατί η εκδίκηση είναι πιάτο που σερβίρεται κρύο.
Απλά για να γίνουν όλα αυτά οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 12:37 »
lemosero άλλαξε το θέμα 'η άνοιγε καινούριο ''ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΠΟ 1966 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ''
Αν νιώθετε εξαπατημένοι, κορόιδα πρόβατα κτλ απλα κόψτε το ποδόσφαιρο γενικώς.Κι ο Χρηστίδης έκοψε κόσμο απ το γήπεδο που απλα  όχι μόνο δεν ξαναπατησαν αλλά δεν κανουν και κουβέντα.
Αντιθέτως εδώ ο ΠΑΣ είναι η φλεβα του κακού.Κι έτσι να ναι δεν λειτουργεί μονος του, οπότε σταματας ν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο=Μαρινάκη=παραρτήματα=ΠΑΣ,Πλατανιά,Βέροια,Κομπότη κτλ για να μη νιώθεις μαλάκας ή να νιώθεις έξυπνος και ανοιχτόμυαλος.
Ποιός ο λόγος να επιβαλεται την γνώμη σας ακόμη δεν το καταλαβα.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 12:46 »
Φίλοι μου μην αυταπατάστε!!!!!

Δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων ο κ. Χριστοβασίλης να επιτρέψει στην ομάδα να τερματίσει 6η !!!!!

Δεν γίνεται να εκτεθεί !!!!

Το καταλαβαίνουμε όλοι μας φαντάζομαι!!!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 12:49 »
lemosero άλλαξε το θέμα 'η άνοιγε καινούριο ''ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΠΟ 1966 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ''
Αν νιώθετε εξαπατημένοι, κορόιδα πρόβατα κτλ απλα κόψτε το ποδόσφαιρο γενικώς.Κι ο Χρηστίδης έκοψε κόσμο απ το γήπεδο που απλα  όχι μόνο δεν ξαναπατησαν αλλά δεν κανουν και κουβέντα.
Αντιθέτως εδώ ο ΠΑΣ είναι η φλεβα του κακού.Κι έτσι να ναι δεν λειτουργεί μονος του, οπότε σταματας ν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο=Μαρινάκη=παραρτήματα=ΠΑΣ,Πλατανιά,Βέροια,Κομπότη κτλ για να μη νιώθεις μαλάκας ή να νιώθεις έξυπνος και ανοιχτόμυαλος.

Εσύ χρησιμοποιείς προστακτική, "κόψτε το  ποδόσφαιρο γενικώς".
Εμείς συζητάμε.
Συμφωνούμε - Διαφωνούμε - Τσακωνόμαστε.
Δεν προσπαθεί κανένας να επιβάλει τη γνώμη του σε κανέναν.
Ότι όμως δε μας αρέσει το λέμε.

Καλησπέρα
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 12:51 »
Φέτος παρά τα τραγικά λάθη του καλοκαιριού (φυγή Χριστόπουλου και αρκετών παιχτών , προετοιμασία της πλάκας , προπονητές αστείους κτλ ) η ομάδα είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην 6η θέση !!! κι αυτό είναι μια μικρή απόδειξη το πόσο εύκολο ήταν και φέτος να παίξουμε play offs !

Αν τη χρονιά που μας πέρασε το γκολ του Ίλιτς (Κέρκυρα) ήταν αυτό που θα μας κρατούσε στη κατηγορία (οριακά) τώρα θα ξημερώναμε στα πληκτρολόγια θα είχαμε 2000 σφυγμούς για το παιχνίδι του Σαββάτου και εξυπακούεται ότι το γήπεδο με το βάζελο θα ήταν ασφυκτικά γεμάτο ! Τα γεγονότα του καλοκαιριού με άδειες δευτεροβάθμιες επιτροπές Δημητρίου Αλαφούζο cas κτλ μας ξενέρωσαν , μας απογοήτευσαν , μας εξόργισαν , μας θόλωσαν  το μυαλό , μας δηλητηρίασαν  τη σκέψη !

Τα εγκληματικά λάθη του ΧΒ  μας έχουν μπερδέψει , βλέπουμε παντού φαντάσματα , έχουμε φτάσει σε σημείο να μη πανηγυρίζουμε τέρματα και νίκες της ομάδας μας με τη λογική ότι "έλα μωρέ πάλι το έστησε ο χοντρός" έχουν ακουστεί πολλά , μου θυμίζει τις ατελείωτες συζητήσεις για το αν υπάρχει η όχι θεός , κανένας δεν μπορεί να το αποδείξει ! Κάποιος πιο πάνω έγραψε :  ''ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΠΟ 1966 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ'' εγώ λέω ότι ο πρόεδρος μικραίνει καθημερινά την ομάδα μας , εμείς όμως οι οπαδοί είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε το ίδιο !

