Τι ν αυτα κ διαιτητα...εγω δεν εκανα τπτα.....εγω απλως ΨΑΡΕΥΑ ...
ανοιγουμε τα ματια μας πουρνο πουρνο ,διαβαζουμε προστιμο...
ειν καιρος τωρα για προστιματα?
το χαρατσι μπορει να τ αλλαξαν ονομα αλλα ειν ακομα εδω, ενωμενο δυνατο ,πανταχου παρων και τα παντα πληρων (ω)
..
δε βαφτισαν λεει το κρεας ψαρι ,απλως εβγαλε λεπια το μοσχαρι...
(δεν εινι θκο μ αυτο ,απο αναμεταδοση )
κι εχουμε κι Ευρωπαικα ταξιδια μπροστα μας...
τελικα θα παρακαλαμε να πεσουμε με καμια Φλαμουρταρι για ταξιδι αυθημερον ...
μ φαινεται οτι εδω εχουμε βγαλει φημη λεφταδων και τα προστιματα πεφτουν για ψυλλου πηδημα.
οχι τιποτ αλλο αλλα ειν κι ασηκωτα σαν κοτρωνες...170.000 το αυτοκολλητο παει...κ εχουμε κ αδειοδοτησεις μπροστα μας .(ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΗΜΕΝΑ ΑΓΝΑΝΤΑ..Βοηθειστε λιγο κ εσεις ωρε Ζαγορισιοι...απο Βλιτσιστα μερια μη περιμενετε πολλα ...τα κοτρωνια ειν ντανιασμενα κι τα γυρναμε καμια τουμπα να μη τα φαει ο ηλιος ...δεν κνιεται τπτα.... )
ας οψονται οι Εθνικοι ευεργετες που τ ακουμπουσαν γερα για να χτισουν την κατεστραμενη Ελλαδα..που να ξεραν που θα καταντησει κομματοκρατουμενη και καταληστευμενη απ το καθε λογης λαμογιο...ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ...μας εβγαλαν τη φημη και θα πληρωνουμε χοντρα εσαει...
υ.γ.αν ειναι προστιμο τυπου Κατιδη η σαν των οφιτζηδων ενταξει....ας το παρει ο Καλαμας σια κατ κι αυτο...
( Τασιο)παντος
(θελω να δω κλεισιμο καριερας με γκολ που θα σφραγισ τν Ευρωπη) οτι κι αν αποφασισετε θα το υποστω ευχαριστως...
εχω εμπιστοσυνη στην Απειρη ευθυκρισια σας ...