Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

1
1 (2.4%)
Χ
5 (11.9%)
2
15 (35.7%)
OVER
3 (7.1%)
UNDER
2 (4.8%)
Στα @@ μας
16 (38.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 42

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 13 Απρ 2014 11:56

Αποστολέας Θέμα: Άρης - ΠΑΣ (34η)  (Αναγνώστηκε 16020 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Άρης - ΠΑΣ (34η)
« Απάντηση #50 στις: Παρ 18 Απρ 2014 01:54 »
Αστείο από την στιγμή που δεν ταξιδεύουμε μαζικά ή δεν κάνουμε πράγματα στην κερκίδα, που θα "έπρεπε" αφού είμαστε τέτοιοι φίλαθλοι/οπαδοί, δε υφίσταται. Λυπάμαι, μάλλον το χιούμορ σου δεν είναι καλό.

Από τη στιγμή που δε γουστάρεις, δεν θα κρίνεις. Εσύ τον καναπέ, γιατί αυτόν έχεις (σ'αρέσει δεν σ'αρέσει), εγώ το γήπεδο. Έχουμε γεμίσει από τιμητές των πάντων...Οι απόψεις είναι σα τις κωλοτρυπίδες. Όλοι έχουνε από μία. Από τη στιγμή όμως που συνειδητά δεν ταξιδεύεις ή δεν έρχεσαι γήπεδο κάνεις λο και δεν μιλάς γι αυτούς που συνειδητά πάνε. Γιατί αυτόματα μου δίνεις το δικαίωμα να σε λέω καναπέ.

Ο κόσμος από την στιγμή που ξέρει, όπως λες, και δεν πράττει, είναι συνένοχος. Άμα περιμένει να τον βάλει σε σειρά βοσκός για να κάνει κάτι είναι μάζα και όχλος που απλώς άγεται και φέρεται. Η πόλη είναι μικρή οπότε άμα θέλεις ξέρεις και που θα μας βρεις, ενώ από την άλλη οι καφετέριες είναι πολλές...

Δεν με νοιάζει με ποιους είσαι κολλημένος. Δεν με απασχολεί. Πρόβλημά σου. Μερίδιο ευθύνης όμως για το πως έχουμε καταλήξει σαν φίλαθλοι/οπαδοί έχουμε όλοι. Εσύ γιατί προβάλεις τον καναπέ σα δικαιολογία και δεν κάνεις τίποτε άλλο, εγώ γιατί δεν καταφέρνω να σε πείσω πως η μάχη δεν κερδίζεται από τον καναπέ. Στην τελική ο Χ. Παρασκευαϊδης βρήκε και τα έκανε.

Καλό ξημέρωμα ύπνε και πες μας τι ώρα να σας πάρουμε τηλέφωνο....

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 18 Απρ 2014 02:20 »
θα κρινω,σαρεσει δεν σαρεσει και σενα,αμα το πας ετσι!
και πες με οπως θες,σκασιλα μου!

ο κοσμος δεν εχει λεφτα πιααα! καταλαβετετο!
την αντιδραση παντα την ξεκιναγαν καποιοι και ακολουθουσαν οι πολλοι...
στην επανασταση εχεις την ψευδεσθηση οτι κινηθηκαν ολοι μαζικα με τη μια? αρχισαν οι λιγοι κ μπηκαν μετα κ οι πολλοι!
καλως η κακως ετσι γινεται!

