Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

1
1 (2.4%)
Χ
5 (11.9%)
2
15 (35.7%)
OVER
3 (7.1%)
UNDER
2 (4.8%)
Στα @@ μας
16 (38.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 42

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 13 Απρ 2014 11:56

Αποστολέας Θέμα: Άρης - ΠΑΣ (34η)  (Αναγνώστηκε 16024 φορές)

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Άρης - ΠΑΣ (34η)
« Απάντηση #25 στις: Δευ 14 Απρ 2014 00:14 »
Αδιάφορες ομάδες, παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, λίγο πριν πάνε διακοπές

τα πες μονο σου! τι απορεις?  :P

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 14 Απρ 2014 00:17 »
αδιάφορο ακόμα και για εμάς αφού μόλις τώρα έσπασε το τόπικ στη 2η σελίδα...

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 14 Απρ 2014 01:48 »
Οντως παιχνιδι αγγαρεια, με λιγες φασεις , παρ' ολα αυτα η παρουσια των φιλαθλων μας ηταν αισθητη .Με 5 ευρω εισητηριο και χωρις καθολου αγχος για το αποτελεσμα, ηταν ενα ευχαριστο απογευμα .Αντε και του χρονου !

https://www.youtube.com/watch?v=V2NrAnZ5I1g&feature=youtu.be

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #28 στις: Δευ 14 Απρ 2014 02:21 »

Χωρίς δημιουργικό χαφ η ομάδα δεν τσουλάει. Ο Ντε βινσέντι τελικά μας έκανε μεγάλο κακό. Μας δίδαξε μπάλα. Τέτοιοι παίχτες σπάνια έρχονται στην ομάδα μας. Προσωπικά, 20 και βάλε χρόνια που πάω γήπεδο μόνο δύο τέτοιας εμβέλειας παίχτες έχω δει: Το προαναφερθέντα και τον Μουφ.

Ποιος τον έφερε τον Αργεντινό στα Γιάννενα; Δεν μπορεί άραγε να φέρει κάτι παρόμοιο από Αργεντινή την επόμενη αγωνιστική σεζόν;

Από εκεί πρώτα από όλα πρέπει να ξεκινήσουμε. Από τα χαφ και ιδίως να βρούμε ένα ποιοτικό χαφ που να δημιουργεί ευκαιρίες με τις πάσες του και να ανοίγει χώρους. Α... Και να βρούμε ένα προπονητή. Νισάφι πια με τους Πετρακοπαντελίδηδες!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 14 Απρ 2014 11:43 »
Ένα μπράβο στον Βελλίδη που θυμήθηκε στις δηλώσεις του τον Κώστα που δίνει σκληρή μάχη στην εντατική.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 14 Απρ 2014 17:49 »
Χωρίς σχόλια το χθεσινό παιχνίδι, άνοστο, άοσμο και χωρίς ευκαιρίες.

Στα θετικά η συμμετοχή παιχτών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.Κυρίως του Κρητικού και μετά των Αυγενικού, Νάκου και Χαρίση (αν και οι δύο τελευταίοι είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή).

Κατά τα άλλα....

Η σούπα - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 16 Απρ 2014 13:18 »

:(

να σημειωθούν τα ρεκά, μη τυχόν ξεχάσουμε κανένα
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 16 Απρ 2014 13:30 »
χα χα χα χα χα! λεσχιτες με τι πηγατε πανω? με μικρο βανακι? με ταξι?  :P

Αποσυνδεδεμένος Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 16 Απρ 2014 14:32 »
ΠΑΣ θυμίσου μια ζωή μαζί σου

Τελευταίο ματς της χρονιάς για την αγαπημένη μας ομάδα, τελευταία εκδρομή για φέτος με μικρή συμμετοχή για τα δεδομένα του παιχνιδιού, της ημέρας, της ώρας και των χιλιομέτρων. Το παιχνίδι δεν μας χάρισε και τρομερές συγκινήσεις, λίγες οι φάσεις στα δύο τέρματα αν και θα μπορούσαμε να είχαμε δει κάποιο γκολ. Λευκή ισοπαλία λοιπόν διαδικαστικού χαρακτήρα. Παρόλα αυτά το "διασκεδάσαμε" αρκετά στην κερκίδα, όπως και τα αρειανά που τραγουδούσαν σχεδόν σε όλο το ματς αλλά και σε όλο το ημίχρονο σαν να μην έπεφταν κατηγορία. Δεν μπορούμε παρά να τους το αναγνωρίσουμε.

