Θα μου επιτρεψετε να σας διατυπωσω την αποψη μου για τον προπονητη της ομαδας μας:
Αγωνιστικα δεν ειμαι προπονητης και δεν μπορω να πω πολλα πραγματα! Αλλα ενα ειναι δεδομενο οτι οπως ηταν "υπευθυνος¨για τις νικες και καλες εμφανισεις με Παοκ και Λαρισα και την καλη εμφανιση με Αρη, ετσι ειναι και υπευθυνος για τα χαλια των τελευταιων αγωνιστικων. Δεν γινεται τοτε μονοδικος "υπευθυνος" ναι ειναι ο.... αναμορφωτης κοουτς και τωρα να ευθυνονται μονο οι παιχτες, οπως επιχειρουνε να μς πεισουνε καπιοι καλοι του "φιλοι"! Εγω ξερω οτι και στις νικες και στις ηττες υπευθυνοι ειναι ολοι!
Του προσαπτω την "αδυναμια" που επιδεικνυει επιλεκτικα σε συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες (π.χ. Σαϊτιωτης). Ειδικα αν ισχυουνε οι φημες που θελουνε μεριδα ποδοσφαιριστων να πρωτοστατησανε και να υπονομευσανε την φυγη Παρασχου και την ελευση του Αναστοπουλου το πραγμα αρχιζει να περιπλεκεται επικινδυνα!
Του καταλογιζω τον παραγκωνισμο συγκεκριμενων ποδοσφαιριστων (π.χ. Μπουχαν, Βαγγελης, Αρας), για ανξηγητους για τον πολυ κοσμο λογους!
Την σταση στο θεμα Αρας. Που αντι να υπερασπιστει τον ποδοσφαιριστη του, ως οφειλε, εγινε "φιλος" και "συμμαχος" της διοικησης. Λες και ο Αρας ειναι ο μοναδικος ποδοσφαιριστης του ΠΑΣ που ξενυχταει! Στην ιδια πολη ζουμε και ξερουμε τι συμβαινει!
Το κακο κλιμα που υπαρχει στα αποδυτηρια της ομαδας, το οποιο για να λεμε την αληθεια προϋπηρχε και επι Παρασχου, αλλα συνεχιζει να υπαρχει και με τον ιδιο, ο οποιος δειχνει αδυναμος να το ελεγξει! Το οτι υπαρχουνε "κλικες" μεσα στα αποδυτηρια θεωρειται δεδομενο και ο αναστοπουλος παρουσιαζεται ως -αμετοχος;- αναμεσα στα δυο "στρατοπεδα"!
Το πιο σημαντικοτερο ομως που εχω να του προσαψω ειναι η γραφικοτητα που τον χαρακτηριζει ως ανθρωπο! Ο ανθρωπος που ειναι ενα μειγμα Σουλη Παπδοπουλου και Αλεφαντου! Ο ανθρωπος που εγινε αντικειμενο σατιρας απο εκπομπες τετοιου ειδους (Ραδιο - Αρβυλα) για την γραφικη του συμεπριφορα με τον 4ο διαιτητη στον αγων Ενικος Αστερας - Πας Γιαννινα στην Καισσαριανη, αν δεν κανω λαθος! Που γελαγε μαζι του ΟΛΗ η Ελλαδα! Που εγινε η "εμπνευση" για μια περιφημη διαφημηση εταιρειας κινητης τηλεφωνιας! Την θυμαστε ολοι ε; "Βρε κατσικανιαρη, βρε τραγι!". Γεια σου ρε ανστοπουλε που εμπνεεις! Ειδικα αν ισχυουνε οι φημες που τον θελουνε στα αποδυτηρια, μετα το 4 -0 με τον Παοκ, να φωναζει "Ποιος Σαντος;;!!" Τον Σαντος, που παρεπιπτοντως σε καμια προπονητικη εκτιμηση δεν τον εχω αλλα ο ανθρωπος εχει δουλεψει σε μια Μπενφικα, εχει δει αγωνα CHL απο τον παγκο και οχι μονο απο την τηλεοραση θα τον χλευασει ποιος; Ο Αναστοπουλος! Ημαρτον! Βεβαια απο εκεινη την ημερα και επειτα ο αλενατορε καθε δευτερα πρωϊ παραβρισκεται στο Α.Τ. Ιωαννινων για εκδοση νεας αστυνομικης ταυτοτητας! Ο "συλλεκτης ταυτοτητων" οπως τον "βαφτισανε" καποιοι!! Οποιος εχει πληροφοριες για το που βρισκονται οι "κλεπταποδοχοι" (Παρασχος, Φαρντος κλπ.), ας συνεισφερει στην ερευνα! Αληθεια γιατι ο κοουτς που παντα πετυχαινει φευγει ως κυνηγημενος απο καθε ομαδα που πηγαινει και μονο εδω επιστρεφει; Αυτος ο πρπονητης - ανθρωπος με αυτες τις συμπεριφορες δεν ταιριαζει ουτε στην φιλοσοφια μου ως φιλαθλο, ουτε στην κουλτουρα των οπαδων του ΠΑΣ νομιζω!!
Τωρα για το πως επανερχεται καθε φορα στα Γιαννινα με καθε διοικηση (Χρηστιδη - Κουγια - Χρηστοβασιλη) και ποιος παιζει τον ρολο της "προξενητρας" ειναι κατι που ολοι γνωριζουμε αλλα προτιμω να μην αχοληθω με αυτο θεμα επι του παροντος!
1966 συγνωμη πασολεδες μου για το μακροσκελες μου κειμενο!