Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
7 (21.2%)
0-1
6 (18.2%)
1-2
3 (9.1%)
0-0
1 (3%)
1-1
5 (15.2%)
2-2
1 (3%)
2-1
3 (9.1%)
2-0
5 (15.2%)
1-0
0 (0%)
άλλο ?
2 (6.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 33

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 08 Μάρ 2014 10:25

Αποστολέας Θέμα: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)  (Αναγνώστηκε 29246 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« στις: Τρι 04 Μάρ 2014 21:51 »
Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 / 15:00 
Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
      7. 34           6. 35
ΣΤΑΔΙΟ "Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ"



Πετράκης Γιάννης: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής / Προπονητής ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

29η   ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ                     ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
30η   ΚΑΛΛΟΝΗ - ΟΦΗ                         ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
31η   ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΑΣ                      ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
32η   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ                   ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 
33η   ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ                             ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
34η   ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ                 ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 04 Μάρ 2014 22:09 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #1 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 00:59 »
Ας δούμε και τα τελευταία νέα στο στρατόπεδο των νέων φίλων του αδίστακτου ρεζίμ σήψης και συρίκνωσης (και παλαιώθεν άτιμων ανήθικων διαπλεκόμενων παλιοτόμαρων για τους υπόλοιπους), των τσάτσων, οι οποίοι και βρίσκονται μπροστά σε νεοπαλιό δίλημμα: θα παραμείνουν γαυροκρυφότσατσοι ή θα ξαναγίνουν βαζελοκρυφότσατσοι και πως;

Ο Βατσινάς «ψάχνεται» για επιστροφή!



Ενας παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΟΦΗ έκανε και πάλι την… εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για τον Φανούρη Βατσινά, ο οποίος εσχάτως δείχνει την πρόθεση να επιστρέψει στο προσκήνιο, με τις κινήσεις του να έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Ηράκλειο. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες που διοχετεύει το περιβάλλον του, ο Βατσινάς, παρότι αποτελεί persona non grata στις τάξεις οπαδών του ΟΦΗ, φέρεται να εξετάζει εδώ και καιρό την πιθανότητα και τον τρόπο επιστροφής στα κοινά της ομάδας του Ηρακλείου. Και κατά πως φαίνεται, ένας σοβαρός τρόπος για να το καταφέρει, θεωρεί ότι θα είναι να βρει έναν επιχειρηματία με οικονομική επιφάνεια, για να μπορέσει να αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις.

Εδώ, λοιπόν, τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς αυτή η φήμη συνοδεύτηκε με μία πολύ περίεργη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, πληροφορίες του «FBI Sports» αναφέρουν ότι ο Βατσινάς είχε ραντεβού στο ξενοδοχείο Sofitel του αεροδρομίου, με τον Σταύρο Ψωμιάδη. Στον οποίο φέρεται να έριξε την ιδέα της εμπλοκής του στον ΟΦΗ, με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ να βγαίνει μπροστά και να κάνει τη… μεγάλη επιστροφή.

Το σενάριο που κυκλοφορεί αναφέρει ότι ο Βατσινάς θα βρει (αν δεν το έχει ήδη κάνει) ένα άλλο πρόσωπο, άγνωστο στο ευρύ κοινό, που θα παρουσιαστεί ως «επενδυτής» και ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα χρέη και τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, βγάζοντάς την από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Αλλά πίσω από το όλο εγχείρημα θα βρίσκεται ο ίδιος με τον Σταύρο Ψωμιάδη ή τέλος πάντων κάποιον οικονομικό παράγοντα που θα δεχθεί το «σχέδιο Βατσινά» και θα δεχθεί να «τσοντάρει» σε οικονομικό επίπεδο.

