Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα Super League 2014-15  (Αναγνώστηκε 110796 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #75 στις: Δευ 24 Νοέ 2014 19:49 »
Παράθεση
Στις 10 και 11 Ιανουαρίου η 11η αγωνιστική

Πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή να ορίσει τα ματς της 11ης ημέρας

Μέχρι σχεδόν τα μέσα Ιανουαρίου θα πρέπει να περιμένουν οι ομάδες της Super League προκειμένου να δώσουν τα ματς που είναι προγραμματισμένα για την 11η αγωνιστική. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχή συζητήθηκε όπως ήταν φυσικό και το ζήτημα της αναβληθείσας αγωνιστικής και η απόφαση ήταν τελικά να μην υπάρξει «δράση» κατά την περίοδο των εορτών.

Έτσι, τα παιχνίδια της εν λόγω αγωνιστικής θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιανουαρίου, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως η έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος θα μετατεθεί κατά μια εβδομάδα, χωρίς όμως να υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Ξάνθη – Ολυμπιακός

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Βέροια – ΑΕΛ Καλλονής

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός

ΟΦΗ – Κέρκυρα

Παναθηναϊκός – Εργοτέλης

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Πανθρακικός – Ατρόμητος

Πλατανιάς - Πανιώνιος
πηγή: onsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #76 στις: Τρι 25 Νοέ 2014 00:36 »
Πρόγραμμα βγήκε; πότε παίζουμε με οφη;

Επειδή Δευτέρα δεν αδειάζω, ενημερώστε με σε περίπτωση που... για να φροντίσω να ανοίξω το θέμα.


 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #77 στις: Τρι 25 Νοέ 2014 16:54 »
Παράθεση
Κίνδυνος αποβολής από το πρωτάθλημα για ΟΦΗ και Πανιώνιο

Περίπου 3 ώρες κράτησε η συζήτηση στο ΔΣ της Super League σχετικά με την προσφυγή του Πανιωνίου και του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια, με τις δύο ομάδες να έχουν διορία μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2015 να αποσυρθούν από τα δικαστήρια διαφορετικά θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Οι "κυανέρυθροι" ήταν συναινετικοί, τονίζοντας ότι το θέμα θα λυθεί μέσα στις επόμενες 20 μέρες. Αντίθετα, οι Κρητικοί ήταν ανένδοτοι και μειοψήφησαν, κάτι που οδήγησε στο 17-1 της ψηφοφορίας.

Την εύρεση λύσης ζήτησαν οι Φώτης Κωστούλας και Γιώργος Σπανός, με τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού να ζητεί την εφαρμογή του ΚΑΠ.

Επιπλέον, επιστολή στην Λίγκα έστειλαν οι Στάθης Ταυλαρίδης και Γιώργος Γεωργίου, με την οποία απείλησαν ότι σε περίπτωση που δεν λυθεί το θέμα θα καταγγείλουν την Super League στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Η απόφαση του ΔΣ της Super League:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με ψήφους 17-1 (μειοψήφισε η ΠΑΕ ΟΦΗ) αποφάσισε όπως τάξει προθεσμία μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2015 στις ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να παραιτηθούν από κάθε προσωρινή διαταγή εις βάρος της Super League.

Σε περίπτωση που αυτό δε συμβεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε δυνάμει της σημερινής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου κατ’ εφαρμογή του άρθρου 35 του ΚΑΠ δε θα οριστούν οι αγώνες των εν λόγω δύο ομάδων  κατά την αγωνιστική που θα λάβει χώρα από 10 έως 12 Ιανουαρίου 2015 και για κάθε επόμενη αγωνιστική, όσο οι εν λόγω δύο ΠΑΕ δεν αποσύρουν τις οικείες προσωρινές διαταγές".
πηγή: soccerplus.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #78 στις: Τετ 26 Νοέ 2014 17:21 »
Παράθεση
Νομοσχέδιο-βόμβα για το ποδόσφαιρο

Αίσθηση, αλλά και αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει το περιεχόμενο του νέου αθλητικού νόμου που δόθηκε στη διαβούλευση, καθώς περιλαμβάνει ρηξικέλευθες διατάξεις, οι οποίες εφόσον ψηφιστούν και εφαρμοστούν, θα αλλάξουν άρδην το θολό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου (και όχι μόνο).

Όσον αφορά στον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου, υπάρχουν διατάξεις που αφορούν το εκλογικό σύστημα της ομοσπονδίας προς την κατεύθυνση της διεύρυνσής του (αφού ως γνωστόν το Δ.Σ. της ΕΠΟ εκλέγεται από ένα μικρό εκλογικό σώμα που δυνητικά είναι εύκολα χειραγωγούμενο), με κατάργηση των Ενώσεων και δικαίωμα ψήφου στα Σωματεία.

Αλλαγές υπάρχουν και στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης, στη διαιτησία, στην αναγνώριση των ομοσπονδιών από τη ΓΓΑ και στη θητεία των μελών του Δ.Σ. των ομοσπονδιών. Όλες οι διατάξεις έχουν στόχο τη διαφάνεια και τον έλεγχο, ενώ κινούνται στην κατεύθυνση του ξεκαθαρίσματος ενός θολού τοπίου που υφίσταται εδώ και δεκαετίες. Άξιο αναφοράς είναι και το ότι καταργείται η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και η ΔΕΑΒ.

Για την αντιμετώπιση της βίας δε, καταργείται πλήρως η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών και η χορήγηση εισιτηρίων σε συνδέσμους. Σε περίπτωση παράβασης των ανωτέρω, προβλέπονται ποινικές ευθύνες για τις ΠΑΕ!

Το αυτοδιοίκητο
Πολλές από τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου που αφορούν το ποδόσφαιρο, θεωρείται βέβαιο πως θα προκαλέσουν έξαλλες αντιδράσεις από τον κόσμο του ποδοσφαίρου που έχει φέρει το άθλημα στο σημερινό του κατάντημα.

