Αποστολέας Θέμα: Ποια είναι η αγαπημένη σας ομάδα στο Μουντιάλ;  (Αναγνώστηκε 15962 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ποια είναι η αγαπημένη σας ομάδα στο Μουντιάλ;
« Απάντηση #26 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 09:37 »
Αντε βαζω μεσα και Χιλή γιατί θελω να παω καποια μερα, και πιστευω ότι φετος θα κανει την εκπληξη

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 10:28 »
https://www.youtube.com/watch?v=jKiPQI9yoH0#t=14

Mπρος τον βωμο του πλουτου  μιας ολιγαρχιας ανθρωπων τσακιζουν τα δικαιωματα χιλλιαδων ανθρωπων που ζουνε στις φαβελες με εξαθλιωτικες συνθηκες χωρις υγεια,παιδεια και ολα τα συναφη που βασικα προς τα το ζην

Μπραβο παντως για τους Βραζιλιανους που δειχνουν πως πανω απο εθνικη υπηρεφανια τους εχει σημασια η ζωη τους,σε αντιθεση με τους Ελληνες που τους πλασαρουνε  εθνικισμο και την τρωνε στην μαπα αμασητη και δεν διεκδικουνε τιποτα για τις προσωπικες τους ελευθεριες και τα δικαιωνατα τους που εχουνε κατακτησει με ιδρωτα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 11:15 »

εις το άπειρο.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 11:27 »
Μισό λεπτό ρε παίδες...

Δίκιο έχει και ο ROCKY (καλώς ήρθες) και ο ΑΠΕΙΡΟΣ και ο chilly για την Εθνική Ελλάδας. Και για τον Μανιάτη, και για τον Κατσουάνη και για τον Τζαβέλλα και για τον Σαλπιγγίδη.

Αλλά με την ίδια λογική δεν θα πρέπει ο Αργεντίνος να υποστηρίξει την Εθνική του γιατί ο Μέσι απέκρυψε στοιχεία από την εφορία και κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δεν θα πρέπει ο Πορτογάλος να υποστηρίζει την Εθνική του, γιατί ο Κριστιάνο δεν είναι κανένα καλό παιδί.....

Και πάει λέγοντας....

Παντού θα υπάρχουν τέτοια περιστατικά και πάντα....

Αλλά μόνο που αυτοί ξέρουν και μπάλα, ενώ οι δικοί μας όχι......

Όσο για την χειρονομία του Σαλπιγγίδη, θα σας θυμίσω και την χειρονομία παλιότερα του "δικού μας" Τζούμπα. Αρά και "Εθνική Αλβανίας άντε γαμήσου....";

Συμφωνώ ότι είναι πολλά πεταμένα λεφτά σε περίοδο κρίσης, αλλά δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο αθλητισμός παγκοσμίως.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 12:03 »
Μισό λεπτό ρε παίδες...

Δίκιο έχει και ο ROCKY (καλώς ήρθες) και ο ΑΠΕΙΡΟΣ και ο chilly για την Εθνική Ελλάδας. Και για τον Μανιάτη, και για τον Κατσουάνη και για τον Τζαβέλλα και για τον Σαλπιγγίδη.

Αλλά με την ίδια λογική δεν θα πρέπει ο Αργεντίνος να υποστηρίξει την Εθνική του γιατί ο Μέσι απέκρυψε στοιχεία από την εφορία και κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δεν θα πρέπει ο Πορτογάλος να υποστηρίζει την Εθνική του, γιατί ο Κριστιάνο δεν είναι κανένα καλό παιδί.....

Και πάει λέγοντας....

Παντού θα υπάρχουν τέτοια περιστατικά και πάντα....

Αλλά μόνο που αυτοί ξέρουν και μπάλα, ενώ οι δικοί μας όχι......

