Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

1-0
9 (22.5%)
2-1
5 (12.5%)
0-0
1 (2.5%)
1-1
7 (17.5%)
0-2
8 (20%)
1-2
1 (2.5%)
0-1
0 (0%)
άλλο ?
9 (22.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 40

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 06 Απρ 2014 12:15

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - γαύρος (33η)  (Αναγνώστηκε 45146 φορές)

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ - γαύρος (33η)
« Απάντηση #150 στις: Δευ 07 Απρ 2014 13:36 »
Να ξεχωριζουμε τα πραγματα και τις καταστασεις
Η νικη ειναι τεραστια οχι γιατι σωθηκαμε <αυτο ειχε γινει εδω και καιρο>
Αλλα μονο και μονο γιατι κερδισαμε τον οσφπ μετα απο 28 χρονια
Αυτο θα μεινει τελικα στην ιστορια και ειχε πολυ καιρο να γινει
Σιγουρα δεν μου αρεσε που ο οσφπ εσπαγε πλακα κατα καποιο τροπο
Εγω ειχα πει οτι δεν κερδιζουμε με τιποτα, αλλα ειχα αναρρωτηθει και ποιες θα ειναι οι διαθεσεις του γαυρου
Τη στιγμη που μιλαμε ο οσφπ ειναι σχεδον υπο διαλυση και αν αποκλειστει στο κυπελλο ο μιτσελ πιθανον να φυγει
Εχει χασει σχεδον ολα τα ματς τον τελευταιο καιρο και η ψυχολογια τους ειναι τραγικη
Αλλα ακομα και ετσι δεν κατεβασε ομαδα σοβαρη στο χτεσινο ματς
Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο τη νικη, αλλα δεν μπορω να την χαρω οσο θα ηθελα με την καρδια μου
Εγω θελω να παιζουνε οι βασικοι των 2 ομαδων με 50-50 διαιτησια και να κερδιζω
Ειναι ΜΕΓΑΛΗ νικη ομως οπως και να εχει
Το θεμα ειναι να γινουνε σωστες κινησεις τους επομενους 4 μηνες ετσι ωστε να ξανακανουμε τετοιες νικες και του χρονου
Ασχετα με τα προβληματα των αντιπαλων

Ποια αρρωστημενα μυαλα βγαλανε χτες μβπ τον βελλιδη?
Ποσο επρεπε να κερδισουμε για να βγει καποιος αλλος?  4-0?

Η αυτου μεγαλειοτης ειπε σε δηλωσεις οτι χαλασε ο προγραμματισμος περυσι μετα την αιφνιδιαστικη αποχωρηση χριστοπουλου και γι αυτο δεν μπορεσαμε φετος να παμε καλα
Οταν ρωτηθηκε τι υποσχεση μπορει να δωσει στον κοσμο για του χρονου γυρισε αναποδα το ματι του, σφιχτηκε το στομαχι του και απαντησε γενικα
Ο θεος να βαλει το χερι του για του χρονου μπας και δουμε καπως ικανοποιητικο ποδοσφιαρο

Ο οφη χτες εκανε αυτο που θα επρεπε να κανουνε ολοι απο την αρχη μεχρι το τελος του πρωταθληματος
Το αυτονοητο δηλαδη
Αυτη η εικονα με τον σαπιντο στα χερια των οπαδων να πανηγυριζουνε ολοι μαζι σαν να πηρανε το κυπελλο< καμια φορα δεν ξερεις> ειναι ολα τα λεφτα
Ειναι αναλογικα αυτο που συνεβη περυσι με τον χριστοπουλο και τον ΠΑΣ
Ανθρωποι νεοι σε ηλικια με γνωσεις,ορεξη φιλοδοξια,νεες ιδεες  και αγαπη για το ποδοσφαιρο καταφερνουνε να συσπειρωσουνε πολλους αλλους γυρω τους και να δημιουργησουνε κλιμα οικογενειας στην ομαδα

Τη στιγμη που μιλαμε δεν πιστευω οτι ογιος και αναστασιαδης ειναι οι ιδανικοι για να ερθουνε στον ΠΑΣ
Μιλαω για προπονητες που περασανε με επιτυχια απο την ομαδα
Ουτε νομιζω οτι σκεφτεται και κανεις να τους φερει παλι
Ο πρωτος εχασε την ευκαιρια το 2009 οταν δεν του τη δωσανε, ο αλλος ειναι στη δυση της καριερας του ολοφανερα και ειναι κουραστικος οσο δεν παει κατα τη γνωμη μου
Ο χριστοπουλος ειναι η καταλληλη επιλογη για να ξαναγυρισει και να γραψει νεες σελιδες με την ομαδα
Αλλιως δεν ξερω τι μας ξημερωνει

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 07 Απρ 2014 13:37 »
Παράθεση
Η χαρά και τα παράπονα του Χριστοβασίλη

Ικανοποιημένος από τη σωτηρία της ομάδας αλλά και στεναχωρημένος από τη μικρή προσέλευση του κόσμου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΣ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χριστοβασίλης.

