Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

3-0
3 (9.4%)
2-0
2 (6.3%)
1-0
1 (3.1%)
3-1
2 (6.3%)
2-1
5 (15.6%)
0-0
2 (6.3%)
1-1
1 (3.1%)
2-2
0 (0%)
0-1
4 (12.5%)
1-2
8 (25%)
2-3
1 (3.1%)
άλλο?
3 (9.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 32

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 23 Μάρ 2014 09:21

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)  (Αναγνώστηκε 37995 φορές)

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #150 στις: Δευ 24 Μάρ 2014 23:08 »
Astralon και εσυ και πολλοι αλλοι  κατηγορουσατε τον Oφη ως τσατσο και παραρτημα του Βαζελου....

Ωραια μπορεις να μου φερεις απτες αποδειξεις?


Αρα με την λογικη αυτη που οπως προειπες,εφοσον δεν εχεις αποδειξεις και εχεις μοναχα ενδειξειςδεν δικαιουσαι να κατηγορησεις κανεναν και για  οποαδηποτε λογο(παραδειγμα εφερα ετσι)

================================================================

Πάρε να χεις

Για να θυμουνται οι παλιοι κ να μαθαινουν οι νεοτεροι ;)
Παράθεση
The 1981/82 campaign saw OFI finish in 9th place and the following 1982/83 season in 7th. It seemed clear that Theodoros Vardinogiannis wanted OFI to be a stronger team in the championship. He tried to achieve that, not by spending money for good players, but by sending 2nd hand players from his other team Panathinaikos or young players that could possibly be useful to OFI, but primarily, for Panathinaikos in the future when the time was right. Thus, in 1983/84 3 goalkeepers, 1 midfielder and 1 defender came from the Athenian team to Crete.wikipedia.org
Συνεχιζουμε το "αφιερωμα" στον τσατσο με μια παραθεση απ τη σελιδα της ομαδας στο wikipedia,βεβαια οι ανοικτες διαδικτυακες εγκυκλοπαιδιες ενεχουν τον κινδυνο να παρασχουν ελλιπη ή αμφισβητησημα στοιχεια, ωστοσο το συγκεκριμενο αποσπασμα ειναι αναρτημενο παρα πολυ καιρο κατι που σημαινει οτι ειναι αποδεκτο κατ αρχας απο τους τσατσους διαφορετικα θα φροντιζαν να το "επιμεληθουν" καλυτερα.
Παντως για τους εχοντες καποια ηλικια η παραθεση αποτελει την πραγματικη περιγραφη της καταστασης που επικρατουσε στα mid 80s κ δωθε στην τσασοομαδα του βαζελου.
Ουτε λιγο ουτε πολυ αναφερει λοιπον οτι στοχος του αειμνηστου Θεοδωρου βαρδινογιαννη ηταν να δυναμωσει την φοφη οχι ξοδευοντας χρηματα για καλους παικτες αλλα στελνοντας απο την ομαδα του τον παναθηναικο τους 2ης διαλογης (αναπληρωματικους) αλλα κ νεαρους ελπιδοφορους μελλοντικους πρασινους παικτες που θα ηταν χρησιμοι στην προσπαθεια ανυψωσης της ομαδας της ιδιαιτερης πατριδας του.
Ως γνωστον η οικογενεια βαρδινογιαννη καταδυναστευε το ελληνικο ποδοσφαιρο για πολλα χρονια πριν παρει τα ηνια η παραγκα του αποχωρησαντος πια μπαρμπασωκρατη κοκκαλη.
Με την "αποικιοκρατικη" της πολιτικη η ομαδα των βαρδινογιανναιων πραγματοποιουσε παιδομαζωμα απ ολη την επαρχια εχοντας το προνομιο να μην εχει ανταγωνιστη γεμιζοντας την ακαδημια της με ελπιδοφορους ελληνες ποδοσφαιριστες πολλοι απ τους οποιους κατεληγαν υποχρεωτικα στη φοφη κυριως κ σε αλλα παραρτηματα (π.χ κορινθος,απολλων αθ.,δοξα δραμας,αθηναικος κ.α) μιας κ οι συνθηκες για τους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες εκεινη την εποχη ηταν δυσκολες(12ετη 8ετη συμβολαια κλπ) κ αποτελουσαν ερμαια στις διαθεσεις των παραγοντων.

Πιο συγκεκριμενα παικτες που μετακινηθηκαν απο Παναθηναϊκό σε ΟΦΗ : Συντιχάκης, Παπαδημητρίου, Κίρισιτς, Ορε, Παπαθεοδώρου, Κίζας, Ζιάκος, Βασ. Κωνσταντίνου, Κόβης, Μητσέας, Χοσάδας, Τσινός, Κωνσταντινίδης, Βασιλείου, Παπαβασιλείου, Τσίμπος, Χαραλαμπίδης, Καραβίδας, Μπατσινίλας, Κάβουρας, Βαμβακούλας, Παυλόπουλος, Γεωργαμλής, Τσιφούτης, Λούπου, Θωμαΐδης, Φραντζέσκος, Κωνσταντινίδης, Καρβάλιο, Κολιτσιδάκης, Μάουρο, Γεωργιάδης Γ.Σ., Ηπειρώτης, Σίμος, Σιμπνιέφσκι, Σοάρες, Αναστασιάδης, Γκίτσης, Δέντσας, Χρυσάφης, Κουτσουρές, Μπόατενγκ, Αρβανίτης, Καζάντζης, Νουαφόρ, Ντάβιντσον, Σίλα, Τζόρβας, Γκάντσεφ, Δημούτσος, Εντόϊ καθώς και οι Ιορντανέσκου, Ίσις, Βέρα, Λούπου, Γκόμεζ και Χατζαντριάν

και αντιστροφα
Από ΟΦΗ σε Παναθηναϊκό : Θωμάς Λαφτσής, Βίκτορ Ούγκο Ντελγκάδο, Γιάννης Σαμαράς, Νίκος Νιόπλιας, Αλέξης Αλεξούδης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Μηνάς Πίτσος, Κώστας Κιάσσος, Ματσιέϊ Μπικόφσκι, Κώστας Χρυσάφης, Ηλίας Κώτσιος, Ορέστης Καρνέζης.