Βεβαίως, το να επιστρέψει ο πρώην πρόεδρος στον ΟΦΗ μόνο απλή υπόθεση δεν είναι. Ειδικά τώρα, που η ΠΑΕ έχει μπει στον δρόμο της εξυγίανσης, με την υπάρχουσα διοίκηση του Μάνθου Πουλινάκη, να έχει ρυθμίσει τα χρέη και να βάζει την ομάδα σε μία τάξη σε ό,τι έχει να κάνει με τις οικονομικές τις υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις που σε πολύ μεγάλο βαθμό είχε δημιουργήσει η διοίκηση Βατσινά…

Πέραν αυτού, ακόμη και η φήμη ότι ένα τέτοιο σενάριο μπορεί να μπει στη διαδικασία υλοποίησης από τον Βατσινά, θα προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις τους οπαδούς του ΟΦΗ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι επί ημερών του είχαν λάβει χώρα απίστευτα επεισόδια εναντίον του, λόγω των όσων είχαν συμβεί στον σύλλογο. Οπότε, ακόμη κι αν ο ίδιος καταστρώσει ένα σχέδιο επιστροφής, θεωρείται ότι θα υπάρξουν τόσο μεγάλες αντιδράσεις, που θα διακοπεί κάθε σκέψη υλοποίησης και αλλαγής διοικητικής πλεύσης από την τρέχουσα.

http://fbisports.gr/2014/03/04/o-vatsinas-psachnete-gia-epistrofi/

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #2 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 01:24 »
πως μπορουν ρε μαγκες μεστη βρωμια συνεχως?
εδω φετος εχει διχαστει ο κοσμος αν στηνει ο χοντρος, ειναι παρασκηνιακος κτλ κτλ... και εκει επι 10ετιες την επιτυχια με πελε αλλων την βαφτιζαν παντα δικια τους και καναν δηθεν "αγωνα" για τη λευτερια και μετα σε αλλο αρμα "λεφτεροι"  :P

υ. γ.
 επειδη ξερω κρητικους τους θεωρω φαινομενο τους φοφηδες να στηριζουν μια τετοια ομαδα! καλα τους λενε οι               χανιωτες τους ηρακλειωτες γυφτοκρητικους και τους φοφηδες οτι πιο κατακαθι υπαρχει στο νησι τους!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #3 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 10:29 »
Παράθεση
Προετοιμασία για ΟΦΗ στο... Μάλεμε για τον ΠΑΣ!  .
Τρίτη, 04 Μάρτίου 2014 16:43   
http://www.athlitiko.gr/super-league/22217-2014-03-04-14-44-34

Στα Χανιά και στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε θα συνεχίσει την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (8/3) στο Ηράκλειο.

Φυσικά, το αξιοσημείωτο γεγονός δεν είναι άλλο από το ότι ο Πλατανιάς ουσιαστικά "φιλοξενεί" τον ΠΑΣ, παρέχοντάς του το χώρο για να κάνει προπονήσεις, μία ομάδα που με τη νίκη της στα Περβόλια έκοψε πολλές από τις ελπίδες των "ερυθρολεύκων" για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα...

Η ομάδα των Ιωαννίνων προτίμησε όπως αποδείχτηκε, σε μια προσπάθεια να μην πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, να παραμείνει στο νησί και να συνεχίσει από εδώ την προετοιμασία της για το επόμενο πλέον παιχνίδι που είναι επίσης εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ.

Φυσικά, το αξιοσημείωτο γεγονός δεν είναι άλλο από το ότι ο Πλατανιάς ουσιαστικά "φιλοξενεί" τον ΠΑΣ, παρέχοντάς του το χώρο για να κάνει προπονήσεις, μία ομάδα που με τη νίκη της στα Περβόλια έκοψε πολλές από τις ελπίδες των "ερυθρολεύκων" για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα... το γεγονός αυτό δείχνει πως οι Χανιώτες είναι Κρήτες Κρήτες.

Παράθεση
Παραμένει στα Χανιά για το ματς με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Γιάννινα
http://www.creteplus.gr/news/paramenei-sta-hania-gia-to-mats-me-ton-ofi-o-pas-giannina--80782.html

Κάτοικος Κρήτης αυτή την εβδομάδα θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μετά το ματς με τον Πλατανιά δεν αναχώρησε για την Ήπειρο αλλά παρέμεινε στην πόλη των Χανίων.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή το ότι η ομάδα τους παίζει το προσεχές Σάββατο (8/3) με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» αποφάσισαν να μην κάνουν το ταξίδι της επιστροφής στη βάση τους αλλά να παραμείνουν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά προκειμένου να κάνουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΟΦΗ.

Οι προπονήσεις του ΠΑΣ θα γίνουν σε γήπεδο των Χανίων μέχρι και την Παρασκευή το απόγευμα όπου θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Παράθεση
Δύσκολα ο Μπούρμπος, ερωτηματικό ο Περογαμβράκης
http://www.gentikoule.gr/podosfairo/82120-duskola-o-mpourmpos-erotimatiko-o-perogambrakis
Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έκαναν θεραπεία την Τρίτη και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Μπούρμπος και Περογαμβράκης δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούν μάλιστα στο ίδιο ακριβώς σημείο (αστράγαλο) με αποτέλεσμα να ακολουθούν εντατική θεραπεία. Πιο δύσκολη δείχνει να είναι η συμμετοχή του Χρήστου Μπούρμπου που δεν έχει ξεπεράσει το χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και το οποίο τον έχει αφήσει ήδη εκτός από τα δύο ματς με Ολυμπιακό, Άρη.

Βελτιωμένη δείχνει να είναι η κατάσταση του Αλέξη Περογαμβράκη που έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη ενώ δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του παραμονές του αγώνα της Θεσσαλονίκης. Ο "Πέρο" θα δοκιμάσει να προπονηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και εφόσον το πόδι του παρουσιάσει βελτίωση τότε θα τεθεί στην διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Από εκεί και πέρα οι Δασκαλάκης,Βερόν, Μονιάκης Φραγκουλάκης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και γυμνάστηκαν μόνοι τους.


Υ.Γ.: dreven... persona non grata  με Βλάση Τσάκα


 
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 05 Μάρ 2014 11:07 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #4 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 12:07 »
Περιμενω 3 στα 3 στην κρητη... να τρεξουν τα καλοπαιδα και να παρουν αποτελεσματα...μπας και χωνεψουμε το συμβαν με την βεροια...  :mono:
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος KostasA

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 278
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #5 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 13:42 »
Δύσκολο στην πρόβλεψη το ματς.Και τα τρια αποτελέσματα ανοιχτά.
Ελπίζω! στο 0-1

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #6 στις: Τετ 05 Μάρ 2014 13:53 »
Aντε να ευχαριστηθουμε κανενα ματσακι.....


Αδιαφορο και για τις δυο ομαδες,πραγμα που πιστευω θα γινει ωραιο παιχνιδακι!!!


Προσωπικη μου εκτιμηση 1Χ2 για να ειμαι μεσα!!!!Οποιος πιστευω βαλει και το πρωτο γκολ θα εχει τον πρωτο λογο για το παιχνιδι

Πλεονεκτημα για την ομαδα μας ειναι οτι ο οφη θα δωσει παραπανω προσοχη στο κυπελλο παρα το πρωταθλημα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 06 Μάρ 2014 15:05 »
Αρετόπουλος!!!!

Ο κόραξ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 06 Μάρ 2014 15:50 »
Συνεχίζοντας ενόψη και του μεταξύ μας ματς να ψάχνουμε ειδήσεις για τον καινούριο φίλο "μας" τον τσάτσο, διαβάζουμε μερικές ακόμη των τελευταίων εβδομάδων:


Ο Πουλινάκης νίκησε…τον Βρέντζο στην επιρροή της διαιτησίας.
Υποβλήθηκε από Pargiannhs στις Τετ, 19/02/2014 - 18:16.

Μεγάλο πράγμα φίλοι μου να είσαι αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ, όπως καλή ώρα ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης. Αποκτάς έτσι όποτε θέλεις πρόσβαση στα γραφεία της Ομοσπονδίας, βλέπεις τα μέλη της Κ.Ε.Δ., μιλάς μαζί τους, αλλά κι οι διαιτητές σε βλέπουν διαφορετικά. Πόσο μάλλον που ο Πουλινάκης δεν αφήνει στην τύχη το θέμα της διαιτησίας και τους ορισμούς. Νίκησε κατά κράτος, στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη, τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος ναι μεν συμπαθεί τους κίτρινους, τον έχει απορροφήσει τόσο πολύ η δουλειά του στον Ολυμπιακό, που δεν έχει το χρόνο να κάνει παιχνίδι με τη διαιτησία, με αποτέλεσμα ο Παπάς να τα βλέπει όλα ασπρόμαυρα…

http://www.kritisport.gr/superleague-ofi-995


Ο Μαχλάς μιλάει σπάνια γιατί κανένας δεν του το ζητάει…
Υποβλήθηκε από Pargiannhs στις Δευ, 24/02/2014 - 17:05.