Όσο για την χειρονομία του Σαλπιγγίδη, θα σας θυμίσω και την χειρονομία παλιότερα του "δικού μας" Τζούμπα. Αρά και "Εθνική Αλβανίας άντε γαμήσου....";

Συμφωνώ ότι είναι πολλά πεταμένα λεφτά σε περίοδο κρίσης, αλλά δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο αθλητισμός παγκοσμίως.
Δυο παρατηρήσεις:
α) ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίχτης του κόσμου και παρόλα αυτά δεν έχει κάνει ποτέ χειρονομίες. Το ίδιο και ο Ρονάλντο. Ο Τζαβέλας και τα λοιπά τσουτσέκια τι είναι μπροστά στον Μέσι και Ρονάλντο και μπορούν να δικαιολογούνται να κάνουν οτι κάνουν? Το να κάνουν μια χειρονομία είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι η συμπεριφορά τους, οτι και καλά εμείς είμαστε και εσείς όλοι οι υπόλοιποι δεν είστε τίποτα μπροστά μας και πρέπει να βαράτε προσοχές, να στήνετε κώλο κ.ο.κ. γιατί εμείς είμαστε το κλειστό παρεάκι που σας κάνουμε περήφανους(?).
Άραγε θυμάται κανείς τον Κατσουράνη πριν το 2004 ή τον Τοροσίδη, τον Μανιάτη κλπ πριν πάρουν μεταγραφή για τον γάβρο?Κάτι τσουτσέκια που τους μιλούσες και σου γύρναγαν πλάτη από την ντροπή. Και τώρα απαιτούν από εσένα να τους παίρνεις πι@.
β) Από την στιγμή που ο νεο-έλληνας βγαίνει στους δρόμους και πανηγυρίζει νίκες της κωλο-εθνικής κυνηγώντας και μαχαιρώνοντας αλλοδαπούς, αυτό το έκτρωμα του φύσσα και του ρεχαγκελ γίνεται αυτόματα η αφορμή για κάθε εθνικιστικό παραλήρημα. Και μισώ τους εθνικιστές. Είτε αυτοί λέγονται ελληνες είτε αλβανοί.
Υ.Γ. Ο Τζούμπα είναι το μεγαλύτερο σέντερ μπακ που έχει παίξει ποτέ στην ομάδα. Αυτό δεν τον κάνει άγιο.
Υ.Γ,.2 Το έχω ξαναγράψει. Η εθνική μου ιδρύθηκε το 1966. Η χώρα μου είναι η Ήπειρος και καμία ελλάδα. Αυτό που οι υπόλοιποι ισχυρίζονται οτι είναι η πατρίδα, έχει κάνει αφαίμαξη σε πλούτο, πνευματικό πλούτο και ανθρώπινο δυναμικό και σε ανταπόδωση δεν έχει δώσει τίποτα. Μόνο πόλεμο, φτώχεια, δυστυχία και ερήμωση των χωριών.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 13:06 »
Βέλγιο (παντα μου εκαναν κατι οι Βελγίδες) και Ρωσία  :P :P :P

Είσαι καλά; Οι Βελγίδες είναι χάλια. Οι θκες μας είναι κλάσεις ανώτερες.
Καλά δεν χρειάζεται να μιλήσω για τις Ρωσίδες.  ;)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 13:12 »
Παράθεση
α) ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίχτης του κόσμου και παρόλα αυτά δεν έχει κάνει ποτέ χειρονομίες. Το ίδιο και ο Ρονάλντο. Ο Τζαβέλας και τα λοιπά τσουτσέκια τι είναι μπροστά στον Μέσι και Ρονάλντο και μπορούν να δικαιολογούνται να κάνουν οτι κάνουν? Το να κάνουν μια χειρονομία είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι η συμπεριφορά τους, οτι και καλά εμείς είμαστε και εσείς όλοι οι υπόλοιποι δεν είστε τίποτα μπροστά μας και πρέπει να βαράτε προσοχές, να στήνετε κώλο κ.ο.κ. γιατί εμείς είμαστε το κλειστό παρεάκι που σας κάνουμε περήφανους(?).
Άραγε θυμάται κανείς τον Κατσουράνη πριν το 2004 ή τον Τοροσίδη, τον Μανιάτη κλπ πριν πάρουν μεταγραφή για τον γάβρο?Κάτι τσουτσέκια που τους μιλούσες και σου γύρναγαν πλάτη από την ντροπή. Και τώρα απαιτούν από εσένα να τους παίρνεις πι@.
Έχουν υπάρξει ποδοσφαιριστές παγκόσμιοι που δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά.Γενικά κάθε άνθρωπος έχει μια προσωπικότητα.Κατά τα άλλα που σου ζήτησαν να βαράς προσοχές και όλα τα υπόλοιπα που λες;Τώρα αν εσύ δεν θέλεις να τους σεβαστείς,μην τους σέβεσαι.Θέλεις να τους ασκήσεις κριτική;Κάντο.
Παράθεση
β) Από την στιγμή που ο νεο-έλληνας βγαίνει στους δρόμους και πανηγυρίζει νίκες της κωλο-εθνικής κυνηγώντας και μαχαιρώνοντας αλλοδαπούς, αυτό το έκτρωμα του φύσσα και του ρεχαγκελ γίνεται αυτόματα η αφορμή για κάθε εθνικιστικό παραλήρημα. Και μισώ τους εθνικιστές. Είτε αυτοί λέγονται ελληνες είτε αλβανοί.
Βαρεμένοι υπάρχουν παντού.Αυτό τι σημαίνει;Μόνο στην Ελλάδα πανηγυρίζουν;Κάτσε να δεις τι θα γίνει στην Βραζιλία και όχι μόνο.Μιας και στην λατινική Αμερική δεν το έχει σηκώσει ποτέ ευρωπαίος και οι πιθανότητες είναι υπέρ τους κάτσε να δεις τι έχει να γίνει.Όχι ότι στην ευρώπη δεν γίνεται τίποτα.Δεν φταίει η εθνική αν ο άλλος έχει αέρα κοπανιστό στο κεφάλι του.Αφορμή να κάνει κάτι μπορεί να βρει παντού.Μπορεί να μην χρειαστεί καν αφορμή.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 13:20 »
Έχει ενδιαφέρον πάντα αυτή η συζήτηση.

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως ο Μέσι, δεν κάνει χειρονομίες
αλλά ούτε ο Ισπανός (π.χ) δεν βρίζει 90 λεπτά όλο το σόι (ζωντανό και πεθαμένο) του καθε ποδοσφαιριστή, δεν ψάχνει να βρει το αντικείμενο που θα κάνει την μεγαλυτερη ζημία, να το κουβαλήσει για να το πετάξει στον Μέσι.

Δεν ξέρω σε πόσα από αυτά τα πρωταθλήματα πετάνε φωτοβολιδες στυλο, αλυσίδες, μαχέρια και δεν ξέρω κι εγώ τι αλλο..
ή να πάμε και στα δικά μας, που βγάζμε την ουρά μας απεξω, σε ποσα από αυτά τα γήπεδα που παίζουν οι Μέσιδες ριχνουν μολότοφ στους αντιπάλους οπαδούς ή σε πόσα από αυτά επιχαίρουν για την νόσο των χανσενικών.

Θέλω να πω με όλα αυτά, χωρίς προφανώς να ανακαλύπτω την Αμερική, πως έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μας αξίζουν και έχουν την ποιότητα που έχει ο μεσος έλληνας οπαδός. Ευτυχώς τα τελευταία 10 χρόνια, δεν έχουμε την Εθνική που μας αξίζει, έχουμε καλυτερη και πολύ φοβάμαι πως δεν θα διαρκέσει για πολύ. Θα είδατε φανταζομαι το ντοκιμαντερ για το 1994, εκείνη ήταν η Εθνική που μας άξιζε.

Είναι άδικο προφανώς να μιλάμε απαξιώτικά για αυτή την εθνική..

Υ.Γ.
Η Αργεντινή είναι η αγαπημένη μου ομάδα και η Εθνική Ελλάδος γιατί είμαι οπαδός του support your local team.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 09 Ιούν 2014 13:28 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 14:16 »
Cresce o número de favelas na Argentina

φαβέλες έχει και στην Αργεντινή....

Από εκεί και πέρα , μου αρέσει το Μεξικό για τα χρώματά του και τα καπέλα του...

Μου άρεσε η Βουλγαρία του 1994 , είχε ομάδα δυνατή και παίχτες πρωτοκλασάτους...

Μου αρέσουν οι Αιθίοπες γιατί κάνουν φοβερή κερκίδα και δίνουν ευχάριστο τόνο στον θεσμό...

Μου αρέσουν οι Ιάπωνες γιατί μου αρέσει ο πολιτισμός τους και η στάση ζωής τους...

Πάνω απ όλα είμαι Εθνική γιατί αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό μου , την ιδιοσυγκρασία μου και βρίσκονται εκεί για να παίξουν για μένα...κανένας κατσουράνης0μανιάτης0μανωλάς δεν θα με ξενερώσει ποτέ...ας κάνουν την δουλειά τους μόνο κι ας χάσουν...αυτά τα ολίγα...αν δεν έπαιζε η Εθνική τώρα , θα υποστήριζα Πορτογαλία...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 16:58 »
Παράθεση
Πάνω απ όλα είμαι Εθνική γιατί αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό μου , την ιδιοσυγκρασία μου και βρίσκονται εκεί για να παίξουν για μένα...
Δηλαδή ο Ζαγοράκης, ο Μήτρογλου και ο Καραγκούνης αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό σου?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 18:23 »
και εγω εθνικη ελλαδος ειμαι
και μακαρι να το σηκωσει που λεει ο λογος
αλλα κατσουρανηδες μανιατηδες και μανωλαδες ψοφος κακος
καμια σχεση ολοι τους με τον ποδοσφαιρικο πολιτισμο που εμαθα,καποτε, εγω στους ζωσιμαδες

θα χαρω τα γκολ της εθνικης επειδη χαρη σε αυτα θα χαμογελασει το χειλακι πολλων χιλιαδων συνανθρωπων που υποφερουν απο την κατασταση που εχει φερει στην χωρα η χουντα των μνημονιων
αυτη που ταιζει τους μπομπολεςτους μαρινακηδες  και τα λοιπα αφεντικα των κατσουρανηδων των μανιατηδων και των μανωλαδων

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 18:54 »
Είμαι σε μεγάλο τρίλλημα ποια ομάδα να υποστηρίξω πιο πολύ. Κολομβία, Ιαπωνία ή την Ακτή του Ελεφαντοστού? Δεν ξέρω και γω σε ποιόν αγώνα να σκυλιάσω περισσότερο...

Η σιχαμερή Εθνική Ελλάδος το μόνο που εκπροσωπεί είναι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της. Και μάλιστα είναι η επίσημη εκπρόσωπος της ΕΠΟ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγοτερο.

Όπως και η "επιτυχία" (που έγινε κάζο) της εθνικής ομάδας της άρσης βαρών κάποτε εκπροσωπούσε την αντίστοιχη ομοσπονδία της άρσης βαρών και η ντόπα καμία σχέση δεν έχει με τον ελληνικό πολιτισμό και τις αξίες του τόπου μας. Και πέσανε με τα μούτρα όλοι τότε να κάνουνε "κρατικό πρωταθλητισμό" με ντόπες λες και ημασταν ανατολική γερμανία...

Αν αυτο που παράγει η επο και η εθνικής ελλάδος λέγεται "πολιτισμός" τότε νταξει, τα παρατάω..

Η επο, η εθνική ελλάδος και οι δημοσιογράφοι που τρώνε ψωμί από το "προϊόν" ( :P ακούς εκεί προϊόν) αποτελούν όλοι μαζί ένα εγκλημα κατά του ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια. Και κατ' επέκταση είναι έγκλημα κατά του πολιτισμού.
Τι να θυμηθεί κανείς με την κομματοκρατούμεη ΕΠΟ? Επί δεξιάς προπονητής ο Αλκέτας, βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και βάζει Αρχοντίδη και Παπαποστόλου. Μετά πάλι η δεξιά βάζει Αλκέτα και Πολυχρονίου, μετά πάλι το πασοκ βάζει Δανιήλ. Για καμιά 30αριά χρόνια ο προπονητής της Εθνικής διοριζόταν σαν υπουργός μετά από κάθε αλλαγή κυβέρνυσης  :P.  Μετά βγάλανε το νομο οτι όποιος έχει έστω και 1 συμμετοχή στην εθνική παίρνει άδεια προ-πο. Εκεί να δεις πάρτι! 100 διεθνής παίκτες σε 2-3 χρόνια! Μέχρι και η κουτσή Μαρία λάδωνε για να παίξει 1 φορά και να πάρει άδεια προ-πο! Και έγραφε το βιογραφικό του Καζδοβασίλη "διεθνής"  :P :P Γελάει ο κόσμος.

Μετά ήρθε ο Ρεχάγκελ και μέχρι 1 μηνα πριν το euro 2004 όλοι οι δημοσιογράφοι (εκπρόσωποι μανατζαρέων) τον κράζανε γιατί δεν έπαιρνε στην εθνική τον Ζήκο και το Στολτίδη! Μιλάμε για χοντρό κράξιμο με συνεχή πρωτοσέλιδα και τέτοια. Μετά πηρε το euro μόνος του από το πουθενά, το βουλώσανε κανα χρόνο και ξανάρχισαν το 2005 επειδή λέει δεν πήγε καλά στο τουρνουά συνομοσπονδιών. Κράξιμο ανελέητο επιδή δεν έπαιρνε τους δικούς τους...

Ωστε παίζει μπάλα η επίσημη εκπρόσωπος της επο ε?? Αυτής της αδέκαστης ομοσπονδίας που μέχρι πρόπερσι έδινε άδεια συμμετοχής κάθε χρόνο για την ευρώπη στην αεκ και στον άρη? Και στον παοκ καθε χρόνο ε? Και φέτος εδωσε στο βάζελο χωρίς ο βάζελος να πληρώσει κανένα χρέος? Που σκύλιασε και τα κατάφερε να κόψει μόνο τον ΠΑΣ επειδή ο άλλος ο βλάκας άργησε να πληρώσει?
Ωστέ αυτή η ομάδα παίζει?

Βλέπω λοιπόν τα ματς στον Γ όμιλο:

στις 14 του Ιούνη παίζει η Κολομβία με την κολοφαρδία

στις 19 του Ιούνη παίζει η Ιαπωνία με την απονία

και ... όχι! Στις 24 του Ιούνη δεν αναμετριέται η Ακτή Ελεφανοστού με το βρωμερό συνοθύλευμα της επο. Αναμετριέται η ηθική με την ανηθικότητα, το δίκαιο με το άδικο...

γιαυτό έτσι απλα:

ΑΕΙ  ΧΑΣΟΥ , Ε Θ Ν Ι Κ Η  Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ ! !
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 09 Ιούν 2014 19:04 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 19:12 »
φίλε λέμο σεβαστή η άποψή σου...

όμως κατά την γνώμη μου έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την π....α....

με την λογική σου 1) όλες οι εθνικές αντιπροσωπεύουν τις αντίστοιχες ποδοσφαιρικές τους ομοσπονδίες και 2) θα πρέπει να σταματήσεις να είσαι ΠΑΣ διότι και ο ΠΑΣ με τους διοικούντες του κάτι άλλο αντιπροσωπεύουν κι όχι εσένα...

όπως παλεύουμε για τον ΠΑΣ έτσι θα παλεύουμε και για την Εθνική...

το συζητάμε όσο θέλετε...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 20:34 »
Αφου διευκρινησω οτι πανω στη πρεμουρα μου να συμφωνησω με το ποστ του lemo,μπερδευτηκα και συμφωνησα

με το αποπανω του pagourenko,θα εξηγησω και γω τους λογους για τους οποιους οχι απλα δεν υποστηριζω,αλλα

αποστρεφομαι την εθνικη ελλαδας...

Καθε ποδοσφαιρικη εγχωρια χρονια απο αποψη θεαματος,πολιτισμου,σεβασμου προς τον θεατη παει απ'το κακο

στο χειροτερο,μηδεν συγκινησεις,μηδεν ενδιαφερον,αντιθετως μποχα,σκιες εως και αποδειξεις για στημενα ματς,

αλλαξοκολιες,παραγκες,τραμπουκισμοι και νταηλικια,με τον ελληνα ποδοσφαιριστη πρωταγωνιστη σε αυτο το θιασο.

Ειμαστε στερημενοι απο μπαλα,θεαμα και ποδοσφαιρικο πολιτισμο,στιβαζομαστε στα καφενεια τριτες-τεταρτες και σ/κ

για μια τζουρα πραγματικης μπαλας και τσιμπιόμαστε μεταξυ μας για να συνελθουμε απ'το εγχωριο ποδοσφαιρικο σοκ,

στην τελικη σε καθε μουντιαλ αισθανομαι τον εαυτο μου λες και ειμαι κριτης σε παγκοσμια καλλιστεια ομορφιας οπου

θα παρελασουν απο μπροστα μου ολες οι γυναικαρες της λατινικης αμερικης και μαζι τους και μια κλασσικη ελληνιδα,

πως να το κανουμε δεν γινεται λογω εντοπιοτητας να ψηφισω την ελληνιδα!

Ψήφο στο ωραιο!

Ευκαιρια να φυγουν οι τσιμπλες απ'τα ματια μας,σκάσαμε!

VAMOS ARGENTINA!

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος vaggelis-pas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 09 Ιούν 2014 22:53 »
Σε ολες τις χωρες  οι ομοσπονδιες ειναι μεσα στην μποχα.Ας δουμε τι κανει η ομοσπονδια της Αργεντινης, που ετοιμαζεται να διοργανωσει πρωταθλημα φιασκο με 30 κ ομαδες για να εξυπηρετησει συμφεροντα πολιτικα κ τηλεοπτικα. Παντου τα ιδια φιλοι μου κ οχι μονο εδω.Στην Ισπανια ο κοσμος πειναει κ η κυβερνηση ταζει πριμ εξωπραγματικο. Εμεις δεν παιρνουμε αδεια κ η Σιτυ με την Παρι σε καθεστως παρακολουθησης, σκορπανε εκατομμυρια για παιχτες.
Κανονικα δεν επρεπε να μιλαμε για Μουντιαλ, απο την στιγμη που γινεται σε μια χωρα που ο κοσμος ειναι κατω απο τα ορια της φτωχειας κ φτιαχνονται γηπεδα κ εγκαταστασεις.
Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο παντου κ οχι μονο εδω. Να θυμισω πως οι γυναικαρες τις Λατινικης Αμερικης ανοιγαν η μια στην αλλη φετος τα ποδια στο Λιμπερταδορες για στοιχηματικους λογους.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #41 στις: Τρι 10 Ιούν 2014 01:01 »
Υ.Γ,.2 Το έχω ξαναγράψει. Η εθνική μου ιδρύθηκε το 1966. Η χώρα μου είναι η Ήπειρος και καμία ελλάδα. Αυτό που οι υπόλοιποι ισχυρίζονται οτι είναι η πατρίδα, έχει κάνει αφαίμαξη σε πλούτο, πνευματικό πλούτο και ανθρώπινο δυναμικό και σε ανταπόδωση δεν έχει δώσει τίποτα. Μόνο πόλεμο, φτώχεια, δυστυχία και ερήμωση των χωριών.

Πολύ επικίνδυνη άποψη κατ' εμέ! Από τα λεγόμενά σου εισαι υπέρ της περιφερειοποίησης επειδή η Ήπειρος ήταν η πιο φτωχή; Έχεις καμία απόδειξη ότι αν ήμασταν μόνοι μας θα ήμασταν καλύτερα και πλουσιότεροι; Μπαρμπούτσαλα λέω εγώ. Εδώ κοτζάμ Καταλονία και έχουν βγει οι άπειρες μελέτες που λένε ότι σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης θα φτωχύνει.

Και κάτι άλλο. Αντε και ήμασταν ανεξάρτητο κράτος ή ανεξάρτητη περιφέρεια, δεν θα είχε γίνει η αφαίμαξη που αναφέρεις; Δεν θα λογοδοτούσες στα Δ.Ν.Τ. και στα Βρουξέλας ή στο παγκόσμιο κεφάλαιο; Μπαρμπούτσαλα ξανά. Χωρίς να το καταλαβαίνετε χτυπάτε το έθνος κράτος με την κυρίαρχη ιδεολογία (της αποδυνάμωσης των εθνικών πολιτικών, της απορρύθμισης των θεσμών, της περιφερειοποίησης και εν τέλει της οριστικής διάλυσης των εθνικών θεσμών υπέρ της ελίτ του παγκοσμίου κεφαλαίου).

Άσχετο το ξέρω αλλά όλα αυτά περί Ηπείρου πατρίδας μου αφαίμαξης και αδικιών, sorry αλλά είναι μπούρδες!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 10 Ιούν 2014 09:38 »
Παράθεση
Άσχετο το ξέρω αλλά όλα αυτά περί Ηπείρου πατρίδας μου αφαίμαξης και αδικιών, sorry αλλά είναι μπούρδες!

Tότε μάλλον θα ισχύει οτι η Ήπειρος είναι πρώτη σε πλούτο και εργασία και οτι είναι πιο η ευνοημένη περιφέρεια της ελλάδας. Δες που έχουν φτάσει οι Κρητικοί και πως φτάσαν εκεί και δες που είμαστε εμείς και τι έχουμε (η μάλλον τι δεν έχουμε) κάνει.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τρι 10 Ιούν 2014 09:44 »
Ελα μωρε που δεν ειστε Εθνική Ελλάδος
Και θα χαρειτε που θα χασει!!!!

Ολοι εθνική ειμαστε, και ολοι συμφωνουμε με τα ποστ του lemo και λοιπων..   ;)

Καλημέρες

Αν μπορεσω αργότερα θα ανεβασω ειδικά στοιχήματα για το μουντιάλ... (πχ Η Ελλάδα να βαλει under 2.5 Γκολ)  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τρι 10 Ιούν 2014 11:37 »
1000 βραζιλιάνοι στην προπόνηση της Εθνικής. 
Συγκεντρωσεις για την απελευθέρωση τους, σε ολόκληρη την χώρα

Για παραδειγματισμό σε αυτούς που συνεχίζουν να κάνουν απεργίες στη Βραζιλία

Αλλες δύο προπονήσεις να δούν οι βαρυποινίτες και θα έχουν εκτίσει τη μισή ποινής τους

1000 βραζιλιάνοι παρακολούθησαν την προπόνηση της Εθνικής. 
Επόμενη δοκιμασία αντοχής, να δούν απο κοντά ένα αγώνα Πανιωνιος-Εργοτέλης...

:P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τρι 10 Ιούν 2014 11:55 »
Παράθεση

Tότε μάλλον θα ισχύει οτι η Ήπειρος είναι πρώτη σε πλούτο και εργασία και οτι είναι πιο η ευνοημένη περιφέρεια της ελλάδας. Δες που έχουν φτάσει οι Κρητικοί και πως φτάσαν εκεί και δες που είμαστε εμείς και τι έχουμε (η μάλλον τι δεν έχουμε) κάνει.
Το θέμα έχει 2 όψεις.Από την μια το κακό αθηνοκεντρικό κράτος που μας έχει ξεχασμένους και μας αδικεί διαχρονικά.Από την άλλη ότι οι πολιτικοί μας είναι ύπνοι και δεν διεκδικούν αυτά που πρέπει.Γενικά υπάρχουν ευθύνες και προς τα εδώ.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τρι 10 Ιούν 2014 12:43 »
η βραζιλια και ωραια ομαδα εχει και εχουμε καλες σχεσεις
το βελγιο ειναι η εκπληξη

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #47 στις: Τρι 10 Ιούν 2014 14:54 »
Παράθεση

Στην Κρήτη υπάρχουν και οι αντικειμενικές προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο:
1. Τεράστιος συνάλλαγμα από τουρισμό
2. Σημαντική γεωργική παραγωγή, κυρίως λόγω καιρού και εύφορου εδάφους
3. Διπλάσιο και βάλε πληθυσμός από την Ήπειρο
4. Τέλος είναι η μόνη περιφέρεια της Ελλάδος (εκτός Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας) που οι γεννήσεις υπερτερούν των θανάτων. Έχει θετικό ισοζύγιο στις γεννήσεις και μάλιστα αρκετό, πράγμα που δείχνει ότι είναι πολύ δυναμική κοινωνία. Σε αντίθεση εμείς είμαστε με έλλειμμα και σχεδόν τσίμα τσίμα γεννήσεις-θάνατοι. Ίσως στα Γιάννενα να είναι καλύτερα τα πράγματα από την Ήπειρο.