γενικοτερα
Από το 1979 μέχρι το 1985 - χρονιά που πήγε ο Ολλανδός Εγκε Γκέραρντ στον ΟΦΗ - 16 παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν "κατηφορίσει" στο Ηράκλειο.

Από το 1986 μέχρι το 1999 - όπου οι μεταγραφές θεωρητικά ήταν της αρμοδιότητας του Γκέραρντ - 13 παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στον ΟΦΗ.

Από το 2000 μέχρι το 2004, σε διάστημα 4 ετών δηλαδή, 14 παίκτες του Παναθηναϊκού μεταπήδησαν στον ΟΦΗ. Σα να μη τους έφτανε αυτό των Κρητικών, ο Παναθηναϊκός άρχισε να στέλνει προπονητές (Σκάζνι) και μανατζερς (Παπαβασιλείου)

Προσεχως οι "αγωνιστικες επιδοσεις" στα ματς παο-φοφη

Επίσης: (Nα μιλήσουν και οι πρωταγωνιστές λίγο...)

Παράθεση
Συνέντευξη του Ρόλαντ Γκόμεζ
«Για να πω την αλήθεια μπορεί να αγωνιζόμουν στον ΟΦΗ όμως ουσιαστικά ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού και από εκεί πληρωνόμουν». Ο πρώην παίκτης των κρητικών, Ρόλαντ Γκόμεζ, σε συνέντευξη του στην κυπριακή εφημερίδα (Αθλητική της Κυριακής), έριξε κι άλλο λάδι σε μια φωτιά που σιγοκαίει εδώ και αρκετά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας ότι εργοδότης του ήταν η πράσινη ΠΑΕ. Ο Κοσταρικανός επιθετικός, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ συνέχισε την... εξομολόγηση του, αποκαλύπτοντας ότι αυτή η σχέση ήταν και η αιτία για την οποία δεν πήρε μετεγγραφή στον Ολυμπιακό: «Λόγω του ότι ουσιαστικά ΟΦΗ και Παναθηναϊκός είναι το ίδιο πράγμα δεν με έδιναν αρχικά στον Ολυμπιακό. Στην συνέχεια θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό όμως ειχε ξεσηκωθεί ο κόσμος και έτσι χάλασε η μεταγραφή».

Συνέντευξη Γιώργου Κουτσουπιά:
(Σκόραρε σε ματς ΠΑΟ-ΟΦΗ 1-1, και πέταξε τον βάζελο εκτός Ευρώπης...)

"Η ιστορία με το γκολ μου έκανε κακό, αφού μετά από εκείνο το παιχνίδι δεν είχα πολλές συμμετοχές και η συμπεριφορά του κ. Γκέραρντ προς το πρόσωπό μου δεν ήταν καλή. Χωρίς λόγο με άφηνε εκτός αποστολής και μου έλεγε πως ήταν θέμα τακτικής", αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Ολλανδό τεχνικό. Ωστόσο εξαιρεί τη στάση της οικογένειας Βαρδινογιάννη: "Τότε κάποιοι διέδιδαν ότι επειδή σκόραρα είχα γίνει το "κόκκινο πανί" για τους μεγαλομετόχους, όμως όταν συναντήθηκα μαζί τους με διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν πρόβλημα μαζί μου".
  Ο Γιώργος Κουτσουπιάς, 23 ετών τότε, αποδεσμεύτηκε απ'τον ΟΦΗ και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του να υπογράψει συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα της Α' Εθνικής, πάντα "κάτι" χάλαγε στο τέλος από πλευράς ομάδας με αποτέλεσμα να περνάει ο καιρός και ο νεαρός τότε παίκτης να μένει "στον αέρα". Καταφύγιο βρήκε τελικά στην... ξενιτιά και συγκεκριμένα στην Αυστρία, με τα χρώματα της Στουρμ Γκρατς. Αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Άρη, Καλλιθέα, Προοδευτική και επέστρεψε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2004 στον ΟΦΗ, 7 ολόκληρα χρόνια μετά τη... μαύρη γι'αυτόν νύχτα, που τόλμησε να σκοράρει ενάντια στον Παναθηναϊκό, για να κλείσει την καριέρα του. Μια καριέρα που ίσως είχε εξελιχθεί διαφορετικά αν δε σκόραρε εκείνο το "καταραμένο" απόγευμα στο ΟΑΚΑ...

Λίγους μήνες πριν, τον Οκτώβριο του 2007, ο ίδιος ο παίκτης παραδέχτηκε πως μπορεί να "κρέμασε τα παπούτσια του" το καλοκαίρι που μας πέρασε στον ΟΦΗ, όμως, η αρχή του τέλους της καριέρας του έγινε μετά το γκολ που σημείωσε σε βάρος του Παναθηναϊκού την περίοδο 1996-1997. Η ισοπαλία στέρησε από τον ΠΑΟ την έξοδο στην Ευρώπη και στον ίδιο τη δυνατότητα να αγωνίζεται! Αυτό υποστηρίζει ο βετεράνος παίχτης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα του Ηρακλείου και υποδεικνύει ως βασικό υπεύθυνο γι’ αυτό τον Ευγένιο Γκέραρντ : "Η ιστορία με το γκολ μου έκανε κακό, αφού μετά από εκείνο το παιχνίδι δεν είχα πολλές συμμετοχές και η συμπεριφορά του κ. Γκέραρντ προς το πρόσωπό μου δεν ήταν καλή. Χωρίς λόγο με άφηνε εκτός αποστολής και μου έλεγε πως ήταν θέμα τακτικής", αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Ολλανδό τεχνικό. Ωστόσο εξαιρεί τη στάση της οικογένειας Βαρδινογιάννη: "Τότε κάποιοι διέδιδαν ότι επειδή σκόραρα είχα γίνει το "κόκκινο πανί" για τους μεγαλομετόχους, όμως όταν συναντήθηκα μαζί τους με διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν πρόβλημα μαζί μου[/i]".


Συνέντευξη Έγκεν Γκέραρντ :
"Ήμουν έτοιμος να φύγω πριν συναντηθώ με τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη. Ήταν μια συνάντηση όπως με τον Θόδωρα". "Όλες τις μεταγραφές τις πραγματοποιεί ο Σπύρος Λιβαθηνός. Και όχι μόνο στον ΟΦΗ, αλλά και σε άλλες ομάδες. Τα πράγματα στον ΟΦΗ είναι απλά... Κανένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διοίκηση δεν κάνει κουμάντο στην ομάδα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός και η... βόμβα μεγατόνων έσκασε στο νησί. Ο κρητικός σύλλογος δεν διέψευσε τις δηλώσεις του Γκέραρντ, προσπάθησε να τις υποβαθμίσει και συμβούλεψε τον Ολλανδό να μην ανακατεύεται με τα εσωτερικά της κρητικής ομάδας.

Ζντένεκ Σκάζνι :
"Ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη".

TO BE ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

========================================

-ayuto τουλάχιστον
σου παρουσιάζω πραγματικές δηλώσεις και γεγονότα...

-Παρουσίασε και συ ανάλογα επιχειρήματα
και τα ''δικηγοριλίκια'' και τις ''έξυπνες'' παρεμβάσεις κράτησέ τα για αλλού...

- Είσαι όλο υπεκφυγές όταν δεν έχεις τι να άλλο να απαντήσεις
και αοριστίες...

-Τα μυνήματά σου υπάρχουν πάντως ,
ευτυχώς για να σου τα παρουσιάσω....

-Απλά αστεία η ...μεγάλη παρέμβασή σου...Μπράβο!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Μάρ 2014 23:13 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #151 στις: Δευ 24 Μάρ 2014 23:08 »
......Καθοσον καποιος Οφιτζης μπορει να υποστηριξει οτι ο ΟΦΗ ηταν του Θοδωρα Βαρδινογιαννη

Ρε ayuto1966, ποιός Οφιτζής και να υποστηρίξει τι?
Ο Τσάτσος ήταν ιδιοκτησία και καύλα του Θόδωρου Βαρδινογιάννη και όταν πέθανε η οικογένεια το κράταγε το μετοχικό πακέτο και επί Μυριοκεφαλιτάκη, Καζανάκη (Μπαράζ Ρόδου), Ξημέρη... μέχρι που ήρθαν οι  Βατσινάδες... 

Η Μπουρνάκη, όταν λέει «Η οικογένειά μας πάντα προστάτευε και στήριζε τις προσπάθειες του ΟΦΗ», ενν., χτες, σήμερα, αύριο... γι' αυτό τους είπαν ΤΣΑΤΣΟΥΣ http://www.patris.gr/articles/155229?PHPSESSID=m80q7r5a9jtn9cbsv2emhk0cc6#.UzCj6Pl_tqU

Παράθεση
ΟΤΑΝ Ο ΟΦΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
04/02/2014
http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2014/02/04/otan-o-ofi-itan-parartima-tou-panathinaikou.aspx

... αφήστε τους Τσάτσους, εδώ τι κάνουμε με την ανεψιά!

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Μάρ 2014 23:31 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #152 στις: Δευ 24 Μάρ 2014 23:21 »
astralon καταλαβαινεις τι γραφω.....Αυτα τα δημοσιευματα που βγαζεις τα ξερει και ο πιο κοκοβιος!!!Σου ξαναλεω τιμωρηθηκε ΟΦΗ απο αθλητικη δικαιοσυνη η απο ΕΠΟ η και εγω δεν ξερω απο που αλλου????????????????????ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Ολα αυτα τα δημοσιευματα   ειναι ενδειξεις εφοσον δεν τιμωρηθηκε ποτε του ο Οφη για συνδιοικηση ασχετα που για μενα,για σενα,και για ολο το φιλαθλο κοσμο ειναι αποδειξεις και ειναι ΤΣΑΤΣΟΣ....Τι δεν καταλαβαινεις

Σαν παραδειγμα στα φερνω για αυτα που εφραφες στον paspaliari περι ΠΑΣ και σεναριων που παιζονται τον τελευταιο καιρο.....