Άφησαν να εννοηθεί στην «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» ότι ήταν μεγάλη επιτυχία του δημοσιογράφου της Άρη Γάτα, που μίλησε με το Νίκο Μαχλά, ο οποίος λέει μιλάει σπάνια. Η αλήθεια είναι ότι όντως ο Νίκος Μαχλάς μιλάει σπάνια, αλλά όχι επειδή δε θέλει να μιλάει, αλλά επειδή κανένας δεν του το ζητάει πλέον, εκτός από το «ΦΩΣ» που του έκανε συνέντευξη για να εξυμνήσει τον Ολυμπιακό και τον Β. Μαρινάκη.

http://www.kritisport.gr/superleague-ofi-1013


Άρχισε να κυκλοφορεί ότι ο ΟΦΗ θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση.
Υποβλήθηκε από Pargiannhs στις Δευ, 03/03/2014 - 18:51.

Είχα γράψει πρόσφατα ότι ο Μάνθος Πουλινάκης πριν πεινάσει μαγειρεύει και έφερε στην ομάδα παίκτες με συμβόλαια 1,5 τουλάχιστον χρόνο, για να είναι γεμάτη η ομάδα με καλούς παίκτες σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση, αφού τα προβλήματα για τον ΟΦΗ είναι εξαιρετικά δύσκολα. Λίγες μέρες μετά που έγραψα ότι ο ΟΦΗ θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότησή του γράφτηκε και σε Αθηναϊκά έντυπα, που σημαίνει ότι κάτι ξέρουν στην ΠΑΕ, γι’ αυτό και έκαναν τις μεταγραφές των Ντουντού-Νούνιες και προχώρησαν σε όσες ανανεώσεις συμβολαίων μπόρεσαν.

http://www.kritisport.gr/superleague-ofi-1028
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 06 Μάρ 2014 23:13 »
Παράθεση
Ο Αρετόπουλος στο ΟΦΗ - ΠΑΣ

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τον σύνδεσμο Τρικάλων ο οποίος στην αναμέτρηση της 18ης Δεκεμβρίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ είχε αδικήσει κατάφορα τους Ηπειρώτες, ορίστηκε να διευθύνει το σαββατιάτικο παιχνίδι (06/03, 15:00) με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Θεσσαλός ρέφερι ο οποίος είχε πραγματοποιήσει κάκιστη διαιτησία στον αγώνα του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό στο Φαληρικό γήπεδο, κλήθηκε να είναι ο "άρχοντας" του παιχνιδιού του Σαββάτου με τους Κρητικούς,  με την ελπίδα να μην εξελιχθεί και πάλι σε αρνητικό πρωταγωνιστή. Ο κ. Αρετόπουλος θα έχει για βοηθούς τους Γεωργαράκο Νίκο από την Αθήνα και Ταρανά Αθανάσιο από τον ίδιο σύνδεσμο.

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 06 Μάρ 2014 23:31 »
Λοιπόν, μιάμιση μέρα πριν παίξουμε με τον τσατσερλόνα κι ενώ το ενδιαφέρον παραμένει πεισματικά χαμηλό, να πω πως, κακώς τον εγκαταλείψαμε και δεν ασχολούμαστε πιά μαζί του. Εχει τόσο πολύ γούστο ο κιαρατάς, που πραγματικά τόσο καιρό θα μπορούσε να μας διασκεδάζει κάθε μέρα

Ο Τσάκας αφεντικό του ΟΦΗ

 :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #11 στις: Παρ 07 Μάρ 2014 10:16 »
Ο Τσάκας αφεντικό του ΟΦΗ
Υ.Γ.: dreven... persona non grata  με Βλάση Τσάκα
Αρετόπουλος!!!!

