Η πιο πετυχημένη ομάδα από γεννησιμιού της , η μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών , έγινε περίγελος σ όλο το πανελλήνιο εξαιτίας ενός ανίκανου προέδρου ... το πιο διεστραμμένο μυαλό δεν θα μπορούσε να σκεφτεί χειρότερο σενάριο , 50 χρόνια ιστορίας τα πέταξες στα σκουπίδια , ντρέπομαι να αντικρίσω όλους αυτούς που μας έκαναν υπερήφανους ...
θα ήθελα πραγματικά να ξέρω πως αισθάνεσαι , σ αρέσει ... θα κοιμηθείς σήμερα ... πως αισθάνεσαι που τη πατάς για μια ακόμη φορά για τον ίδιο λόγο , ποιο είναι το όραμά σου γι αυτήν την ομάδα , γι αυτήν τη ριμάδα την ομάδα που σε 50 χρόνια ιστορίας καταφέρνει για δεύτερη φορά να μπει στη 5αδα και πάλι κάθετε στον άσσο !
κι επειδή δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσεις , πλέον σε μάθαμε , θα σου πω πως αισθάνομαι εγώ που αγαπάω την ομάδα πολύ περισσότερο από σένα ...
σε σιχαίνομαι γιατί μου κλέβεις τα όνειρά μου , σε σιχαίνομαι γιατί μου επηρεάζεις τη ζωή μου (αρνητικά πάντα) , σε σιχαίνομαι γιατί μου δημιούργησες ψεύτικες ελπίδες , σε σιχαίνομαι γιατί με άφησες να πιστέψω ότι θα δω την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου να παίζει εκτός συνόρων ,
σε σιχαίνομαι γιατί δεν κατάλαβες ποτέ πόσο μεγάλη είναι η ομάδα που διοικείς και τέλος τη Κυριακή κάτσε σπίτι σου δεν υπάρχει κανένας λόγος να δούμε τα μούτρα σου !
ΥΓ και κάτι τελευταίο , καθίστε σπίτια σας και όλοι εσείς που αφήσατε μόνη κι έρημη αυτή την ομάδα , με τον Εργοτέλη παίζουμε κι όχι με το γαύρο ! όλη τη χρονιά δεν βγάλατε κιχ και τώρα είστε λαλίστατοι ! σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή .
ΥΓ τελευταίο παιχνίδι τη Κυριακή μιας ομάδας θαύμα , μιας ομάδας που δεν έχασε φέτος από κανέναν , ένα τελευταίο χειροκρότημα σ αυτούς του ήρωες , ένα τελευταίο χειροκρότημα στην ομάδα της καρδιάς μας ! πραγματικά δεν μπορώ να μας φανταστώ πως θα είμαστε το Σεπτέμβρη !