Αποστολέας Θέμα: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ - μην πετας οτι δεν σου χρειαζεται, δωσ'το καπου αλλου  (Αναγνώστηκε 10921 φορές)

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
ο δικος μας ιντερνετικος καφενες εχει μια ιδιατεροτητα: βασιστηκε πανω σε και γενναει εκτοτε και υλικες-απτες σχεσεις εκτος απο ιντερνετικες. σιγουρα αυτο οφειλεται στο ειδος της ενασχολησης μας, το γηπεδο. μια υλικοτατη σχεση που εχει βροχη, χιονι, ταξιδι, αλληλεπιδραση, κοινωνικη συναναστροφη, τσιπουρα, απογοητευσεις, χαρες και οτι αλλο βαλει ο νους σας. ο δικος μας καφενες δεν ειναι απλα καποια bytes στο ερεβος του κυβερνοχωρου.

με αυτην την εννοια η αλληλοβοηθεια και η αλληλουποστηριξη που εχει γεννηθει εδω μεσα αλλοτε για μικρα πραγματα (διαμοιρασμος προγραμματων ή πληροφοριων) και αλλοτε για πιο σημαντικα (μετακομισεις - δανεικα λεφτα - φιλοξενιες - φυλακισεις) ειναι μια κατακτηση. σε αυτες τις κατακτησεις - που δομουν την εννοια της κοινοτητας αναμεταξυ μας - θα ηθελα να προσθεσω κατιτις ακομα.

ανοιγω λοιπον ενα θεμα οπου θα μπορει ο καθενας και η καθεμια να ενημερωνει τους αλλους/ες για πραγματα που δεν χρειαζεται ή για αντικειμενα που ενδιαφερεται να αποκτησει, ωστε να μην κανουμε πιο πλουσια τα μαγαζια, να μην κανουμε πιο δυσκολη τη δουλεια των σκουπιδιαρηδων, να ηρεμησουμε επιτελους τα αγχη της μανας μας για το παραγεμισμενο μας δωματιο ή την παραφουσκωμενη αποθηκη μας.

η φιλοσοφια ειναι απλη: υπαρχει κατι που εχεις σκοπο να ξεφορτωθεις? γραψτο εδω μεσα μηπως και αυτο ειναι χρησιμο για καποιον αλλον. υπαρχει κατι που θες να αποκτησεις? γραψτο εδω μεσα μπας και περισσευει σε κανεναν!
με μερικα pm και κανα τηλεφωνακι θα κανονιζουμε την ανταλλαγη, θα πινουμε κανα τσιπρο και θα λεμε και το χαλι μας για τον ΠΑΣ απο κοντα... so simple...

κανω και την αρχη:

ενδιαφερομαι για βιβλιοθηκη ή ραφια τυπου dexion. ειδικα αυτα γιατι θελω να βαλω χαρτι πανω που ειναι παμβαριο 
περισσευει σε κανεναν?

υ.γ. σχολια περι timpanisti-mpexatzi δε θα ληφθουνε σοβαρα υπ' οψιν... ισα ισα θα τουφεκιζονται οσοι τα εκφρασουν :P :'( :P :'(
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
ενδιαφερομαι για βιβλιοθηκη ή ραφια τυπου dexion. ειδικα αυτα γιατι θελω να βαλω χαρτι πανω που ειναι παμβαριο 

άργησες πολύ μου τα πήρε ο φίλτατος zissis  :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Θέλω ένα αυτοκίνητο.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
Εγώ θέλω κανα γκομενάκι...!!!

Περισσεύει τίποτα σε κανέναν;;; Κατα προτίμηση σε φοιτήτρια για να έχουμε και φωλίτσα και να μπούμε και στα κυκλώματα ούτως ώστε αν μας σουτάρει να χωθούμε σε καμιά φίλη της.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Θέλω ένα αυτοκίνητο.

