Oxi sta greeklish!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μίτσελ ΓκονζάλεθΠΑΟΚ - Αναστασιάδης ΆγγελοςΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Παράσχος Γιώργος, Σα Πίντο Ρικάρντο Μανουέλ Αντράντε ε ΣίλβαΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Αναστασίου ΓιάννηςΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Βεργέτης ΣταϊκόςΟΦΗ - Γκατούζο ΤζενάροΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Φεράντο Χουάν, Δερμιτζάκης ΠαύλοςΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Παντελίδης ΣάββαςΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- Χάβος ΜάκηςΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Μάντζιος Απόστολος, Χοσέ Μανουέλ ΡόκαΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Πετράκης ΓιάννηςΚΑΛΛΟΝΗ - Μαντζουράκης Γιάννης ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Τερεζόπουλος Δημήτρης, Ουζουνίδης ΜαρίνοςΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Χριστόπουλος ΓιάννηςΒΕΡΟΙΑ - Γκρανέρο Χοσέ ΚάρλοςSKODA ΞΑΝΘΗ - Τσιώλης Σάκης, Νίκος Νεντίδης, Ραζβάν Λουτσέσκου ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - Φλούτ Βίλιαν, Βαρντενμπρόεκ Σβεν , Τζαναβάρας ΠαναγιώτηςΚΕΡΚΥΡΑ - Γρηγορίου Μιχάλης
Τέλος ο ΦεράντοΠαρελθόν αποτελεί ο Χουάν Φεράντο από τον πάγκο του ΕργοτέληΠρώτη αποχώρηση προπονητή στην Super League, μόλις την δεύτερη αγωνιστική.Ο λόγος για τον Χουάν Φεράντο, ο οποίος ειδοποιήθηκε από την διοίκηση του Εργοτέλη ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, μετά τις δύο ήττες στην έναρξη του πρωταθλήματος.Ο Ισπανός τεχνικός αποδέχτηκε την απόφαση και αποχώρησε.Ο αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι Έλληνας και η διακοπή λόγω της Εθνικής βοηθάει στην αναζήτηση, αλλά και στο να δουλέψει για περισσότερες μέρες.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΕποχή Δερμιτζάκη στον ΕργοτέληΚάτοικος Ηρακλείου γίνεται για άλλη μια φορά, ο Παύλος Δερμιτζάκης...Αυτή τη φορά για λογαριασμό του Εργοτέλη. Ο Ελληνας τεχνικός επιστρέφει στους «κιτρινόμαυρους» έπειτα από 13 χρόνια κι εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.Ο Καβαλιώτης τεχνικός, ήταν το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Φεράντο κι επιστρέφει στο Ηράκλειο ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ.Πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επιστρέψει στο Μαρτινέγκο, εκεί που θα βρει τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, Γιάννη Ταουσιάνη.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΠαρελθόν από τη Νίκη Βόλου ο Φλουτ Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε ότι ο Γουίλιαν Φλουτ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, μετά από τρεις αγώνες στην Super League. Η «νεοφώτιστη» ομάδα έκανε τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.Όπως είναι φυσικό αυτό δημιούργησε ένα άσχημο κλίμα για τον Ολλανδό, ο οποίος τελικά αποχώρησε από την ομάδα. Πρώτος προπονητής πλέον θα είναι ο πρώην βοηθός του, Σβεν Φαντενμπρόεκ.Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Wiljan Vloet και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει o Sven Vandenbroek»
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και ο κ. Σάκης Τσιώλης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.Ευχόμαστε στον κ. Τσιώλη ότι καλύτερο για την οικογένειά του κι ότι καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα.
Ο κ. Τσιώλης είπε σε δηλώσεις του ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με την Διοίκηση της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο κ. Τσιώλης έχει όλο το ελεύθερο από την SKODA ΞΑΝΘΗ να δημοσιοποιήσει τις διαφορές της φιλοσοφίας στα ΜΜΕ.Τέλος.