Παρακολουθούμε - συμμετέχουμε σ ένα πρωτάθλημα της πλάκας , σε αυτό λοιπόν το πρωτάθλημα θηωρώ ότι οι πιθανότητες μέχρι το τέλος να κάνουμε 5 νίκες είναι οι ίδιες με τις πιθανότητες να κάνουμε 7 ήττες ! Πόσο καλύτερος είναι ο Εργοτέλης των 32 βαθμών που πήρε Χ από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ , πόσο καλύτερος είναι ο Πλατανιάς που κέρδισε (με ανατροπή) το ΠΑΟΚ ! Πάθος πίστη εμπιστοσύνη όπως έλεγε κι ένας Αργεντίνος κιθαρίστας !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 12:57 »
Παράθεση

Εσύ χρησιμοποιείς προστακτική, "κόψτε το  ποδόσφαιρο γενικώς".
Εμείς συζητάμε.
Συμφωνούμε - Διαφωνούμε - Τσακωνόμαστε.

Καλησπέρα
[/quote]
Συζητάμε αλλά αν δεν συμφωνήσουμε είμαστε λεσχίτες λεχρίτες πρόβατα κτλ
Καληνύχτα

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 12:59 »

Δεν νομίζω να επέβαλε κανείς την γνώμη του, ούτε καν να το επιχείρησε να το κάνει! Κουβεντούλα γίνεται! Και  αυτή τη συζήτηση δεν με ελκύει να συμμετέχω!

Ας τακτοποιήσει μέχρι 30/3 ο ΧΒ τις οφειλές της ομάδας, να μην έχουμε πάλι τα περσινά, ας βγούμε και σε όποια θέση μπορέσουμε. Τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι είμαστε εντάξει οικονομικά ως ομάδα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 14:37 »
Προσωπικά πιστεύω πως βάση ποιότητας είναι εφικτή η κατάκτηση της 6ης θέσης. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω με πολλούς σύνταυρους εδώ μέσα πως σε συγκεκριμένα ματς η συγκέντρωση της ομάδας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε για κάποιον που θέλει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.
Δυστυχώς, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις συνθήκες και τους λόγους κάτω από τους οποίους έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται πολλά και διάφορα πράγματα. Και φυσικά όλοι, ανάλογα με την οπτική γωνία που το προσεγγίζουν, μπορεί να έχουν δίκιο. Όταν γίνεται όμως, μέσα σε λίγα 24ωρα, αυτή η διαφοροποίηση στην αγωνιστική προσωπικότητα της ομάδας  είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται σκιές.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Αδειοδότηση vol 3 *
« Απάντηση #37 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 14:48 »
* plus χρέη-στημένα-βάζελος-σουπερλιγκάτη κλίκα-γαύρος-Κιτσιομπίλτς & βοηθοί-αλήθειες/κοροϊδίες-μεγαλεία/ξεπεσμός-γιγάντωμα/σμίκρυνση-φαν & αντιφαν (δεν χώραγε ολόκληρο στον τίτλο)

Τώρα, σύμφωνα με αντιφατική ιερατική πηγή, ναι, θα είμαστε εντάξει οικονομικά γιατί επιτέλους μπήκε τάξη και δεν θα έχουμε πρόβλημα(δεν θα μας φταίει ο Δημητρίου και η ουεφα) - όχι, ποτέ δεν θα είμαστε εντάξει οικονομικά, γιατί το κράτος μας κάνει πόλεμο(φταίει ο Σαμαράς) που επειδή θέλει λεφτά, βάζει πρόστιμαχαράτσια στην ομάδα μετά από έλεγχο στα βιβλία για τα παρελθόντα έτη.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 15:16 »

!

τώρα έρχεσαι σχεδόν στα λόγια μου. Δηλαδή μπορεί να σκέφτεται να τη σκαπουλάρει για να μη πλερωσει μέχρι 31/3.
Εσύ όμως δεν ήσουν που έλεγες στην αρχή οτι το έστησε για το στοίχημα και μετά οτι το έστησε για να σώσει τη Βέροια επειδή κάνει εξυπηρετήσεις? και ότι γίναμε αυτό που κοροιδεύαμε, πανιώνιος και λεβαδειακός που καθορίζουν τις τύχες των άλλων ομάδων?
Μα ήσουν τόσο σίγουρος, τι παίχτηκε και άλλαξες 3 γνώμες?
Και για πες μου πως γίνεται το στήσιμο? Οι παίχτες δε συμμετέχουν?

[/quote]

ειπα οτι μπορει να ναι κ στημενο για στοιχημα! αμα το ξερα σιγουρα θα χα βγαλει λεφτα!
μπορει να ειναι και για τις "γνωμες" ομως και στοιχημα και εξυπηρετηση αλλου και γιατι ξερει οτι δεν θα ναι ενταξει με τη χαρτουρα! ειναι απιθανο??? μαυτα που βλεπω δεν το νομιζω!

οσο για τους παιχτες οταν ειναι ανεξελενκτοι και μερα πριν απο προπονηση γινοντε λασπη στη παρεα και στο τεατριζ κατι βρωμαει και εκει δν νομιζεις? αυτα δεν τα ξερει η διοικηση?
απλα τη βολευει να τα αφηνει γιατι δεν θελει να παει παραπανω,ισως για πολλους λογους περαν απο αυτον που λες εσυ! και ειναι παντα συγκεκριμενη 3αδα,4αδα ενιοτε κ 5αδα παιχτων που ειναι χωμα εξω!
συνηθως ειναι και απτους χειροτερους στο παιχνιδι οταν η ομαδα περπαταει! π.χ. ο λιλα δεν τον εχω δει ποτε εξω τετοιες ωρες! και συνηθως ειναι σταθερος στην αποδοση του!

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #39 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 17:03 »

Φίλτατε pantser συγνώμη αλλά αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μας μπορείς να πας στο έτερο forum "οπαδών" του Π.Α.Σ.. Εκεί που γράφουν τρία άτομα και υπάρχει απόλυτη συμφωνία σε όλα, για το καλό της ομάδας βεβαίως βεβαίως  :'(.

Lemo δεν θα σου ανέφερα τη Φιλαδέλφεια αν δεν ρωτούσες. Μην ρωτάς και εσύ τέτοια προκλητικά πράγματα, χαλαρά ματς στο 90+ γιατί μας βάζεις στον πειρασμό να απαντήσουμε :P. Τέλος πάντων μας κούρασε αυτό το ματς, τέλος.

Επίσης lemo, σωστά γράφεις να πιέσουμε το ΧΒ να πάρει άδεια και ανεξαρτήτου θέσης θα πρόσθετα. Αλλά ρε φίλε η ομάδα είναι Ανώνυμος Εταιρία, δεν είναι εταιρία λαϊκής βάσης. Τι πίεση μπορούμε να κάνουμε. Να ζητήσουμε ακρόαση για να κάνει το αυτονόητο; Δηλαδή εσένα όπως και τον κάθε σύνταυρο σε/ μας πιέζει η γυναίκα μας να πληρώσουμε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ; Δεν είναι κάπως αυτονόητο για το ΧΒ να είναι σχετικώς εντάξει με τους λογαριασμούς του και να παίρνει κάθε χρόνο την άδεια; Δηλαδή καταντήσαμε να (συ)ζητάμε τα αυτονόητα;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 17:19 »

Συζητάμε αλλά αν δεν συμφωνήσουμε είμαστε λεσχίτες λεχρίτες πρόβατα κτλ
Καληνύχτα

οπως και  εμεις αν δεν συμφωνησουμε ειμαστε αλλη ομαδα,μοδατοι κτλ κτλ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 17:27 »
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Ι  Ημίχρονο
2 Τελικό

Όση σχέση μπορεί να έχει αυτό το ματς με τα "στημένα", άλλη τόση έχει αυτό το θέμα "(κομπιουτεράκια 2014!)" με τα "στημένα".

Προσωπικά με εξυπηρετεί αυτό το μπάχαλο.

Υ.Γ.: Αφήστε το λίγο και μετά διαγράψτε το... 8) είναι οφ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Μάρ 2014 17:51 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 20:16 »
Και μπορουμε και θα βγουμε και ευρωπη θα παιξουμε.
Η εκδίκηση ειναι ενα πιατο που τρωγετε κρυο ετσι δεν λενε?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 20:56 »
Η εκδίκηση ειναι ενα πιατο που τρωγετε κρυο ετσι δεν λενε?

βρε τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...   :P

α ναι... http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=3804.msg98717#msg98717    :joker:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 22:14 »

Φίλτατε pantser συγνώμη αλλά αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μας μπορείς να πας στο έτερο forum "οπαδών" του Π.Α.Σ.. Εκεί που γράφουν τρία άτομα και υπάρχει απόλυτη συμφωνία σε όλα, για το καλό της ομάδας βεβαίως βεβαίως  :'(.
(...)

Mpakoulieros... έχω την εντύπωση ότι τα λόγια σου είναι σε κλίμακα Pasometr.   
Κι εδώ αν (δεν) κατάλαβες υπάρχουν και "γράφουν τρία άτομα και υπάρχει απόλυτη συμφωνία σε όλα" και ο καθένας μας "με το άχτι του και τον καημό του" (πάνω από 3ς απαγόρα...)... τι πιο ΠΑΣ ή ποιο το κακό του ΠΑΣ???
π.χ., εγώ, έτυχε να τσιμπηθώ με την ωραία Αντωνίου* που δεν είναι ΠΑΣ... τι θα γίνει δηλ., θα με αφορίσετε?
Σύμφωνα με τα παραπάνω... δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για συστάσεις "έτερων forum"... "σούστα απ' το Pas.gr και ντου βαγέρος"... :stop:

Υ.Γ.: Μπορούμε για την 6η θέση και χωρίς κομπιουτεράκια 2014... υπάρχει συμβατότητα στα κομπιουτεράκια 2013 (αν δεν τα σΠΑΣατε).

Y.Γ.2:
(...)
(...)

Οι παρακάτω συμφωνούν με το κείμενο:

New Pas. Pas

* δεν εννοώ εσένα μωρή φαντασμένη

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Μάρ 2014 22:43 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος pantser

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 22:42 »
New είπαμε ή συμφωνούμε ή είμαστε  BLUE VAYEROS.
κατά τ αλλα Συμφωνούμε - Διαφωνούμε - Τσακωνόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 22:47 »
Oι μισοι που γραφουν εδω οπως π.χ εγω ο pagourenko,alejandro και ο mpakoulieros ειμαστε οπαδοι ποκ και επειδη γραφουμε εδω θελουμε μονο το κακο του ΠΑΣ και οι αλλοι μισοι ειναι οι λεσχιτες και οι  λεχριτες

Kαι γαμω φαση να πουμε

Τελικα ποιος ειναι ΠΑΣ?

Eγω σας κοντραρω :)

Τον χαβα μου λοιπον

Aσος ημιχρονο-Διπλο τελικο

''Το ειδες-το Επαιξες''
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Μάρ 2014 22:54 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 22:50 »
New είπαμε ή συμφωνούμε ή είμαστε  BLUE VAYEROS.
κατά τ αλλα Συμφωνούμε - Διαφωνούμε - Τσακωνόμαστε.

Δεν είχα, δεν έχω, δεν θα έχω σχέση με Συνδέσμους... φαίνεται κάτω από τα ποστ μου.
Υποστηρίζω με συνέπεια τις ιδέες / απόψεις μου (δίπλα στον ΠΑΣ απέναντι στην ΠΑΕ), δεν με πονάει ποτέ ο κώλος μου, πλην τα αρ.χίδια μου που πρήζονται καμιά φορά.

Μια χαρά ήμαστε ρε...
Συμφωνούμε - Διαφωνούμε - Τσακωνόμαστε... Σβηνόμαστε :P αλλά BLUE VAYEROS ή κάτι Άλλο δεν ήμαστε!
Μια χαρά ήμαστε.

Λίγο  8) VITSA GROUP  :mono:

Υ.Γ.: Μπορούμε για την 6η θέση και χωρίς κομπιουτεράκια 2014... υπάρχει συμβατότητα στα κομπιουτεράκια 2013 (αν δεν τα σΠΑΣατε).

Υ.Γ.2: Ας το ρίξουμε και λίγο έξω, αρκετά  χαλαστήκαμε... αμάν αδερφέ καιρός που είναι τώρα για προβληματισμούς μπροστά  από τις γαμωοθόνες ... %-|

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Μάρ 2014 23:23 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 06 Μάρ 2014 09:43 »
Η έκτη θέση και η συμμετοχή στα πλει οφ (αφου ο βάζελος δεν μπορει να αδειοδοτηθει),
είναι ένα εσοδο για την ομάδα περι το μισό εκατομμύριο ευρω.

Θεωρώ ότι το τυράκι είναι σημαντικά μεγάλο, για να μην το κυνηγήσουμε ως ΠΑΕ.

Αυτό, σε συνδυασμό ότι ολες οι άλλες ομάδες προσπαθούν να "αποφύγουν" την 6η θέση και από πληροφορίες μου ότι

Ολοι έκαναν μεταγραφές με βεβαιώσεις χρεων, και όχι φορολογική ενημερότητα
Εχουμε διακανονίσει τις οφειλες προς το δημόσιο (περυσινός λογος αποκλεισμού)
Το "μπερδεμα" και την Λυση με Κίτσου κλπ στις αρχές Φλεβάρη

με κάνουν αισιόδοξο για την κατάκτηση της.

Κοντός ψαλμός :mono:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 06 Μάρ 2014 11:13 »
Eιναι και το Αγρινιο ομως στην μεση που ειναι υγιες οικονομικα ομαδα ελεω Κωστουλα,μην το ξεχναμε ;)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS