Πάλι τα ίδια για ακόμη μια φορά. Μετά από μια ανατροπή σηκώνονται υποψίες, θεωρίες, γελάκια κτλ.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το παιχνίδι ήταν πεντακάθαρο. Αυτό είδα. Αυτή την εικόνα πήρα από το παιχνίδι. Και με όσα και αν διαβάζω εδώ ή με όσα και αν μου λένε φίλοι μου στο τηλ., η αρχική μου άποψη είναι ότι το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια. Οι επαφές, οι κόντρες, τα τακλιν, τα τρεξίματα ήταν πολύ δυνατά για να είναι ψεύτικα. Σε αντίθεση με το ματς της Βέροιας ή του Παναθηναϊκού που η ομάδα δεν φαινόταν να είχε διάθεση να παίξει, σήμερα μου φάνηκε σχετικά δυνατή, κανονική ομάδα να το πω αλλιώς.
Θα πει όμως ο φίλος μου ο αούτο ναι αλλά το δεύτερο γκολ; Όντως το δεύτερο γκολ ήταν μια παρωδία, αντίδραση ερασιτεχνικής άμυνας. Αλλά δυστυχώς είμαστε ικανοί γι' αυτό. Είμαστε αυτού του επιπέδου. Θα σας θυμίσω μια παρόμοια αντίδραση της άμυνας του Π.Α.Ο.Κ. στο α' ημίχρονο όταν και δημιουργείται η μεγάλη φάση, με τον κακό για άλλη μια φορά Γιάκο, έπειτα από σέντρα του Ίλιτς. Αν ο Π.Α.Ο.Κ. κάνει τέτοια λάθη γιατί όχι και εμείς;
Παρόλο που δεν συμφωνώ με τη θεωρία του στημένου, για το ματς με τον Π.Α.Ο.Κ., μου φαίνονται πιο πειστικοί στα λόγια τους οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας. Ίσως γιατί στους υπόλοιπους βλέπω τη μαλθακότητα του πληκτρολογίου, τη σιγουριά της σταθερότητας, την κρυφή η φανερή υποστήριξη στο ΧΒ.
Τα ψέματα έχουν τελειώσει.
Ο ΧΒ, αν τον παρομοίαζα με χειρούργο, θα έλεγα ότι επέτυχε στην εγχείρησή που έκανε αλλά ο ασθενής του απέθανε.
Για να παραφράσω: Μείναμε στη σκουπρολίγδα αλλά ίσως να μην ήταν τελικά αυτό το ζητούμενο. Ο Π.Α.Σ. αν δεν πέθανε, αργοπεθαίνει.
Είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί ένας ενιαίος φορέας συνεννόησης συνδέσμων, φιλάθλων, οπαδών,pas.grianon που θα έχει ως βασικό του στόχο την απομάκρυνση του ΧΒ και την όσο το δυνατόν ομαλότερη διάδοχη κατάσταση. Όχι άλλο πια! Αρκετά!