Μας λες να φερουμε αποδειξεις,αμα θελουμε να κατηγορησουμε τον οποιονδηποτε.....Μα ειναι δυνατον?????????????Τι ειμαστε οι επιθεωρητες Κλουζω.....Και για αυτο σαφως δεν αναφερουμε ονοματα υποπτων που στο κατω κατω της γραφης  δεν θα ητανε σωστο,γιατι ενα παιχνιδι μπορει να στηθει απο τους χιλλιουςδυο,ολη αυτη η πεποιθηση μου για την φετινη χρονια ειναι απο διαφορα αλλοπροσαλα παιχνιδια που δεν μπορουν να εξηγηθουν!!!!!Ε δεν γινεται ρε φιλε π.χ να μου τυπωσεις στο μυαλο οτι το παιχνιδι με την Βεροια ηταν καθαρο και μιλαω προσωπικα τελος.....Ματια εχω και βλεπω,μετα οποιος θελει τα πιστευει οποιος θελει μπορει να με αποδοκιμασει αλλα ολα αυτα αποτελουν προσωπικη εκτιμηση μου


Αλλα εσυ εκει τον χαβα σου


Μας λες να φερουμε αποδειξεις???????Ε ενταξει εισαι στο τελευταιο σταδιο προτου αποκτησεις τα χαρακτηριστικα ενος οπαδου του Ολυμπιακου Βολου.....''Ολοι φταινε,ολοι εχουν αδικο,ποτε η ομαδα μας δεν κανει τετοια,ειμαστε αθωοι και η πιο καθαρη ομαδα''





Και που εισαι μεγαλωσε και αλλο τα γραμματα μπας και το πιστεψεις πως εχεις και δικιο αντικειμενικε που εχεις κατηγορησει ολες τις ομαδες που υπαρχουν στον τοπο αλλα βεβαιως βεβαιως στα του οικου μας δεν βλεπεις τιποτα μεμπτο ειδικα φετος......ασε μας ρε φιλε να πουμε






« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Μάρ 2014 23:59 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #153 στις: Δευ 24 Μάρ 2014 23:40 »
Ε δεν γινεται ρε φιλε π.χ να μου τυπωσεις στο μυαλο οτι το παιχνιδι με την Βεροια ηταν καθαρο και μιλαω προσωπικα τελος.....

Και με το Βάζελο "πεταμένο"... "Πάρε 1 ματς αβάντζο ρε μουρόχαυλε της S.L.,, κλαψομούνη της VEFA, είπε ο Χοντρός στο καραφλό παιδί μπρελόκ.

Και με τον Παόκ χτες... και με τον Πανθρακικό την Πέμπτη.
Τι όμορφες μέρες εκείνες  του Καλαματιανού μάγου!!!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος baggelhs o bageremenos

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 90
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #154 στις: Δευ 24 Μάρ 2014 23:43 »
καλησπερα απαντες.....εχω μια απορια....φακελοι απο ουεφα για στημενα παιχνιδια που το ακουσατε εκτος απο την δικη στο σκαι και καποια site οπαδικα???απλα επειδη αλλα ξερω εγω απλα ενημερωστε με αν θελει καποιος......

φιλε paspaliars επειδη παιζω λαιβ αγωνες χρονια σαν χαμενος.......πως 8α διαβαζες το ταμπλο αποδοσεων ...ΠΑΣ-βεροια 82 λεπτο ο ασσος 9 το χ 1,28 και το 2 στο 12?? που φαινεται οτι στηνεται το ματσ?? στο 2?? και εχτες ρεαλ- μπαρτσα το σκορ 3-2 καπου στο 70 το διπλα εδινε 2,8 ....λιγοτερο απο το χ.....θεωρεις οτι κατι ετρεχε???ρωταω καλοπροαιρετα γτ με ενδιαφερει η αποψη σου επι του θεματος.......φιλικα παντα...

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #155 στις: Δευ 24 Μάρ 2014 23:51 »
για όσους γνωρίζουν, οικογένειες σαν κι αυτές, που θεωρούνται ευεργέτες του κράτους, δεν έχουν ταυτότητες, σαν κι εμάς τους θνητούς...έχουν πράσινες κάρτες...αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να τους τιμωρήσει κανείς στην Ελλάδα...αυτά και τελεία και παύλα,  :pas: είσαι καύλα...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #156 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 00:14 »
καλησπερα απαντες.....εχω μια απορια....φακελοι απο ουεφα για στημενα παιχνιδια που το ακουσατε εκτος απο την δικη στο σκαι και καποια site οπαδικα???απλα επειδη αλλα ξερω εγω απλα ενημερωστε με αν θελει καποιος......

φιλε paspaliars επειδη παιζω λαιβ αγωνες χρονια σαν χαμενος.......πως 8α διαβαζες το ταμπλο αποδοσεων ...ΠΑΣ-βεροια 82 λεπτο ο ασσος 9 το χ 1,28 και το 2 στο 12?? που φαινεται οτι στηνεται το ματσ?? στο 2?? και εχτες ρεαλ- μπαρτσα το σκορ 3-2 καπου στο 70 το διπλα εδινε 2,8 ....λιγοτερο απο το χ.....θεωρεις οτι κατι ετρεχε???ρωταω καλοπροαιρετα γτ με ενδιαφερει η αποψη σου επι του θεματος.......φιλικα παντα...
καλησπερα βαγερμενε...
οι αποδοσεις που λες για το ΠΑΣ -ΒΕΡΟΙΑ ειν οι απολυτα φυσιολογικες για ματς που ειν στην ισοπαλια και βαινει προς στο τελος του ... εκει αν δεν κανω λαθος παιχτηκε πολυ μαλλι στο οβερ 4 μιας και στο πρωτο ημ.οι δυο oμαδες σκοραραν κατα ριπας και ισως στον ασσο με την τροπη που χε παρει το ματς(αποβολη λιλα και ψυχολογικο μειονεκτημα)στη βεροια η ομαδα επαιξε καθαρα και ψυχωμενα και ΜΠΡΑΒΟ ΤΗς,που διεψευσε τις προβλεψεις..αν εβαλε και <ΠΑΣολες> φραγκα στον διαφαινομενο ασσο τοτε ειναι χουμαρολες,οχι ΠΑΣ...αν παλι καποιος προβλεψε οτι η ομαδα θα δειξει ψυχη και θα κρατησει το χ ,ΜΠΡΑΒΟ του και σε καλη μερια...
οι αποδοσεις ομως στο ματς  με παοκ του πρωτου γυρου δεν εξηγουνται με στοιχηματικη λογικη...καποιοi το χαν σιγουρο το 2πλο κι εσπρωξαν τοοοοσα φραγκα ωστε να δινει το 2 στο 80 λεπτο 1.6 κι ο ασσος 30 μοναδες...τσιμεντο ρε παιδι μου πως το λενε?
φιλε αφου παιζεις live στοιχημα ξερεις πολυ καλα οτι οι επιλογες στοιχηματος κι αντιστοιχου στησιματος ειν τοσες πολλες που δεν ξερεις τι σεναριο μπορει να παιχτει ..π.χ στο εντος με Βεροια που τοσος λογος εγινε εδω μεσα, εγω πηρα θεση  εναντια στη λογικη του στησιματος στο 2...ανετα ομως μπορει καποιος να υποθεσει οτι η ομαδα εμφανιστηκε στο 1ο ημ.για το ημ χ
και αντε στο δευτερο να τους γ@μησουμε οπως και το προσπαθησαν...
μπορουμε να μιλαμε για τετοιες υποθεσεις με τις ωρες ...σημασια εχει οτι αυτα τα φαινομενα ανθουν οταν δεν υπαρχει ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ,ΚΟΙΝΕς ΦΙΛΟΔΟΞΙΕς ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟς ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
με λιγα λογια λεβαδειακοποιηση η σκοντοξανθοποιηση,διαλεχτε και παρτε... :( :stop:


συγνωμη για την καταχρηση του χωροχρονου σας ..δεν επανερχομαι στο θεμα..τα υπολοιπα οταν με το καλο βρεθουμε στην απονομη των επαθλων στους νικητες της σκουπροκουβαδολιγκ by pas.gr :)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Μάρ 2014 00:30 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #157 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 00:29 »
Και που εισαι μεγαλωσε και αλλο τα γραμματα μπας και το πιστεψεις πως εχεις και δικιο αντικειμενικε που εχεις κατηγορησει ολες τις ομαδες που υπαρχουν στον τοπο αλλα βεβαιως βεβαιως στα του οικου μας δεν βλεπεις τιποτα μεμπτο ειδικα φετος......ασε μας ρε φιλε να πουμε

-Eντάξει μην εκνευρίζεσαι ...!

-Αν θες τα γράμματα μικρά, για να ηρεμήσεις
να στα κάνω μικρά...

-Αλλα ευτυχώς τα γραπτά σου μένουν
για να δείς σε πόσες αντιφάσεις έχεις πέσει....

-Επι Αναστασιάδη τα πουλάγαμε
επι Χριστόπουλου όλα καλα ήσουν υπερηφανος
επι Πετράκη παλι τα πουλάμε....

-Και άλλα πολλά!

-Εδώ είναι και υπάρχουν για τρίψιμο στην μούρη....

-....να πούμε
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #158 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 00:47 »
Να εκνευριστω,ε οχι δαααααααα!!!

Ενταξει προσπαθησε να βαλεις και αλλα λογια που δεν εχω πει μπορεις και σε πιστευω.....Και ψαξε οσο θες,θα περιμενω με ανυπομονησια να ξερεις


ο ΠΑΣ με Αναστασιαδη μας εφτιαξε ομαδα(ασχετως με ΠΑΟΚ προσωπικης μου γνωμης)και μας εσωσε κατηγορια με απιστευτες νικες

Ο ΠΑΣ με τον Χριστοπουλο ναι βεβαιως και με εκανε περηφανο γιατι δεν περιμενε ποτε ο ΧΒ οτι αυτη η ομαδα θα βγει πενταδα και του χαλασε του προεδρου σου η μανεστρα που ειχε φτιαξει

Ο ΠΑΣ του ΧΒ και οχι του Πετρακη κανει τα πανδεινα για να μην μπει η ομαδα στην 5αδα και εφοσον υπαρχουν και οικονομικα προβληματα βρηκε και την ευκαιρια να ρεφαρει


Εσυ την κοροιδια  μπορεις να την αντεχεις απο τον ΧΒ ασε που μπορεις να τον εχεις και προτυπο εμενα αφησεμε cool τυπε να γραφω και να λεω αυτα που πιστευω για δαυτον που εχει καταντησει τον ΠΑΣ σαν τον Πανιωνιο και τον Λεβαδειακο



Και που εισαι δεν χρειαζονταν να βαλεις αποσιωπητηκα οταν γραφεις ,να τα γραφεις στα ισα για να καταλαβαινομαστε κιολας ''να πουμε''






« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Μάρ 2014 00:56 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #159 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 00:59 »
Ενταξει προσπαθησε να βαλεις και αλλα λογια που δεν εχω πει μπορεις και σε πιστευω.....Και ψαξε οσο θες,θα περιμενω με ανυπομονησια να ξερεις

-Επειδή είσαι και πολύ ανυπόμονος ...:

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 0-1 Επι Αναστασιαδη,οντας αδιαφορος ο τοτε ΠΑΟΚ!!!Η τραμπα βαθμων μολις εχει ξεκινησει

-Ποιός το γραψε αυτό? Ο Πάπας ο Βενέδικτος ?

