Αποστολέας Θέμα: Λευτεριά στον Μάριο Ζ. (με τα σαμπουάν που έγιναν μολότοφ)!  (Αναγνώστηκε 7339 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Ο Μάριος συμμετείχε στην πορεία 11 Μαρτίου 2010. Στην κατοχή του είχε μια τσάντα στην οποία είχε ένα μπουρνούζι, γυαλιά κολύμβησης, σαμπουάν κλπ, σύνεργα της δουλειάς του δηλαδή, καθότι είναι δάσκαλος κολύμβησης σε μικρά παιδιά.

Σε μια ξαφνική επίθεση των ΜΑΤ επί της οδού Πανεπιστημίου στο ύψος της οδού Σίνα, ο Μάριος προσαγάγετε.

Έπειτα οι ειλικρινέστατοι και εντιμότατοι μας μπάτσοι, μετατρέπουν τα σαμπουάν σε μολότοφ και κατηγορούν τον Μάριο για κακουργηματικές πράξεις.

Η ανακρίτρια στην Ευελπίδων δέχεται να ακούσει την Μαρτυρία μόνο ενός φίλου του και δε ζητά να δει τους δεκάδες άλλους μάρτυρες που ζήτησαν να καταθέσουν.

Έτσι ο Μάριος κρίνεται προφυλακιστέος!

Γιατί; Γιατί θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς! Αυτό θέλουν. Να μας τρομοκρατήσουν! Η τρομοκρατία τους όμως δε θα περάσει!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΩΡΑ!

http://freemariosz.wordpress.com/

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1144349

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Μάριο Ζ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 17 Μάρ 2010 16:35 από zissis »
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
Στη σημερινή Ελληνοφρένεια στον ΣΚΑϊ έκανε παρέμβαση ένας φίλος του παιδιού, ο Αλέξανδρος. Πραγματικά είναι τρελό το όλο σκηνικό.. Το παιδί βρίσκεται στην πρώτη πτέρυγα του Κορυδαλλού, χάρη στις μαρτυρίες 3 αστυνομικών. Τα πράσινα παπούτσια, οι πυτζάμες και οι ζαρτινιέρες με το ΠΑΣΟΚ θα τελείωναν.. Φάτε τα τώρα :)

Ακούστε από το 15:50 κι ύστερα
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Παρατηρητήριο Αστυνομικής Αυθαιρεσίας :

ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ Ζ.!

To Παρατηρητήριο Αστυνομικής Αυθαιρεσίας καταγγέλλει την αδικαιολόγητη ποινική δίωξη και προφυλάκιση του 28χρονου δάσκαλου κολύμβησης Μ.Ζ. ο οποίος συνελήφθη στην πανεργατική διαδήλωση της Πέμπτης 11 Μαρτίου.

Ο Μ.Ζ. συμμετείχε όπως και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες και συνάδελφοί του στην απεργιακή διαδήλωση. Προς το τέλος της πορείας,  στη 13:40,και καθώς η πορεία. κατέβαινε  την Πανεπιστημίου, ο Μ.Ζ. που βρισκόταν με τον κύριο όγκο της πορείας στο ύψος της Οδού Σίνα, μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδας, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από μέλος διμοιρίας ΥΑΤ (ΜΑΤ) που βρισκόταν στο σημείο. Ο εν λόγω αστυνομικός ακινητοποίησε τον Μ.Ζ. τραβώντας τον από τα μαλλιά και στη συνέχεια τον συνέλαβε με την εκ των υστέρων, όπως προκύπτει από την κατάθεση του αστυνομικού, δικαιολογία ότι συμμετείχε σε επεισόδια και συγκεκριμένα σε ομάδα 50 ατόμων που επιτέθηκε σε αστυνομικούς. Μάλιστα, ο αστυνομικός υποστήριξε ότι ο Μ.Ζ. έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, του επιτέθηκε με βόμβα "μολότοφ" η οποία προκάλεσε φωτιά στα πόδια του, την οποία αφού έσβησε συνέλαβε τον Μ.Ζ.

Ωστόσο βάσει του πλούσιου φωτογραφικού υλικού από τη στιγμή της σύλληψης αλλά και σύμφωνα με πλήθος μαρτύρων, όχι μόνο ο Μ.Ζ. δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, όχι μόνο δεν έριξε ή δεν είχε στη διάθεσή του βόμβα μολότοφ, αλλά αντίθετα, ούτε φωτιά υπήρχε εκείνη τη στιγμή στο σημείο σύλληψης ούτε κάποια ένταση ή επεισόδια. Ο σάκος που έφερε, περιείχε... εξοπλισμό της δουλειάς του όπως σαμπουάν και ρούχα καθώς μετά την πορεία θα πήγαινε στην εργασία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ!

Είναι χαρακτηριστικό δε ότι η ποινική δίωξη και η προφυλάκιση στηρίχθηκαν μόνο στην κατάθεση του αστυνομικού και δεν ζητήθηκε η κατάθεση των πολλών δηλωμένων μαρτύρων υπεράσπισης παρά μόνο από έναν.

Η απόφαση της προφυλάκισης στερείται βάσης καθώς σύμφωνα με την πρόσφατα αναθεωρηθείσα νομοθεσία, κανένας δεν είναι δυνατόν να προφυλακιστεί εάν δεν είναι ύποπτος φυγής ή αν δεν βαρύνεται με σοβαρό ποινικό ιστορικό.