«Το ευχάριστο είναι ότι σώσαμε την κατηγορία, σίγουρα ξεκινήσαμε με άλλους στόχους, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλκαμε, κρατάμε τουλάχιστον το σημερινό αποτέλεσμα. Σωθήκαμε και τώρα βάζουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Εγιναν λάθη που μας έφεραν ως εδώ, ευτυχώς που κερδίσαμε σήμερα γιατί τα άλλα αποτελέσματα θα ήταν καταδικαστικά για μας» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣ και συμπλήρωσε με νόημα: «Θέλω να πω εδώ ότι δεν μπορούμε να παίζουμε με τον Ολυμπιακό για την παραμονή μας και το γήπεδο να έχει δύο χιλιάδες κόσμο».
sentragoal.gr

Παράθεση
To πανό της 35ετίας (pic)

http://www.soccerplus.gr/article/45395-pano-diamartyrias-ton-opadon-toy-pas-giannina

Δείτε τι ανάρτησαν οι Γιαννιώτες χθες στο γήπεδο.

Πριν το ματς.

Μετά;
dikisports.blogspot.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Δευ 07 Απρ 2014 16:27 »
Βρε κοίτα να δεις που κάτι χοντρά τυπάκια κάνανε τον ΠΑΣολέ , που είναι απ' τους "αυθεντικότερους" οπαδούς να έχει προκατασκευασμένες χαρές...
Παράθεση
7/11 αναπληρωματικοί, μαρκαρίσματα με τα μάτια, 82% κατοχή σε ένα σημείο στο Β' ημίχρονο με tiki-taka χωρίς εκδήλωση τελικής προσπάθειας.

Όσο για εμάς, οι 14 επιτυχημένες πάσες πρέπει ενδεχομένως να αποτελούν ένα απ' τα μεγαλύτερα ρεκόρ του προέδρου! Άλλαξε 14 πάσες σε ματς που κέρδισε 2-0.  8)
Κι αυτό λέει πολλά και για τη δουλειά που γίνεται απ' το Πετράκη.

Η άποψή μου είναι ότι χαιρόμαστε, ως άλλοι ιθαγενείς, με τα καθρεφτάκια που μας φέρνει ο Κολόμβος και δεν κάνουμε τίποτα για να προστατέψουμε τη "γη" μας.

"Καλύτερα να πέφταμε ξανά στη Football League,
παρά 40 χρόνια τσάτσος Πρωταθλητή".
Ρ. Φεραίος   :-?

Το ποστ του PASari τα λέει όλα , συνοπτικά κι ωραία.
Δε θέλω να αναλύσω τίποτα περισσότερο... όποιος είδε το ματς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Χοντρέ βάγερε. :)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 07 Απρ 2014 16:36 »
Tι εγινε χαλαστηκε ο Χρηστοβασιλης με την προσελευση των φιλαθλων στο γηπεδο???????

Συνεχισε ρε τις ιδιες @@@@,και μην δινεις εξηγηση για τιποτα....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 07 Απρ 2014 16:47 »
Την νίκη την πανηγύρισα στο πανηπειρωτικό με την Κ-20.Καλά μείναμε στην Α εθνική.Οκ χαρήκαμε αλλά φτάνει.Οργάνωση για την νέα χρονιά με προπονητή (πχ Χριστόπουλος) για κάτι καλό.Προσοχή στους νεαρούς παίχτες μας.
Από εκεί και πέρα ας το βουλώσουν τα κομπλεξικά της επαρχίας.Ακόμα περισσότερο τα ντόπια και γειτονικά κομπλεξικά.Τραβάτε γιαννιώτες να τους υποστηρίξετε.Την πόλη σας βρίζανε.Μια φωτό του πετάλου και δίπλα παιχνίδι γεωγραφίας των «πειραιωτών».

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 07 Απρ 2014 16:58 »
(Ολα μαζί σ' ένα ποστ τα πασλεμωτά γιατί έχουμε και δλειά)

- Για του χρόνου θα τα αλλάξουμε όλα. Θα φέρουμε διευθυνταράδες, στελεχάρες, παιχταράδες, προπονηταράδες, θα φτιάξουμε νέα γήπεδα, νέα προπονητικά, θα πάμε ευρώπη ξανά, μπλα μπλα μπλα και τα λοιπά και τα λοιπά και θέλουμε τον όχλοκόσμο κοντά.
- Ολα όσα είπε o πρόεδρος και μετέφεραν άλλα αντί άλλων οι γνωστοί πολέμιοί του.
- Στην Α με κάθε τρόπο, δεν ενοχλούμε τα βουβάλια για ψηλά, από τηλεοπτικά-χορηγίες τα νέα μπάτζετ και τα χρέη τα παλιά, σε ότι μπορούμε τζάμπα και κέρδη από πωλήσεις παιχτών.
- Αυτά θα ήθελαν να έχει πει οι γνωστοί γιαννενάρες, δεν τους έκανε όμως την χάρη..
- 9% άνοδο σε σημερινό γκάλοπ ο υποστηρικτής του Σαμαρά, Καχριμάνης, μετά την φωτογραφία με τον mvp που ανέδειξαν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι τύπου Ρίβα-πόσο κάνει του Σαβιόλα το ποδάρι.
- Θα ήταν 10% αν ο υποψήφιός του Βασιλάκης, σχολιάζοντας χτες τη διατησία, δεν ανακάλυπτε πέναλτυ σε βάρος μας.
- Ευτυχώς που είχαμε limit up στο ψιλοκομμένο τουμπεκί ηγετικού στελέχους γιατί θα μπορούσε να είναι και 10% πτώση..
- Καλή επιτυχία στον Καρδινάλιο που κατεβαίνει υποψήφιος με τον 2ο νέο κι άφθαρτο πολιτικό υποστηρικτή του Σαμαρά, Γκόντα, για να σιάξει καλά τον τόπο.
- Πάνω από την ευρωπαία Ξάνθη και τον τιτλούχο Αρη η ομάδα μας στη βαθμολογία Β' γύρου, πιστώνεται και αυτό το ρεκόρ στον πρόεδρο κι ας μη τα λέν και γράφουν οι "αντικειμενικοί".
- Απαξίωσε τη νίκη παιδιών και προπονητή και στεναχώρεσε τον πρόεδρο γνωστός Γιουροβιζιονομανής.
- Ελπίζουμε τουλάχιστον να πήγε γήπεδο να του καταβάλει τον οβολό του και να μη τούδωσε 2πλή στεναχώρια.
- Εξαλλα πανηγυρίστηκε η νίκη, όχι από όλους βέβαια, οι εχθροί είπαν πως τους έπιασε μελαγχολία συγκρίνοντας τα συναισθήματά τους με εκείνα της νίκης στο κύπελο το '07.
- Πρόβλημά τους φυσικά..
- Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, στόχος είναι η 7η θέση.
- Ευχή όλων του χρόνου ο πρόεδρος να κάνει την υπέρβαση και να φάει απ τα μεγαθήρια Ατρόμητο/Τρίπολη την 4η θέση.
- Οι γνωστοί γκρινιάρηδες ξέρουμε από τώρα τι θα πουν, πως του χρόνου πέφτουν 4 κι όχι 3..
- Οι πιό αισιόδοξοι από αυτούς θα μιλήσουν πάλι για αυτονόητα, με 3 προπονητές, μίνι καρδιοχτύπι κι 8η-9η-10η θέση.
- Τα ίδια είπαν και για φέτος, κι όπως είναι φυσικό θα διαψευστούν και του χρόνου, όπως και φέτος..
-Οι λινάτσες είναι για τους δρόμους και τους απεργούς, δεν έχουν θέση στα γήπεδα από οπαδούς.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 07 Απρ 2014 17:23 »
Δυστυχώς πολλά και διάφορα που έχουν συμβεί , ''συμβεί'' , ειπωθεί , κλπ . ''δηλητηρίασαν'' την χθεσινή νίκη .Έως έναν βαθμό απολύτως δικαιολογημένα . ΄Εως έναν βαθμό όμως ! Μέχρι εκεί .

Ναι , ο Μίτσελ έκανε αλλαγές , πράγμα απολύτως φυσιολογικό . Έβαλε κάποιους νεαρούς ( εάν όχι εχθές , πότε ???) και κάποιες μεταγραφές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ( εάν όχι εχθές , πότε ???)

Ναι , εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το σχήμα αυτό δεν είχε καμία συνοχή , και οι πάικτες που έπαιξαν δεν έδειξαν ιδαίτερο κίνητρο και πάθος ( εξ 'ου και ο εξάψαλμος στο τέλος από τον Ισπανό ) .

Ναι , είχαν 80% κατοχή χωρίς πολλές κλασσικές ευκαιρίες , ότι δηλαδή έγινε και με τον ΠΑΟΚ των 10 παικτών πριν λίγες μέρες , ή με τον ΠΑΣ στον πρώτο γύρο !

Και φυσικά ναι , ο ΠΑΣ έδειξε υπέρμετρο πάθος για την νίκη , είχε απόλυτη αυτοσυγκέντρωση , και φυσικά και ΤΥΧΗ .

Αλλά ΟΧΙ , τα ''δεύτερα'' του Ολυμπιακού δεν είναι τα...οποιαδήποτε  ''δεύτερα'' , εκτός και εάν βλέπω εγώ διαφορετικά τον Σαβιόλα , τον Κάμπελ , τον Ιμπαγάσα , τον Μανωλά , τον Μανιάτη , τον Ρομπέρτο , τον Βαλντεζ .

