Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1368716 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1000 στις: Κυρ 13 Νοέ 2011 00:35 »
ωραια κι αφου ψιλοσυμφωνησαμε,ερχεται αυτο που λεμε και ξαναλεμε.

αν ο ΠΑΣ εδειχνε ομαδα με διοικηση σοβαρη,αμειληκτη σε οτι αφορα το συμφερον της σε ολους τους τομεις,με οργανωση,με επιλογες σωστες,που εχει ικανοποιημενους τους οπαδους της (για οσους αγαπανε..πελατες) αρα και στο πλευρο της και με ατομα που εμπνεουν σεβασμο και ''φοβο'' τοτε να εβλεπα αν κουνιοτανε κανενας διορισμενος ,κανενας δημοσιοκαφρος,κανενας γυρολογος κτλ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ολο αυτο το σεναριο ξεκιναει απο την παε την ιδια και καταληγει επισης στην παε την ιδια.απλα στην πορεια εχει και ακυρες παραπλευρες απωλειες οπως ειμαστε εμεις οι οπαδοι της.

οποιος δε θελει να το καταλαβει και νομιζει (εστω και εσκεμμενα) οτι οσοι ΜΙΛΑΝΕ (για οσους αγαπανε...γκρινιαζουνε) οτι υποστηριζουνε τον καθε ενα τυχαρπαστο γυρολογο τοτε κοιμουντε στα χαμομηλια ή εξυπηρετουνε σκοπους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ (οχι στην ομαδα αλλα και στην πολη ολοκληρη,οσο αναφορα την ομαδα) ΦΤΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ.

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1001 στις: Κυρ 13 Νοέ 2011 00:58 »
Παράθεση

τα ειπες ολα...

μπορεις να την πιασεις απο τα πιο απλα (site ΠΑΕ) μεχρι και τα πιο συνθετα (Ντεμολ-διαρκειας-εισητηρια κτλπ)....

χτυπα κι αλλο θα το αντεξω που λεει και ο τραγουδιαρης!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1002 στις: Κυρ 13 Νοέ 2011 01:35 »
Παράθεση
χτυπα κι αλλο θα το αντεξω που λεει και ο τραγουδιαρης!

δυστηχως ,ενω ετσι πιστευαμε ολοι....οτι αντεχουμε,οσο και να μας χτυπανε οσες μαλακιες και να γινονται.τελικα φανηκε ειδικα φετος οτι οι αντοχες του κοσμου τελειωσανε.

ειναι λυπηρο αλλα ετσι ειναι.

:(

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1003 στις: Κυρ 13 Νοέ 2011 15:32 »
οι αντοχες τελειωσανε απο περισυ....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1004 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 00:09 »
Θέματα που έχουν δημιουργηθεί σε 3 μήνες:
Την μια θέμα με τα στημένα(Βαγγέλης)-μετά θέμα με προπονητή(κ ακόμα δεν έχει κλείσει αυτό το θέμα)-θέμα μεταφοράς γηπέδου-τώρα θέμα με την εγγυητική κ θέμα παραίτησης Τσάγκα λόγο όπως λέει μηνύματων υβριστικού χαρακτήρα από Μόσχογλου.

Μόνο άτυχο θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Μόσχογλου Π., γιατί καθώς φαίνεται  στις ομάδες που ενίοτε καλείται να υπηρετήσει, συμβαίνει για κακή του τύχη να εγείρονται προβλήματα «έδρας – γηπέδων».

Σε ομιλία του με την ανάληψη των καθηκόντων του στην ΠΑΕ ΟΛ. ΒΟΛΟΣ,  αφού πρώτα κάλεσε τους φιλάθλους  με το κεντρικό σύνθημα «Ζήσε τη μαγεία της Σούπερ Λιγκ», μετά και αφού προφανώς διαπίστωσε να υποβόσκει κάποιο γηπεδικό πρόβλημα έθεσε εμμέσως πλην σαφώς ζήτημα πιθανής αλλαγής της έδρας, προσβλέποντας το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ως  γερή μπάζα.

Ο κ. Μόσχογλου Π., δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Αλλά από την άλλη, κάπου πρέπει να παίξουμε. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα εισιτήρια διαρκείας, δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο. Όποιος αγαπάει την ομάδα, την στηρίζει και πηγαίνει να την δει οπουδήποτε, πόσο μάλλον όταν παίζει εντός έδρας.»

Το Πανθεσσαλικό στην περίπτωση της ΠΑΕ ΟΛ. ΒΟΛΟΣ ήταν μια καλή κοντινή λύση, παρόλα τα κόστη συντήρησης.
Στην περίπτωση όμως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στην ατυχία που συνοδεύει τον κ. Μόσχογλου σχετικά με τα «εδρογηπεδικά» προβλήματα, η Ριζούπολη δε θα μπορούσε να είναι παρά μόνο μια  αυτοεξόριστη κατοχική Κυβέρνηση του Καΐρου και ο ΠΑΣ για τα μπάζα.

Καλά … δε ΠΑΣ καλά θα μου πείτε...
Πάντος ότι και αν πείτε, εύχομαι το γρηγορότερο τα καλύτερα και τα φρονιμότερα ξεμπερδέματα σε όλους, τους  εντός, τους εκτός, τους υπό και τους επί του ΠΑΣ.

:mono:

Σε ότι αφορά  τα ανωτέρω σχόλιά μου  και  την  αναφορά μου  στον  κ.  Μόσχογλου και  επειδή  πιθανόν  να  μη ελήφθη  ορθώς το μήνυμα,  επανέρχομαι διευκρινιστικά και  σας πληροφορώ  ότι  σε καμία περίπτωση  δε  συνδέω  τον κ. Μόσχογλου  με την  παρακμιακή   πορεία του γνωστού ΟΛ. ΒΟΛΟΥ,   τουναντίον, σύμφωνα με τα  στατιστικά δεδομένα και με τη γηπεδική  εικόνα του Βόλου   απεδείχθη  ότι  το πόστο  που εμπιστεύτηκαν  οι Βολιώτες  ως ομάδα και ως τοπική κοινωνία στον κ. Μόσχογλου (σημειωτέον δεν παίζει μπάλα) το υπηρέτησε   διαφανώς  αποτελεσματικά  και  όλες  του οι προτάσεις - ενέργειές  του  είχαν ως  γνώμονα  το απόλυτο  συμφέρον  της  ομάδας και γι’  αυτό άλλωστε πληρώνονταν.

Εκτιμώ προς το παρόν ότι, ερχόμενος στον ΠΑΣ ο κ. Μόσχογλου  υπηρετεί  αναλόγως  με την ίδια  φιλοσοφία  και  με τον ίδιο επαγγελματικό  ζήλο τον ΠΑΣ, γι' αυτό πληρώνεται άλλωστε,  γεγονός  που αποδεικνύεται  και από λόγου και από έργου του καθημερινά,  κάτι  που  προφανώς  σοκάρει  τις διολισθαίνουσες  μουσλέρες  στα πέριξ του ΠΑΣ και  κάνει  τα  παπαγαλάκια των επικριτών του  να ρετάρουν νευρωτικά.

Τώρα,  το γιατί  το συνειρμικό μου ξεκινάει  από  το Βόλο και καταλήγει  στο Κάιρο, δε θέλει και πολύ μυαλό για να αναγνωρίσει κάποιος τον εαυτό του ως αποδέκτη του αινίγματος και οδοιπόρο αυτής της διαδρομής,  άλλωστε  αφήνω  και κάτι  για τον  αναγνώστη,  ωστόσο όμως  τη Ριζούπολη  που την επινόησαν κάποιοι ως κάνη επί κροτάφω ΠΑΣ, δεν είναι  παρά ένα ωραίο ανέκδοτο  για εκείνους  που ζουν και εργάζονται για ένα  ΜΕΓΑΛΟ  ΠΑΣ των Ζωσιμάδων και μια ανεκδιήγητη  πρεμούρα  για εκείνους που απεργάζονται και ψοφούν για ένα μικρό πας της σφαλιάρας.

Προφανώς,  στο  πρόσωπο του  κ. Μόσχογλου  που τελμάτωσε  κυριολεκτικά στα «εδρογηπεδικά»  επικοινωνιακά τερτίπια  των αθλητικών ταγών του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων,   επιβεβαιώνονται   οι απόψεις  και οι ανησυχίες όλων εκείνων  των πολλών  φίλων του ΠΑΣ που λένε ότι,  κάθε φορά  που εμφανίζεται  κάποιος  ειδικός  για να βάλει  τάξη στο σπίτι του  ΠΑΣ - καλή ώρα ο κ. Μόσχογλου του οποίου την αξιοσύνη θα δείξει ο καιρός  - κάποιοι  λοιπόν αυτομάτως απεργάζονται  επιμελώς  την αταξία   και  προς αυτό  το λόγο  ο κ. Μόσχογλου  είναι  ο μεγάλος άτυχος της υπόθεσης, αλλά και μεγάλος τυχερός  απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση που λέγεται αντιμετώπιση της εντόπιας αρνητικότητας.

Δυστυχώς,  τη Ριζούπολη  (όχι με Ρυ) την ανακάλυψαν  και  την υπέδειξαν  οι οποιοιδήποτε άλλοι  εκτός  από τον κ. Μόσχογλου,  εκείνοι οι άλλοι  που  τον τελευταίο  καιρό   βρίσκονται  στο  επικοινωνιακό  προσκήνιο,  γιατί  όλα τα προηγούμενα χρόνια και  όσο υπήρχαν ανοιχτές κρατικές οικονομικές στρόφιγκες  όλα  πήγαιναν  ρολόι,  δεδομένης  πλέον  της  γενικής οικονομικής δυσπραγίας ως προς την  εξασφάλιση   ζωσιμάδειων εσόδων  και άνευ εισροής  κρατικών επιχορηγήσεων για έργα στους Ζωσιμάδες και  προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους,  ανακάλυψαν ξαφνικά το θείο ΠΑΣ από την Αμερική και προσπαθούν να τον προστατεύσουν από τους εχθρούς του.

Το ότι κάποιοι έχουν χάσει εντελώς τα αυγά και τα πασχάλια, είναι συνέπεια γενικής  χρεοκοπίας συνειδήσεων και προς αυτό δε χωρεί καμία αμφιβολία μάγκες μου.

Πάντος ότι και αν ξαναπείτε, εγώ σας επανεύχομαι το γρηγορότερο τα καλύτερα και τα φρονιμότερα ξεμπερδέματα σε όλους, τους  εντός, τους εκτός, τους υπό και τους επί του ΠΑΣ...

New Pas. Pas - free and unattached user  :mono: :pashat:

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Νοέ 2011 00:29 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1005 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 17:48 »
Παράθεση
14.11.2011 - 16:34

"Μικρή η πόλη, λίγες οι καβάτζες και κατειλημμένες!"

"Πυρά" κατά της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με το θέμα που έχει ξεσπάσει για το Στάδιο "Ζωσιμάδες", εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας "Blue Vayeros".
"Μικρή η πόλη, λίγες οι καβάτζες και κατειλημμένες!"

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Οι προσωπικές επιδιώξεις του καθενός δεν μπορούν να είναι πάνω από τα συμφέροντα της ομάδας. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι απόλυτα ταυτισμένος με την πόλη και τον κόσμο της.

Καλούμε τους διορισμένους από την πολιτεία και τον ισόβιο πρόεδρο που δεν εκφράζει τον απλό φίλαθλο σύμφωνα με το θεσμικό του ρόλο, να σταματήσουν τις προσπάθειες ατομικής τους προβολής, αφήνοντας στην άκρη τις εγωκεντρικές τους πρακτικές, που μόνο προβλήματα δημιουργούν στην αγαπημένη μας ομάδα.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει τον ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ντεκόρ στο θέατρο σκιών που είναι διατεθειμένος να παίξει. ΜΙΚΡΗ Η ΠΟΛΗ, ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΕΣ».

sportdog.gr
http://www.sportdog.gr/article/68100/mikre-e-pole-liges-oi-kavatzes-kai-kateilemmenes

τα bolds δικα μου
μαλλον δεν καταλαβαν καλα εκει στο sprotsdog...

θα μπορουσε βεβαια η ανακοινωση να ηταν και ετσι οπως τα λεει η ιστοσελιδα αλλα...

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #1006 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 18:01 »
Παγουρενκε δεν εννοει την διοικηση της ΠΑΕ ο "σκυλος"...
(εκτος κι αν οντως ο "σκυλος" ειναι τσομπανοσκυλο κι οχι κυνηγιαρικο...ορε λες..??? :P)

Oντως υπήρξε μια αοριστια (για καλά μυημενους..??) ή για να μπορουμε (αν και εφοσον) χρειαστει
να τα μαζεψουμε..??

αγνωσται αι βουλαι του Κυριου...

Παντως ο προεδρος του Ερασιτέχνη απάντησε επι προσωπικου..

Αρχίζει σειριαλ, πιθανοτατα με πολλα επεισοδια
καλο στην ομαδα δεν βλεπω οτι θα κανει βραχυπροθεσμα

μακροπροθεσμα καπου θα καταλήξει, καποια "αναμετρηση" θα υπαρξει
και νομιζω πως εκει αξιζει καποιος να δηλωσει παρον.

Σαν να πεταει το γαντι σημερα ο προεδρας..για να δουμε...

Υ.Γ.
Δυσκολευομαι να αντιληφθω πως ενας εκλεγμενος προεδρος προσφωνειται ισοβιος
η αληθεια ειναι..