Την ίδια στιγμή, ο νόμος για την "κουκούλα" παραμένει σε ισχύ παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις κορυφαίων υπουργών  ότι θα καταργηθεί.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στα πολλά περιστατικά αδικαιολόγητης αστυνομικής βίας τα οποία σημάδεψαν την πορεία της 11ης Μαρτίου, όπως ο αδικαιολόγητος ξυλοδαρμός διαδηλωτών στη συμβολή των οδών Πατησίων και Καποδιστρίου (και αλλού) και η προσπάθεια διάλυσης της πορείας στο σημείο εκείνο από δυνάμεις ΜΑΤ που εισέβαλαν στον κύριο κορμό της διαδήλωσης "κόβοντάς" την στα δύο.

Η ποινική δίωξη και προφυλάκιση του Μ.Ζ. συνιστά ευθεία προσβολή του δικαιώματος του συνέρχεσθαι και προσπάθεια "παραδειγματισμού" και τρομοκράτησης όσων από εδώ και πέρα θα διαδηλώνουν.

Ο Μάριος Ζ., που από τον δρόμο προς τη δουλειά του βρέθηκε στη φυλακή, πλέον μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε αποφασίζει να συμμετέχει σε μια ειρηνική διαδήλωση, ο διπλανός μας διαδηλωτής, ο φίλος μας, εμείς οι ίδιοι.

Ζητάμε:

·        Την άμεση παύση της δίωξης και την αποφυλάκιση του Μάριου Ζ.

·        Την κατάργηση του νόμου για την "κουκούλα"

·        Την παραδειγματική τιμωρία όσων αστυνομικών βιαιοπράγησαν κατά πολιτών.

Αθήνα 17 Μαρτίου 2010

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
οι φιλοι του βγηκανε και χθες στην εκπομπη του λαζοπουλου......

ξυπνανε συνηδησεις και δεν το αφηνουνε να περασει ετσι.....

τα καναλια το περασανε στα μουλοχτα.αλλα δε τους βγηκε!οι σιχαμενοι δημοσιογραφοι τηλεδικαστες ρουφιανοι κανουν παλι τις μαριονετες!!!

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ.......ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Oι μαλακίες πληρώνονται και να με συγχωρούν οι υπέρμαχοι του ΜΑΡΙΟΥ.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Για πες μας κ εμας ποιες μαλακιες ειναι αυτες για να ξερουμε να τις αποφευγουμε......
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
κ.Νιώτη - κ.Κουράκη γιατί δεν κάνετε παρέμβαση για τον Μάριο;
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ...ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Όταν το θυμηθεί κάποιος ρε παιδιά ας κοιτάξει το θέμα του Μάριου Ζ. Όσο τα ΜΜΕ το θάβουν και οι υπόλοιποι το κατεβάζουν σιγά σιγά εμείς τόσο θα ξεσηκώνουμε τον κόσμο. Πριν λίγο έγινε πορεία για τον απατεώνα(sic) Παύλο Ψωμιάδη ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και το παλικάρι που είναι ...

γυμναστής και δεν έκανε τίποτα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ το έχουν στην στενή; Αν τον ξεχάσουμε και εμείς ρε παιδιά θα τον ξεχάσει και η ...δικαιοσύνη. Έλεος πια. Κανένας δεν προφυλακίστηκε και έβαλαν μέσα έναν αθώο;

Τα παιδιά του Νιώτη και του Τ.Κουράκη γιατί είναι έξω κ.Καστανίδη και κ.Βούγια(που κάνατε την παρέμβαση;)

Εδώ δεν υπάρχει ευαισθησία;

Που είναι ο Γ.Νιώτης του ΠΑΣΟΚ και ο Τ.Κουράκης του ΣΥΡΙΖΑ που πέρασαν ακριβώς τα ίδια με τα παιδιά τους; Γιατί δεν ζητάνε την παρέμβαση κάποιου;

troktiko.blogspot.com

κι εμενα θα με ενδιεφεραι να μαθω pagouras 83

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Ο pagouras 83 μάλλον  θεωρεί μαλακία το να συμμετέχεις σε μια απεργιακή κινητοποίηση ή να έχεις ραστα μαλλιά!

