Δεν είχα σκοπό να απαντήσω, αλλά εφόσον πρόκειται για προσωπική επίθεση, είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.
Κύριοι Admins, αξιότιμοι mods, αγαπητά μέλη του pas.gr forum, φίλες και φίλοι, dreven,
αρχικά θέλω να εκφράσω την απορία μου για τα γραφόμενα του dreven. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλει να αποδείξει, συνεπώς θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο μπορώ καλύτερα.
Δε μπορώ να καταλάβω τι το μεμπτό υπάρχει στην υπογραφή μου και την επισημαίνει ο dreven. Εμένα απλά μου άρεσε σαν δήλωση(άμα ψάξει κανείς, βρίσκει θησαυρό), τον φαντάστηκα πως θα την έλεγε real time και την έβαλα για υπογραφή. Είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, που λίγοι προπονητές -όντας στη θέση του Αναστό- θα έκαναν. Μάλλον όμως, είμαι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων πλέον να την αλλάξω.
Πάμε τώρα στο "Είναι η πρώτη φορά που κάποιος την επόμενη σας λέει κάτι άλλο;" Προφανώς ο dreven δεν έχει υπόψη του τα γνωστά mind games που χρησιμοποιούν οι προπονητές. Ο Αναστό είναι μετρ στη συγκεκριμένη κατηγορία, το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ένα παράδειγμα, για λίγο ψαγμένους, το σχέδιο που κατέστρωσε με τον πρώην πρόεδρό μας για τη χρησιμοποίηση του Μήτση σ' ένα ματς που υπήρχε "ηθική δέσμευση" να μη χρησιμοποιηθεί(με Εθνικό Αστέρα νομίζω;). dreven ψάξτο, θα σ' αρέσει.
Όσο για το "Δεν έχω φύγει ποτέ από καμία ομάδα σαν αποτυχημένος ή γιατί δεν εκπληρώθηκε ο στόχος" δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος ν' απαντήσω, ο Filosofos μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα, αν και πιστεύω το έχει ήδη κάνει παλιότερα.
"λέω ότι θέλω". Έχεις μήπως αντίθετη γνώμη; Οι συνεντεύξεις τύπου του Αναστό είναι το κερασάκι στην τούρτα γι' αυτούς που τον έχουν στην ομάδα τους. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Πας σ' ένα gourmet εστιατόριο. Οι γεύσεις του σεφ είναι πολύ περίεργες, άλλοι τρελαίνονται, άλλοι τις σιχαίνονται. Κανένας όμως, δε μένει αδιάφορος γευστικά απ' αυτές. Και όταν φτάνει η ώρα για το γλυκό, τότε τα δίνει όλα ο σεφ μας. Εκεί υποκλίνονται όλοι. Bon Apettit!
Συμπερασματικά, ο Αναστό είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση. Σε άλλους δεν αρέσει, σε άλλους αρέσει πολύ. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερος, αν μη τι άλλο. Προσωπικά, διαφωνώ σε πολλά όσον αφορά τα τακτικά και αγωνιστικά ζητήματα και αν θυμάσαι, ήμουν απ' τους πρώτους που τα καταδίκαζα εν τη γενέσει τους. Ψάξε παλαιότερα ποστς και θα το δεις.
Σαν προσωπικότητα, ο Αναστό είναι τεράστιος. Το κύρος που προσδίδει στο προφίλ του η πλούσια καριέρα σαν παίχτης, σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό του ως προπονητής, τον κάνουν πολύ συμπαθή σε μένα, διότι σ' ένα χώρο που κυριαρχείται από σοβαροφάνεια, υποκρισία και έλλειψη γνώσεων, ο Αναστό είναι και ειλικρινής και σωστός και τεχνικά καταρτισμένος.
Και γενικά, ρε παιδί μου, έχει αρκετά απ' τα στοιχεία που θέλω να έχει ο προπονητής της ομάδας μου και που δυστυχώς ελάχιστοι έως κανένας τα είχαν, όσο καιρό παρακολουθώ.
Θεσσαλονίκη, 14 Ιουνίου 2010
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Υ.Γ. 1 Το ξανασκέφτηκα για δικηγόρο. Είμαι αποφασισμένος να το τραβήξω στα άκρα. Θα πάρω, μου φαίνεται, αυτόν που κέρδισε την υπόθεση Μιχαλόπουλου, για τον Αστέρα Τρίπολης. Καλός φαίνεται. Το "αθλητικό δίκαιο" το παίζει στα δάχτυλα. Ο δικός σου είναι για άλλα πράγματα(ναρκωτικά, πουτάνες, δολοφονίες κλπ), στα αθλητικά πιστεύω σας έχουμε.
Υ.Γ. 2 Εσένα τι σε νοιάζει για το συμβόλαιο; Το ΣΔΟΕ είσαι;
Υ.Γ. 3 Πάω τώρα να δω πως γυρνάει ένα ματς ο προπονητικός μέντορας του Αναστό...