Ο κόραξ



Ο κόραξ φέτος...
2 ματς τον ΤΣΑ... 1 βαθμό     
2 ματς τον ΠΑΣ... 3 βαθμούς

Η Ανταγωνιστική... 
30  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ   -  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  34       "...πετάει πετάει το σουβλάκι?"
34  ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  -  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ        32       "...ευρωπαϊκός Ι ή γμσ τα με ΟΣΦΠ 5-0?" 
33  ΚΑΛΛΟΝΗ         -  ΒΕΡΟΙΑ              24        "...ποτέ δεν πέφτει ο Μπακάλης", λένε... ή την ρίχνει η Καλλονή και τραλαλά στον Πλατανιά ?
32  ΞΑΝΘΗ             - ΤΡΙΠΟΛΗ                         "...για την ώρα ό,τι κάτσει"

"Έφτασε η ψυχή στο στόμα, μ' ένα 1-2 ακόμα, απ' τον κόσμο ας θα χαθώ..." (Βίρβος Κ)  :mono: 


Υ.Γ.: Δεν καίγεται για βαθμούς ο Βλάσσης... ο αστακός ο Καβαλιώτικος μοσχοβολάει ακόμα. 
Υ.Γ.2: Με βλέπω στο Πασοδικείο Παπαγαλοδικών :(
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 07 Μάρ 2014 11:16 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #12 στις: Παρ 07 Μάρ 2014 13:25 »
Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Αγριμάκη, Φερνάντεζ, Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μακρή, Ντουντού, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Ροβίθη, Ζε, Κυζιρίδη, Περογαμβράκη και Νούνιες.

Εκτός έμειναν, ο άρρωστος Σίσιτς, οι τραυματίες Μπούρμπος, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Βερόν και οι Δασκαλάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Γιαγκιόζης.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #13 στις: Παρ 07 Μάρ 2014 20:47 »
Θέλουμε ένα τριποντάκι αύριο για πολλούς λόγους: 1. Γιατί είναι αγώνας ξεχωριστής σημασίας για εμάς ως οπαδούς του ΠΑΣ. 2. Φτάνουμε στους 38 και σωζόμαστε 100%.

Καλός και επικίνδυνος ο ΟΦΗ με δυνατή έδρα. Καλός ο γκολκίπερ τους ο Φερναντέζ με εμπειρία κια καλό βιογραφικό, έμπειροι χαφ οι Καλαϊζιτς και Μακρής, ο Ντουντού μπορεί να μην έχει την παλιά του φρεσκάδα, αλλά για τον ΟΦΗ είναι χαφάρα που του δίνει άλλη δυναμική. Γρήγορος και επικίνδυνος ο Κουτσαινικούλης, ο δε Περογαβράκης θεωρείται από τα ανέρχομενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τέλος ο Παπάζογλου δεν είναι τεχνίτης, αλλά είναι παιδί, που το έχει το γκόλ, καλός κεφαλοσφαιριστής και ξέρει να παίζει καλά με πλάτη στην άμυνα και να μοιράζει την μπάλα στις δυο πλάγιους επιθετικούς. Αν δεν τους επιτρέψουμε αυτό το παιχνίδι, δεν τρώμε εύκολα γκολ από οργανωμένη φάση.

Οι απουσίες τους, δεν πρέπει να μας ξεγελάνε. Πολλές φορές είναι πιο επικίνδυνες οι ομάδες με απουσίες, γιατί αυτοίθ που μπαίνουν έχουν ισχυρό κίνητρο να αποδείξουν ότι αξίζουν.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #14 στις: Παρ 07 Μάρ 2014 20:57 »
Εχω διαφορετικη αποψης απο τον Λαμια για τα του ΟΦΗ....