Τέλος ο Παράσχος από τον ΑτρόμητοΗ ήττα από τον ΟΦΗ και συνάμα οι μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, οδήγησαν την διοίκηση του Ατρομήτου να λύσει την συνεργασία της με τον τεχνικό Γιώργο Παράσχο. Ο Ατρόμητος με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε πως οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν.Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παράσχο.Ο προπονητής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου με γνώμονα την εξεύρευση της λύσης που επιτάσσει το συμφέρον της ομάδας μας.Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για όλα έχει προσφέρει στον Ατρόμητο! Τόσο στα πρώτα χρόνια της επιστροφής μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και τον τελευταίο 1,5 χρόνο που κράτησε με επιτυχία τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της πολύ σπουδαίας καριέρας του στα ελληνικά γήπεδα!», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΑνακοινώθηκε στον Ατρόμητο και παρουσιάζεται ο Σα Πίντο Απέμενε απλά το τυπικό σκέλος της υπογραφής του συμβολαίου και της ανακοίνωσης της έναρξης της συνεργασίας της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Ρικάρντο Σα Πίντο.Και αυτό… ήρθε σήμερα (24/9). Η ομάδα του Περιστερίου γνωστοποίησε επισήμως την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Πορτογάλο προπονητή, τον οποίο θα παρουσιάσει επισήμως σήμερα στις 16:15 ο Γιώργος Σπανός στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου.Αναλυτικά η ανακοίνωση:«H ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Πορτογάλος Ricardo Sa Pinto είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη ΑγγελόπουλουΒοηθός του θα είναι ο Tiago Rubeiro Goncalves ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει η πρόσληψη και δεύτερου συνεργάτη δικής του επιλογής.Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει σήμερα (Τετάρτη) στις 16.15 από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό στην είσοδο του αθλητικού μας κέντρου (Θέατρο Πολιτών)»
ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗΑνακοίνωσε τον Λουτσέσκου η ΞάνθηΗ Ξάνθη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει τις τύχες της ακριτικής ομάδας κι έχει πιάσει ήδη δουλειά, καθώς βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά το ματς Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.Η παρουσίασή του θα γίνει αύριο, Πέμπτη στο συνεδριακό κέντρο του Le Chalet.Η ανακοίνωση:«Νέος προπονητής για την SKODA ΞΑΝΘΗ είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η παρουσίαση του νέου μας προπονητή θα γίνει την Πέμπτη 25/09/2014 και ώρα 14:00 στο συνεδριακό κέντρο του Le Chalet».
Παραιτήθηκε ο Γκατούζο!Tην παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Γκατούζο, μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ με 2-3.O Iταλός τεχνικός αιφνιδίασε τους πάντες, μετά την ήττα του ΟΦΗ απο τον Αστέρα. Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τόνισε πως είχε πάρει την απόφαση του πριν το παιχνίδι. «Διαπίστωσα ότι οι παίκτες δεν με πιστεύουν. Δεν μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος» ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.Λίγες μέρες μετά την μεγάλη νίκη του ΟΦΗ απί του Παναθηναικού στη Λεωφόρο, ο Γκατούζο λέει ότι είχε πάρει την απόφαση του πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Τι μεσολάβησε; Ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Τρίπολη δεν ήταν καλός, απειλήθηκε με βαριά ήττα απο ένα ποιοτικό αντίπαλο, αλλά ακόμα και έτσι αυτή η ήττα απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, δεν είναι και καταστροφή. Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη όμως. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στους παίκτες, που δεν το πίστευαν, αλλά και σε κάποια μέλη της διοίκησης, που δεν είχαν ιδέα! Σε αναζήτηση προπονητή πλέον ο ΟΦΗ. Στην συνέντευξη τύπου ο Ιταλός τεχνικός ήταν λιγομίλητος. Ανέφερε μεταξύ άλλων:«Είναι οριστική και αμετάκλητη η απόφαση μου. Θα το έκανα ακόμα και αν κερδίζαμε τον Αστέρα. Νοιώθω Φεύγω γιατί δεν πιστεύουν σε μένα οι παίκτες. Δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος και προπονητής. Δε μπορώ να συνεχίσω αυτήν την εμπειρία. Το κάνω για το καλό της ομάδας. Αγαπώ αυτήν την ομάδα και για αυτό προχωράω στην κίνηση». Ο Γκατούζο ανέφερε ακόμη ότι «Έβαλα όλο το πάθος μου και όλες τις δυνάμεις μου για αυτήν την ομάδα. Αλλά δεν μπορώ κάθε μέρα να αντιμετωπίζω προβλήματα. Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω άσχημα και στενοχωρημένος αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Το κάνω αυτό επειδή αγαπάω την ομάδα. Δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου όλο το βάρος της ομάδας. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες καθημερινά και όχι το αγωνιστικό. Όταν υπάρχουν διάφορα προβλήματα, αυτό συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Καθημερινά βάζω όλη μου την ενέργεια στην προπόνηση και τον αγώνα. Προσπαθώ πολύ και ξαφνικά χαλάνε τα πράγματα.Νιώθω πολύ στενοχωρημένος γιατί πέρασα τέσσερις καταπληκτικούς μήνες. Είμαι σε μια καταπληκτική πόλη με καταπληκτικό κόσμο, με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Το βασικό είναι ότι η καριέρα του προπονητή είναι η δουλειά μου και εγώ θέλω να είμαι προπονητής. Μέσα σε αυτήν την λέξη περιέχονται τα πάντα. Έβαλα μπροστά το πρόσωπο και το όνομα μου, νιώθω ότι οι παίκτες δεν με πιστεύουν. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες μου, θα τους ενημερώσω μόλις φύγω από εδώ γιατί είναι μια πολύ δύσκολη και απογοητευτική στιγμή».Ο Γκατούζο δεν θέλησε να απαντήσει σε περισσότερες ερωτήσεις και αποχώρησε απο την αίθουσα. Οπως γίνεται αντιληπτό η βόμβα της αποχώρησης του, δεν επετρεψε και ερωτήσεις για το παιχνίδι με τον Αστέρα.
Ανατροπή δεδομένων, έμεινε ο Γκατούζο!Ανατροπή δεδομένων υπήρξε νωρίτερα στην ομάδα του ΟΦΗ.Μετά την χθεσινή παραίτηση του Τζενάρο Γκατούζο από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ήρθε η αλλαγή απόφασης του Ιταλού τεχνικού να παραμείνει τελικά στον πάγκο μετά από απαίτηση χιλιάδων φίλων της πόλης οι οποίοι έδειξαν την αγάπη τους και την συμπαράσταση τους προς τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.Ο Ιταλός τεχνικός μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, είχε πολύωρες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και τελικώς πείστηκε να παραμείνει. Λίγο αργότερα με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ανέφερε:«Μετά από πολύωρες συζητήσεις με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ. Μετά την αγάπη που μου έδειξε γενικά η πόλη του Ηρακλείου και οι φίλαθλοι της ομάδας, κάνω ένα βήμα πίσω και ξεκινάμε από την αρχή αυτή την προσπάθεια πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ».
Χώρισαν οι δρόμοι Μάντζιου - ΠανθρακικούΠαρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Άκης Μάντζιος από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού όπως γνωστοποιήσε και επίσημα ο σύλλογος της Θράκης.Η ακριτική ΠΑΕ και ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους μετά το κακό ξεκίνημα και τα άσχημα αποτελέσματα που έχουν φέρει την ομάδα της Κομοτηνής στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.Επί του θέματος τποθετήθηκαν τόσο ο Έλληνας τεχνικός, όσο και ο μεγαλομέτοχος κ.Καραολάνης, αλλά και ο προέδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, κ.Τζελέπης.Αρχικά τον λόγο πήρε ο κ.Τζελέπης που δήλωσε:«Σας ευχαριστούμε πολύ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για αυτή την ξαφνική συνέντευξη τύπου. Είναι μία δύσκολη μέρα για την ομάδα μας και δυστυχώς δεν είναι ευχάριστη η εξέλιξη, γιατί θα ανακοινώσουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον Άκη Μάντζιο. Δε θέλω να πω πολλά λόγια. Μόνο ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο αυτό για όλα όσα μας προσέφερε και για την παρακαταθήκη που αφήνει στον Πανθρακικό. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά το θύμα και όχι ο αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Ο Άκης αγαπάει πολύ την ομάδα και μαζί αποφασίσαμε πως η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ και μαζί φτάσαμε στην απόφαση αυτή. Ο Άκης να ξέρει ότι η οικογένεια του Πανθρακικού θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν».Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ.Καραολάνης δήλωσε:«Δυστυχώς θα χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Άκη Μάντζιο. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και όσα προσέφερε στον Πανθρακικό. Είναι μια πολύ δύσκολη και στενάχωρη στιγμή για εμάς, γιατί ο Άκης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και υπέροχος άνθρωπος. Του εύχομαι τα καλύτερα, σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο».Τέλος η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού που είπε:«Θα συμφωνήσω και με τον Πρόεδρο και με το μεγαλομέτοχο, γιατί και για μένα είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είχαμε μια τέλεια συνεργασία με δύο υπέροχους ανθρώπους και παράγοντες. Με βάση την περσινή εξαιρετική χρονιά που κάναμε, θέλαμε φέτος να μεγαλώσουμε και να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Θέλαμε να δουλέψουμε σκληρά επάνω σε αυτό το πλάνο, αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα υπολογίζεις.Εγώ από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ πάντα έλεγα πως ο Πανθρακικός είναι πάνω από όλους. Κι αυτό γίνεται τώρα, για το λόγο αυτό πήραμε την απόφαση αυτή. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στους παίκτες και νομίζω ότι χρειάζονται ένα καλό αποτέλεσμα για να πατήσουν πάνω σε αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και τον Πρόεδρο και το μεγαλομέτοχο, δύο εξαιρετικούς ανθρώπους που είχα την τύχη, πραγματικά, να γνωρίσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Κομοτηνής, γιατί με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και εύχομαι να ζήσουν όλοι ανάλογες στιγμές με πέρυσι και καλύτερες αν γίνεται.Δεν έχει σημασία αν είναι δική μου η απόφαση ή όχι. Οι άνθρωποι έδειξαν ότι με στηρίζουν, ακόμη και τώρα, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Είναι μια απόφαση κοινή για το καλό του Πανθρακικού.
Είναι δυνατόν μετά από τέτοια αλληλοεκτίμηση να αποχωρεί ο προπονητής;
Ρόκα, ο εκλεκτόςΟ Κάσες Μάνουελ Χοσέ Ρόκα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Πανθρακικού, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η διοίκηση του συλλόγου. «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Κάσες Μάνουελ Χοσέ Ρόκα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Ακριτών. Ο Χοσέ Ρόκα ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και το 2008 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού ως τρίτη επιλογή. Ωστόσο, κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός τερματοφύλακας και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην καλή πορεία της ομάδας την πρώτη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα. Την δεύτερη χρονιά του Ρόκα στην Ελλάδα ο Πανθρακικός υποβιβάστηκε, ο Ρόκα έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.
Παρελθόν ο Τερεζόπουλος από τον Πανιώνιο Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Πανιωνίου έφεραν τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο.Ακόμη ένας προπονητής ομάδας της Σούπερ Λίγκας αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο ο οποίος συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέση τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.Ο αντικαταστάτης του θα είναι Έλληνας και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και ο Πανιώνιος χρειάζεται άμεσα βαθμούς.
Στον Πανιώνιο ο ΟυζουνίδηςΣτον πάγκο του Πανιωνίου θα κάθεται από εδώ και στο εξής ο Μαρίνος ΟυζουνίδηςΒρήκε τον νέο του προπονητή, ο Πανιώνιος.Και με τη βούλα νέος προπονητής του Πανιωνίου είναι ο Μαρίνος ΟυζουνίδηςΑυτός δεν είναι άλλος από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.Σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι της ομάδας συναντήθηκαν με τον Έλληνα τεχνικό και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα της συνεργασίας τους.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη.Η μέχρι τώρα πορεία του κ. Ουζουνίδη τόσο στο ελληνικό, όσο και στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, ταυτίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τον οποίο, είμαστε σίγουροι, ότι θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων του.Η έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Ουζουνίδη, σηματοδοτεί και την απαρχή μιας σειράς ενεργειών της διοίκησης, που στόχο θα έχουν την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος και την βελτίωση του ρόστερ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».