ο δήθεν ΠΑΣολές παχουλός
Τζιμακο, ποιος δηθεν ΠΑΣολες μωρ μαναμ, κανονικος γαυρος ειναι ο τζες 8)
Τι δλδ, επειδη ειπε ο Κιτσακης-πρωτα αεκτζης κατα δηλωση του- στον ΚΑΙ γαυρο Λακη ΚΑΙ αεκτζη Τσολη-κατα δηλωσεις τους- οτι οταν ηταν μικρος και ξενιτεμενος ο προεδρας εκλαιγε για τον Αγιαξ της Ηπειρου εκει στην ξενιτια το πιστεψες εσυ?
Εδω ο ανθρωπος το εχει πει καθαρα:
sentragoal.gr 9/3/2010 7:10:04 πμ
«Ολυμπιακός, αλλά Θέλω στο +4 τον ΠΑΟ!»
Οι τέσσερις διαδοχικές ήττες στη Super League είχαν συσσωρεύσει τόσο μεγάλη πίεση και άγχος στα εσώψυχα των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε μετά το λυτρωτικό γκολ του Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο στα «χασομέρια» του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης οι περισσότεροι ξέσπασαν. Ο καθένας, βέβαια, με το δικό του τρόπο
Ο Νίκος Αναστόπουλος επί παραδείγματι γύρισε προς την εξέδρα με υψωμένη τη γροθιά και ακολούθως «γλίστρησαν» στο μάγουλό του δάκρυα. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Παπαγγέλης, από την πλευρά του ομολογούσε πως «πρώτη φορά αισθάνομαι τέτοια πίεση. Ούτε όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό δεν ένιωθα έτσι».
Και δεν ήταν μόνο αυτοί. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, σε μια κατάθεση ψυχής έλεγε στους διαδρόμους των αποδυτηρίων μετά το παιχνίδι πως «μπορεί να είμαι Ολυμπιακός, αλλά θέλω την τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός να έρθει στα Γιάννενα με τέσσερις πόντους διαφορά από τον δεύτερο. Θέλω να έρθει πρωταθλητής για να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο και να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τον κερδίσουμε. Πάνω απ' όλα, άλλωστε, είναι για μένα ο ΠΑΣ» αποκάλυψε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο μεγαλομέτοχος του ηπειρώτικου συλλόγου.
Απλα επαγγελματικα κα επιχειρηματικα το βλεπει το θεμα, σοτο παιζει, μαγαζι εχει.
Οπως παιζει και με τον αλλο που μου ηταν βαζελι μια ζωη(μικρη πολη τα Γιαννενα-ακομα μικροτερες οι γειτονιες της...) και μου γινε πασολες-γεννιτσαροβαζελος στα 35, εδω και καμμια 10ετια+ δλδ..
Τωρα το οτι δεν ειναι καλοι επιχειρηματιες βεβαια και παν να βαλουν λουκετο στο "μαγαζι", βγαζοντας με τα χερακια τους τα ματακια τους, ειναι αλλο πραμα. Ενταξει, δεν ειναι καλοι στο επιχηρειν, οχι ομως οτι ειναι και πασολεδες τρανοι.
Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΞΕΨΥΧΑΕΙ ΣΠΑΡΤΑΡΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