Αποστολέας Θέμα: Νίκος Αναστόπουλος  (Αναγνώστηκε 115919 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Απ: Νίκος Αναστόπουλος
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 16 Ιαν 2010 11:29 »
Συγνώμην προκαταβολικά γιατι θα ξαναεπαναλάβω πράγματα ειπωμένα και γενικότητες.

Ο Αναστόπουλος ( θυμόμαστε όλοι τι έγινε τις 2 τελευταίες φορές που συμφώνησε με πρόεδρο του ΠΑΣ) αν σέβόταν τον ευατό του στα Γιάννενα δεν θα ξαναερχόταν.
Ούτε εγώ  θα πήγαινα κάπου που με λίγες πιθανότητες θα μπορούσα να σώσω την ομάδα, και η οποία θα ήταν ψυχολογικά ότι'να'ναι εξαιτίας της αδράνειας της διοίκησης.
Και ποιός του εγγυάται δηλαδή ότι τώρα όλα θα αλλάξουν στη διοίκηση;; Κανείς.

Προπονητικά: Ο προπαγανδιστής ELTORO (κατά βάθος υποστηρικτής αλενατόρε) είπε το εξής:
Αύριο μπορέι τσούκου τσούκου να πάρουμε βαθμό. Δεν θα γίνεται όμως σε κάθε μάτσ αυτό.
Με αντίπαλο τη Λάρισα,τον Ατρόμητα,τον Νιόνιο με τσούκου τσούκου δεν γίνεται.

Είμαι προφήτης;;; Δεν είμαι εγώ και δεν νομίζω να υπάρχουνε προφήτες, εκτός από το χωριό του pagourix κάπου στην Αριζόνα των Ηνωμένων Δολοφώνων....έτσι μου'χε πεί για έναν γείτονα του στην παρακάτω σκηνή από αυτή που μένουνε οι δικοί του.
Επομένως κανείς δεν μπορεί τεκμηριωμένα να πεί ότι θα κάνει δουλειά.
Ως οδηγό έχουμε τα πεπραγμένα...τα οποία δεν δίνουν πόντο στον Αναστό.

Επίσης....δεν μου αρέσει η ομάδα μου να γίνεται τσίρκο. Μόνο και μόνο αυτά που ακούμε απ'εδώ και απ'εκεί - στο δρόμο - φτάνουνε και περισσεύουν. Σίγουρα ο Αθηναικός τύπος θα δώσει τα ρέστα του για να καλαμπουρίσει το ζήτημα. Δεν μας νοιάζει και τόσο γιαυτό. Το τι λέγεται εδώ που τον ξέρουμε τον Αναστό με νοιάζει.

Επίσης και κλείνω :
Για να μην νομίζουν ότι μας κοροιδευουν και μην νομίζουν ότι επειδή θέλουν το άσπρο να το κάνουν μαύρο εμείς θα το δεχτούμε:

Η διοίκηση, υπό του Χρηστοβασίλη... ΜΟΝΗ ΤΗΣ ... επέλεξε έναν προπονητή.
Η κριτική , θα γίνει και στον κόουτσ και στη διοίκηση. Στο τέλος.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 16 Ιαν 2010 11:31 από pasajax »
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 16 Ιαν 2010 14:56 »
Παράθεση
Στη δεδομένη χρονική στιγμή και με τις δεδομένες συνθήκες - χωρίς συμβόλαιο στην ουσία και μόνο με μισθό - ο Αναστό ειναι ο ΜΟΝΟΣ που μου παει στο μυαλό που μπορεί δώσει με την καλώς εννοούμενη τρέλα του αλλά και τη γνωστή τακτική του (με την οποία διαφωνώ) μια ωθηση που ΙΣΩΣ οδηγήσει στο θαύμα.
+1

Παράθεση
Ο άνθρωπος αναλαμβάνει μια αποστολή αυτοκτονίας! Μια αλλαγή προπονητή που έπρεπε να γίνει αμέσως μετά τη φυγή Παράσχου. Τώρα μπορεί και να ναι αργά.

Η αλλαγή έπρεπε να γίνει πριν τη φυγή Παράσχου. Μετά το ματς της Τρίπολης, που φάνηκε ότι οι παίκτες δεν είχαν σκοπό να παίξουν για τον προπονητή τους, ήσουν σε καλή φάση βαθμολογικά και υπήρχαν πιθανότητες κάποιος σοβαρός προπονητής να αναλάβει. Μας έκανε πολύ κακό το Χ με το γαύρο (όσο κι αν το χαρήκαμε).

Παράθεση
Επίσης....δεν μου αρέσει η ομάδα μου να γίνεται τσίρκο. Μόνο και μόνο αυτά που ακούμε απ'εδώ και απ'εκεί - στο δρόμο - φτάνουνε και περισσεύουν. Σίγουρα ο Αθηναικός τύπος θα δώσει τα ρέστα του για να καλαμπουρίσει το ζήτημα. Δεν μας νοιάζει και τόσο γιαυτό. Το τι λέγεται εδώ που τον ξέρουμε τον Αναστό με νοιάζει.

Το πρόβλημα pasajax είναι ότι η ομάδα είναι ήδη τσίρκο και με αυτά τα δεδομένα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε, όσο κι αν μας πληγώνει. Αστελέχωτη και ξέφραγο αμπέλι σε όλα τα επίπεδα, δοιήκηση , τεχνικό τημ, παίκτες, μη σου πω και οπαδοί. Είπαμε, το ψάρι βρομάει απ' το κεφάλι.

Ας ανεχτούμε τον "τρελό" (αν χρειάζονται τα "") για 6 μήνες, αφού έτσι κι αλλιώς είναι θαύμα το να σωθούμε και το καλοκαίρι ας περιμένουμε τομές και αλλαγή φιλοσοφίας , που λέει κι ο Μίκαελ+ .