στειλε e-mail,οχι τηλ ισως εχει μεινει απο μπαταρια!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 18 Απρ 2014 09:19 »
Παράθεση
δεν με ενδιαφερει αν εσενα σου περισευουν η οχι! αφου δεν γινεται κατι δεν γουσταρω να τα ακουμπαω ουτε στον χοντρο ουτε στον αρη για το εκτος και για το καθε εκτος και εντος! και αυτο το παραμυθακι οτι δεν κανω τιποτα απτον καναπε εχει χιλιοπιπιλιθει! ενω οσοι πατε κατι κανετε? διαμαρτυρεστε? οχι με λινατσες! με λιγο πιο νευρο!
Μπορείς να έρθεις γήπεδο, να μην μπείς μέσα και να αρχίσεις. Στην Τζαβέλλα λίγο πριν την σκεπαστή υπάρχουν τα γραφεία των BV για να διαμαρτυρηθείς με νεύρο. Λίγο πιο μετά υπάρχει η θύρα των επισήμων και η σκάλα των δημοσιογράφων όπου από εκεί ανεβαίνει ο ΧΒ για να μπεί στο γήπεδο. Και εκεί μπορείς να την στήσεις και να διαμαρτυρηθείς με νεύρο και χωρίς να τα ακουμπήσεις στον ''Χοντρό" όπως λες. Επίσης μπορείς να κάνεις το ίδιο και μετά την λήξη του αγώνα όταν κατεβαίνει για να πάρει το αυτοκινητό του και να φύγει. Όπως βλέπεις, δεν χρειάζονται λεφτά για να την πέσεις σε κάποιον με τον οποίο έχεις πρόβλημα. Χρόνο και θέληση θέλει. Εσένα όπως σε κόβω έχεις και χρόνο και θέληση, οπότε γιατί δεν τους την πέφτεις και κατηγορείς όλους τους άλλους που τους περισσεύουν και μπαίνουν στο γήπεδο αλλά δεν διαμαρτύρονται?
Αντί λοιπόν να το παίζεις ιστορία, τον Αύγουστο ή στην πρώτη εκεί τον Ιούνιο (ούτε εκεί πληρώνουν εισιτήριο προς το παρόν) θα ήθελα πολύ να δω τον τρόπο διαμαρτυρίας σου που αναμφισβήτητα θα έχει πάρα πολύ νεύρο. Ως τότε όμως, δείξε λίγο σεβασμό σε αυτούς που έχουν φάει χιλιόμετρα, πίκρες και λεφτά για να μπορείς εσύ σήμερα να λες οτι είσαι ΠΑΣ.
Υ.Γ. Αντιλαμβάνομαι οτι το νεαρό της ηλικίας σου σε κάνει λίγο πιο παρορμητικό. Εϊναι η μοναδική δικαιολογία σου.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 18 Απρ 2014 11:49 »
Παράθεση
δεν με ενδιαφερει αν εσενα σου περισευουν η οχι! αφου δεν γινεται κατι δεν γουσταρω να τα ακουμπαω ουτε στον χοντρο ουτε στον αρη για το εκτος και για το καθε εκτος και εντος! και αυτο το παραμυθακι οτι δεν κανω τιποτα απτον καναπε εχει χιλιοπιπιλιθει! ενω οσοι πατε κατι κανετε? διαμαρτυρεστε? οχι με λινατσες! με λιγο πιο νευρο!
Μπορείς να έρθεις γήπεδο, να μην μπείς μέσα και να αρχίσεις. Στην Τζαβέλλα λίγο πριν την σκεπαστή υπάρχουν τα γραφεία των BV για να διαμαρτυρηθείς με νεύρο. Λίγο πιο μετά υπάρχει η θύρα των επισήμων και η σκάλα των δημοσιογράφων όπου από εκεί ανεβαίνει ο ΧΒ για να μπεί στο γήπεδο. Και εκεί μπορείς να την στήσεις και να διαμαρτυρηθείς με νεύρο και χωρίς να τα ακουμπήσεις στον ''Χοντρό" όπως λες. Επίσης μπορείς να κάνεις το ίδιο και μετά την λήξη του αγώνα όταν κατεβαίνει για να πάρει το αυτοκινητό του και να φύγει. Όπως βλέπεις, δεν χρειάζονται λεφτά για να την πέσεις σε κάποιον με τον οποίο έχεις πρόβλημα. Χρόνο και θέληση θέλει. Εσένα όπως σε κόβω έχεις και χρόνο και θέληση, οπότε γιατί δεν τους την πέφτεις και κατηγορείς όλους τους άλλους που τους περισσεύουν και μπαίνουν στο γήπεδο αλλά δεν διαμαρτύρονται?
Αντί λοιπόν να το παίζεις ιστορία, τον Αύγουστο ή στην πρώτη εκεί τον Ιούνιο (ούτε εκεί πληρώνουν εισιτήριο προς το παρόν) θα ήθελα πολύ να δω τον τρόπο διαμαρτυρίας σου που αναμφισβήτητα θα έχει πάρα πολύ νεύρο. Ως τότε όμως, δείξε λίγο σεβασμό σε αυτούς που έχουν φάει χιλιόμετρα, πίκρες και λεφτά για να μπορείς εσύ σήμερα να λες οτι είσαι ΠΑΣ.
Υ.Γ. Αντιλαμβάνομαι οτι το νεαρό της ηλικίας σου σε κάνει λίγο πιο παρορμητικό. Εϊναι η μοναδική δικαιολογία σου.

