Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354471 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1700 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 13:28 »
Παράθεση
Χριστοβασίλης από Αμερική: Ευχαριστώ τον κόσμο!

Το ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα που εξακολουθεί να στηρίζει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα εξέφρασε ο πρόεδρός του, διαψεύδοντας έτσι δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ήταν δυσαρεστημένος από αυτόν και απογοητευμένος από την μη προσέλευσή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε τηλεφωνική επικοινωνία μας μαζί του:

-Έχοντας περάσει κάποιες ημέρες από το παιχνίδι με τον Πανιώνο και έχοντας πιο ψύχραιμο μυαλό λόγω της χρονικής απόστασης, θα θέλαμε μία ακόμη γνώμη για όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή.

«Σίγουρα πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, παρά το ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μας «τσαλάκωσε» στο τέλος. Τα παιδιά πίστευαν μέχρι το τέλος, προσπαθήσανε μέχρι το τέλος και νομίζω ότι αυτό εκτίμησαν και οι φίλαθλοί μας οι οποίοι στο τέλος, ήρθαν, μίλησαν με τα παιδιά, τους συνεχάρησαν και τους είπαν να συνεχίσουν την προσπάθεια».

-Σας προξένησε εντύπωση το γεγονός αυτό;

«Νομίζω ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΣ, έχει αναλογιστεί την προσπάθεια που κάνουμε, διότι αυτό είναι ορατό, από την πρώτη στιγμή. Μετά απ΄ αυτό το βαρύ αποτέλεσμα και ειδικά με αντίπαλο τον Πανιώνιο, συνεχίζει να μας υποστηρίζει και αυτό είναι συγκινητικό! Θα πρέπει, λοιπόν, τώρα με τη σειρά μας να ανταποδώσουμε, απαλύνοντας τον πόνο που όλοι νιώσαμε απ΄ αυτό το παιχνίδι. Αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανθρακικό, να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σ΄ αυτόν τον υπέροχο κόσμο».

-Μήπως ο κόσμος έχει καταλάβει απόλυτα πως ο φετινός ΠΑΣ είναι μια ομάδα ειδικών συνθηκών;

«Αναμφίβολα, γι αυτό και ανταποκρίνεται. Είδαμε ότι μετά την Βέροια που δεν είχαμε καλή εμφάνιση, γέμισε το γήπεδο με τον Λεβαδειακό, όντας δεύτερο παιχνίδι σε εισπράξεις, μετά τον Ολυμπιακό. Αυτό τα λέει, όλα! Εμείς απ΄ την πλευρά μας πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι, ακόμα πιο προσεκτικοί, για να μπορέσουμε να τους δώσουμε χαρά».

-Και τώρα ο Πανθρακικός...

«Ένα παιχνίδι οριακό για εμάς. Θέλει προσοχή. Ο αντίπαλος είναι ενισχυμένος, έχοντας την ψυχολογία της ομάδας που πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Εχει, λοιπόν, τον αέρα, δεν έχει το άγχος, παίζει στην έδρα του. Άρα θέλει προσοχή, επιμονή από την έναρξη του παιχνιδιού και μέχρι το τέλος με σοβαρότητα. Νομίζω θα πάνε όλα καλά».

-Οριακό με τον Πανθρακικό, οριακό ήταν και με τον Λεβαδειακό. Μήπως, τελικά, κουράζει και αγχώνει όλο αυτό;

«Ετσι θα πάει. Το κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΣ έχει συνηθίσει όλα τα παιχνίδια να τα κερδίζει στην έδρα του, να τα διεκδικεί με περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια, φέτος, δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε, αλλά σίγουρα πρέπει να έχουμε περισσότερο πάθος, ώστε να μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες».

-Ποιους παίκτες ξεχωρίζετε από τον Παθρακικό;

«Κοιτάξτε, ο Πανθρακικός έχει γεμίσει με έμπειρους παίκτες. Ο Παπαδόπουλος, είναι άκρως επικίνδυνος, όπως και ο Βαϊρουά. Στο κέντρο έχει καλούς και δυνατούς σουτέρ, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Είναι ομάδα που σκοράρει και παράλληλα προσέχει τα νώτα της».

-Ας περάσουμε και σε ένα άλλο θέμα τώρα κ. Χριστοβασίλη. Δημοσιεύματα σας έφερναν έτοιμο να αποχωρήσετε και να έχετε κάνει ήδη και τις προεργασίες για αυτό. Τι απαντάτε;

«Πραγματικά απορώ από που και για ποιό λόγο μπορεί εκπορεύονται όλα αυτά τα κακόβουλα δημοσιεύματα, την ώρα ακριβώς που δίνω με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για το καλό της ομάδας. Για αυτό και βρίσκομαι στην Αμερική εξάλλου..»

