πριν πέσει το φόρουμ είχε μια ανακοίνωση των monsters για τον πηλαδάκη.Τον έκραζαν για την πορεία του τελευταίου χρόνου και την πτώση της ομάδας.Παρότι τους ανέβασε α εθνική,τους πήρε κύπελλο και βγήκε ευρώπη και έχουν ένα νέο γήπεδο,έχουν δει παιχταράδες με την φανέλα της αελ τον κράζουν.Άραγε εκεί δεν έχουν οικονομικά προβλήματα;κρίση;Εκεί δεν υπάρχει μετά τον πηλαδάκη το χάος;δεν υπάρχουν γκρινιάριδες,μοδάτοι,αελάρες;Ο μεγαλύτερος τους σύνδεσμος βγαίνει μπροστά και κράζει.ΖΗΤΑΕΙ.ΑΠΑΙΤΕΙ.
Να πάμε στον παναιτωλικό;Εμιλέον;Μεταγραφές;Έργα στο γήπεδο;
Να πάμε στον οφη;Δεν έχουν να φάνε αλλά καλύτερη ομάδα έχουν.Φάνηκε και εδώ.Πουλάνε τον κάρολ.Πάροτι έχουν να πληρώσουν και εγώ δεν ξέρω από πότε δεν ξεπουλάνε.Από την μύγα ξύγκι βγάζουν.
Η δράμα έφτασε λόγω προβλημάτων να παίζει θεσσαλονίκη.Ιστορική ομάδα,με κόσμο και μετά από πολλά χρόνια α εθνική.Έσπασε τα κοντέρ.18 εισιτήρια.άντε να βάλω 58 που δίνουν ορισμένοι.Για όσους σκέφτονται αλλαγές έδρας κατά καιρούς.
Να κάνουμε τις συγκρίσεις και με άλλους;Καταθλιπτικό θέμα...αλλά εδώ η αντιμετώπιση είναι γιαννενάρες,γκρινιάρηδες,μοδάτοι,ποκιτες και ποθιτες,ξέρει ο πρόεδρος κτλ.Επειδή ζητάω τα αυτονόητα και πράγματα που βλέπω γύρω μου και για την ομάδα μου.Μπορεί ο χβ ή κάποιος τελοσπάντων να φτάσει τον ΠΑΣ σε επίπεδο ατρομήτου;παναιτωλικού;λάρισας;Εύκολο είναι να κοροϊδέψεις και να υποβιβάσεις τον άλλον...Αυτά που έκανε μπορείς να τα κάνεις;;Ακριβές και ποιοτικές μεταγραφές,εμιλέον,πορείες στην ελλάδα,κύπελλα,ευρώπη;;;Μπορεί;;;Αυτά θέλω...Δεν θέλω ένα ΠΑΣ σαν τον σημερινό που είναι για γέλια σε όλη την ελλάδα και για κλάματα στα γιάννενα,που ανεβοκατεβαίνει τις κατηγορίες,με φτηνές μεταγραφές και χρέη και απλήρωτους.Κάποτε δεν μάθαινες τι γίνεται δίπλα σου.Τώρα με την τεχνολογία και τα μέσα μαθαίνεις τα πάντα.Δεν μένεις με τα λίγα αλλά θέλεις περισσότερα.Αφού έχει ο διπλανός σου θέλεις και εσύ.ΖΗΤΑΣ και ΑΠΑΙΤΕΙΣ...