Αν ζούσαμε σε μια εποχή φυσιολογική,θα μιλούσαμε για μια εντυπωσιακή και ελπιδοφόρα πρεμιέρα και τα μυνήματα των οπαδών του ΠΑΣ θα είχαν κατακλύσει το site συνοδευόμενα από άκρατο ενθουσιασμό και αισιοδοξία.
Αντίθέτως όμως,παρά τη μεγάλη νίκη,τα μυνήματα είναι ελάχιστα και γεμάτα αμφισβήτηση και καχυποψία και είναι εντελώς φυσιολογικό καθώς ζούμε σε μια εποχή και μια χώρα η οποία οδηγείται στην απόλυτη καταστροφή.Σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός της με το επιτελείο του ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ κάθε μέρα το λαό της με έναν τρόπο που η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ δεν έχει να επιδείξει προηγούμενο!!!
Σε μια χώρα όπου τύποι σαν τον ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟ πρόεδρο του ΠΑΣ δεν σου αφήνουν περιθώρεια να μην είσαι καχύποπτος!!
Σε μια χώρα που οι μόνοι που δεν αμφισβητούν κανένα και τίποτε είναι οι ΓΑΒΡΟΙ των 658 ξένων παικτών στην ομάδα τους,κι αυτό γιατί ξέρουν ότι,ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ θα παίρνουν το πρωτάθλημα για τα επόμενα 100 χρόνια κι αυτό τους χαραποιεί,ασχέτως αν σε 2-3 χρόνια θα μείνουν άστεγοι!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ???
Σε μια χώρα,στην οποία τους 300 της βουλής της όσες φορές κι αν τους κρεμάσεις στο σύνταγμα και θα είναι λίγες και πάλι δε θα νιώθεις ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ,και πάλι δε θα βλέπεις μέλλον!!
Οπότε,τι σημάσια έχει αν ο ΧΟΝΤΡΟΣ τα έβγαλε ή αν θα τα βγάλει στον δεύτερο γύρο ή....ή.....ή
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!Δεν ξέρω πως.....κι εγώ τα χω χαμένα αλλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!Οι ΧΟΝΤΡΟΙ τύπου ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ πλουτίζουν στις πλάτες των κοροίδων!!!Οι προδότες τύπου ΣΑΜΑΡΑ μας ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ και γελάνε!!!!Μέχρι κι ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ο ΤΑΜΙΛΟΣ!!! μας δουλεύει!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?????Κι όμως!!!!!!
Το ξέρω ότι είμαι σε λάθος τόπικ αλλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!