Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1354201 φορές)

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 642
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2775 στις: Τετ 12 Μάρ 2014 16:43 »
dreven περιγράφεις το αυτονόητο , δηλαδή αυτό που ονειρεύεται ο κάθε υγιείς οπαδός , σίγουρα δεν μπορούμε να βροντοφωνάξουμε για τη ηθική του ΧΒ , πανηγυρίσαμε όμως σαν τρελοί το 2000 το γκολ του Κορμαρή βάζοντας στην άκρη τις κακές γλώσσες που μιλούσαν για μια φαρσοκωμωδία που είχε στηθεί στο μπαράζ της Φιλαδέλφειας με το γελοίο επιχείρημα " εμείς μαλάκες είμαστε " . Βέβαια την επόμενη χρονιά όταν άρχισαν τα χειρουργεία κάναμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν οι απολλωνιστές που παρεμπιπτόντως φωνάζουν ( δικαίως ) τώρα , απλά ξεχνάν ότι πριν μερικά χρόνια υπήρχε και μια άλλη ομάδα ο Απόλλων Αθηνών με πρόεδρο τον Αλαμάνο ! 

Αν δεν υπήρχε ο Αλαφούζος το καλοκαίρι και πηγαίναμε ένα ταξίδι μέχρι το Μπέλφαστ , σήμερα , τώρα που μιλάμε θα σκίζαμε τα ιμάτιά μας για το ΧΒ "κάτω τα χέρια απ το πρόεδρο" θα φωνάζαμε ! Δυστυχώς οι πιο πολλές  ομάδες είναι βουτηγμένες στη βρωμιά άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο κι αν κάτσεις και σκεφτείς λίγο όλα αυτά τα τραγελαφικά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να μη ξαναπατήσεις στο γήπεδο !

Ο ΧΒ έχει χαραχθεί μεσ τη ψυχή μας σαν τον χειρότερο (ποδοσφαιρικά) άνθρωπο που γεννήθηκε σ αυτό το πλανήτη , μας γκρέμισε ένα όνειρο 47 ετών ! αυτό μας κάνει να ασπαζόμαστε με μεγάλη ευκολία ότι αρνητικό ακούγεται γύρο απ τ όνομά του και έχουμε αλλάξει τα πιστεύω μας για την ομάδα ! Μπείτε και διαβάστε (στο Ευρώπη αδειοδότηση Χριστόπουλος ) τα διθυραμβικά σχόλια όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή μας στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ !
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Μάρ 2014 17:31 από αντι-ΟΦΗ »


ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2776 στις: Σαβ 15 Μάρ 2014 14:58 »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2777 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 00:49 »
enet.gr

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ, πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, μιλάει στην «Κ.Ε.» για όλα. Τη... μοίρα του μικρού, τους δανεισμούς, τα στημένα και τη διαιτησία...

«Γραφικοί, όσο φωνάζουμε»

 Του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΕΤΣΗ

Τι γυρεύει ένας απόγονος ποιητών και οπλαρχηγών του περήφανου Σουλίου στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ασχολήθηκε για να εκπληρώσει ένας χρέος οικογενειακό, ή απλώς έκανε το χόμπι του κύρια ενασχόληση, όπως τόσοι άλλοι, που είδαν φως και μπήκαν;

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, ενός ακόμη σωματείου που καταχωρίζεται στα φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό και τον... πρωθυπουργό της μπάλας, Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν έχει πρόβλημα να τοποθετηθεί επί παντός του επιστητού: για τα «ύποπτα» παιχνίδια, στα οποία συγκαταλέγεται συχνά η ομάδα του, τις πρόσφατες καταγγελίες Βελλή, τους διάσπαρτους σε όλη την επικράτεια δανεικούς ποδοσφαιριστές, την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα των δύο και τριών ταχυτήτων. «Πάντα έτσι δεν γινόταν; Παλιά διοικούσε ο Βαρδινογιάννης, τώρα είναι η εποχή του Μαρινάκη», ανέφερε με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου στην «Κ.Ε», σε μια συζήτηση εκ βαθέων και εφ' όλης της ύλης, την ώρα που το θερμόμετρο της ανυποληψίας του «προϊόντος», κατά την εμπορική ορολογία, έχει χτυπήσει κόκκινο.

* Είσαστε παράρτημα;

- Ετσι μας λένε. Σας θυμίζω όμως ότι χάσαμε πολύ δύσκολα στο «Καραϊσκάκης» 3-2, με εννέα παίκτες και δύο πέναλτι εις βάρος μας. Προηγηθήκαμε και δύο φορές στο σκορ.