Γιατί τι έπαθε το fiesta;;;

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Εγώ θέλω το ΚΥΠΕΛΛΟ!
όπως έχω ξαναπεί, το ανταλλάζω με άλλα 10 χρόνια στη Β!! 8)

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Παράθεση
Λοιπόν ότι θα σου βρισκα λύση όπως και εσύ(indesign)τόσο γρήγορα δεν το φανταζόμουνα.
Λοιπόν παίζουν ράφια ντέξιον.Στείλε πμ για πληροφορίες... 8)
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Παράθεση
Γιατί τι έπαθε το fiesta;;;

Ευτυχώς τίποτα! Αλλά αν βρω ένα από κάποιον που δεν το θέλει, θα το πουλήσω και θα έχω λιφτά να βάζω μπενζίνες. 

Η ιδέα πάντως του ανταλλακτηρίου είναι φανταστική!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Θέλω ένα αυτοκίνητο.

Μαυρο να υποθεσω Μιχάλη;;;;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
Εγώ θέλω το ΚΥΠΕΛΛΟ!
όπως έχω ξαναπεί, το ανταλλάζω με άλλα 10 χρόνια στη Β!! 8)

η δίψα μου για το κύπελλο τις τελευταίες ώρες, πλέον με οδηγεί σε καταστάσεις ευτελισμού! :)
Στο ανταλλακτικό παζάρι, εκτός από 10 χρόνια η ομάδα στη Β θα πλήρωνα και με προσωπικές τιμωρίες - βασανισμούς!
Όπως π.χ.
- κάποιους μήνες χωρίς δουλειά,  >:(
- κάποιες εβδομάδες χωρίς σεξ,  :joker:
- κάποιες μέρες χωρίς φαί,  :(
- κάποιες ώρες χωρίς τσίπουρο!  %-|

Αποσυνδεδεμένος JES

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Παράθεση
Εγώ θέλω το ΚΥΠΕΛΛΟ!
όπως έχω ξαναπεί, το ανταλλάζω με άλλα 10 χρόνια στη Β!!
:flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
κάποιους μήνες χωρίς δουλειά, 

τι σοι τιμωρια ειναι αυτη ωρε λεμο :P :P :P

πολυ ωραια ιδεα τιμπανιστη , καλοκαιρι που μετακομιζω απο ιταλια θα εχω καποια πραγματακια  για δοσιμο.
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

• Hero Member
    • Προφίλ
Λοιπόν τι γίνεται με το ντοκυμαντέρ του '83 θα το βρούμε? Νομίζω λεγόταν "νυχτώνει στα Γιάννενα" κ είχε προβληθεί από την ερτ πριν από 25 και βάλε χρόνια. Αποσπάσματα έδειξε χθες το itv όπως είπαν οι φίλοι ελ τζεο και μικκαελ σιν.Όποιος το έχει ας το ανεβάσει, ή έστω τα αποσπάζματα του άι τι βι (sic)

Είναι από τα 2 που ψάχνω εδώ κ χρόνια. Το άλλο είναι ένα ντοκυμαντέρ για το μπαράζ της λάρισας το '84, που το αφηγείται αυτός με τη χοντρή φωνή που ήταν αφηγητής στη "φρουτοπία" και σε άλλες σειρές κυρίως δραματικές (κλασσική φωνή - στα early 90's είχε πάρει μεταγραφή στο mega και έλεγε διαφημιστικά προσεχών ταινιών).

Μάγκες κάντε κάτι κ δε θα το μετανοιώσετε. Σαν αντάλλαγμα θα βάλω στο pas.gr πολλές σπάνιες φωτο που έχω από τον ΠΑΣ και άλλες που έχω τραβήξει μόνος μου παλιά στο γήπεδο. Έχω κ κάτι άλλες από σπάνια αποκόμματα από επεισόδια στα γιάννενα, αλλά και παλιά βίντεα.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Σωστός και στα 2, Must για όλους, τα θέλω κι εγώ  ;)
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

• Sr. Member
    • Προφίλ
εγω το εχω το ντοκυμαντερ.