Πρόεδρε, φέρε Γκούσταφσον ΤΩΡΑ.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 16 Ιαν 2010 15:12 »
Παράθεση
Στη δεδομένη χρονική στιγμή και με τις δεδομένες συνθήκες

Ναι μπορεί να είναι ο μοναδικός που θα δεχόταν.

Πρέπει όμως και να σκεφτούμε το εξής: Πόσες τέτοιες δεδομένες χρονικές στιγμές , με τις δεδομένες συνθήκες μας ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ που ήταν στην ομάδα μας;;;
Κάνανε τις μαλακίες δηλαδή και τώρα μας μιλάνε για δεδομένες χρονικές στιγμές;;;;
Η μάλλον δεν μας το λένε καθόλου. Μας έχουνε βάλει στο τρυπάκι να το λέμε εμείς. Τις δικές τους ανεπάρκειες να τις "φορτώσουνε" σε μας.

Αιντε και βγούνε όλα....και σωθούμε. Και μακάρι δλδ και όλοι το ευχόμαστε εννοείται.
Το καλοκαίρι και του χρόνου θα υπάρξουν και άλλες ιδιαίτερες  συνθήκες ;;;

Εννοείται πως αύριο όλοι θα πάμε γήπεδο και ώς ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πρέπει να είναι Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και πως θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα, με μιά υποτυπώδη εμφάνιση ομάδας Α'εθνικής.

Ειτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε αυριο.....δεν θα ευθύνεται ο Αναστόπουλος.
Σε 2 ή 3 ή 10 μέρες δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα ασφαλές....και πάλι.
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 16 Ιαν 2010 15:25 »
Το ίδιο λέμε, είναι ευθύνη της δοιήκησης που άφησε να έρθουν τα πράγματα ως εδώ, ενώ μπορούσε να δράσει εδώ και τόσο καιρό.

Για το καλοκαίρι μπορούμε μόνο να ελπίζουμε οτι ίσως αλλάξει κάτι. Όχι ότι έχουμε λόγους, αλλά αν σταματήσουμε να ελπίζουμε, ας αλλάξουμε ομάδα.....

Παράθεση
Εννοείται πως αύριο όλοι θα πάμε γήπεδο και ώς ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πρέπει να είναι Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και πως θα καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα, με μιά υποτυπώδη εμφάνιση ομάδας Α'εθνικής.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σαβ 16 Ιαν 2010 19:07 »
Ασχημο ποδαρικο κανουμε στο νεο φορουμ με τον Αναστοπουλο στον παγκο...

Μεσα σε μια βδομαδα οποιος κανει κουμαντο σε αυτην την ομαδα καταφερε με 2 γεγονοτα (το "επος" της Κομοτηνης κ την επιστροφη Αναστοπουλου) να μου ψαλιδισει ολοκληρωτικα οσα απομειναρια χαρας ειχα βλεποντας τον ΠΑΣ στη μεγαλη κατηγορια. Σιγα-σιγα το "καθηκον" κ η συνηθεια υπερισχυουν, τουλαχιστον μεχρι να δουμε καποτε καποιο ξεκαθαρο νεο ξεκινημα.

Δεν τιθεται θεμα αν στηριζουμε ή οχι Αναστο. Στηριζουμε την ομαδα ακομα κ τωρα που παιζει χωρις τεχνικη ηγεσια. Ετσι απλα.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος eL.Geo

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 16 Ιαν 2010 21:02 »
σα να βάζεις τσίχλα 6η φορά στο στόμα και να περιμένεις να έχει γεύση!

και δε με προβληματίζει το αν ο αναστό θα αναστρέψει κάτι γιατί η αποτυχία του κατ εμέ είναι δεδομένη. με προβληματίζει το σκεπτικό της πρόσληψης που δείχνει αρκετά κατά τη γνώμη μου.

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 16 Ιαν 2010 21:06 από eL.Geo »

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

• Global Moderator
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 16 Ιαν 2010 23:30 »
Νομίζω πως κινήσεις όπως η ακόλουθη είναι πολύ έξυπνες και θετικές του allenatore. Διαβάζουμε λοιπόν από το website του Super FM το ακόλουθο:

Παράθεση
Δείπνο Αναστόπουλου με τους ξένους

Ο Γκιγέρμο Όγιος συνήθιζε να κάνει μπάρμπεκιου με τους παίκτες, ο Παράσχος ήταν συνήθως απόμακρος και κατά την εδώ παραμονή του μόνο μία φορά συνάντησε τους παίκτες εκτός γηπέδου, ο Νίκος Αναστόπουλος έσπευσε αμέσως να δείξει τις διαθέσεις του, βγάζοντας για φαγητό σε πρώτη φάση όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να τους προσεγγίσει και να τους γνωρίσει καλύτερα. Αναμένεται να κάνει το ίδιο και με τους υπόλοιπους παίκτες, ώστε σιγά-σιγά να φτιάξει τα ξεχαρβαλωμένα αποδυτήρια.   

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 17 Ιαν 2010 00:31 »
Εχω ψιλοξενερώσει με αυτό το θέμα!!!

Τα ίδια και τα ίδια....δεν βλέπω μέλλον στην ομάδα κρίμα.... :(

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Κυρ 17 Ιαν 2010 01:42 »
deceiver, επειδη ''παρακολουθω τα παντα και επεμβαινω ακαριαιως''  :P

η υπογραφη σου...

Παράθεση
"Δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα"
...ειναι μιση  ::)

κοτσαρε και αυτο...

Παράθεση
αλλά αν σταματήσουμε να ελπίζουμε, ας αλλάξουμε ομάδα.....
...για να συμπληρωθει   ;)

Υ.Γ:
Παράθεση
το σκεπτικό της πρόσληψης που δείχνει αρκετά κατά τη γνώμη μου
Και για τα παλια και για τα μελλουμενα

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Κυρ 17 Ιαν 2010 14:28 »
Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μας δώσει αυτή η ομάδα λόγο να ελπίζουμε.

Άρα η υπογραφή ισχύει!

%-| :pashat: %-| :pas: %-| :mono: %-|

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 14:01 »
Παράθεση
Το κατάφεραν και αυτό!
 Η ηρεμία που είχε επιτύχει ο κ. Χριστοβασίλης από την ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας, έχει δεχθεί πλέον ένα τεράστιο πλήγμα και είναι αμφίβολο αν μπορέσει στην πορεία να επουλωθεί, αν λάβουμε υπ’ όψη μας, όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες, με κεντρικό συμπέρασμα, ότι ο προπονητής του ΠΑΣ έχει την έντονη αμφισβήτηση της μισής φίλαθλης γνώμης.
 Οι αποφασίζοντες κατάφεραν για μια ακόμα φορά αυτό το απίθανο, λες και αυτή την ομάδα την κατατρέχει κάποια κατάρα.
 Το χειρότερο είναι ότι δεν το έχουν καταλάβει…
.
.
.
 Ανέκδοτα
 Φυσικά αυτές τις ημέρες επανήλθαν στο προσκήνιο με την μορφή ανέκδοτων, οι γνωστές ατάκες Αναστόπουλου, αλλά και αναβίωσε το …προγκρόμ προλήψεων που διακατέχει τον Έλληνα τεχνικό.

Σωτηρία
 Μόλις προχθές όταν τον ρώτησε τον Νικόλα στον αέρα ο πάντα φίλος του Καρπετόπουλος για την σωτηρία του ΠΑΣ, ο αλενατόρε εύστοχα ανταπάντησε ότι “τη μόνη σωτηρία που ξέρει, είναι το νοσοκομείο στην Αθήνα”!
 Αντε να τα καταγράφουμε σιγά σιγά.

Υπερβολές
  Φυσικά στα αρνητικά σχόλια που γίνονται δεν λείπουν και οι υπερβολές, όπως και οι χαρακτηρισμοί για τον προπονητή του ΠΑΣ στον οποίο αποδόθηκε ακόμα και ο τίτλος του ...“Κάτμαν”.
.
.
.
 Πείστηκε
 Το περίεργο είναι πως κατάφερε να πεισθεί ο κ. Χριστοβασίλης για την συγκεκριμένη αλλαγή τεχνικού αφού ήταν κάθετος σε πισωγυρίσματα και μάλιστα είχε εκτεθεί στο διοικητικό συμβούλιο. Φαίνεται ότι οι πιέσεις ήταν αρκετά ισχυρές, αλλά θα πρέπει να συνοδεύονταν και με σοβαρά επιχειρήματα. Εκτός αν η τρικυμία που αδικαιολόγητα καλλιεργήθηκε στο  στρατόπεδο του ΠΑΣ επέφερε και σύγχυση στον ήρεμο.
 Βρε Ηλία (άντε με ένα λάμδα) εδώ σε θέλω να βάλεις ένα χέρι. Όχι απλά να τρέχεις με τα …αποκόμματα.
.
.
.
 Δεν εννοούσε
 Όταν ο κ. Χριστοβασίλης έλεγε στο Δ.Σ. ότι, “δεν πρόκειται να φέρει προπονητή ο οποίος θα είχε δουλέψει και στο παρελθόν στον ΠΑΣ”, προφανώς θα πρόσθεσε  χαμηλόφωνα “εκτός και αν έχει τουλάχιστον τέσσερις θητείες” και γι’ αυτό δεν κατάλαβαν σωστά τα μέλη του Δ.Σ. που σιγοψυθίριζαν για παραιτήσεις.
 Πάντως εκείνο που δεν καταλαβαίνω με τις φημολογούμενες παραιτήσεις είναι το εξής: Να παραιτηθούν από τι; Εχει κανείς συγκεκριμένα καθήκοντα και θα τα αφήσει; Ακόμα και στις γιορτές και τελετές, καλούνται, δεν καλούνται.
.
.
.
Υποδοχή
 Περισσότεροι από 300 φίλαθλοι πήγαν στην πρώτη προπόνηση του Αναστόπουλου στο γήπεδο αποδεικνύοντας ότι στην πόλη μας εξακολουθούν να διαβιούν ακόμα “λουτσινοί” που ως γνωστό στους παλιότερους προσπαθούσαν εκεί πάνω στη “λούτσα” να ψαρέψουν το φεγγάρι...
 Τι άλλη ερμηνεία να δώσεις;
.
.
.
 Χαρούλες
 Στα αποδυτήρια του ΠΑΣ πάντως υπήρξαν αρκετές χαρούλες, ιδιαίτερα από ...εύσωμους που ξαναβρήκαν τον “πατερούλη” μπροστά τους και ελπίζουν ότι η μέση δεν θα τους πειράξει μετά το πρώτο δεκάλεπτο προσπαθειών, μιας και ο “αλενατόρε” θα κουβαλάει κάποια μαγική συνταγή μαζί με τα κομποσκοίνια.

Με το αίμα κρύο
 Φυσικά δεν ήταν και λίγοι αυτοί που ήταν με το αίμα κρύο, γνωρίζοντας τις ιδιοτροπίες του Νίκου, κυρίως όμως τις προλήψεις ακόμα και σε ...φάτσες. Πολύ δε περισσότερο όταν άρχισαν οι ...αραιώσεις, όπως γίνεται με τα σκόρδα για να δυναμώσουν τα υπόλοιπα.
 Ο κήπος πάντως μπορεί να ξαναφτιαχτεί. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα.

