Να ξεχωριζουμε τα πραγματα και τις καταστασεις
Η νικη ειναι τεραστια οχι γιατι σωθηκαμε <αυτο ειχε γινει εδω και καιρο>
Αλλα μονο και μονο γιατι κερδισαμε τον οσφπ μετα απο 28 χρονια
Αυτο θα μεινει τελικα στην ιστορια και ειχε πολυ καιρο να γινει
Σιγουρα δεν μου αρεσε που ο οσφπ εσπαγε πλακα κατα καποιο τροπο
Εγω ειχα πει οτι δεν κερδιζουμε με τιποτα, αλλα ειχα αναρρωτηθει και ποιες θα ειναι οι διαθεσεις του γαυρου
Τη στιγμη που μιλαμε ο οσφπ ειναι σχεδον υπο διαλυση και αν αποκλειστει στο κυπελλο ο μιτσελ πιθανον να φυγει
Εχει χασει σχεδον ολα τα ματς τον τελευταιο καιρο και η ψυχολογια τους ειναι τραγικη
Αλλα ακομα και ετσι δεν κατεβασε ομαδα σοβαρη στο χτεσινο ματς
Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο τη νικη, αλλα δεν μπορω να την χαρω οσο θα ηθελα με την καρδια μου
Εγω θελω να παιζουνε οι βασικοι των 2 ομαδων με 50-50 διαιτησια και να κερδιζω
Ειναι ΜΕΓΑΛΗ νικη ομως οπως και να εχει
Το θεμα ειναι να γινουνε σωστες κινησεις τους επομενους 4 μηνες ετσι ωστε να ξανακανουμε τετοιες νικες και του χρονου
Ασχετα με τα προβληματα των αντιπαλων
Ποια αρρωστημενα μυαλα βγαλανε χτες μβπ τον βελλιδη?
Ποσο επρεπε να κερδισουμε για να βγει καποιος αλλος? 4-0?
Η αυτου μεγαλειοτης ειπε σε δηλωσεις οτι χαλασε ο προγραμματισμος περυσι μετα την αιφνιδιαστικη αποχωρηση χριστοπουλου και γι αυτο δεν μπορεσαμε φετος να παμε καλα
Οταν ρωτηθηκε τι υποσχεση μπορει να δωσει στον κοσμο για του χρονου γυρισε αναποδα το ματι του, σφιχτηκε το στομαχι του και απαντησε γενικα
Ο θεος να βαλει το χερι του για του χρονου μπας και δουμε καπως ικανοποιητικο ποδοσφιαρο
Ο οφη χτες εκανε αυτο που θα επρεπε να κανουνε ολοι απο την αρχη μεχρι το τελος του πρωταθληματος
Το αυτονοητο δηλαδη
Αυτη η εικονα με τον σαπιντο στα χερια των οπαδων να πανηγυριζουνε ολοι μαζι σαν να πηρανε το κυπελλο< καμια φορα δεν ξερεις> ειναι ολα τα λεφτα
Ειναι αναλογικα αυτο που συνεβη περυσι με τον χριστοπουλο και τον ΠΑΣ
Ανθρωποι νεοι σε ηλικια με γνωσεις,ορεξη φιλοδοξια,νεες ιδεες και αγαπη για το ποδοσφαιρο καταφερνουνε να συσπειρωσουνε πολλους αλλους γυρω τους και να δημιουργησουνε κλιμα οικογενειας στην ομαδα
Τη στιγμη που μιλαμε δεν πιστευω οτι ογιος και αναστασιαδης ειναι οι ιδανικοι για να ερθουνε στον ΠΑΣ
Μιλαω για προπονητες που περασανε με επιτυχια απο την ομαδα
Ουτε νομιζω οτι σκεφτεται και κανεις να τους φερει παλι
Ο πρωτος εχασε την ευκαιρια το 2009 οταν δεν του τη δωσανε, ο αλλος ειναι στη δυση της καριερας του ολοφανερα και ειναι κουραστικος οσο δεν παει κατα τη γνωμη μου
Ο χριστοπουλος ειναι η καταλληλη επιλογη για να ξαναγυρισει και να γραψει νεες σελιδες με την ομαδα
Αλλιως δεν ξερω τι μας ξημερωνει