Γιατι ρε αδερφε astralon σου φαινεται περιεργο....
Επαναλαμβανω δυο φορες εχει συμβει ανατροπη εις βαρος μας και δυο φορες μονο ο ΠΑΟΚ το εχει κανει,αλλα για παμε λιγο στο παρελθον
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 0-1 Επι Αναστασιαδη,οντας αδιαφορος ο τοτε ΠΑΟΚ!!!Η τραμπα βαθμων μολις εχει ξεκινησει
ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 1-2(Αμα θυμαμαι καλα)..Αναμενομενη ανταπαδοση την επομενη χρονια
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 2-1...Την ιδια χρονια στον Β γυρο(νορμαλ)
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 0-2 Στα πλευ οφ(νορμαλ)
ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 1-2....Με ανατροπη!!!Ο ΠΑΣ πετυχαινει γκολ στο πρωτο,ο ΠΑΟΚ πουθενα!!!Και εκ του θαυματος ο ΠΑΣ μετατρεπεται στο δευτερο σε Θυελλα Κατσικας και ο Παοκ σε Μπαρτσελονα γυρνοντας το σκορ στο κουκλοθεατρο και τα Μπαογκ αναμενομενα τσαμπιονς λιγκ
Φετος
ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 0-2....Το foroum βουηξε οτι κατι σαπιο εχει παιχτει,πρωτος το ειχε αναφερει ο Πτολεμαιος με την αποδοση στο 70 ενω ηταν 0-0 το οποιο ειχα δει και εγω,εχωντας την αποδοση στο 1.5 το διπλο αμα θυμαμαι καλα!!!!Τις επομενες μερες ηρθε ραβασακι απο Ουεφα περι υποπτου χειραγωγημενου ματς
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 2-1....Ο ΠΑΣ παιζει θαυμασια στο πρωτο ημιχρονο,ληγει το ημιχρονο!!!Βαζει γκολ ο Λιλα 0-1 στο 70 τοσο και μεσα σε εικοσι λεπτα ο ΠΑΣ δεν υπαρχει στο γηπεδο και χανει το ματς με ανατροπη απο την ιδια ομαδα,με φοβερο και αστειο δευτερο γκολ και μαλιστα με 10 ποδοσφαιριστες,και το πιο περιεργο η οπισθοχωρηση των δικων μας παιχτων....Ετσι και αλλιως οντας εμεις 2 βαθμους πισω απο την 6 θεση ειμαστε αδιαφοροι κατα ΧΒ κεφαλι,αρα αυτος που επειγεται για βαθμους ειναι ο ΠΑΟΚ!!!Α ρε ζουγκλα
Πες μου τον λογο γιατι να μην μου μπαινουν τωρα ολα αυτα στο μυαλο
Μα την παναγια με νικη του ΠΑΣ θα ζητουσα sorry για τα ποσταρισματα μου,αλλα δυστυχως επιβεβαιωνομαι βδομαδα με βδομαδα!!Στο μονο που εκανα λαθος εχθες ειναι το story του εργου......Η ομαδα κατευθυνεται ανετα τωρα σε 9-10 θεση.....Στα μετρα του χοντροπατατα
ΖΗΤΩ ΣΚΟΝΤΑΞΑΝΘΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ......