Χάσαμε το ματς και μάλλον τελείωσε άδοξα η χρονιά, ειδικότερα μετά τον αποκλεισμό του γαύρου που τον έχουμε μέσα ανάμεσα στους 2 προημιτελικούς του ch l. Σιγά σιγά ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να δει τα λάθη του για το τι έφταιξε και δε βγήκαμε στην 3η θέση που ήταν εύκολη φέτος, πόσο μάλλον που χάνουμε και την 6η.
Εμένα μου άρεσε η κερκίδα, ήταν
σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ή ειδικά στο Β ημίχρονο πήγε να γυρίσει μόνη της το ματς.
Την Κυριακή γύριζα από το πρωί σε ολα τα Γιάννενα και μετά επέλεξα να παρακολουθήσω το ματς από τη μεγάλη κερκίδα κάνοντας συνεχώς βόλτες πάνω κάτω για να σταμπάρω φάτσες και να εισπράξω κλίμα.
Το τι μπαρούφα έχει γραφτεί δεν περιγράφεται πραγματικά..
- Ο γαύρος μαζεύει 12.000 κόσμο μέσο ορο. Όταν επαιξε ο γαύρος με τη μάτζεστερ με 35.000 κόζμο, βγήκε κανένας να πει οτι στο γήπεδο ήταν πολλοί άκυροι ποδοσφαιρόφιλοι μη γαύροι?
- Όταν παίζει παοκ-ολυμπιακός που γεμίζει η τούμπα (ενω στα άλλα ματς έχει 10.000) είναι γνωστό οτι πάνε πολλοί άκυροι μη παοκτζήδες για να εισπράξουν κλίμα. Εϊναι ένα event που προσελκύει πολύ κόσμο. Εϊδατε κανέναν να το σχολιάζει αρνητικά για τον μπαοκ?
- Όταν παίζει ο βάζελος στο οακα ευρωπαικό ματς στο μπασκετ και μαζεύει τη Σάρα και τη Μάρα, 20.000 κόσμο, ενώ στα άλλα ματς πάνε 500 άτομα, είδατε κανέναν να λέει οτι γεμίζει το γήπεδο με αλλόθρησκους?
Έχετε δει τα επίσημα σε αυτά τα ματς? Έχετε δει κανέναν να φωνάζει συνθήματα ή να πανηγυρίζει με πάθος? Μόνο τα πέταλα φωνάζουν, οι άλλοι φωνάζουν λιγότερο απ' ότι φώναζε την Κυριακή η δικιά μας μεγάλη κερκίδα. Σε αυτά τα ματς που περιέραψα, τουλάχιστον το 25% στα επίσημα και στις ευθείες είναι φίλαθλοι άλλων ομάδων.
Και καλά κάνουν. Δεν κάθεται κανένας να ασχοληθεί με το θέμα αυτό.
Εδώ στα Γιάννενα, το τι μπαρούφα έχω διαβάσει αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται.. Είναι κρίμα που είμαστε τόσο ραγιάδες.. Δεν το αξίζει η ομάδα ρε γαμώτο... Δεν...
Εγώ άλλα είδα την Κυριακή. Το πρωί δεν υπήρξε πράσινο ούτε για δείγμα. Στους 10-15.000 πολίτες που απολαμβαναν την κυριακάτικη βόλτα δεν είδα ούτε έναν με διακριτικά του παναθηναικού. Αντιθέτως είδα εκατοντάδες με διακριτικά του ΠΑΣ.
Το γκολ του Ατζαγκούν ήταν γκολ κεραυνός. Αν είσαι έστω φίλαθλος και όχι οπαδός του παο σηκώνεσαι και πανηγυρίζεις τέτοιο γκολ κεραυνό. Στη μεγάλη
δε σηκώθηκε ούτε ενας. Μόνο ένας μπάρμπας φανατικός πασολές που έχει διαρκείας εδώ και δεκαετίες, αλλά λατρεύει το ποδόσφαιρο.
Η μεγάλη συμμετείχε στα συνθήματα, είχε κατά 90% πασολέδες και πάρα πολλούς πασολέδες που επιλέγουν να δουν 2-3 ματς το χρόνο, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες τώρα με την κρίση. Απλά δε γίνεται να συμμετέχει όλη η μεγάλη σε όλα τα συνθήματα, ξεχάστε το. Πέρασαν οι εποχές σε όλες τις ομάδες και όχι μόνο σε μας.
Βράβευσε ο δήμαρχος Περάματος το Σαραβάκο
Στις παλιές εποχές θα σε είχαν κρεμάσει ανάποδα στην πλατεία οι Περάτες κύριε Τσολάκογλου του Περάματος. Πέρασαν τα χρόνια όμως.
Διασκορπισμένοι στην μεγάλη κερκίδα ήταν οι οποδοί του Παναθηναϊκού και κάποιοι πιο τολμηροί πανηγύρισαν (όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο) το γκολ του Ατζαγκούν, με τους φιλάθλους του ΠΑΣ να έχουν κόσμια συμπεριφορά.
Εντάξει μας έχετε σπάσει τα αρχ@##$ με το ηλίθιο τρολάρισμα. Για να την πείτε στους εχθρούς σας σπάτε και τα δικά μας τα αρχίδια.
Ξέρω και γω να τρολάρω καλύτερα απ το πασσπορτσ. Άμα είναι θα αρχίσω και γω να σπάω αρχ@##$ να δούμε που θα βγει αυτή η ιστορια.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΓΟΥΡΑΣΣου άρεσε το τρολάρισμα πασπορτς? είδες μπορώ και γω καλύτερα από σένα!