Αποστολέας Θέμα: ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 14516 φορές)

Αποσυνδεδεμένος doorsas

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 02 Απρ 2011 17:33 »
Πάει φλόρεψε ο τζες .......που χορεύει έτσι :(

Και να φανταστείς τον είχα πετύχει σε live των Black Sabbath με μπλούζα που έγγραφε Metal  8)

:P :P ::) ::) :) :)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 21 Μάι 2013 00:04 »
Παράθεση
Επιστροφή Γεωργίου
20 Μαΐου, 2013 23:29

Μετά από δύο χρόνια, ο Γιώργος Γεωργίου επανήλθε στη τηλεόραση μέσω του καναλιού Action24, που εκπέμπει από το συνδρομητικό πακέτο της Nova.

O… έξω από τα δόντια παρουσιαστής-σχολιαστής θα εμφανίζεται κάθε Δευτέρα 22.00-00.00, με την εκπομπή “Action Esti”, που δεν διαφέρει από τις προηγούμενες του και περιλαμβάνει αποκλειστικά τηλεφωνική επικοινωνία με τους τηλεθεατές.

Συντάκτης : ARENA FM

Τι καλλίτερη είδηση από αυτή?
Τυχεροί όσοι έχουν καναπέ.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Έφυγε από τη ζωή ο γιος του Γιώργου Γεωργίου
« Απάντηση #27 στις: Δευ 23 Ιαν 2017 23:25 »
Παράθεση

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Γεωργίου και η οικογένεια του καθώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γιος του σε ηλικία 35 ετών.

Ο Τάσος Γεωργίου έπασχε από μια σπάνια ασθένεια, η οποία ονομάζεται «Αταξία του Φρίντριχ», μια κληρονομική πάθηση, που «χτυπά» τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα.

Η κηδεία του γιου του γνωστού δημοσιογράφου θα γίνει την Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.
thetoc.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 23 Ιαν 2017 23:28 »
Ας είναι ελαφρύ το χώμα! Να τον θυμάται η οικογένεια του!

Το παλληκάρι αυτό (όπως και πολλά άλλα) ήταν ένας ήρωας της ζωής. Ένας καθημερινός μαχητής της ζωής!

Πολύ κακό να φέυγει το παιδί πριν τον γονιό!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 23 Ιαν 2017 23:49 »
όχι ρε πούστη. Τον είχα γνωρίσει τον μικρό. Παλικαράκι κανονικό, από μικρός. Και στα γήπεδα πήγαινε και ραδιόφωνο έκανε και όλα αυτά παρά τα σοβαρά του προβλήματα. Κρίμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Ιαν 2017 00:23 από ΛΑΜΙΑ FANS »
φορεβερ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 24 Ιαν 2017 00:24 »
Παράθεση
«όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. "Αταξία του Φρίντριχ" λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

«Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου»

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 25 Ιαν 2017 23:28 »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 25 Ιαν 2017 23:47 »
 :'(

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 26 Ιαν 2017 00:50 »
Γέρασε σε μια νύχτα. Πουτάνα ζωή.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 31 Ιαν 2017 01:08 »
Koυφάλα Νεκροθάφτη δεν θα πεθάνουμε ποτέ. Η σημερινή του (σπαρακτική) εκπομπή.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=575138&catID=177
φορεβερ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 03 Μάρ 2017 22:51 »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 07 Ιούλ 2017 12:28 »
Παράθεση
Στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς ο Γιώργος Γεωργίου- Ώρες αγωνίας για τον δημοσιογράφο

Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Γιώργος Γεωργίου και από χθες το βράδυ βρίσκεται διασωληνωμένος στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Kαι ο Νίκος Χατζηνικολάου τού ευχήθηκε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm περαστικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση υγείας του δημοφιλούς αθλητικού δημοσιογράφου θεωρείται κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται, πως στις αρχές του έτους ο Γιώργος Γεωργίου βίωσε τη χειρότερη στιγμή της ζωής του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 35χρονος γιος του Τάσος, που έπασχε τη σπάνια ασθένεια «Αταξία του Φρίντριχ».

Σκατένιες καταστάσεις, γαμώτο.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 07 Ιούλ 2017 17:46 »
Κράτα γερά Χόρχε!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 17 Ιούλ 2017 21:38 »
Παράθεση
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Γιώργος Γεωργίου

Ο Γιώργος Γεωργίου είναι καλύτερα στην υγεία του κι αναρρώνει στο σπίτι του.

Εξιτήριο πήρε από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και παρέμεινε για πολλές ημέρες στην εντατική και στη συνέχεια στην καρδιολογική κλινική ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου.

Ο δημοσιογρ΄α΄φος υπέστη έμφραγμα στις αρχές του μήνα και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσκομείο. Αρχικά νοσηλέυτηκε στην εντατική με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή.

Στη συνέχεια η κλινική του εικόνα βελτιώθηκε και ο Γεωργίου βγήκε από την εντατική για να νοσηλευτεί για μερικές ακόμη ημέρες στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, από την οποία σήμερα πήρε εξιτήριο.

Ο Γιώργος Γεωργίου θα αναρρώσει το καλοκαίρι στο σπίτι του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, όπως είπε και ο συνάδελφός του Χ. Μπάρλας ο οποίος ανέβασε στα social media και την πρώτη φωτογραφία του δημοσιογράφου μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, στην οποία ο Γιώργος Γεωργίου εμφανίζεται ταλαιπωρημένος αλλά χαμογελαστός και αισιόδοξος
.

Πηγή: protothema.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Κυρ 30 Ιούλ 2017 14:27 »
Παράθεση
Γιώργος Γεωργίου: Είμαι χαρούμενος που ζω, δεν μπορούσα να αναπνεύσω
Η συγκλονιστική περιγραφή για την περιπέτεια της υγείας του

Τις συγκλονιστικές στιγμές τη νύχτα που αντιμετώπισε την περιπέτεια με την υγεία του περιέγραψε ο Γιώργος Γεωργίου. «Για μια στιγμή ο καρδιογράφος έβγαλε παύλα. Δεν χρειάστηκε ούτε ηλεκτροσόκ, ούτε αδρεναλίνη, ούτε τίποτα. Επανήλθα με τις μαλάξεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον Real FM, τρεις περίπου εβδομάδες αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω. Θέλω να πω ποια είναι η πραγματικότητα για να ξέρει ο κόσμος. Αυτό το έπαθα στις 4 Ιουλίου. Πως; Ήταν βράδυ. Έπεσα για ύπνο. Ανοίγω τηλεόραση και ξαφνικά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Άφησα πέρασαν κάποια λεπτά αλλά αυτό επιδεινωνόταν. Παίρνω τηλέφωνο, λέω ποιο νοσοκομείο εφημερεύει.

Μου λένε είναι το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Μπαίνω στο αμάξι και κατεβαίνω 260 χλμ/ώρα την Πέτρου Ράλλη μόνος μου. Δεν ξέρω πως πήγα. Με αλάρμ, με φανάρια με προβολείς, με κόρνα. Φτάνω στην είσοδο, μπαίνω μέσα με τις μπάντες, κατεβαίνω, παίρνω την τελευταία μου ανάσα και πέφτω. Ήταν ένα ζευγάρι εκεί. Με παίρνουν, με πάνε στα επείγοντα, και ήταν ένας καρδιολόγος πολύ μάγκας, πιτσιρικάς ειδικευόμενος και με πλακώνει στις μαλάξεις. Μου είπε ότι έβαζε τα δάχτυλά μου μέσα στο κορμί μου 6 εκατοστά. Στην πέμπτη μάλαξη πετάχτηκα.

Μου είπε όμως ότι όταν πήγα εκεί, για μια στιγμή ο καρδιογράφος έβγαλε παύλα. Δεν χρειάστηκε ούτε ηλεκτροσόκ, ούτε αδρεναλίνη, ούτε τίποτα. Επανήλθα με τις μαλάξεις.

Αυτοί ήταν σίγουροι ότι είχα πάθει έμφραγμα. Μου έκαναν στεφανιογραφία και ήταν πεντακάθαρη, κεφάλι πεντακάθαρο, καρωτίδες πεντακάθαρες και με πλάκωσαν μετά στις εξετάσεις τις καρδιολογικές. Τελικά το έπαθα από κολπική μαρμαρυγή. Εγώ κολπική μαρμαρυγή παθαίνω από το 1986 και νιώθω αρρυθμία».

http://www.newsbeast.gr/media/arthro/2785730/giorgos-georgiou-ime-charoumenos-pou-zo-den-borousa-na-anapnefso

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 07 Αύγ 2017 15:46 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δευ 26 Νοέ 2018 17:15 »
Παράθεση
Στην εντατική ο Γιώργος Γεωργίου!

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος διατηρεί δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real. Ωστόσο δεν βγήκε στο «αέρα» το απόγευμα της Δευτέρας στις 4 όπου και ήταν η προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Ο Γιώργος Κολοκοτρώνης που τον αντικατέστησε αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Γεωργίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με υγεία του χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Γεωργίου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία και πάλι πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο κατάφερε να το ξεπεράσει.

από sdna.gr

Καλή Ανάρρωση Χόρχε!

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 26 Νοέ 2018 17:27 »
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΧΟΡΧΕ

Η ομάδα του GeorgiouClub θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους φίλους του Γιώργου , ότι ο Χόρχε είναι καλά , δεν χρίζει καμμία ανυσηχία η κατάσταση της υγείας του .

Αύριο θα βγεί απο την Εντατική και Τετάρτη θα επιστρέψει σπίτι του .

H Ομάδα του GeorgiouClub .

georgiouclub.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 26 Μάι 2019 22:02 »
Παράθεση
Γεωργίου: «Ο Σαββίδης έχει αγοράσει Ξάνθη και Παναιτωλικό!»
Ο Γιώργος Γεωργίου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, αποκάλυψε ότι ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε πέρυσι την Ξάνθη και πριν από περίπου είκοσι ημέρες τον Παναιτωλικό!

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το ελληνικό ποδόσφαιρο και προέβη σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ελαφράς ταξιαρχίας έριξε… βόμβα, καθώς ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αγοράσει τη Ξάνθη αλλά και τον Παναιτωλικό. Οπως τόνισε μάλιστα την ακριτική ομάδα την έχει αγοράσει από την περασμένη σεζόν, ενώ τους Αγρινιώτες τους απέκτησε από τον Φώτη Κωστούλα πριν από περίπου 20 μέρες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση του να αναλάβει πρόεδρος στον Απόλλωνα, για τον Μονεμβασιώτη και την αγάπη του για την ομάδα, αλλά και για τις μεταγραφές που θέλει να κάνει. Ακόμα αναφέρθηκε στην πώληση του Αλμπάνη στην ΑΕΚ, του Παπαδόπουλο, αλλά και τους παίκτες που έχουν μέλλον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργίου:

Για το πώς συμφώνησε να αναλάβει πρόεδρος στον Απόλλωνα: «Λυπόμουν όλο αυτό το διάστημα για την κατάντια του Απόλλωνα. Ήταν τραγική η εικόνα του φέτος. Υπάρχει άλλη ομάδα να τερματίσει το πρωτάθλημα με μετά βίας διψήφιο αριθμό πόντων και γκολ. Πριν ένα δίμηνο είχα συναντηθεί με τον Μονεμβασιώτη και μου λέει ‘είσαι Απολλωνιστής, ξέρεις από μπάλα, αγαπάς την ομάδα και θέλω να έρθεις να με βοηθήσεις’. Του λέω ‘λεφτά δεν έχω, βάζω το χέρι στην τσέπη και πιάνω τα παπούτσια’. Μου λέει ‘θέλω έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα που έχει μικρύνει απελπιστικά’. Έτσι ανέλαβα. Το μεγάλο καλό του Μονεμβασιώτη είναι η συνέπεια. Δεν χρωστά ούτε σε γάτα στη Ριζούπολη. Όλοι είναι πληρωμένοι πρώτη του μηνός».

Για την αγάπη του Μονεμβασιώτη για τον Απόλλωνα: «Ξέρω ότι του προτάθηκε ή η αγορά ολόκληρης της ΠΑΕ ή να μπει συμπαίκτης σε Πανιώνιο ή Ατρόμητο, αλλά δεν ήθελε, γιατί είναι Απολλωνιστής τρομερός. Ο Μονεμβασιώτης θέλει αμέσως επιστροφή της ομάδας στη Super League. Ψάχνει να βρει 100 στρέμματα στην Αθήνα για να κάνει γήπεδα και βοηθητικά».

Για την κόντρα του Μονεμβασιώτη με μερίδα οπαδών: «Έχει κάνει λάθη ο Μονεμβασιώτης, τα οποία αναγνωρίζει. Αν στην πορεία δεν πάει κάτι καλά, θα έχω κι εγώ μερτικό στις κλωτσιές. Υπάρχει γκρίνια στην ομάδα και χρειάζονται αλλαγές. Όλη αυτή η κόντρα θα σταματήσει μόνο αν η ομάδα παίξει μπάλα».

Για τις μεταγραφές που θέλει να κάνει: «Ψάχνω παίκτες σε συνεργασία με τον Παπαδόπουλο και τον Μανίκα, που θα μπορούν να ανεβάσουν αμέσως την ομάδα. Θέλω να πάρω τον Γκάλο. Σε αυτή την ηλικία πιστεύω πως είναι δύσκολο να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Νομίζω ότι ο Απόλλωνας τού ταιριάζει γάντι. Θέλω να πάρω τον Μαρκόφσκι. Για την κατηγορία μας είναι ταμάμ. Είναι κι αυτός μέσα στους στόχους».

Για τον Παπαδόπουλο: «Είχε πρόταση και από τον ΠΑΣ αλλά στον Απόλλωνα πήρε ένα συμβόλαιο που θα έκανε ευτυχισμένο κάθε Έλληνα προπονητή. Και στον Απόλλωνα παίρνεις σίγουρα τα λεφτά σου».

Για τον Αλμπάνη: «Έδινε 800 ο Ολυμπιακός και 400 η ΑΕΚ. Ο Αλμπάνης όμως είναι ΑΕΚτζής και ζήτησε να πάει στην ΑΕΚ. Κι ο Μονεμβασιώτης τον έδωσε στην ΑΕΚ».

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε»

Για τους παίκτες που έχουν… μέλλον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: «Αυτόν τον Ντε Γιονγκ που λένε όλοι… Αυτό το σαπάκι. Κόβει, τρέχει αλλά μην μου το λέτε και Κρόιφ. Δίνει την μπάλα μόνο στο πλάι όχι μπροστά. Είναι κόφτης, για αντικαταστάτη του Μπούσκετς τον πήρε. Και ο Ράκιτιτς και ο Μόντριτς είναι για… φεύγα. Έκλεισε ο κύκλος τους.

Αυτός της Μπενφίκα, ο Φέλιξ είναι παικταράς και έχει μέλλον. Αλλά εδώ στην Ελλάδα παίκτη γεννημένο το ‘99 τον θεωρούμε ταλέντο ακόμα. Ο Σάντσο ξέρει καντάρια μπάλια αλλά τον διακρίνει μια επιπολαιότητα. Και αυτός της Λεβερκούζεν, ο Χάφερτς είναι εκτελεστής. Θα σου βάλει την μπάλα όπως θέλει στα δίχτυα. Αυτόν πρέπει να φέρω στον Απόλλωνα (σσ. γέλια)».

Αναφέρθηκε και στον Φαν Ντάικ: «Υπερτιμημένος ο Φαν Ντάικ. Στο Ολλανδία-Γερμανία τον κάνανε… Είδα και τον άλλον τον Ντε Λιχτ, ψηλό παιδί, καλός με το κεφάλι αλλά μέχρι εκεί!»
to10.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δευ 05 Ιούν 2023 11:19 »
Καλό ταξίδι ρε Γιώργαρε. Είχες πιεί το πικρότερο φαρμάκι της ζωής πριν λίγα χρόνια. Καλή αντάμωση με τον Τασούλη σου!

Μας έκανες κομμάτια σήμερα ρε!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δευ 05 Ιούν 2023 12:27 »
Μεγαλωσα με Γεωργιου ,οπως και με Καραγιαννιδη και Μπαζινα. Κυριολεκτικα.
Τον διαβαζα στον Φιλαθλο απο το 1983 . Θυμαμαι καθε μεσημερι να περιμενω γυρνωντας απο το 6ο Γυμνασιο στην Ακαδημια να παρω την εφημεριδα με 10 δραχμες απο ενα ψιλικατζηδικο στην Καλουδη. Αυτο ηταν και το χαρτζηλικι μου. Οταν εφτανα σπιτι τα χερια μου ηταν ηδη μαυρα απο το μελανι…

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δευ 05 Ιούν 2023 13:07 »
Καλό ταξίδι ρε Γιώργο!

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 05 Ιούν 2023 15:00 »
Χαμηλού επιπέδου <δημοσιογράφος>.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 05 Ιούν 2023 17:30 »
Από τους Γεωργίου, Μπαζίνα, Χαραλαμπόπουλου, Αποδυτηριάκια και Καραγιαννίδη

στα ΚΑΡΙΚΙΝΩΜΑΤΑ ...

"Τι κάνετε;", Κέτσε, Νικολογιαννη, στον αγράμματο τον Βασιλοπουλο και στον Κόλκα που μεγαλώνει το παιδί του Ρώσου αφεντικού του!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δευ 05 Ιούν 2023 19:24 »
"Τρεις έδρες υπάρχουν στην Ευρώπη
Της Γαλατασαράι
Του ΠΑΣ Γιάννινα
Και όπου παίζει ο ΠΑΣ εκτός έδρας"

Καλό ταξιδι