χιλιομετρα εχω κανει κ εγω! οταν ζουσα αθηνα πρωτον και 2ον οταν σπουδαζα σε πολη της μακεδονιας!
ξεκινησα 6 το πρωι στα κτελ για να φτασω πολυκαστρο με χιονι,ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και οχι παρεακι (ελπιζω να καταλαβενεις τη διαφορα) και σχεδον σε ολα τα χωραφακια της τοτε γ εθνικης! ευοσμο μπορει να μην εχω χασει κ ματς!

τωρα γιατι θελεται να κανετε την τριχα τριχια ειναι αλλο θεμα.....
ειναι ενα κακο που το χουμε εδω στη ηπειρο!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 18 Απρ 2014 12:45 »
Παράθεση
χιλιομετρα εχω κανει κ εγω! οταν ζουσα αθηνα πρωτον και 2ον οταν σπουδαζα σε πολη της μακεδονιας!
ξεκινησα 6 το πρωι στα κτελ για να φτασω πολυκαστρο με χιονι,ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ και οχι παρεακι (ελπιζω να καταλαβενεις τη διαφορα) και σχεδον σε ολα τα χωραφακια της τοτε γ εθνικης! ευοσμο μπορει να μην εχω χασει κ ματς!

τωρα γιατι θελεται να κανετε την τριχα τριχια ειναι αλλο θεμα.....
ειναι ενα κακο που το χουμε εδω στη ηπειρο!

Φαντάσου λοιπόν να βρεθεί κάποιος χαζός ή κάποιος λεσχίτης (όπως λες και συ) και να σε κατηγορήσει που πήγαινες μόνος σου να δεις την ομάδα σου στα χιόνια για να στηρίξεις την ομάδα του Κούγια. Δεν θα σου άρεσε. Είναι τιμή σου να ακολουθείς την ομάδα στα εκτός έδρας. Και ακόμα μεγαλύτερη τιμή όταν στα εκτός έδρας υπάρχουν δυσμενείς συνθήκες ή ο κόσμος που έχει ακολουθήσει την ομάδα είναι ελάχιστος.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 18 Απρ 2014 12:55 »
εγω μεσα απο αυτο που ειπα,τους πικαρα στην ουσια που μειναν γενικα λιγοι,και οχι για το συγκεκριμενο ματς!

δεν πιστευα οτι θα ναι τοσο δυσνοητο να το καταλαβεται! θα γραφω με πιο λεπτομερια αλλη φορα!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 18 Απρ 2014 13:01 από araxthos »

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 18 Απρ 2014 14:06 »
Εσύ με αυτό που είπες στην ουσία δεν είπες τίποτα. Γιατί όσο και να τους πικάρεις αυτοί συνεχίζουν και ταξιδεύουν. Συνεχίζουν και πηγαίνουν γήπεδο. Εσύ όχι, παρ' όλα αυτά βγάζεις γλώσσα και μιλάς. Επίσης ξέρεις πόσος κόσμος έχει κάνει χιλιόμετρα για αυτήν την ομάδα? Πάρα πολύς είναι η απάντηση. Και? Τώρα έχουμε μείνει στην καλύτεροι 100 νοματαίοι...

Δεν νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις πως το "πικάρισμα" σου ήταν αποτυχημένο. Δεν χρειάζεται να γράφεις με λεπτομέρεια, να σκέφτεσαι πριν γράψεις χρειάζεται. Όπως σκέφτεσαι εκείνα τα λεφτά και δεν έρχεσαι πουθενά.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #57 στις: Παρ 18 Απρ 2014 14:50 »

Ρε μάγκες σας διαβάζω τόσην ώρα εδώ μέσα και δεν πιστεύω αυτό που κάνετε. Σαν άλλους γύπες πέσατε πάνω στον άραχθο γιατί έκανε ένα σχολιάκι για τη λέσχη και δεν ξέρω εγώ τι και προσβληθήκατε. Γιατί; Γιατί μείναμε λίγοι γενικώς, οπότε δεν κοροϊδεύουμε ή γιατί με αυτό τον τρόπο εντείνεται η εσωστρέφεια;

Αν είναι το δεύτερο ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο. Όλοι (σχεδόν) χοντρό ανεβάζουμε το ΧΒ χοντρό τον κατεβάζουμε. Αυτό και αν είναι εσωστρέφεια.