-Στην μούρη και με τρίψιμο...και με μικρά γράμματα.

-Άντε και καληνύχτες...
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #160 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 01:04 »
Ενταξει προσπαθησε να βαλεις και αλλα λογια που δεν εχω πει μπορεις και σε πιστευω.....Και ψαξε οσο θες,θα περιμενω με ανυπομονησια να ξερεις

-Επειδή είσαι και πολύ ανυπόμονος ...:

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 0-1 Επι Αναστασιαδη,οντας αδιαφορος ο τοτε ΠΑΟΚ!!!Η τραμπα βαθμων μολις εχει ξεκινησει

-Ποιός το γραψε αυτό? Ο Πάπας ο Βενέδικτος ?

-Στην μούρη και με τρίψιμο...και με μικρά γράμματα.

-Άντε και καληνύχτες...


Αχαχαχα
Εχεις μεγαλο προβλημα να διαβαζεις τα post δεν εξηγειται αλλιως..........Φαντασου να εγραφα κατι διαφορετικο δηλαδη

Τρομεροοοοοοοοος


Παντως ελα καλο σου βραδυ δεν θα σου χαλασω χατιρι εχεις δικιο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #161 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 01:45 »
Αστο πασα μου Αστραλον. Αστο... Δεν υπαρχει ελπιδα...
 Εδω , επειδη προσπαθεις να τους εξηγησεις καποια πραγματα, σ ειπαν και Χριστοβασιλικο, που αν προσεξει κανεις την πορεια σου στο φορουμ τοσα χρονια, μονο αυτο δεν εισαι. Για να μην πω το αντιθετο.
 Χαρα στο κουραγιο σου...

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #162 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 01:52 »
Παράθεση
καθεστε μερικοι και ασχολιστε με την ομαδα του ΧΒ και να συνεχιζεται να φορατε τα μπλε γιαλια σας


Ακόμη περιμένω απάντηση ayuto...
Καλά,εγώ είμαι ο μαλάκας που ασχολούμαι με τον ΠΑΣ του ΧΒ...
Εσύ γιατί το κάνεις?
Για να σκοτώσεις την ώρα σου με κάτι ή κάποιον που σε δουλεύει μπροστά στα μάτια σου όπως λες?
Για να μας καθαρίσεις τα μπλε γυαλάκια?
Για να μας ανοίξεις τα μάτια?
Αν ισχύουν τα δύο τελευταία,δηλώνω βαθύτατα συγκινημένος για το ενδιαφέρον...
Αν ισχύει το πρώτο,καλύτερα ψάξου βαθύτερα...

Αλήθεια πιστεύεις ότι δώσαμε το ματς στον ΠΑΟΚ?
Μέσα στην Τούμπα?
Έλα τώρα,πες αλήθεια...



Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #163 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 02:11 »
μια ειναι η λυση........

απο το πεταλο να αρχισει το γαμησι
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #164 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 09:06 »
Παράθεση
Το Contra.gr σε συνεργασία με το Overlap.gr σας παρουσιάζουν την τακτική ανάλυση της αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα.
http://www.contra.gr/Columns/analysis/paok-pas-giannina-2-1-o-gewrgiadhs-xtizei-apo-ton-aksona.2705117.html





* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #165 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 13:22 »
Παράθεση
καθεστε μερικοι και ασχολιστε με την ομαδα του ΧΒ και να συνεχιζεται να φορατε τα μπλε γιαλια σας


Ακόμη περιμένω απάντηση ayuto...
Καλά,εγώ είμαι ο μαλάκας που ασχολούμαι με τον ΠΑΣ του ΧΒ...
Εσύ γιατί το κάνεις?
Για να σκοτώσεις την ώρα σου με κάτι ή κάποιον που σε δουλεύει μπροστά στα μάτια σου όπως λες?
Για να μας καθαρίσεις τα μπλε γυαλάκια?
Για να μας ανοίξεις τα μάτια?
Αν ισχύουν τα δύο τελευταία,δηλώνω βαθύτατα συγκινημένος για το ενδιαφέρον...
Αν ισχύει το πρώτο,καλύτερα ψάξου βαθύτερα...

Αλήθεια πιστεύεις ότι δώσαμε το ματς στον ΠΑΟΚ?
Μέσα στην Τούμπα?
Έλα τώρα,πες αλήθεια...



Το οτι π.χ ασχολουμαστε με τον ΠΑΣ και θλιβομαστε για την καταντια του ΠΑΣ δεν σου αρκει σαν απαντηση λεω εγω τωρα.....

