Με την λογική αυτή που λες τότε δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τίποτα γιατί δεν το σπουδάσαμε.Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη γιατί δεν το σπουδάσαμε.Να μην ασχοληθούμε με τίποτα.Εσύ που ακριβώς διαφωνείς δηλαδή;
Με την λογικη οτι γραφεις με περιπαιχτικο τροπο οτι "Οτι στρεφεται εναντιον της Ελλαδας ειναι επιστημονες, ενω οταν ειναι υπερ δεν ειναι επιστημονικο" Το εγραψες ή οχι;
Νομιζεις οτι αυτο το κρινουμε εγω και αλλα παιδια που συμωνουνε μαζι μου απο το φορουμ αλλα και εκτος; Λαθος κανεις!
Στην παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα αποψεις περι εθνικης συνεχειας που εχουνε ακουστει για πες μου; Αυτες ειναι οι αποψεις ειδικων περι του αντικειμενου! Οχι οι δικες μου;
Κατα συνεπεια για να τις αντριστρεψεις ή να τις αμφισβητησεις πρεπει καπου να βασιστεις! Αυτα περι DNA σου εξηγησα οτι ουτε ειναι λογικο να ισχυουνε, ουτε ισχυουνε πραγματολογικα λογω μη επαρκους δειγματος που εδωσε; DNA συμφωνα με την ερευνα. Μη επαρκες δειγμα! Αποκλειεται σαφως απο την αλλη ο Περικλης και ο Λεωνιδας να εδωσανε το δικο τους DNA! Ετσι αναιρειται το συγκεκριμενο επιχειρημα!
Τελος μπορει καποιος (οχι αποκλειστικα εσυ) να αναιρεσει και να αντιπαραθεσει επιχειρηματα επιστημονικα αναγνωρισιμα σχετικα με τις αποψεις μου περι κοινωνικης συνταξης του "εθνους", της "θρησκειας" κλπ. αναιρωντας και αντικρουωντας τις πηγες που εχω χρησιμοποιησει κατα το παρελθον σε προηγουμενα ποστ μου;
Ποιός νεοναζί ρε ο Γιάννης ο Παναγιωτακόπουλος είναι,πρόεδρος της ΝΕΟΣ (Νεολαία ΛΑΟΣ)
Σωστος ο heartless!!
Οι μασκες πεσανε!! Χερι - χερι με τον Καρατζαφερη και ετσι!
Ξερετε ποιον; Αυτον που το 1992 στο τοτε TELECITY οντας υπουργος της Ν.Δ. ελεγε να δωσουμε υπουργειο στα παιδια της Χρυσης Αυγης και να τα πλησιασουμε;
Ξερετε ποιον; Αυτον που στα νιατα του το επαιζε μοντελο (μην γελασετε ακομα) και διαφημιζε σλιπακια!! (τωρα γελαστε ελευθερα)!!
Και αλλα πολλα...........
Ψηφιστε τον αν σας εκφραζει βεβαιως, βεβαιως.......