Και τέλος , ΟΧΙ , δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα του ...Θεοδωρίδη να κλείνει πονηρά το μάτι στον ...Σαβιόλα , ή του Μίτσελ να κάνει ... νοήματα στον Ιμπαγάσα πριν τον ρίξει μέσα .

Αυτά ...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 07 Απρ 2014 18:41 »
Εχθες με την νίκη επι του γαύρου αποδειξαμε οτι είμαστε παραρτημα του βαζελου.
Εγω έτσι είδα το 2-0.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 07 Απρ 2014 19:31 »
Παράθεση
Αλλά ΟΧΙ , τα ''δεύτερα'' του Ολυμπιακού δεν είναι τα...οποιαδήποτε  ''δεύτερα'' , εκτός και εάν βλέπω εγώ διαφορετικά τον Σαβιόλα , τον Κάμπελ , τον Ιμπαγάσα , τον Μανωλά , τον Μανιάτη , τον Ρομπέρτο , τον Βαλντεζ .
..

Κι εμέις με τα δευτερα παιζαμε...
Αυγενικού, Κρητικός, Μπέριος, και αλλαγή δεν ειχαμε!!

Το συμβόλαιο του Αυγενικου ειναι  δεν ειναι 20 χιλιαρικα, του Σαλιγακα μαλλον το διπλάσιο..

Τεραστια νικη, θα γραφει στην Ιστορία.
Ολα τα αλλα ειναι απλά για κατανάλωση. :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 07 Απρ 2014 19:44 »
Σε κάποια φάση χτες κάποιος θκόζ μας τράβηξε τ φανέλα του Σάλιαγκα και έτσι ξεμπλέτσωτος που ήταν μεταμορφώθηκε σε γυμνοΣάλιαγκα!
μουαχαχαχαχαχαχααχχαχ :P :P

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 07 Απρ 2014 20:25 »
Ρε Λέμο, παραλίγο να κατρηθώ ρε πστ μου...
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 07 Απρ 2014 21:17 »
Σε κάποια φάση χτες κάποιος θκόζ μας τράβηξε τ φανέλα του Σάλιαγκα και έτσι ξεμπλέτσωτος που ήταν μεταμορφώθηκε σε γυμνοΣάλιαγκα!
μουαχαχαχαχαχαχααχχαχ :P :P

κρίμα αυτό το παιδί... όσο σκέφτομαι το τι θα ακούει μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια. Και γι'αυτό θα φταίει πάντα ο πατέρας του.  :joker:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 07 Απρ 2014 21:19 »
7/11 αναπληρωματικοί, μαρκαρίσματα με τα μάτια, 82% κατοχή σε ένα σημείο στο Β' ημίχρονο με tiki-taka χωρίς εκδήλωση τελικής προσπάθειας.

Όσο για εμάς, οι 14 επιτυχημένες πάσες πρέπει ενδεχομένως να αποτελούν ένα απ' τα μεγαλύτερα ρεκόρ του προέδρου! Άλλαξε 14 πάσες σε ματς που κέρδισε 2-0.  8)

Η άποψή μου είναι ότι χαιρόμαστε, ως άλλοι ιθαγενείς, με τα καθρεφτάκια που μας φέρνει ο Κολόμβος και δεν κάνουμε τίποτα για να προστατέψουμε τη "γη" μας.

Με συγχωρείται Κ/ε... όταν φταίνε τα κοράκια τους βάζεις στην άκρη και μιλάς για "ποδόσφαιρα", όταν δεν σου "πάνε" τα ποδόσφαιρα το γυρνάς στους θούριους... καλά κάνεις.

Αλλά, εγώ σε καταλαβαίνω, γιατί είσαι σαφής στις διατυπώσεις σου...

Ρε  PASaris εσύ ήσουν ο άλλος που πουλούσε με τον Κολόμβο  καθρεφτάκια στους ιθαγενείς?
Και δεδομένου ότι με αγνοείς ως συνομιλητής …
Καλύτερα να μην απαντήσουμε καθόλου.
Όπως λ.χ. κάνω εγώ με τα ποστ του New Pas Pas, που επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε, δεν τα σχολιάζω.
… δε μου λες αγόρι μου, πόσες πάσες χρειάζεται η μπάλα για να πάει στο πλεκτό ή δεν σε ενδιαφέρει το πλεκτό?
Από τη λίγη μπάλα που γνωρίζω, όλη δουλειά γίνεται για "αεριστεί το πλεκτό".

1-0   … αφήνω  το καλοχτυπημένο κόρνερ… με τα εφέ καπνού να επηρεάζουν ενδεχομένους οπτικά  όλους τους φαση-ανούς  που είναι “man to man” στα καρέ… κεφαλιά και γκολ…

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός, η ψυχρολουσία που επιφέρει συνεχή τουρτούρα στον παθόντα…

2-0… 6 ΠΑΣες από το ημικύκλιο της Μ.μ., ως το σουτ-γκολ… έχασε ο Τσουκαλάς, κέρδισε Κρητικός…  Κρητικός- Ντάσιος,  Ντάσιος-Κολοβέτσιος, Κολοβλετσιος-Κρητικός, Κρητικός-Ίλιτς, Ίλιτς-Ντάσιος (ελεύθερος), Ντάσιος – (γλιστράει ο γαύρος) Βίλα στην κατάλληλη θέση… γκολ.

Συγχαρητήρια στον Αρχηγό για την “σΠΑΣε πίσω διαγώνια”… και στα παιδιά που έδειξαν καλή λειτουργία στα πίσω (σφιχτή ζώνη) – μπρος (αντεπίθεση) γυρίσματα…
Ο Γαύρος απείλησε με αρκετά αιφνίδια σουτ… αλλά σύστημα διείσδυσης στην άμυνά μας δεν κατάφερε να εφαρμόσει.
Έχεσα εγώ την κατοχή της μπάλας από το Γαύρο… μΠΑΣ και πρέπει να το ξαναδούμε το ματσάκι, πιο επισταμένα???

Νομίζω ότι είναι καιρός να μπει ο κάθε Σάλιαγκας στη φριτέζα... δεν είναι Κωλοφαρδία, είναι Φανέλα.

Υ.Γ.: Το είχα πιστέψει και μου φτάνει το "checking" στην προϊστορία  :mono: άλλωστε Απρίλης ήταν χτες... 

Με ανησυχεί το γεγονός... που ο  75% κατοχή μπάλας Γαύρος, με το δύστοκο "1-0" ανέβασε κατακόρυφα το "πρεστίζ" του Άρη Μπάρτσα...
(...)
Χαλαρά 2 στα 2... αλλά μπορεί και να τις κάνουν 33ς τις Αγωνιστικές

(...)
Στο διάστημα αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή, με κλειστές άμυνες στο μέσο και απόλυτο έλεγχο στις πλάτες, για να μη φέρεις τον αντίπαλο σε φάση μέσα στα καρέ... με επικίνδυνες κόντρες και ευκαιρίες για μπαίναλτυ.
(...)
Ο ΠΑΣ μπορεί να πάρει καθαρό αποτέλεσμα από νωρίς και να το κρατήσει... και άντε μετά ας τολμήσει να πει κανένας ότι, πέρσι δεν το είχατε ανάγκη και δε σας το δώσανε... σημειωτέον ότι αυτοί που πάνε στην 9-6άδα τρώνε πάνω από 4 τεμάχια.

Και μη μου πεις ότι αισθάνεσαι ξανά μαλάκας που κάθισες  να δεις αυτό το αίσχος, όπως με το Βάζελο… ανεξάρτητα από την “εκπληρούμενη προφητεία” σου για τον χαρακτήρα μου και την ακατανόητη γραφή μου…  σε θεωρώ γνήσιο τέκνο του ΠΑΣ.
"Εκείνος που πονά καταλαβαίνει... Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο, μη μιλάς, θα φύγω σ’ ένα τέταρτο." (Γ. Βαρθακούρης)

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 07 Απρ 2014 21:56 »

Κάποτε σ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου η εθνική ομάδα της Ελλάδας κέρδισε το κύπελλο με 7 σουτ , μετά από 50 - 100 χρόνια κανένας δε θα το θυμάται αυτό , όλοι όμως θα θυμούνται ότι υπήρξε κάποτε πρωταθλήτρια Ευρώπης !

ρε Κλεάνθη πραγματικά περίμενες να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό με κατοχή μπάλας και πολλές τελικές ! δε γίνονται αυτά , ακόμα και στο πιο ψηλό επίπεδο τα φαβορί μένουν πολλές φορές εκτός από ομάδες που παίζουν όπως ο ΠΑΣ χθές ! Δε νομίζω να πίστεψε κανένας ότι γίναμε ξαφνικά καλύτερη ομάδα απ το γαύρο , αν καίγονταν βαθμολογικά τα παιδιά του Πειραιά εννοείται ότι θα το παίρναν το ματσάκι με οποιονδήποτε τρόπο ! Κάτσε κ απόλαυσέ το και μην βλέπεις φαντάσματα θα περάσουν κάμποσα χρόνια μέχρι να τους ξανακερδίσουμε , θα περάσουν κάμποσα χρόνια μέχρι να τους ξαναφωνάξουμε   που-τσα απ το 75 μέχρι το 90 , θα περάσουν κάμποσα χρόνια για να δούμε στο 12 το σκορ στο 2-0 και τον αρχηγό μας παραμορφωμένο στο πανηγυρισμό !

Καλύτερα κάθε χρόνο να σου δίνετε η ευκαιρία να απολαμβάνεις την ηδονής της νίκης παρά 40 χρόνια Εύοσμους Πόλυκαστρα Λύκους αρκούδες και λιοντάρια !

αντι-ΟΦΗ

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 07 Απρ 2014 22:25 »
Προσυπογράφω, βεβαίως, τα γραφόμενα του φίλτατου αντι-ΟΦΗ, σαν άλλος Λάκης Στεργίου.

ΠΟΤΕ ξανά σε άλλη κατηγορία.
Ειδικά έτσι, σκόρπιοι κ τρύπιοι, όπως είμαστε τώρα.

Μιλάτε λες κ η Β εθνική είναι κανα κρυστάλλο βοημίας.
Βρώμα κ σκατίλα είναι.
Κάνετε σα τίποτα παρθένες.
Λες κ δεν έχουμε παρπατήσει γύρω-γύρω απ' την κερκίδα στο Πολύκαστρο σε 10 πόντους λάσπη.

Μπορούμε να είμαστε μοναδικοί, μπορούμε να ξεχωρίσουμε, μπορούμε να πρωταγωνιστούμε, μπορούμε να είμαστε κ να φαινόμαστε καθαροί ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ.
Το κάναμε πέρσι.
Το κάνει ο όφις φέτος (κι ο αντι-όφις καθημερινά)

Επίσης, οι 14 πάσες, όταν παίζεις με το πρωταθλητή κ δεν έχεις καλά καλά σωθεί κ προηγείσαι 2-0 στο δεκατέσσερο είναι επίδειξη υψηλής τεχνικής κ ομαδικού πνεύματος.
Δε χρειαζόταν τόσες πολλές.
Ελπίζω, τουλάχιστον οι 10 να πραγματοποιήθηκαν πριν το 2-0.

ΠΟΥ - ΤΣΑ - ΠΟΥ - ΤΣΑ - ΠΟΥ - ΤΣΑ - ΠΟΥ - ΤΣΑ - ΠΟΥ - ΤΣΑ

Επειδή στα Γιάννενα ξέρουμε από καλό κλαρίνο, ειδικά όταν μας το παίζει ο "Θρύλε των κλαρίνων, ολυμπιακέ"

Υ.Γ. Μαύρη σελίδα η χθεσινή για την ιστορία της ομάδος. Η πεθαμένη η γιουνάητεντ τους έριξε τρια, ναούμε, κι εμείς μόνο δύο. Και χαιρόμαστε. Αιδως.

Υ.Γ.2 Να κάνει κάποιος ένα σκρηνσοτ με τα μούτρα του αρχηγού στον πανηγυρισμό του 2-0. #legend
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 07 Απρ 2014 22:36 »
Παράθεση
Να κάνει κάποιος ένα σκρηνσοτ με τα μούτρα του αρχηγού στον πανηγυρισμό του 2-0. #legend

Απίστευτος ο Αρχηγός!
Και ναι,οι συσπάσεις του προσώπου του και η πόρωση
που αποτυπώθηκε στην έκφραση του αποδεικνύει
ότι το ματς ήταν μιλημένο %-|

Χαλαρώστε μερικοί ρε παιδιά...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Δευ 07 Απρ 2014 23:00 »
λοιπον επειδη μας εχετε κανει τα παπαρια αεροστατα.......''αγαπητοι'' βαζελοι ,οπαδοι της ομαδας με τη τιμημένη ιστορια που γραφτηκε απο τη χουντομορταρία ,και λοιποι μαλακες.....

αν ο κοσμος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χαρακτηριζεται ως τσιρακι και πουτανακι του πειραια εξαιτίας του προεδρου του ,και τα οσα πανο σηκωνει τα εχετε μονο για ειρωνια...τοτε

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ,ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ,ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΔΩΝ.....

μη μπερδευετε τη πουτσα με τη βουρτσα!!στις πουτσες μαθατε ........θα μαθετε ποτε και στις βουρτσες?

υγ.ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ........ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ (για να φυγει ο καημος και απο τον φιλο μου τον deceiver)
υγ1.φιλε ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟ καλη τυχη να εχεις.
υγ2.οποιος ''αγανακτισμενος'' πασολες θελει να ''ταρακουνησει'' εστω λιγο τον προεδρο τοτε θα πρεπει να βρισκεται στο χαριλαου.εκεινος να παραπονιεται για προσελευση στους ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ (εισπραξεις) κι ο κοσμος να κανει καταληψη στο χαριλαου (εισπραξεις πελε)

τα λεμε
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Δευ 07 Απρ 2014 23:37 »
βαλτε tv1 πολυ θεατρο παλι!

ρε γελοτοποιοι αφηστε τα ξυδια για τις σαλατες και γινεται οπαδοι καποια στιγμη! αφηστε το υπαλληλικι!
κωλοτουμπες σημερα ε? ολη τη βδομαδα οι γαυροι ζητανε επισημα εισητηρια και δεν ειναι βαζελοι και σημερα επειδη κερδισες ξυδια μυδια και αρχ@@@. και ηρθαν οι χωριατες απτην υπολοιποι ηπειρο κτλ κτλ..
οχι οτι δν ειναι (χωριατες-κομπλεξικοι) αλλα εσυ εκει τι εισαι που μια ετσι κ την αλλη γιουβετσι?

ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
αλλα τι λεω ειναι γλυκα τα προνομια πασης φυσεως!
μπενετε και βλεπετε και γραφετε εδω με διαφορα nick δεν σας φτανει το προβοκατορικοsite σας!
αφηστε να χαρουμε αυτη τη νικη,ετσι οπως ηρθε τελοσπαντων,και μη μας ζαλιζετε λοιπον!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Δευ 07 Απρ 2014 23:45 »
(...)
αφηστε να χαρουμε αυτη τη νικη,ετσι οπως ηρθε τελοσπαντων,και μη μας ζαλιζετε λοιπον!

Τα εντός (...) δεν με ενδιαφέρουν, ούτε με ενδιέφεραν ποτέ (τα έχω εξαντλήσει εντός forum)...
... και αυτή τη φορά θα σου μιλήσω χωρίς παραβολές και παροιμίες...

εγω συμφωνω με τον ayuto οτι αν παρουμε το ματς κατι παιζει που βρωμαει παρα πολυ! κυριως λογω της εικονας που εχουμε δειξει σε ολο το 2ο γυρο,δεν πιστευω οτι ξαφνικα αναστηθηκες και θα νικησεις το γαυρο με το σπαθι σου!

αλλα θα συμφωνησω ακομα πιο πολυ με τον πρεβεζιανο οτι δεν στο δινει ο γαυρος και για το λογο που αναφερε για τους οπαδους του αλλα κ γενικα εικονας! εχασε φετος 3 ματς απο θεωριτικα καλες ομαδες,εμεις δν ειμαστε φετος καλη ομαδα θα ναι πολυ χτυπητο! θα μου πεις δεν το κανε με κερκυρα? το κανε! με μας δν θεωρω πως θα γινει κατι τετοιο!

βαθμους στον αρη ψαχτε! αλλιως...... προσευχηθειτε να νικησει ο πουρακιας!

Καλό Καλοκαίρι  :mono:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #170 στις: Δευ 07 Απρ 2014 23:47 »
Σέβομαι τη διαφορετικότητα των απόψεων και τις κατανοώ εν μέρει.
Δε μπορώ όμως, να τις αποδεχθώ.

Αρχικά, να πω ότι δεν είχα στόχο να τονίσω τόσο την κακή-μέτρια-όχι καλή(πείτε το όπως θέλετε) εμφάνιση του ΠΑΣ, αλλά την ανεξήγητα απαράδεκτη εμφάνιση του ΟΣΦΠ.
Το επιχείρημα "πότε θα βάλει τους νεαρούς, αν δεν τους βάλει σε τέτοια ματς" θα έστεκε αν βλέπαμε 1-2 μικρούς πλαισιωμένους απ' τους βασικούς παίχτες της ομάδας. Μόνο έτσι οι νεαροί θα εισαχθούν στην ομοιογένεια της ομάδας, όχι πλαισιωμένοι από μια ενδεκάδα ανάγκης, απλά για να μη παίξουν κάποιοι.
Τα υπόλοιπα, για μένα, είναι το τέλειο άλλοθι.(είναι κουρασμένοι, έχουν ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν ήθελαν να πάρουν κάρτες, είχε κακό καιρό, κυκλοφορεί Η1Ν1 και πάει λέγοντας...)

Πάμε στη Β' Εθνική.
Τη Β' Εθνική δε τη χρησιμοποιώ επειδή μ' αρέσει η ποιότητα του πρωταθλήματος και η καθαρότητα των ομάδων που συμμετέχουν. Τη Β' Εθνική τη χρησιμοποιώ σαν μια "τελευταία λύση" ώστε ο ΠΑΣ να μπορέσει να απαλλαγεί απ' το παρόν ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς στη δεύτερη κατηγορία δε θα υπάρχει το ανάλογο "κίνητρο" για να μείνει ο μεγαλομέτοχος.
Είναι ίσως μια ευκαιρία για προοπτική "επόμενης μέρας", γιατί με τις υπάρχουσες συνθήκες μόνο σκοτάδι φαίνεται στην άκρη του τούνελ.

Παράθεση
Μπορούμε να είμαστε μοναδικοί, μπορούμε να ξεχωρίσουμε, μπορούμε να πρωταγωνιστούμε, μπορούμε να είμαστε κ να φαινόμαστε καθαροί ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ.
Πετυχημένη και δοκιμασμένη συνταγή: Γιάννης Χριστόπουλος.
Αλλά μας αναγκάζει να είμαστε συνεπείς στα οικονομικά, ζητάει προπονητικά και μας χαλάει τα σχέδια.

