Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ  (Αναγνώστηκε 5476 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
« στις: Δευ 12 Μάι 2014 14:51 »
συγνωμη τωρα......μπορει να ακουγεται χαζο.....για μενα που δεν γνωριζω προσωπα και πραγματα...........αλλα μου φαινεται λογικο........

να κλεισει ενα ραντεβου με τον περιφεριαρχη αντιπροσωπεια των 2 συνδεσμων....και να μιλησουν εφ ολης της υλης........

εκλογες εν οψη.........

κι οποιος θελει ας μην παει στο ραντεβου........εχουμε μια βδομαδα ακομα

περιμενω καποιον απ τους συνδεσμουν να απαντησουν.........εμενα παντως μου φαινεται .....κουφο.....πως δεν εχει γινει ακομα.........

τα παοκια συλαλλητηριο θα κανουν .......εμεις μια συναντηση δεν μπορουμε???να καταγραφει ρε αδερφε τι λεει κι ο καθενας...........

και επισημη ανακοινωση οτι θα ζητηθει συναντηση......ολα γνωστα στον κοσμο.....και οποιος θελει ας δηλωσει φορτο εργασιας.........

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ
« Απάντηση #1 στις: Δευ 12 Μάι 2014 15:41 »
συγνωμη τωρα......μπορει να ακουγεται χαζο.....για μενα που δεν γνωριζω προσωπα και πραγματα...........αλλα μου φαινεται λογικο........

να κλεισει ενα ραντεβου με τον περιφεριαρχη αντιπροσωπεια των 2 συνδεσμων....και να μιλησουν εφ ολης της υλης........

εκλογες εν οψη.........

περιμενω καποιον απ τους συνδεσμουν να απαντησουν.........εμενα παντως μου φαινεται .....κουφο.....πως δεν εχει γινει ακομα.........

τα παοκια συλαλλητηριο θα κανουν .......εμεις μια συναντηση δεν μπορουμε???να καταγραφει ρε αδερφε τι λεει κι ο καθενας...........

και επισημη ανακοινωση οτι θα ζητηθει συναντηση......ολα γνωστα στον κοσμο.....και οποιος θελει ας δηλωσει φορτο εργασιας.........

Τι εννοείς thodori; Να μιλήσουν για το θέμα "Χριστοβασίλης"; Φίλε μου ο Καχριμάνης στηρίζει Χριστοβασίλη, όπως στήριζε και Κούγια μέχρι το παρά πέντε.

Και να πάνε οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και οι AZZURA FAMILIA πιστεύει κανείς ότι θα γίνει κάτι; Ένα χτύπημα στη πλάτη εν όψει εκλογών και λόγω διπλωματίας και έξω από τη πόρτα.

Έτσι και αλλιώς αυτά τα παιδιά είναι "οι αναρχικοί, οι αριστεροί, τα φρικιά, οι φασαριόζοι, τα πρεζάκια...." για αυτούς. Δεν είναι "οικογενειάρχες" που να μπορεί ο Καχριμάνης να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω θα είναι...
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δευ 12 Μάι 2014 15:43 »
Παράθεση

εκλογες εν οψη.........

Και με τον Γκόντα.
Και αυτός εκτός του Καχριμάνη ασχολείται ενεργά με τον ΠΑΣ.
Πρέπει να τοποθετηθούν και οι δύο για ΟΛΗ την κατάσταση.
Κι εγώ δεν ασχολούμαι με συνδέσμους, αλλά εάν συναντηθούν θα εκπροσωπήσουν ΚΑΙ εμένα, ως απλό φίλαθλο.
Και αυτό να το έχουν υπόψην τους οι πολιτικοί αυτοί..
Τέρμα η βουβαμάρα τους και η μονόπλευρή τους ενασχόληση με τη ΛΑΙΣΧΗ!
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δευ 12 Μάι 2014 15:52 »
ολη η πολη βραζει.......ποια πρεζακια λεμε τωρα??εδω κλανουν μεντες στους "μεγαλυτερη μετακινηση ναρκωτικων"(εστω κι αν το πανο δεν εννοει οτι λεει)........τι χτυπηματα στην πλατη λεμε τωρα????

διαφωνω καθετα και οριζοντια και για α προλαβω κανενα βραζοαιματο αυτα που λεω δεν ειναι μομφη για τους συνδεσμους.....μια ιδεα ριχνω.......

νομιζω πως σαν συνδεσμοι πρεπει να γινουν τα παντα.......ξερω τι σου λεω........δεν στο λεω ετς για να λεμε

και νομιζω πως η τοποθετηση οποιουδηποτε ποσο μαλλον υποψηφιων ........παιζει μεγαλο ρολο........

ουτε παιδακια ειμαστε ουτε τιποτα αλλο......και οποιος δεν τοποθετηται για αυτο το μεγαλο κεφαλαιο που λεγεται ΠΑΣ ......ας το κουβαλαει

εμεις με τη συνειδηση μας ναμαστε ενταξ....οτι καναμε τα παντα......και θεσμικα......

τωρα αν τα πρεζακια ενεργουν και θεσμικα ειναι αλλο ενα συν για τα πρεζακια :P :P :P :P

ομορφα κι ωραια και ουσιαστικα.......αυτα τα "πρεζακια και αναρχικα" βολευουν αυτους που δεν θελουν να γινονται ουσιαστικες ενεργειες.......

ΑΝ θες την αποψη μου .....ηδη θα επρεπε εχει κινηθει γη και ουρανος .......γιατι ο φοβος φυλαει τα ερμα....οχι οι αποχες
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Μάι 2014 16:03 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 12 Μάι 2014 18:34 »
Σωστα η προταση του φιλου.
Δεν νομιζω οτι θα τους δεχτει κανενας ομως. Ουτε καν για συζητηση.
Ο ΠΑΣ φιλοι μου για τους πολιτικους ειναι ενα μεσω προβολης. Τιποτε παραπανω.
Οπως λεει ο Λαμιας ο Καχριμανης στηρίζει τον ΧΒ. Το ιδιο και ο Γκοντας. Τον Σεπτεμβριο οταν εκανε την πρωτη ομιλια ο Γκοντας πρωτος πρωτος ηταν ο ΧΒ.
Το εχω γραψει και παλιοτερα. Αν ειναι δυνατον θα ηταν προτιμότερο να πήγαιναν να βρουν τον ίδιο τον Χητο. Ειναι ο μόνος εντός πόλης που και ειναι κοντα στον ΠΑΣ ολα τα χρονια.
Να τον βρουν λοιπον και να τον ρωτησουν στα ισια αν γουσταρει να μπει στην ΠΑΕ.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 12 Μάι 2014 19:39 »
Το θέμα δεν είναι ποιός θα γίνει Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης.

Το θέμα είναι ποιός θα γίνει Δεσπότης τώρα που εκοιμήθη ο Σεβασμιότατος Μητροπολήτης Θεόκλητος.

Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 12 Μάι 2014 20:38 »

Το θέμα είναι ποιός θα γίνει Δεσπότης τώρα που εκοιμήθη ο Σεβασμιότατος Μητροπολήτης Θεόκλητος.

περιφερεια καχριμανης,δεν υπαρχει αντιπαλος!
δημος γκοντας,δεν υπαρχει σοβαρος αντιπαλος!
τωρα για το παπαδαριο δεν τους ξερω καν!

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #7 στις: Τρι 13 Μάι 2014 02:59 »

Ε όχι και Γκόντας! Να αυτοκτονήσουμε θες πάλι; Αρκετα με ΓκοντοΚαχριμάνηδες!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 13 Μάι 2014 11:43 »

το θεμα δεν ειναι τι θελω εγω.....   :P
τι θα βγει ειναι το θεμα!

εγω κανενας απο δαυτους να μη βγει θελω! γινεται?

Συνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 13 Μάι 2014 12:22 »

...γιατί ο γκόντας είναι σοβαρός;;;
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 13 Μάι 2014 13:11 »
ξεχασα να βαλω εισαγωγικα στο "σοβαρος"! σορρυ!
"σοβαρος" με την εννοια της αντιπαλοτητας,ισαξιος σε ψηφους πως να το πω αλλιως!
οχι σοβαρος με τη κυριολεκτικη εννοια!

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 13 Μάι 2014 13:28 »
off topic καργα.... :P

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 13 Μάι 2014 13:36 »
Επειδή ακούω συνέχεια το όνομα του Χήτου για τη διάδοχη κατάσταση στον Π.Α.Σ. Γιάννινα, να κάνω τρεις ερωτήσεις...

1) Πιστεύει κανείς ότι αν αναλάβει ο Χήτος, δεν θα έχει από κοντά τους κάθε Καχριμάνηδες - Γκόντηδες?
2) Πιστεύει κανείς ότι αν αναλάβει ο Χήτος, δεν θα τον έχουν από κοντά οι κάθε Καχριμάνηδες - Γκόντηδες?
3) Πιστεύει κανείς ότι αν αναλάβει ο Χήτος, δεν θα έχει από κοντά τους "συμβουλάτορες" ή "αυλικούς"
(όπως σας αρέσει), με τους οποίους στήνει πηγαδάκια μετά από κάθε ματς έξω από τη λέσχη?
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #13 στις: Τρι 13 Μάι 2014 14:31 »

Έλα αστα αυτά σε τσακώσαμε. Είσαι Γκοντικός  :P. Εγώ είμαι  :mono: αλλά αυτό δεν φαίνεται μέχρι τώρα να έχει ανατρεπτική πολιτική δυναμική.

stefpas έχεις δίκιο αλλά από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις κιόλας. Πάντως ο χοντρός πρέπει να φύγει. Για πολλούς λόγους όμως δεν πιστεύω ότι Γιαννιώτης μπιζνεσμαν θα πάρει την ομάδα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 13 Μάι 2014 16:08 »

εκλογες εν οψη.........

συγνωμη τωρα......μπορει να ακουγεται χαζο.....για μενα που  γνωριζω προσωπα και πραγματα...........και μου φαινεται λογικο........

να κλεισει ενα ραντεβου με τον περιφεριαρχη ο thodoris ισως και ο ayuto και οποιος αλλος πληκτρολογιας θελει....και να μιλησουν εφ ολης της υλης........αλλα οχι μεσω skype.

αντε γιατι πολυ φορεθηκε η μαλακια με την αδρανεια των συνδεσμων κτλ.......οποιος δε γουσταρει......ΔΡΑ και δε μας ζαλιζει τα παπαρια.

δε ξερετε καν τι κανουν οι συνδεσμοι ή τι μπορει να συζητανε ή τι μπορει να τους καιει ή τι μπορει να ετοιμαζουν ή τι προβλημα μπορει να αντιμετωπιζουν ή ή ή ή........
και καλα δε ξερετε......αλλα δε κανετε καν τον κοπο να περασετε ετσι απλα για να ρωτησετε και να δειτε.....αρκειστε σε ερωτησεις και υψηλη κριτικη μεσω πληκτρολογιου.

λοιπον τερμα το παραμυθι με τους συνδεσμους.

και αν θελει ο thodoris και εχει τοση καψα να ξεκινησει η αντιδραση ,εγω τον περιμενω αποψε να περασει να μας δει και να μας δωσει τη σπιθα........και οποιον αλλον θελει και συμφωνησε
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 13 Μάι 2014 16:27 »
Παράθεση
διαφωνω καθετα και οριζοντια και για α προλαβω κανενα βραζοαιματο αυτα που λεω δεν ειναι μομφη για τους συνδεσμους.....μια ιδεα ριχνω.......

κακως μιλησα
τωρα ουτε με τους αλλους κανει να μιλαω ουτε με εσας........

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 13 Μάι 2014 16:35 »
Δεν υπαρχει χητος για τον ΠΑΣ ετσι οπως το βλεπω εγω
Αυτοι δεν βαζουνε συναισθηματα σε τετοια θεματα
Βλεπουνε μονο νουμερα μπροστα τους, πολλα μηδενικα και υπολογιζουνε τα παντα
Αν δεν τον συμφερει δεν θα τον παρει τον ΠΑΣ
Δεν θελει να χανει τον χρονο σε κατι που πιθανως θα τον ζημιωσει
Το γιατι θα τον ζημιωσει και γιατι πρεπει σωνει και καλα να φοβαται τοσο πολυ ειναι αλλο θεμα
Αν ηθελε να πετυχει κατι μεγαλο με την ομαδα θα την ειχε παρει εδω και καιρο
Οποτε τι καθομαστε και συζηταμε
Περα απο το γεγονος οτι θα συμβουνε και αυτα που προειπε ο stefpas

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος araxthos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 13 Μάι 2014 17:54 »
κατα τα αλλα θελετε να ερθουμε και απτους συνδεσμους! αφου δεν δεχεστε κουβεντα......
εγινε μια προταση μεσω του φορουμ,και αμεσως αντιδραση κ γτ  δν ερχεστε απο κοντα. αμα ερθω απο κοντα θα κατσεις να μακουσεις δλδ,εμενα η τον θοδωρη και τον καθε θοδωρη? δεν το νομιζω!

μην απορειτε τοτε που δεν αποκρινεται κανεις στο καλεσμα σας! η συμπεριφορα φταιει πανω απο ολα και τπτ αλλο!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 13 Μάι 2014 19:57 »
Η ομάδα ακούγεται για στημένα, άρματα, φιλικά.
Εχει δημιουργήσει χρέη ξανά.
Εχουν δημιουργηθεί μηδενικές υποδομές.
Δίνεται μηδενικό όραμα.
Υπάρχουν άσχημες συμπεριφορές, γραψαρχιδισμός, κάκιστες νοοτροπίες,
αλητείες, κολητηλίκια, βολέματα ημετέρων.
Με όλα αυτά έχουν διώξει τον κόσμο ΟΛΟ
Οδηγείται σε πλήρη απαξία με το τέλος να είναι κοντά.
Θα πεθάνει..
Αυτά έχουν συμβεί. Αυτά συμβαίνουν.
Ετσι είναι η κατάσταση σήμερα.
Πολιτικοί-τράπεζα-επιχειρηματίες-δημοσιογράφοι/οπαδοί τσιράκια, υπεύθυνοι για όλα αυτά.
Και η λιβαδειά των 300 και του Κομπότη είναι Α. Και λοιπόν..;
Παράθεση
Περα απο το γεγονος οτι θα συμβουνε και αυτα που προειπε ο stefpas
Δεν μπορούν αλλιώς, έτσι και τόσο μπορούν;
Ετσι τους βολεύει κι εξυπηρετεί, έτσι κονομάνε;
Γουστάρουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο;
Ε να παν στο διάολο, να ελευθερωθεί η ομάδα, να ζήσει!.. κι ΙΣΩΣ να ξαναμεγαλώσει.

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αδειοδοτηση 2014
« Απάντηση #19 στις: Τρι 13 Μάι 2014 21:50 »
Παιδια ψυχραιμια..εχουμε κουρασει πια ολοι εμεις που γραφουμε καθε μερα στο ιντερνετ κατα του Χβ,bv κτλ..η μονη αντιδραση μας ειναι το πληκτρολογιο κ να κατακρινουμε τους παντες κ τα παντα..ολοι θελουμε να φυγει ο χοντρος αλλα επειδη ο καθενας μονος του δεν μπορει να κανει τιποτα η μονη λυση ειναι να συσπειρωθει διπλα στους συνδεσμους..αν ο οποιοσδηποτε πηγαινε στους Απει Ρωταν η στους Ατζουρα κ εκανε καποια προταση πιστευω οτι τα παιδια θα τον ακουγαν κ θα συζητουσαν μαζι του..οσες φορες εχω παει στους συνδεσμους μου χουν συμπεριφερθει αψογα τα παιδια..η αντιδραση του Απειρου πιστευω οτι ειναι στα πλαισια του ξυπνηστε πια ελατε στο συνδεσμο να τα πουμε ολα αυτα..εγω ειμαι 1000% σιγουρος οτι αν Θοδωρη,Αραχθε η οποιοσδηποτε αλλος οτι αν πασ στο συνδεσμο κ καταθεσεις τις αποψεισ σου για το θεμα που μας καιει τα παιδια εκει θα σ ακουσουν κ θα συζητησετε ομορφα κ ωραια..τοσες φορεσ εχουν κανει συνελευσεις κ κανεις απο εμας τουλαχιστον η συντριπτικη πλειοψηφια δν εχει παρευρεθει..μονο με συσπεισωση διπλα στους συνδεσμους μπορουμε να ανατρεψουμε αυτην την κατασταση..απ το ιντερνετ δε γαμησε κανεις..σορυ αν κουρασα  κ σορυ για τον τιτλο γραφω απο κινητο κ δν μπορω να τον αλλαξω..
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 13 Μάι 2014 22:34 »

εκλογες εν οψη.........

συγνωμη τωρα......μπορει να ακουγεται χαζο.....για μενα που  γνωριζω προσωπα και πραγματα...........και μου φαινεται λογικο........

να κλεισει ενα ραντεβου με τον περιφεριαρχη ο thodoris ισως και ο ayuto και οποιος αλλος πληκτρολογιας θελει....και να μιλησουν εφ ολης της υλης........αλλα οχι μεσω skype.

αντε γιατι πολυ φορεθηκε η μαλακια με την αδρανεια των συνδεσμων κτλ.......οποιος δε γουσταρει......ΔΡΑ και δε μας ζαλιζει τα παπαρια.

δε ξερετε καν τι κανουν οι συνδεσμοι ή τι μπορει να συζητανε ή τι μπορει να τους καιει ή τι μπορει να ετοιμαζουν ή τι προβλημα μπορει να αντιμετωπιζουν ή ή ή ή........
και καλα δε ξερετε......αλλα δε κανετε καν τον κοπο να περασετε ετσι απλα για να ρωτησετε και να δειτε.....αρκειστε σε ερωτησεις και υψηλη κριτικη μεσω πληκτρολογιου.

λοιπον τερμα το παραμυθι με τους συνδεσμους.

και αν θελει ο thodoris και εχει τοση καψα να ξεκινησει η αντιδραση ,εγω τον περιμενω αποψε να περασει να μας δει και να μας δωσει τη σπιθα........και οποιον αλλον θελει και συμφωνησε

Σωπα ρε........

Εμ ναι βεβαια,εσυ αμα εμενες 450 χλμ μακρια απο τα Γιαννινα και ζουσες γεννημενος σε μια αλλη πολη ισως να επαιρνες την ωρα για σπορ,βαζελο η Γαυρο,,η και στην περιπτωση να ησουνα  ΠΑΣολες θα επικοινωνουσες με αλλους συνταυρους με σηματα καπνου η μπορει και με τηλεπαθεια...πολυ λογικο,ποιο ιντερνετ,και αμα εχεις καποια αποψη που θες να την εκθεσεις και δεν εχεις 300 ευρω τουλαχιστον για τα οδοιπορικα για να ερθεις στον συνδεσμο των apei rotan εισαι φλωρος,,εκτος και αν εισαι large τυπος και εχεις να μου δωσεις κανα φφραγκο για να πω την αποψη μου !!!Αλλα ναι για σενα ΠΑΣΟΛΕ μου ,κανω μαλακια που πληρωνω τα 5πλασια απο εσενα   για να δω την καψουρα μου.....Αλλα ναι τι λες τωρα?Απαγορευεται η κριτικη και να εκφερεις την γνωμη σου απο εδω,γιατι αυτο το χαζοκουτο ειναι κουτι του διαολου και δεν πρεπει να ενστερνιζομαστε εστω και καποιες καλες ιδεες που προερχονται απο ατομα που μπορει να μην ειναι απο Γιαννινα,αλλα και απο τα Γιαννινα να ειναι που ειναι το προβλημα αν ακουστει καποια καλη ιδεα?

Και δεν δικαιολογεισαι γιατι ξερεις απο που ειμαι

Αλλα με εμενα εχεις το προβλημα επειδη δεν συμφωνησα με την τελευταια ανακοινωση (σου)του Α.Ρ και απο εκει ξεκινησε το κομπλεξ σου και η αναφορα σου πρωτη φορα για εμενα...Τι λες τωρα...ΤΟΤΕΜ!!!Αφου εγω σκεφτομαι να την καρφιτσωσω πανω απο το κρεβατι μου.......Που το μονο που μου εμεινε απο ολη την ανακοινωση ειναι κραξιμο προς τους B.V και για την ταμπακιερα ουτε λογος

Οσο για την ερωτηση μου περι ανακοινωσης ακομα περιμενω να μου απαντηθει απο καποιον απο τους Α.R!!!Μονο και μονο ο μπακουλιερος(καλα το ειπα)

Οπως εχω αποψη για τους bv που τους κραζω συνεχως,ετσι προσπαθω να εχω μια αντικειμενικη αποψη για τα τεκταινομενα της ομαδας μιας και ειμαι απο μακρια και οχι κολλημενος με του συνδεσμους......Και πρωτα απο ολα συμφωνησα πως πρεπει οι Πασολεδες να πανε στους συνδεσμους για να εκφερουν την γνωμη τους αλλα αυτο μαλλον σου διεφυγε ετσι

Τον ΠΑΣ  τον βαζω πανω απο συνδεσμους αλλα  και απο τον θεο τον ιδιο και το ξερουν πολλα παιδια απο εδω μεσα,ετσι για να καταλαβαινομαστε....Οποτε κανεις δεν ειναι πιο ΠΑΣολες απο τον αλλον για συννενοουμαστε και να αφησετε τα αρχηγηλικια στις ακρες

Ειχα μελη του bv που μολις ελεγα την αποψη μου πεταγοντουσαν σαν τις πουτσες για να μου την πουν ταχα μου, μην θιξω τον συνδεσμο τους,τωρα θα εχω και απο τους A.R

Συνεχιστε ετσι!!!