Επιλέξαμε για πρώτη φορά να μην πάρουμε το πανό του συνδέσμου που βάζουμε στα εκτός έδρας ματς. Αντ' αυτού πήραμε τη σημαία του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τα αρχικά του συνδέσμου. Είναι η σημαία που πήρε μαζί του ο "καπετάνιος" πέρυσι στο ταξίδι που έκανε στο μπέλφαστ για να μας εκπροσωπήσει στο ραντεβού με το όνειρο (http://sfapeirotan.blogspot.gr/2013/07/blog-post_25.html). Για μας το τελευταίο ματς της χρονιάς οπαδικά ήταν αυτό στην ιρλανδία, αγωνιστικά η ομάδα μας είχε πάρει το εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά κάποιοι στο ραντεβού με την ιστορία...δεν πήγαν. Την κατάρα του παγουρά να έχουν όσοι είναι υπεύθυνοι για τη μετατροπή του ονείρου σε εφιάλτη...
Συγνώμη που σας το θυμίζουμε αλλά
δεν ξεχνιέται με τίποτα και ποτέ, τέτοιες μέρες είχαμε "βγει" στην ευρώπη πέρυσι...

Το ατυχές συμβάν με τον σύνταυρο κράτησε αρκετό κόσμο στα Γιάννινα, μην έχοντας την ψυχολογία να ταξιδέψει... Είναι δυνατός ο σύνταυρος και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει και θα βγει νικητής.
"Τσίτα", κράτα γερά.

Στο περυσινό ματς με τον άρη εδώ,είχε ανέβει πανί για έναν οπαδό του άρη τον κουκ. Την κυριακή στο χαριλάου ο κουκ ήρθε στη μέση του πρώτου ημιχρόνου στην κερκίδα μας για να μας βρεί, όπως ήταν "φυσικό" οι ματατζήδες δεν τον άφησαν να μπει γιατί είχε διακριτικά του άρη παρά τις διαβεβαιώσεις οτι γνωριζόμαστε, οπότε τα είπαμε στο τέλος του ματς. Τον σεβασμό δεν τον απαιτείς αλλά τον κερδίζεις και ο κουκ με την κίνηση του αυτή απέδειξε ότι τον άξιζε γιατί δεν ξέχασε. Καλή συνέχεια στην περιπλάνηση σου στη λατινική αμερική γερο-κουκ

υ.γ: Η χρονιά για την ομάδα μας είναι σίγουρο οτι δεν ήταν επιτυχημένη, είναι φανερό και αποδεκτό σχεδόν από όλους ότι έγινε κακός σχεδιασμός πέρυσι. Είναι καιρός κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες των λαθών τους, είναι καιρός κάποιοι να σταματήσουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο, δεν γίνεσαι από τη μια μέρα στην άλλη "παράγοντας" , δεν γίνετε το κάθε τσουτσέκι να λύνει και να δένει στην ομάδα λόγω της εμπιστοσύνης που έχει από τον πρόεδρο και να την εκμεταλλεύεται για  το δικό του προσωπικό όφελος και όχι για το καλό του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Περιμένουμε την έκβαση της αδειοδότησης και θα επανέλθουμε σύντομα με τον απολογισμό της χρονιάς.

Παράθεση
http://sfapeirotan.blogspot.gr/
SING LOUD STAND PROUD

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 16 Απρ 2014 14:37 »

Εσυ με τι πηγες? Εχεις καταντησει κουραστικος αραχθε.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 16 Απρ 2014 14:52 »
οι πρωτοι πρωτοι που μπηκαν στο γηπεδο ηταν οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ (ετσι ετυχε)...εκει που κρεμουσαμε τα πανια πλησιαζει ενα ξιοπαρμενο ασπονδυλο και λεει την εξης κορυφαια ατακα ολο μαγκια.....''ρε παγουραδες τι ειναι αυτα?με ταξι ηρθατε?''
τον κοιταζω.....σηκωνω τα ματια.....κοιταζω πισω του σε ολη τη κερκιδα ....και μετραω αλλες 20 σκουλικαντερες!!!

αντε τωρα να του απαντησεις.
ας μη γινομαστε οτι κοροιδευουμε και ποσο μαλλον σε τετοιο επιπεδο!

χαλαρα μαγκες μ
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 16 Απρ 2014 15:48 »

με παπάκι!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 16 Απρ 2014 16:31 »
Φιλε deceiver ειναι δεδομενο οτι ο κοσμος απεχει.
 Αλλα νταξ.... Οι δυο φωτο καμια σχεση η μια με την αλλη.
Η μια ειναι οταν ανεβηκες Α΄μετα απο 6 ολοκληρα χρονια, στην αρχη του πρωταθληματος, με πολλες μεταγραφες, καψα του κοσμου να δει την ομαδα ξανα στα σαλονια, καψα για μια καλη πορεια.
 Η χθεσινη, ειναι τελευταια αγωνιστικη, οντας αδιαφοροι βαθμολογικα, 3 σερι χρονια στη Λιγκα, και με παρα πολλα προβληματα που ειναι γνωστα.

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 16 Απρ 2014 17:31 »

με παπάκι!

κυκλοφαναρο? :P

εγω σιατρο θα παω αν φυγει η αν γινει "οργανωμενη" αντιδραση για να φυγει,οσο δεν γινεται τα λεφτα μου τα χρειαζομαι  για αλλου.....
αμα κουραζεσαι λυπαμαι δν μπορω να κανω κατι

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 16 Απρ 2014 17:37 »
Τοτε μη σχολιαζεις αυτους που πηγαν.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 16 Απρ 2014 17:53 »

αν αυτοι που πηγαν ειναι "υπαλληλοι" κανουν το καθε σχολιο μου δικαιολογημενο! και μιλαω συγκεριμενα για ποιους,μην θιχτει και κανας αλλος παλι.....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 13:11 »

αν αυτοι που πηγαν ειναι "υπαλληλοι" κανουν το καθε σχολιο μου δικαιολογημενο! και μιλαω συγκεριμενα για ποιους,μην θιχτει και κανας αλλος παλι.....

Μισό λεπτό και εγώ δεν τους γουστάρω τους συγκεκριμένους όπως πολύ καλά γνωρίζεις, για την δράση τους και το κακό που έχουν κάνει στην ομάδα αλλά δεν γίνεται να τους απαγορεύσω, - εις, - ουμε να πηγαίνουν στο γήπεδο.

Μακάρι να περιοριζόντουσαν στις κερκίδες όπως θα έπρεπε αλλά δεν....
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 13:18 »

Μισό λεπτό και εγώ δεν τους γουστάρω τους συγκεκριμένους όπως πολύ καλά γνωρίζεις, για την δράση τους και το κακό που έχουν κάνει στην ομάδα αλλά δεν γίνεται να τους απαγορεύσω, - εις, - ουμε να πηγαίνουν στο γήπεδο.

Μακάρι να περιοριζόντουσαν στις κερκίδες όπως θα έπρεπε αλλά δεν....

δεν τους απαγορευω,ειδες καπου απαγορευση στα σχολια μου!
απλα τους πικαρω!
τους κοροιδευω πως το λενε!
πως με κοροιδευουν κ αυτοι εμενα κ ολους τους υπολοιπους πασολεδες θεωροντας μας κατωτερης νοημοσυνης μαυτα που λενε ετσι κ εγω....
νταξ μερικοι θιγοντε,ας πιουν απο αυτο που μοιραζουν στην εκπομπη τους!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 15:44 »

Ρε ξεκολλήστε λίγο, σιγά μην τσακωθούμε για δαύτους και μεταξύ μας!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 16:45 »

Το "μεταξύ μας" περιλαμβάνει όλους όσους είναι στην κερκίδα του ΠΑΣ.

Οι αποκλεισμοί και τα πασόμετρα είναι "προνόμιο" ελαχίστων και όχι αξιοζήλευτα. :stop:
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 19:14 »

Το "μεταξύ μας" περιλαμβάνει όλους όσους είναι στην κερκίδα του ΠΑΣ.

Οι αποκλεισμοί και τα πασόμετρα είναι "προνόμιο" ελαχίστων και όχι αξιοζήλευτα. :stop:

σε οσους νομιζουν οτι στερουμαι νοημοσυνης μαυτα που λενε,το ξαναπα,δεν ειμαι αδερφος ουτε στο γηπεδο ουτε πουθενα!
ουτε πασομετρα ουτε προνομια! ειναι πολυ απλο και κατανοητο οτι λεω!
και δεν απεκλεισα να πανε,τι ειμαι εγω,αστυνομια να τους αποκλεισω την ειδοδο? το μεταφορικο τους μεσο ρωτησα!
ξεχνατε μερικοι ομως οτι σας αφησαν εξω στη ξανθη με κατι προσκλησεις περσυ.....  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Απρ 2014 19:18 από araxthos »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 19:40 »
Ρε φιλε αντι να σχολιασεις την κερκιδα μας που πηγανε μολις 30-50 ατομα ενω καποτε πηγαμε 1000 καθεσαι και μετρας τους BV, λες και απο τους αλλους συνδεσμους πηγαν τιποτα χιλιαδες ξερω εγω. Επιλεκτικα δηλαδη το κανεις.

Καπου χανεις το δικιο σου. Πες ενα μπραβο σε οποιον βαζει ακομα λεφτα και χρονο για να κανει τα χιλιομετρα και σχολιασε τους BV καπου αλλου που να χεις και δικιο στην τελικη.

Δεν το συνεχιζω ειμαστε οφ-τοπικ.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 20:46 »
Ρε φίλε βασικά αντί να έρθεις εκδρομή μπας και μαζευτούμε περισσότεροι και αλλάξει τίποτα, κάθεσαι στο γραφείο σου και γράφεις στο pas.gr.

Άραξε εκεί λοιπόν και μην κουνιέσαι. Κάνε μαζί με διάφορους άλλους θαμώνες τούτου του καφενέ, την "επανάστασή" σου από τον καναπέ. Μέχρι εκεί μπορείτε...

Έτσι δίνεις ακόμη περισσότερα πατήματα στους γιαννενάρχες, που τουλάχιστον ακόμη ταξιδεύουν. Με προσκλήσεις ή χωρίς δεν έχει σημασία.

Παράθεση
εγω σιατρο θα παω αν φυγει η αν γινει "οργανωμενη" αντιδραση για να φυγει,οσο δεν γινεται τα λεφτα μου τα χρειαζομαι  για αλλου.....
αμα κουραζεσαι λυπαμαι δν μπορω να κανω κατι

Λες και μας τα φράγκα δε μας λείπονται ή δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε. Τί ώρα σε βολεύει η "οργανωμένη" αντίδραση ή τι ώρα θες να φύγει, πες μας να ξέρουμε να σε πάρουμε τηλ. :stop:

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 21:48 »
δεν με ενδιαφερει αν εσενα σου περισευουν η οχι! αφου δεν γινεται κατι δεν γουσταρω να τα ακουμπαω ουτε στον χοντρο ουτε στον αρη για το εκτος και για το καθε εκτος και εντος! και αυτο το παραμυθακι οτι δεν κανω τιποτα απτον καναπε εχει χιλιοπιπιλιθει! ενω οσοι πατε κατι κανετε? διαμαρτυρεστε? οχι με λινατσες! με λιγο πιο νευρο!

οι αλλοι συνδεσμοι σιατρο αν δεν γινει αυτο που λεω,δηλαδη καποια οργανωμενη αντιδραση και αυτοι σιγα σιγα θα μεινουν οπως λες 10. ας γινει κατι και αν δεν πανε μαζι τους σαυτη την αντιδραση και αλλοι ασχετοι με τους συνδεσμους τοτε ελα να μου πεις. αλλα επειδη ακουω και εξω τι αποψη εχει ο απλος οπαδος του ΠΑΣ περα απο συνδεσμους κτλ... το 80% που καθεται στα καφε θα ερθει! βλεπει οτι υπαρχει υπνος,κοιμαται κ αυτος!
οσο για τους "υπαλληλους" μπορει να χω και εμμονη οπως ο λαμιας με τον πετρακη! ειναι δικο μου προβλημα αυτο ομως!
αλλα δεν νομιζω οτι εχω και 100% αδικο μιας εχουν ΜΕΓΙΣΤΟ μεριδιο ευθηνης και αυτοι που εφτασε σαυτη τη κατασταση η κερκιδα του ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 17 Απρ 2014 21:57 »
και για να το κλεισουμε το τοπικ οπως λεει και ο σιατρο.
τη χαρη να μη γραφω η λεω την σκεψη μου κ την αποψη μου δεν την κανω σε κανεναν!

και εγω "κουραζομαι" απο καποια σχολια αλλα δεν χωθηκα σε κανεναν για ενα.... αστειο στην ουσια!