-Θα θέλατε να μας πείτε κάτι περισσότερο για το ταξίδι σας αυτό;

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είμαστε πολύ κοντά σε κάτι πολύ σημαντικό. Πρώτα όμως να πάνε όλα κατ' ευχήν και μετά θα προβούμε και σε ανακοινώσεις. Οι φίλαθλοι να μείνουν απολύτως ήσυχοι και να έχουν πίστη. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.»

-Θα θέλαμε και δυό λόγια για τις φήμες ότι ο ΠΑΣ σκέφτεται να μεταφέρει την έδρα του σε φορολογικό παράδεισο, έτσι ώστε τα κέρδη της ομάδας, να διανέμονται στους μετόχους χωρίς την βαριά φορολογία του Ελληνικού κράτους.

«Ήμαρτον! Αν είναι δυνατόν! Τι άλλο θα σκεφτούν να πουν ακόμα..»

-Κ. Χριστοβασίλη, διακρίνεστε για το χιούμορ σας, κάτι τελευταίο λοιπόν για να διασκεδάσουμε και λίγο. Από βέσπα ξέρετε;

«(γέλια) Όχι, αλλά σκοπεύω να μάθω (γέλια)»

-Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη. Καλή επιστροφή να έχετε.

«Χάρηκα που μίλησα μαζί σας. Ευχαριστώ πολύ.»


***

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στην κατοχή μας, ο Χριστοβασίλης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική, συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε ο ΠΑΣ να πάρει τεράστια οικονομική ανάσα, μετά τς επαφές και τα deals με Κινέζους, Κορεάτες, Ρώσους και Σαουδάραβες, είναι πολύ κοντά σε deal και με Αμερικανούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των αερομεταφορών και θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και στα Γιάννινα!

Πιο συγκεκριμένα, και όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας του αποδήμου ελληνισμού στην Αμερική, ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται σε επαφές με την κοινοπραξία «Startrek Airlines» Αμερικανών επιχειρηματιών (πρόσφατα κατέθεσαν πρόταση για την αγορά του Αερολιμένα Ιωαννίνων «King Pyrros») που προτίθεται να προσφέρει αρχικά ποσό μεγαλύτερο του 1 εκ ευρώ ως χορηγία στην ΠΑΕ και που αργότερα, ενδέχεται να επενδύσει περαιτέρω στον ΠΑΣ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο «Άγιαξ» θα πάρει σημαντική οικονομική ανάσα σε μια εποχή που είναι δύσκολη όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά για σχεδόν όλες τις ομάδες της Super League.
drevenall.gr




Υ.Γ: dav...  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1701 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 14:15 »
Μπράβο στη drevenall.gr που ξοδεύει μονάδες στο καρτοτηλέφωνο να μιλάει υπερατλαντικά με τον Πρόεδρο.


Παράθεση
Δε ξέρω τι λέει ο Πρόεδρος στη συνέντευξη που του επέτρεψαν οι δημοσιγράφοι και δεν αναγκάστηκε να τα πει, όμως  πρόεδρος είναι … εγώ λέω  και πιστεύω πως γνωρίζει και ο πρόεδρος ότι,  ο ΠΑΣ έχει εξασφαλίσει την ντεφάκτο παραμονή του στη SL, όχι μόνο για το 2012 – 13 (βλ. lemorsero),  αλλά σε αόριστο χρόνο ... το πιστεύω η χριστιανή η ορθόδοξη, καθώς από το ασανσέρ πιάσαμε  επί 2 χρόνια στον ημιώροφο της SL και με το που θα αδειάσει διαμέρισμα στον 1ο μπαίνουμε μέσα με  τα όλα μας και με με τις ειδικές συνθήκες μας υπό μάλη.

Θα πέφτουν οι γνωστοί και εξαιρετέοι,  εκτός Κέρκυρας, Βέροιας, Κομπότη και του αυτόνομου «Π»ρόεδρου  που αγοράζει ακριβά και πουλάει φτηνά και κάνει παιχνίδι μόνος 20 χρόνια.

Το ποδόσφαιρο σήμερα  τελεί υπό   καθεστώς  απόλυτης  κερδοσκοπικής μοναρχίας  σε άδεια γήπεδα, με ΠΑΕ ειδικών συνθηκών και σχέσεων που διαμορφώνει και διοργανώνει το βιομηχανοποιημένο ποδόσφαιρο με πρόσωπα σταθερού νομίσματος,  με θιασώτες  μικρές  χειραγωγημένες  ομάδες  οπαδών απέναντι σε  ένα πλήθος  μοναχικών  φιλάθλων  που   χρόνο με το χρόνο  γυρίζει την πλάτη στην ομάδα του  και στο ελληνικό  ποδόσφαιρο,  με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται  και να απαξιώνεται το λαοφιλές  αυτό θέαμα. 