Ήδη άλλωστε υπάρχουν φωνές, που μιλούν για ευθεία παρέμβαση του κράτους στο "αυτοδιοίκητο" του ποδοσφαίρου, όπως το εννοούν οι παράγοντες που το υπερασπίζονται. Και θεωρείται βέβαιο, ότι αργά ή γρήγορα, η ΕΠΟ θα απευθυνθεί στην FIFA και θα καταγγείλει το νόμο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ωστόσο, ακόμη και για το αυτοδιοίκητο, υπάρχει πρόβλεψη στο νέο αθλητικό νόμο και μάλιστα με έξυπνο τρόπο. Αναφέρεται συγκεκριμένα, ότι "για θέματα ανάδειξης, συγκρότησης, θητείας οργάνων διοίκησης των αθλητικών φορέων, διαιτησίας και αθλητικών δικαιοδοτικών οργάνων, ισχύουν τα προβλεπόμενα στον παρόντα νόμο με την επιφύλαξη τυχόν ρητών αντίθετων καταστατικών διατάξεων της οικείας διεθνούς ομοσπονδίας κάθε αθλήματος. Οι ρητές αντίθετες καταστατικές διατάξεις των οικείων διεθνών ομοσπονδιών, βεβαιώνονται μόνο με γνωμοδότηση του CAS"!

Όποιος έχει αντίρρηση λοιπόν (βλέπε ΕΠΟ), θα χρειαστεί να τρέξει στο CAS για να γνωμοδοτήσει ότι υπάρχει πράγματι παραβίαση του αυτοδιοίκητου και όχι παραβίαση… συμφερόντων!

Οι διατάξεις
Το πλήρες κείμενο του προσχεδίου του νέου αθλητικού νόμου βρίσκεται ΕΔΩ

Η διαβούλευση πραγματοποιείται ΕΔΩ

Το Contra.gr σας παρουσιάζει συνοπτικά τα κυριότερα σημεία του:

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

-Υποχρεωτική λειτουργία ηλεκτρονικών συστημάτων εποπτείας αθλητικών χώρων (κάμερες) και συστήματος ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

-Πρόβλεψη διοικητικών, πειθαρχικών και ποινικών κυρώσεων σε βάρος υπευθύνων σε περίπτωση υπαίτιας φθοράς των ανωτέρω συστημάτων.

-Ουδεμία αθλητική συνάντηση διεξάγεται παρά μόνο κεκλεισμένων των θυρών χωρίς τη λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας και αντίστοιχου συστήματος ονομαστικού εισιτηρίου. Η εφαρμογή του μέτρου ξεκινάει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο για τις επαγγελματικές κατηγορίες και για όλες τις άλλες από τη μεθεπόμενη.

-Κατάργηση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ).

-Αυστηροποίηση των πειθαρχικών και ποινικών κυρώσεων του αθλητικού νόμου για αδικήματα βίας σε αθλητικούς χώρους με κλιμακούμενες ποινές.

-Απαγόρευση των οργανωμένων μετακινήσεων οπαδών.

-Ειδικές ποινικές προβλέψεις για την προξένηση βλάβης σε κάμερες, τη χρήση λέιζερ και την εκδήλωση ρατσισμού.

-Ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις των ΑΑΕ για οργάνωση μετακίνησης οπαδών και διάθεση εισιτηρίων σε Λέσχες φιλάθλων.

ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

-Αποτελούν όργανα της ομοσπονδίας που τη συνεπικουρούν, στα γεωγραφικά όρια λειτουργίας τους, στην οργάνωση και τη διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων της.

-Δεν αποτελούν μέλη των αθλητικών ομοσπονδιών.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

-Στις γενικές συνελεύσεις των αθλητικών ομοσπονδιών συμμετέχουν με αντιπροσώπους τους και ψηφίζουν μόνο τα αθλητικά σωματεία-μέλη που τις απαρτίζουν και όχι οι ενώσεις.

-Το ∆.Σ. της αθλητικής ομοσπονδίας εκλέγεται για τετραετή θητεία. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι στο Δ.Σ έχουν δικαίωμα μιας (1) μόνο ανανέωσης της θητείας τους.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

-Σύνδεσμος σε κάθε περιφερειακή ενότητα.

-Οι θητείες στις ομοσπονδίες διαιτητών είναι τετραετείς με δυνατότητα ανανέωσης για μια μόνο φορά.

-Πενταμελής ΚΕΔ: Πρόεδρος από την ομοσπονδία του οικείου αθλήματος, μέσω προκήρυξης και επιλογή αυτού με συγκεκριμένα κριτήρια, ένα μέλος από επαγγελματικό σύνδεσμο, από κατάλογο διεθνών διαιτητών της τελευταίας δεκαετίας που δίνει η ομοσπονδία διαιτητών και τα υπόλοιπα τρία μέλη από κλήρωση από κατάλογο δώδεκα διεθνών διαιτητών της οικείας ομοσπονδίας διαιτητών μετά από προκήρυξη.

-Πρωτοβάθμιες πειθαρχικές αποφάσεις από την ΚΕΔ πάντα εγγράφως με κοινοποίηση στον πειθαρχικά ελεγχόμενο και δικαίωμα αυτού για άσκηση εφέσεως ενώπιον της επιτροπής εφέσεως διαιτητών που συγκροτείται στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας διαιτητών.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ)

-Ενιαία ρύθμιση της σύστασης και λειτουργίας δικαιοδοτικών οργάνων για όλες τις ομοσπονδίες.

-Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Πειθαρχικά Όργανα σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες που απαρτίζονται υποχρεωτικά από συνταξιούχους ανώτερους δικαστές με συγκεκριμένες διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια (πχ προκήρυξη, κλήρωση, θητείες).

-Θητεία των μελών των Πειθαρχικών Δικαιοδοτικών Οργάνων τετραετής με δυνατότητα ανανέωσης μιας μόνο φοράς.

-Ορισμός των μελών των Δικαιοδοτικών Πειθαρχικών Οργάνων με κλήρωση από κατάλογο που καταρτίζεται από την Ένωση Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος.