Τι σας πείραξε το πρώτο; Τα ειρωνικά σχολιάκια;Αλήθεια;

Ρε Άραχθε να σε ρωτήσω κάτι; Έχεις πάει ποτέ με πρόσκληση στο γήπεδο; Έχεις πάει ποτέ τσάμπα εκδρομή; Έχεις βγάλει ποτέ λεφτά από τον Π.Α.Σ.; Έχεις κάνει ποτέ καριέρα με τη βοήθεια του Π.Α.Σ.; Έχεις ρουφιανέψει ποτέ σου σύνταυτο πασολέ; Έχεις εκθέσει ποτέ πούλμαν συνδέσμου του Π.Α.Σ. εν γνώση σου στον κίνδυνο απλά επειδή είναι άλλος σύνδεσμός; Έχεις βάλει κολλητούς σου να χτυπήσουν παιδιά άλλου συνδέσμου; Έχεις βάλει κολλητούς σου να ζητήσουν την απόλυση παιδιού άλλου συνδέσμου που δεν σου αρέσουν όσα κάνει στην πασολέδικη οικογένεια; Έχεις φέρει ποτέ προπονητή στον Π.Α.Σ.; Έχεις γεμίσει ποτέ δύο πέταλα με άλλους οπαδούς; Έχεις ιντριγκάρει ποτέ τις σχέσεις του συνδέσμου του οποίου ανήκεις με άλλους συνδέσμους; Έχεις πει ποτέ τα χίλια δύο ψεύδη εναντίον συγκεκριμένων παιδιών με ονοματεπώνυμο στο σύνδεσμο στην Αθήνα , όταν ήταν ακόμα εν ζωή,και στον έτερο σύνδεσμο στα Γιάννενα, ενώ αυτοί έτρεχαν όλη μέρα και τρώγανε τις καρπαζιές τη μια πίσω από την άλλη; Τα έχεις κάνει όλα αυτά και άλλα που αν τα πω θα εκτεθώ;

Αν όχι σύνταυρε άραχθε συνέχισε να τους γαμάς στην κριτική σου, ακόνισε την, κάντη πιο εύστοχη και συνέχισε να βαράς με επιχειρήματα ότι νομίζεις ότι κάνει κακό στην ομάδα σου: από τον Πρόεδρο σου μέχρι τον εαυτό σου.

Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 18 Απρ 2014 14:57 »
εγω για το μονο που απορω ειναι που θιχτηκαν και ατομα εκτος της λεσχης μπακουλιερος!
αυτο ειναι οντως παραλογισμος αλλα μηπως ζουμε σε λογικη χωρα?

αντον δεν χρειαζεται να ειμαι στο γηπεδο για να μιλησω! αυτη η καραμελα εχει μπαγιατεψει!
εχω παει εγω γηπεδο σε χωρια και πολεις με τον ΠΑΣ παντα χωρις να "ανηκω" πουθενα αλλου εκτος απο τον ΠΑΣ!
οποτε αν δεν σαρεσουν και σενα οτι γραφω οπως και σε αλλους απλα μην τα κοιτατε (πρεπει να ναι η 10η φορα που το λεω),αλλη λυση απτη μερια μου δεν δινω!

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 18 Απρ 2014 19:12 »
Οι θεωρητικοί που δεν πράττουν, δεν λένε τίποτα που αξίζει να λεχθεί.

Έξω από το χορό ο καθένας τραγουδάει ο,τι γουστάρει. Επειδή δηλαδή πήγαινες (χρόνος παρατατικός δηλώνει πράξη που γινόταν στο παρελθόν) αυτό σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις. Και είναι και λογικό. Δηλαδή εγώ που συνεχίζω και πάω είμαι μαλάκας. Άντε καλά άμα είναι.

Μπουκώσαμε θεωρία και ψιλή κριτική, από πράξη άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Στα πληκτρολόγια πρώτοι στο γήπεδο που είναι το ζουμί δεν βουτάμε γιατί νηστεύουμε. Άμα περιμένεις από την ασφάλεια του καφενείου να αλλάξει η κατάσταση, παίξε κανά τζόκερ καλύτερα μπας και πιάσεις το τζακ ποτ και αγοράσεις εσύ την ομάδα.