Τέλος, ο καθένας έχει τις απόψεις του. Το πρόβλημα ξεκινάει απ' τη στιγμή που έχουν δηλητηριαστεί τα μυαλά μας.
Ίσως μερικοί είστε πιο συναισθηματικοί από 'μένα, κι εγώ ενδεχομένως πιο "αποστασιοποιημένος, μετά το περσινό κάζο.
Το θέμα είναι ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις(χρονιά "Ευρώπης") τόσο πιο απότομη είναι η πτώση.
Και δε φτάνει ότι πέσαμε μέσα σε λάσπες, αλλά δεν φαίνεται να κάνουμε και τίποτα για να βγούμε.

Μέχρι η ομάδα να μειώσει την απόσταση με το κόσμο και να αποτινάξει από πάνω της έμπρακτα κάθε είδους ρετσινιάς, εγώ τέτοιες νίκες δε μπορώ ούτε να τις χαρώ και ούτε και να τις πανηγυρίσω.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Δευ 07 Απρ 2014 23:54 »
(...)

Τα εντός (...) δεν με ενδιαφέρουν, ούτε με ενδιέφεραν ποτέ (τα έχω εξαντλήσει εντός forum)...
... και αυτή τη φορά θα σου μιλήσω χωρίς παραβολές και παροιμίες...

εγω συμφωνω με τον ayuto οτι αν παρουμε το ματς κατι παιζει που βρωμαει παρα πολυ! κυριως λογω της εικονας που εχουμε δειξει σε ολο το 2ο γυρο,δεν πιστευω οτι ξαφνικα αναστηθηκες και θα νικησεις το γαυρο με το σπαθι σου!

αλλα θα συμφωνησω ακομα πιο πολυ με τον πρεβεζιανο οτι δεν στο δινει ο γαυρος και για το λογο που αναφερε για τους οπαδους του αλλα κ γενικα εικονας! εχασε φετος 3 ματς απο θεωριτικα καλες ομαδες,εμεις δν ειμαστε φετος καλη ομαδα θα ναι πολυ χτυπητο! θα μου πεις δεν το κανε με κερκυρα? το κανε! με μας δν θεωρω πως θα γινει κατι τετοιο!

βαθμους στον αρη ψαχτε! αλλιως...... προσευχηθειτε να νικησει ο πουρακιας!

Καλό Καλοκαίρι  :mono:

ετσι πιστευα πριν δω το ματς! αλλαζουν ομως οι αποψεις αμα δεις το ματς και τα στατιστικα του γαυρου που ανεβασε καποιος (δεν θυμαμαι nick τωρα)

γιαυτο υπαρχει κ η πρωτη παραγραφο σαυτο που κανες ποστ για να μαστε κομπλε!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Δευ 07 Απρ 2014 23:57 »
Οι παγκίτες και οι μαγκίτες...

Παράθεση
Ο Ολυμπιακός με... κράμα από παγκίτες και ομάδα νέων παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ο ΠΑΣ Γιάννινα με το 2-0... κλείδωσε την παραμονή του στην κατηγορία!

http://www.gazzetta.gr/football/article/602510/pas-giannina-olympiakos-2-0-vids

Η gazzetta ζητάει μπαίναλτυ ή πέναλτι, πως το λένε...

Και οι παγκίτες... Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Βούρος (46' Ιμπαγάσα), Μανωλάς, Μανιάτης, Πελέ, Κάμπελ, Σάλιακας, Σαβιόλα (66' Φουστέρ) και Σέποβιτς (46' Βαλντές). %-|

Υ.Γ.: ΝΧ ρίξε λεφτά τη 1η χρονιά, για να σου πούμε φύγε την 3η :P ... δυστυχώς, το θέμα της διαδοχής είναι πολύ σοβαρό ανεξαρτήτως Κατηγορίας (υπήρξαν νύξεις αλλαγής Κατηγορίας για xyz! ακαθάριστους λόγους).

gazzetta ρίξε κάρβουνο...

Παράθεση
ΠΑΣ, ο... 5ος με Ολυμπιακό!
http://www.gazzetta.gr/football/article/602767/pas-o-5os-me-olympiako

Ο Βίλα με Φανέλα και ο Μανιάτης με πιτζάμα

Ποιος είδε το Βίλα και δεν προσκύνησε!

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Απρ 2014 00:23 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Τρι 08 Απρ 2014 00:37 »
Απλα να θυμισω, οτι ο γαυρος εκανε αμαν να κερδισει τον πεσμενο Αρη στο τηγανι και γενικα, εχει ενα μηνα που σερνεται. ....
 Κατα τ αλλα.... ΠΟΥΤΣΑ ΟΝΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Τρι 08 Απρ 2014 01:25 »
Παράθεση
Υ.Γ.2 Να κάνει κάποιος ένα σκρηνσοτ με τα μούτρα του αρχηγού στον πανηγυρισμό του 2-0. #legend

κι εγω θελω που δε το προλαβα.... :-?