* Οι κακές γλώσσες ισχυρίζονται πως εκνευρίστηκε ο πρόεδρος...

- Αλλες ομάδες, όταν κατεβαίνουν στο Φάληρο, τρώνε τρία και τέσσερα γκολ. Με τα μεγάλα σκορ δημιουργούνται εντυπώσεις, ότι εν πάση περιπτώσει δεν θέλουν να κοντράρουν στα ίσα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια κανενός για να κερδίσει, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του. Είναι πολύ μεγάλος και έχει ξεφύγει από τα ελληνικά όρια.

 * Με τον Ντε Βινσέντι τι συνέβη;

- Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, γι' αυτό τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Εφυγε χωρίς να πάρουμε τίποτα, ούτε ένα ευρώ. Τον είχαμε έξι μήνες δανεικό. Εμείς τον πληρώσαμε, ουδείς άλλος.

* Οι δανεικοί, άλλη πονεμένη ιστορία. Δεν αλλοιώνονται οι ισορροπίες;

- Εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε έναν. Παλιότερα είχαμε. Αλλά να σας πω, εφ' όσον ο Ολυμπιακός έχει αγοράσει όλους τους ποδοσφαιριστές, τι θα κάνουν οι ομάδες; Προστρέχουν εκεί για να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν οι συγκεκριμένοι παίζουν με τον Ολυμπιακό θα καθίσουν να χάσουν.

* Το κεφάλαιο «δανεικοί» δίνει λαβή για ποικίλα σχόλια, αθέμιτο ανταγωνισμό, ανισότητα...

- Το πρόβλημα λύνεται μ' έναν τρόπο. Σουπερλίγκα και ΕΠΟ πρέπει να πάρουν μια απόφαση για τη δημιουργία θυγατρικών ομάδων, που θα έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στη Β' Εθνική, όπως συμβαίνει στην Ισπανία, ή σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ηδη είναι στα σκαριά η υπόθεση αυτή. Εφ' όσον θεσμοθετηθεί, εξυπακούεται πως πρέπει να αλλάξει ο ΚΑΠ (Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου) και οι άλλοι κανόνες. Ενας ποδοσφαιριστής θα μπορεί πλέον, αν επανέρχεται από τραυματισμό, να αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα και όταν ο προπονητής κρίνει ότι είναι έτοιμος να επιστρέφει στην πρώτη. Κάτι ανάλογο δεν ισχύει στο εξωτερικό;

* Εκεί υπάρχει αξιοπιστία...

- Κοιτάξτε, και αλλού, στα μεγάλα πρωταθλήματα, υπάρχουν δύο-τρεις ομάδες που κυριαρχούν. Δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα, τις ξέρετε. Ο ισχυρός παντού και πάντα εξουσιάζει το ποδόσφαιρο.

* Η διαιτησία στέκεται σ' ένα επίπεδο, εν αντιθέσει με τη δική μας ποδοσφαιρική πραγματικότητα...

- Κατά καιρούς, υπήρχαν και διαιτητές που δεν πήγαν καλά. Κι εμείς αδικηθήκαμε πριν από δύο εβδομάδες, στο ματς με τη Βέροια, δεν μας δόθηκαν τρία πέναλτι. Με κατηγόρησαν μάλιστα ότι δεν μίλησα, δεν έβγαλα ανακοίνωση. Το έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν κέρδισα τίποτα. Στον αντίποδα, μπλέκουμε με εισαγγελείς και τιμωρούμαστε με πρόστιμα.

* Μα τι λέτε, εδώ ξεκίνησαν οι... ομορφιές του ποδοσφαίρου, νωρίς νωρίς μάλιστα...

- Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνονται. Οι δηλώσεις, όπως γνωρίζετε, απαγορεύονται. Πολλές φορές λέγονται πολλά εν βρασμώ ψυχής, πράγμα που αποτελεί μεγάλο σφάλμα. Και βεβαίως, προκαλείται ζημιά, η οποία δύσκολα μαζεύεται.

* Ο Βελλής κατήγγειλε φοβερά και τρομερά πράματα...

- Εχει δίκιο ο Βελλής. Καλά κάνει και φωνάζει. Και ο Πανόπουλος επίσης. Πάλι τα ίδια ωστόσο θα συμβούν. Εκείνο που έχω καταλάβει τόσα χρόνια είναι πως ο μικρός, όσο και να φωνάζει, δεν βρίσκει ποτέ το δίκιο του. Πάντα οι μικροί θα αδικούνται και οι μεγάλοι θα ευνοούνται.

* Οπότε, κατά τη γνώμη σας, δεν υπάρχει σωτηρία...

- Σας είπα, ότι όσο μιλάμε, γινόμαστε γραφικοί. Δεν κερδίζουμε τίποτα. Ούτε ο Βελλής θα κερδίσει. Χρειάζεται να έχεις ανθεκτικό στομάχι και να κάνεις υπομονή.

* Εχουμε και τα «ύποπτα», στα οποία ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σχεδόν Κυριακή παρά Κυριακή μέσα...

- Αυτή η ιστορία όντως είναι περίεργη. Πήγαμε και στα δικαστήρια. Πώς μπορώ εγώ να στήσω ένα παιχνίδι από την εξέδρα; Για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται συνεννόηση ποδοσφαιριστών-παραγόντων-διαιτητών. Μπορώ εγώ να πιάσω έναν ποδοσφαιριστή και να του πω να καθίσει να χάσει; Πώς την επόμενη αγωνιστική θα του ζητήσω να νικήσει; Υπάρχει μια εταιρεία, συνεργάτης της ΟΥΕΦΑ, που παρακολουθεί σε ποιον αγώνα έχουν παιχθεί παραπάνω του κανονικού χρήματα. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει στηθεί. Δεν συνάγεται από πουθενά.

* Με αυτά και μ' αυτά η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο...

- Συμφωνώ πως η πορεία είναι φθίνουσα. Τα εισιτήρια έχουν λιγοστέψει, κάτι που οφείλεται εν μέρει και στην κρίση. Φταίει και η τηλεοπτική κάλυψη. Γιατί ο φίλαθλος να πάει στο γήπεδο, όταν έχει την ευχέρεια να απολαύσει όλη την αγωνιστική πίνοντας τον καφέ του στο σαλόνι του σπιτιού του, ή στο καφενείο της γειτονιάς. Το επίπεδο επίσης, από πλευράς ποιότητας ποδοσφαίρου, έχει πέσει.

* Λύσεις δεν μου λέτε...

- Παρά το άσχημο σκηνικό, είμαι αισιόδοξος. Ο ΠΑΟΚ θα ανέβει περισσότερο, γιατί είναι η μόνη ομάδα που γεμίζει το γήπεδο και έχει έναν πρόεδρο που βάζει πολλά χρήματα, αν και νομίζω πως πρέπει να προσέχει τι αγοράζει. Οι παίκτες που φέρνει δεν είναι από το πάνω ράφι. Η ΑΕΚ επίσης θα επανέλθει κι αυτή, ο Παναθηναϊκός ήδη έχει μπει στο σωστό δρόμο, όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Ο υγιής ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ του ποδοσφαίρου.

* Με τον Παναθηναϊκό (σήμερα, 3 μ.μ., Ζωσιμάδες) τι προβλέπετε;

- Τα τελευταία χρόνια έχουμε άγριες κόντρες. Είναι ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2778 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 00:58 »
Μαλιστα η πρωτη φορα που μιλησε ο ΧΒ μετα τον Ιουλιο......Και σε εφημεριδοsite  της Αθηνας μιας και εμας μας σνομπαρει...μην μας καλομαθαινεις ρεεεεεεεεεε ελεος,καλυτερα αφησε μας στην αγνοια


Αντε  και του χρονου παλι,που θα εχουν μεινει στο Ζωσιμαδες οι μισοι των μισων.....


Τραβα φυγε ρε

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2779 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:12 »
Παράθεση
* Οι δανεικοί, άλλη πονεμένη ιστορία. Δεν αλλοιώνονται οι ισορροπίες;

- Εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε έναν.

ΟΥΙ Ο ΤΖΕΣ ΤΡΙΑΡ  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.597
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2780 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:15 »


   Τι είναι αυτό ρε; Μαλακίες των Βάζελων;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2781 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:16 »
και ο λεανδρο τι ειναι? βασικα απορω γτ τον πηραμε!

αλλο τωρα παραμυθακι εδω οι υπαλληλοι στην εκπομπη "οπαδων" τρομαρα τους!
δν βγαζουμε ανακοινωσεις γτ στις 6-7 λεει πας για πειθαρχικο παραπτωμα χα χα χα χα χα χα χα!
τι αλλο θα ακουσω? ρε μαγκες πρεπει να ναι πολλα τα λεφτα για την εποχη μας,δεν εξηγειται αλλιως!

υ.γ. ayuto μη μου εκνευριζεσαι! σκεψου liverpool και χαλαρωσε!  :P

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2782 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:16 »
Ο παοκ θα ανεβει, η αεκ θα ανεβει, ο βαζελος σε σωστο δρομο..
Εμεις ρε μαστορα;; Μια χαρα, η δουλεια μας να γινεται...
Σπασε ρε....

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.597
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2783 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:20 »



   Ας μου πει κάποιος ότι αυτό δεν είναι πραγματική συνέντευξη και ότι έχει πειραχθεί από βαζελοσαιτ!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2784 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:24 »



   Ας μου πει κάποιος ότι αυτό δεν είναι πραγματική συνέντευξη και ότι έχει πειραχθεί από βαζελοσαιτ!

δεν κοιμασαι φιλε μπακουλιερος! ριξε λιγο νερο στη μουρη σου να συνηλθεις απτο σοκ και θα το αποδεχτεις κ εσυ!  :P
εγω παλι πιο απλα ηπια λιγο τσιπρακι να μη νιωθω! αλκοολικουυυυυυυυυυυυυς θα μας κανεις ρε χοντροπιθηκε!
κοψε περα απο δω!

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.597
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2785 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:36 »


   Χωρίς πλάκα νόμιζα ότι το έφτιαξε το γαζετα.γρ ή κανά βαζελοσαιτ.

   Καλά ρε ΧΒ τίποτα από νεύρο δεν έχεις ρε παιδί μου; Τι είναι αυτά που απαντάς:

  * Είσαστε παράρτημα;

- Ετσι μας λένε. Σας θυμίζω όμως ότι χάσαμε πολύ δύσκολα στο «Καραϊσκάκης» 3-2, με εννέα παίκτες και δύο πέναλτι εις βάρος μας. Προηγηθήκαμε και δύο φορές στο σκορ.

   Τι έτσι μας λένε ρε; Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Δεν υπάρχει τσίπα; Βγες και πες με νεύρο ότι αυτά είναι μαλακίες του Αλαφούζου και των κωλοσαιτ του, αυτού που μας ρουφιάνεψε πέρυσι. Τι είναι αυτή η μακαριότητα που σε δέρνει; Ακατάλληλος για τα πάντα είσαι ρε πούστη μου, τι κάνεις εδώ, αει σουκ και φύγε επιτέλους, σε έχουμε σιχαθεί ρε, δεν κάνεις ούτε να καθαρίζεις τα αποδυτήρια, είσαι η ντροπή τους Π.Α.Σ., χειρότερος και από τον κοντό.

  Τι είναι αυτός ο άνθρωπος που έχουμε μπλέξει; Να σε ρωτάνε πχ. έξω στο δρόμο: ακούμε φήμες ότι η γυναίκα σας έχει γκόμενο. Και εσύ να απαντάς: έτσι λένε αλλά να σας θυμίσω ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί μου και έχει δηλώσει πιστή σε έμενα!

  Τι είναι αυτά ρε; Δεν είσαι για πουθενά ούτε για Γλυφάδα Πρόεδρος. Δεν πάει παρακάτω ως εδώ!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2786 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:55 »
Παράθεση
Οι δανεικοί, άλλη πονεμένη ιστορία. Δεν αλλοιώνονται οι ισορροπίες;

- Εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε έναν.

ουι τριαρι ο τζες

Παράθεση
Είσαστε παράρτημα;

- Ετσι μας λένε. Σας θυμίζω όμως ότι χάσαμε πολύ δύσκολα στο «Καραϊσκάκης» 3-2, με εννέα παίκτες και δύο πέναλτι εις βάρος μας. Προηγηθήκαμε και δύο φορές στο σκορ.

* Οι κακές γλώσσες ισχυρίζονται πως εκνευρίστηκε ο πρόεδρος...

- Αλλες ομάδες, όταν κατεβαίνουν στο Φάληρο, τρώνε τρία και τέσσερα γκολ. Με τα μεγάλα σκορ δημιουργούνται εντυπώσεις, ότι εν πάση περιπτώσει δεν θέλουν να κοντράρουν στα ίσα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια κανενός για να κερδίσει, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του. Είναι πολύ μεγάλος και έχει ξεφύγει από τα ελληνικά όρια.

-Λενε οτι η γυναικα σας τον παιρνει
-Ετσι λενε. μη ξεχνατε ομως οτι τον παιρνει μονο απο εναν και ποτε παραφυσην... Δε βλεπετε τη γυναικα του ταδε που την ξεκολιασαν ολοι?