Το νου σοy RASTA!!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Δηλαδή θέλεις να μας πε΄ς ότι ο ΜΑΡΙΟΣ έιναι αθώος?Ο ΜΑΡΙΟΣ πέταγε μολότοφ και πολύ καλα έκαναν και τον προφυλακίσανε!Όλα καλά να πάς σε μια πορεία, να πετάξεις και καμία πέτρα, άντε και βαρία να σπάσεις και κάνα δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, αλλά να πετάς μολότοφ?Εαν πετύχενε κανένα μπάτσο η κανα περαστικό στο κεφάλι και τον σκότωνε θα ήταν καλά?
Και εγω ρωτάω γιατί να λένε ψέμματα οι αστυνομικοί?Τον ξέρανε και από εχθές ?Είχαν μαζί του προηγούμενα? Και γιατί μα μην πιστέψω την αστυνομία και να πιστέψω τον κολλητό του και τους εκατοντάδες φίλους του που όλως τυχαίος βρεθήκανε τριγύρω του κατα την διάρκεια της πορείας?
Πιστεύετε ότι τον προφυλάκισε ανακριτής και εισαγγελέας (από κοινού) χωρίς στοιχεία?Είναι αυτό δυνατό?Επιτέλους ζούμε σε κράτος ασυδοσίας , ανομίας και ατιμωρισίας, οπότε  για να τον έβαλαν μέσα....χεσμένη την είχε την φωλιά του!
Υ.Γ  Να ξέρετε και κάτι άλλο όσο και αν μας κακοφαίνετε  η μαρτυρία του αστυνομικού έχει τεράστια,μεγαλύτερη σημασία και αυτή μετράει στο δικάστηριο και αυτό είναι δικαιολογημένο!Φανταστήτε να μαζευόμασταν 5 από εμας να κάναμε ληστεία και να μας έπιαναν επ αυτοφώρω δύο αστυνομικοι, να πηγαίναμε στο δικαστήριο και εμείς να λέγαμε ότι είμαστε αθώοι και ότι την ληστεία την έκανε ο γείτονας  και οι αστυνομικοί  να λέγανε εμας!Άρα έπρεπε να αθωωθούμε!Πιστεύετε ότι αυτό θα ήταν δίκαιο?Ε μην την ψάχνετε, δεν υπάρχει περίπτωση οι μπάτσοι να του φωρτώσανε κατηγορίες, λες και αυτοί είχαν όρεξη να τρέχουν.

Υ.Γ  1 Θέλω να ξανατονίσω κάτι , αυτοί που κάνουν τις φασαριες και τα επεισόδεια στις πορείες είναι εντελώς άνανδροι: Αφου ρε μαλάκα βρίζεις τους μπάτσους,τα σπάς ,πετάς πέτρες , πετάς και την μολότοφ και τυχαίνει να σε πιάνουν γιατί μας ζαλίζεις μετά τον έρωτα και λές ότι όλα είναι ψέμματα?Γιατι ρε μαλάκα δεν έχεις τα αρχ@##$ να το παραδεχτείς?Γιατί ρε μαλάκα όταν φέρεσαι βίαια και οι μπατσαρια τύχει να  σε συλλαμβάνει ή σου ανταποδίδει μας τα πρήζεις με την αστυνομική βία?
Υ.Γ 2  Γνώμη μου είναι και δεν θέλω να έρθω με κανέναν σε αντιπαράθεση για αυτό τον λόγω. δεν έχω πλέον όρεξη για καυγάδες με σύνταυρούς!!!!
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
Ο pagouras 83 μάλλον  θεωρεί μαλακία το να συμμετέχεις σε μια απεργιακή κινητοποίηση ή να έχεις ραστα μαλλιά!

Το νου σοy RASTA!!!!
Ο παγουράς 83 θεωρεί μαλακια να μην συμετέχεις σε πορεία α, και πάντα ήθελα να κάνω τα μαλλιά ράστα, αλλά έχω μεγάλο κεφάλι!
Θεωρώ μαλακία να πετάς μολότοφ που αν πετύχεις κάποιον τον σκότωσες!Και θεωρώ μαλακία, όταν κάνεις την βλακεία σου να μην έχεις τα αρχ@##$ μετα να το παραδέχεσαι!
Υ.Γ Σπούδασε κανένας ποινικά?Έχει σπουδάσει κανένας δικηγορία η να κατέχει τα νομικά?Ρωτάω για αν ξέρει κανείς τι θεωρείτε σύμφωνα με τον νόμο η μολότοφ!!Εγώ πάντος ξέρω και για αυτό ποτέ δεν θα πέταγα.

Παράθεση
Τα παιδιά του Νιώτη και του Τ.Κουράκη γιατί είναι έξω κ.Καστανίδη και κ.Βούγια(που κάνατε την παρέμβαση;)
Α, βλέπετε το πρόβλημα δεν είναι γιατί αυτοί δεν μπήκανε μέσα, αλλά γιατί μπήκε ο  ΜΑΡΙΟς
Παράθεση
Την ίδια στιγμή, ο νόμος για την "κουκούλα" παραμένει σε ισχύ παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις κορυφαίων υπουργών  ότι θα καταργηθεί.

Όσο και να συμπαθώ αυτή την αξιαγάπητη ομάδα των αντιξουσιαστών , θα τους πώ ότι και έξω σε όλα τα σοβαρά κράτη η κουκούλα  απαγορεύεται!
Υ.Γ Αν όλοι ναυτοί ήταν σε καμια Γερμανία, καμία Αγγλία ούτε ενδομάδα δεν θα βγάζανε, κλάρινο θα ήταν αλλά εδω σας είπα:

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας. Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, και την αναίδεια του λόγου ως ισότητα

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 17 Μάρ 2010 21:16 από pagouras83 »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
επειδη ενδιαφερθηκα να μαθω τι εννοουσες γι αυτο και μονο σου απανταω.δε θελω ουτε τσακωμους ουτε τπτ.
διαφωνω σε ολα οσα εγραψες εκτος το οτι πρεπει ολοι μας οτι κι αν εχουμε κανει να αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας.
επειδη το εψαξα λιγο το συγκεκριμενο θεμα θεωρω οτι ο Μαριος ειναι αθωοτατος.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Δεν ξερω το Μαριο προσωπικα αλλα ανθρωπος πολυ κοντινος μου εχει στενη φιλικη σχεση μαζι του. Το τι εκανε λοιπον κ τι οχι το εχω μαθει απο (ουσιαστικα) 1ο χερι. Παρολα αυτα δε θελω να κανω κηρυγμα για την αθωοτητα του. Το μονο που θελω να πω ειναι ποσο θλιβερο μου φαινεται ατομα που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το τι πραγματικα εγινε να κρινουν με τοση σιγουρια (μονο οι ηλιθιοι ειναι τοσο απολυτα βεβαιοι για τη γνωμη τους) την υποθεση που επηρρεαζει τοσο βαθια τη ζωη κ το μελλον ενος συνανθρωπου κ της οικογενειας του.

Ειναι δικαιωμα του καθενος να ειναι προβατο κ να αποδεχεται τυφλα ολα οσα του λενε οι "θεσμοι". Ειναι δικαιωμα του καθενος να μη πιστευει ακομα κ στα ιδια του τα ματια αν η Αστυνομια του πει οτι αυτο που βλεπει στην πραγματικοτητα ειναι μια οφθαλμαπατη. Δεν ειναι δικαιωμα ομως κανενος να δικασει κ να καταδικασει τον οποιονδηποτε οταν η Δικαιοσυνη (εστω αυτη που ειναι) ακομα δεν εχει μιλησει για το θεμα. Ουτε εχει κανεις το δικαιωμα να εκφραζεται με τετοιον τροπο για εναν ανθρωπο που περνα τις πιο δυσκολες ωρες της ζωης του, χωρις να ξερει αν θα δικαιωθει (γιατι κ αυτο μπορει να γινει κ να δω τοτε τι θα ειπωθει) κ ποτε θα γινει αυτο.

Απο εναν "ανθρωπο" (καταχρηστικα χρησιμοποιω τον ορο εδω) ομως που αποδεικνυει καθε μερα ποσο πολυ γουσταρει να ειναι προβατο του οποιουδηποτε απο τη διοικηση του ΠΑΣ μεχρι την Αστυνομια δεν μπορεις να περιμενεις μια σωστοτερη γνωμη. Κ σε εναν ανθρωπο που προσφατα μας δηλωσε οτι μας χρειαζεται λιγος Παπαδοπουλος για ναρθουμε στα ισια μας (εκει να δεις ποσο μετρουσε ο λογος του αστυνομικου.....ωραια χρονια) δεν αξιζει τιποτα καλυτερο απο τη χλευη.

ΑΗΔΙΑ.-
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Το νου σοy RASTA!!!!
Από Αύριο SKINHEAD........τι,δε ξέρουν τα Σώματα Ασφαλείας,τη πρέπουσα αισθητική?

" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Δεν ξερω το Μαριο προσωπικα αλλα ανθρωπος πολυ κοντινος μου εχει στενη φιλικη σχεση μαζι του. Το τι εκανε λοιπον κ τι οχι το εχω μαθει απο (ουσιαστικα) 1ο χερι. Παρολα αυτα δε θελω να κανω κηρυγμα για την αθωοτητα του. Το μονο που θελω να πω ειναι ποσο θλιβερο μου φαινεται ατομα που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το τι πραγματικα εγινε να κρινουν με τοση σιγουρια (μονο οι ηλιθιοι ειναι τοσο απολυτα βεβαιοι για τη γνωμη τους) την υποθεση που επηρρεαζει τοσο βαθια τη ζωη κ το μελλον ενος συνανθρωπου κ της οικογενειας του.

Ειναι δικαιωμα του καθενος να ειναι προβατο κ να αποδεχεται τυφλα ολα οσα του λενε οι "θεσμοι". Ειναι δικαιωμα του καθενος να μη πιστευει ακομα κ στα ιδια του τα ματια αν η Αστυνομια του πει οτι αυτο που βλεπει στην πραγματικοτητα ειναι μια οφθαλμαπατη. Δεν ειναι δικαιωμα ομως κανενος να δικασει κ να καταδικασει τον οποιονδηποτε οταν η Δικαιοσυνη (εστω αυτη που ειναι) ακομα δεν εχει μιλησει για το θεμα. Ουτε εχει κανεις το δικαιωμα να εκφραζεται με τετοιον τροπο για εναν ανθρωπο που περνα τις πιο δυσκολες ωρες της ζωης του, χωρις να ξερει αν θα δικαιωθει (γιατι κ αυτο μπορει να γινει κ να δω τοτε τι θα ειπωθει) κ ποτε θα γινει αυτο.

Απο εναν "ανθρωπο" (καταχρηστικα χρησιμοποιω τον ορο εδω) ομως που αποδεικνυει καθε μερα ποσο πολυ γουσταρει να ειναι προβατο του οποιουδηποτε απο τη διοικηση του ΠΑΣ μεχρι την Αστυνομια δεν μπορεις να περιμενεις μια σωστοτερη γνωμη. Κ σε εναν ανθρωπο που προσφατα μας δηλωσε οτι μας χρειαζεται λιγος Παπαδοπουλος για ναρθουμε στα ισια μας (εκει να δεις ποσο μετρουσε ο λογος του αστυνομικου.....ωραια χρονια) δεν αξιζει τιποτα καλυτερο απο τη χλευη.