Το οτι επειδη ειναι ο ΧΒ προεδρος που ειναι γνωστο πως τον αντιπαθω μεχρι αηδιας για τους γνωστους λογους ,και προσωπικα θελω να παρει πουλο απο την ομαδα,μου λες οτι πρεπει να μην ασχολουμαι με την ομαδα????Δηλαδη τι μου προτεινεις πως ο ΠΑΣ ειναι συνυφασμενος με ΧΒ και οποιος δεν πιστευει σε δαυτον πρεπει να σωπασει και να μην ασχολειται με τον ΠΑΣ μας...


Παμε παρακατω


Ναι μπορει να ειναι και με  ΠΑΟΚ....Προσωπικη εκτιμηση ειναι αυτη και δεν μου την αλλαζεις!!Οπως και ολη η πορεια του ΠΑΣ φετος που δημιουργει απειρες υποψιες........Αν εσενα δεν σε πειραζουν π.χ τα αγωνιστικα σκαμπανεβασματα της ομαδας απο αγωνιστικη σε αγωνιστικη δεν θα ειμαι εγω που θα σου τυπωσω το μυαλο

Τις υποψιες αυτες δεν τις εχω μοναχα εγω και το γνωριζεις....Αλλα για πες μου εγω φταιω,ο χ,ο ψ ΠΑΣΟΛΕΣ ,η ο ΧΒ που με τα τερτιπια του σε αναγκαζει να κινουμαστε σε τετοιες λογικες.........Και μην μου πεις πως ο ΧΒ δεν εχει δωσει τετοιες αφορμες!!!!!!!!Γιατι δεν κατηγορεις προς εκεινη την πλευρα!Εδωσε πατηματα με τα δικαστηρια ασχετωςε που βγηκε αθωος,εδωσε πατηματα το 10 με τον Βαζελο στα ημιτελικα του κυπελου,εδωσε πατηματα για τα ραβασακια της Ουεφα,εδωσε πατηματα  για την απωλεια της Ευρωπης και τα σωρο ψεματα του,εδωσε πατηματα σε εμας με αγωνες σαν της Βεροια και του Πανιωνιου,εδωσε,εδωσε.εδωσεεεεεεε...............


Μπορεις και εσυ να μου απαντησεις πως ενοιωσες που ο ΠΑΣ που δεν βγηκε ευρωπη και ποιος ειναι ο κυριος υπευθυνος?


« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Μάρ 2014 13:45 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #166 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 13:57 »
Ο ΠΑΣ με τον Χριστοπουλο ναι βεβαιως και με εκανε περηφανο γιατι δεν περιμενε ποτε ο ΧΒ οτι αυτη η ομαδα θα βγει πενταδα και του χαλασε του προεδρου σου η μανεστρα που ειχε φτιαξει

ayuto1966, αν τύχει και προσέξεις το ποστ μου... πες κάτι:

Λες... ο ΧΒ δεν περίμενε ποτέ ότι αυτή θα βγει 5άδα... προφανώς είχε πέσει σε χειμέριο ύπνο (Δεκέμβριος-Μάρτιος) και διοικούσε / προπονούσε ο Χριστόπουλος: «Σίγουρα κάποια στιγμή αυτή η καμπύλη θα πάει και προς τα κάτω, αλλά μετά από λίγο θα ξανανέβει»... όλα τα  μάντευε ο Τζες.

Καλά ρε... αν ο ΧΒ ήθελε να ανακόψει την "ανοδική πορεία" της ομάδας ή πιο απλά να κάμψει την καμπύλη (στήνοντας, πουλώντας, γαμώντας...), έχεις την εντύπωση ότι θα το σταματούσε ο Καλαματιανός??? %-|

Άλλη φορά θα πούμε γιατί την έκανε ο Σάκης... αν και κάπου το ψιλοείπαμε.

Φιλικά σου λέω ότι... φέτος δε είναι πέρσι και πέρσι δεν είναι φέτος... είναι άλλο έτος.


Υ.Γ.: Συγνώμη για την δις παρέμβαση, μια και υπάρχουν εκκρεμείς ερωταποκρίσεις... 
.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Μάρ 2014 14:34 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #167 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 14:31 »
Ayuto,διάβασε καλύτερα αυτά που γράφεις! %-|
Εσύ είσαι αυτός που μας προτρέπει να μην ασχολούμαστε με τον ΠΑΣ του ΧΒ
και δεν μου εξηγεις το λόγο!
Εγώ δεν προτρέπω να κάνει κανείς τίποτα!

Ένιωσα τεράστια απογοήτευση...
Ναι,ο ΧΒ είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος!
Τα είχα ξαναγράψει,ayuto,καλώς ή κακώς τα γραπτά μένουν...

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #168 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 15:56 »
ναι crimson εμεις προτρεπουμε τον κοσμο να αντιδραση κατα του κιτσιομπιλ γτ ειμαστε βαζελοι,χανουμια,γαυροι κτλ κτλ κτλ.. και θελουμε το κακο του ΠΑΣ να διαλυθει κ ολα τα παραλειπομενα! ετσι σκεφτητε! και θα πατε μπροστα!

δεν θελουμε σαπιλα στην ομαδα μας και το τιμημα να ειναι να μενω εσαιη στη α εθνικη..... πως να το κανουμε ειμαστε λιγο πιο περηφανοι απο σας!
ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!
δεν θελω να γινω ξανθη και νιονιος ! αλλιως μεγαλωσαμε,να μας λενε για τον κοσμο κ την περηφανια του ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και οχι για τα στημενα  του χριστοβασιλη,τις λαμογιες με τις εφοριες κ χιλιες δυο μλκς που χει κανει!

