Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354479 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1100 στις: Σαβ 03 Δεκ 2011 15:36 »
Mαλλον μας ερχεται ο Γιαννης Φλωρινιωτης :P :P
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1101 στις: Σαβ 03 Δεκ 2011 15:39 »
Mαλλον μας ερχεται ο Γιαννης Φλωρινιωτης :P :P

Μάλλον ΠΑΣ με Κεβλ Ανάλε Κουπαχάτο. 8)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1102 στις: Κυρ 04 Δεκ 2011 13:42 »
Για τον πούτσο η κατάσταση για ακόμα μια φορά με ακόμα έναν πρόεδρο.Μπλιάχ...

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1103 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 10:01 »
Παράθεση
«Μετά τη σταύρωση, η ανάσταση»
Χριστοβασίλης: 31/3/2010

Ενδιαφέρουσα, ασφαλώς και η ακροτελεύτια φράση ότι «μετά τη σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση», μήνυμα που προδιαθέτει για μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές στην ΠΑΕ που θα φέρουν τη μόνιμη παρουσία του ΠΑΣ στη Σούπερ Λιγκ.


ο καταλ'λος ανθρωπος στν καταλ'λη φασ ερθε στα Γιανν'να
σι μινια ομαδα παγοβνο σι μινια δυμηκια επρχια
μι πολλα νερα κι μι τρογαλα
τι αν δεν ειν τσ σειρας τ Αγγελ;;;
θα γεν :joker:

τι θα φκιακει;;;;;;;;;
ζν ομαδα
θα εχμε σωστη παραταξ τσ ομαδας ποσδηποτας
αναδγιοργανωσ ζν αμυνα ---το βασκο προβλμα μι τα λαθη
γληγορο κεντρο καλη δγιαχειρ κι μπαλες να φευβγνε μπροστα κι πλαγια--- ποτες τα πισω
ξεκουρατσα σενρτεφοργια απ θα γγεπς απεδω κι θα σ παρουσιαζντε απεκει --- λογον σωστο το κεντρο κι τα μπακα χαφακια μι τα σποπερακια ---απ θα ειν αλλη διαταξ
 
θα τσ πει καμπσνων ----Ζαουντανη θελω το γκολ να μπει εβδομο λεφτο  θελω Μπεσερα να μας Πας στ αποδυτηργια μι δγυο γκολακια
κι στ αποδητύργια να μπαιν'νε μον οσ παιζνε μπαλα

ο κοζμος το πηρε ζεστα το ζητμα τσ αναστασ'σης κι αντιδρασε γιαννιωτκα κι ελληνκα
κι προσευχαι πααιν΄νε κ ερχονται σουλες τσ ενοριαι κι παπαδαι οι κανονκοι τσ ολ στο ποδ
αν θα εχμε προβλμα μι γιαλατζηδαι παπαδαι θα σμαιν οτ ηταν επιγογη τσ το προβλμα
δγιαφορετκα θα εχνε μεγαλυτρο κρατος κ εβελιξια απ αποστασεως

οι γκερκιδαι οι κανονκες περασαν σι επουρανιο περβαλλον δευτερς παρουσιας Ajax of Epirus
κι οπ ναναι θα αναληφτει κι η καινουργια σκηπαστη κι θ αναστθουν κι καμποσοι πεθαμεν
 
o Κιτσιομπιλς εκαμ υπερβασ απ πρεπ να μη χασ τν ισοροπια τ πεδωπερα κι ψυχραιμια τ
κι επδης εχμε αναστασ δε σμαιν οτ πρεπ να ξεκοκαλισ τν πρατινα

οι μαζι τα φααμαν απ διοικαν τα γηπδα να παν στο σπιτ τσ
κι ο Καχριμανς να καμ τ δκια τ τν υπερβασ αφοσον ειναι Πας κι πως γλεπς αυτηνο το χαλ ζν Ηπειρο ορ αδιρφε
ενα στολιδ εχμε κι μεις τν Πας μι τα σκατα κι μι τα σκουπρα
ολοκληρ ΠΕΡΙΦΕΡΓΙΑ

το νερο να μπει στ αυλακι κυργιε Νικο Χητο απ ειστενε ΠΑΣΟΛΕΔΑΙ
ερθε η ωρα κι περαει γληγορα
 
κι να επιστρεψ ο Γιανν Τατσς

Κιτσιομπιλ
ξερς οτ ο Αναστασιαδς τα παν καλα μι τσ παπαδαι
μι τσ δκους τσ παπαδαι κι τσ ιεροκηρκες
δε θα τα παν καθολ καλα
για ταυτο  ξεφορτωσ τσ κι διωξ τν Αγγελη
κι να ερθ ο Τασιο Σιουλας

να φυγει ο Αγγελης
να φυγει ο Παπας
να φυγει η ΕΔ

να ερθ κι κανα φραγγο

δγιαφορετκα θα ειμεστε μι τα γυφτοκαρφια τσ απαλαμες
κι θα γαμουμε το ηρακλειο μι ζβηζμενα τα φωτα
κι δε θα εχμε νερο να πλυνμε τσ γκερκιδκες τσ μαλακιες
σ τσ Ζωσμαδες

ο στοχος φαίντε
σμαδεψτε καλα
κι κλειστε το σωστο ματ ;)

ααα γεισ κι χστος τ ανεστ :pas:




   

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.514
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1104 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 15:55 »
Ο ΧΒ πήρε φόρα και διορθώνει τα πάντα στην ομάδα...
Εχει κανένας τίποτα να ζητήσει, κάποιο πρόβλημα που δεν λύθηκε, κάτι που είναι στραβό(εκτός βέβαια από τον βαγγέλη);;;
Σε μία εβδομάδα, έφερε προπονηταρα, έβγαλε μισά διαρκείας, ανταποδίδει το εισητήριο με δώρα στους αγώνες, τα βρήκε με την εφορία σταδίου...Οσοί προλάβετε τώρα γιατί σε καμμία εβδομαδα μπορεί να κάνει καμμία κολοτούμπα και να τα ξανακάνει ολα μπουρδέλο.
Μακάρι να είσαι συνέχεια έτσι πρόεδρα...

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1105 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 20:53 »
Καλά όλα αυτά .... δώρα, διαρκείας κλπ, αλλά η συνέχεια πρέπει να είναι σε αγωνιστικό επίπεδο. Κι εκεί είναι δουλειά των παικτών και του προπονητή. Για μένα προσωπικά το ζήτημα είναι ένα: ΠΑΡΑΜΟΝΗ!!!!!
Αυτός είναι για μένα ο στόχος, κι ας λένε ότι χαμηλώνουμε τον πήχη και τα τοιαύτα. Να σωθούμε φέτος (είναι ευκαιρία) και μετά βλέπουμε. Και μακάρι ο Άγγελος να τα πάει καλά φέτος και να μείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΣ, αφού η διάθεση και από μέρους του φαίνεται να υπάρχει!!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1106 στις: Κυρ 11 Δεκ 2011 13:02 »
sentragoal.gr
Παράθεση
Με τη σύζυγό του Χαρίκλεια και τον γιο του και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναγιώτη παρακολούθησε το παιχνίδι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, σε ειδικό μπουθ που είχε παραχωρήσει η ΑΕΚ.

«Κάπου χρειαζόμασταν έναν Αναστασιάδη στα αποδυτήρια για να βάλει μια τάξη. Οι Ελληνες τον ήξεραν και σε λίγο καιρό θα τον μάθουν και οι ξένοι» τόνισε στο «Goal» το αφεντικό του «Αγιαξ της Ηπείρου», που αιτιολογώντας την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού ανέφερε: «Είναι προπονητής που διαβάζει το ματς. Το κοουτσάρισμά του είναι από τα καλύτερα».

Ο κ. Χριστοβασίλης ανέφερε πως ο ΠΑΣ θα κάνει μετρημένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι («έναν επιθετικό θα κοιτάξουμε να πάρουμε») εκτός εάν οι εισηγήσεις του προπονητή είναι διαφορετικές, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί της Ενωσης κατά του Ντέμη Νικολαΐδη.

«Μπορεί και να 'χουν τα δίκια τους, αλλά εγώ ξέρω πως με τον Ντέμη το γήπεδο γέμιζε. Τώρα έρχεται 15.000 κόσμος και θεωρείται επιτυχία για την ΑΕΚ».

Οσο για τη συνολική κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, προέβλεψε να έρχονται τα χειρότερα. «Τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά. Μέσα στο 2012 δυστυχώς θα υπάρχει περαιτέρω υποβάθμιση στο ποδόσφαιρο, όπως θα γίνει και στην κοινωνική ζωή».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1107 στις: Κυρ 11 Δεκ 2011 15:22 »
Παράθεση
Οσο για τη συνολική κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, προέβλεψε να έρχονται τα χειρότερα. «Τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά. Μέσα στο 2012 δυστυχώς θα υπάρχει περαιτέρω υποβάθμιση στο ποδόσφαιρο, όπως θα γίνει και στην κοινωνική ζωή».

Κατανοητό και δε θα έλεγα ότι είναι το μελλοντικό σας άλλοθι, ωστόσο όμως προλαβαίνουμε να ανεβούμε ένα σκαλοπάτι πριν την επερχόμενη «γενική υποβάθμιση» του ποδοσφαίρου και τη στιγμή  που άλλοι  ομόλογοί σας βυθίζνται στα απλήρωτα, όσο για την «κοινωνική ζωή», το αγνοούσα.

Άλλα ήθελα να πω ... για το 2011 και με πρόλαβαν οι εισηγήσεις του προπονητή που πιθανόν να αποκλίνουν και ασφαλώς τις προκαταλαμβάνετε δεόντως με τον ένα επιθετικό ... ποιός το σφύριξε πάλι αυτό???

Πριν  50 ημέρες ...
Παράθεση
Και ας πούμε ότι αύριο,  έρχεται ο Αναστασιάδης  ως  Νέος Επιβάτης,  που ξεκινάει για Σέρρες και καταλήγει στα Γιάννινα … για να κληθεί αργότερα να βγάλει τα Μπουλόνια του Παοκ …  τι θα πείτε  τότε κ. Πρόεδρε??? ... Παράσχου Κύριε??

Όταν  παραμονές των παρελάσεων μπήκε  το όνομα του Αναστασιάδη στη  συζήτηση, δεν ήταν  μια ουρανοκατέβατη  υπόθεση,  αλλά μια σαφής  προ – προειδοποίηση  για  σοβαρότητα και διαφάνεια,  τόσο τότε  με τη διαχείριση μιας σχεδόν βεβαιωμένης  προοπτικής Αναστασιάδη, όσο και τώρα με τη διασφάλιση μιας σχεδόν εγγυημένης βιωσιμότητας και εφ’  όσον αυτή δε σηκώνει ηθικά και οικονομικά βαρίδια από τα ... ίδια.

Αυτά διαβιβάστηκαν (…) πάνω στη φάση που, ενώ ουσιαστικά ο  Ντεμόλ  είχε ήδη «ακυρωθεί»  από το διαμεσολαβητικό δίκτυο, μια μεγάλη μερίδα κόσμου έστεκε ευγενικά  στο πλευρό του να  τον  υποστηρίζει   επί   «λόγου τιμής» ή ελλείψει καταλληλότερου, όπως  και εγώ προσωπικά, όχι  ως προς την αντικατάσταση τόσο,  όσο προς τον τρόπο αντικατάστασης.

Βρεθήκαμε  παγιδευμένοι  μέσα σε ένα συγκεχυμένο περιβάλλον υποσχέσεων στήριξης, δίπλα στην  ακαθάριστη   φημολογία  των  ΜΜΕ και απέναντι στην εικονική  αγωνιστική – διοικητική  πραγματικότητα  της Ομάδας – ΠΑΕ αντίστοιχα,  που ενώ στο παρά 5΄ στήριζε Ντεμόλ,  στο παρά 6΄τον είχε πακετάρει.

Είναι κάποια πράγματα που δεν εμπίπτουν στο δίκι(αι)ο του (α)πελάτη των Ζωσιμάδων, αλλά και δεν εμπνέουν  εμπιστοσύνη αγαπητά μου γατόνια, αν ό μη γένοιτο και Θεός φυλάξοι,  μη ποτέ  και καταλήξουμε στο τρις εξαπατείν.

Κάνω  τώρα μια εντελώς γήινη  προ – προειδοποίηση  ή μάλλον  μια παράκληση πριν την επικείμενη υποβάθμιση,  για άμεση  ένταξη  και ταύτιση  της  ουρανοκατέβατης  παρουσίας του Αναστασιάδη   μέσα  και πάνω στην πρώτη μεγάλη σας αλήθεια που περιμέναμε  ποτέ και ποτέ στο τελευταίο ψέμα σας.

Είναι μια τελευταία ευκαιρία για να βγούμε  από τα συγκεχυμένα περιβάλλοντα  και  από τις εικονικές πραγματικότητες που τρέφουν τις φημολογίες και υποσκάπτουν τις πραγματικότητες   ροκανίζοντας  ανελέητα τον ΠΑΣ σε μέγεθος και ποιότητα, κατασκευάζοντας ψεύτικες αλήθειες σε προνοια-κή τιμή εισιτηρίου διαρκείας.

Σχετικά με τα Μπουλόνια του Παοκ, εκτιμώ ότι,  αφ’  ενός  μεν ο Αναστασιάδης  αγνοεί συστηματικά και ηθελημένα  την Τούμπα του Ζαγοράκη, αφ’ ετέρου δε, δεν είναι  ο τύπος που θα πατήσει  τη μπανανόφλουδα που άφησε η «γάτα» στο πέρασμά της, απέναντι στην οποία ευτυχώς δε φαίνεται να εθελοτυφλείτε και  ως  την ώρα που μιλάμε να έχετε αναβλέψει πλήρως.
Πάντος (ατυχής Τάσος), προλαβαίνετε, για την αλήθεια σας.

Γιατί, ένα και ένα κάνουν ένα και με την υποβάθμιση κανένα και  αν είναι να γίνει  κάτι στον ΠΑΣ  θα γίνει  μόνο με Αναστασιάδη ή Μουρίνιο  και εφ’ όσον έχετε καταθέσει προκαταβολικά την αλήθεια σας, εκείνη που θα συνδέσει  την παρουσία του Άγγελου με το στόχο  και την προοπτική  αυτής της αληθινής  αλήθειας.

Αν δεν την αποτυπώσετε με ευκρίνεια και δεν την διατυπώσατε  με σαφήνεια  ως έγκαιρη, έγκυρη  και έγκριτη από το «κανονικό» ΔΣ,  ενδεχομένως τότε  να επισπευτεί η υποβάθμιση και να καταλήξετε με μαθηματική ακρίβεια στο Παράσχου Κύριε και τότε να ξέρετε ότι ο «Θεός» θα έχει κλείσει σε μας  ερμητικά τα αυτιά του, τα μάτια του και τις τσέπες του για πάντα.

Και τώρα σκέφτομαι ότι, δικαιολογημένα θα μου πείτε ... τι ανακατεύεστε εσείς κ. New Pas. Pas??? ... έλα ντε κ. Πρόεδρε και όταν μέσα στο 2012 θα προκύψει περαιτέρω υποβάθμιση όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά  και στην κοινωνική μας ζωή.

ΥΓ: Για το αληθές, οι μαϊμούδες τρώνε μπανάνες  και οι γάτες ψαράκια.
 :mono:

ΥΓ2: Καλές γιορτές σε όλους και στο σκύλο ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 11 Δεκ 2011 16:19 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος xaris

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 141
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1108 στις: Κυρ 11 Δεκ 2011 16:36 »
Χρηστοβασιλη (θα ηθελα να σε αποκαλεσω προεδρο αλλα δε μου βγαινει),βλέπεις οτι οποιος βγαζει ανακοινωση για τη διαιτησια στο επομενο ματς τον παιζουν 80-20 υπερ του (δες αεκ και παοκ χθες)....οποτε βγαλε μια ωραια ανακοινωσουλα για τα κορακια μηπως και κερδισουμε το 50-50..το εκτοπισμα το εχεις δοξα το θεο οποτε ΞΥΠΝΑ και παρτους ολους παραμαζωμα...you can do it ;)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1109 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 16:10 »
Πρόεδρε θα αμείψεις τις υπηρεσίες του Αγγελή για όλα τα λεφτά??
Αν ναι, στα παλτά του τι θα δώσεις???

ΥΓ: Πάντως, για να  σωθούμε ...
        1. Η ομάδα θα πρέπει να χτυπήσει τη γροθιά στο μαχαίρι μέσα - έξω με όσους ψυχωμένους διαθέτει + παίκτες   
            κανονικούς που θα έρθουν.
        2. Στα 2 επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να πάρουμε το λιγότερο 4 βαθμούς.
        3. Και στην τελική να πέσει ο Άρης, η Δόξα και η Κέρκυρα ...Τρίπολη δε βλέπω.
        4. Ο Άγγελος μπορεί να σου κάνει του χρόνου αγνώριστη ομάδα, αν σωθείς.
        5. Οι αποφάσεις σας χτυπούν την πόρτα, διώξτε αυτούς που είναι πίσω από την πόρτα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Δεκ 2011 16:31 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1110 στις: Τρι 20 Δεκ 2011 22:07 »
Παράθεση


Κύριε Χριστοβασίλη, παραλίγο να το ξεχάσω, μες στα τόσα που αλλάζουν άρδην θετικά και θεαματικά το τοπίο του ΠΑΣ ... να εδώ, κάπως κάτι δε μου βγαίνει, έχω μια ένσταση με ειλικρινή πάντα πρόθεση.

Παράθεση
«Γιώργος Χριστοβασίλης: Κάπου χρειαζόμασταν έναν Αναστασιάδη στα αποδυτήρια για να βάλει μια τάξη»

Αυτό είναι το αυτονόητο κ. Χριστοβασίλη. Το γνώριζαν και οι γάτες …
Αν εσείς τα ονομάζετε αποδυτήρια, που έτσι πρέπει να τα λέμε, προσωπικά τα είδα ως αναρρωτήρια.
 
Ωστόσο όμως, την ατάκα αυτή δε θα έπρεπε να τι λέτε εσείς, όχι πως δε δικαιούστε, ίσα - ίσα, αλλά …αφ’  ενός μεν δε φαίνεται σας πάει έτσι στο λακωνίζειν, αφ’ ετέρου δε την έχουμε ξεχειλώσει «εμείς» από καιρού.

Αν όμως επιμένετε να έχετε την πατρότητά της και δε διαφωνώ προς αυτό, θα πρέπει  παράλληλα και για λόγους που κατά την ταπεινή μου γνώμη θα  εμπνεύσουν προς τα έξω την από μέρους σας αξιοπιστία για οικοδόμηση εμπιστοσύνης, να πείτε ακριβώς με τον ίδιο λακωνικό στόμφο, και το ποιος διατάρασσε την τάξη και αν αυτός ο ταραξίας αποβλήθηκε από την τάξη.

Ποιος ήταν αυτός ο κ. Μπινές, που λένε ότι χάλαγε την τάξη???

- Παίκτης/ες?
- Προπονητής/ές?
- Παράγοντας?ες?
- Συνεργάτης/ες
- Άλλος/η?
- ΔΞ?ΔΑ

Αν ... τότε και στο εξής θα μιλάμε για πραγματική και εμπεδωμένη τάξη στα αποδυτήρια του ΠΑΣ.

Αν  λοιπόν  δεν αιτιολογήσετε επαρκώς  και  τον άχαρο «παιδονομικό» ρόλο  του  Προπονητή κ. Αναστασιάδη  (και τα μάτια σας),  νομίζω  ότι εκτίθεστε  άνευ λόγου  και  στα καλά στο εξής καθούμενα, για «κουκούλωμα»  ένός σοβαρού προβλήματος  και  το χείρων,  επιβεβαιώνετε  και σχεδόν  αποδέχεστε  το  παρασκηνιακό καθεστώς  παραπληροφόρησης  σχετικά με τα σενάρια  απομάκρυνσης  του τέως προπονητή, πριν  βέβαια εσείς ανακοινώσετε και με όλη την τάξη την απόφασή σας.

Κατανοητό  το «να βάλει τάξη στα αποδυτήρια» και να προπονήσει απερίσπαστος, που θα πει,  να φτιάξει επιτέλους μια Ομάδα επί στόχου και προοπτικής ... αλλά σε ποιό χρονικό ορίζοντα και πάνω σε ποιά υποκείμενα «υποκινητές» από τη παραπάνω λίστα η επιβολή αυτής της τάξης ... δε νομίζετε ότι πρέπει να γνωρίζει και ο παραδοσιακός οπαδός - πελάτης αν το θέλετε, για το θέμα «αταξία»???

Ο κ. Αναστασιάδης  πέρα από το να κάνει φύλλο και φτερό ... να «ξεσκαρτάρει» δηλαδή το ρόστερ συν τις αναγκαίες προσθήκες  Παικτών και να καταφέρει ένα νέο σύνολο στη στοχούμενη αντ-αγωνιστική  ετοιμότητα της ομάδας, δεν  νομίζω  ότι θα επιτελεί καθήκοντα  «αποδυτηριάρχη» για τις  επίμαχες «ρουτίνες»,  δηλαδή   Γενικού  Αρχηγού  Ομάδας, πέρα από το να  «τελειώνει» τα όποια φαινόμενα  για τα οποία και απεύχομαι ή μάλλον αποκλείω στο εξής  για πάντα και με αυτόν, όσο.

Αν δε με απατά η  μνήμη μου και χωρίς να κάνω νύξη,  αυτό το πόστο το υπηρέτησε  άριστα ο κ. Γιάννης Τάτσης, που εργάζεται τώρα το ίδιο άριστα ως Προπονητής στην Κ17.

Φως φανάρι  η τάξη στα αποδυτήρια με «Άγγελοι», αλλά  το σκοτάδι  της αταξίας  δε νομίζω πως  πρέπει να το φάει το μαύρο σκοτάδι.
Απαραίτητα, φως στην προηγούμενη κατάσταση της αταξίας, για να έχουμε φως στη συνέχεια.
Και νομίζω ότι το γεγονός αυτό, φτιάχνει το προφίλ μιας ΠΑΕ με αρχές, κανόνες και μπέσα Μπεσέρα.

Διαφορετικά είναι σαν να αδιαφορούμε για τον «κλέφτη»  και τιμωρία του, επειδή απλά ήρθαν τα κλεμμένα στα χέρια μας.
 
ΥΓ: Γνώμη μου …  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Δεκ 2011 22:30 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1111 στις: Πεμ 29 Δεκ 2011 21:01 »
Εχω "κραξει" πολλες φορες τον ΧΒ εδω μεσα, αλλα εχει κανει καποιες καλες κινησεις τον τελευταιο καιρο (Αναστασιαδης, ανακοινωση με παοκ, διαρκειας 2ου γυρου).

Αν θελει ο ΧΒ να μεινει στην ιστορια σαν πετυχημενος προεδρος του ΠΑΣ (και να μας αφησει ολους λαλακες, πρεπει για εμενα να κανει καποιες βασικες κινησεις. Ποιες;

- Να φτιαξει γηπεδο, συγχρονο και εκτος πολης, με εμπορικες εγκαταστασεις που να δωσουν χρημα και γοητρο στην ομαδα. Χωρις γηπεδο δεν ΠΑΣ πουθενα. Ως ποτε θα παιζουμε στο αχουρι των Ζωσιαμαδων;;;

- Να διωξει απο την ομαδα, ολα αυτα τα παρεισακτα στοιχεια που "πινουν το αιμα" την ομαδας μας τοσα χρονια, που εχουν δει την ομαδα μας "τσιφλικι" τους.

- Να παρει εναν προπονητη (Αναστασιαδη;) και να τον αφησει να δουλεψει για χρονια στην ομαδα.

- Λεφτα στις ακαδημιες, σκαουτερ με ποδοσφαιρικες γνωσεις, να ψαξει ταλεντακια απο ολη την Ελλαδα. Τα λεφτα στο ποδοσφαιρο τελειωσαν, αν δεν εχεις ακαδημιες, αργα ή γρηγορα εχεις ξοφλησει.

Υ.Γ. Αλλιως σε τρια-πεντε χρονια αποτωρα θα κλαιμε την μοιρα μας, οπως τοσα χρονια για τους Χρηστιδοκολεμποχρηστοβασιληδες. Στο χρονοντουλαπο της ιστοριας....

     
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1112 στις: Παρ 30 Δεκ 2011 00:22 »
neoiagones.gr
Παράθεση
Θα μοιράσει λεφτά ο Χριστοβασίλης

Πρωτοχρονιά με ικανοποιητικά χρήματα στην τσέπη θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Γιώργος Χριστοβασίλης έλυσε προσωρινά το πρόβλημα ρευστότητας και θα μοιράσει τις επόμενες μέρες περίπου 180.000 ευρώ, που έρχονται να προστεθούν σ’ ένα παρόμοιο ποσό που είχαν μοιραστεί οι παίκτες μετά το ματς με την Ξάνθη. Τα οικονομικά στον ΠΑΣ Γιάννινα σίγουρα δεν είναι ανθηρά, αλλά η κατάσταση δεν είναι απελπιστική όπως τεχνηέντως προσπαθούν να περάσουν ορισμένα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης που ανακάλυψαν δυσαρέσκεια του Μπακαγιόκο ενώ αυτός δεν βρισκόταν καν στα Γιάννενα την πρώτη μέρα που επανήλθαν από τις διακοπές τους οι παίκτες.
Ο κ. Χριστοβασίλης κάνει τις προσπάθειές του να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής γίνεται, ενώ η κατάσταση αναμένεται να ομαλοποιηθεί περισσότερα μετά τα ματς με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, στα οποία αναμένεται κοσμοσυρροή στο γήπεδο, ενώ θα αρχίσουν να τρέχουν και κάποιες δόσεις από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Εν ολίγοις, ποδοσφαιριστές που θα κάνουν υπομονή ξέρουν ότι δεν θα χάσουν τα χρήματά τους, τα οποία ούτως ή άλλως δεν θα βρουν σε άλλες ομάδες αυτήν την εποχή που τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Ήδη στον Πανιώνιο ανέλαβε διοίκηση Πρωτοδικείου, στον ΟΦΗ μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο σήμερα, στον ΠΑΟΚ αποδεσμεύουν παίκτες με υψηλά συμβόλαια και σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ περιμένουν σεΐχηδες με «ιπτάμενα χαλιά»…
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1113 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 16:22 »
Έχετε κάποιον άλλον για πρόεδρο στο μυαλό σας;

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1114 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 16:25 »
Έχετε κάποιον άλλον για πρόεδρο στο μυαλό σας;
Ελα τωρα μην ακουω οτι να ναι....Ολο και καποιος Αραβας θα βρεθει!! :P

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1115 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 17:23 »
Ας έρθει ο ...Γκιγκάνι  :P άντε το πολύ-πολύ ο ...Μουργκάνι !  :P
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1116 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 17:25 »
Έχετε κάποιον άλλον για πρόεδρο στο μυαλό σας;

Εχεις στο μυαλο σου καποιον χειροτερο απο το σημερινο?

Πρωτα βγαινει το πωλητηριο
και μετα βρισκονται οι αγοραστες

Εξω τα λαμογια απο τον ΠΑΣ.


υγ. καποτε καποιοι λεγανε: μετα τον κολεμπα το χαος....
μη τα ξεχναμε αυτα...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 04 Ιαν 2012 17:28 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1117 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 17:53 »
και για τον κούγια τα ίδια έλεγαν....

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1118 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 18:22 »
Φτωχοι με ελαχιστα ευρω ή φτωχοι με πολλες δραχμες ?

Η ομαδα στη Β με Κιτσιομπιλη ή η ομαδα στη Β και χωρις Κιτσιομπιλη ?

Ιδου τα τεραστια διλληματα κυριοι.

Κανενα διλλημα, ενταξει, ξερω, ετσι λεω, σας πειραζω, ξερω οτι μετα τον Κιτσιομπιλη και μετα το Ευρω το χαος  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1119 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 18:29 »
Άντε και μπαίνει πωλητήριο ρε μάγκες μιας και το θέλετε. Ποιός θα αποφασίσει σε ποιόν  θα πουλήσει;; Εμείς από εδώ, οι BV, οι χομπίστες, οι Φιλιοκαχριμάνηδες;;; Προφανώς αυτός που πουλάει. Όπως στην περίπτωση Κούγια που πούλησε στον ΧΒ. Κι άμα ο ΧΒ πουλήσει στον Μητρόπουλο (όπως τον Ηλυσιακό);;; Θα μας αρέσει τότε;; Ή μήπως πιστεύετε ότι στη σημερινή οικονομική συγκυρία θα δώσει κανείς φράγκα για ομάδα και δει τον ΠΑΣ;; Αν το κάνει κάποιος τον κόβω για κανένα Γκιγκάνι, Τσάκα, Ξενιάδη, Μπατατούδη κλπ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1120 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 19:24 »
Παντως το καλοκαιρι του εγινε προταση απο Γιαννιωτες επιχειρηματιες και ειπε ΟΧΙ.

Παράθεση
Ποιός θα αποφασίσει σε ποιόν  θα πουλήσει;;
αυτο ειναι γνωστο
να ξερετυε κατι
η ομαδα θα πωληθει
οταν συγκεκριμενα ατομα
βρουν τη διαδοχη κατασταση που τους βολευει.


μη νομιζεται οτι οσοι δεν μιλανε στηριζουν  τον Χριστοβασιλη
εδω και καιρο ψαχνουν πισω απ την πλατη του
τη διαδοχη κατασταση

και το ξανατονιζω με πιο μεγαλα γραμματα:
το καλοκαιρι του εγινε προταση απο Γιαννιωτες επιχειρηματιες και ειπε ΟΧΙ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1121 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 21:26 »
και το ξανατονιζω με πιο μεγαλα γραμματα:
το καλοκαιρι του εγινε προταση απο Γιαννιωτες επιχειρηματιες και ειπε ΟΧΙ.

Αυτό δε μου λέει κάτι. Ποιοι επιχειρηματίες; Αν δεν είναι ο Χήτος ή τέτοιας δυναμικής μέσα τότε άστο καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1122 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 21:41 »
και το ξανατονιζω με πιο μεγαλα γραμματα:
το καλοκαιρι του εγινε προταση απο Γιαννιωτες επιχειρηματιες και ειπε ΟΧΙ.

Αυτό δε μου λέει κάτι. Ποιοι επιχειρηματίες; Αν δεν είναι ο Χήτος ή τέτοιας δυναμικής μέσα τότε άστο καλύτερα.

ο υιός Χήτος ούτε έκανε ούτε θα κάνει ποτέ πρόταση για τον  :pas:...δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο όπως ο πατέρας Χήτος...αυτό λένε οι δικές μου πληροφορίες....
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1123 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 21:47 »
Έχετε κάποιον άλλον για πρόεδρο στο μυαλό σας;




Γιατί τώρα υπάρχει ΠΡΟΕΔΡΟΣ???????????????
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1124 στις: Τετ 04 Ιαν 2012 22:03 »
 
και το ξανατονιζω με πιο μεγαλα γραμματα:
το καλοκαιρι του εγινε προταση απο Γιαννιωτες επιχειρηματιες και ειπε ΟΧΙ.

Αυτό δε μου λέει κάτι. Ποιοι επιχειρηματίες; Αν δεν είναι ο Χήτος ή τέτοιας δυναμικής μέσα τότε άστο καλύτερα.
ΥΓ 1-0

ο υιός Χήτος ούτε έκανε ούτε θα κάνει ποτέ πρόταση για τον  :pas:...δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο όπως ο πατέρας Χήτος...αυτό λένε οι δικές μου πληροφορίες....
Επισης ειναι κοινο μυστικο και κυκλοφορει ευρεως στην πιατσα των ιωαννινων πως αιτια  της φυγης οχι μονο των  Χητων,αλλα και αλλων στελεχων ειναι ο Βαγγελαρας!!!! Τωρα ενδιαφερεται ή οχι το ξερουν αυτοι καλυτερα!!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