Αστείο από την στιγμή που δεν ταξιδεύουμε μαζικά ή δεν κάνουμε πράγματα στην κερκίδα, που θα "έπρεπε" αφού είμαστε τέτοιοι φίλαθλοι/οπαδοί, δε υφίσταται. Λυπάμαι, μάλλον το χιούμορ σου δεν είναι καλό.
Από τη στιγμή που δε γουστάρεις, δεν θα κρίνεις. Εσύ τον καναπέ, γιατί αυτόν έχεις (σ'αρέσει δεν σ'αρέσει), εγώ το γήπεδο. Έχουμε γεμίσει από τιμητές των πάντων...Οι απόψεις είναι σα τις κωλοτρυπίδες. Όλοι έχουνε από μία. Από τη στιγμή όμως που συνειδητά δεν ταξιδεύεις ή δεν έρχεσαι γήπεδο κάνεις λο και δεν μιλάς γι αυτούς που συνειδητά πάνε. Γιατί αυτόματα μου δίνεις το δικαίωμα να σε λέω καναπέ.
Ο κόσμος από την στιγμή που ξέρει, όπως λες, και δεν πράττει, είναι συνένοχος. Άμα περιμένει να τον βάλει σε σειρά βοσκός για να κάνει κάτι είναι μάζα και όχλος που απλώς άγεται και φέρεται. Η πόλη είναι μικρή οπότε άμα θέλεις ξέρεις και που θα μας βρεις, ενώ από την άλλη οι καφετέριες είναι πολλές...
Δεν με νοιάζει με ποιους είσαι κολλημένος. Δεν με απασχολεί. Πρόβλημά σου. Μερίδιο ευθύνης όμως για το πως έχουμε καταλήξει σαν φίλαθλοι/οπαδοί έχουμε όλοι. Εσύ γιατί προβάλεις τον καναπέ σα δικαιολογία και δεν κάνεις τίποτε άλλο, εγώ γιατί δεν καταφέρνω να σε πείσω πως η μάχη δεν κερδίζεται από τον καναπέ. Στην τελική ο Χ. Παρασκευαϊδης βρήκε και τα έκανε.
Καλό ξημέρωμα ύπνε και πες μας τι ώρα να σας πάρουμε τηλέφωνο....