καλησπερα απαντες.....εχω μια απορια....φακελοι απο ουεφα για στημενα παιχνιδια που το ακουσατε εκτος απο την δικη στο σκαι και καποια site οπαδικα???απλα επειδη αλλα ξερω εγω απλα ενημερωστε με αν θελει καποιος......
φιλε paspaliars επειδη παιζω λαιβ αγωνες χρονια σαν χαμενος.......πως 8α διαβαζες το ταμπλο αποδοσεων ...ΠΑΣ-βεροια 82 λεπτο ο ασσος 9 το χ 1,28 και το 2 στο 12?? που φαινεται οτι στηνεται το ματσ?? στο 2?? και εχτες ρεαλ- μπαρτσα το σκορ 3-2 καπου στο 70 το διπλα εδινε 2,8 ....λιγοτερο απο το χ.....θεωρεις οτι κατι ετρεχε???ρωταω καλοπροαιρετα γτ με ενδιαφερει η αποψη σου επι του θεματος.......φιλικα παντα...
καλησπερα βαγερμενε...
οι αποδοσεις που λες για το ΠΑΣ -ΒΕΡΟΙΑ ειν οι απολυτα φυσιολογικες για ματς που ειν στην ισοπαλια και βαινει προς στο τελος του ... εκει αν δεν κανω λαθος παιχτηκε πολυ μαλλι στο οβερ 4 μιας και στο πρωτο ημ.οι δυο oμαδες σκοραραν κατα ριπας και ισως στον ασσο με την τροπη που χε παρει το ματς(αποβολη λιλα και ψυχολογικο μειονεκτημα)στη βεροια η ομαδα επαιξε καθαρα και ψυχωμενα και ΜΠΡΑΒΟ ΤΗς,που διεψευσε τις προβλεψεις..αν εβαλε και <ΠΑΣολες> φραγκα στον διαφαινομενο ασσο τοτε ειναι χουμαρολες,οχι ΠΑΣ...αν παλι καποιος προβλεψε οτι η ομαδα θα δειξει ψυχη και θα κρατησει το χ ,ΜΠΡΑΒΟ του και σε καλη μερια...
οι αποδοσεις ομως στο ματς με παοκ του πρωτου γυρου δεν εξηγουνται με στοιχηματικη λογικη...καποιοi το χαν σιγουρο το 2πλο κι εσπρωξαν τοοοοσα φραγκα ωστε να δινει το 2 στο 80 λεπτο 1.6 κι ο ασσος 30 μοναδες...τσιμεντο ρε παιδι μου πως το λενε?
φιλε αφου παιζεις live στοιχημα ξερεις πολυ καλα οτι οι επιλογες στοιχηματος κι αντιστοιχου στησιματος ειν τοσες πολλες που δεν ξερεις τι σεναριο μπορει να παιχτει ..π.χ στο εντος με Βεροια που τοσος λογος εγινε εδω μεσα, εγω πηρα θεση εναντια στη λογικη του στησιματος στο 2...ανετα ομως μπορει καποιος να υποθεσει οτι η ομαδα εμφανιστηκε στο 1ο ημ.για το ημ χ
και αντε στο δευτερο να τους γ@μησουμε οπως και το προσπαθησαν...
μπορουμε να μιλαμε για τετοιες υποθεσεις με τις ωρες ...σημασια εχει οτι αυτα τα φαινομενα ανθουν οταν δεν υπαρχει ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ,ΚΟΙΝΕς ΦΙΛΟΔΟΞΙΕς ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟς ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
με λιγα λογια λεβαδειακοποιηση η σκοντοξανθοποιηση,διαλεχτε και παρτε...
συγνωμη για την καταχρηση του χωροχρονου σας ..δεν επανερχομαι στο θεμα..τα υπολοιπα οταν με το καλο βρεθουμε στην απονομη των επαθλων στους νικητες της σκουπροκουβαδολιγκ by pas.gr