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Νοέ 2011 18:05 από sellos »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1007 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 18:35 »
Η αοριστια ηταν απο το sportdog
η ανακοινωση των Bv ηταν σαφεστατη και προβλεπομενη

Παράθεση
Υ.Γ.
Δυσκολευομαι να αντιληφθω πως ενας εκλεγμενος προεδρος προσφωνειται ισοβιος
η αληθεια ειναι..

δεν εχεις και αδικο...

Παράθεση
εκτος κι αν οντως ο "σκυλος" ειναι τσομπανοσκυλο κι οχι κυνηγιαρικο...ορε λες..??? :P
:P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1008 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 18:57 »
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ (οχι στην ομαδα αλλα και στην πολη ολοκληρη,οσο αναφορα την ομαδα) ΦΤΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ.

2 ερωτησούλες:
1) Από το 1979 που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο ποιες ήταν στον ΠΑΣ οι διοικήσεις με αρχ@##$ και ποιες οι αρχ@##$ διοκήσεις;;;;

2)Επειδή το πιο εύκολο είναι να κατηγορούμε και να κάνουμε κριτική, υπάρχει κάποια πρόταση για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για νέα διοίκηση και ιδιοκτησία (με αρχίδια) στον ΠΑΣ;;; Όχι γενικολογίες και φιλοσοφίες-Συγκεκριμένα ...ο τάδε ο τάδε και ο τάδε!!! Γιατί από ...τζάμπα μάγκες.......γεμίσαμε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #1009 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 19:21 »
επειδη ειναι στη μοδα οι φλου δηλωσεις, τ'αφηκα κι εγω ετσι να αιωραται
το σπορντογκ εννουσα με το "σκυλος" (επειδης η μαμα μου δεν καταλαβαινει τα εγγλεζικα)

μη μας κυνηγανε τιπτα κοπροσκυλα απο κανα μαντρι βραδιατκα..

Υ.Γ.
Νομιζω παντως πως και ο "σπορσκυλος" εννοει τον ερασιτεχνη με το "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ"
εκτος κι αν τ'αφηκε κι αυτος φλου στο πνευμα των ημερων..

ή αληθεια ειναι πως καποια Αθναικα σιτε που μεταδιδουν την ανακοινωσις δειχνουν να μην εχουν
πολυκαταλαβει...φλου κι αυτοι...

πφφφ..μπερδευτηκα...πολλα σκυλια, πολλοι προεδροι (διορισμενοι και μη)
χαθηκαμανε και μαζι με μας χανεται κι ο ΠΑΣ..

Υ.Γ.1
Η αληθεια ειναι BILLY πως δεν έχει εμφανιστει κανας αλλος γι' αυτο τον τρωμε στην μαπα
(και τον "τρωμε" γενικοτερα ή τον "πινουμε" αναλογα με τα γουστα ή τα καταπινουμε..)
εγω έχω εναν στον μυαλο μου...αλλα ουτε χορηγο δεν τον εχουμε πλεον
(οχι, βεβαια πως βγηκε μπροστα και του πε καενας οχι)

Υ.Γ.2
Ο Ερασιτεχνης ειναι ο ΠΑΣ....αυτο δεν πρεπει να το ξεχναμε οτι και να γινει και περα απο τα πρόσωπα.
μην φυσαμε και δεν κρυωνει μετα..
και στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα..κτλπ..κτλπ..

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1010 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 19:22 »

2 ερωτησούλες:
1) Από το 1979 που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο ποιες ήταν στον ΠΑΣ οι διοικήσεις με αρχ@##$ και ποιες οι αρχ@##$ διοκήσεις;;;;

2)Επειδή το πιο εύκολο είναι να κατηγορούμε και να κάνουμε κριτική, υπάρχει κάποια πρόταση για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για νέα διοίκηση και ιδιοκτησία (με αρχίδια) στον ΠΑΣ;;; Όχι γενικολογίες και φιλοσοφίες-Συγκεκριμένα ...ο τάδε ο τάδε και ο τάδε!!! Γιατί από ...τζάμπα μάγκες.......γεμίσαμε!!!!!

και 2 απαντησουλες.

1.δεν ξερω αν ειχε ποτε.εξαλλου αλλιως το αντιλαμβανεται ο καθενας το ''διοικηση με αρχιδια''συμφωνα με τις προσωπικες του φιλοδοξιες.ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ(αν ισχυει κατι τετοιο) ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.οσο εμεις θα περνουμε σαν οδηγο το μιζερο παρελθον τοτε μιζερα θα πορευομαστε.

2.δεν ξερω αν μπηκες στο συγκεκριμενο τοπικ για πρωτη φορα πριν καμια ωρα αλλα κατα καιρους εχουνε διατυπωθει ενα καρο προτασεις.κανε ενα κοπο και ψαξε λιγο

απο τζαμπα ωχαδερφιστες να δεις ποσο γεμισαμε!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1011 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 21:16 »
Δηλαδη ρε παιδια αυτο το πραγμα -το χω ξαναγραψει- δεν πρεπει να συμβαινει σε καμια ομαδα για να μην πω στην Ευρωπη κ γινω υπερβολικος, στην Ελλαδα σιγουρα ομως.
- Στην πρωτη γκελα λες κ ειμαστε η Μπαρτσελονα, ξεσηκωθηκαν καποιοι κυκλοι να φανε τον Ντεμολ. Ποιοι θελουν να τον φανε? Ποιοι υποκινουν τα δημοσιευματα?Ειναι φιλαθλοι που εχουν τα κονε τους? Ειναι ο Αγγελης?
- Κοντρα της διοικησης του σταδιου με τη διοικηση της ομαδας. Αντι εμεις σαν οπαδοι να τα @αμησουμε ολα καθομαστε κ οι μισοι τα χωνουμε  στη διοικηση(στο συγκεκριμενο θεμα αποψη μου ειναι οτι αυτο ειναι απαραδεκτο) κ οι αλλοι μισοι τσακωνομαστε μ αυτους που τα χωνουν στη διοικηση!Μυλος δηλαδη...
- Κοντρα του ερασιτεχνη με τον Μοσχογλου, αλλος μυλος εκει, (εδω αποψη μου φταει η διοικηση)
Μπορει να ξεχασα κ τιποτα αλλο. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΙΛΟ κ να παραδειγματιστουμε. Δε μπορει κ εκει θα εχουν τις κοντρες τους μεταξυ τους(για τους οπαδους μιλαω), αλλα μπρστα στο καλο της ομαδα τους τα παραμεριζουν ολα. Δεν ξερω τι κονε μπορει να εχουν κ δε με ενδιαφερει κιολας, εγω κοιταω οτι την ομαδα τους δεν την πειραζει κανενας.
 Εμεις στο καθε θεμα που προκυπτει χωριζομαστε στα δυο και... δωστου....
Ετσι και σκασουν και τιποτα χοντρα προβληματα με τις πληρωμες των παικτων( γιατι αυτα τωρα ειναι πταισματα μπροστα σε αλλους) ε ρε τοτε θα γινει το γκλιουμ!!!  Τοτε να δεις  πως μας περνανε και η κερκυρα κ η δραμα κ η λειβαδεια....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1012 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 21:38 »
Παράθεση
Στο σπίτι του ξεβράκωτου δε μιλάνε για  βρακοζώνι

«ΞΕΦΡΑΚΩΜΑ ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ»???

Αν και αφανής  ο  σχολιαστής  του κειμένου μου http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=40.msg43244#msg43244 (« Απάντηση #1015) πιστεύω ότι θα λάβει το SMS  γιατί σίγουρα κατοικοεδρεύει κάπου εκεί στις παρυφές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Είτε δουλειά του είναι είτε χόμπυ, με αφήνει αδιάφορο.

Με αφορμή  λοιπόν  τις επιλεκτικές αναγνώσεις και τις αυθαίρετες  ερμηνείες  που επιχειρεί ο αφανής   σχολιαστής  πάνω στις απόψεις μου με σχόλια που διατυπώνονται σε  δημοσίευμα της  ιστοσελίδας http://www.paspartoy.gr/main.html με τον  τίτλο «ΞΕΦΡΑΚΩΜΑ ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ»,  έχω  κατ’ αρχήν να παρατηρήσω  ότι,  τα αυτούσια του κειμένου μου  θα έπρεπε να μπουν σε εισαγωγικά και τα σχόλια του αφανούς  ως εισαγωγικά σχόλια, καθώς  και ένας  επίλογος  κρίνω ότι θα ήταν απαραίτητος  έτσι  που το απλό ξεβράκωμα να γίνει σκληρό πορνό, κατά το επικαιρότερο.

Επειδή λοιπόν  και πέρα από τα κειμενολογικά  φάουλ του, επειδή  με αηδιάζει το γεγονός  της  αθέμιτης  χρησιμοποίησης  του κειμένου μου από τον αφανή σχολιαστή,  θα κάνω κάποιες  διευκρινίσεις   και  κάποιες παρατηρήσεις, σχετικά   με την απόπειρά σου αφανή σχολιαστή,  ώστε  να  μπερδεύεις και  να συνδέεις   τεχνηέντως  την οντότητα  του Νew Pas. Pas  - user με την οντότητα του Pas. gr forum.

Ως New Pas. Pas user, φιλοξενούμαι  στο Pas. gr forum,  όπως και εκατοντάδες  άλλοι χρήστες,   που σημαίνει  ότι εκφράζω  τις  προσωπικές  μου απόψεις  και μόνον,  ότι εκφράζω  αποκλειστικά  τον  χρήστη  New Pas. Pas  σύμφωνα με τη  δική μου  και μη επαγγελματική φίλαθλη  οπτική   και  πεποίθηση για τα πράματα, μέσα σε ένα διαρκή  διάλογο  που θέλει να επιτυγχάνεται  ευχάριστα, φίλαθλα  και με το ιδιαίτερο  στυλ  γιαννιώτικης  ποδοσφαιρικής  κουλτούρας  μέσα στο Pas.gr forum, πιο απλά, καφενές.

Αν  και κατά το επιθυμητό σας, αν λέω επιχειρήθηκε ή  έγινε κάποιο «ξεφράκωμα»  στον κ. Μόσχογλου, έγινε από τον New Pas. Pas και όχι από το Pas.gr  όπως  εσείς θέλετε να διατυπώνετε και να διατυμπανίζετε στα σχόλιά σας  «ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ: Τα ίδια έκανε και στο Βόλο αποκαλύπτει το pas.gr.» στο εν λόγω δημοσίευμα.

Τουτέστιν, κείμενά μου  καλύπτουν διάφορες θεματικές και εκφράζουν  ποικίλατα ρεύματα γραφής  από  λιμπρέτο  μέχρι παρωδία  και  ανέκδοτα  και δεν  αποτελούν σε καμία περίπτωση   κολυμβήθρες του Σιλωάμ  για κανέναν  χωλό, ούτε σωσίβιες λέμβους για κανένα  ναυαγισμένο,    όπερ  σημαίνει ότι,  οποιαδήποτε ερμηνευτική  προσέγγιση  θα ήταν θεμιτή  και  αναλόγως  επιτρεπτή η μετά σχολίων αναδημοσίευσή της και κάτω από τον οποιοδήποτε πιασάρικο ανά-τιτλο, εάν και εφ’  όσον  αυτά υπάκουαν στη  στοιχειώδη δεοντολογία και με προφανή τον αυτοσεβασμό του σχολιαστή. 

Αν αγαπητέ αφανή σχολιαστή, αν λέω, σας ενδιέφερε μια  κάποια παράγραφος του κειμένου μου, θα ήταν η ακόλουθη  «Πάντος ότι και αν πείτε, εύχομαι το γρηγορότερο τα καλύτερα και τα φρονιμότερα ξεμπερδέματα σε όλους, τους εντός, τους εκτός, τους υπό και τους επί του ΠΑΣ.»,  γιατί πιθανόν  να είστε και εσείς ένας από αυτούς που καλώς ή κακώς, κατά τον ένα ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την πορεία, την τύχη και την ατυχία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, είτε γράφοντας, είτε τραγουδώντας, πλην δημοσιογροφώντας.

Κατά συνέπεια  το  να  σπεκουλάρετε  ευκαιριακά  και  κατά  βούληση  πάνω  στις  απόψεις του  φίλαθλου  Νew Pas. Pas  - user  φιλοξενούμενου στο Pas.gr forum και  να βάζετε  εμφατικά  πάνω στη μαρκίζα  του  δημοσιεύματός  σας   το λογότυπο  Pas. gr – forum «Τα ίδια έκανε και στο Βόλο αποκαλύπτει το pas.gr»,  το γεγονός  αυτό  το θεωρώ  ως  μια τέλεια πράξη  του επαγγελματία  συκοφάντη και  ως μια αφελή  σκέψη του ερασιτέχνη προβοκάτορα.

Υπ’ αυτή την έννοια  λοιπόν  και με βάση τα ερμηνευτικά σας σχόλια  ως προς το κείμενο και ως προς τον  υπογράφοντα, δε νομίζω να  είναι  ζήτημα  λειτουργικού αναλφαβατισμού αλλά  μιας  κούφιας σκοπιμότητας με ιδιότυπη εμμονή στα ξεβρακώματα΄και πρός τούτο σας πληροφορώ πλέον ότι,  στο  σπίτι του ξεβράκωτου δε μιλάνε για βρακοζώνι.

Σε ότι αφορά την αναφορά μου στον κ. Μόσχογλου  του Βόλου και επειδή πιθανόν να μη ελήφθη ορθώς το μήνυμα, επανέρχομαι διευκρινιστικά και σας πληροφορώ ότι σε καμία περίπτωση δε συνδέω τον κ. Μόσχογλου με την παρακμιακή πορεία του γνωστού ΟΛ. ΒΟΛΟΥ.

Τουναντίον, σύμφωνα  με τα στατιστικά δεδομένα  και με τη γηπεδική εικόνα του Βόλου,  απεδείχθη ότι,  το πόστο που εμπιστεύτηκαν οι Βολιώτες ως ομάδα και ως τοπική κοινωνία στον κ. Μόσχογλου (σημειωτέον δεν παίζει μπάλα),  εκείνος το υπηρέτησε διαφανώς αποτελεσματικά  και όλες του οι προτάσεις ή οι ενέργειές του είχαν ως γνώμονα  το απόλυτο συμφέρον της ομάδας  και γι’ αυτό άλλωστε πληρώνονταν.

Εκτιμώ προς το παρόν ότι, ερχόμενος στον ΠΑΣ ο κ. Μόσχογλου υπηρετεί αναλόγως με την ίδια φιλοσοφία και με τον ίδιο επαγγελματικό ζήλο τον ΠΑΣ, γι' αυτό πληρώνεται άλλωστε, γεγονός που αποδεικνύεται  και από λόγου και από έργου του καθημερινά, κάτι που προφανώς σοκάρει τις διολισθαίνουσες μουσλέρες στα πέριξ του ΠΑΣ και κάνει τα παπαγαλάκια των επικριτών του να ρετάρουν νευρωτικά.

Τώρα, το γιατί το συνειρμικό μου ξεκινάει από το Βόλο και καταλήγει στο Κάιρο, δε θέλει και πολύ μυαλό για να αναγνωρίσει κάποιος τον εαυτό του ως αποδέκτη του αινίγματος και οδοιπόρο αυτής της διαδρομής, άλλωστε ας αφήνουμε  και κάτι για τον αναγνώστη …

Ωστόσο όμως, τη Ριζούπολη που την επινόησαν κάποιοι ως κάνη επί κροτάφω ΠΑΣ, δεν είναι παρά ένα ωραίο ανέκδοτο για εκείνους που ζουν και εργάζονται για ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣ των Ζωσιμάδων και μια ανεκδιήγητη πρεμούρα για εκείνους που απεργάζονται και ψοφούν για ένα μικρό πας της σφαλιάρας.

Προφανώς, στο πρόσωπο του κ. Μόσχογλου  που τελμάτωσε κυριολεκτικά στα «εδρογηπεδικά» επικοινωνιακά τερτίπια των αθλητικών ταγών του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, επιβεβαιώνονται  όλες οι απόψεις  και οι ανησυχίες όλων εκείνων των πολλών φίλων του ΠΑΣ που λένε ότι, κάθε φορά που εμφανίζεται κάποιος ειδικός για να βάλει τάξη στο σπίτι του ΠΑΣ - καλή ώρα ο κ. Μόσχογλου του οποίου την αξιοσύνη θα δείξει ο καιρός - κάποιοι λοιπόν αυτομάτως απεργάζονται επιμελώς την αταξία.

Υπ’ αυτή την ο κ. Μόσχογλου  είναι ο μεγάλος άτυχος της υπόθεσης, αλλά και μεγάλος τυχερός απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση  που λέγεται αντιμετώπιση της εντόπιας αρνητικότητας.

Δυστυχώς, τη Ριζούπολη (όχι με Ρυ) την ανακάλυψαν και την υπέδειξαν οι οποιοιδήποτε άλλοι εκτός από τον κ. Μόσχογλου, εκείνοι οι άλλοι που τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στο επικοινωνιακό προσκήνιο, γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια και όσο υπήρχαν ανοιχτές κρατικές οικονομικές στρόφιγκες όλα πήγαιναν ρολόι.

Δεδομένης πλέον της γενικής οικονομικής δυσπραγίας ως προς την εξασφάλιση ζωσιμάδειων εσόδων και άνευ εισροής των ισχνών  ή παχυλών κρατικών επιχορηγήσεων για έργα στους Ζωσιμάδες και προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους, ανακάλυψαν ξαφνικά το θείο ΠΑΣ από την Αμερική και προσπαθούν να τον προστατεύσουν από τους εχθρούς του.

Το ότι κάποιοι έχουν χάσει εντελώς τα αυγά και τα πασχάλια, είναι συνέπεια γενικής χρεοκοπίας συνειδήσεων και προς αυτό δε χωρεί καμία αμφιβολία μάγκες μου.

Πάντος, ότι και αν ξαναπείτε, εγώ σας επανεύχομαι το γρηγορότερο τα καλύτερα και τα φρονιμότερα ξεμπερδέματα σε όλους, τους εντός, τους εκτός, τους υπό και τους επί του ΠΑΣ...

New Pas. Pas - free and unattached user

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 14 Νοέ 2011 21:45 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1013 στις: Δευ 14 Νοέ 2011 21:40 »
Το φοφη ΤΣΑΤΣΟΣ μια ζωη το ξερεις?τι να παραδειγματιστουμε απο αυτους?τα κονε με την πολιτεια?της τσατσιες του?αν εμεις χρωστουσαμε στον σουλεαπ θα μας ειχαν ριξει και σιγα μην ενδιαφεροταν ο πιλαβιος και ο καθε πιλαβιος...ο προεδρος ειναι αχρωμος αγευστος και πανω απο ολα χωρις φωνη...καποια ατομα που κατα πολλα χρονια κραζουμε επρεπε να ειχαν φυγει απο την ομαδα...που την απομυζουν...ο προεδρος επιτελους πρεπει απο ηπιος να πατησει ποδι...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1014 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 02:49 »
Το φοφη ΤΣΑΤΣΟΣ μια ζωη το ξερεις?τι να παραδειγματιστουμε απο αυτους?τα κονε με την πολιτεια?της τσατσιες του?αν εμεις χρωστουσαμε στον σουλεαπ θα μας ειχαν ριξει και σιγα μην ενδιαφεροταν ο πιλαβιος και ο καθε πιλαβιος...ο προεδρος ειναι αχρωμος αγευστος και πανω απο ολα χωρις φωνη...καποια ατομα που κατα πολλα χρονια κραζουμε επρεπε να ειχαν φυγει απο την ομαδα...που την απομυζουν...ο προεδρος επιτελους πρεπει απο ηπιος να πατησει ποδι...

Μα εδω ειναι το ζουμι,φιλε μου geopasoles!

Δεν γινεται να ενεργει ο Αγγελης και ενα σωρο αλλοι αυτοβουλως χωρις να γνωριζει τιποτα ο Χριστοβασιλης,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.......Αλλα εστω και ισχυει πες,δεν εχει ακουσει ο χριστοβασιλης τιποτα,δεν εχει διαβασει κατι.......Μην ξεγελιομαστε!!ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

Ο Μοσχογλου μας φταιει κατα τα αλλα...............
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1015 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 14:38 »
και 2 απαντησουλες.

1.δεν ξερω αν ειχε ποτε.εξαλλου αλλιως το αντιλαμβανεται ο καθενας το ''διοικηση με αρχιδια''συμφωνα με τις προσωπικες του φιλοδοξιες.ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ(αν ισχυει κατι τετοιο) ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.οσο εμεις θα περνουμε σαν οδηγο το μιζερο παρελθον τοτε μιζερα θα πορευομαστε.

2.δεν ξερω αν μπηκες στο συγκεκριμενο τοπικ για πρωτη φορα πριν καμια ωρα αλλα κατα καιρους εχουνε διατυπωθει ενα καρο προτασεις.κανε ενα κοπο και ψαξε λιγο

1. Όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Απλά ήθελα κάποιος να μου υποδείξει μια διοίκηση παλιά να την έχουμε σαν μπούσουλα. Μάλλον αδυνατείτε να βρείτε. Κι αν αυτό δεν έγινε από το 1979 μέχρι το 2011 και σε καλύτερες γενικά κατστάσεις για τα οικονομικά της χώρας, σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να γίνει 32 χρόνια μετά και με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες!!!!!

2. Είμαι από τους παλιότερους στο forum φίλε μου. Και πάλι ονόματα δεν λες, γενικολογίες. Και όταν λέμε ονόματα ενοούμε με υπαρκτό ενδιαφέρον και όχι ευσεβείς πόθοι. Γιατί έτσι λέω  κι εγώ να μας πάρουν,  Άραβες, Κινέζοι, ο Λαπόρτα, ο Αμπράμοβιτς, ο Κιγκάνι, ο Κόκκαλης, ο Αγγελόπουλος κλπ.
Κάποιοι υποννόησαν την οικογένεια Χήτου και πιο συγκεκριμένα το Νίκο, μιας και ο Γιάννης βρίσκεται στην Αθήνα πλέον. Δε νομίζω ποτέ να εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αγορά της ΠΑΕ. Άλλο η χορηγία!!! Και από τη στιγμή που δεν αγόρασαν όταν πουλούσε ο Κούγιας (με τον οποίο είχαν στενές φιλικές σχέσεις όσο ήταν εδώ) δε νομίζω να ενδιαφερθούν ποτέ.

Πιστεύω ότι πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα συγκριτικά με το τι επικρατεί στο ποδοσφαιρικό (αλλά και στο κοινωνικοοικονομικό) γίγνεσθαι της χώρας μας. Δείτε τι γίνεται στην ΑΕΚ (μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΣ), αλλά και σε Πανιώνιο, Φώφη κλπ. Τα 4-5 τελευταία χρόνια λεφτά σε ομάδες σμπρώξαν ο Μαρινάκης, ο Κωστούλας και ο ΧΒ. Δεν μιλώ για Μπέους, Μάκαρους κλπ. Αντε να βάλω και τον Κούγια στην Πανάχα.

Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να στηρίξουμε τον ΧΒ, χωρίς να παραγνωρίζω τα πολλά και σε κάποιες περιπτώσεις σημαντικά λάθη του. Πολλοί ίσως πουν ότι βγάζει από τον ΠΑΣ. Μακάρι να είναι έτσι -αν και πιστεύω ότι την προηγούμενη χρονιά στη S.L έβγαλε, τις άλλες 2 στη Β' και ίσως φέτος στην Α' να μπήκε μέσα-. Πρέπει η ΠΑΕ να είναι κερδοφόρα (το μαγαζί γωνία που λέγαμε παλιότερα) και αν πράγματι υπάρχει ενδιαφερόμενος καλύτερος και οικονομικά ισχυρότερος του ΧΒ, να πάρει την ομάδα, να βάλει λεφτά και φυσικά μετά και να τα αποσβέσει και να έχει και κερδοφορία. Υπάρχει όμως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Φιλικά Βασίλης

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1016 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 15:12 »
και 2 απαντησουλες.

1. Όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Απλά ήθελα κάποιος να μου υποδείξει μια διοίκηση παλιά να την έχουμε σαν μπούσουλα. Μάλλον αδυνατείτε να βρείτε. Κι αν αυτό δεν έγινε από το 1979 μέχρι το 2011 και σε καλύτερες γενικά κατστάσεις για τα οικονομικά της χώρας, σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να γίνει 32 χρόνια μετά και με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες!!!!!

2. Είμαι από τους παλιότερους στο forum φίλε μου. Και πάλι ονόματα δεν λες, γενικολογίες. Και όταν λέμε ονόματα ενοούμε με υπαρκτό ενδιαφέρον και όχι ευσεβείς πόθοι. Γιατί έτσι λέω  κι εγώ να μας πάρουν,  Άραβες, Κινέζοι, ο Λαπόρτα, ο Αμπράμοβιτς, ο Κιγκάνι, ο Κόκκαλης, ο Αγγελόπουλος κλπ.
Κάποιοι υποννόησαν την οικογένεια Χήτου και πιο συγκεκριμένα το Νίκο, μιας και ο Γιάννης βρίσκεται στην Αθήνα πλέον. Δε νομίζω ποτέ να εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αγορά της ΠΑΕ. Άλλο η χορηγία!!! Και από τη στιγμή που δεν αγόρασαν όταν πουλούσε ο Κούγιας (με τον οποίο είχαν στενές φιλικές σχέσεις όσο ήταν εδώ) δε νομίζω να ενδιαφερθούν ποτέ.

Πιστεύω ότι πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα συγκριτικά με το τι επικρατεί στο ποδοσφαιρικό (αλλά και στο κοινωνικοοικονομικό) γίγνεσθαι της χώρας μας. Δείτε τι γίνεται στην ΑΕΚ (μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΣ), αλλά και σε Πανιώνιο, Φώφη κλπ. Τα 4-5 τελευταία χρόνια λεφτά σε ομάδες σμπρώξαν ο Μαρινάκης, ο Κωστούλας και ο ΧΒ. Δεν μιλώ για Μπέους, Μάκαρους κλπ. Αντε να βάλω και τον Κούγια στην Πανάχα.

Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να στηρίξουμε τον ΧΒ, χωρίς να παραγνωρίζω τα πολλά και σε κάποιες περιπτώσεις σημαντικά λάθη του. Πολλοί ίσως πουν ότι βγάζει από τον ΠΑΣ. Μακάρι να είναι έτσι -αν και πιστεύω ότι την προηγούμενη χρονιά στη S.L έβγαλε, τις άλλες 2 στη Β' και ίσως φέτος στην Α' να μπήκε μέσα-. Πρέπει η ΠΑΕ να είναι κερδοφόρα (το μαγαζί γωνία που λέγαμε παλιότερα) και αν πράγματι υπάρχει ενδιαφερόμενος καλύτερος και οικονομικά ισχυρότερος του ΧΒ, να πάρει την ομάδα, να βάλει λεφτά και φυσικά μετά και να τα αποσβέσει και να έχει και κερδοφορία. Υπάρχει όμως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Φιλικά Βασίλης

1.ξαναλεω και επιμενω....το οτι δεν εγινε μεχρι σημερα (εαν ισχυει) δε σημαινει οτι δε πρεπει και να γινει ποτε.και μην αφηνεις εντυπωσεις του στυλ ''αδυνατειτε να βρειτε'' γιατι σου ειπα...αλλιως το αντιλαμβανεται ο καθενας.

2.συγνωμη γιατι δε καταλαβα απο την αρχη την ερωτηση σου ,γι αυτο κι απαντησα αλλα νταλων.λοιπον δεν ξερω αν ενδιαφερεται καποιος να αγορασει την ομαδα και δεν περιμενω και να το μαθω.ΑΝ υπαρχει καποιος,δεν ειναι μαλακας να φανερωσει το ενδιαφερον του.καλυτερα να βγει κατι προς πωληση παρα να πας να ζητησεις να βγει προς πωληση.
απο την αλλη βεβαια δε γινεται να ζητας απο εμενα να σου μιλαω συγκεκριμενα με ονοματα και αποδειξεις κι εσυ να μου λες.....Και από τη στιγμή που δεν αγόρασαν όταν πουλούσε ο Κούγιας (με τον οποίο είχαν στενές φιλικές σχέσεις όσο ήταν εδώ) δε νομίζω να ενδιαφερθούν ποτέ..με νομισματα φιλε δε γινεται δουλεια.οτι δινεις παιρνεις.
τωρα στο θεμα χβ.γιατι τα ριχνεις ολα σε θεμα οικονομικο?ειπε κανεις ποτε οτι δεν πληρωνει η οτι του λειπουνε η δε ξερω κι εγω τι?η μηπως πρεπει να εχεις τα λεφτα του μποδοσακη για να μην κανεις λαθη?τα λαθη και η συμπεριφορα του χβ ουτε συγονταροντε αλλα ουτε και εμποδιζοντε απο τα οποια οικονομικα μπορει να εχει.δε του λειπουνε λεφτα  (λογικα) διαχειρηση προσωπικου και συμπεριφορα του λειπουνε.

και στο κατω κατω...δε θελει -θελετε να φυγει???

Ε ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1017 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 15:26 »
οτι και να συζηταμε τωρα εμεις
αμα πας μεθαυριο με την ξανθη
που ο κοσμος θα εχει 6 βδομαδες να δει τον ΠΑΣ
και εχεις 3000 θεατες τα λεει ολα

ο κοσμος την πλατη την εχει γυρισει.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1018 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 15:41 »
ετσι ειναι φιλε pagourenko.ο κοσμος την γυρισε την πλατη.

βεβαια μερικοι πιστευουν οτι θα γυρισουν και τον κωλο αλλα κανουνε τεραστιο λαθος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1019 στις: Τρι 15 Νοέ 2011 21:28 »
1.ξαναλεω και επιμενω....το οτι δεν εγινε μεχρι σημερα (εαν ισχυει) δε σημαινει οτι δε πρεπει και να γινει ποτε.και μην αφηνεις εντυπωσεις του στυλ ''αδυνατειτε να βρειτε'' γιατι σου ειπα...αλλιως το αντιλαμβανεται ο καθενας.

2.συγνωμη γιατι δε καταλαβα απο την αρχη την ερωτηση σου ,γι αυτο κι απαντησα αλλα νταλων.λοιπον δεν ξερω αν ενδιαφερεται καποιος να αγορασει την ομαδα και δεν περιμενω και να το μαθω.ΑΝ υπαρχει καποιος,δεν ειναι μαλακας να φανερωσει το ενδιαφερον του.καλυτερα να βγει κατι προς πωληση παρα να πας να ζητησεις να βγει προς πωληση.
απο την αλλη βεβαια δε γινεται να ζητας απο εμενα να σου μιλαω συγκεκριμενα με ονοματα και αποδειξεις κι εσυ να μου λες.....Και από τη στιγμή που δεν αγόρασαν όταν πουλούσε ο Κούγιας (με τον οποίο είχαν στενές φιλικές σχέσεις όσο ήταν εδώ) δε νομίζω να ενδιαφερθούν ποτέ..με νομισματα φιλε δε γινεται δουλεια.οτι δινεις παιρνεις.
τωρα στο θεμα χβ.γιατι τα ριχνεις ολα σε θεμα οικονομικο?ειπε κανεις ποτε οτι δεν πληρωνει η οτι του λειπουνε η δε ξερω κι εγω τι?η μηπως πρεπει να εχεις τα λεφτα του μποδοσακη για να μην κανεις λαθη?τα λαθη και η συμπεριφορα του χβ ουτε συγονταροντε αλλα ουτε και εμποδιζοντε απο τα οποια οικονομικα μπορει να εχει.δε του λειπουνε λεφτα  (λογικα) διαχειρηση προσωπικου και συμπεριφορα του λειπουνε.

και στο κατω κατω...δε θελει -θελετε να φυγει???

Ε ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Δεν αφήνω καμιά εντύπωση. Απλά ρωτάω (με τα δικά σου κριτήρια) ποια  διοίκηση προ ΧΒ θεωρείς ...βαρβάτη.
Για το Χήτο επίτρεψέ μου να ξέρω λιγάκι περισσότερα πράγματα. Και μην ακούτε τι λέγεται δεξιά κι αριστερά σε επίπεδο συζήτησης καφενείου. Αν την ήθελε την ομάδα θα την είχε πάρει τότε.
Για το οικονομικό. Είναι το Α και το Ω πλέον έτσι όπως είναι δομημένο το ποδόσφαιρο μας. Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις κι αν θυμάσαι τι τραβήξαμε όταν (από οικονομικής πλευράς) επήλθε κατάρρευση του Χρηστίδη παλιότερα και του Κολέμπα πιο πρόσφατα. Και τις 2 φορές Γ' Εθνική και η ομάδα είχε μείνει με 2 δελτία. Και ΟΚ ο Κολέμπας ήταν άσχετος από το τόπι, ο Χρηστίδης και σχετικός ήταν και μέσα στα κόλπα. Αλλά αν δεν υπάρχουν τα μπικικίνια ... τέζα η ομάδα. Οι παίκτες δεν παίζουν για καμιά φανέλα πλέον και έχουν μέσα να διεκδικούν και το τελευταίο ευρώ (βλ. πρόσφατη περίπτωση Λουμπούτη). Και επειδή οι ... κώλοι έχουν σφίξει πολύ, το οικονομικό είναι το βασικότερο. Ανέφερα κάποιες ομάδες πριν, δες επίσης και τι γίνεται με τον ιστορικό Ηρακλή. Όλα έχουν σαν αφετηρία την  έλλειψη χρημάτων. Και ας μην εκπλαγούμε αν με τη λήξη του πρωταθλήματος δούμε σε Πανιώνιο και Φώφη ότι είδαμε πέρυσι με Ηρακλή.
Σε κάθε περίπτωση ο ΧΒ κρίνεται για τα 3,5 χρόνια του στην ομάδα. Κάποιος μπορεί να πει ότι έκανε 2 καλά και 10 λάθη (π.χ), άλλος θα σου πει ότι τα καλά είναι 10 και τα λάθη 5!!! Άλλος θα τα δει όλα λάθος!!! Σίγουρα κανείς δεν θα τα δει (και λογικά) όλα σωστά.
Προσωπικά θα κρίνω για φέτος στο τέλος της σεζόν. Πρώτιστο μέλημα η παραμονή. Ξέρω ότι πολλοί θα πούνε ότι αυτός δεν είναι στόχος για μας!! Είχα την ευτυχία να ζήσω την μεγάλη ομάδα του '70 με τους Αργεντινούς. Όντως τότε τέτοιοι στόχοι ήταν για γέλια. Αν δούμε όμως την πορεία της ομάδας από το 1984 και μετά ..... μας πιάνει μελαγχολία. Πρέπει όλα να γίνονται βήμα-βήμα. Φέτος και του χρόνου παραμονή. Μετά σταθεροποίηση στη S.L δημιουργία κορμού ομάδας για 3-4 χρόνια (πράγμα που είναι απαγορευτικό αν είμαστε ασανσέρ) και στη συνέχεια πλώρη για πιο ψηλά (ΟΥΕΦΑ). Δεν παρασύρομαι από εγχειρήματα-φωτοβολίδες τύπου Βόλου και Καβάλας. Ενδεχομένως λόγω της πτώσης της ποιότητας πολλών ομάδων, μπορεί η Ευρώπη να μας κάτσει μια χρονιά πιο γρήγορα από ότι ανέφερα πριν. Μακάρι!! Αλλά είμαι της γνώμης των μικρών και προσεκτικών βημάτων, είτε είναι ο ΧΒ, είτε όποιος άλλος στο τιμόνι της ομάδας μας.
Πιθανώς να είμαι ρομαντικός. Απλά άσχετα ποιος διοικεί, ποιοι παίζουν, σε ποια κατηγορία είμαστε, θα βρίσκομαι πάντα στη κερκίδα, γιατί πρώτα είναι ο ΠΑΣ και μετά τα άλλα. Αυτό άλλωστε κάνω από το 1974 μέχρι τώρα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1020 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 00:04 »
ολο αυτο πιστευω πως κουρασε.σε ολα αυτα που ειπες μου εμεινε μονο αυτο.......Προσωπικά θα κρίνω για φέτος στο τέλος της σεζόν.

εκει πιστευω ειναι ολο το ζουμι και η διαφορα μας.αντε και στο τελος της σεζον ΑΝ κρινεις (που ποτε κανεις δε το εκανε.μια ζωη την ιδια μαλακια ακουμε) και δεις οτι εκανε λαθος.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ??????ΤΙΠΟΤΑ.θα τον εχεις φαει?θα τον εχεις βοηθησει με την ανυπαρξια σου κατα τη διαρκεια?θα το πιεις και με το ζουμι σου?και ολα ωραια και καλα.
θα σου πει και δυο ομορφες μαλακιες για υψηλους στοχους για τη νεα σεζον με οδηγο και συμβουλο τα αναγνωρισμενα λαθη του παρελθοντος και θα κουνας τη σημαια παλι σαν να σε εχει κουρδισμενο.μη σου πω οτι θα θελεις να τον ευχαριστησεις κιολας.

κι επειδη ζητας επιμονα να σου πω μια διοικηση παλιοτερα με @@ θα σου απαντησω.........ΚΑΜΙΑ!

απαντησε μου ομως κι εσυ.

1.τι καταλαβες και τι σημαινει οτι δεν ειχαμε ποτε διοικηση με @@?
2.ποια χρονια ακριβως καναμε κριτικη - ταμειο σαν οπαδοι στο τελος της χρονιας? (επισημανση:δε σε ρωταω ποτε καναμε κριτικη στο τελος και αλλαξαμε κατι.....αλλα ποτε καναμε κριτικη στο τελος?)

υγ.και για να σε επαναφερω λιγο στην πραγματικοτητα........εδω ο κοσμος εχει γυρισει τη πλατη στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κι εσυ μου λες για ουεφες και εδραιωση.καληνυχτα μας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1021 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 02:00 »
Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο στόχος είναι η παραμονή και μόνο.Αυτό μπορεί να είναι σωστό με την προϋπόθεση ότι κάθε χρόνο θα χτίζεις κάτι και θα πας λίγο πιο ψηλά.Το πρόβλημα του κόσμου είναι άλλα...Το περιβάλλον του ΠΑΣ και η ΠΑΕ με την ανοργανωσιά της...Το ότι βλέπει τα ίδια λάθη 30 χρόνια ...Που βλέπει λίγα άτομα να κάνουν κουμάντο προς το συμφέρον τους...Ε μετά τι να βγάλεις στο χόρτο...

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1022 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 17:06 »
Το προβλημα (εδω μεσα τουλαχιστον οσον αφορα τη φαγωμαρα) το ειχα γραψει σ ενα τοπικ, νομιζω εδω σ αυτην την ενοτητα κ εσυ προσωπικα φιλε fon 7 θυμαμαι οτι ειχες συμφωνησει....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1023 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 17:26 »
ωραία αλλά που θες να καταλήξεις;Υπάρχει φαγωμάρα.Μπορεί κάποιες φορές να ξεφεύγουμε.Στην ομάδα όμως βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια...Ε φτάνει....Καταντήσαμε σε επαναλήψεις σαν το κωνσταντίνου και ελένης...Και δεν έχω όρεξη να το ξαναδώ το έργο...Φαντάζομαι και άλλοι...Σε αυτό το πάνω κάτω πετάμε και κανά γήπεδο...και φυσικά είχαμε και τα στημένα...Τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #1024 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 20:01 »
Παράθεση
Αντεπίθεση ετοιμάζει ο Γιώργος Χριστοβασίλης
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011
http://epirusgate.blogspot.com/2011/11/blog-post_7730.html

Παράθεση
Ετοιμάζει επικοινωνιακή αντεπίθεση ο Γ. Χριστοβασίλης
Τετάρτη, 16/11/2011
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=16345&subid=2&pubid=128851073