Ιντερνετακιας  και χωρις καβαντζες λοιπον  τιμη μου και καμαρι μου

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Μάι 2014 23:36 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 13 Μάι 2014 23:04 »
μην το συνεχιζετε δε λεει................εγω διαγραφω ως "απαραδεκτα" ολα οσα εγραψα..........απαραδεκτος.........και για εκεινους και για τους αλλους.........

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 13 Μάι 2014 23:38 »
Εγω δεν διαγραφω τιποτα!

Που του ζαλιζουμε και τα παπαρια.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 14 Μάι 2014 00:20 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 14 Μάι 2014 14:03 »
Μείντε στην ουσία, μη στέκεστε ποιός κάνει, ποιός δεν, και τι.
Δεν νομίζω πως έχουν όλοι καταλάβει τι γίνεται και τι φταίει στα Γιάννενα.
Ας το καταλάβουν όλοι πρώτα, ας μεταδοθεί σε όλους και μετά τα ποιός κάνει, ποιός δεν κάνει, και τι.
Δείτε λίγο όσοι δεν έχετε δει τις σχέσεις που υπάρχουν γύρω από τον ΠΑΣ.
Παρακολουθείστε τους λίγο από μόνοι σας πως διασυνδέονται συγκεκριμένοι μεταξύ τους.*
Πολιτικοί-Δημοσιογράφοι.
Πολιτικοί-Επιχειρηματιες.
Πολιτικοί-Τράπεζα.
Πολιτικοί-Οπαδοί.
Δημοσιογράφοι-Τράπεζα.
Δημοσιογράφοι-Επιχειρηματίες.
Δημοσιογράφοι-Οπαδοί.
Επιχειρηματίες-Οπαδοί.
Το θεωρώ σίγουρο και για Επιχειρηματίες-Τράπεζα.
Δεν θα μου φαίνονταν παράξενο και για Οπαδούς-Τράπεζα.

*πχ μερικά εν τάχει
Από το πρωϊ μέχρι το βράδυ ειδήσεις από ποιό πλευρό κοιμήθηκε ο ένας πολιτικός, πως αερίστηκε ο άλλος.
Εργασιακή σχέση μαζί τους και πληρωμή από δημόσιο.
Επίσης ανακάτεμα με την Τράπεζα.
Εκπομπές μόνο από ένα σύνδεσμο.
Οσοι τα λένε "καλά" να περνάν και στην παε για εργασία.
Πολιτικοί να παίρνουν ως υποψηφίους από σύνδεσμο.
Σύνδεσμος που βολεύει τα άτομά του στην παε.
Επιχειρηματίας να δίνει διαφημίσεις σε σύνδεσμο.
Τράπεζα να δίνει συνέχεια δάνεια.
κτλ, κτλ

Υ.Γ: Ολοι..."φταίει η Αθήνα", κριτική μηδέν, αποκρύψεις συνέχεια, δικαιολογίες, η άλλη άποψη εξαφανισμένη, κυνηγητό όσοι τα λεν με το όνομά τους, τσιμουδιά όλοι τους για όλα, αλληλοβολέματα, όλοι τους να αποτελούν ΕΝΑ, να έχουν τον άλλο μπροστά και τον στηρίζουν σε όλα τα κουλά και η ομάδα να σβήνει..

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 14 Μάι 2014 16:12 »
Διαβάζοντας το παραπάνω μου ήρθε μια ιδέα.Ο dreven φταίει... :P :P :P
Θα μπορούσαν οι άλλοι σύνδεσμοι να κάνουν οπαδική εκπομπή;Είτε σε τοπικό μέσα,είτε μέσω ίντερνετ;
Ίσως έτσι θα μπορούσαν να ακουσττούν ακόμα περισσότερο οι θέσεις τους.Γιατί πολλές φορές είδαμε ότι οι ανακοινώσεις που έβγαλαν θάφτηκαν.