Η αμυνα του ΟΦΗ ειναι πολυ δυνατη φετος,ειδικα αυτος ο Ζορο δεν περνιεται με τιποτα(φοβερος αμυντικος),τωρα στα χαφ μονο ο Ντουντου υπαρχει που ξερει πολλα κιλα μπαλα τωρα κατι Καλαιζιτς και Μακρης ειναι παιχτακια της σειρας....Οσο για την επιθεση τους ειναι για τα σκυλια,και αυτο φαινεται και απο τα γκολ που εχουν σκοραρει...Ο Παπαζογλου δεν ειναι ποδοσφαιριστης παρα μοναχα κεφαλοσφαιριστης σαν τον Χαριστεα,ο Κουτσιανικουλης δεν υπαρχει,τον βγαλανε οι εφημεριδες και τα site ως μεσι της Ελλαδος τρομαρα τους,πολυ λιγος,οσο για τον Περογαμβρακη πιστευω ειναι ο καλυτερος απο δαυτους αλλα δεν μου δειχνει κατι ιδιαιτερο για το κατι παραπανω.........Πλακα στην πλακα ο βλαμενος ο Μπουρμπος φετος παιζει να ειναι και απο τους καλυτερους του παιχτες,απιστευτη χρονια κανει ο αχωνευτος

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #15 στις: Παρ 07 Μάρ 2014 21:07 »
ayto, σχεδόν τα ίδια γράψαμε.

Για τον Μακρή και τον Καλαϊζιτς είπα ότι ήταν έμπειροι απλά, για τον Κουσταινικούλη ότι είναι γρήγορος και επικίνδυνος και για τον Παπάζογλου για τα φυσικά χαρακτηριστικά του.

Από την άμυνά τους μόνο ο Ζόρο υπάρχει, αλλά και αυτός είναι κλαδευτήρι. Από εκεί πέρα 0! Ο Παναιτωλικός, ο Εργοτέλης ακόμα και ο Πανιώνιος έχουν καλύτερη ομάδα από δαύτους. Τουλάχιστον βάση αριθμών!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #16 στις: Παρ 07 Μάρ 2014 21:46 »
ayto, σχεδόν τα ίδια γράψαμε.

Είπατε (γράψατε) για Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη τα καλλίτερα...  που μας καρφώσανε 2 γλομπάπακια είπατε (γράψατε)?
Άντε, ευκαιρία να το θυμίσουμε και στη σφιχτή μας την άμυνα... 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 08 Μάρ 2014 09:46 »
μονο διπλο θελω σημερα,ειν απ τις λιγες φορες που η ομαδα μου δινει την αυρα της νικης .. :pas:
για να πετυχουμε το τριποντο βεβαια θα χρειαστει μια γε(α)ματη εμφανιση  σαν αυτη στα Χανια...
 το δρομο τον ξερετε μαγκες...
  καντε το για να χουμε ενα δυνατο finish στο πρωταθλημα που θα διωξει τις μετριες φετινες αναμνησεις και θα δωσει στους Ζωσιμαδες κατι απ την αιγλη που χρειαζονται
καντε το  και για τους Χανιωτες ρε γαμωτο  σαν ευχαριστηριο για τη φιλοξενια :joker:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 08 Μάρ 2014 10:05 »
Σήμερα φοβάμαι 2 πράγματα
Τη στατιστική... 2 στα 2 (συνεχόμενα)εκτός έδρας ποτέ, ίσως? :-?...(που είναι ο Σωτηρακόπουλος του φορουμ? :P)
Κ το γεγονός πως Ο ΠΑΣ με αποδεκατισμένες ομάδες δεν έχει ποτέ νίκη, ίσως? :-?

Με λύπη διαπιστώνω ότι η εις βάρος του ΠΑΣ διαιτησία έχει γίνει γαργάρα ή καλύτερα για να μην παρεξηγηθώ πήγε σε 2ο 3ο,4ο πλάνο, ίσως λόγω της επιχειρηματολογίας που αναπτύσσεται λόγω "στημένων" κ της γενικότερης οργής λόγω των πεπραγμένων χβ...όπως έχω πει κ θα το ξαναπώ αυτό είναι λάθος ΚΑΤΆ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ.
Όσοι ήταν μέσα στο Καραισκάκη στην άδικη ήττα με 3-2 από το γαύρο είχαν το πλεονέκτημα(ή μειονέκτημα ::)) να δουν αυτά που δεν δείχνει η τηλεόραση, δηλ την ειρωνεία, τα γελάκια το αίσθημα ασφάλειας κάτω από την κόκκινη ομπρέλα, την επαίσχυντη συμπεριφορά του αρετόπουλου κατά των παικτών μας...του διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης.
Δεν ξέρω τι να περιμένουμε διαιτητικά σήμερα, απλά λόγω που το ματς είναι ψιλοαδιάφορο να δούμε πιο χαλαρή αντιμετώπιση κ όχι κατευθυνόμενη διαιτησία.