εγω προσωπικα δν θα προτρεψω κανεναν να μην ασχολειθει αλλα να ασχολειθει ωστε να φυγει η λερα! οχι να ασχολειτε και να χτυπαει παλαμακια στις νικες κ στις ηττες ειμαστε ατυχοι! αυτο δν ειναι ασχολια μετα,ειναι μλκ η καθοδηγουμενο που κανουν καποιοι στις εκπομπες τους!

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #169 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 16:04 »
"μία" παράκληση :
χρησιμοποιούμε  τη φαιά ουσία πριν γράψουμε , προσπαθούμε να τεκμηριώνουμε, δεν χαρακτηρίζουμε ανθρώπους αλλά απόψεις και συμπεριφορές, συλλογιζόμαστε ότι η άποψή μας αποκτά αξία από τον τρόπο που την αντικρούει όποιος έχει την αντίθετη και αξιοποιούμε τη χρήση των προσωπικών μηνυμάτων όταν όσα γράφουμε δεν αφορούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ...
Η διαδικτυακή επικοινωνία παρέχει ένα σωρό δυνατότητες αλλά βρίθει και παρεξηγήσεων ... ας το "παλαίψουμε" να διατηρηθεί ένα στοιχειώδες επίπεδο διαλόγου... Το pas.gr σε μεγάλο βαθμό οφείλει τη δημοφιλία του σε αυτό ...

Προφανώς δεν έχουν όλη το ίδιο μερίδιο ευθύνης αλλά δεν έχω το χρόνο να επεκταθώ ...

 :mono:   

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #170 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 16:52 »
Μάλιστα araxthos..........
Άλλος κανένας πιο...περήφανος..........???
Άλλος κανένας πιο...αγωνιστής..........???
Άλλος κανένας πιο...pasoles..........???


Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #171 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 16:56 »
Πάλι πιάσατε τα ΠΑΣόμετρα; έ=Έχουμε αγώνα μεθαύριο πσίδες!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #172 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 17:12 »
Το βρίσκω επιπόλαιο, μεγάλα παιδιά να μιλάτε για στημένα και να αποδίδετε χαρακτηρισμούς, στο τόσο απροκάλυπτο!!!
Γιατί δεν πάτε στον εισαγγελέα ρε Σύνταυροι?
Γιατί τον αφήνετε και λιμάζει  την ομάδα.
Κάνετε κέφι να τον βλέπετε να την εξευτελίζει?

Αη ρε mdrs πλακώστε τα και σβήστε όλα αυτά... αν πλακώσει ο Εισα θα κλαψονίζουμε και θα ψάχνουμε το βουλευτή μας...

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Μάρ 2014 17:20 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #173 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 17:14 »
To κακο φιλε dk(εχεις απολυτο δικιο σε οσα γραφεις), ειναι οτι καποιοι μπαινουν με φορα εδω μεσα, γιατι και βρισκουν και τα κανουν και δεν τους κοβει αρκετα, για να παραθεσουν επιχειρηματα σ αυτα που γραφουν.
 Εγω για παραδειγμα, απαντησα στους ξερολες, για το ματς του 3-2, το 2003 με ατρανταχτα επιχειρηματα...
 Καποιοι ομως απλα αερολογουν και επαναστατουν, προτρεποντας και τους αλλους να το κανουν, μεσω των πληκτρολογιων παντα... Στο γηπεδο, ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ, αλλαζουν τα κοζα....

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (30η)
« Απάντηση #174 στις: Τρι 25 Μάρ 2014 17:29 »
To κακο φιλε dk(εχεις απολυτο δικιο σε οσα γραφεις), ειναι οτι καποιοι μπαινουν με φορα εδω μεσα, γιατι και βρισκουν και τα κανουν και δεν τους κοβει αρκετα, για να παραθεσουν επιχειρηματα σ αυτα που γραφουν.
 Εγω για παραδειγμα, απαντησα στους ξερολες, για το ματς του 3-2, το 2003 με ατρανταχτα επιχειρηματα...
 Καποιοι ομως απλα αερολογουν και επαναστατουν, προτρεποντας και τους αλλους να το κανουν, μεσω των πληκτρολογιων παντα... Στο γηπεδο, ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ, αλλαζουν τα κοζα....

ενω εσυ ρε βαμος δεν εχεις παρει φορα που θες να κοβοντε οπως λες οσοι δν συμφωνεις εσυ??? γηπεδο πηγαιναμε αλλα δεν φτανουν τα λεφτα για να με κοροιδευει ο χοντρος! καποτε ισως φταναν και να ανεχομασταν κ καπια κοροιδια!
αν εσυ θες αποδειξεις οτι κ εμας στηνει ματς ο κιτσιολεβεντης ψαξε βρες τες,εγω βλεπω τι γινεται μεστο γηπεδο και πολλες φορες ειναι ολοφανερο! οπως ειπε και καπιος αλλος δεν θελω αποδειξεις για τον αν τοχαλονι μου τα φοραει αμα βλεπω υποπτα πραγματα τη στελνω στο διαολο κ ησυχαζω!
ετσι κανετε χριστοβασιλης=α εθνικη,δλδ πιο μπανικη γκομενα και μη τη χασουμε! ωραια και εχουμε χασει την αξιοπρεπεια μας! αμα γουσταρετε ετσι οκ,περι ορεξεως!
εγω δν γουσταρω και οταν κατι δν μαρεσει θα αντιδραω! σε οποιον αρεσει!