-Σύσταση Ανώτατης Επιτροπής Αθλητικής Διαφάνειας (ΑΕΑΔ). Η ΑΕΑΔ αποτελείται από επτά μέλη. Τέσσερα μέλη είναι συνταξιούχοι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί οι οποίοι κληρώνονται από κατάλογο υποψηφίων, οποίος καταρτίζεται ύστερα από δημόσια πρόσκληση. Ένα μέλος είναι Καθηγητής Νομικής Σχολής Ελληνικού Πανεπιστημίου, ένα μέλος είναι ο πρόεδρος της ΕΟΕ και ένα είναι εκπρόσωπος της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας. Η θητεία των μελών είναι τετραετής με δικαίωμα ανανέωσης μιας μόνο φοράς. Στο πλαίσιο της ΑΕΑΔ λειτουργεί Συμβούλιο Εισηγητών με πρόεδρο συνταξιούχο Εισαγγελέα ή Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τρείς δικηγόρους παρ’ Αρείω Πάγω. Η ΑΕΑΔ αποφαίνεται σε δεύτερο βαθμό επί προσφυγών κατά αποφάσεων της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος καθώς και για παράβαση νόμου και πλάνη περί τα πράγματα, κατά αποφάσεων των δευτεροβάθμιων πειθαρχικών-δικαιοδοτικών οργάνων των ομοσπονδιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

-Κατάργηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι αρμοδιότητές της ως προς τα διοικητικά θέματα και τους ελέγχους αθλητικής φύσης ασκούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και ως προς τους λογιστικούς και διαχειριστικούς ελέγχους από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

-Αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου συγχώνευσης-λύσης των ΑΑΕ.

-Δυνατότητα σε σωματεία που ανεβαίνουν κατηγορία να διατηρήσουν την ισχύουσα νομική μορφή τους κατ' επιλογή τους.

ΑΘΛΗΤΕΣ

-Αποστέρηση του αθλητή που τιμωρείται αμετάκλητα για παράβαση διατάξεων περί φαρμακοδιέγερσης, από κάθε είδους παροχές της πολιτείας και αποκλεισμός του δια βίου από τις Εθνικές Ομάδες. Ανάκληση ευεργετημάτων που τυχόν έχουν χορηγηθεί. Αντίστοιχες προβλέψεις και για τους προπονητές.

-Κανείς δεν εισάγεται χωρίς εξετάσεις σε οποιοδήποτε τμήμα ΑΕΙ, εκτός των ΣΕΦΑΑ (Κατάργηση της 100% μοριοδότησης).

-Εξορθολογισμός των αθλητικών διακρίσεων για τις οποίες η πολιτεία βραβεύει και επιχορηγεί (θέσεις 1-8 σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 1-6 σε Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς), με διττό σκοπό, την καταπολέμηση του φαινομένου της εμπορευματοποίησης των αθλητικών προνομίων αφενός, και την τήρηση των συνταγματικών διατάξεων αφετέρου.

-Εξακολουθούν να ισχύουν οι σχετικές με τις διακρίσεις και τη μοριοδότηση των αθλητών (για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια) διατάξεις του ν. 2725/1999 για τους αθλητές-μαθητές της Γ' Λυκείου τη φετινή σχολική χρονιά (προς αποφυγή του αιφνιδιασμού αυτών και των οικογενειών τους) μέχρι και τη λήξη της.

-Πρόσληψη στην ΓΓΑ για αθλητές που έχουν κατακτήσει ολυμπιακή νίκη 1-8. Οι προσληφθέντες θα διατίθενται ως προπονητές στις Ομοσπονδίες.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ (περί αυτοδιοίκητου)

Για θέματα ανάδειξης, συγκρότησης, θητείας οργάνων διοίκησης των αθλητικών φορέων, διαιτησίας και αθλητικών δικαιοδοτικών οργάνων ισχύουν τα προβλεπόμενα στον παρόντα νόμο με την επιφύλαξη τυχόν ρητών αντίθετων καταστατικών διατάξεων της οικείας διεθνούς ομοσπονδίας κάθε αθλήματος, που βεβαιώνεται με γνωμοδότηση του Court Of Arbitration for Sport (CAS).

«Διασφάλιση της διαφάνειας και της νομιμότητας»

Με αφορμή την κατάθεση σε δημόσια διαβούλευση του προσχέδιου του νέου αθλητικού νόμου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Κατατέθηκε σήμερα προς δημόσια διαβούλευση το προσχέδιο του νέου αθλητικού νόμου, με 118 άρθρα που καλύπτουν με τρόπο συνολικό τα ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό στην Ελλάδα σήμερα. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο με τομές και σαφή προσανατολισμό. Στόχος είναι ο εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου, η διασφάλιση της διαφάνειας και της νομιμότητας, η ανάπτυξη του κοινωνικού αγαθού του αθλητισμού και η κατοχύρωση του για όλους τους Έλληνες.

Στη φάση που ξεκινά σήμερα, στη δημόσια διαβούλευση, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, φορείς αλλά και μεμονωμένοι πολίτες, μπορούν να καταθέσουν τις εποικοδομητικές τους προτάσεις στον ιστότοπο opengov.gr οι οποίες θα ληφθούν υπόψη στο τελικό κείμενο.

Στη συνέχεια, το νομοσχέδιο θα το επεξεργαστούμε περαιτέρω στις αρμόδιες Κοινοβουλευτικές Επιτροπές, ώστε το τελικό προς ψήφιση κείμενο να αντανακλά πλήρως τη βούληση της μεγάλης πλειονότητας της κοινωνίας μας, που ζητά αθλητισμό υγιή, εύρωστο και ανοιχτό για όλους".

πηγή: contra.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #79 στις: Παρ 28 Νοέ 2014 09:52 »
Παράθεση
Περνάει στην… αντεπίθεση η ΕΠΟ!

Επιστολή στις Ενώσεις, αναφέροντας ότι έχει ήδη απευθυνθεί σε UEFA και FIFA για το αθλητικό νομοσχέδιο, που πλήττει το αυτοδιοίκητο, έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, όπως γράφει η SportDay.

Η δράση πολλές φορές προκαλεί αντίδραση και αυτό ισχύει στην περίπτωση της ΕΠΟ, η οποία παρουσιάζεται αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα μετά την απόφαση του Γιάννη Ανδριανού να καταθέσει το νομοσχέδιο-φωτιά που αφορά και το ποδόσφαιρο στη Βουλή.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, ο Γιώργος Σαρρής έστειλε χθες επιστολή σε όλες τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων της χώρας και τις ενημέρωσε για τις εξελίξεις, ζητώντας μάλιστα να αφήσουν στην άκρη τις όποιες «εσωτερικές διαφορές» και να συνασπιστούν με στόχο την υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας γνωστοποιεί ότι έχει ενημερώσει ήδη εγγράφως τη FIFA και την UEFA για το επίμαχο νομοσχέδιο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι σύντομα θα σταλθεί επιστολή προς την Πολιτεία από την UEFA που θα αξιώνει την άμεση απόσυρση των επίμαχων διατάξεων του νομοσχεδίου και εφόσον δεν βρεθεί η χρυσή τομή, τότε θα έχουμε μία ολομέτωπη σύγκρουση.

Πηγή:sport-fm.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #80 στις: Παρ 28 Νοέ 2014 22:38 »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #81 στις: Δευ 01 Δεκ 2014 10:49 »
Στατιστικά Κορυφαίων Παικτών S.l. στην 5/αδα (1η - ... 8η Αγωνιστική):



... 1η - 12η Αγωνιστική (10)

Κορυφαίοι παίκτες S.L. στην 5/αδα

Λάθη:
1ος ΤΣΑΒΕΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ... 94
2ος ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΝΙΚΟΛΑΣ... 80
...


Κορυφαίες ομάδες S.L. στην 5/αδα

Κλεψίματα:
1ος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ... 232

ΠΑΣες:
3ος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ... 629

Ασίστς:
4ος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ... 10

Λάθη:
4ος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ... 462

Γκολ:
5ος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ... 14

Τελικές σε γκολ:
5ος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ... 6.8

Τελικές:
-5

Αποκρούσεις:
-5

Γεμίσματα:
-5
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 07 Δεκ 2014 00:20 »
Ήθελα να το ρωτήσω καιρό αλλά τώρα μού'ρθε: poll για MVPηδες γιατί δεν κάνουμε φέτος; Φοβόμαστε μη μας φύγει;  :joker:

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 07 Δεκ 2014 23:04 »

kokolpas... αν τελείωνε αύριο το Πρωτάθλημα, θα κόβαμε χαρτάκια στο Σύνδεσμο για τα play offs.

1   Π.Α.Ο.Κ.                   28
2   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ             24
3   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ         23
4   ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.           21
5   ΒΕΡΟΙΑ                     21

6   ΑΤΡΟΜΗΤAΣ ΑΘ.         19
7   ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ          19
8   SKODA ΞΑΝΘΗ           18
9   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ            17
10   ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ         17
11   Α.Ο.Κ.                    15
12   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ           14
13   Ο.Φ.Η.                    13
14   ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ              12

15   ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ              11
16   ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ           9 ή 10 ή 12
17   ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ             7
18   ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ               6 ή 7 ή 9   

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #84 στις: Δευ 15 Δεκ 2014 23:59 »
Γκρίνια ξέσΠΑΣε ανάμεσα σε ΠΟΚ-ΠΟΘ, γιατί...
Ο Παόκ στην πρίζα... Πέμπτη Γιάννινα και την Κυριακή Λιβαδειά.
Ο Βάζελος στο χαλαρό... Πέμπτη Ξάνθη και την... Δευτέρα στην έδρα του (+1 ημέρα ξεκούρασης χωρίς μετακινήσεις).

... ο Γαύρος στα χωράφια του (εντός Πανιώνιο, εκτός Καλλονή).
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Από το site του συνεταιρισμού:

Παράθεση
H Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
 
1/ Εξελέγη με 12 ψήφους ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης ως εκπρόσωπος της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, λόγω της εκλογής του κ. Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου του Δ.Σ. της Super League. Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν «παρών», ενώ από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι ΠΑΕ Βέροια, Νίκη Βόλου, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα.
 
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
 
1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης Αγωνιστικής καθώς και της 18ης έως και της 34ης  Αγωνιστικής (Β’ Γύρου) του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.
 
2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η χορήγηση παράτασης για την απόσυρση των προσωρινών διαταγών εις βάρος της Super League των ΠΑΕ ΟΦΗ και Πανιώνιος μέχρι και τις 12/01/2015. Απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.
 
 
*Σημειώνεται ότι ο αγώνας Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός δε θα διεξαχθεί και θα υπάρξει ειδικότερη ενημέρωση επί του θέματος τις προσεχείς ημέρες.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #86 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 18:49 »
Η Νικη αποχωρει???

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.048
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #87 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 18:53 »
Κάπως πρέπει να κατέβει γιατί θα σκούζει η νόβα νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #89 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 21:41 »
Παράθεση
Μπλόκο στην ΕΠΟ για την φορολογική ενημερότητα

«Μπλόκο» στην φορολογική ενημερότητα της ΕΠΟ από την Εφορία. Ο αρμόδιος προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ με επιστολή του στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε πως το Αποδεικτικό Ενημερότητας της Ομοσπονδίας, για χρέη προς το Δημόσιο, δεν έγινε δεκτό καθώς εκδόθηκε, εκ παραδρομής, από αναρμόδιο όργανο και χωρίς να πληρούνται οι όροι έκδοσης.

Εκτός αυτού, η ΓΓΑ, μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποιεί πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιάννης Ανδριανός, έχει ξεκινήσει διαδικασίες έτσι ώστε να μην χαθεί το ποσό ύψους 1.4εκατ. της επιχορήγησης και να δοθεί απευθείας στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Γ.Γ.Α:

«Με σημερινό έγγραφο του Προϊσταμένου της ΙΖ' Δ.Ο.Υ. κ. Α. Ανδρούτσου, το οποίο επισυνάπτεται, αναφέρεται πως: «Από την υπηρεσία μας χορηγήθηκε το υπ' αριθμ. 9529/01.12.2014 Αποδεικτικό Ενημερότητας για χρέη προς το Δημόσιο (αρ. Προτυπωμένου 4160932 Σειρά Β1), κατόπιν αίτησης της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ» με ΑΦΜ #########.

Σας γνωρίζουμε ότι το ως άνω αποδεικτικό ανακαλείται από την υπηρεσία μας καθότι εκδόθηκε, εκ παραδρομής, από αναρμόδιο όργανο και χωρίς και πληρούνται οι όροι έκδοσης αυτού, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να μη γίνει χρήση του ως άνω αποδεικτικού, καθώς και να μας επιστραφεί το σώμα αυτού προκειμένου να ακυρωθεί».

Υπενθυμίζεται ότι εξαρχής η αρμόδια για την ΕΠΟ ΔΟΥ ΙΒ' Αθηνών με έγγραφό της επεσήμανε ότι η Ομοσπονδία δεν είναι φορολογικά ενήμερη.