Συνθήκες
 Αναμφισβήτητα οι συνθήκες που ήρθε ο Αναστόπουλος στον ΠΑΣ την 5η φορά, είναι καλύτερες, όμως ο βαθμός δυσκολίας προκειμένου του στόχου ιδιαίτερα αυξημένος.
 Απόλυτη εμπιστοσύνη ή άγνοια κινδύνου θα δείξει.
 Όχι από τον Αναστόπουλο βεβαίως, αλλά από όσους είχαν την έμπνευση που υλοποιήθηκε.

Έπαιζε
 Το όνομα του Αναστόπουλου “έπαιζε” για τον ΠΑΣ πολύ πριν απολυθεί ο Παράσχος και είναι απορίας άξιο γιατί δεν έγινε άμεσα η επιλογή, παρά ουσιαστικά “διασύρθηκε” (αδίκως περισσότερο) ο κ. Γεωργούλης για ένα μεσοδιάστημα, χωρίς να έχει ευθύνη, με την μη μέχρι προ δεκαημέρου ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας και το ξεγυρισμένου αδειάσματος, μετά από θετικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα τρόπου και συστημάτων.
.
.
.
Το ρίσκο
 Για την πρόσληψη του κ. Αναστόπουλου το μεγάλο ρίσκο ανέλαβαν  κατά ένα μεγάλο μέρος τους οι bluevayeros (αφού και εδώ υπήρχαν ενστάσεις), αλλά και ο κ. Αγγελής που το επιχείρησε. Αμφότεροι έπεισαν τον δύσπιστο κ. Χριστοβασίλη στον οποίο τα διαπιστευτήρια θα δώσει αν τα καταφέρει ο Νίκος Αναστόπουλος.
 Καλό για την ομάδα θα είναι “να τους βγει”, αλλιώς το μπούμερανγκ θα είναι αναπόφευκτο.

ΓΝΩΜΟδοτησεις απο Αθλητικη Γνωμη

Παράθεση
Αλλαγή είχαμε στο θέμα του γυμναστή, καθώς με εισήγηση του Αναστόπουλου προσλήφθηκε ο Θανάσης Μουρτζιάπης  καθηγητής ΤΕΦΑΑ, που είχε δουλέψει παλιότερα και στον Ολυμπιακό επί εποχής Μαντζουράκη, στη θέση του Θωμά Γιαννιτόπουλου που πρόσφατα είχε προσληφθεί στον ΠΑΣ, αλλά φαίνεται ότι τα ..κιλά του (φωτό) δεν ήταν για τις απαιτήσεις του Αναστόπουλου..

Ετσι το ζέσταμα και τις ασκήσεις των προπονήσεων επιμελήθηκε ο  Θανάσης Μουρτζιάπης, που αντικαθιστά τον Γιαννιτόπουλο. Ο κ. Μουρτζιάπης είχε συνεργαστεί επί εποχής Μαντζουράκη στον Ολυμπαικό

Να σημειωθεί ότι το ....εύσωμο του κ.  Γιαννιτόπουλου (φωτογραφία πάνω) το οποίο δεν άρεσε στον κ. Αναστόπουλο οφείλεται σε θυροειδή του πολύ καλού όπως ανέφεραν γυμναστή και ήταν αποτέλεσμα θεραπείας του τελευταίου εξαμήνου. Τέλος πάντων, μετικές φορές και η εμφάνιση μπορεί να ενοχλήσει, πολύ δε περισσότερο τον Αναστόπουλο!

Αθλητικη Γνωμη

Παράθεση
Νίκος Αναστόπουλος πάλι στα ΓΙΑΝΝΙΝΑ για πέμπτη φορά!! Επιλογή την τελευταία στιγμή. Ακόμη είναι νωπή η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣ: Δεν παίρνω προπονητή που έχει ξαναδουλέψει στα ΓΙΑΝΝΙΝΑ!! Νωπή η δήλωση του Νομικού συμβούλου του κου Βήττα: Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έλθει στα ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Κι όμως ο Νίκος Αναστόπουλος έσπασε ΟΛΑ τα δεσμά και έφτασε στα ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σαν Στρατηλάτης, ας ηχήσουν οι σάλπιγγες, ας γκρεμιστούν τα τείχη. Ήλθε ο μέγας Νίκος Αναστασόπουλος.

Σ’ αυτή την πόλη ο Αναστό έχει πολλούς φίλους, αλλά και αρκετούς εχθρούς. Η πόλη, η ομάδα είναι σε διχασμό…

Άκουσα από σοβαρούς ανθρώπους ότι μπορεί να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια να δημιουργηθεί ΠΟΛΕΜΙΚΗ ατμόσφαιρα!! Τι είναι αυτά τα συστήματα; Δεν τα έχω ξανακούσει!! Δηλ. να κάνει τι; Ένα ερώτημα. Υπάρχουν οι παίχτες να πάρουν την υπόθεση παραμονής πάνω τους; Υπάρχει αυτό το υλικό; Επί Κολέμπα ο Αναστό δούλεψε με «εργαλεία» παιχταράδες με τον κυρ – Μάνθο στο δεύτερο γύρο να πληρώνει!! Τώρα έχει ο ΠΑΣ παίχτες που  μπορούν;

Ερωτήματα κάνω. Τις απαντήσεις δεν τις έχω. Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο λαός.

Ο Αναστό δεν λέω θα παλέψει. Αυτό είναι σίγουρο. Θα τα «χώσει» και στην διοίκηση, αν δεν προσφέρει καλές συνθήκες εργασίας.

Όμως φίλοι μου οι κινήσεις της Διοίκησης, δείχνουν τρόμο και πανικό. Θέλεις προπονητή; Γιατί δεν τον παίρνεις πιο γρήγορα; Βάζεις το Γεωργούλη στον πόλεμο χωρίς σφαίρες; Τι είναι αυτά;

Τρόμο και πανικό σας λεν.
Σχολιανα απο Αθλητικη Γνωμη

Παράθεση
Η πρόσληψη Αναστόπουλου ήταν:

λάθος απόφαση
11        50%   

η ενδεδειγμένη λύση
6        27.3%   

αναπόφευκτη επιλογή
5        22.7%   

Αριθμός ψηφοφόρων :  22
Πρώτη ψήφος     :  16.01.10
Τελευταία ψήφος :  18.01.10
super-fm

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2010 14:12 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 14:08 »
Παράθεση
Για την πρόσληψη του κ. Αναστόπουλου το μεγάλο ρίσκο ανέλαβαν  κατά ένα μεγάλο μέρος τους οι bluevayeros (αφού και εδώ υπήρχαν ενστάσεις)

Δηλαδη η συνδιοικηση (αν κ συνδιοικηση θα σημαινε οτι καμια αποφαση που κ που παιρνει κ ο Χριστοβασιλης) εχει παγιωθει σε τετοιο βαθμο που δεν υπαρχει πλεον κανενα προβλημα να αναφερεται καθαρα κ ξαστερα στις εφημεριδες ποιοι λαμβανουν τις αποφασεις..... >:(

Ποσο ακομα θα συνεχιστει αυτο το χαλι? Εχει αραγε τελικα πατο το βαρελι?

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 14:15 »
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας??? :stop: :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 14:43 »
Γιατί δεν αναλαμβάνουν την προεδρία οι bv να τελειώνουμε? Αφού αυτοί πέρνουν τις αποφάσεις! Να μην τ' ακουει και ο Χριστοβασίλης αδικα!
Όσον αφορα τον προπονητη ήταν η μοναδική αξιόπιστη λύση την συγκεκριμένη στιγμή! Από τον κατσαβάκη και κατι άλλους που κυκλοφορούν πολύ καλύτερος! ηδη χθές η ομάδα παρουσίασε άλλο πρόσωπο βελτιωμένο! Είδωμεν!

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 14:49 »
Παράθεση
Επειδή το πρόβλημα το καθενός είναι το μεγαλύτερο, θα αφιερώσω το θέμα στον εαυτό μου, την γκρίνια μου και τον ΠΑΣ...

Αρχίζω πλέον να αισθάνομαι πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να πέσουμε. Και πως συμμετέχουμε και εμείς οι ίδιοι οι ΠΑΣολέδες, μέσω της διοίκησής μας σε αυτό. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η απόφαση για πρόσληψη - επιστροφή του Μουστάκια για 5η φορά στην ομάδα; Μήπως το γράφει στο καταστατικό του συλλόγου πως κάθε δύο χρόνια θα μάς φορτώνεται;

Το υπόλοιπο μέρος του σχεδίου εξόντωσης του ΠΑΣ εξυφαίνεται εκεί που η διοίκηση είναι ανύπαρκτη, στο παρασκήνιο. Πέναλτι και αποβολή χάρισαν στον Άρη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στους Ζωσιμάδες. Το ποδάρι του Μπακαγιόκο - Τσόκο βάρησε ο Κουλοχέρης, σαν να μην ήθελε να είναι αυτός ο μοναδικός ...κουλός μέσα στο γήπεδο. Κουλοχέρης αυτός, κουλοπόδης ο Μπακαγιόκο - Τσόκο, κουλοσφυρίχτρας ο ελεεινός και τρισάθλιος Παππάς.

Έστειλαν Παππά για να μάς θάψει, ενώ ήδη είχαμε αρχίσει τα αμμόλουτρα με τον Μουστάκια, για να συνηθίζουμε στο χώμα...

Η ιστορία με τον Μουστάκια αρχίζει να καταντάει ενοχλητική και θα αρχίσω να γίνομαι κι εγώ ενοχλητικός στον εαυτό μου, ασπαζόμενος απόψεις της θύρας εφτά.

Χριστός και Παναγία, τι λόγια είν΄ αυτά, πού ΄λεγε στα έιτις η Τζίνα Σπηλιωτοπούλου ...κλικ

Ωστόσο, έτσι νιώθω. Όχι σαν την Τζίνα, αλλά σαν τους ταραγμένους οπαδούς του Ολυμπιακού που έβγαλαν την ανακοίνωση στήριξης της επιλογής του Μεγάλου Πρόεδρα να κρατήσει τον Ζήκο, παρότι μια μέρα νωρίτερα αποδοκίμαζαν τον Βραζιλιάνο και ακόμα διαφωνούν με την παραμονή του.

Έτσι κι εγώ: διαφωνώ με την επιστροφή του Μουστάκια στον ΠΑΣ, αλλά στηρίζω τον ΠΑΣ, τη διοίκηση, την ομάδα, τον Κούσα, τον Καμία Σχέση με την (Ντι)μπάλα, την κυρά-Φροσύνη και τη θεια-Παράσχω στα Γιάννενα.

Καλά, ρε παιδιά, άλλος προπονητής δεν υπάρχει και κάθε τρεις και λίγο μάς κουβαλάτε στην ομάδα τον Μουστάκια, που έχει μέσα στο κεφάλι του μια μηχανή παραγωγής ανεκδότων; Όχι, δεν λέει ο ίδιος επιτυχημένα ανέκδοτα. Γίνεται ανέκδοτο...

Τι να πω, "το πετρωμένο σιγήν ανύπαρκτον", που θά ΄λεγε κι εκείνος, προσπαθώντας να περιγράψει τη μοίρα.

Ήδη άρχισε τις δηλώσεις λατρείας, λες και ξεχάσαμε πώς έφυγε την τελευταία φορά από τα Γιάννενα, με σπασμένα δόντια και μισοπεθαμένος από το ξύλο (για ...γυναικοδουλειά έλεγαν τότε τα ραντάρ του Γρασίδα, ο οποίος έμαθε πως πέρα από τους μπράβους που τον έστειλαν στο νοσοκομείο, υπήρχε και μια ...ερωτευμένη που τόνε βάραγε στο κεφάλι με την ντακούνα).

"Κάθε φορά τον αγαπώ και περισσότερο τον ΠΑΣ", δήλωσε μόλις ματαξανάρθε στον ΠΑΣ ο Μουστάκιας. Γι΄ αυτό μάς έχει τσιγκελώσει, από τον έρωτα...

Δεκάδες ιστορίες μού ΄ρχονται στο μυαλό κάθε φορά που ξαναματάρχεται. Και πάντα αναρωτιέμαι ...γιατί αυτόν;

Αυτόν που όταν είχε μεταγραφεί στην Αβελίνο, για να μη χρεώνεται στα τηλέφωνα, έστελνε γράμματα στον Τάσαρο τον Μητρόπουλο: "Τάσο, είναι ωρέα εδώ στην Ιταλήα. Άμα θέλεις έλα, άμα δεν θες μη έλα...".

Αργότερα, αναλαμβάνοντας την Παναχαϊκή και σε ερώτηση σχετική με τη διαιτησία, είχε απαντήσει πως "εγώ ΦΕΤΟΣ δεν θέλω να γίνω γραφικός" (προφανώς γι΄ αυτό από την επόμενη χρονιά άρχισε να γίνεται ...γεω-γραφικός, περι-γραφικός, λαο-γραφικός και άλλα τέτοια δημοσιο-γραφικά).

Την ίδια περίοδο, όταν ο Κατσουράνης που τότε αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή, είχε βάλει ένα απίστευτο γκολ σουτάροντας σχεδόν από τη σέντρα σε ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο Μουστάκιας είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου απαντώντας στην επισήμανση πως η ομάδα του κέρδισε με ένα τυχερό γκολ: "Φάση εκατό τα εκατό δουλεμένη στην προπόνηση"!

Το καλύτερο, βέβαια, ήταν αυτό που έκανε την πρώτη περίοδο των κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα, τότε που οι μπαταρίες δεν κρατούσαν πολύ και η επικοινωνία ήταν ακόμα δύσκολη. Έπινε ο Μουστάκιας τον καφέ του στο Ντακάπο και κάθε τόσο άλλαζε μπαταρίες στο κινητό! Μία έβαζε στη μοτορόλα (τότε μόνο μοτορόλες είχαμε) κι άλλες δυο-τρεις είχε στις τσέπες του σακακιού. Γιατί; "Μήπως με πάρει τηλέφωνο ο πρόεδρας για να αναλάβω τον Ολυμπιακό, πέσει η μπαταρία και πάρει κανέναν άλλον...".

Αυτός είναι ο νέος μας προπονητής. "Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε, θα τα λέω εγώ για να τα γράφετε". Κι άντε μετά να σώσουμε την Κατηγορία (μακάρι να μάς σώσει ο Μουστάκιας, να σάς τραπεζώσω όλους μαζί τους επισκέπτες της στήλης. Κι άμα θέλετε έλα, άμα δεν θέλετε μη έλα...).

Μέχρι να καταλάβω τι τού βρίσκουμε και τον ξαναματακουβαλάμε στα Γιάννενα (κι αυτός όλο ...έλα αντί να μη έλα), εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...

Miltos+ στο sportdog.gr

Αποσυνδεδεμένος Siemprepas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δευ 18 Ιαν 2010 18:14 »
part1
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=198666

www.novasports.gr 14/1 22:31

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Επειδή δεν μου αρέσει η λέξη σωτηρία, εγώ θα την αντικαταστήσω λέγοντας ότι θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτός είναι πλέον ο στόχος και το κίνητρο είναι μεγάλο. Μια ομάδα όπως είναι τα Γιάννινα, απαγορεύεται δια ροπάλου να λέμε ότι πάμε για τη σωτηρία

part2
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=198708

www.novasports.gr 15/1 14:52

-το αν θα παραμείνει στον ΠΑΣ και μετά το τέλος της περιόδου:
«Ας παραμείνουμε στην κατηγορία και το ξανασυζητάμε. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή δεν είναι τι θα κάνω εγώ, αλλά να μείνουμε στην κατηγορία. Μετά θα δούμε».

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τρι 19 Ιαν 2010 10:08 »
Καλημερα σε ολους.Για να το ξεκαθαρισουμε απο την αρχη αυτο ειμαι απο αυτους που δεν πολυγουσταρουνε τον αναστοπουλο.Αλλα δεν μπορω να πω οτι με ξενερωνει και τελειως.Ουτε κρυο ουτε ζεστη.Δεν ξερω αν τα καταφερει στην προσπαθεια που κανει η αμαδα αλλα για δευτερη φορα φετος και με τον ιδιο αντιπαλο ο ΠΑΣ ητανε ομαδα που ηξερε τι ηθελε μεσα στο γηπεδο,οι παικτες πολυ ποιο ζωντανοι απο τα πτωματα που βλεπαμε τα προηγουμενα παιχνιδια και η ομαδα παρα πολυ καλα στημενη.Αναμφιβολα πετυχημενο το ντεμουτο του αναστοπουλου (παρα την ηττα που μας εκλεψε ο βαζελος παλι τους βαθμους)που καθηλωσε τον αρη σε παθητικο ρολο και με τους παικτες μας με πολυ καλυτερη ψυχολολογια ακομη και μετα το γκολ.Ενταξει τωρα τι να λεμε ο ΠΑΣ ειχε προπονητη στον παγκο προχτες οπως και να λεγετε αυτος.Ασε που αρχιζω να πιστευω οτι ο αναστοπουλος εχει τον ΠΑΣ και δεν νομιζω στην παρουσα φαση εκτος του αναστοπουλου και του ογιος να μπορουσε καποιος αλλος να "παιξει"με την ψυχολογια των παικτων.
Τωρα αυτα που διαβαζω στο τι ειπε και τι δεν ειπε ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.Ολοι ξερουμε οτι ο αναστοπουλος δεν ειναι τελειοφοιτος πανεπηστιμιου αλλα μια ποδοσφαιροφατσα που κοιταει να ανεβασει την ψυχολογια των μεχρι προχτες αδιαφορων ποσφαιριστων μας.Θα πει και την παπαρια του.
Τελος παντων ας αφησουμε να κανει τη δουλεια του και θα κριθουν ολοι(διηκηση-παικτες-προπονητης-συνδεσμιτες)στο τελος.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 22 Ιαν 2010 13:41 »
Φαφούτης για αλενατόρε ΕΔΩ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ELTORO

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 22 Ιαν 2010 16:05 »
Χρονια πολλά Αλενατόρε.  ::)
Παράθεση
Στο γήπεδο γιόρτασε τα γενέθλια ο Νίκος Αναστόπουλος

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Παρασκευή ο προπονητής του ΠΑΣ Νίκος Αναστόπουλος (γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1958) και δέχτηκε πολλές ευχές από τους παίκτες το μεσημέρι που βρέθηκαν όλοι μαζί στο προπονητικό κέντρο για την απογευματινή προπόνηση.
Και ασφαλώς πέρα από τις ευχές ο κόουτς τους κέρασε γλυκά και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πολλές ευχές και από την ιστοσελίδα μας στο Νίκο Αναστόπουλο, να τα χιλιάσει με υγεία και πάντα να έχει επιτυχίες στη ζωή του.

gianninasports.gr
Podrán imitarnos, pero igualarnos jamás

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 22 Ιαν 2010 16:37 »
Xρόνια πολλά και καλά στον προπονητή μας Νίκο Αναστόπουλο!!!

Ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του δίνει seconds.

:pas:

Happy Birthday Niko!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σαβ 23 Ιαν 2010 12:10 »
Παράθεση
Ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του δίνει seconds

Εγώ θα προτιμούσα το αντίθετο! Να μου κόβει δευτερα και να του δίνει μέρες!

Αν και καθυστερημένα χρονια πολλά και καλά! Και του χρόνου να μας οδηγήσεις ευρώπη!

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 23 Ιαν 2010 12:55 »
Χρονια πολλα ευχομαι και εγω με την σειρα μου..καλη σταδιοδρομια στον ΠΑΣ που αγαπαμε και αγαπαει και ολα τα αλλα ερχονται δευτερα!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Gkoros

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 19:57 »
Παράθεση
Σημερα ο κουτς βραβευεται στην καλυτερη 11αδα του ΣΚΑΙ για την δεκετια του 80.

Ασχετο αλλα καπου επρεπε να το γραψω...

Εδώ.   :)

Λογικό, μιας και πρόκειται για έναν απο τους μεγαλύτερους σκόρερ όλων των εποχών.

"Μικρά χωράφια κρατημένα με πεζούλια κι άπιαστα γίδια που γκρεμιούνται στους γκρεμούς
ετούτη είναι η πατρίδα μας μα η πούλια, δεν λάμπει πιο καθάρια σε άλλους ουρανούς"
Γ. Κοτζιούλας

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 03 Φεβ 2010 23:43 »
Την στιγμή που έφευγε ο Αλέ...από την πρωτεύουσα των Ιωαννίνων...την τελευταία φορά....
ένας οπαδός του ΠΑΣ, με δάκρυα στα μάτια των χαιρετούσε από μακριά.
"Η ψυχοσύνθεση του ΠΑΣ ταιριάζει με αυτή του Αλέ και αντίστροφα" πίστευε και ακόμη το πιστευει.
Σήμερα ένας άλλος φίλος,που και πριν τον αγώνα με τον μπάοκ...μου είπε για πρόκριση...και για παραμονή στην κατηγορία...
μου είπε και για τον μεγάλο τελικό που θα πάει!!!

Χωρίς την έγκριση του ιδίου....σας εκμηστηρεύομαι ένα τραγούδι....που ο καλός φίλος filosofos...πιστευει πως ταιριάζει στη σχέση ΠΑΣ -αλενατόρε. (με μιά μικρή παραφραση......μια μερα για προπονητής)

Παρένθεσις....δεν ήμουν υπέρ του Νικόλα...στον ΠΑΣ. Δεν σημαίνει πως είμαι και κάθετα αντίθετα κολλημένος με αυτόν.

Το τραγουδάκι:

Μια μέρα θα'ρθεις, Μάικ Ροζάκης
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Φεβ 2010 23:49 από pasajax »
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος Gkoros

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 04 Φεβ 2010 00:40 »
Παράθεση
Παρένθεσις....δεν ήμουν υπέρ του Νικόλα...στον ΠΑΣ. Δεν σημαίνει πως είμαι και κάθετα αντίθετα κολλημένος με αυτόν.

Ακριβώς...

Η σχέση του Αναστόπουλου με τον ΠΑΣ τείνει να εξελιχτεί σαν τη σχέση αλέφαντου γάβρων. Όλοι οι γάβροι αγαπάνε και λατρέυουν τον Αλέ, αλλά κανένας δεν το θέλει για προπονητή και οποιαδήποτε σκέψη για επιστροφή του (έστω και προσωρινή) απο τον Κόκκαλη κάθε φορά που διώχνει έναν προπονητή, βρίσκει αντίθετους τους απόγονους του στόλου.

Ο ρόλος του Αναστόπουλου, κάθε φορά που έρχεται στα Γιάννενα είναι ένας και μοναδικός: Να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά. Ουδέποτε αντιμετωπίστηκε απο διοίκηση πιο σοβαρά και κανένας μας δεν πίστεψε ποτέ οτι ο Νικόλας θα φτιάξει αυτό που λέμε ομάδα σε βάθος χρόνου. Το γιατί είναι πολύ απλό:

Κανένας μας δεν πήρε ποτέ στα σοβαρά τις προπονητικές ικανότητες του Αναστόπουλου. Ότι πέτυχε μέχρι σήμερα στις πολλές εμφανίσεις του ως προπονητής μας, το πέτυχε με την ικανότητα του να πέρνει το maximum των παικτών και να τους ντοπάρει ψυχολογικά. Όμως έτσι δεν γίνεται προκοπή, τουλάχιστον όχι για πολύ. Ο προπονητής που θέλουμε στην ομάδα πρέπει να έχει μακροπρόθεσμο σχέδιο, να έχει όραμα και να βάλει τις βάσεις για καθιέρωση όχί ως κομπάρσοι αλλά ως ρυθμιστές ή και πρωταγωνιστές της κατάστασης.

Κάπως έτσι πέρασε στην συνείδηση των φιλάθλων η εικόνα του σωτήρα, του ανθρώπου που μπορεί να έρθει και να φέρει τα πάνω κάτω και να μας βγάλει απο την εκάστοτε δύσκολη θέση.

Και ναι, αυτό είναι αλήθεια. Σε φάσεις όπως αυτή που περνάμε τώρα (ή το 2000) δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιος άλλος που θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να μαζέψει (όσο γίνεται) τα ασυμάζευτα.

Το μεγάλο ερωτημα των φιλάθλων δεν είναι:

Γιατί ξανά τον Αναστόπουλο;

μιας και η απάντηση είναι δεδομένη:

Γιατί εδώ που φτάσαμε, μόνο αυτός μπορεί

Το ερώτημα είναι (και πάει προς διοικούντες):

Γιατί να φτάσουμε πάλι σε αυτό το σημείο; Γιατί πάλι να χρειαστέι να περιμένουμε μέχρι το τέλος για τη σωτηρία και να παλεύουμε με τα κομπιουτεράκια; Γιατί πάλι φτάσαμε σε σημείο να χρειάζεται να ξαναματαπαλιφέρουμε τον Αναστό ο οποίος προορίζεται μόνο για τέτοιες ειδικές αποστολές;

Γιατί μια φορά ρε γαμώτο οι στόχοι της ομάδας να μην είναι μεγαλύτεροι. Γιατί οι στόχοι να μην είναι για φέτος μια άνετη παραμονή και να αρχίσει να γίνεται δουλέιά σε βάθος χρόνου; Γιατί πάλι με την ψυχή στο στόμα;

Η επιλογή του allenatore τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σωστή. Θέλουμε τη σωτηρία (μιας και το παρελθόν μας έχει δείξει οτι όποτε πέφτουμε αργούμε πάλι να ορθοποδήσουμε) και η σωτηρία εδώ που φτάσαμε δεν κερδίζεται με θεαματικό ποδόσφαιρο, μαγικά τριγωνάκια και άλλα τέτοια όμορφα (είναι λίγο αργά για τέτοια) αλλά με πάθος τσαμπουκά και πολλά κιλά @@. Παλιά μου τέχνη κόσκινο για τον Νικόλα δηλαδή...

Συνεπώς η αγανάκτηση μου για την επιστροφή allenatore δεν έχει να κάνει με τον Νίκο Αναστόπουλο ως άνθρωπο ή ως προπονητή, αλλά με την κοντόφθαλμη πολιτική της διοίκησης, η οποία μας σερβίρει ξαναζεσταμένο φαγητό (πάμε να παλέψουμε, ότι βγεί, γιούργια και άμα πέσουμε τα ρίχνουμε σε διαιτησία).

Πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι στα παιχνίδια με Άρη, Λάρισα και μΠΑΟΚ ο Νικόλας με εξέπληξε και προπονητικά πέραν του (δεδομένου) σκυλιάσματος των παικτών. Ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, ωραία αλληλοκάλυψη, τέρμα το κατενάτσιο, γκολάκια και υποφερτό, εώς πολύ καλό, κατα διαστήματα, ποδόσφαιρο.

Όπως έγραψε και ένας φίλος μετά το παιχνίδι με Λάρισα: "Νικόλα, έχεις σοβαρέψει πολύ"

Το ερώτημα που θέτω εγώ είναι:

Αν τελικά ο Νικόλας έχει αλλάξει πλέον και  έχει ωριμάσει προπονητικά (θα φανεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια) και τελικά κερδίσει το στοίχημα της κατηγορίας αξίζει να του δοθεί μια ευκαιρία να μείνει να δουλέψει και να αφήσει έργο; Εγώ πιστέυω πως ναι.

Αν η διοίκηση έχει διαφορετική άποψη σεβαστή, όμως απαίτηση όλων είναι η δημιουργία μεγάλης ομάδας, στελεχωμένης απο ανθρώπους με όραμα και όχι του χρόνου πάλι τέτοια εποχή να μιλάμε πάλι για τον Αναστόπουλο που θα έχει ματαξαναπαλιγυρίσει για να ξαναματαπαλιβγάλει το φίδι απο την τρύπα. Γιατί ο Αναστό θα γυρίσει αν του ζητηθεί. Ακόμα και αν τον πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα το καλοκαίρι. Γιατί, όπως έγραψα στην αρχή, η σχέση του με τον ΠΑΣ τείνει να εξισωθεί με αυτή του μέντορα του με του γάβρους. Παθολογική

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Φεβ 2010 00:44 από Gkoros »
"Μικρά χωράφια κρατημένα με πεζούλια κι άπιαστα γίδια που γκρεμιούνται στους γκρεμούς
ετούτη είναι η πατρίδα μας μα η πούλια, δεν λάμπει πιο καθάρια σε άλλους ουρανούς"
Γ. Κοτζιούλας