Οσες φορες ποσταρει ο horizon συμφωνω μαζι του,αλλα στην συγκεκριμενη οχι και τοσο πολυ.....Οχι στο θεμα Τσαβεζ αλλα στο θεμα μπαλας
Φιλε horizon δεν θυμαμαι ποτε απο το 10 να πηγαινουμε στο γεντι κουλε και να παιζουμε επιθετικα........Ακομα και στο 0-2 που νικησαμε ηταν αδιαφορος το φιδι παλι και τοτε αμυνα παιζαμε με ξαφνικες αντεπιθεσεις!!!Καλα για τν πρωτη φορα δεν το συζηταμε,μαυρα χαλια
Θα συμφωνησω με το οτι χεστηκε ο Πετρακης να ρισκαρει πιο νωρις,κατε εμενα επρεπε σταδιακα απο το δευτερο ημιχρονο και μετα,αλλα οχι το οτι επρεπε να παμε εκει και να ξεκινησουμε τον αγωνα φουλ επιθετικα........Και ξερεις οτι ειμαι απο αυτους που δεν τον θεωρω μεγαλο προπονητη απλα ενα προπονητη που κατεχει τα βασικα στοιχεια της μπαλας....
Οσο για την αλλαγη του Ακοστα πλεον την θεωρω απολυτως φυσιολογικη.....Σε οσα ματσακια τον εχω παρακολουθησει ξεκιναει απιστευτα τον αγωνα αλλα σταδιακα στο δευτερο ημιχρονο εξαφανιζετε,αυτο για μενα σημαινει πως το παλικαρακι δεν εχει ανασες και αντοχες....Καλος παιχτης δεν το συζηταμε και με μυαλο στην μπαλα αλλα χανει σε αγωνιστικη κατασταση!!!!
Πιστευω πως συμφωνεις παντως οτι ομαδα εχουμε ετσι......Το ζητημα ειναι στην διοικηση,εκει να δουμε τι θα δουμε!!!!
Παντως αυτο εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι οι καθυστερησεις που κανει ο Βελιδης.....Πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε να κανουμε τετοια καραγκιοζιλικια!!!Ας του εξηγησει καποιος πως δεν ειμαστε Προοδευτικη ουτε Αρης να πεφτουμε κατω σαν τα κοτοπουλα για να προυμε ενα ποντο
Φίλε Ayuto Καλημέρα
Εγώ δε ζήτησα να κατέβει να παίξει φουλ επίθεση από την αρχή, αλλά αυτή
η παθητικότητα που έδειξε η ομάδα μέχρι να φάμε το γκολ ήταν εκνευριστική.
Σιγά την ομάδα που παίζαμε και έπρεπε να παίξουμε αμυντικά , είδες μόλις αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά ισοφαρίσαμε.
Δεν ξέρω αν χέστηκε ή αν δεν ήθελε. Είναι γεγονός πάντως ότι είναι και αυτός εκνευριστικά συντηρητικός
Βλέπει ότι η ομάδα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα και την αφήνει αβοήθητη.
Εντάξει το ξέρω δεν έκανε πολλές φάσεις ο ΟΦΗ αλλά όποιος έβάζε πρώτος γκολ δεν έχανε σε αυτό το παιχνίδι
και ρισκάρει να παίζει συνέχεια έτσι; δε βλέπεις ότι κάποια στιγμή θα το φάς το τεμάχιο;
Αντί να κάνει αλλαγή σε κάποια φάση το Βίλα ( το ξέρω έτρεξε μάρκαρε πολύ αλλά ..... ) που δε κράταγε μπάλα στα πόδια με τίποτα, πήγε και μου έβγαλε 2 παίκτες ( Ακόστα Κοροβέση ) που είναι αδιαμφισβήτητη η ικανότητά τους με τη μπάλα στα πόδια. Δε γίνονται αυτά.
Εντάξει αν κουράστηκε ο Ακόστα ( εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο ) να τον βγάλει αλλά να βάλει τον τσάβεζ στη θέση του και όχι το Λίλα που είναι γνωστή η αδυναμία του με τη μπάλα στα πόδια και δε ξέρει να δημιουργήσει
Και στη θέση του Βίλα να έβαζε τον Κίτου .
Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά αν θυμάσαι με την πεντάδα Κοροβέση, Κίτου, Ακόστα ( έπαιξε ως το τέλος ), Τσάβεζ, Ίλιτς έχασε τη μπάλα ο Πλατανιάς κάποια στιγμή μετά το 60.
Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι ο Πετράκης είναι πετυχημένος. Ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη φάση και κατάφερε να την ξανασηκώσει.
Έχουμε εν δυνάμει καλή ομάδα όχι εξ ορισμού φίλε. Μπάλα καλή εγώ δε βλέπω ενώ ξέρω ότι υπάρχουν δυνατότητες αλλά όλα ξεκινούν από το στίγμα που δίνει ο προπονητής.