εχει ελθει στα χερια μου μεσω του κωστα του gordon για οσους ξερουν.

το εχω δωσει δεξια και αριστερα, το περιμενει και ο λοκος να το κανει τορρεντ!!!
δεν του το εχω στειλει ομως γιατι ετρχα στς ευρωπες...

θα γινει εντος των ημερων!!!

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

• Hero Member
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
εγω το εχω το ντοκυμαντερ.

εχει ελθει στα χερια μου μεσω του κωστα του gordon για οσους ξερουν.

το εχω δωσει δεξια και αριστερα, το περιμενει και ο λοκος να το κανει τορρεντ!!!
δεν του το εχω στειλει ομως γιατι ετρχα στς ευρωπες...

θα γινει εντος των ημερων!!!

Κανόνισέ το λοιπόν... ;)
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

• Sr. Member
    • Προφίλ
ηδη απο παρασκευη το dvd εχει μπει στα κτελ και ειναι στα χερια του λοκο...

η ευθυνη απο εδω και περα ειναι δικια του...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Ηδη από τη Κυριακή, για όποιον δεν έχει τσίμπλες ...ΚΛΙΚ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Μάλλον δεν είναι για δω,αλλά κάποια στιγμή είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για τη δημιουργία ενός DVD με παλιούς αγώνες του ΠΑΣ ,(με καλά αποτελέσματα,μη βάλει κανείς τη μισή ντουζίνα "παστέλια"  που είχαμε αρπάξει απ την αεκ)....Να υποθέσω  ΛΟΚΟ οτι έχεις υλικό?Αν ναι,δε κάνεις τη καλή πράξη?......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
Εκτός από το DVD θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς κανα δισκόφρενο από παπάκι ή κανα μικρό αυτοκινήτου από τους πίσω τροχούς.
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος blue-knight

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Mαζεύω αυτοκόλητα MUDIAL της PANINI.Αν θέλει κανείς να ανταλάξουμε.

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
 blue-knight <Mαζεύω αυτοκόλητα MUDIAL της PANINI.Αν θέλει κανείς να ανταλάξουμε.

Έχω πολλά διπλά για σένα αν θες ... γράψε ποια σου λείπουν ...
Εμένα μου λείπουν :
3, 5, 10, 15, 23, 24, 26, 29, 32, 33, 37, 38, 39, 46, 47, 51, 57, 59, 61, 65, 67, 70,
107, 108, 111, 112, 113, 114, 121, 124, 141, 142, 143, 149, 152, 155, 156, 158, 162, 163, 164, 165, 185, 191, 193, 194,
222, 224, 226, 230, 231, 232, 246, 254, 256, 278, 285, 287, 292, 295, 296, 298, 299,
302, 305, 309, 311, 317, 318, 325, 332, 335, 341, 342, 343, 350, 353, 355, 357, 359, 361, 362, 363, 366, 377, 388, 394,
402, 403, 404, 407, 411, 420, 431, 435, 439, 443, 450, 452, 461, 462, 463, 465, 472, 475, 477, 479, 485, 490,
502, 505, 510, 522, 526, 527, 532, 536, 539, 547, 554, 559, 562, 572, 573, 578, 587, 588, 592, 596, 598,
601, 604, 609, 611, 614, 615, 616, 617, 628, 630, 633, 634.
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
εγω εχω μονο το αλμπουμ...
εχει κανενας τα αυτοκολλητα να αρχισω να κολλαω??? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Έχει κανείς καμιά περισσευούμενη μπούζα Veterans Flash (καλή κατάσταση)?
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
εγω εχω μονο το αλμπουμ...
εχει κανενας τα αυτοκολλητα να αρχισω να κολλαω??? :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

για ποια αυτοκολλτα λετε;
τι ειν αυτα απ μαζευτε;
μημπως κι εχμε τιποτα υποψη απ τσ πιτσιρκαδες

περμενμε στοιχεια κι λεπτομερειες

ΥΓ; με συλλεκτικο ενδιαφερον
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς