Αποστολέας Θέμα: Ο πετούμενος Μιχαλάκης  (Αναγνώστηκε 2406 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Ο πετούμενος Μιχαλάκης
« στις: Σαβ 20 Μάρ 2010 07:32 »
Παράθεση
Ο Michael Jordan επέστρεψε σπίτι του

Η ώρα για να επιστρέψει μέρος από τα πολλά, μα... πάρα πολλά, που κέρδισε ο Michael Jordan από την κοινωνία έφτασε. Τα 250 εκατομμύρια δολάρια που έδωσε για να αποκτήσει τους Charlotte Bobcats πήραν την τυπική έγκριση από το NBA και, πλέον, ο MJ επιστρέφει στην τοπική κοινότητα μέρος της αγάπης και της ώθησης που έλαβε για να γίνει ο μεγαλύτερος παίκτης μπάσκετ όλων των εποχών.   

Η Charlotte είναι η μεγαλύτερη πόλη στη North Carolina, το πανεπιστήμιο της οποίας έγινε πασίγνωστο ανά τον πλανήτη από τα μαγικά του Jordan. Τώρα, γίνεται ο πρώτος πρώην παίκτης στην Ιστορία που αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών μίας NBA ομάδας, αλλά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού γνωρίζουν πως τώρα ξεκινούν και τα δύσκολα, αφού πρέπει η ομάδα να γίνει νικήτρια.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται αληθινό», είπε ο ίδιος, έπειτα από τις αρκετές προσπάθειες που κατέβαλε στο παρελθόν για να αγοράσει ομάδα, ακόμη και τους Washington Wizards. Σήμερα, πολλοί αμφισβητούν την πίστη του στην πόλη και την ομάδα, καθώς δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσει να περνά την ώρα του παίζοντας γκολφ, καπνίζοντας πούρα, κάνοντας ταξίδια, αλλά και ευρισκόμενος με άλλους πλούσιους επιχειρηματίες σε διάφορα γκαλά. Σ' όλους αυτούς, ο MJ απαντά πως θα αποκτήσει σπίτι στην πόλη, αλλά θα διατηρήσει το Σικάγο ως μόνιμη κατοικία του, θα εξακολουθήσει να διατηρεί τον Ροντ Χίγκινς, ναι τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και κολλητό του φίλο, στην διεύθυνση της ομάδας, αλλά και θα προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο με στόχο να μπει για πρώτη φορά στην Ιστορία της η CharLotte στα play offs.

Η ομάδα του Larry Brown βρίσκεται στην έκτη θέση της Ανατολής φιλοδοξώντας να φτάσει στην post season, αλλά και να κάνει επιτέλους χρονιά με θετικό πρόσημο νικών, πάνω από το 50%. «Θέλω η πόλη να ζήσει το αίσθημα του νικητή. Ο κόσμος ζητά να βιώσει μοναδικές στιγμές κι εγώ είμαι μαζί τους. Όταν έπαιζα, ερχόμουν στη Charlotte και το γήπεδο ήταν το πιο θορυβώδες από όλα, έτσι θέλω να ξαναγίνει. Θα πάρει κάποιο χρόνο. Ξέρω πως όλα ξεκινούν από το παρκέ κι ύστερα εξαπλώνονται στην κερκίδα. Θέλω όμως να χτίσουμε αυτή τη σχέση με την κοινωνία», ανέφερε, μιλώντας σε αμερικανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Τζόρνταν βρίσκεται στην ομάδα από το 2006, αλλά δεν είχε την πλειοψηφία των μετοχών, με συνέπεια να έχει κι αντιθέσεις με την ιδιοκτησία. «Τώρα που πήρα τις μετοχές, θα προσπαθήσω να φέρω την ομάδα στο ανώτερο επίπεδο», παραδέχτηκε. Σ' αυτήν τη διαδικασία, θεωρήστε σίγουρη την υποστήριξη του NBA. Ο David Stern δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί στο πλευρό του. «Θεωρεί τον εαυτό του πολίτη της North Carolina. Έχει την ικανότητα να μετατρέψει την ομάδα του σε πραγματικό κομμάτι της κοινωνίας. Είναι ο κατάλληλος ιδιοκτήτης στην κατάλληλη εποχή», δήλωσε ο κομισάριος του NBA.

Αν αυτό σημαίνει κάτι, το μέλλον είναι με τους Charlotte Bobcats.

http://www.youtube.com/watch?v=eYhdT4ESkDU&feature=player_embedded

contra.gr

Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ο πετούμενος Μιχαλάκης
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 16 Ιούν 2011 14:30 »
Βγήκε ο Πίπεν και είπε οτι ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι καλύτερος του Τζόρνταν.  %-|
Αχ αυτά τα αποθημένα....

Scottie Pippen believes LeBron James could be better than michael Jordan?

ΥΓ.

Michael Jordan Top 10 Best Play

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ο πετούμενος Μιχαλάκης
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 18 Ιούν 2011 12:27 »
Ρε καλως τον τον Πιπεν...
Αντι να παει να αναψει καμια λαμπαδα στο μιχαλακη
βγαζει και γλωσσα ο μαγκας...