Με τον ΠΑΣ του ΧΒ φετος αηδιασαν παρα πολυ μεγαλη μεριδα κοσμου και αυτο ειναι γεγονος,οσο και να προσπαθειτε για να μας πεισετε για το αντιθετο...ε δεν γινεται αυτο να πουμε!!!ε οτιδηποτε και αν πουμε κατευθειαν μην θιξουμε την καθαροτητα του ΠΑΣ μας,ειναι γνωμη που υπαρχει και πρεπει να το σεβαστειτε ΤΕΛΟΣ!!
Εγώ ayuto δεν έχω καμία πρεμουρα να πείσω κανέναν για τίποτα. Το οτι ο ΧΒ πρέπει να φύγει το πιστεύω και γω, αλλά είναι άλλο θέμα. Χωρίς να θέλω να πείσω κανέναν για τίποτα θα σου πω πως είδα τα ματς με πανιώνιο και Βέροια, απαντώντας και στον μπακουλιέρο που έγραψε:
Βλέπεις στημένα τα άλλα ματς, χωρίς να διαφωνούμε απαραίτητα και όταν λέμε κάτι το ματς με τη Βέροια, με τον Πανιώνιο, ότι παίξαμε χαλαρά κτλ. είμαστε γραφικοί, δεν γίνονται έτσι αυτά στο 90 κτλ.
Το ματς που βρωμάει είναι το τελευταίο περσινό 1-2 στα πλέι οφ
1. Το ματς πανιώνιος-ΠΑΣ 2-0 παιζόταν σε λογικότατες αποδόσεις (1,80-2,00 ο άσος) πριν αρχίσει. Ξεκινάει το ματς και μέχρι το 22' το ματς παιζόταν στο μισό γήπεδο με τον ΠΑΣ να επιτίθεται. Στο 22' κερδίζει φάουλ ο Πανιώνιος έξω από την περιοχή. Όσο και να θέλει κάποιος να με πείσει για το αντίθετο, δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψω οτι ο Κολοβός έχει συνεννοηθεί με τον Ακόστα και το Γιάκο να ανοίξουν το τείχος (και όχι τ
οίχος που είχα γράψει τότε), αλλά είναι και συνάμα τόσο εύστοχος για να σκοράρει. Το ματς τελειώνει με περισσότερες τελικές για τον ΠΑΣ, κόκκινη στο Τζημοπουλο και δεύτερο γκολ του πανιωνίου όταν ανέβηκε ο ΠΑΣ να σκοράρει.
2. Το ματς ΠΑΣ-Βέροια 0-1 το έχω περιγράψει πολλές φορές. Η Βέροια έχασε μια ευκαιρία στο 25 και ξαναπάτησε περιοχή στο 93 που σκόραρε. ο ΠΑΣ ήταν κάκιστος στο Α ημίχρονο, ανέβηκε όμως στο Β. Πίεζε συνέχεια απο το 50 μέχρι το 80. Δεν μπορώ να πω πως έχανε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά ποτέ δεν έχασε κλασσικες ευκαιρίες στο Β γύρο που επιτίθεται μόνο με γιόμες. Στο 80 ο Πετράκης αλλάζει τον κουρασμένο Ακόστα και βάζει το Σονγκό που έπαιζε στη Γλυφάδα (τάβλι?) με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει ενωμένες τις γραμμές. Και εκεί σταμάτησε να επιτίθεται ο ΠΑΣ. Το έφαγε στο τέλος, αλλά δεν είναι έτσι τα στημένα ματς. Το ματς έδινε 1,65 στον άσσο πριν ξεκινήσει και ανέβηκε λίγο στο 1,75. Έχει συμβεί χιλιάδες φορές στο στοίχημα. Σϋμφωνα με κάποιον φίλο του φόρουμ που παρακολουθύσε το λάιβ, στο 85' του ματς οι αποδόσεις ήταν 8 ο άσος, 1,35 το Χ και 12 το διπλό, δηλαδή απόλυτα φυσιολογικές για ματς που είναι στο 0-0, όπου σε αυτές τις περιπτώσεις ο μπουκ κατεβάζει το Χ στο τέλος και δίνει περισσότερες πιθανότητες στο φαβορί.
Έτσι είδα εγώ αυτά τα ματς. Καμία σχέση με τις σημερινές ομορφιές που περιγράφω παραπάνω.