Αν και με βρίζεις το ποστ σου μπορώ να πώ ότι είναι πολύ ωραίο!ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου ας αποφασίσει η δικαιοσύνη, εγώ απλά  έγραψα την γνώμη μου(αν και για να τον προφυλάκισε έχει ψιλοαποφασίσει)Σου επιστρέφω mh_per_  τους χαρακτηρισμους εις το διπλούν και να τονίσω ότι φαντάσου πόσο εσύ είσαι ηλίθιος για να ασχολήσαι με εμένα τον ηλίθιο(όπως με αποκάλεσες)!, και να σου τονίσω ότι όλοι οι θεσμοί προϋπήρχαν από όλουσ μας και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά από εμας, καλώς 'η κακώς οι θεσμοί επινοήθηκαν για να υπάρχει μια ευνομούμενη πολιτεία!

• Hero Member
    • Προφίλ

Το νου σοy RASTA!!!!
Από Αύριο SKINHEAD........τι,δε ξέρουν τα Σώματα Ασφαλείας,τη πρέπουσα αισθητική?

Εσένα ραστα χωρίς αν σε ξέρω σε πάω με χίλια, έχεις πάντα χιούμορ και ποτέ δεν πέρνεις τίποτα προσωπικά!Μπράβο ρε φίλε.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
πες το νωρίτερα,γιατί μόλις "αρπαχτήκαμαν" σε παραπλήσιο θέμα με πόστ που σου έστειλα...φτου ρε γαμώτο.... :P :P :P :P
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
πες το νωρίτερα,γιατί μόλις "αρπαχτήκαμαν" σε παραπλήσιο θέμα με πόστ που σου έστειλα...φτου ρε γαμώτο.... :P :P :P :P

Και εγω σου απάντησα αλλά πρόλαβα και το διόρθωσα , ελπίζω να μην το διάβασες και μας χαλάσει μια φιλία χωρίς καν να προλάβει να φτάσει στο απόγειο της!

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
ρε συ παγουρα83 πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ο τζες ειναι ενοχος , και επειτα απο ποτε οι μαρτυριες των μπατσων    για  συλληψεις σε πορειες γιναν αξιοπιστες πηγες

να σου θυμισω τις πολλες υποθεσεις συλληψεων σε πορειες η οχι που τα ελληνικα δηκαστηρια καταδικασαν τους συλληφθεντες με βαση μαρτυριες μπατσων  , ενω στην μεταφορα των υποθεσεων στο ευρωπαικο δηκαστηριο υπηρχε πληρεις αθοωση των συλληφθεντων εισ βαρος πλεον τις ελλαδας για αστυνομικη βια

μια εξ αυτων και ο γνωστος ραπερ g- bani (που του ειχαν κοψει τα μαλλια) ο οποιος με τα λεφτα που πηρε εφτιαξε στουντιο 

σε προκαλω να μπεις στην σελιδα του ευρωπαικου δηκαστηριου και να δεις ποσες υποθεσεις εχουν παει για αστυνομικη βια , που στην ελλαδα καταδικαστηκαν σαν αντισταση κατα της αρχης καταστροφη δημοσιας περουσιας κλπ... και ποσες κερδισαν , και ποσα λεφτα πηραν  , και απο ποιον

δεν ξερω που ζεις και τι βλεπεις αλλα μη μασας αυτα που σου λενε στα καναλια ψαξτο λιγο το θεμα και θα δεις οτι τις περισοτερες φορες οι μαρτυριες των μπατσων ειναι φτιαγμενες και κομμενες στα μετρα του εισαγγελεα , απο παλια στα ρειβ παρτι που ονομαζαν τα στικακια φοτοβολιδες μεχρη σημερα που στειλαν  ενα αθωο παιδι για μηνες να συγκατοικει με δολοφονους γιατι φορουσε πρασινα παπουτσια .....
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
για να τον έβαλαν μέσα....χεσμένη την είχε την φωλιά του!

Σε όλο τον κόσμο ισχύει το κριτήριο της αθωότητας, για μερικούς ισχύει το "Για να τον πιάσαν, ξέρουν αυτοί"

Δεν υπάρχουν λόγια.

Υ.Γ. pagouras83, αν μια μέρα περπατάς στο δρόμο με τον κολλητό σου και χωρίς κανένα προφανή λόγο δύο αστυνομικοί τον συλλάβουν και σου πουνε " Έχει χεσμένη τη φωλιά του" θα σε καλύψει σαν λόγος???  Αν ο λόγος είναι "κλοπή" ή "κουβαλάει μολότοφ" θα σε καλύψει? Θα πεις και τότε "ξέρουν αυτοί" ή θα πεις οτι εγω τον ξερω το φίλο μου κ δεν είναι τέτοιος.

Οι φίλοι μας είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο (και ίσως και πιο μετά) αλλά οι άλλοι έχουν χεσμένοι τη φωλιά τους? Οι δικοί μας είναι καλοί και οι άλλοι αλήτες????
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Μια απορία.Αυτοί που πλακώνονται με αστυνομία,ΜΑΤ κτλ όταν αρχίζει το κυνήγι γιατί βρίσκουν καταφύγιο σε πορίες.Γιατί ανοίγει η περιφρούρηση και μπαίνουν μέσα και μετά έχουμε γεγονότα όπως αυτό που αναφέρεται που είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις αν κάποιος είναι αθώος ή ένοχος;Και πολλές φορές έχουμε και εντάσεις διαδηλωτών-αστυνομίας.

Αποσυνδεδεμένος ztoby

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Δηλαδή θέλεις να μας πε΄ς ότι ο ΜΑΡΙΟΣ έιναι αθώος?Ο ΜΑΡΙΟΣ πέταγε μολότοφ και πολύ καλα έκαναν και τον προφυλακίσανε!Όλα καλά να πάς σε μια πορεία, να πετάξεις και καμία πέτρα, άντε και βαρία να σπάσεις και κάνα δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, αλλά να πετάς μολότοφ?Εαν πετύχενε κανένα μπάτσο η κανα περαστικό στο κεφάλι και τον σκότωνε θα ήταν καλά?
Και εγω ρωτάω γιατί να λένε ψέμματα οι αστυνομικοί?Τον ξέρανε και από εχθές ?Είχαν μαζί του προηγούμενα? Και γιατί μα μην πιστέψω την αστυνομία και να πιστέψω τον κολλητό του και τους εκατοντάδες φίλους του που όλως τυχαίος βρεθήκανε τριγύρω του κατα την διάρκεια της πορείας?
Πιστεύετε ότι τον προφυλάκισε ανακριτής και εισαγγελέας (από κοινού) χωρίς στοιχεία?Είναι αυτό δυνατό?Επιτέλους ζούμε σε κράτος ασυδοσίας , ανομίας και ατιμωρισίας, οπότε  για να τον έβαλαν μέσα....χεσμένη την είχε την φωλιά του!
Υ.Γ  Να ξέρετε και κάτι άλλο όσο και αν μας κακοφαίνετε  η μαρτυρία του αστυνομικού έχει τεράστια,μεγαλύτερη σημασία και αυτή μετράει στο δικάστηριο και αυτό είναι δικαιολογημένο!Φανταστήτε να μαζευόμασταν 5 από εμας να κάναμε ληστεία και να μας έπιαναν επ αυτοφώρω δύο αστυνομικοι, να πηγαίναμε στο δικαστήριο και εμείς να λέγαμε ότι είμαστε αθώοι και ότι την ληστεία την έκανε ο γείτονας  και οι αστυνομικοί  να λέγανε εμας!Άρα έπρεπε να αθωωθούμε!Πιστεύετε ότι αυτό θα ήταν δίκαιο?Ε μην την ψάχνετε, δεν υπάρχει περίπτωση οι μπάτσοι να του φωρτώσανε κατηγορίες, λες και αυτοί είχαν όρεξη να τρέχουν.

Υ.Γ  1 Θέλω να ξανατονίσω κάτι , αυτοί που κάνουν τις φασαριες και τα επεισόδεια στις πορείες είναι εντελώς άνανδροι: Αφου ρε μαλάκα βρίζεις τους μπάτσους,τα σπάς ,πετάς πέτρες , πετάς και την μολότοφ και τυχαίνει να σε πιάνουν γιατί μας ζαλίζεις μετά τον έρωτα και λές ότι όλα είναι ψέμματα?Γιατι ρε μαλάκα δεν έχεις τα αρχ@##$ να το παραδεχτείς?Γιατί ρε μαλάκα όταν φέρεσαι βίαια και οι μπατσαρια τύχει να  σε συλλαμβάνει ή σου ανταποδίδει μας τα πρήζεις με την αστυνομική βία?
Υ.Γ 2  Γνώμη μου είναι και δεν θέλω να έρθω με κανέναν σε αντιπαράθεση για αυτό τον λόγω. δεν έχω πλέον όρεξη για καυγάδες με σύνταυρούς!!!!

επειδη έτυχε το παιδι αυτό να είναι διπλα μου στην πορεία ή εγώ είμαι τυφλός ή εσύ λες οτι σου κατεβει

αν το κανεις επιτηδες από πολιτική θέση, δικαίωμα σου, θα κριθείς γιαυτο.

αν το κανεις από αφέλεια ή απο ευπιστία αυτό είναι μεγάλο προβλημα.

θα φτασουμε στο σημειο να συμβαινει κατι μπροστα στα ματια μας και αν οι "ειδησεις" το παρουσιαζουν διαφορετικά να αμφισβητουμε ακομα και τον εαυτό μας.

εμπιστευτειτε επιτελους τους ανθρωπους που ζουνε διπλα σας και οχι αυτους που πληρωνονται για να φτιαχνουν την πραγματικοτητα οπως βολευει τα αφεντικα τους.

το "πιστευε και μη ερευνα" εφερε τον μεσαίωνα, η κριτική σκέψη και η αμφισβήτηση του κατεστημενου έφερε τον διαφωτισμό...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Μάρ 2010 13:36 από ztoby »

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Νομίζω πως ο ztoby είπε τα πραγματα ως έχουν.
Νομίζω φίλε pagoura 83  πως ιστορικά δεν έχει γίνει τόσο ντόρος για την απελευθέρωση κάποιου που όντως έκανε κάτι "αξιόποινο" όπως η ρήψη μολότοφ ή κάποια "καταστροφή", εάν παρακολουθείς γενικά έστω και λίγο γύρω θα δεις σε ποιές περιπτώσεις έχει βουήξει ο τόπος για την αθωότητα κάποιου ανθρώπου.

τσέκαρε λίγο το παρακάτω βίντεο

Αστυνομικοί φορτώνουν τσάντα με μολότωφ σε φοιτητή!.wmv

και δες περισότερες τέτοιες περιπτώσεις στο παρακάτω λίνκ

http://www.alfavita.gr/worldnews/des.php?id=2136

ακολουθεί και η ανακοίνωση του ΔΙΚΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη μεγαλειώδη κινητοποίηση  της απεργίας της Πέμπτης 11 Μαρτίου η ΕΛ.ΑΣ χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να τρομοκρατήσει τους διαδηλωτές και να εμποδίσει την πορεία. Απρόκλητα έκοψε τη διαδήλωση στο Πολυτεχνείο,  επιτέθηκε με χημικά στον κόσμο –ακόμα και στους τυφλούς διαδηλωτές– και φρόντισε με κάθε προσφιλή της τρόπο (δακρυγόνα, ξυλοδαρμούς, συλλήψεις) να δημιουργήσει εντάσεις.

Στην  αστυνομική επίθεση κατά της διαδήλωσης συνελήφθη και ο Μάριος Ζ με τη γνωστή διαδικασία της κατασκευής κατηγορητηρίου από «αξιόπιστους» μάρτυρες αστυνομικούς.

Τι και αν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και βίντεο που αποδεικνύουν το αναληθές των ισχυρισμών της αστυνομίας, ο Μάριος κρίθηκε προφυλακιστέος. Κατηγορείται για  ρίψη και κατοχή μολότοφ, διατάραξη κοινής ειρήνης και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (παρότι κανείς δεν ισχυρίζεται ότι έχει την παραμικρή γρατζουνιά). Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε δήλωση στα ΜΜΕ για την υπόθεση  λέγοντας ότι κάποιοι, επικαλούμενοι δήθεν ντοκουμέντα, αμφισβητούν την αποστολή των Αρχών, αστυνομίας και δικαιοσύνης, να εφαρμόσουν το νόμο (δηλαδή τον κουκουλονόμο που θα καταργούσε). Η δήλωση Χρυσοχοΐδη μάς επιβεβαιώνει άλλη μια φορά ότι αποστολή των Αρχών είναι να χρησιμοποιούν καταστολή και κατασκευασμένες κατηγορίες ενάντια σε πολίτες και απεργούς προκειμένου να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο της λεηλασίας του εισοδήματός μας.

·Άμεση αποφυλάκιση  του Μάριου Ζ

·-Να καταργηθεί ο κουκουλονόμος

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Μάρ 2010 15:00 από zissis »

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
οσον αφορα στα του μαριου και το τεκμηριο αθωοοτητας καθε μαριου με καλυψανε οι προηγουμενοι.

_________

οσον αφορα στο πως τα μμε και οι εξουσιες φτιαχνουν εναν πλασματικο κοσμο και μας προκαλουν να τον αποδεχτουμε ως πραγματικο θα θυμισω 2 προσφατα περιστατικα:

1) εφημεριδα βημα, φυλλο της κυριακης αμεσως μετα τα σαββατιατικα εγκαινια του μουσειου ακροπολης. εκανε αναφορα οτι ο ερντογαν επισκεφτηκε το μουσειο και μαλιστα συνομιλησε με τον καραμανλη για υφαλοκρηπιδα, ελληνοτουρκικα κτλ... ο ερντογαν δεν ηρθε ποτε στα εγκαινια του μουσειου!

2) γιωργος αυτιας: επι τριημερου "συνομιλουσε" με το βιντεο του ψωμιαδη λιγο πριν τις εσωκομματικες εκλογες στην ΝΔ...

να μην αναφερθω στους γιαννιωτες δημοσιογραφους επι των αθλητικων θεματων που κανουν το μαυρο ασπρο για να υπηρετησουν την ΠΑΕ...

οσον αφορα στις κριτικες τυπου τροκτικο εχω να πω τα εξης:
οι λογικες των ισων αποστασεων ή των ιδιαιτερων μεταχειρισεων που επικαλουνται ολο νοημα στα θεματα τους, θυμιζουν πιο πολυ κουςκουςαδικη ατακα σε μεσημεριανο παραθυρο παρα τεκμηριωμενο λογο.
για την ιστορια τα παιδια του Νιωτη και του Κουρακη ειναι πρωτα και κυρια ενηλικες με δικη τους προσωπικοτητα και συγκροτηση. οπως εσεις δεν ειστε "το παιδι του ταδε", ετσι και αυτα τα παιδια εχουν δικια τους αυτονομη προσωπικη πορεια. μην σας φανει περιεργο εαν εχουν και αντιθετες απο τους γονεις τους αποψεις. για τα παιδια του νιωτη που μπορω και γνωριζω, οφειλω να σας πω οτι εχουν απορριψει τον πατερα τους εδω και χρονια γιατι ετσι τους επεβαλλαν οι επιλογες της ζωης τους. μην σας ακουγεται παραξενο, δεν συμβαινει και σπανια τα παιδια να ειναι τσακωμενα με τους γονεις ή τα παιδια αποκυρηγμενα απο τους γονεις.
για την ιστορια, τα παιδια του Νιωτη συνελεφθησαν στο Ρεσαλτο στο Κερατσινι την 5/12 στα πλαισια των προληπτικων συλληψεων του Χρυσοχοιδη, κρατηθηκαν με φαιδρο κατηγορητηριο για 4 ημερες μαζι με τους συντροφους τους και αφεθηκαν ελευθερα μονο μετα την καταβολη εγγυησης 5000 ευρω. για να λεμε τα πραγματα οπως εχουν...