Παράθεση
Ο ισχυρός παντού και πάντα εξουσιάζει το ποδόσφαιρο.

οχι ετσι στεγνα... κρατα και τιποτα για το γαμπρο


Παράθεση
Κατά καιρούς, υπήρχαν και διαιτητές που δεν πήγαν καλά. Κι εμείς αδικηθήκαμε πριν από δύο εβδομάδες, στο ματς με τη Βέροια, δεν μας δόθηκαν τρία πέναλτι. Με κατηγόρησαν μάλιστα ότι δεν μίλησα, δεν έβγαλα ανακοίνωση. Το έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν κέρδισα τίποτα. Στον αντίποδα, μπλέκουμε με εισαγγελείς και τιμωρούμαστε με πρόστιμα.

9 φορες σε αδικησαν φετος τη βεροια βρηκες να θυμηθεις?
αληθεια γιατι δεν ηρθες μετα το τελος του ματς να πεις σε εμας που σε βριζαμε
ρε μαλακες δεν ειδατε τα πεναλτι???


Παράθεση
Εχει δίκιο ο Βελλής
σε ολα προεδρα?



Παράθεση
- Συμφωνώ πως η πορεία είναι φθίνουσα. Τα εισιτήρια έχουν λιγοστέψει, κάτι που οφείλεται εν μέρει και στην κρίση. Φταίει και η τηλεοπτική κάλυψη. Γιατί ο φίλαθλος να πάει στο γήπεδο, όταν έχει την ευχέρεια να απολαύσει όλη την αγωνιστική πίνοντας τον καφέ του στο σαλόνι του σπιτιού του, ή στο καφενείο της γειτονιάς. Το επίπεδο επίσης, από πλευράς ποιότητας ποδοσφαίρου, έχει πέσει.

προπερσι που ειχαμε 5000 διαρκειας δεν υπηρχαν καφετεριες νοβα καναπεδες?

Παράθεση
Παρά το άσχημο σκηνικό, είμαι αισιόδοξος. Ο ΠΑΟΚ θα ανέβει περισσότερο, γιατί είναι η μόνη ομάδα που γεμίζει το γήπεδο και έχει έναν πρόεδρο που βάζει πολλά χρήματα, αν και νομίζω πως πρέπει να προσέχει τι αγοράζει. Οι παίκτες που φέρνει δεν είναι από το πάνω ράφι. Η ΑΕΚ επίσης θα επανέλθει κι αυτή, ο Παναθηναϊκός ήδη έχει μπει στο σωστό δρόμο, όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Ο υγιής ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ του ποδοσφαίρου.

ολοι θα ανεβουν
εμεις στασιμοι και προς τα κατω

Παράθεση
Τα τελευταία χρόνια έχουμε άγριες κόντρες. Είναι ανεβασμένος ο Παναθηναϊκός και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.
εισαι και μαντης.........


ειπα δεν θα ξανασχοληθω αλλα εισαι ανεκδοτο ρε φιλε
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Μάρ 2014 02:02 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2787 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 01:58 »

ειπα δεν θα ξανασχοληθω αλλα εισαι ανεκδοτο ρε φιλε

black χιουμορ!  %-|

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.036
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2788 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 09:35 »
Δεν υπάρχει....Ελπίζω να μην είναι πραγματική...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2789 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 10:44 »
enet.gr

«Γραφικοί, όσο φωνάζουμε»
Του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΕΤΣΗ


* Είσαστε παράρτημα;
...3-2, με εννέα παίκτες και δύο πέναλτι εις βάρος μας.

* Οι κακές γλώσσες ισχυρίζονται πως εκνευρίστηκε ο πρόεδρος...
... Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια κανενός για να κερδίσει

* Εκεί υπάρχει αξιοπιστία...
...Ο ισχυρός παντού και πάντα εξουσιάζει το ποδόσφαιρο.

* Η διαιτησία στέκεται σ' ένα επίπεδο, εν αντιθέσει με τη δική μας ποδοσφαιρική πραγματικότητα...
... Στον αντίποδα, μπλέκουμε με εισαγγελείς και τιμωρούμαστε με πρόστιμα.

* Μα τι λέτε, εδώ ξεκίνησαν οι... ομορφιές του ποδοσφαίρου, νωρίς νωρίς μάλιστα...
... Οι δηλώσεις, όπως γνωρίζετε, απαγορεύονται.

* Ο Βελλής κατήγγειλε φοβερά και τρομερά πράματα...
- Εχει δίκιο ο Βελλής. Καλά κάνει και φωνάζει. Και ο Πανόπουλος επίσης.

* Οπότε, κατά τη γνώμη σας, δεν υπάρχει σωτηρία...
... Χρειάζεται να έχεις ανθεκτικό στομάχι και να κάνεις υπομονή.


* Λύσεις δεν μου λέτε...

- Παρά το άσχημο σκηνικό, είμαι αισιόδοξος. Ο ΠΑΟΚ θα ανέβει περισσότερο, γιατί είναι η μόνη ομάδα που γεμίζει το γήπεδο και έχει έναν πρόεδρο που βάζει πολλά χρήματα, αν και νομίζω πως πρέπει να προσέχει τι αγοράζει. Οι παίκτες που φέρνει δεν είναι από το πάνω ράφι. Η ΑΕΚ επίσης θα επανέλθει κι αυτή, ο Παναθηναϊκός ήδη έχει μπει στο σωστό δρόμο, όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα. Ο υγιής ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ του ποδοσφαίρου.

* Με τον Παναθηναϊκό (σήμερα, 3 μ.μ., Ζωσιμάδες) τι προβλέπετε;.
...άγριες κόντρες...

Πρόεδρε... στα "italic" σου φάσκεις ήπια και στα "bold" σου αντιφάσκεις τραγικά... 

Ερωτήσεις:
1. ΠΑΟΚ: Αφού ο ΠΑΟΚ "ανεβαίνει" από τον Κόσμο του και από 1 πρόεδρο που βάζει πολλά χρήματα, αμέσως και σαφώς ομολογείτε ότι ψάχνουμε 1 πρόεδρο και 1 Κόσμο?
2. ΑΕΚ: Έτσι είπε ο "παλιός πρόεδρος καινούριος αφέντης" του...ΠΑΣ?
3. ΠΑΟ: Αυτός ο "σωστός δρόμος" που βλέπετε να μπήκε ο Παναθηναικός,  δεν περνάει ούτε από τους Ορισμούς ΚΕΔ, ούτε από την αλληλεγγύη του ΠΟΚ, ούτε καν από τη σέντρα των Ζωσιμάδων?

Καλά πρόεδρε, δεν σου ξαναμιλάω, και... λυπάμαι μόνο το Φίλο μου το Βασιλάκη Μπίτα  που ορέγονταν κατσικάκι στη γάστρα...  :(


Υ.Γ.: Πάντως, συγχαρητήρια που διώξατε τον Λεάντρο Πίντο κ.ά., και έτσι... "Εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε έναν"... δανεικό.

Παράθεση
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Μάρ 2014 11:31 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2790 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 12:21 »
- Εχει δίκιο ο Βελλής. Καλά κάνει και φωνάζει. Και ο Πανόπουλος επίσης.

Οι τρείς πιθανές επιπτώσεις της δήλωσης αυτής:

1. Να μπει στη λίστα εχθρών ΚΑΙ ο Χριστοβασίλης  (βαθμός δυσκολίας 5)
2. Να βγούν από τη λίστα εχθρών οι Βελλής-Πανόπουλος  (βαθμός δυσκολίας 0)
3. Να παραμείνουν οι λίστες αμετάβλητες λόγω αιφνίδιας οπτικής διαταραχής  (βαθμός ευκολίας 5)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2791 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 22:48 »
(... έκανα cut)

 :mono: :mono: :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Μάρ 2014 23:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2792 στις: Παρ 21 Μάρ 2014 23:06 »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2793 στις: Παρ 21 Μάρ 2014 23:13 »
Παράθεση
http://sfapeirotan.blogspot.gr/2014/03/blog-post_19.html


 ;)

ειναι αυτος απογονων οπλαρχηγων κ ποιητων? αν ισχυει τριζουν κοκαλα τωρα απτη ντροπη!

χα χα χα! γεια σου ρε καπεταν κιτσιομπιλ,αρματωλε κ κλεφτη!  :P

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2794 στις: Παρ 21 Μάρ 2014 23:24 »
Παράθεση
http://sfapeirotan.blogspot.gr/2014/03/blog-post_19.html


 ;)

ειναι αυτος απογονων οπλαρχηγων κ ποιητων? αν ισχυει τριζουν κοκαλα τωρα απτη ντροπη!

χα χα χα! γεια σου ρε καπεταν κιτσιομπιλ,αρματωλε κ κλεφτη!  :P

Εεε ρε μπαγιάτικο είναι... που ήσαστε?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2795 στις: Παρ 21 Μάρ 2014 23:28 »
τι συνεντευξη την ειχα δει! οτι ειναι απογονος οπλαρχηγων ο προεδρας δεν το ξερα....

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2796 στις: Παρ 21 Μάρ 2014 23:32 »
Παράθεση
http://sfapeirotan.blogspot.gr/2014/03/blog-post_19.html


 ;)

ειναι αυτος απογονων οπλαρχηγων κ ποιητων? αν ισχυει τριζουν κοκαλα τωρα απτη ντροπη!

χα χα χα! γεια σου ρε καπεταν κιτσιομπιλ,αρματωλε κ κλεφτη!  :P

Εεε ρε μπαγιάτικο είναι... που ήσαστε?

Αν φύγει ο Χριστοβασίλης (που θα φύγει) θα αερίζω πολύ περισσότερα... και 0 λεπτά φωνή.
Δουλειά ήθελες? ... δουλειά θα έχεις!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2797 στις: Σαβ 22 Μάρ 2014 12:34 »
passports.gr

Εκδικάστηκε η αγωγή της ΠΑΕ κατά του φιλάθλου για το ματς με τον ΟΦΗ

Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ιωαννίνων εκδικάστηκε το πρωί της Πέμπτης (20/03) η αγωγή που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον του φιλάθλου για την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο και τον διαπληκτισμό με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Πολυχρόνη Βεζυρίδη στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τους Ηρακλειώτες στις 10 Ιανουαρίου του 2011.

Η γιαννιώτικη ΠΑΕ στην αγωγή που κατέθεσε κινείται νομικά εναντίον του φιλάθλου του ΠΑΣ, που φέρεται να είναι εκείνος που είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο κι ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη προσπάθησε να κολλήσει αυτοκόλλητο στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Το ποσό που αξιώνει η ΠΑΕ είναι της τάξης των 160.000 ευρώ και αφορά το πρόστιμο των 105.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον ΠΑΣ από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και διαφυγόντα κέρδη από τους 2 αγώνες με Βέροια και Καλλιθέα που η ομάδα έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών.

Τη νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβαν οι δικηγόροι Γιώργος Βήτας και Παναγιώτης Κατσάνος ενώ συνήγορος υπεράσπισης του φιλάθλου ήταν ο Τάκης Δήμου. Η πλευρά του φιλάθλου αιτήθηκε να μην συζητηθεί η υπόθεση καθώς δεν έχει τελεσιδικήσει και εκκρεμοδικεί σε δεύτερο βαθμό το ποινικό κομμάτι, αίτημα που απορρίφθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου κυρία Μηλιά Καραγκιοζίδου.

Από πλευράς ΠΑΕ ο κ.Βήτας υποστήριξε ότι είναι δεδομένο βάσει των καμερών υψηλής ευκρίνειας που υπάρχουν στο Εθνικό Στάδιο "οι Ζωσιμάδες" αλλά και της έρευνας που έκανε η αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος νεαρός ήταν αυτός που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ενώ η πλευρά της υπεράσπισης υποστηρίζει ότι ο 21χρονος ήταν την ώρα του αγώνα στην Κοζάνη, όπου και σπουδάζει.

Μάρτυρας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε ο υπεύθυνος ασφαλείας Φώντας Βρόσγος που αναφέρθηκε στο περιστατικό της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, τα μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί σε εκείνο το παιχνίδι με δεδομένη την επικινδυνότητά του ενώ δέχτηκε σωρεία ερωτημάτων από τα μέλη της έδρας του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, ο κ.Βρόσγος υποστήριξε ότι η γιαννιώτικη ΠΑΕ είχε πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για εκείνο το παιχνίδι και μάλιστα είχε τοποθετήσει περιμετρικά των κερκίδων 50 σεκιουριτάδες ενώ η αρχική πρόβλεψη ήταν για 40. Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο νεαρός εισήλθε στο ταρτάν και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο από τη θύρα 3 του γηπέδου και όχι από κάποια από τις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Ο υπέυθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ υποστήριξε ότι ο νεαρός αναγνωρίστηκε από το υλικό των καμερών που λειτουργούν στο γήπεδο ενώ για τον τρόπο που φυγαδεύτηκε στην κερκίδα είπε πως αυτό έγινε από μέλος της ομάδας περιφρούρησης και όχι από κάποιο διαπιστευμένο σεκιουριτά.

Στις ερωτήσεις των συνηγόρων, ο κ.Δήμου στάθηκε στο γεγονός ότι ο κ.Βρόσγος είχε επισημάνει στην κατάθεσή του πως ο νεαρός αναγνωρίστηκε από φιλάθλους που τον ενημέρωσαν σχετικώς, αντιτείνοντας πως μάρτυρας υπεράσπισης του νεαρού στο ποινικό κομμάτι της υπόθεσης έχει καταθέσει ενόρκως ο πρόεδρος των Blue Vayeros, κ.Χριστόδουλος Θεοδωρίκας που έχει τονίσει ότι δεν αναγνωρίζει τον κατηγορούμενο ως το άτομο που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο καθώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του διαφέρουν από αυτά του νεαρού που έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Στο σημείο αυτό της δίκης υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του μάρτυρα κ.Βρόσγου και του κ. Δήμου με τον συνήγορο υπεράσπισης να υποστηρίζει ότι οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου ήταν εκτός λειτουργίας και το μοναδικό οπτικοακουστικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία είναι το σχετικό βίντεο του συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ που κάλυπτε τηλεοπτικά την αναμέτρηση.

Στη συνέχεια εξετάστηκε μάρτυρας από την πλευρά του νεαρού ένας φίλος και συμφοιτητής του που κατέθεσε ότι την ημέρα του αγώνα βρίσκονταν μαζί με τον κατηγορούμενο στην Κοζάνη, είδαν μαζί τον αγώνα και χωρίστηκαν περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα. Στις ερωτήσεις του ο κ.Βήτας εστίασε στο γεγονός ότι ο κατηγορούμενος έλειπε από το σπίτι του στην Κοζάνη όταν τον αναζήτησε η εκεί αστυνομία με τον μάρτυρα να απαντά πως πιθανότατα βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι.

Οι συνήγοροι πήραν προθεσμία για να καταθέσουν συμπληρωματικά υπομνήματα ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες.

* Στο ίδιο δικαστήριο, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, αναμένονταν να συζητηθεί και η υπόθεση της αγωγής που έχει καταθέσει η ΠΑΕ κατά της διοίκησης της Επιτροπής Σταδίων για τη γνωστή οφειλή των 173.000 ευρώ και το αίτημα για συμψηφισμό των οφειλών που έχει η μια πλευρά προς την άλλη, υπόθεση που ματαιώθηκε.

Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2798 στις: Σαβ 22 Μάρ 2014 13:11 »
Να δουμε το προστιμο με τον σκουμπο ποιος θα το πληρωσει...

η αποψη μου απο την αρχη ηταν οτι κακως μπηκε μεσα
αλλα  υπαρχουν βιντεο πως απλα ηθελε να κολλησει ενα αυτοκολλητο και πως ο πρεζακιας ο βεζυριδης τον κραταει και τον τραβαει
οποτε παμε στο παραδειγμα του jimy jump....
τιμωρηθηκε ποτε ομαδα γιατι μπηκε μεσα?

Χ Α Φ Ι Ε Δ Ι Σ Μ Ο Σ


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #2799 στις: Σαβ 22 Μάρ 2014 13:36 »
passports.gr

Εκδικάστηκε η αγωγή της ΠΑΕ κατά του φιλάθλου για το ματς με τον ΟΦΗ
(...)
 Συγκεκριμένα, ο κ.Βρόσγος υποστήριξε ότι η γιαννιώτικη ΠΑΕ είχε πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα για εκείνο το παιχνίδι και μάλιστα είχε τοποθετήσει περιμετρικά των κερκίδων 50 σεκιουριτάδες ενώ η αρχική πρόβλεψη ήταν για 40. Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο νεαρός εισήλθε στο ταρτάν και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο από τη θύρα 3 του γηπέδου και όχι από κάποια από τις θύρες των οργανωμένων οπαδών.
(...)
Στις ερωτήσεις των συνηγόρων, ο κ.Δήμου στάθηκε στο γεγονός ότι ο κ.Βρόσγος είχε επισημάνει στην κατάθεσή του πως ο νεαρός αναγνωρίστηκε από φιλάθλους που τον ενημέρωσαν σχετικώς, αντιτείνοντας πως μάρτυρας υπεράσπισης του νεαρού στο ποινικό κομμάτι της υπόθεσης έχει καταθέσει ενόρκως ο πρόεδρος των Blue Vayeros, κ.Χριστόδουλος Θεοδωρίκας που έχει τονίσει ότι δεν αναγνωρίζει τον κατηγορούμενο ως το άτομο που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο καθώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του διαφέρουν από αυτά του νεαρού που έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια.
(...)
Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ

