rusis οντως δεν θελει να παθει κανα καζο οπως περσυ γιαυτο και κανει τα παντα να μην υπαρχει ουτε υπονεια οτι μπορεις να κυνηγησεις ευρωπη!
τώρα έρχεσαι σχεδόν στα λόγια μου. Δηλαδή μπορεί να σκέφτεται να τη σκαπουλάρει για να μη πλερωσει μέχρι 31/3.
Εσύ όμως δεν ήσουν που έλεγες στην αρχή οτι το έστησε για το στοίχημα και μετά οτι το έστησε για να σώσει τη Βέροια επειδή κάνει εξυπηρετήσεις? και ότι γίναμε αυτό που κοροιδεύαμε, πανιώνιος και λεβαδειακός που καθορίζουν τις τύχες των άλλων ομάδων?
Μα ήσουν τόσο σίγουρος, τι παίχτηκε και άλλαξες 3 γνώμες?
Και για πες μου πως γίνεται το στήσιμο? Οι παίχτες δε συμμετέχουν?
Lemo έχω δει ματς να πάει "χαλαρά" στο 90 4. Κάτι προς Φιλαδέλφεια μεριά.
Το ματς με το Αιγάλεω είναι τελείως διαφορετικό. Καμία σχέση. Το αιγάλεω προηγείται με γκολ που δε γινόταν να χαθεί πανω στη γραμμή. Μετά χάνει ανεπανάληπτο τετ-α-τετ λες και είναι σε προπόνηση και από το 75 μέχρι το 94 οι πλάγιοι του ΠΑΣ σεντράρουν ανενόχλητοι στη μεγάλη περιοχή. Τόσες επιθέσεις δεν έκανε ο ΠΑΣ σε όλη τη χρονια εκείνη και τις έκανε σε 20 λεπτά. Ήταν φανερό οτι το αιγάλεω δεν ηθελε να ανέβει και αν μιλήσεις με τότε παίκτες του Αιγάλεω (
) το ίδιο θα σου πουν. Και ανέβηκε την επόμενη και έκανε πορεία 10 ετών.
Καμια σχέση το ματς με τη Βέροια που ο ΠΑΣ στο Α ημίχρονο ήταν κάκιστος και δε μπήκε καν στο γήπεδο, αλλά στο Β ημίχρονο ανέβηκε και έπαιζε μονότερμα. Και το εφαγε στην αντεπίθεση.
Τέλος πάντων μάγκες. Διαφωνούμε. Δε χάθηκε ο κόσμος. Μπορεί να έχετε δίκιο και να ήταν στημενο. Μπορεί να είναι όλα προκαθορισμένα από την αρχή που λέει και ο ayuto. Μπορεί να είμαι σαν τον κερατά που θα μάθει τελευταίος οτι στήθηκε η ομάδα.
Τα δεδομένα όμως τωρα είναι τα εξής:
1) Εϊναι 5 Μαρτίου και το πρωτάθλημα θέλει 7 αγωνιστικές.
2) Εϊσαι 6ος και από κάτω σου δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να είναι εμφανώς καλύτερη σου.
3) Έχεις δύσκολο πρόγραμμα,
αλλά υπάρχουν οι συνθήκες που μπορείς να πάρεις 4 ματς (βλέπε πρώτο ποστ θέματος).
4) Ότι σοβαρό άρθρο έχει γραφτεί για το βάζελο λέει κατηγορηματικά οτι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει άδεια.
5) Πέρσι δε βγήκες επειδή ο Μάης δεν πίστεψε στην ομάδα και πληρωσε αργοπορημένα αυτά που έπρεπε (σύμφωνα και με το κας).
Εϊναι προφανές οτι χρωστάει. Τώρα πόσο χρωστάει είναι απροσδιόριστο. Σύμφωνα με τον pasgiannina1967 και τους ορκωτούς λογιστ
άς χρωστάει πολλά, αλλά και πάλι δεν μπορείς να προσδιορίσεις γιατί είναι πριν τις μεταγραφές τα πορίσματα. Σϋμφωνα με αυτά που πλήρωσε πέρσι (ληξιπρόθεσμα) μάλλον χρωστάει τα φετινά (αφού κοπηκαμε για ληξιπρόθεσμα σημαίνει οτι τα πλήρωσε μεν αλλά ληξιπρόθεσμα).
Για να μην κουράζω άλλο, όπως προείπα θ
ηωρώ οτι δεν είμαστε φαβορί για την 6η θεση, αλλά έχουμε πιθανότητες. Άρα το βάρος πρέπει να πέσει στην αδειοδότηση που θα έρθει αν πληρώσει ο ΧΒ και όχι στα στημένα παιχνίδια. Γιατί αν υπάρχουν πιθανοτητες να μην είναι στημένα τα ματς, τότε η παραφιλολογία που αναπτύσσεται είναι υπέρ του ΧΒ που στο τέλος θα βγει και από πάνω ενώ δε θα έχει πληρώσει για την αδειοδότηση! Αυτά.