Στα Γιάννινα, κανένας  δεν μπουλάρισε  τον πρόεδρο  ακόμη, ούτε ως   επιχειρηματία ούτε στον τομέα του ποδοσφαίρου  ούτε της  διασκέδασης  ΄όπως θέλουν να λένε  και  οι πιστώσεις  που του δόθηκαν και του δίνονται  ως ΠΑΕ, του δόθηκαν  και με το παραπάνω  από όλον τον Κόσμο παρά τις κατά συρροή παρασπονδίες στη  ως τώρα θητεία του, αν και πιστεύω ότι ο καιρός  γαρ εγγύς  που λένε οι αρχαίοι νεοέλληνες  και οι σημαντικές αλλαγές που δεν αποκλείονται να συμβούν σύντομα, επέρχονται μόνο σε περιόδους κρίσης και με λύσεις εκτός συνόρων.

Όσο για συζήτηση με τα αφεντικά των ΠΑΕ γενικά και με ποιόν συζητητή απέναντί τους (ως φορέα)? αυτό δε γίνεται ούτε από κερκίδας (σημερινής), … εδώ αποκλείουν  δημοσιογράφους  και συζητάνε επιλεκτικά και κατά παραγγελία … το έχουμε ξαναπεί, κανένας επιχειρηματίας  δεν διαπραγματεύεται με τους εργαζόμενους και καμία συλλογική σύμβαση εργασίας  δεν υπογράφεται από λαϊκές συνελεύσεις, όταν οι εργαζόμενοι βρίσκονται κάτω από το σομπρέρο του διορισμένου συνδικαλιστή ή του κερκιδοπατέρα στην για το ποδόσφαιρο.
Το δόγμα … ρίξτε τα μεροκάματα να ελκύσετε επενδυτές στην Ελλάδα, μπαίνει σε εφαρμογή … το βαλκανικό μοντέλο σε πρώτη εφαρμογή, στα μπάτζετς.

Ασφαλώς, το να διώχνεις  κάποιον  χωρίς  να έχεις το μοντέλο και το πρόσωπο αντικατάστασης,  είναι άτοπο, ανεύθυνο  και εγωιστικό προς στιγμή, ωστόσο όμως αυτός ο "κάποιος"  δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να μονοπωλεί και να υποβαθμίζει ιστορίες και παραδόσεις φίλαθλες στον ΠΑΣ, εκμεταλλευόμενος την απουσία ανταγωνιστών και την ύπαρξη ειδικών συνθηκών λόγω «κρίσης»… ο ΠΑΣ είναι από φύσης θέαμα και αδρεναλίνη, δεν είναι αρκουδιάρης για να ποντάρει σε 1 διπλό στην Κομοτινή για αρχή και να μη  χρειαστει ποτέ, ενώ θα σχολιάζουμε παιχνίδια και φάσεις του, να μας σκουντήσουν για να καταλάβουμε ότι βρεθήκαμε  στη εν υπνώσει στη FL2.

Όσο για εκείνους που αγάπησαν τον ΠΑΣ περισσότερο από το Βαγγέλη και την παρέα του και προσηλώθηκαν στον ΠΑΣ με αγαθά και ανιδιοτελή  αισθήματα, για αυτούς  τα ηθικά και τα υλικά κόστη ήταν και παραμένουν  πολλά και για όσους επιμένουν, σε σημείο που δεν είναι λίγοι εκείνοι  που παραμέλησαν τον εαυτό τους, για να μη πω τον άδειασαν και με κίνδυνο να χάσουν ακόμα και την εργασία τους, από μια φάση και μετά, με αυτό που το λένε κόλλημα … ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκουν  την εργασία τους όντας σε «κόλλημα».

Ο ΠΑΣ όμως είναι άλλη στόφα, μη το ξεχνάμε, δεν είναι μπουλούκι και  στέκι κατσιαπλάδων  και δεν ανήκει στην κατηγορία των σωματείων εκείνων   που ευτυχώς για μας ο θείος  τους στην Αμερική «πέθανε» χωρίς να πάρουν είδηση και μερίδιο κληρονομιάς, τουναντίον, ο δικός μας θείος στην Αμερική είναι παραλής και κουτσουνάτος και προς συνάντησή του ο ανεψιός  … έκλεισε η στρόφιγγα του κρατικού χαρτζιλικώματος για Αέκ,  Άρη, Παό και άλλες παλιές κουφάλες.

Και επειδή, το νινί και η διοικητική ιστορία του ΠΑΣ δεν έχει άκρη και πάτο και από τη στιγμή που η δοξασία   έχει ήδη υποκαταστήσει τον ορθολογισμό σε πολλά φαινόμενα της  καθημερινής ζωής συγκυρία της  μαλθακότητας των δύσκολων καιρών που καλοπερνάμε  λόγω σκόνης στο ψωμί,  θα κλείσω με τη φράση εκείνου του σοφού, όπου πάνω της ακουμπάει και τρέφεται όλη μου η αισιοδοξία για τον ΠΑΣ, που είπε: «Ααα, ο Άγιαξ, που ήταν μια φορά … «Να το θυμάσαι όμως, θα βρει το βήμα του μια μέρα και μετά από τα 2010, λέω, άμα  κάνει και ανεβεί, δεν  ξαναπέφτει ποτέ.»

Πρόεδρε επέστρεφε με το καλό και βλέπουμε.
Το άλλο???
Μόλις έφυγες, έσΠΑΣε  κάποια γκίνια μας? 
Διάβασε ο Θεός την ιστορία μας ? … να σου η αδελφοποίση των «Ajax».
Τι άλλο θα δούμε Θεμ’  μέχρι να επιστρέψεις?   

Ζ sportsnews - Αλέκα Ξανθιά
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 14 Οκτ 2012 15:05 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1702 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 16:17 »
Ενδιαφέρον ο μήνας τελικά...

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1703 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 18:49 »
Λετε να φερει κανεναν Λεφτα στα Γιαννινα??

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1704 στις: Κυρ 14 Οκτ 2012 19:17 »
Λετε να φερει κανεναν Λεφτα στα Γιαννινα??


Δίσκο έβγαλε για να κάνει έρανο!!!!!
Σιγά μην σκάσει να σου βρεί επενδυτή κ σιγά μην σκάσει για το καλό του ΠΑΣ,την τσεπούλα του κοιτάζει τώρα που έκλεισε κ το μαγαζί του κ δεν έχει κ έσοδα την ψάχνει απο εράνους κ χορηγίες!!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.039
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1705 στις: Δευ 15 Οκτ 2012 12:52 »
Χριστοβασίλης: Δεν αφήνω τον ΠΑΣ

 Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν διάφορες φήμες περί αποχώρησης του Γιώργου Χριστοβασίλη, τις οποίες όμως διέψευσε        ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα.
      Το γεγονός ότι ο κ. Χριστοβασίλης έκλεισε μία καφετέρια που είχε στα Ιωάννινα, έκανε πολλούς να πιστέψουν πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την πόλη, αλλά και από την προεδρεία του ΠΑΣ.
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχει μεταφέρει ο Χριστοβασίλης σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ομάδα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.
«Ας μην μπλέκουμε τα επιχειρηματικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Δεν σκοπεύω να αφήσω την ομάδα», ήταν τα λόγια του προέδρου στους συνεργάτες του και έβαλε τέλος στα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα.


sport.gr

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1706 στις: Δευ 15 Οκτ 2012 13:29 »
Ούι ο τζες! Έφκε απλός πρόεδρος και γυρνάει εφευρέτης πρόεδρος με τη λύση στο χέρι.  ::)

Ανώνυμη μεταφορά διαβεβαίωσης προς ανώνυμους συνεργάτες ανωνύμου περιβάλλοντος ότι δεν σκοπεύεις να την αφήσεις, τουλάχιστον προς το παρόν.

Χρησιμοποιείστε όλοι άφοβα τη λύση για κάθε γκόμενα ώστε να βάλετε οριστικό τέλος στις ανησυχίες της.   :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1707 στις: Δευ 15 Οκτ 2012 13:41 »
Εμένα πάντως που αρέσει που η ομαδα απέκτησε και επισημα "κυκλους"
η φραση που μ'αρεσε απο μικρός ήταν οταν εβγαινε η ρεπορτερ στην ΤΙ.ΒΙ.
κι ελεγε το κλασικο "κυκλοι του προεδρου ανέφεραν ότι...." ή "συνεργατες του προέδρου μετεφεραν πως...."

Είναι.... δινει αλλο κύρος κι άλλο πρεστιζ
είναι μια αναβάθμηση, πως να το κάνουμε...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1708 στις: Δευ 15 Οκτ 2012 19:25 »
Σε αυτές τις περιπτώσεις το κύκλοι του προέδρου ή περιβάλλον του προέδρου είναι συνήθως ένα άτομο.Σε εμάς ποιος να είναι;

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1709 στις: Δευ 15 Οκτ 2012 20:48 »
Σε αυτές τις περιπτώσεις το κύκλοι του προέδρου ή περιβάλλον του προέδρου είναι συνήθως ένα άτομο.Σε εμάς ποιος να είναι;
Όποιος το βρει κερδίζει ψυγείο.
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1710 στις: Δευ 15 Οκτ 2012 21:42 »
Σε αυτές τις περιπτώσεις το κύκλοι του προέδρου ή περιβάλλον του προέδρου είναι συνήθως ένα άτομο.Σε εμάς ποιος να είναι;
Όποιος το βρει κερδίζει ψυγείο.

Αν δεν το σκαπουλάρει ο Πολ.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1711 στις: Δευ 15 Οκτ 2012 22:19 »
Παράθεση
Το γεγονός ότι ο κ. Χριστοβασίλης έκλεισε μία καφετέρια που είχε στα Ιωάννινα, έκανε πολλούς να πιστέψουν πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την πόλη, αλλά και από την προεδρεία του ΠΑΣ.

...

«Ας μην μπλέκουμε τα επιχειρηματικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Δεν σκοπεύω να αφήσω την ομάδα», ήταν τα λόγια του προέδρου στους συνεργάτες του και έβαλε τέλος στα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα.

Που λέτε αυτόν ...τον κιτσιομπίλτσιο κύκλο, κομματάκι ανενημέρωτο τον κόβω. Κι αυτόν και τον Γιαννάκη βέβαια πούλεγε νωρίτερα ακριβώς τα ίδια σε ανάλυσή του. Αλλά καλά ο κύκλος, ανώνυμος είναι, ότι θέλει λέει, ο άλλος όμως, ξέχασε ότι άλλα έλεγε και έγραφε;  ::)

Παράθεση
Υπό διωγμό θεωρεί εαυτόν ο Χριστοβασίλης!
«Παγωμένη» θα είναι προσωρινά η μεταγραφική κίνηση στον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω... Remezzo! Το κλείσιμο του cafe-bar των υιών Χριστοβασίλη για 20 μέρες έχει κάνει έξαλλο τον πρόεδρο και σήμερα το μεσημέρι προγραμματίζεται έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από τον Γιώργο Βήτα, τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη και ίσως και τον ίδιο τον πρόεδρο, ώστε να αναφερθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Τι αφορά μία άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα αναρωτηθεί κανείς. Κι όμως, ο κ. Χριστοβασίλης απειλούσε χθες μέχρι και με πώληση της ΠΑΕ, καθώς θεωρούσε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του τελούν υπό διωγμό από συγκεκριμένους ανθρώπους και συμφέροντα! Άλλωστε ο τόπος που επελέγη για τη συνέντευξη τύπου δεν είναι τυχαίος και προφανώς ο κ. Χριστοβασίλης θέλει να βάλει στο ίδιο «καζάνι» τις δύο επιχειρηματικές του δραστηριότητες στα Γιάννενα, ώστε να δείξει ότι βάλλονται και τα δύο από τους ίδιους ανθρώπους.

Όποια «πηγή», πάντως, και να προσπαθούσε χθες κανείς να συμβουλευτεί περί του πως θα κινηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στα μεταγραφικά και τι είδους εξελίξεις υπάρχουν, αντιμετώπιζε την ίδια στάση. Ότι ο πρόεδρος είναι υπό διωγμό από την πόλη και ότι δεν του απομένει άλλη λύση από το να βάλει πωλητήριο αν αυτό συνεχιστεί!!!

Με αυτά τα δεδομένα, ήταν δύσκολο να υπάρξουν διαψεύσεις ή επιβεβαιώσεις για την ονοματολογία που υπάρχει το τελευταίο διάστημα γύρω από την ομάδα και μάλλον οι εξελίξεις παραπέμπονται για μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που σημαίνει ότι οι ανανεώσεις των διαρκείας θα έχουν ολοκληρωθεί χωρίς να έχει γίνει καμία επίσημη μεταγραφή, για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Μακάρι η ίδια σφοδρή αντίδραση να είχε εκδηλωθεί από τον κ. Χριστοβασίλη και όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα αδικούταν κατάφωρα από την αθλητική δικαιοσύνη που τιμωρούσε την ομάδα με δύο μέτρα και δύο σταθμά..., αλλά τότε δεν υπήρξε συνέντευξη τύπου να καταγγελθούν εκείνοι που έκαναν «πόλεμο» στον ΠΑΣ Γιάννινα, προσπαθώντας να τον εξοντώσουν οικονομικά.

www.super-fm.gr

Δε ντρέπεται;
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=40.msg32461#msg32461

Αλλά αυτά θα μ' πεις ότι εδώ τώρα τα έχει ξεχάσει ο Μάης, ο Γιαννάκης να μην τα έχει ξεχάσει  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Οκτ 2012 22:24 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1712 στις: Τρι 16 Οκτ 2012 10:16 »
Xριστόπουλος: «Γνωρίζουμε από πού προέρχονται τα δημοσιεύματα και αν χρειαστεί θα μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις»
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1713 στις: Τρι 16 Οκτ 2012 22:05 »
Παράθεση
Οι επόμενες κινήσεις του Γ. Χριστοβασίλη
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012
Βαγγέλης Γυφτόπουλος


Επιστρέφει από την Αμερική ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, που ήταν τις τελευταίες μέρες για επαγγελματικούς λόγους και αναμένεται να λάβει κάποιες πρωτοβουλίες για την καλύτερη οργάνωση της ομάδας, ενώ είναι πολύ πιθανόν να δώσει και κάποια συνέντευξη Τύπου για να τοποθετηθεί για θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πιθανόν η συνέντευξη να είναι διαδικτυακή και να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων εφ’ όλης της ύλης, θέλοντας έτσι να υπάρχουν για όλα τα θέματα υπεύθυνες απαντήσεις και να μη μπορεί ο καθένας να πλάθει σενάρια για τα ζητήματα της ομάδας που μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν σε μια εποχή δύσκολη για την ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ότι έχει σχέση με την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναβαθμισμένος θα είναι ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκου που θα χριστεί στο επόμενο διάστημα εξ’ ολοκλήρου υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα είναι ο συνδετικός κρίκος με τη διοίκηση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ εκτίμησε την προσφορά του Δημήτρη Νιαρχάκου την τελευταία διετία στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή , καθώς κράτησε καλές ισορροπίες με όλους και κυρίως με παίκτες και προπονητές (Ντεμόλ, Αναστασιάδη, Χριστόπουλο) και όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του θα του αυξήσει τις αρμοδιότητες, αφού ενδέχεται για επαγγελματικούς λόγους να αποχωρήσει ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης (γιος του προέδρου) που θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά εκτός Ιωαννίνων και ήταν μέχρι τώρα γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μετά το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό και από την άλλη εβδομάδα που ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο στα Γιάννινα, ο Χριστοβασίλης θα αφιχθεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
(...)
F.T. εδώ: http://www.agon.gr/news/119/ARTICLE/18942/2012-10-17.html

Πρόεδρε πάρε ομπρέλα βρέχει ... λούτσα γίναμε. 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Οκτ 2012 22:11 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1714 στις: Τρι 16 Οκτ 2012 23:41 »
Κατά προτίμηση πλαστική...ομπρέλα...

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1715 στις: Τετ 17 Οκτ 2012 00:32 »
Γυφτόπουλε αφού δεν είσαι δημοσιογράφος κι είσαι απλός φίλαθλος, σταμάτα να ασχολείσαι, τζιράροντας, με τον ΠΑΣ. Κι αφού όχι μόνο στα μπουθ δεν πρέπει να μπαίνεις, ούτε μπέχο πρόσκληση πρέπει να πάρεις κι ούτε σε εφημερίδες, ράδιο, tv και sites πρέπει να ξαναβγείς. Κόβεις την δουλειά των επαγγελματιών και ο ΠΣΑΤ με την ΠΑΕ δεν το θέλουν αυτό.


Υ.Γ.1:
Παράθεση
εποχή δύσκολη ... ζημιά ... σενάρια ... θέμα επικαιρότητας ... συνέντευξη Τύπου ... υπεύθυνες απαντήσεις ... πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης

frankly my dear I don't give a damn


Υ.Γ.2: Και η πλαστική ολόσωμη σακκούλα αρκεί, μη μπαίνουμε και σε έξοδα..
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1716 στις: Τετ 17 Οκτ 2012 00:41 »
Παράθεση
ενδέχεται για επαγγελματικούς λόγους να αποχωρήσει ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης (γιος του προέδρου) που θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά εκτός Ιωαννίνων και ήταν μέχρι τώρα γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

To διευκρινιστικό "γιος του προέδρου" ήταν συγκλονιστικό. Με ή χωρίς παρένθεση (τουλάχιστον). 

Για τέτοιο καφενείο μιλάμε.

Και στα σοβαρά,

Παράθεση
σε μια εποχή δύσκολη για την ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιατί να είναι δύσκολη η εποχή για την ομάδα; πού πήγαν τα λεφτά; το ελληνικό ποδόσφαιρο, απαρτίζεται από ομάδες με χρόνια κακοδιαχείριση, ομάδες χωρίς λαϊκό έρισμα και έλλειψη χρηματοδότησης, ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών που περιμένουν πώς και πώς την κρατική επιχορήγηση για να επιβιώσουν. Ο ΠΑΣ του Χριστοβασίλη, διαχειρίστηκε πολύ χρήμα. Γιατί να είναι σ' αυτή τη θέση; γιατί να χρωστάει; αυτά, μπορεί να τα εξηγήσει σε μια συνέντευξη (πιθανόν... διαδικτυακή);
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1717 στις: Τετ 17 Οκτ 2012 10:19 »
πού πήγαν τα λεφτά; (πιθανόν... διαδικτυακή);

Επιτέλους και ένας που θέτει το ερώτημα  «τί τα 'κανες μολόγατα χοτράρι για τ' αλόγατα» ευθέως χωρίς «φόρο ή λάθος, τουτέστιν. φόβο ή πάθος», δηλ., Μ_S!!!
 
... εκτός αν πέσει στα greeklish η ερώτηση και την παρακάμψει ο διακτυομένος.


Υ.Γ.: Λογι(στι)κή απάντηση: Τα έκανα, αυτό, εκείνο, το άλλο ...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 17 Οκτ 2012 10:29 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1718 στις: Τετ 17 Οκτ 2012 12:26 »
Περίληψη επεισοδίου 1737

Σε επίσημη διάψευση των φημών πως προτίθεται να δώσει απαντήσεις σε συνέντευξη τύπου, γιατί ενώ διαχειρίστηκε πολύ χρήμα είναι στη θέση να χρωστάει, θα προχωρήσουν οι συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της εταιρείας.

Αρκετοί πίστεψαν ότι έχει αποφασίσει να απαντήσει και ότι ίσως στο μέλλον να το κάνει, όμως εκείνος θα τονίσει ότι δεν ισχύει η συγκεκριμένη φημολογία.
 
Σύμφωνα με όσα θα μεταφέρει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, δεν είναι διατεθειμένος να το πράξει.

«Ας μη μπλέκουμε τα έσοδα με τα έξοδα και τη διαχείριση πολύ χρήματος με τα χρέη. Δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους. Δεν σκοπεύω να απαντήσω για αυτά σε συνέντευξη τύπου.» θα είναι τα λόγια του στους συνεργάτες του και θα βάλει τέλος στα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα. 


***

inside info

Σύμφωνα με συνεργάτες του περιβάλλοντος του πρωταγωνιστικού ρόλου, οι αποκαλύψεις και λύσεις μυστηρίων -που αυτός με συγκλονιστικά δραματικό τόνο θα ερμηνεύσει επί οθόνης- και που έχουν κρατήσει ως τώρα σε αγωνία τους θεατές, για ευνόητους λόγους, θα αποτυπωθούν στο κείμενο του σεναρίου από προσκείμενους στην παραγωγή ανθρώπους, λίγο πριν το γκραντ φινάλε της σειράς που καθηλώνει.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PasGroup7

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 15
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1719 στις: Τετ 17 Οκτ 2012 14:09 »
ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


        Είμαι ένας απλός φίλαθλος και κάποιες φορές οπαδός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Έχω δεί πολλά, έχω ακούσει πολλά, έχω αναλογιστεί πολλά και θα ήθελα να τα παρουσιάσω σε αυτό το ταπεινό αρθρο.

        Πρώτα θα ήθελα να αναφερθώ στη τωρινή ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (περ. 2012-2013) η οποία όπως ξέρουμε αποτελείται από τη μια μεριά  από παλιούς και έμπειρους παίχτες ενώ από την άλλη από νέους παίχτες που τώρα ξεκινούν την ποδοσφαιρική τους καριέρα και από τους οποίους περιμένουμε πολλά. Δεν χρειάζεται γκρίνια για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Πιστεύω πως θα έρθουν κ αυτά κάποια στιγμή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα είναι να κρατήσει τη συνοχή της και το δυναμικό της και για την επόμενη χρονιά καθώς του χρόνου εάν δεν υποβιβαστούμε (που δεν το πιστεύω) θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς θα πρέπει  να ανταγωνιστούμε 2 παραπάνω ομάδες. 

        Ύστερα θα ήθελα να μιλήσω για τη διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς θα ήθελα να εκφράσω  μερικά παράπονα. Ως  αναφορά στην αδειοδότηση που δεν πήραμε το προηγούμενο καλοκαίρι δεν μπορώ να πώ πως αδικηθήκαμε. Από τη στιγμή που ο κ. Χριστοβασίλης δεν ανέφερε τους λόγους που αφαιρέθηκε η αδειοδότηση τη δεύτερη φορά δεν μπορώ να αμφισβητήσω και την άλλη μεριά που στη περίπτωση αυτή είναι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Και κατά τη ταπεινή μου άποψη η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
       Επίσης, όπως όλοι γνωρίζουμε η έλευση του κόσμου τη φετινή χρονιά δεν είναι ανάλογη του ονόματος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Σε αυτό μπορώ να πώ πως παίζει μεγάλο ρόλο η οικονομική στενότητα του κάθε Έλληνα. Παρόλα αυτά η τιμές των εισητηρίων είναι ένα ακόμη πρόβλημα για τον γιαννιώτη που θα πάει να δεί τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο γήπεδο. Και πάνω σε αυτό το θέμα θα ήθελα να κάνω μια πρόταση στο κ. Χριστοβασίλη.

Θα μπορόυσατε κ. Χριστοβασίλη να μειώσετε τις τιμές των εισητηρίων κατά το ήμιση; Έστω για έναν αγώνα, να κάνετε αυτή τη δοκιμή, δηλαδή να κατεβάσετε τις τιμές των εισητηρίων απο 10Ε στα 5Ε απο 15Ε στα 8Ε και απο 25Ε στα 15Ε. Πιστέυω πως κάτι τέτοιο θα προσέλκυε το κόσμο περισσότερο στο γήπεδο. Και πιστέψτε με, εάν θα κάνετε τους υπολογισμόυς σας τα έσοδα θα είναι πολλά παραπάνω απο τα τωρινά
       
         Στο τρίτο σημείο που θα ήθελα να σταθώ είναι η θέση των οπαδών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο εθνικό στάδιο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ. Δεν αρμόζει αυτή η θέση που βρίσκονται οι οπαδοί με την ιστορία που κουβαλάνε. Θα πρέπει και το τονίζω ξεκάθαρα να κατασκευαστεί το ίδιο σκέπαστρο που κατασκευάστηκε και στην θύρα 10 και 9 αντίστοιχα στο πέταλο.
         Το πρόβλημα αυτής της μετακίνησης που είχα ακούσει σε μια εκπομπή των Blue Vayeros στο TV1 είναι η μη καλή ορατότητα και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα που θα επηρεάσουν όσους βρίσκονται εκεί. Και αναρωτιέμαι εγώ αυτή τη στιγμή, εάν κατασκευαστεί το σκέπαστρο στο πέταλο και φύγουν τα μεγάλα σε ύψος διαφημιστικά της VODAFONE που βρίσκονται πίσω ακριβώς από το τέρμα πόσες είναι οι πιθανότητες να επηρεαστεί κάποιος από τα καιρικά φαινόμενα και πως γίνεται να μην βλέπει κανείς ποδόσφαιρο; Εξάλλου ούτε στη θέση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι οπαδοί βλέπουν ποδόσφαιρο. Και για να κλείνω το θέμα μετακίνησης οπαδών στο πέταλο θα ήθελα να προσθέσω αυτό:
Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ…

Υ.Γ.: Δεν πιστεύω να είναι τα οικονομικά το εμπόδιο για την κατασκευή του  σκέπαστρου.

          Κλείνοντας, γνωρίζω πως κάποιους μπορεί να τους εκφράσει η αναφορά μου κάποιους πάλι όχι. Γνωρίζω επίσης πως η αναφορά μου δεν θα διαβαστεί από πολλούς, αλλά από όποιους διαβαστεί θερμή παράκληση να γίνει αισθητή και σε άλλους ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
       

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1720 στις: Δευ 05 Νοέ 2012 00:20 »
εκατσ ο αγας να χεσ
κι πιασκ  ο πολεμος


 

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1721 στις: Δευ 05 Νοέ 2012 00:31 »

Θα μπορόυσατε κ. Χριστοβασίλη να μειώσετε τις τιμές των εισητηρίων κατά το ήμιση;
 

οχι γιατι θα αδικηθουν οι κατοχοι διαρκειας.

Για τη θεση που πρεπει να πηγαινουν οι οπαδοι, ελατε πρωτα και εσεις (οχι εσυ προσωπικα) εκει στη γωνια του πεταλου και μετα παμε και πιο μεσα στο πεταλο αν ειμαστε πολλοι.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1722 στις: Δευ 05 Νοέ 2012 00:59 »
εκατσ ο χτοβασιλσ να χεσ
κι σιγκαηκαν τα πεταλα

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1723 στις: Δευ 05 Νοέ 2012 01:44 »
οχι γιατι θα αδικηθουν οι κατοχοι διαρκειας.

Προτείναμε λύση στο πρόβλημα, αν διάβασες.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #1724 στις: Δευ 05 Νοέ 2012 07:19 »
οχι γιατι θα αδικηθουν οι κατοχοι διαρκειας.

Προτείναμε λύση στο πρόβλημα, αν διάβασες.

οχι, σε ποιο τοπικ?
Stile di vita