Κατόπιν αυτού, εκπίπτουν ως άκυροι όλοι οι σχετικοί περί του αντιθέτου ισχυρισμοί της ΕΠΟ, η οποία καλείται πλέον να λογοδοτήσει στον φίλαθλο κόσμο τόσο για την χρονίζουσα ολιγωρία της στην καταβολή των οφειλών της όσο και για τις αήθεις εκφράσεις στις οποίες κατέφυγε (ιδίως δε για τα περί παρακράτους που λειτουργεί στο εσωτερικό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μισεί το ποδόσφαιρο).

Τέλος, ανακοινώνεται ότι ήδη ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός έχει αναλάβει πρωτοβουλίες - άλλωστε δική του ήταν η απόφαση έγκρισης της επιχορήγησης στα σωματεία, που είχε πολλά χρόνια να γίνει - ώστε το ποσό της κρατικής επιχορήγησης για το 2014 στα ποδοσφαιρικά Σωματεία μέσω των ΕΠΣ ύψους 1.434.100 ευρώ, καθώς και το υπόλοιπο του ποσού επιχορήγησης προς τις ΕΠΣ ύψους 160.500 ευρώ, να μην χαθούν και να δοθούν στις αρχές του 2015, παρά το κώλυμα που ανέκυψε με την αποκλειστική υπαιτιότητα της ΕΠΟ».

Πηγή: sport-fm.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ:Το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου
« Απάντηση #90 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 21:44 »
Παράθεση
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα από την 18η έως την 34η

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πλήρες πρόγραμμα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος καθώς και την αναβληθείσας 11ης αγωνιστικής.

Η έλευση του νέου έτους θα βρει το πρωτάθλημα να ξεκινάει από την 17η αγωνιστική, όπου και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στις 3/5 Ιανουαρίου. Ο ΠΑΣ στις 4/1 θα αντιμετωπίσει στα Γιάννενα τον Παναθηναϊκό στις 19:30.

Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο (10/11/1) θα διεξαχθεί η 11η στροφή που είχε αναβληθεί λόγω της επίθεσης του αναπληρωτή της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00, 11/1).

Στις 14/1 θα ανοίξει ο χορός του δεύτερου γύρου με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Από εκεί και πέρα αναφορικά με τα ντέρμπι των "μεγάλων" του ελληνικού πρωταθλήματος, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα γίνει την Κυριακή 8/2 στις 19:30 για την 23η αγωνιστική και το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/2 στις 19:30.

Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα, στις 19:00. Η αυλαία πέφτει στις 10 Μαΐου και θα ακολουθήσουν τα play offs, ενώ έξι μέρες μετά θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου (16/5).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πρόγραμμα 11ης Αγωνιστικής - Εξ αναβολής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 10/01/2015    15:00    ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Σάββατο 10/01/2015    17:15    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
Σάββατο 10/01/2015    19:30    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
               
Κυριακή 11/01/2015    15:00    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Κυριακή 11/01/2015    17:15    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Κυριακή 11/01/2015    17:15    ΟΦΗ - Α.Ο.Κ.    ΓΗΠΕΔΟ Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κυριακή 11/01/2015    17:15    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"
Κυριακή 11/01/2015    17:15    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Κυριακή 11/01/2015    19:30    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
               
Πρόγραμμα 18ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Τετάρτη 14/01/2015    15:00    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Τετάρτη 14/01/2015    15:00    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Α.Ο.Κ.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Τετάρτη 14/01/2015    17:15    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
Τετάρτη 14/01/2015    17:15    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"
Τετάρτη 14/01/2015    17:15    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η.    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Τετάρτη 14/01/2015    17:15    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑ    SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
Τετάρτη 14/01/2015    19:30    Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
               
Πέμπτη 15/01/2015    17:15    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
Πέμπτη 15/01/2015    19:30    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
               
Πρόγραμμα 19ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 17/01/2015    15:00    ΒΕΡΟΙΑ - Ο.Φ.Η.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Σάββατο 17/01/2015    17:15    Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ    ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Σάββατο 17/01/2015    19:30    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
               
Κυριακή 18/01/2015    15:00    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Κυριακή 18/01/2015    17:15    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Κυριακή 18/01/2015    17:15    Π.Α.Ο.Κ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
Κυριακή 18/01/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
Κυριακή 18/01/2015    19:30    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
               
Δευτέρα 19/01/2015    19:30    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
               
Πρόγραμμα 20ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 24/01/2015    15:00    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
Σάββατο 24/01/2015    17:15    Α.Ο.Κ. - ΒΕΡΟΙΑ    ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Σάββατο 24/01/2015    19:30    Ο.Φ.Η. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
 
Κυριακή 25/01/2015    15:00    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Κυριακή 25/01/2015    17:15    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
Κυριακή 25/01/2015    17:15    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - Π.Α.Ο.Κ.    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Κυριακή 25/01/2015    17:15    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Κυριακή 25/01/2015    19:30    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"
 
Δευτέρα 26/01/2015    19:30    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
                             
Πρόγραμμα 21ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 31/01/2015    15:00    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Σάββατο 31/01/2015    17:15    Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
Σάββατο 31/01/2015    19:30    Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
               
Κυριακή 01/02/2015    15:00    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑϊΔΗΣ"
Κυριακή 01/02/2015    17:15    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Ο.Φ.Η.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Κυριακή 01/02/2015    17:15    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Κυριακή 01/02/2015    17:15    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Κυριακή 01/02/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α.Ο.Κ.    ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
Κυριακή 01/02/2015    19:30    ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
                           
Πρόγραμμα 22ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Τετάρτη 04/02/2015    15:00    Α.Ο.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Τετάρτη 04/02/2015    15:00    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Τετάρτη 04/02/2015    17:15    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
Τετάρτη 04/02/2015    17:15    Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.    ΓΗΠΕΔΟ Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
Τετάρτη 04/02/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ    ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
Τετάρτη 04/02/2015    17:15    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
Τετάρτη 04/02/2015    19:30    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
 
Πέμπτη 05/02/2014    17:15    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Πέμπτη 05/02/2014    19:30    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
                           
Πρόγραμμα 23ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 07/02/2015    15:00    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Σάββατο 07/02/2015    17:15    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Ο.Φ.Η.    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Σάββατο 07/02/2015    19:30    ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
Κυριακή 08/02/2015    15:00    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
Κυριακή 08/02/2015    17:15    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑϊΔΗΣ"
Κυριακή 08/02/2015    17:15    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ο.Κ.    ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Κυριακή 08/02/2015    17:15    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
Κυριακή 08/02/2015    19:30    Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
 
Δευτέρα 09/02/2015    19:30    Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
                             
Πρόγραμμα 24ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 14/02/2015    15:00    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Σάββατο 14/02/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
Σάββατο 14/02/2015    19:30    Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
 
Κυριακή 15/02/2015    15:00    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
Κυριακή 15/02/2015    17:15    Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ    ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κυριακή 15/02/2015    17:15    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Κυριακή 15/02/2015    17:15    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Κυριακή 15/02/2015    19:30    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
 
Δευτέρα 16/02/2015    19:30    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
                           
Πρόγραμμα 25ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 21/02/2015    15:00    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - SKODA ΞΑΝΘΗ    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Σάββατο 21/02/2015    17:15    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Σάββατο 21/02/2015    19:30    ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ο.Κ.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
Κυριακή 22/02/2015    15:00    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η.    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
Κυριακή 22/02/2015    17:15    Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
Κυριακή 22/02/2015    17:15    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Κυριακή 22/02/2015    17:15    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
Κυριακή 22/02/2015    19:30    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"
 
Δευτέρα 23/02/2015    19:30    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
                           
Πρόγραμμα 26ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 28/02/2015    15:00    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Σάββατο 28/02/2015    17:15    Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
Σάββατο 28/02/2015    19:30    Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
 
Κυριακή 01/03/2015    15:00    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
Κυριακή 01/03/2015    17:15    Α.Ο.Κ. - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ    ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κυριακή 01/03/2015    17:15    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ    ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Κυριακή 01/03/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
Κυριακή 01/03/2015    19:30    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
 
Δευτέρα 02/03/2015    19:30    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
                         
Πρόγραμμα 27ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 07/03/2015    15:00    ΒΕΡΟΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Σάββατο 07/03/2015    17:15    Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
Σάββατο 07/03/2015    19:30    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
               
Κυριακή 08/03/2015    15:00    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Κυριακή 08/03/2015    17:15    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Κυριακή 08/03/2015    17:15    Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ    ΓΗΠΕΔΟ Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κυριακή 08/03/2015    17:15    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Α.Ο.Κ.    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Κυριακή 08/03/2015    19:30    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"
               
Δευτέρα 09/03/2015    19:30    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
                           
Πρόγραμμα 28ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 14/03/2015    15:00    Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η.    ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Σάββατο 14/03/2015    17:15    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Σάββατο 14/03/2015    19:30    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
 
Κυριακή 15/03/2015    15:00    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ    ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
Κυριακή 15/03/2015    17:15    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Κυριακή 15/03/2015    17:15    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Κυριακή 15/03/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
Κυριακή 15/03/2015    19:30    Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
 
Δευτέρα 16/03/2015    19:30    Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
                         
Πρόγραμμα 29ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 21/03/2015    15:00    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Σάββατο 21/03/2015    17:15    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Σάββατο 21/03/2015    19:30    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
 
Κυριακή 22/03/2015    15:00    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
Κυριακή 22/03/2015    17:15    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
Κυριακή 22/03/2015    17:15    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.    ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
Κυριακή 22/03/2015    17:15    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
Κυριακή 22/03/2015    19:30    ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
Δευτέρα 23/3/2015    19:30    Ο.Φ.Η. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    ΓΗΠΕΔΟ Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
                           
Πρόγραμμα 30ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 04/04/2015    15:00    Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
Σάββατο 04/04/2015    17:15    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
Σάββατο 04/04/2015    19:30    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"
 
Κυριακή 05/04/2015    15:00    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Κυριακή 05/04/2015    17:15    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Κυριακή 05/04/2015    17:15    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Κυριακή 05/04/2015    17:15    Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ    ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
Κυριακή 05/04/2015    19:30    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
 
Δευτέρα 06/04/2015    19:30    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α.Ο.Κ.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
                             
Πρόγραμμα 31ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 18/04/2015    15:00    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Σάββατο 18/04/2015    17:15    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
Σάββατο 18/04/2015    19:30    Α.Ο.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.    ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 
Κυριακή 19/04/2015    15:00    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Κυριακή 19/04/2015    17:15    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Κυριακή 19/04/2015    17:15    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Κυριακή 19/04/2015    17:15    Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κυριακή 19/04/2015    19:30    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
 
Δευτέρα 20/04/2015    19:30    ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
                           
Πρόγραμμα 32ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 25/04/2015    15:00    Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Ο.Φ.Η.    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
Σάββατο 25/04/2015    17:15    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Σάββατο 25/04/2015    19:30    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"
               
Κυριακή 26/04/2015    15:00    Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
Κυριακή 26/04/2015    17:15    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
Κυριακή 26/04/2015    17:15    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
Κυριακή 26/04/2015    17:15    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΒΕΡΟΙΑ    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Κυριακή 26/04/2015    19:30    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
               
Δευτέρα 27/04/2015    19:30    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Ο.Κ.    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
                           
Πρόγραμμα 33ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Κυριακή 03/05/2014    19:00    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Κυριακή 03/05/2014    19:00    ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Κυριακή 03/05/2014    19:00    Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κυριακή 03/05/2014    19:00    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ    ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
Κυριακή 03/05/2014    19:00    Ο.Φ.Η. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ    ΓΗΠΕΔΟ Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κυριακή 03/05/2014    19:00    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Κυριακή 03/05/2014    19:00    Π.Α.Ο.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
Κυριακή 03/05/2014    19:00    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
Κυριακή 03/05/2014    19:00    SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA
                         
Πρόγραμμα 34ης Αγωνιστικής
               
ΗΜ/ΝΙΑ    ΩΡΑ     ΑΓΩΝΑΣ    ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Κυριακή 10/05/2015    19:00    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Α.Ο.Κ.    ΓΗΠΕΔΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"
Κυριακή 10/05/2015    19:00    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Κυριακή 10/05/2015    19:00    Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΤΑΡΛΑΣ)
Κυριακή 10/05/2015    19:00    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - Ο.Φ.Η.    ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Κυριακή 10/05/2015    19:00    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    ΓΗΠΕΔΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ"
Κυριακή 10/05/2015    19:00    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Κυριακή 10/05/2015    19:00    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Κυριακή 10/05/2015    19:00    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.    ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Κυριακή 10/05/2015    19:00    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ:Το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου
« Απάντηση #91 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 22:45 »
Να με συγχωρέσει ο ΛΑΜΙΑ FANS, αλλά πελάγωσα...

Παράθεση
Πρόγραμμα από την 18η έως την 34η Αγωνιστική

11ης Αγωνιστικής - Εξ αναβολής               
Κυριακή 11/01/2015    15:00    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   (_-_)..._     

18ης Αγωνιστικής
Τετάρτη 14/01/2015    17:15    ΤΡΙΠΟΛΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ          (3-1)...3   

19ης Αγωνιστικής
Κυριακή 18/01/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  (1-1)...1   

20ης Αγωνιστικής
Σάββατο 24/01/2015    15:00    ΣΚΟΝΤΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ          (2-2)...1     
                           
21ης Αγωνιστικής             
Κυριακή 01/02/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΑΣΣΙΟΠΗ      (2-0)...0   

22ης Αγωνιστικής
Τετάρτη 04/02/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ          (2-0)...0   
                           
23ης Αγωνιστικής               
Σάββατο 07/02/2015    15:00    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (0-4)...0   
                             
24ης Αγωνιστικής               
Σάββατο 14/02/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    (0-1)...3   
                           
25ης Αγωνιστικής
Κυριακή 22/02/2015    17:15    ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ       (0-0)...1   
                           
26ης Αγωνιστικής
Κυριακή 01/03/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ   (0-0)...1   
                         
27ης Αγωνιστικής
Κυριακή 08/03/2015    17:15    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (4-0)...3 
                           
28ης Αγωνιστικής
Κυριακή 15/03/2015    17:15    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  (_-_)..._   

29ης Αγωνιστικής
Δευτέρα 23/3/2015    19:30    ΤΣΑΤΣΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ         (3-0)...3   
                           
30ης Αγωνιστικής
Κυριακή 05/04/2015    19:30    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΓΑΥΡΟΣ          (2-2)...1     
                             
31ης Αγωνιστικής
Κυριακή 19/04/2015    17:15    ΑΤΡΟΜΗΤΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ     (1-0)...1   
                           
32ης Αγωνιστικής
Κυριακή 26/04/2015    15:00    ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ             (3-0)...3     
                                         
33ης Αγωνιστικής
Κυριακή 03/05/2014    19:00    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ       (_-_)..._     

34ης Αγωνιστικής
Κυριακή 10/05/2015    19:00    ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ                 (_-_)..._

    http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/13/05/23/191204.jpg
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 19 Δεκ 2014 23:01 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #92 στις: Παρ 19 Δεκ 2014 23:19 »
Παράθεση
Δόθηκε παράταση σε ΟΦΗ και Πανιώνιο, δεν ορίστηκε το Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός

Μέχρι τις 12 Ιανουαρίου έδωσε το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας παράταση στις ΠΑΕ ΟΦΗ και Πανιώνιος, προκειμένου να καταθέσουν τις εγγυητικές τους επιστολές για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα στο σημερινό συμβούλιο της διοργανώτρια αρχής δεν ορίστηκε η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστικής, πιστοποιώντας την αδυναμία των Βολιωτών να συμμετάσχουν πλέον στο πρωτάθλημα.

Επίσης, με 12 ψήφους εξελέγη ο Δημήτρης Αγραφιώτης ως εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, με τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός να ψηφίζουν «παρών» και τις ΠΑΕ Βέροια, Νίκη Βόλου, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα να ήταν απούσες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις των ΓΣ και ΔΣ της Σούπερ Λίγκας:

«H Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εξελέγη με 12 ψήφους ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης ως εκπρόσωπος της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, λόγω της εκλογής του κ. Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου του Δ.Σ. της Super League. Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν “παρών”, ενώ από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι ΠΑΕ Βέροια, Νίκη Βόλου, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης Αγωνιστικής καθώς και της 18ης έως και της 34ης Αγωνιστικής (Β’ Γύρου) του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η χορήγηση παράτασης για την απόσυρση των προσωρινών διαταγών εις βάρος της Super League των ΠΑΕ ΟΦΗ και Πανιώνιος μέχρι και τις 12/01/2015. Απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.

*Σημειώνεται ότι ο αγώνας Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός δε θα διεξαχθεί και θα υπάρξει ειδικότερη ενημέρωση επί του θέματος τις προσεχείς ημέρες».

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #93 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 10:45 »
Παράθεση
Παραιτείται (;) ο Σαρρής

Την παραίτηση του σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες η εκπομπή "ΔΙΚΗ" από την προεδρία της Ε.Π.Ο. θα υποβάλλει στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Γιώργος Σαρρής.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ είναι η πρώτη μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος εναντίον μελών που βρίσκονται στην ηγεσία της.

Από την Δευτέρα (22/12) υπήρξαν συζητήσεις και συναντήσεις πολλών μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ και προέδρων Ενώσεων, που ήρθαν στην Αθήνα για να παρευρεθούν σε αυτό, με θέμα τις εξελίξεις στην ομοσπονδία και την επόμενη μέρα.

Από το περιβάλλον του κ. Σαρρή ούτε επιβεβαίωναν ούτε διέψευδαν τις φήμες για πιθανή παραίτηση, αφήνοντας το θέμα ανοιχτό.

Ωστόσο, πληροφορίες τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, που μεταδόθηκαν και από την εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνουν ότι η απόφαση του Γιώργου Σαρρή είναι οριστική, υπό την πίεση φυσικά των δικαστικών εξελίξεων.

Εξάλλου, μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ που δεν γνώριζαν τις προθέσεις του προέδρου, εκτιμούσαν πως το πιθανότερο είναι να παραιτηθεί υπό το βάρος της άσκησης ποινικών διώξεων για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», στην οποία φέρονται αναμεμιγμένα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, στελέχη της και μέλη επιτροπών της.

Πολλοί έλεγαν, επίσης, ότι για την παραίτηση Σαρρή, θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία το γεγονός ότι η πολιτεία δεν δίνει στην ΕΠΟ την κρατική επιχορήγηση για τα σωματεία.

Φυσικά, υφίσταται πάντα και το σενάριο να πολιτευτεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που διεξαχθούν άμεσα εθνικές εκλογές.

Να σημειωθεί, τέλος, πως σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, έλεγε στο περιβάλλον του πως δεν προτίθεται ο ίδιος να παραιτηθεί, ακολουθώντας έτσι τον στενό του συνεργάτη, Γιώργο Σαρρή.
ΠΗΓΗ: sdna.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #94 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 14:44 »
Παράθεση
Παραιτήθηκε ο Σαρρής από την προεδρία της ΕΠΟ!

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν, αφού ο Γιώργος Σαρρής υπέβαλε την παραίτηση του από την προεδρία της ΕΠΟ, στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Τέλος εποχής για τον Γιώργο Σαρρή στην προεδρία της ΕΠΟ, αφού υπέβαλε την παραίτηση του στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας την Τρίτη.

Επόμενο βήμα -αν γίνει δεκτή η παραίτηση- είναι να προκηρυχτούν εκλογές στην Ομοσπονδία μέσα στο επόμενο μήνα, όμως μόνο για τη θέση του προέδρου, καθώς το υπόλοιπο Δ.Σ. συνεχίζει κανονικά τη θητεία του ως το 2016

Η επόμενη μέρα του Γιώργου Σαρρή ενδέχεται να τον βρει στον... πολιτικό στίβο, αφού παρουσιάζεται έτοιμος να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Χίο, όπου κατάγεται.

newsit.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος serjohn

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 113
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #95 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 14:52 »
και πολυ αργησε....
μπουρδελο ειναι το πρωταθλημα χρονια τωρα...αλλα επι ημερων του ξεφτιλιστηκε το θεμα....
καλα στο θεμα της εθνικης τα πηγε ακομα καλυτερα...απο επιλογη προπονητη,απο επιβολλες παικτων με το ετσι θελω στον προπονητη κτλ κτλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #96 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 17:48 »
Μάλλον για τις Βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου παραιτήθηκε. Ακούγεται ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην πατρίδα του τη Χίο.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #97 στις: Τρι 23 Δεκ 2014 20:16 »
Σωθηκε η πατριδα!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.798
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #98 στις: Παρ 16 Ιαν 2015 09:53 »
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Αφαίρεσαν τους 6 βαθμούς από τον ΟΦΗ
 
Mε... πρωινή ανακοίνωση η Super League γνωστοποιεί πως αφαίρεσε από τον ΟΦΗ τους 6 βαθμούς όπως ζήτησε η FIFA, λόγω οφειλών της ομάδας στον Πέσιτς.

Η ανακοίνωση:

«Γνωστοποιείται ότι σε υποχρεωτική εκτέλεση του υπ΄ αριθμ. 1654/15.1.2015 εγγράφου της ΕΠΟ με το οποίο ζητείται η άμεση αφαίρεση έξι (6) βαθμών από την ΠΑΕ ΟΦΗ (σε εκτέλεση του από 15/1/2015 εγγράφου της FIFA προς την ΕΠΟ αναφορικά με απόφαση της Fifa Disciplinary Committee για τον ποδοσφαιριστή Aleksander Pesic με το οποίο ζητείται επίσης από την ΕΠΟ η άμεση αφαίρεση των εν λόγω βαθμών άλλως απειλείται με κυρώσεις η ΕΠΟ που μπορεί να φτάσουν και μέχρι την αποβολή από τις διοργανώσεις της FIFA) σήμερα, 15/1/2015, αφαιρούνται από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014-15 έξι (6) βαθμοί από την ΠΑΕ ΟΦΗ».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2014-15
« Απάντηση #99 στις: Τρι 20 Ιαν 2015 13:18 »
Επειδή πήρε το μάτι μου να κινείται θέμα με τους βαθμούς που είχε κόψει η Νίκη Βόλου* και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και με Τσάτσο που τα παρατάει(?), και που θα είναι περισσότεροι οι ενδιαφερόμενοι(η Κέρκυρα ήδη το κυνηγάει ή ο βάζελος πχ κι όχι μόνο..), βάζω τους βαθμούς τους που πήρε και η μία και ο άλλος, για να έχουμε μια ιδέα τι παίζει.

Νίκη Βόλου
3 με Πανθρακικό μέσα
1 με Κέρκυρα μέσα
3 με Καλλονή μέσα

Τσάτσος
3 με Παναιτωλικό μέσα
3 με Ατρόμητο μέσα
3 με Εργοτέλη μέσα
3 με Παναθηναίκό έξω
1 με Πανθρακικό έξω
3 με Κέρκυρα μέσα
1 με Καλλονή μέσα
3 α.α με Νίκη Βόλου μέσα


*«Μαχαιριές» στη Λίγκα για τους βαθμούς της Νίκης Βόλου
Δημοσίευση 16 January 2015
 
Η αποβολή της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται. Για κάποιες ομάδες, δε, δεν είναι καθόλου απλή. Και αναφερόμαστε αποκλειστικά στον Πανθρακικό, την Καλλονή και την Κέρκυρα. Δηλαδή τις τρεις ομάδες που… κατάφεραν να χάσουν βαθμούς από την ομάδα του Βόλου, όσο αυτή συμμετείχε στο πρωτάθλημα.
Και οι τρεις, λοιπόν, έχουν συννενοηθεί μεταξύ τους και ήδη κινούνται ώστε να κερδίσουν δικαστικά τους βαθμούς που έχασαν. Με βασικό τους επιχείρημα να είναι ο κανονισμός που αναφέρει ότι για να ισχύσουν τα παιχνίδια μίας ομάδας που αποβάλλεται από το πρωτάθλημα πρέπει να έχουν διεξαχθεί το 50% των αγώνων του πρωταθλήματος. Κάτι που συνέβη… οριακά με τη Νίκη Βόλου (σ.σ. αποβλήθηκε στη 18η αγωνιστική, επειδή δεν κατέβηκε σε τρίο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος).

Το θέμα, βεβαίως, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς οι άλλες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον από τη βαθμολογική συγκομιδή των παραπάνω συλλόγων δεν επιθυμούν να υπάρξει δικαίωση και για αυτό αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες σοβαρές κόντρες επί του θέματος. Μάλιστα ήδη ο σερ Κομπότης έχει βάλει τα… τσακάλια του να αναζητούν τρόπους ώστε να μην γίνει αυτό. Όπως και άλλοι ενδιαφερόμενοι, βεβαίως.

fbisports.gr
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης