Μερικες παρατηρησεις πλεον οντας ηρεμος αταραχος και στην κοσμαρα μου για το τι συμβαινει στον ΠΑΣ
Λοιπον
1)Πρωτη παρατηρηση:Aν εχουν κοπει 600 δειαρκειας μεχρι στιγμης που και παλι ειναι καταντια για τον ΠΑΣ εγω ειμαι μεγαλομετοχος του ΠΑΣ.....Περσι λογου χαρη μιλουσαν για 1500 δειαρκειας και στο γηπεδο μαζευουντουσαν σε αγωνες στην αρχη του πρωταθληματος με το ζορι 1200-1400 εως και τριψηφιο ειχαμε πιασει στο μεταξυ για να μην ξεχνιομασατε...Τι σημαινει αυτο???????????Oτι μας κοροιδευουν ψιλο γαζι,αλλα πλεονν τους εμαθε ο κοσμος........Με την γεωμετρικη προοδο που πανε τα δειαρκειας οι γνωστοι αγνωστοι παει να πει οτι στην αρχη του πρωταθληματος πιανουνε τα 1000 τεμαχια,αν στον αγωνα με την Τριπολη ειναι το πολυ στο Ζωσιμαδες στο χιλλιαρικο θα ηθελα να δω πως μπορουν να το εξηγησουν οι προφεσορες στα μαθηματικα
2)Οσο για τους B.V.............Σχολασαν,κουρασαν,,καταντησαν αηδια ............Βοηθησαν καποτε,δεκτο και κανεις δεν διαφωνει,αλλα πλεον εχουν γινει η ταφοπλακα του ΠΑΣ με τις ενεργειες που κανουνε,δεν γινεται ρε πουστη μου να εξουσιαζουν τον κοσμο και την ιδια την ομαδα οταν η συντριπτικη πλειοψηφια τασετται κατα του @@@@@@ που το γλειφουν πατωκορφα απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!!!!!!Mythos συμφωνω οτι να κατσουν οι συνδεσμοι να τα βρουν,αλλα πως γινεται αυτο το πραγμα εξηγησε μου σε παρακαλω......Ποτε εκαναν την τελευταια δεκαετια ενα βημα πισω οι b.v για το καλο του ΠΑΣ.....Ποτε λοιπον ,και περιμενεις τωρα?????????Ειχαν την τελευταια ευκαιρια τους αυτο το καλοκαιρι αλλα και παλι την σπαταλησανε....Ουτε κριτικη,ουτε τιποτα,ουτε επειχηρηματα παρα μοναχα υποστηριξη στον @@@@@@@@ χωρις να νοιαζονται για τιποτα αλλο
3)Ο κοσμος οπως σωστα αναφερε ο pagourenko εχει μεινει παγωμενος και αδιαφορος σε σημειο που δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα οσο παρακολουθω τον ΠΑΣ..........Σε σημειο οτι και Μεσι και Ροναλντο να φερει ο @@@@@@ στον ΠΑΣ παλι την ιδια αρνητικη γνωμη θα εχει για αυτον και πως καταντησε την ομαδα μας................Αλλα για το μονο που ειμαι χαρουμενος για τον κοσμο του ΠΑΣ ειναι οτι μπροστα στην υπηρεφανεια που ειναι το παν για την ομαδα αυτη δεν μετρανε για τον κοσμο ουτε κατηγοριες,ουτε κυπελα,ουτε πρωταθληματα ,και ναι λοιπον αυτος ειναι ο λογος που εγινα ΠΑΣ.....Γιατι μαθαμε μικροι οτι ο ΠΑΣ ειναι η αντιβιωση στο κατεστημενο!!!!!Το μονο προβλημα στον κοσμο ειναι ο τροπος αντιδρασης,μεγαλο μερος εχει βρει ως λυση την αποχη,αλλοι απο το γηπεδο και απο τα τσιμεντα,αλλοι με τα επειρηματα αλλοι με την βια.....Νομιζω πως ηρθε η ωρα να γινει κατι ωστε να υπαρχει μαζικη αντιδραση και αναφερομαι σε Α.R και Famillia που μπορουν να κνησουν τα νηματα για να ενωσουν αυτη την δυσαρεσκια