Αν πιστεύεις ότι αδικούμαστε, εν μέρει έχεις ένα δίκιο, πρέπει να απαντήσεις και γιατί:
1.Βγαίνει ο ίδιος Νομάρχης-Περιφερειάρχης για πάνω από 10 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι δυστυχώς πολλοί πιστεύουν ότι πάμε καλά
2. Έργα όπως η Εγνατία, η υπό κατασκευή Ιόνια (Αιώνια), τα νοσοκομεία και το πανεπιστήμιο αν θα μπορούσαν να φτιαχτούν μόνο με τις τοπικές δυνάμεις, πράγμα που προσωπικά θεωρώ αδιανόητο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τρι 10 Ιούν 2014 15:54 »
Για να μην πηδήξουμε το θέμα, ας φτιάξουν οι μοντς ένα άλλο θέμα να ασχοληθούμε με την Ήπειρο κ την μάνα-ελλαδάρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 10 Ιούν 2014 16:26 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τρι 10 Ιούν 2014 16:15 »

να χαιρεσαι τον πολιτισμο σου γ(ρ)υπα!

αντε και γαμησου εθνικη ελλαδος........και καμια δεκαρια απο εσας να γυρισετε με διαστρεμα και κομμενη τη μπαλλα.

και καπως να γινει το μονταρισμα να παρετε και τον προεδρο σας τον γιανακοπουλο μαζι στα σπιτια σας

αντε να ερθει το σαββατο.......

Και τώρα η αποστολή της ομάδας μας!Εθνική Κολομβίας
Με το νούμερο 1,Daviiiiiid Ospinaaaaaa! ΟΛΕ
Με το νούμερο 2,Faryyyyyd Mondragooooon! ΟΛΕ
Με το νούμερο 3,Camilooooo Vargaaaaaas! ΟΛΕ
Με το νούμερο 4,Pablooooo Armerooooooo! ΟΛΕ
Με το νούμερο 5, Edeeeeeer Alvareeeeeez! ΟΛΕ
Με το νούμερο 6,Marioooooo Yepeeeeees! ΟΛΕ
Με το νούμερο 7,Carloooooos Valdeeeeees! ΟΛΕ
Με το νούμερο 8,Cristiaaaaaaan Zapataaaaaa! ΟΛΕ
Με το νούμερο 9,Camilooooo Zunigaaaaaa! ΟΛΕ
Με το νούμερο 10,Santiagooooo Ariaaaaaas! ΟΛΕ
Με το νούμερο 11, Aleeeeeex Mejiaaaaaa! ΟΛΕ
Με το νούμερο 12, Aldoooooo Ramireeeeeeez! ΟΛΕ
Με το νούμερο 13,Abeeeeeel Aguilaaaaaaaar! ΟΛΕ
Με το νούμερο 14,Carlooooooos Sancheeeeeeez! ΟΛΕ
Με το νούμερο 15,Fredyyyyyy Guariiiiiiin!ΟΛΕ
Με το νούμερο 16, Jameeeeeeeees Rodrigueeeeeeez! ΟΛΕ
Με το νούμερο 17, Juaaaaaaaan Cuadradoooooooo! ΟΛΕ
Με το νούμερο 18, Juaaaaaaan Quinterooooooooo! ΟΛΕ
Με το νούμερο 19, Carloooooooos Bacaaaaaaaaaa! ΟΛΕ
Με το νούμερο 20,Teofilooooooo Gutierreeeeeeez! ΟΛΕ
Mε το νούμερο 21,Victoooooooooor Ibarboooooooo! ΟΛΕ
Με το νούμερο 22,Jacksoooooon Martineeeeeeeez! OΛΕ
Kαι τέλος,
Με το νούμερο 23,Adriaaaaaaaaan Ramoooooooooooos!OΛΕ
Ο προπονητής μαααααααας,Joseeeeeeeeeee Pekermaaaaaaaaaaan!
ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΟΛΕ,ΟΛΕ!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !