Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354533 φορές)

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 898
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2125 στις: Κυρ 30 Ιούν 2013 23:46 »
Μπακουλιερος ξεχασες που τρςει κοντοσουβλια και δεν μπορει να μιλισει απ το μπουκωμα.

Νιου πας πας οι αλλοι δεν ειναι στην ομηρια , στο μεροκαματο ειναι

         ΟΥΣΤ
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2126 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 00:48 »

Νιου πας πας οι αλλοι δεν ειναι στην ομηρια , στο μεροκαματο ειναι

         ΟΥΣΤ

Έλα μωρέ, οικογενειάρχες άνθρωποι και με 50 - 60 παιδιά ο καθένας   ...  και μια καρέκλα άδεια στα δεξιά μας.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2127 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 00:55 »
Υ.Γ.: Έπεσε το αυτί μου ή έπεσαν στο αυτί μου, μια σειρά επιχειρήματα (μη ανακοινώσιμα προς το παρόν, γιατί ήταν τηλεφωνικά και τα έχω αχταρμά) με τα οποία θα υποστηριχτεί η ακρόαση από το CAS ... αν πλαισιωθούν και αξιωθούν κατάλληλα, η ΟΥΕΦΑ θα κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Δεν έχει γίνει κατάθεση ακόμα.
Διαδικασία …

Πρώτα πρέπει να έχεις μιλήσει με το Θεό και αν σε άκουσε ΠΑΣ.

Παράθεση
O Θεός είναι σχετικά  πρόθυμος ... βασικά, πρόκειται για διαδικασία ακρόασης (στο CAS) με τον ΠΑΣ να πραγματεύεται το ζήτημα της μη αδειοδότησης συνολικά και στα εξής σημεία (σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες νομικών διαστάσεων, πάντα και όχι με φωτοτυπία μιας απόδειξης ταμειακής μηχανής) … ως επιχειρήματα τα οποία προσβάλουν το καθεστώς της κακώς εννοούμενης εμπιστευτικότητας και «αξιώνουν» το άνοιγμα όλων των Φακέλων από τον 1ο μέχρι τον τελευταίο της S.L.  από την ΟΥΕΦΑ.

Παράθεση
1. Την "αβλεπί" αποδοχή και χωρίς ειδικό έλεγχο από την ΟΥΕΦΑ της επιλαχούσας και κληρωθείσας ελληνικής ομάδας SΞ στη Europa League από τη στιγμή κατά την οποία οι υποψήφιες για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπόκεινται σε ειδικό και ενδελεχή έλεγχο  από την ΟΥΕΦΑ … ως υπόθεση εργασίας.

2. Η «επιλαχούσα» ΠΑΕ SΞ αδειοδοτήθηκε από την ίδια επιτροπή (ΕΠΟ) η οποία επιτροπή κατά το σκεπτικό της ΟΥΕΦΑ φέρεται να έχει «παραβλέψει» σε Β’  Βαθμό υπέρ του ΠΑΣ, τότε ποιος μας εγγυάται ότι  η ίδια δεν έχει μεροληπτήσει σε Α΄ Βαθμό υπέρ της επιλαχούσας SΞ και ασφαλώς υπέρ άλλων ΠΑΕ οι οποίες λειτουργούν κάτω από εμφανώς αποσταθεροποιημένα διοικητικά και οικονομικά πλαίσια … ως υπόθεση εργασίας.

3.   Η ΟΥΕΦΑ και επειδή κατ’ Αρχήν δεν  επεμβαίνει ποτέ στις αποφάσεις των Ομοσπονδιών, ζήτησε τους Φακέλους των ομάδων ΠΑΣ και ΠΑΟ οι οποίες  αδειοδοτήθηκαν σε Β΄Βαθμό και εστίασε ειδικά στο περιεχόμενό τους για το λόγο ότι αυτές οι 2 ΠΑΕ διεκδικούσαν τη συμμετοχή τους στη Europa League παραβλέποντας αντιφατικά τις  άλλες ΠΑΕ (Πανθρακικός, ΟΦΗ) γεγονός με οποίο η ΟΥΕΦΑ αυτοαναιρείται από την θεμελιώδη πολιτική της για “financial fair play”  και  «break even» για εξυγίανση των ευρωπαϊκών ΠΑΕ … ως υπόθεση εργασίας.

4. Αφού η ΟΥΕΦΑ  έχει ως βασική επιδίωξη την εφαρμογή των κανονισμών από τις Ομοσπονδίες  και για το λόγο αυτό έχει εξασφαλίσει μια σειρά ελεγκτικών μηχανισμών οι οποίοι ελέγχουν και αποφασίζουν αναλόγως, ενώ στις περιπτώσεις στις οποίες διαπιστώνεται «σφάλμα»  επιβάλλουν συγκεκριμένες κυρώσεις στις Ομοσπονδίες  και στις ΠΑΕ με βάση τους αυστηρούς κανόνες «Ελέγχου Συμμόρφωσης» … ως υπόθεση εργασίας.

5. Στην απόφαση της ΟΥΕΦΑ με την οποία απορρίφθηκαν οι Φάκελοι αδειοδότησης και αποκλείστηκε ο ΠΑΣ με το χαρακτηρισμό «κακώς αδειοδοτήθηκε από την Ομοσπονδία του», δεν αναφέρεται καμία απολύτως κύρωση εις βάρος της Ομοσπονδίας για «χαλαρό» αντικανονικό έλεγχο και εις βάρος των ΠΑΕ για προσκόμιση ελλιπή Φακέλου, γεγονός το οποίο καθιστά την ΟΥΕΦΑ «χαλαρή» και τις κρίσεις αμφιβόλως αξιόπιστες … ως υπόθεση εργασίας.

6. Οι οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΣ σε τρίτους οι οποίες ενδεχομένως να έχουν χαρακτηριστεί ως ληξιπρόθεσμες από την ΟΥΕΦΑ με βάση τις τυπικές ημερομηνίες ενώ έχουν διακανονιστεί ενδιάμεσα καθώς επίσης έγγραφα τα οποία αφορούν στα επίμαχα οικονομικά έτη και πλάνο βιοσιμότητας  και έχουν συμπεριληφθεί στο Φάκελο κατά την συμπληρωματική φάση ενημέρωσης, αφορούν σε μια διαδικασία κατάθεσης εγγράφων την οποία αξιοποίησαν δεόντως και άλλες ΠΑΕ.   
 

Τώρα, αν δέσουμε κόμπο και τη δήλωση Τραβέρσο που έλεγε ότι, «Θέλουμε πιο ευσυνείδητους ιδιοκτήτες»,  η περιπέτεια Αδειοδότησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, συνιστά εκ του αποτελέσματος  περίπτωση «ασυνείδητου πρόεδρου» και αυτό σε ισχύ,  μέχρι αποδείξεως του ενάντιου, δηλ.,  ενδεχόμενης της δικαίωσης στο CAS που θα άφηνε αρκετούς κάγκελο που κατά βάθος μέσα τους ελπίζουν στις κινλησεις του προέδρου  και τον πρόεδρο με περίσσευμα συνείδησης, αλλά  και αρκετών ευρώπουλων για τα ναύλα της αποχώρησης και μην τον είδατε κορίτσια της Γλυφάδας … ως συμπέρασμα εργασίας.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο CAS (ευκταίο), όπως προείπαμε σημασία έχει ότι, η μαγκιά και η μπέσα είναι να την παίρνεις από το Α/θμιο της ΕΠΟ με την 1η … τώρα κάνουμε αντεπιχείρημα αυτό που θα μας βόλευε αν το είχαμε καταφέρει τότε … αλλά «Ουδέν ανέφικτον αμιγές  εφικτού» και «Μηδένα προ του τέλους ξεμαρκάριζε».

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εφεύρουμε 1 πρόεδρο και για ζήτω και για μπινελίκωμα. Έτσι που μας κόβω, μόνο με το 1 από τα 2 δε γίνεται … εκτός αν αλλάξουμε πέταλο.

Να σημειώσω ότι πρόκειται για παράθεση πληροφοριών και όχι απόψεών μου ... στυλ ρεπορτάζ.
 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2128 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 02:47 »
Δηλαδή,αν κατάλαβα καλά και αν ισχύουν αυτά,
ο τζες πάει να τα κάνει όλα πουτάνα!
Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου!
Δεν είναι δυνατόν όλοι οι άλλοι να είναι καθαροί
και να την πληρώνει μόνο ο ΠΑΣ,
που φυσικά και έχει θέματα με τον φάκελο.
Αλλά μόνο αυτός?Δε νομίζω!
Και για να προλάβω μερικούς,εννοείται ότι δεν δέχομαι
συγκρίσεις με τα βαζέλια.
ΕΜΕΙΣ αγωνιστικά αξίζουμε να παίξουμε Ευρώπη.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Ιούλ 2013 02:57 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 341
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2129 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 07:35 »
ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ.....


Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 463
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2130 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 09:51 »
Ισολογισμός 30-6-2012              ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Γ.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Δάνεια τραπεζών       143.943,90   
Προμηθευτές             248.977,13
Υποχρεώσεις απο μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών      1.988.454,92
Γραμμάτια πληρωτέα          222.500,00
Επιταγές πληρωτέες            363.976,94
Υποχρεώσεις απο φόρους-τέλη       2.480.903,06
Ασφαλιστικοί οργανισμοί       49.984,61
Μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις πληρωτέες στην επόμενη χρήση       18.628,41
Πιστωτές διάφοροι                        1.270.803,90


Σύνολο            6.788.172,87    


Αυτά από τον δημοσιευμένο ισολογισμό της 30-6-2012 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.
Αν μέσα στην χρήση 1-7-2012 έως 30-6-2013 ο κύριος Χριστοβασίλης μείωσε τα χρέη στο 1 εκατ. € (όπως ανέφερε στην συνέντευξή του) θα με εκπλήξει θετικά. (Προσωπική μου άποψη είναι ότι μιλάμε για απίθανο ενδεχόμενο).
Εν αναμονή του ισολογισμού λοιπόν.

Όσο για την συνέντευξη τύπου συνολικά, αυτό που έχω να επισημάνω είναι ότι καλό θα ήταν να έλεγε 3-4 πράγματα δικά του παρά να μας μεταδώσει ένα κείμενο που μάλλον του το υπέδειξαν.
Αλλά ακόμη και σε αυτό δεν απάντησε σε κανένα από τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.


Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2131 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 09:58 »
Σύνταυροι όλοι μας , εμεις οι αγνοι φιλαθλοι του ΠΑΣ αυτοι που μένουν στην Ηπειρο οι  μεταναστατες εσωτερικου και εξωτερικου αυτο που θέλαμε μετα απο την πίκρα που φάγαμε με τον Ευρωπαικο αποκλεισμο λόγω αδειοδοτησης θέλαμε επειγοντος εξηγήσεις απο τον Πρόεδρο .
Αυτός βγήκε και μίλησε και δηλωσε τα δικη του εκδοχή., και αυτο είναι θετικο

Για την ευρωπη αυτο που πιστεύω είναι οτι εαν δεν γινοταν ρουφιανια απο ξερετε ποιον τωρα θα παίζαμε ευρωπη .
Δεν έπρεπε να μας κόψει η Ευρωπη αυτο ειναι το σιγουρο  , ενταξει ολοι οι νόμοι ακομα μια φορα εκτελεστηκαν στο επαρκο επανω μας , ηταν γκαντεμια συγκυρία πείτε οπως θέλετε.
και για αυτό για μενα εαν πάει στο CAS και πραγματοποιηθει μόνο η διαδικασία
λέει πολλα παει να πει ότι το παλευει.

Οντως είναι ο Πρόεδρος που μας εχει φτάσει σε ενα ικανοποιητικό σημείο τα τελευταία χρόνια, ολοι μας θέλουμε την ομαδα στην Σουπερλιγκα
και όντως εχει κάνει πολλα λάθη οπως εχουμε επισημάνει και ειδικά στα πρώτες χρονιές που πηρε ολα τα παλτα ακριβοπληρωνοντας
 και δεν αρχισε το ποδοσφαιρικο τμήμα απο τις βάσεις δηλαδη προπονητικο κεντρο και ακαδημίες κα καλο σκαουτιγκ νεαρων ταλεντων και γήπεδο. και μετα φτιαχνεις ομαδα. ετσι επιβιωνουν οι ομαδες. με τιμημα χρεη σε παικτες κτλ.
με συνεπεια για δευτερη χρονιά και η ΠΑΕ να μην εχει σταθεροποιησει τα εσοδα και εξοδα και να μην παιρνει αδειοδοτηση και ολοι εμεις να εχουμε  ξενερώσει και οργιστει δικαιως απεναντί του

Ειμαστε και εμεις πολυ απαιτητικοι και καλα κάνουμε , εαν ηταν οι οπαδοι αλλης ομάδας -Αρης. οφη - Αεκ  η συσπείρωση γυρω απο την ομαδα θα ήταν πολλαπλάσια τρομακτική οπως και εγινε φέτος. εμεις απο την αλλη απομακρυνθήκαμε
αλλα ρε Πρόεδρε ελα κοντα πιο στον κοσμο βάλε και τα εισητήρια και πιο φθηνα  για ανεργους αμεα παιδια δωρεαν οχι και 20 ευρω ειναι πολλα σε αυτην την περιοδο και για την ανεργία που υπάρχει , για να γεμίζει και το γηπεδο .

Στην περιπτωση του Χριστόπουλου εκανε  λαθος  ναι επρεπε να τον κρατησει να του πει σε θελω να μεινεις παρα τα προβληματα αλλα και ο Χριστοπουλος δήλωσε οτι θέλω να δοκιμασω εξωτερικο και εφυγε παρολο την γνωστη του ατακα οσο με βαρεθειτε
μακαρι να εμενε

Ολες οι λυσεις βρίσκονται στα χέρια του Προέδρου ,  θα δουμε στους επομενους μήνες εαν εχει πλάνο για την ομαδα η αν τα κανει ολα που....και  φυγει ,
ολα θα αποδειχτουν
ειδικα θα αποδειχτουν  για την Ευρωπη σε αυτον τον μήνα  με τα λόγια του προεδρου.

Προεδρε εαν εχεις σκοπο να μεινεις  κανε σωστες κινήσεις , εξυγιανε οικονομικα  την ΠΑΕ  , κανε καλο σκαουτιγκ  , ανεβασε βρες ταλεντα απο την Περιοχη και βρες δυο ετοιμους  παικταραδες  να κανουν την διαφορα οχι παραπανω αυστηρα. Αυτο ειναι το ελληνικο πρωτάθλημα,
 
Μακαρι να φτιαχτεί και το γήπεδο.



Εχει σημαντικη επιροη στην αποψη για τον Χριστοβασιλη και η αποψη του Πανταρου που τον εκτιμω και σαν ανθρωπο και ειπε καλα λόγια για τον Χριστοβασιλη
κάτι λεει και αυτο.

Το άλλο που δεν πάει cas  o βαζελος και θα πάμε αν παμε  εμεις λεει και αυτο πολλα , να ξερα εαν ειμασταν εμεις στην θεση τους θα τους κάναμε τετοιον πόλεμο και ας ειμασταν ενταξει σε ολα >:( >:(

Ολα θα αποδειχτουν  , η πικρα του Ευρωπαικου αποκλεισμου ειναι μεγαλη και δεν χωνευεται ευκολα απο εμας την βαση του ΠΑΣ.
μακαρι να γινει το θαυμα.






« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Ιούλ 2013 10:17 από PTOLEMEOS11 »

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2132 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 10:29 »
Η απαίτηση δεν ήταν να επιστρεψεί απο τις παραλιες που ήταν με τους φίλους του
για να μιλησει και να πει απλά την δική του εκδοχή.

Η απαίτηση (και πλεον δεν παει βήμα πισω) είναι  να δημοσιοποιήσει τον φάκελλο της ομάδας.

Ο άνθρωπος, σε πληρη συγχυση, μπερδευοντας τις χρονιες.
βγήκε απλά να κατηγορησει τους πάντες και τα παντα για οτι κακό εχει συμβει τα τελευταία χρόνια, εκτός απο τον εαυτό του.
Κατηγορησε: προπονητές, ποδοσφαιριστές, την πολιτεία, φορουμ και τελός
τον κοσμο του ΠΑΣ που πλεον όντας πλειοψηφια εναντιώνετε στα σχεδια του, "αναβαθμιζοντας" μας σε όχλο.

Σε καθε σημειο, σε καθε επιχειρημά του, ελεγε την μισή αληθεια ή και καθολου αληθεια
αλλα παντως όπως τον βολευε.

1.Με εναν μπερδεμενο τρόπο προσπάθησε να μιλησει για την φιεστα της πρωτης χρονιας -
ξέχασε να αναφερει πως για καποιον λογο εκεινη τη μερα αποφάσισε να διωξει τον κόσμο απο το πέταλο, βαζοντας την πρωτη φιτιλία.

2. Είπε για μεταγραφές αεροδρομιου που δεν βγηκαν, ειπε για διογκωμενο μπατζετ-
και ερωτώ: ποιον ρώτησε?εμενα παντως όχι, ως δεν ειχε υποχρεωση. Ξεχασε όμως να αναφερει πως υπαίτιος για αυτές της μεταγραφές ήταν ο Αγγελής. Είναι γνωστό της πασης πως τα φορουμ που κατηγόρησε ζητουσαν διαρκώς την απομακρυνσή του, είναι γνωστό πως εκεινη την χρονιά Χήτος & Καρχιμανης απομακρυνθηκαν εξαιτίας του συγκεριμενου ανθρώπου και παρολα αυτά ο Χριστοβασιλης τον στήριζε λυσσαλεα.

3. Μιλησε για την ευλογία της μη αδειοδότησης, θελω να πιστευώ πως ήθελε να το πει διαφορετικά, ότι ήταν μια λαθος διατυπωση.

4. Μίλησε για 10 € και για 1.000 ατομα
ξέχασε όμως να πει πως όταν ειχε 10€, δεν ειχε 1000 ατομα, ειχε τα υπεδιπλασια
όταν ειχε 20 € ειχε χίλια άτομα. Ξεχασε να πει πως ο όχλος και τα φορουμ τον ειχαν ενημερωσει-προειδοποιησει πολλες φορές πως εαν δεν χαμηλωσει τις τιμές θα αδειάσει το γήπεδο.
Κι αυτός τι έκανε?το ακόμη χειροτερο να διαχωρισει τον κόσμο του ΠΑΣ
σε προνομιούχους και μη
σε αυτούς που θα πληρωναν 10 € λιγότερα, αν υπογραφαν απλα και μόνο "δήλωση μετάνοιας".

Είπε για τα 15 € που εχουν ομαδες Γ' Εθνικής και τα συγκρινε με τα 10€, που ηταν 20 € βεβαια αλλα ξεχασε να το πει. όπως επισης ξεχασε να συγκρινει και να πει πως οι αλλες ομαδες των play off ειχαν δωρεαν ή πολυ χαμηλη γενικη εισοδο της ταξης των 5 & 10 €.

Ειπε επισης πως θα δημοσιοποιησει το σκεπτικό της αποφασης.
Να του θυμησω για να μην ξεχασει ξανα, πως αυτό δεν αρκει
θέλουμε την δημοσιοποιηση του φακέλου.

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2133 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 10:43 »
Ισολογισμός 30-6-2012              ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Γ.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Δάνεια τραπεζών       143.943,90   
Προμηθευτές             248.977,13
Υποχρεώσεις απο μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών      1.988.454,92
Γραμμάτια πληρωτέα          222.500,00
Επιταγές πληρωτέες            363.976,94
Υποχρεώσεις απο φόρους-τέλη       2.480.903,06
Ασφαλιστικοί οργανισμοί       49.984,61
Μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις πληρωτέες στην επόμενη χρήση       18.628,41
Πιστωτές διάφοροι                        1.270.803,90


Σύνολο            6.788.172,87    


Αυτά από τον δημοσιευμένο ισολογισμό της 30-6-2012 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.
Αν μέσα στην χρήση 1-7-2012 έως 30-6-2013 ο κύριος Χριστοβασίλης μείωσε τα χρέη στο 1 εκατ. € (όπως ανέφερε στην συνέντευξή του) θα με εκπλήξει θετικά. (Προσωπική μου άποψη είναι ότι μιλάμε για απίθανο ενδεχόμενο).
Εν αναμονή του ισολογισμού λοιπόν.

Σε αυτό πάντως ήταν πολύ προσεκτικός στη διατυπωση νομιζω.

Ειπε εκτός από το 1 μυριο στην εφορια, ρωτηστε αν χρωσταω σε ποδοσφαιριστες από την φετινή χρονια. Δηλαδή, δεν λεει πως είναι και ενα εκατομυριο μόνο. Επιδιωξε να πει το νουμερο και αφηνοντας το φλου...

Αποσυνδεδεμένος kataramenos

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 10
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2134 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 11:04 »
"..... Δυστυχώς θα πω μια λέξη, ο όχλος έτσι εκφέρεται και έτσι δημιουργεί τα προβλήματα αλλά έρχονται στιγμές που τα πράγματα αντιστρέφονται...."

Η μόνη απάντηση που μπορει να δοθεί είναι η παρακάτω κομματάρα...

https://www.youtube.com/watch?v=owJJQgt_jgs

"...If you listen to fools. . .the Mob Rules..."
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Ιούλ 2013 11:24 από kataramenos »

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2135 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 11:59 »
Παράθεση
Εν αναμονή του ισολογισμού λοιπόν.

Τον Δεκέμβριο (χρηση μεχρι 30/6).
Ζήσε Μάη μου.... :P

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2136 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 12:15 »
Παράθεση από: sentragoal.gr
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Βγήκε στην... κόντρα και περιμένει



Σοκ και δέος έχουν προκαλέσει στα ποδοσφαιρικά Γιάννενα οι προχθεσινές δηλώσεις Χριστοβασίλη, με τους περισσότερους να προσπαθούν να τις ερμηνεύσουν, ώστε να συμπεράνουν πράγματα για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας.

Και η αλήθεια είναι πως αρκετοί είναι αυτοί που αρχίζουν να φοβούνται μια εξέλιξη πανομοιότυπη με αυτή του Ηλυσιακού, έστω κι αν τα μεγέθη των δυο συλλόγων είναι εντελώς διαφορετικά. Αλλωστε οι αναφορές Χριστοβασίλη στο παρελθόν και τη θητεία του στην αθηναϊκή ομάδα ήταν συνεχείς και με παραδειγματικό τόνο.

«Ούτε στην πρώτη του συνέντευξη πριν από πέντε χρόνια που είχε αναλάβει τον ΠΑΣ δεν μίλησε για 45 λεπτά. Μάλιστα τότε είχε γράψει τον λόγο του και τον διάβαζε από χαρτί...» έλεγε στενός του συνεργάτης θέλοντας να καταδείξει την παραγοντική μετάλλαξή του.

Το σίγουρο είναι πως ο πρόεδρος του ΠΑΣ πήγε στην προχθεσινή συνέντευξη διαβασμένος, με διαφορετική επικοινωνιακή τακτική και πέρασε στην αντεπίθεση, έτοιμος για την απόλυτη ρήξη με τους οπαδούς του «Αγιαξ της Ηπείρου» που εξακολουθούν να ζητούν πειστικές εξηγήσεις για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Πίσω από τις λέξεις η πρόσκληση που έκανε προς ενδιαφερόμενους για την αγορά του ΠΑΣ κρύβει μια ασφαλή επίδειξη ισχύος, έστω κι αν σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει πάντα ο φόβος εμφάνισης υποψηφίου αγοραστή, όπως έγινε πέρυσι τέτοιο καιρό με τον Παναιτωλικό και τον Φώτη Κωστούλα που αναγκάστηκε σε... κυβίστηση.

Αφού αναφέρθηκε με σαφείς αιχμές σε πρώην επιλογές του σε παίκτες (Ελευθερόπουλο) και προπονητές (Αναστασιάδης), δεν θέλησε να μπει σε διαδικασία αναζήτησης αιτιών για το γεγονός πως την πρώτη του χρονιά είχε πουλήσει 5.000 διαρκείας ενώ φέτος με την εκπληκτική πορεία της ομάδας τα εισιτήρια δεν ξεπέρασαν τα 1.000.

Μάλιστα, με την ατάκα του «προχωράω εμπρός κι ας είναι και πέντε άτομα στο γήπεδο» αλλά και την αποδοχή της εναλλακτικής λύσης του αθηναϊκού γηπέδου ως μόνιμη έδρα, στην περίπτωση που τα έργα στους «Ζωσιμάδες» δεν γίνουν, έστειλε ένα μήνυμα πως θα συνεχίσει την ίδια πολιτική.

Μια πολιτική που θα έχει ως προτεραιότητα την ανάδειξη ποδοσφαιριστών και προπονητών (τα παραδείγματα Μπατίστα, Τσάνα, Χριστόπουλου που ανέφερε δεν ήταν τυχαία) μέσω του ΠΑΣ, που θα αποφέρουν κέρδη, όπως έγινε πρόσφατα με την πώληση του Οικονόμου.

Το αφεντικό του ΠΑΣ λοιπόν επιλέγει ευθύς εξαρχής τη μετωπική κόντρα με την τοπική κοινωνία από την οποία περιμένει την αντίδρασή της, ρίχνει τη ζαριά του και όσοι στοιχηματίζουν πως στην επόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα είναι το μεγάλο κρας τεστ, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή έξι μήνες. Αλλωστε όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 463
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2137 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 12:53 »
Ισολογισμός 30-6-2012              ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Γ.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Δάνεια τραπεζών       143.943,90   
Προμηθευτές             248.977,13
Υποχρεώσεις απο μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών      1.988.454,92
Γραμμάτια πληρωτέα          222.500,00
Επιταγές πληρωτέες            363.976,94
Υποχρεώσεις απο φόρους-τέλη       2.480.903,06
Ασφαλιστικοί οργανισμοί       49.984,61
Μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις πληρωτέες στην επόμενη χρήση       18.628,41
Πιστωτές διάφοροι                        1.270.803,90


Σύνολο            6.788.172,87    


Αυτά από τον δημοσιευμένο ισολογισμό της 30-6-2012 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.
Αν μέσα στην χρήση 1-7-2012 έως 30-6-2013 ο κύριος Χριστοβασίλης μείωσε τα χρέη στο 1 εκατ. € (όπως ανέφερε στην συνέντευξή του) θα με εκπλήξει θετικά. (Προσωπική μου άποψη είναι ότι μιλάμε για απίθανο ενδεχόμενο).
Εν αναμονή του ισολογισμού λοιπόν.

Σε αυτό πάντως ήταν πολύ προσεκτικός στη διατυπωση νομιζω.

Ειπε εκτός από το 1 μυριο στην εφορια, ρωτηστε αν χρωσταω σε ποδοσφαιριστες από την φετινή χρονια. Δηλαδή, δεν λεει πως είναι και ενα εκατομυριο μόνο. Επιδιωξε να πει το νουμερο και αφηνοντας το φλου...



Όντως ήταν προσεκτικός στην διατύπωση και ανέφερε ότι πέραν της εφορίας (φόροι-τέλη) τα υπόλοιπα είναι περίπου ένα εκατομμύριο.
Όταν λέει ότι δεν χρωστάει σε ποδοσφαιριστές προφανώς εννοεί οτι δεν έχει ληξηπρόθεσμες οφειλές προς αυτούς. Οφείλει όμως δόσεις συμβολαίων κλπ οι οποίες δεν παύουν να είναι υποχρεώσεις που βαρύνουν την εταιρεία και θα πρέπει να πληρωθούν είτε στην χρήση είτε στην επόμενη.
Επίσης δεν ανέφερε καθόλου για το κονδύλι που είναι εγγεγραμμένο στον ισολογισμό στον λογαριασμό "Ακινητοποιήσεις υπό εκτέλεση και προκαταβολές" με το ποσό των 831.239,31 € και για το οποίο οι ίδιοι οι ελεγκτές της ΠΑΕ ανέφεραν άτι είναι ποσό που πήρε ο πρόεδρος από την εταιρεία κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις διατάξεις του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920.
Δέν ανέφερε για το υπόλοιπο ταμείου 1.442,034, 93 € (εδώ απλώς γελάμε)
Δεν ανέφερε για το υπόλοιποι του λογαριασμού "Πιστωτές διάφοροι" με το ποσό των 1.270.803,90 €. Σε ποιους το χρωστάει η εταιρεία. Μήπως είναι τα ποσά που έχει βάλει ο ίδιος στην εταιρεία που τα εμφανίζει ως απαίτησή του ?? (θεμιτόν είναι αλλά μην μας λέει ότι χαρίζει χρήματα στην ομάδα. τα βάζει και τα κάνει εγγραφή ως απαίτησή του ακόμη κι αν αποχωρήσει από αυτή).
Ειναι πολλά τα ζητήματα στα οποία δεν απάντησε αλλά μεγάλη ευθύνη σε αυτό έχουν και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι με τις ερωτήσεις τους κινήθηκαν στα "ρηχά νερά".
Το γιατί, αυτοί το ξέρουν.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2138 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 13:26 »
Σαν αυτά που έλεγε ο Λυκαβηττός  μοιάζουν αυτά :-?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2139 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 13:32 »
Προεδρε με τα λογια χτιζεις ανωγεια και κατωγεια!

Θες να κερδισεις την εμπιστοσυνη του κοσμου ξανα;

Απεδειξε επι του πρακτεου αυτα που ισχυριζεσαι για χρεη, Ντε Μολ, αδειοδοτησεις, 0ΥΕΦΕΣ ειναι αληθεια κ.λπ.

και

Φροντισε να φανεις συνεπης στις υποσχεσεις σου (Παντελιδης, προπονητικο κεντρο, αγωνιστικη συνεπερια της ομαδας).

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2140 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 16:09 »
Νια καλή ανάλυση των ισολογισμών του ΠΑΣ επί εποχής χβ θα μας έδειχνε νομίζω αρκετά πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2141 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 16:26 »
fon, σα να μην πρόσεξες καλά τι είπε ο πρόεδρας..  ::)

Ζητήσαμε έλεγχο 6ετίας πέρυσι, κάτι που δεν έκανε καμία άλλη ΠΑΕ.

Δλδ, 4 χρόνια θκά μας και 2 του "τσούζει"  ::)


Εννοια σ και τον ψάχνουν τον ένοχο τς καταχρέωσης π τς αναγκάζει να εξυγιαίνουνε και να εξυγιαίνουνε και να εξυγιαίνουνε, 5 + 1 φέτος + όσα χρειαστεί, 6 χρόνια + όσα χρειαστεί, πρόεδρος και συνεργάτες  8)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2142 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 16:35 »
έχω και άλλη καλή λύση...
αν θυμάμαι καλά τα χρέη προς ποδοσφαιριστές πήγαν και στο ΤΑΠ.Τα υπόλοιπα τα έσβησαν.Βέβαια νομίζω τότε τα λεφτά από τον ΟΠΑΠ πήγαιναν για να πληρωθούν τα χρέη αυτά.Τότε είχε γίνει συζήτηση στην βουλή (ΠΑΣ και Άρης,από τότε η εγνατία μας έφερνε πιο κοντά...).Λέμε ότι ο κακός ΟΠΑΠ δεν πλήρωσε και φταίει ο Κολέμπας για τα χρέη που τα αύξησε....
σαν την δημιουργική λογιστική ένα πράγμα....
δίνω ιδέες...

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2143 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 17:09 »
Μίλησε ο Πρέδρος των ρεκόρ και είπε πολλά.
Διαβάζω ακόμη κι εδώ μέσα ότι "ήταν καλός επικοινωνιακά".
Από που φαίνεται αυτό, ρε παιδιά;
Πάμε να δούμε από που δεν φαίνεται.

Παράθεση
Γνώριζα πάρα πολύ καλά την ομάδα των Ιωαννίνων το 2008, αφού την είχα αντιμετώπισει και ως αντίπαλος με την προηγούμενη ομάδα μου. Ϊσως να ήμουνα το εμπόδιο που δεν ανέβηκε την τελευταία χρονιά, διότι θυμάμαι εκείνη την χρονιά με τον Ηλυσιακό είχαμε κάνει ζημιές.
Πρόεδρε των ρεκόρ, ξέχασες δύο ακόμη στυλοβάτες της πρώην ομάδας σου σ' εκείνο το παιχνίδι που μαζί κάνατε τις "ζημιές" που αναφέρεις: Δούρος και Τσορτανίδης.

Παράθεση
Το πρωτάθλημα το 2009 ξεκίνησε με τον κόσμο να είναι κάθε μέρα στο αεροδρόμιο. Κάναμε μεταγραφές που δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ σε αυτήν την πόλη. Δυστυχώς όμως αποδείχθηκε ότι τα ονόματα δεν είναι αυτά που κερδίζουν. Η ομάδα με τους παλιούς και τους νέους που κάναμε προσθήκες ποτέ δεν συμφιλιωθήκανε. Καθένας κοιτούσε την πάρτη του.
Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά; Ο κόσμος που ζητούσε τέτοιες μεταγραφές ή εσύ που τις έκανες;
Όσο για τα αεροδρόμια, άστο. Ο κόσμος του ΠΑΣ έχει πάει στο αεροδρόμιο να υποδεχτεί το Γκιγκάνι.
Μεγάλη δουλειά πως θα πήγαινε να υποδεχτεί τον Ελευθερόπουλο και το Ζαϊρί.

Παράθεση
Η ομάδα εκείνη τη χρονιά δεν πήρε αδειοδότηση και πιστέψτε με ήταν η καλύτερη στιγμή που έγινε αυτό ως σήμερα διότι αλλάξαμε σελίδα και είδα ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται διαφορετικά. Τόπο στα νιάτα.
Έτσι όπως είναι το καθεστώς των αδειοδοτήσεων, με τις ποινές χάδι για τους προέδρους των ΠΑΕ, δεν υπάρχει άλλος σοβαρός λόγος -πλην της Ευρώπης- για να παίρνει κάποιος αδειοδότηση στην Ελλάδα.
Αφού δεν πήρες ούτε και φέτος λοιπόν, ποιος ο λόγος να παίρνουμε από 'δω και πέρα; (Εκτός αν δικαιωθούμε στο CAS) Τόπο στα νιάτα...
Κι όταν ο κάθε παράγοντας αποφασίσει ότι ήρθε ο καιρός να μαζέψει το μπογαλάκια του και να φύγει, η κάθε υπερχρεωμένη ΠΑΕ θα ψάχνει να βρει άρθρα 44 και 99 για να υπαχθεί και Μεσίες-Σαββίδηδες για να τη σώσουν.

Παράθεση
Ο βοηθός προπονητή που ήταν στο πρώτο μισό της χρονιάς, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τον κ. Αναστασιάδη, κρατήθηκε στην ομάδα από τηδιοίκηση μόνο και μόνο για να κάνει σκάουτινγκ. Όταν ανακοίνωσα τον κ. Χριστόπουλο όλη η πόλη τα έριξε στον πρόεδρο ξανά, διότι ο πρόεδρος πάντα ζημιές κάνει σε αυτήν την ομάδα, έτσι το θεωρούν. Διαψευστήκανε για μια φορά ακόμη στην πορεία όλοι, χειροκροτούσανε τον κ. Χριστόπουλο ο οποίος μαζί με τη διοίκηση έκανε την επιλογή των παικτών
Εδώ έχεις, εν μέρει, δίκιο.
Οι περισσότεροι στη πόλη σε έκραξαν που έφερες τον Χριστόπουλο.
Όχι όμως "όλοι", όπως λες! Μην είσαι άδικος!
Υπήρχαν άνθρωποι που στήριξαν εσένα και τις επιλογές σου, -πέρα απ' τους γνωστούς και μη εξαιρεταίους- πήραν διαρκείας, ήρθαν στο γήπεδο και δικαιώθηκαν μαζί με σένα.
Γιατί λοιπόν, τέτοιο τσουβάλιασμα;

Παράθεση
Δυστυχώς όμως, παρά το γεγονός ότι από τα 5 χρόνια της παρουσίας μου ο ΠΑΣ τα 3 ειναι στην Super League, o πρόεδρος Χριστοβασίλης πάντα είναι κακός και κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να φύγω από αυτή την καρέκλα. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάρει την ομάδα από εδώ που είναι και να την ανεβάσει, να κάνει ένα βήμα μπροστά και να πει εδώ είμαι, θα είμαι ο πρώτος που θα αποχωρήσει. Εμείς συνεχίζουμε και ξέρουμε ότι αυτά είναι μόνο λόγια και κανείς δεν έχει το θράσος και το θάρρος να τα πει.
Επιχειρηματολογία επιπέδου "Μετά το Κολέμπα το χάος και μετά το χάος πάλι ο Κολέμπας"  ;)

Παράθεση
Η ομάδα δεν πήρε αδειοδότηση για θέματα τα οποία θα μπορούσε η ΟΥΕΦΑ να δώσει την αδειοδότηση, γιατί έχει 12 διαβαθμίσεις με πρόστιμα γι' αυτό το θέμα. Δεν μπορεί με το οποιοδήποτε παράπτωμα να σε κρεμάνε, αλλά εμάς μας κρεμάσανε και αυτό οφείλεται γιατί κάποια άλλη ομάδα μας παρέσυρε σε αυτό το δρόμο.
Αν μπορούσε, γιατί δεν την έδωσε; Υπάρχει η παράγκα του Πλατινί που δεν θέλει τον ΠΑΣ στην Ευρώπη;
Δηλαδή, μας "παρέσυρε" μία άλλη ομάδα σε τέτοιες διαδικασίες και παρόλο που ο φάκελός μας ήταν υπερπλήρης, δεν πήραμε την άδεια;  %-|

Παράθεση
Αλλά νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή προπονητή, ο οποίος μπορεί να πάρει αυτά τα παιδιά και να τα πάει ένα βήμα παραπάνω. Είναι του ιδίου σκεπτικού που έχει η διοίκηση και πιστεύω ότι δεν θα περάσουν πολύ μήνες και πάλι θα έχουμε χειροκροτήματα και μπράβο για τον πρόεδρο.

Όλοι το ευχόμαστε και αν γίνει, γιατί όχι να πάρεις κι εσύ τα "μπράβο" και τα χειροκροτήματα που σου αναλογούν.
Κοίτα όμως, Πρόεδρε των ρεκόρ, μη τον χάσουμε κι αυτόν το καλοκαίρι σε περίπτωση που μας βγει καλός.
Και μη τερματίσει η ομάδα στη 5άδα και τρέχουμε πάλι στα CAS, επειδή μας κυνηγάει η παράγκα του Πλατινί.

Παράθεση
Κάπου εδώ θα κλείσω λέγοντας ότι υπάρχει μεγάλη πίκρα, πολλοί άνθρωποι σε αυτήν την πόλη με βοηθήσανε, αλλά τελευταία έχουν απομακρυνθεί. Όμως αυτό δεν με πτοεί. Εγώ θα προχωρήσω και ας είναι το γήπεδο άδειο, δεν πειράζει, η ομάδα όμως θα δείχνει κάθε μέρα καλύτερα αποτελέσματα».
Γιατί στην αρχή σε βοηθούσανε και τώρα όχι;
Γιατί ο κόσμος στην αρχή ήρθε στο γήπεδο και τώρα όχι;
Εσύ ήσουν εντάξει στις υποχρεώσεις σου και οι άλλοι σε προδόσανε;

Παράθεση
Το ότι έπρεπε να απορριφθεί ο φάκελος μας επειδή ο κ.Ντεμόλ έχει κάνει προσφυγή ενώ το θέμα είναι στο CAS 3 χρόνια και δεν έχει βγει ακόμα απόφαση. Μήπως κι εκεί έχω δύναμη να βγάλω απόφαση;
Το ότι αν ο κ. Ντεμόλ είχε πληρωθεί, δε θα έφτανε στο σημείο να καταθέσει προσφυγή, το εξετάζουμε καθόλου ή όχι;

Παράθεση
Όσο για τον θυμό που λέτε προς τους φιλαθλους, γνωρίζω για την οικονομική κρίση αλλά δεν μπορεί στα play off να έχουμε 1.000 άτομα στο γήπεδο. Πότε έχει ξαναγίνει αυτό; Εγώ θυμάμαι τον ΠΑΣ στα μπαράζ της Φιλαδέλφειας το 2001 και είχε 15.000 κόσμο. Τι άλλο θέλει ο κόσμος για να γεμίσει το γήπεδο;
Η απάντηση είναι πολύ απλή.
1) Τα πλέι οφ στην Ελλάδα είναι μία μαλακία και μισή.
2) Να ΄ρθει ο κόσμος να δει 3 ματς απ' τα οποία δεν ήταν καν σίγουρος ότι η ομάδα θα παίξει Ευρώπη, καθώς εκρεμούσε η αδειοδότηση.
3) Έδειξες ασέβεια στα διαρκείας που σε στήριξαν το καλοκαίρι, όταν δεν πήρες αδειοδότηση, κι έκανες τραγικά λαθη στη τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων και των μίνι-διαρκείας. (€20 ανά ματς, σε όλες τις θύρες, €40 μίνι διαρκείας για όλους ανεξαιρέτως)

Παράθεση
Εγώ μιλάω για τον κόσμο που απουσιάζει συστηματικά από το γήπεδο τον τελευταίο χρόνο. Στο καφενείο άμα κάτσει να πιει 2 μπύρες, 10 ευρώ θα πληρώσει πάλι. Άρα είναι πόλεμος εναντίον του προέδρου.
Τρομερή λογική με τρομερά συμπεράσματα.
Το λάθος σου ξεκινάει και τελειώνει στο ότι δεν αντιλαμβάνεσαι το μερίδιο ευθύνης σου στο γιατί κάποιος προτιμάει να δώσει €10 - €15 ευρώ στο καφενείο αντί για σένα.
Άρα είναι πόλεμος εναντίον του προέδρου. Τι να συζητήσουμε;

Παράθεση
«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πέραν των οφειλών προς την εφορία, βγείτε και ρωτήστε ποδοσφαιριστές αν χρωστάω έστω 1 ευρώ από τη φετινή χρονιά. Οι παίκτες έχουν ξεχρωθεί σε ποσοστό 95% μη πω και παραπάνω για τη χρονιά που μας πέρασε. Άρα για ποια χρέη μιλάτε;».
Τα χρέη στην εφορία ποιος τα δημιούργησε;
Ας δεχτούμε ότι οι φετινοί παίχτες είναι σχεδόν εξοφλημένοι.
Οι παλιοί γιατί δεν είναι;
Που ήρθαν και σε περίοδο με 5.000 διαρκείας και αυξημένα έσοδα απ' τα τηλεοπτικά και χορηγούς.

Παράθεση
Τέλος, ο Ντε Βινσέντι πήγε στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και νομίζω ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε, να προωθούμε νέα παιδιά σε μεγαλύτερες ομάδες.
Αίσχος - εμετός - ντροπή.
Τι να προωθούμε, ρε αναίσχυντε;
Έχεις χάσει τη μπάλα. Τι είναι ο ΠΑΣ να προωθεί; Κέρκυρα, Λεβαδειακός ή ΟΦΗ;
Έχασες τον δεύτερο πολυτιμότερο παίχτη μας ΤΖΑΜΠΑ και το θεωρείς και κατόρθωμα;  %-|

Παράθεση
Ελάτε στη θέση μου όταν μετά από μια πενταετία καταφέραμε να φτάσουμε την ομάδα ψηλά και από τα forum τα μόνα που γράφουν είναι ότι κάνω ζημιά στην ομάδα και είμαι ανίκανος.
Δήλωση αντίστοιχου επιπέδου με αυτή του προκατόχου σου, ότι αυτοί που γράφουν στα φόρουμ είναι τεμπέληδες και χαραμοφάηδες...

Παράθεση
Δυστυχώς θα πω μια λέξη, ο όχλος έτσι εκφέρεται και έτσι δημιουργεί τα προβλήματα αλλά έρχονται στιγμές που τα πράγματα αντιστρέφονται.
Ανάξιο κάθε σχολιασμού.

Παράθεση
Μέχρι σήμερα μου καταδίκασαν τρεις προπονητές. Για να δούμε και με τον τέταρτο. Μη μας φύγει και ο Σάββας του χρόνου και στο τέλος με κατηγορούν πάλι ότι τον χάσαμε
Κι εσύ τι έκανες; Τους έχασες και τους τρεις.
Αν χάσεις και τον 4ο με τον ίδιο τρόπο, όπως λές, θα είσαι ο Πρόεδρος των ρεκόρ γκίνες!
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.598
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2144 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 17:14 »
Ξύπνησα σήμερα με καλή διάθεση. Και λεω: μήπως τον αδικώ με τη σκληρή μου κριτική τον κύριο Πρόεδρο; Δεν έχει καταφέρει τόσα πράγματα; καλή ομάδα και προπονητές άξιους, τρία συναπτά έτη στη σκουπρολίγκα κτλ. Δεν είναι επιτυχημένος;

Αλήθεια τι είναι επιτυχία; Ο δικηγόρος δεν ήταν επιτυχημένος;Μας ξεχρέωσε εντελώς με ευνοϊκότατη νομοθετική ρύθμιση, στα μέτρα μας, και μας πήγε και στους 4. Ο Κολέμπας δεν ήταν επιτυχημένος; Σε μαύρα χρόνια μας ανέβασε 2 φορές (01, 03) και όταν το πρωτάθλημα είχε 14 ομάδες. Με απίστευτο κυνηγητό ενάντια στον Π.Α.Σ.. Ο Χρηστίδης; Δεν έφτιαξε ομαδάρα; Δεν έφερε τον μεγάλο Μουφ που έφτιαξε τη νέα γενιά πασολέδων;

Είναι επιτυχημένος ο ΧΒ;

ΟΧΙ. Γιατί; Γιατί δεν φτάνουν μόνο οι αγωνιστικές επιδόσεις όταν (κυρίως) εξαιτίας του έχει διαλυθεί η πασολέδικη κερκίδα. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τον πόλεμο στα πιτσιρίκια των Απειρωτάν με τα διαρκείας;Τη συνεργασία του με άτομα που στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί από πρώην προέδρους οτι έχουν κλέψει λεφτά χωρίς ποτέ να απαντήσουν σε αυτές τις κατηγορίες;Τα πανάκριβα εισιτήρια;Τις μηδενικές επενδύσεις σε γήπεδα και υποδομές;Εξαίρεση σε αυτό ίσως να αποτελεί η μικρή σκεπαστή, αν έγινε και αυτή με δικά του λεφτά. Την εξοργιστική του στάση στο ματς με τη βαζέλα το 09 όταν το βούλωσε για να τα έχει καλά με τους τότε πράσινους;Το ματς με τον Άρη που το κάνε Χαριλάου. Τότε που ακούστηκε οτι συνεργάτες του έδιναν τα εισιτήρια στους Αρειανούς στην Εγνατία;

Και το τέρμα εξοργιστικό: Αποκλειόμαστε από την λαμογιοουέφα και αυτός μας κουνά το δάκτυλο; Και μας λεει φταίμε; Δεν ανοίγει το φάκελο και υπεκφεύγει ξανά; Και αφού κατέστρεψε την κερκίδα αναρωτιέται τι φταίει και δεν πατάει κόσμος στο γήπεδο. Ποιο είναι το όραμα του; Μια ομάδα χωρίς αδειοδότηση κάθε χρονιά που θα βγάζει παίχτες για τους μεγάλους; Αυτό είναι το αφήγημά του; Δεν λέω πούλα παίχτες,. βγάλε παρά, αλλά όταν αυτό γίνεται χωρίς σχέδιο και χωρίς να έχεις πετύχει κάτι, αυτό σε κάνει καιροσκόπο.

Χωρίς αλήθεια, χωρίς έστω μια σχετική διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών της Π.Α.Ε. και χωρίς όραμα, σχέδιο και προγραμματισμό για ουσιώδεις επενδύσεις προβλέπω οτι όχι μόνο ο κύριος ΧΒ αλλά και ο οποιοσδήποτε Πρόεδρος θα έχει τη τύχη των προηγούμενων προέδρων, δηλαδή θα φύγουν εν μέσω αναταραχής και εντελώς άσημοι.

Συμπέρασμα: Θέλουμε μόνο σχέδιο και ευαισθησία στη διαχείριση του κόσμου. Υπομονή έχουμε πολύ. Δυστυχώς ο κύριος ΧΒ έχει αποτύχει σε αυτά τα πολύ βασικά πράγματα και δεν φαίνεται να αλλάζει στάση. Αντιθέτως γίνεται πιο επιθετικός. Είναι απαραίτητο ο κύριος ΧΒ αλλά και ο κάθε υποψήφιος "επενδυτής", που σίγουρα θα έρθει αργά ή γρήγορα στο μέλλον, να θυμάται τούτο: Ο Π.Α.Σ. πέρα από Π.Α.Ε. είναι ψυχή. Ψυχή βαθιά!Όταν σκοτώσεις την ψυχή του θα μείνουν μόνο οι λογιστές και οι υπάλληλοί... Έμμισθοι, άμισθοι και επαγγελματίες (οπαδοί) γενικώς...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2145 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 14:40 »
Τα είπαταν όλα μάλλον ανακεφαλαίωση θα κάνω, γιατί τα όσα σκέφτομαι, έχουν ήδη γραφτεί..

Μίλησε ο πρόεδρος για τα φόρουμ...
Επειδή κι εδώ φόρουμ είμαστε κι επειδή δύσκολα να αναφέρεται και σε πολλά άλλα (αν το δούμε κι αυτό θα τα έχουμε δει όλα)...
Είναι θάμα θαυμάτων αυτό που συμβαίνει.
Κανείς δεν διαβάζει το φόρουμ μας, κανείς δεν μπαίνει, αλλά όλοι γνωρίζουν μέχρι και το τελευταίο κόμμα του paultim374! Και πολύ καλά κάνουνε, οι έχοντες ώτα αφουγκράζονται τον παλμό ων φιλάθλων της ομάδας μας, οι μη έχοντες ...ας πρόσεχαν.
Όλοι από κάποιον ενημερώνονται το λοιπόν.
Το λοιπόν αυτός ο κάποιος, όποιος και να είναι. στην προσπάθεια να (ας το πω ευγενικά) γίνεται αρεστός, να θεωρείται ότι σας προσφέρει υπηρεσίες, γενικότερα στην όλη του αγωνία να είναι πετυχημένο το γλύψιμο, σας ενημερώνει κατά το δοκούν μεσιέ λε πρεζιντέν. Ότι και όπως το "φλιτράρει" στο κεφάλι του σου μεταφέρει.
Εδώ μέσα ελάχιστοι (ας μην είμαι απόλυτος), είναι της άποψης δώσε καθρεφτάκια (συγγνώμην μεταγραφές) στο λαό.
Έχει μαλιάσει η γλώσσα μας για λίγες και προσεκτικές κινήσεις κάθε φορά.
Για χίλια παλτά μας κατηγόρησαν στην αρχή ότι τα ζητούσαμε, μετά ότι δεν τα υποδεχτήκαμε καλά, μετά ότι είμαστε γκρινιάρηδες π δεν αναγνωρίζουμε την τεράστια παιχτική τους αξία και για να κλείσει ο κύκλος, όταν τα ξεφορτωνόμασταν με το καλό,  ότι εμείς είχαμε απαιτήσει να τα φορέσετε στην ομάδα. Και πως ρε πούστη μ το είχαμαν κάνει αυτό, αφού κανείς από τους έχοντες τα κόζια δεν διαβάζει τι σκατά γράφεται εδώ μέσα στη σφαίρα τ ανεξήγητου είναι ακόμη.
Εδώ μέσα σ' έχουμε προειδοποίήσει άπειρες φορές να προσέχεις για την τιμολογι(α)κή σου πολιτική. Λίγα να σου είχαν μεταφέρει, μπορεί να μην συλλογιζόσουν γιατί άδειασε το γήπεδο. Αν και μέχρι πρότινος ακούγαμε ότι ...όχι τα ματάκια μας έχουν πρόβλημα, γεμάτοι ήτανε οι Ζωσιμάδες.
Επίσης εδώ μέσα έχουν ηχήσει πολλές φορές καμπανάκια μην διαχωρίζεις σε παιδιά και αποπαίδια τον κόσμο του ΠΑΣ. Γιατί θα μείνεις όπως λες με 5 άτομα στη κερκίδα κι όσο και να προσπαθείς να μας πείσεις, δεν μπορεί να σ' αρέσει αυτό. Σίγουρα δεν θα σ' αρέσει από οικονομικής άποψης, να το ξέρεις. Ποιός να διαφημίσει και τι σ' ένα άδειο γήπεδο;
Εδώ μέσα και μεταξύ μας βγάζουμε μαχαίρια και για την πάρτη σου αμέτρητες φορές, σε σημείο να αλληλομπινελικωνόμαστε. Αλλά δεν βοηθάς όσους προσπαθούν να σε υποστηρίξουν πρόεδρε, καθόλου δεν βοηθάς.
Είπα για μαχαίρια, είπα και για αποπαίδια... Την είπε ένας στον καφενέ, που λες πρόεδρε, στους συνδέσμους γιατί δεν ζήτησαν να σε δουν να σου πουν τις απόψεις τους για τα μίνι διαρκείας. Που να ήξερε ότι σου είχαν ζητήσει ακρόαση για το θέμα οι Απει Ρωτάν και οι Αζούροι, αλλά ...όχι δεν ήταν ότι δεν τους δέχτηκες, αλλά να λόγω φόρτου εργασιών θα τους δεχτείς κάποτε. Ίσως στα επόμενα πλέι οφς, λέω εγώ με το νου μου.
Οχού τελειωμό δεν έχω.

Με λίγα λόγια...
Δεν θέμε πολλά εδώ πέρα, βάλτο καλά στο νου σου κι άσε τους σκατόψυχους να σ μεταφέρουν ότι θένε.
Ομάδα χωρίς κίνδυνο αφαίρεσης 800 βαθμώνε θέμε.
Ομάδα π να πάιρνει άδεια (όχι αδειοδότηση ρε παιδιά, άδεια παίρνουμε ή δεν παίρνουμε) χωρίς άγχη και στο χαλαρό.
Ομάδα που να έχει παίχτες αγριμάκια κι όχι παίχτες σαβούρες κι ας κοστίζουν τα αγριμάκια 1 ευρώ κι οι φανταχτερές σαβούρες 10 (αυτές άλλοι στς προτείνανε παραδέξου το, μεταξύ μας είμαστε)
Ένα γήπεδο ...γήπεδο κι όχι χωράφι. Και καλά δεν σπας μία για έργα καλλωπισμού πλέον. Αλλά το παλιόχορτο εκεί πέρα που μόνο ο ΠΑΣ χρησιμοποιεί, σιάχτο και δεν θα σ πούμε κουβέντα, αν φτιάχνοντάς το, χάσουμε κανα Ζαϊρί, ή κανα Αναστοπουλάκη.
Ένα ΕΝΑ ένα βοηθητικό π να μπορούν να το χρησιμοποιούνε χειμώνα καλοκαίρι τα τσακάλια μας κι ας μην μας φέρεις Πάτσα που έχει παίξει και στον γαύρο.
Εισιτήρια στα πνεύμα της εποχής κι ας χάσεις (π δεν θα χάσεις τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις) λίγα ψιλά, θα τα πάρεις τρίδιπλα κι όμορφα αλλιώς.
Προώθηση πιτσιρικάδων από θέση και όχι κατ' ανάγκη. Α και πούσαι πρόεδρε λάθος διατύπωση ήτανε αυτό "αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε, να προωθούμε νέα παιδιά σε μεγαλύτερες ομάδες", καταλαβαίνω τι ήθελες να πεις, αλλά σωστά δεν το είπες και δεν ακούστηκε καθόλου καλά, μα καθόλου.
Διώξε τις βδέλες από γύρω σου, σ' εχουν γεμίσει σάλια. Ποιές είν' αυτές; Σκέψου ποιοί σε οδήγησαν σε χρέη και στην απομόνωση με λανθασμένες "φιλικές" συμβουλές και εύκολα θα τις βρεις.
Να έρθεις πιο κοντά στο φίλαθλο και κατ' επέκταση στην πόλη θέμε, ο ΠΑΣ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της και σ' έχουν ρίξει στη λούμπα να τον απομακρύνεις.
Σ' αυτές τις βάσεις θέμε την ομάδα κι αν μπουν, θα έρθουν και τα μεγαλύτερα απλά και σίγουρα. Δεν ξέρω μόνο αν θα είναι με σένα ή χωρίς. Το έχασες το τρένο οριστικά, ή τρέχεις μπας και το προφτάσεις; Τα άνοιξες λίγο τ αυτιά σου ή σ' έχουν με ακουστικά κι ακούς την ίδια κασέτα; Δεν ξέρω, αλήθεια δεν ξέρω.
Ένα να ξέρεις, ότι ΠΑΣ στα (κερκιδικά) πρότυπα της Ξάνθης, δεν πρόκειται να επιβιώσει.


Στην ουσία των όσων είπες.
Αν και δήλωσες κατηγορηματικά ότι φάκελλο δεν θα ανοίξεις στον όχλο, ένα σκεπτικό και πολύ τους είναι αυτωνώνε, θα σε παρακαλούσα να αναθεωρήσεις. Η αλήθεια ποτέ δεν έκανε κακό.
Επιτέλους παραδέχτηκες ότι κάτι ψιλά είχαμαν στραβά στο φάκελλο. Αλλά ήταν τόσο ψιλά που έπρεπε να πέσουμε στα πιο μαλακά. Μαζί σου και μακάρι να έχεις δίκιο και καλά θα κάνεις ξαναλέω να τα δείξεις τα ψιλά και να τα δικαιολογήσεις. ο κόσμος του ΠΑΣ αλήθειες θέλει και αχάριστος (όπως εν πολλοίς τον χαρακτήρισες) δεν είναι.
Ρε φίλε όταν κάτι πάει στραβά, όλοι αναρωτιόμαστε έκανα εγώ κάτι λάθος;
Την ψάχνουμε με τον εαυτό μας πρώτα.
Κι αφού την ψάξουμε δεν μας βγάζουμε σε όλα λάδι.
Κι ούτε για να λύσουμε το όποιο πρόβλημα κάνουμε επίθεση στους πάντες σαρκάζοντας και ειρωνεύομενοι (και δε σου πάει κιόλας αυτό το στυλάκι, άκου που σου λέω).
Για να το ξανα γυρίσω στα του "οίκου μας", ναι πολλές φορές έχουν γραφτεί διάφορα κοσμητικά επίθετα. Και όπως δεν γνωρίζεις πολλά κείμενα έχουν κατεβεί. Και πάλι θα απευθύνω σε όλους εδώ μεσα παράκληση να τα κόψουν. Γιατί ο ενημερώνων τον πρόεδρο αν δει "χοντρέ σιάξε επιτέλους ένα κωλοπλαστικό γηπεδάκι", αυτό π θα μεταφέρει είναι "πάλι χοντρό σε λένε εκεί πέρα". Κι αλήθεια σε κάτι δηλώσεις σου πρόεδρε προ αμνημονεύτων χρόνων είχες πει, εσύ όχι κύκλοι ή τετράγωνά σου, ότι το πλαστικό είναι άμεσης προτεραιότητας. Αυτό το "άμεσης" πρέπει να είναι τελείως υποκειμενικό καταλήγω, μετά από δεν  θυμάμαι πόσα χρόνια που το δήλωνες.
Από την αρχή ως το τέλος μια επίθεση στον κόσμο και υποτίθεται αυτή σου η συνέντευξη, για να δώσεις εξηγήσεις να το πω, όχι για να διευκρινίσεις κάποια πράγματα θα πω μ' ακούγεται καλύτερα, μήπως κι επιστρέψει αυτός ο κόσμος, υποτίθεται θα ήταν. Μα έτσι θα επιστρέψει, έτσι;
Κι είχα πει ότι κάτι μ θύμισαν τα λεγόμενα κι ο τρόπος. Θμήθκα. Κάτ' εκπομπές μ' έναν τύπο όσο πάει και πιο αλλαζονικό που απαξιώνει τους πάντες. Μόνο που και οι πάντες τον πήρανε χαμπάρι και γραμμένο τον έχουνε πια. Κοίτα μη γίνει το ίδιο και με σένα πρόεδρε.

Πρόεδρε στο φινάλε (επιτέλους) να αντιστρέψω το ερώτημά σου...
Αναλογίστηκες ποτέ, γιατί ενώ είχες τη καθολική αποδοχή όταν ήρθες, ενώ ανέβασες την ομάδα στην α δυό φορές, ενώ την έχεις εκεί για τρίτη συνεχόμενη φορά με πορεία 70's, ενώ δηλαδή κατά τα φαινόμενα είσαι πετυχημένος, σου έχει γυρίσει την πλάτη η πλειοψηφεία των φιλάθλων του ΠΑΣ;
Μία φορά, μία μόνον γαμημένη φορά σ' άφησαν να το αναρωτηθείς αυτό;

Υ.Γ.
Τι θα κάνουμε μ αυτόν τον paultim ρε μάγκες; Μπαίνει από κάπου από το Πακιστάν, του έσβησα μια απάντηση στο ΠΑΣ Πρέβεζα, ξαναμπήκε και πάλι σ' αυτό το ματς απάντησε! Ποιός είσαι ρε ...μολόγα μη σε στείλω στον ψυχίατρο του ΝτισΝτρέβεν

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2146 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 14:56 »
άραγε ένας πρόεδρος τόλμησε ποτέ να μπει και εδώ και να διαβάσει;μόνος του με τα ματάκια του και όχι μέσω τρίτων και κύκλων.να δει γιατί αυτοί γκρινιάζουν;γιατί φωνάζουν;μου έχουν προσωπικά;είναι κάτι άλλο;τι είναι;
αφού διαβάσει και καταλάβει θα πρέπει να κάνει αυτοκριτική.μήπως φταίω κάπου;μήπως έκανα λάθη;κάπου εκεί όμως δεν θα φτάσει.αμφιβάλλω αν κάνει και το πρώτο βήμα.
αφού περάσει το δεύτερο βήμα τότε θα αρχίσει η σκέψη πως θα βελτιώσω την κατάσταση;πως θα διορθώσω τα λάθη μου;πως θα γίνω καλύτερος;πως θα τους κερδίσω;
και αυτό είναι που θέλει γερό στομάχι.όταν λέμε στομάχι δεν λέμε χοντρός και λεπτός όμως.το να πεις έσφαλα και πρέπει να φτιάξω τα πράγματα ίσως είναι από τα δυσκολότερα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2147 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 18:46 »
Ρε σεις ...

Όταν έχω έμπνευση και λέω θα κάτσω να τα γράψω
Βγαίνει ένας από σας και ποσταρει κάτι που έχω μες το μυαλό μου...
ρε τι ειν Αυτό με σας;;;

Λοκο τα είπες όλα μα όλα!!!!

Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι: ζητάμε πολλά ρε μάγκες;;;

Την ειλικρίνεια την αλήθεια την αποδοχή κι όχι το διαχωρισμό των οπαδών, λίγη μπαλιτσα και την αξιοπρεπειά μας ρε γμτ μου!!!!
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2148 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 18:58 »
Ο πρόεδρος πρώτα πουλάει και μετά συνεχίζει ... τέλος.

Τώρα ... αν θα είναι πάνω από 5 οι αγοραστές ... θα δούμε τότε.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2149 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 22:07 »
εσείς οι δυο οι από πάνω (new και dav) κάτι ξέρετε...