Ο φοφης έχει συσπείρωση κόσμου φέτος κ εντός έδρας παίζει δυνατά κ με πάθος κάτι που ισοσκελίζει τις όποιες παικτικές αδυναμίες (για να συγκεράσω τις σωστές προσεγγίσεις Λαμια Αγιούτο ;))

Με νίκη ή και ισοπαλία πάμε στο δύσκολο ματς με βάζελο με ψυχολογία κ πάθος. :mono:

Αποσυνδεδεμένος baggelhs o bageremenos

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 90
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 08 Μάρ 2014 11:31 »
Καλημερα!!!δεν εχω καλο προαισθημα για το ματς σημερα.....μακαρι να βγω ψευτης αλλα λιγο το νησι λιγο η εφταημερη που πηγε η ομαδα στην κρητη λιγο ο οφη που εχει καλη ομαδα απο την μεση και μπροστα συν το οτι εμεις φετος δεν καναμε δευτερο συνεχομενο καλο παιχνιδι....για να δουμε.......

θελω να δω και τον πετρακη σημερα......οχι για κατι πονηρο απλα γτ ειναι παιχνιδι τυπου ξανθη.....δηλαδη με πολλους χωρους......

ρε παιδες οχι και καλος παιχτης ο ζορο...μονο με δυναμη παιζει....μεχρι να στριψει το βαπορι εφτασε πειραια.....ο 'καλος' ιλιτς στο 15' τον εχει φορτωσει με καρτα........

προσοχη στα ακρα τους και στους μπακ που ανεβαινουν πολυ.....


υγ στοιχηματικα θα το επαιζα γ/γ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 08 Μάρ 2014 11:45 »
Τη στατιστική... 2 στα 2 (συνεχόμενα)εκτός έδρας ποτέ, ίσως? :-?...(που είναι ο Σωτηρακόπουλος του φορουμ? :P)

Στην Α'... ποτέ 2 στα 2 "καπάκι" εκτός, μόνο σήμερα mike71.

2/πλό - Χιπαλία... είχαμε:

Παράθεση
00-01
Ξάνθη - ΠΑΣ           0-0
ΠΑΟΚ -  ΠΑΣ          2-3

11-12
Πανιώνιος - ΠΑΣ     0-0
Κέρκυρα - ΠΑΣ       1-2

12-13
Πανιώνιος - ΠΑΣ     0-1
Λεβαδειακός - ΠΑΣ  1-1


Πετρακόπουλος ο υπερμήνων... :P


 
 

 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 08 Μάρ 2014 14:15 »
Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ντουντού, Ζε, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Μπανούσης

Αποσυνδεδεμένος nikos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 121
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #22 στις: Σαβ 08 Μάρ 2014 14:16 »
ΠΑΣ Γιάννενα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Βίλα, Ντάσιος, Ακόστα

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #23 στις: Σαβ 08 Μάρ 2014 17:00 »
Σημερα παιζαμε με μια ομαδα που ειναι 7 θεση και παλευει για την 6 θεση.......Τι θελω να πω????????

Απλα οτι ο ΠΑΣ φαινεται μια ομαδα που ειναι 3 κλικ παραπανω απο τον ΟΦΗ...Η ομαδα οποτε θελει χτυπαει οποιαδηποτε ομαδα του γαμωπρωταθληματος μας τι να λεμε τωρα!!!Αμα σκεφτειται απο ποιες ομαδες χασαμε ποντους που ειναι στο πατο του πρωταθληματος ειναι να χτυπαμε το κεφαλι μας στο τοιχο και περισσοτερο το κεφαλι του ΧΒ

Σημερα φανηκε πεντακαθαρα πως η ομαδα κατω απο 6 θεση κανονικα δεν πρεπει να πεσει ..ΟΜΑΔΑ ΜΕ @@@@@@@@@ ΕΧΟΥΜΕ,ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.....ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣ





ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Τσάτσος - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (28η)
« Απάντηση #24 στις: Σαβ 08 Μάρ 2014 17:01 »
μια χαρα ο κρητικος τα παει στη πατριδα του!