Και ξαναλέω, δεν με νοιάζει που ανήκεις ή ανήκες. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως η μη συμμετοχή εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την υπάρχουσα κατάσταση μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Βρες όσες δικαιολογίες θες για να μην έρθεις γήπεδο και μάσα όσες καραμέλες γουστάρεις, παραμένεις τσακωμένος με την αλήθεια.

:mono:
ρε φλώροι

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 18 Απρ 2014 20:07 »
σας διαβαζω τωρα 2 μερες και απορω για κατι
τσακωνεστε για αυτους που κατεστρεψαν τον ΠΑΣ;
γι αυτους που αδειασαν το γηπεδο;
για τους βολεμενους;
ημαρτον δινουμε αξια στους ανυπαρκτους

συμφωνω με τον mpakoulieros οσο δεν παει

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 03:12 »
Οι θεωρητικοί που δεν πράττουν, δεν λένε τίποτα που αξίζει να λεχθεί.

Έξω από το χορό ο καθένας τραγουδάει ο,τι γουστάρει. Επειδή δηλαδή πήγαινες (χρόνος παρατατικός δηλώνει πράξη που γινόταν στο παρελθόν) αυτό σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις. Και είναι και λογικό. Δηλαδή εγώ που συνεχίζω και πάω είμαι μαλάκας. Άντε καλά άμα είναι.

Μπουκώσαμε θεωρία και ψιλή κριτική, από πράξη άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Στα πληκτρολόγια πρώτοι στο γήπεδο που είναι το ζουμί δεν βουτάμε γιατί νηστεύουμε. Άμα περιμένεις από την ασφάλεια του καφενείου να αλλάξει η κατάσταση, παίξε κανά τζόκερ καλύτερα μπας και πιάσεις το τζακ ποτ και αγοράσεις εσύ την ομάδα.

Και ξαναλέω, δεν με νοιάζει που ανήκεις ή ανήκες. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πως η μη συμμετοχή εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την υπάρχουσα κατάσταση μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Βρες όσες δικαιολογίες θες για να μην έρθεις γήπεδο και μάσα όσες καραμέλες γουστάρεις, παραμένεις τσακωμένος με την αλήθεια.

:mono:
ρε φλώροι

δηλαδη θα μας τρελανεις! σε ρωτησα ευθεως εσυ που πας και τωρα κανεις κατι για να αλλαξει η κατασταση???
φωναξες κατα της διοικησης? εκανες κατι για να πας κοντρα στους υπαλληλους?
ασε με εμενα,ειμαι καναπες! εσυ εκανες τιποτα απο ολα αυτα???

εγω τιποτα δεν βλεπω! επειδη δεν παταω δεν σημαινει δεν ξερω! κατι λινατσες ειδα μονο! αλλους τους βολευει η εσαιη παραμονη στη α με καθε τιμημα κ μουγκα! εχω και φιλους τετιους (δεν σημαινει οτι συμφωνω μαζι τους) υπαρχουν καποιοι που δεν το δεχοντε και διαμαρτυροντε με αποχη και προτιμανε οποιαδηποτε κατηγορια αλλα με καθαρο κουτελο!
περιμενα απο Α.Ρ. και Α.F. τουλαχιστον μια πιο... αντιδραση,που δεν υπαρχει!
οποτε θεωριας ειμαι κ εγω θεωριας και εσυ!
θεωριας του γηπεδου εσυ,θεωριας του καναπε εγω!
εγω καναπες! εσυ συνενοχος!
μετρα τι ειναι χειροτερο.....
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 19 Απρ 2014 03:23 από araxthos »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #62 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 04:12 »

Παιδιά ας δώσουμε ένα τέλος εδώ σε αυτόν το διάλογο. Και ας βρεθούμε όλοι τη νέα χρονιά στα γήπεδα για να βρωντοφωνάξουμε: ΧΒ Ως εδώ άντε στο διάολο!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 07:09 »

ΧΒ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 12:07 »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 13:34 »
Ακόμη και η λινάτσα είναι μια προσπάθεια για να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη.

Ναι φωνάζω από τη στιγμή που είμαι γήπεδο και κάποιοι ακούνε όσο εσύ βλέπεις τηλεόραση και μιλάς στο καφενείο...

Και κάτι τελευταίο, με την αυτοκριτική έχω μια καλή σχέση και τα λέμε συχνά. Εσύ από την άλλη συνεχώς πας να βγάλεις την ουρά σου απ' έξω
Παράθεση
θεωριας του γηπεδου εσυ,θεωριας του καναπε εγω! εγω καναπες! εσυ συνενοχος! μετρα τι ειναι χειροτερο.....
.

Στο ξαναλέω δεν έχω πρόβλημα: συνένοχοι για το πως έχουμε καταντήσει σα φίλαθλο κοινό έχουμε όλοι. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι.

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σαβ 19 Απρ 2014 13:43 »
Ακόμη και η λινάτσα είναι μια προσπάθεια για να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη.

Ναι φωνάζω από τη στιγμή που είμαι γήπεδο και κάποιοι ακούνε όσο εσύ βλέπεις τηλεόραση και μιλάς στο καφενείο...

Και κάτι τελευταίο, με την αυτοκριτική έχω μια καλή σχέση και τα λέμε συχνά. Εσύ από την άλλη συνεχώς πας να βγάλεις την ουρά σου απ' έξω
Παράθεση
θεωριας του γηπεδου εσυ,θεωριας του καναπε εγω! εγω καναπες! εσυ συνενοχος! μετρα τι ειναι χειροτερο.....
.

Στο ξαναλέω δεν έχω πρόβλημα: συνένοχοι για το πως έχουμε καταντήσει σα φίλαθλο κοινό έχουμε όλοι. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι.

φωναζεις ΠΑΣ ΟΛΕ,οκ δεκτο! φωναξε για την ομαδα....
φωναξε ομως να φυγει κ αυτο που κανει κακο στην ομαδα!
αν φωναζες και γιαυτο θα ερχοταν πολλοι απτο καφε στο επομενο ματς να σε ακολουθησουν!
και μη μου πεις πως το ξερω.... αφου ο χωρος μου ειναι το καφενειο ξερω της αποψεις εκει μεσα,εσυ που εισαι γηπεδο ισως δεν τις ξερεις! ειναι κοσμος που περιμενει την αρχη σαυτο που σου λεω,ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι!

οκ ολοι φταιμε! φταιω δεν φταιω την κριτικη θα την κανω εστω απτον καναπε η το καφε!
σε οποιον αρεσει!
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 19 Απρ 2014 13:49 από araxthos »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Κυρ 20 Απρ 2014 20:05 »
οκ ολοι φταιμε! φταιω δεν φταιω την κριτικη θα την κανω εστω απτον καναπε η το καφε!
σε οποιον αρεσει!
με αφήνει αδιάφορο αν είναι κάποιος του καναπέ, του γηπέδου, της τηλεόρασης ή ο,τιδήποτε άλλο ...
Το Pas.gr διαχρονικά έχει αποδείξει ότι είναι ανοικτό σε όλες τις απόψεις ...
Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το να ανέχεται την για 100η φορά επανάληψη των ίδιων και των ίδιων araxthos... Έχεις καταντήσει εξαιρετικά κουραστικός - όχι για τις απόψεις σου - αλλά γιατί αρνείσαι να αντιληφθείς ότι κάνεις πλέον κακό στις ίδιες τις απόψεις τις οποίες υποστηρίζεις, με την επανάληψή τους ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...

Αν πρόσεξες δεν διατύπωσα διαφορετική άποψη ... απλά ΠΑΡΑΚΑΛΩ πλέον κάνε προσπάθεια πριν απαντήσεις να βουτάς τη γλώσσα σου (το πληκτρολόγιο σου) στο μυαλό σου ...
Ένας τρόπος να απαξιωθεί ένας χώρο 1000+ χρηστών είναι κάποιοι πεισματικά να επαναλαμβάνονται χωρίς να προσθέτουν κάτι νέο... 

Θερμή παράκληση απόδειξε ότι διαθέτεις στοιχειώδες iq αποφεύγοντας να απαντήσεις για άλλη μία φορά ... Αν μπορείς να μην προτάξεις τον εγωισμό σου θα σταματήσει η ΑΝΟΗΤΗ διελκυστίνδα εδώ (αν πάλι δεν το αντέχεις  στείλε προσωπικό μήνυμα) ... 
Οι 1000+ χρήστες μπαίνουν στο forum για να ενημερωθούν και να συζητήσουν και κάπως πρέπει να τους προστατέψουμε ...     Είναι εκτιμώ μέρος των υποχρεώσεων των εθελοντών moderators να ενισχύσουν την ποιότητα του διαλόγου προστατεύντας  τους χρήστες του pas.gr από την ανόητη λογοδιάρροια...