οσον αφορα στις ερωτησεις του fon7 εχω να του πω: να παμε για τσιπουρακια και να συζητησουμε για τη βια, την εκμεταλλευση, την καταπιεση, για την αναγκαιοτητα ή μη αντιδρασης - αντιστασης, για τις κοινωνικες ταξεις και τα αντιτιθεμενα συμφεροντα τους, για τους διαδηλωτες, για το ρολο της αστυνομιας, τον ρολο της εργασιας, την μειωση του βιοτικου επιπεδου απο τα μετρα της εκαστοτε κυβερνησης κτλ κτλ, διοτι η ερωτηση σου δεν απαντιεται μονολεκτικα ή περιεκτικα σε 2 γραμμες. διοτι ψαχνομαστε και διαβαζουμε και αναλυουμε τον κοσμο για να μπορουμε να εχουμε μια εκ βαθεων θεωρηση των πραγματων και οχι μονολεκτικους μυρικασμους "εξυπνων ατακων" που ακουσαμε δεξια κι αριστερα...

στειλε πμ πασια μου εαν εισαι γιαννινα!!
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Το πήγες πολύ μακριά το θέμα...Και συζήτηση σε όλα αυτά και με τσίπρα μαζί πάει...

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ Ζ. ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Α’ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
19.03.2010

"Στις 11 Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη, έγινε η σύλληψή μου από τις αστυνομικές δυνάμεις καταστολής. Το αίσθημα της ελευθερίας και το δικαίωμα του διαδηλώνειν κόπηκε με μιας με μένος κι βία από πάνοπλο αστυνομικό των ΜΑΤ, αφού του έχει δωθεί το δικαίωμα αυτό. Αφορμή της σύλληψης η συμμετοχή σε διαδήλωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων του εργαζόμενου και μη, πολίτη, έχοντας περίεργο κούρεμα και σακίδιο. Αιτία ο παραδειγματισμός.
Στην χούντα έσκιζαν με μαστίγιο τα πρόσωπα των εφήβων σπουδαστών μέσα και έξω από την νομική...

σχολή. Τώρα, με την ίδια βαρβαρότητα, η ¨σοσιαλιστική¨ κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας όλα της τα μέσα σκίζει και μαστιγώνει τις ζωές των ανθρώπων που έχουν μοχθήσει, εκείνων που μοχθούν και εκείνων που αντιστέκονται και δεν φοβούνται να υπάρχουν, με βίαιες οικονομικές και τρομοκρατικές πολιτικές.
Την πολιτική ευθύνη της παράλογης σύλληψης υποχρεούται να την αναλάβει το κράτος. Η καθολική πολιτική αντίδραση που εκφράστηκε μέσα από το κύμα διαμαρτυρίας, αποδεικνύει ότι η κοινωνία αντιστέκεται. Κι αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό για ’μένα, που συνειδητά επέλεξα να παραμένω ανένταχτος. Το κράτος ζητά την ανυπαρξία μας και φοβάται την ύπαρξή μας.
Δεν είναι τόσο η δική μου περίπτωση προφυλάκισης, όσο τα αλλεπάλληλα παραδείγματα ψευδών κατηγοριών που αναδεικνύουν και αποδεικνύουν την προσπάθεια του κράτους να τρομοκρατήσει και να ταπεινώσει τον κάθε άνθρωπο που υπερασπίζεται τα δικαιώματά του, όσο και να αποθαρρύνει τον οποιονδήποτε άλλο διανοηθεί να τα υπερασπιστεί, δημιουργώντας κοινωνίες άβουλες που δεν θα αντιδρούν και δεν θα διεκδικούν.
Ευχαριστώ όσους αγωνίζονται για την αποφυλάκισή μου τόσο από την αρχή όσο και κατά την διάρκεια, από πραγματικό ενδιαφέρον, μακριά από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες, είτε συμφωνώ με τις μορφές είτε όχι, γιατί δεν νιώθω ότι αυτό που είναι κρίσιμο αυτή την στιγμή είναι να συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους εκδηλώνεται αυτή η αλληλεγγύη, όσο να κριθεί το ίδιο το κράτος για τις πράξεις του.
Λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά, συνεχιστές στην προσπάθεια για απελευθέρωση των κρατουμένων και της σκέψης.
Από τα κρατητήρια στην ΓΑΔΑ, γραμμένος στους κίτρινους τοίχους όπου υπάρχουν ακόμα ξεχασμένοι κρατούμενοι για μέρες και μέρες μέσα σε άθλιες συνθήκες.
Χρυσό κλουβί, υγρό κλουβί, λίγο το νοιάζει το πουλί.

Μάριος Ζ.

Υ.Γ. «Απ΄ όσα παρέχει η σοφία για την ευτυχία της ζωής συνολικά, το κατά πολύ πιο σημαντικό είναι η απόκτηση φίλων» - ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ."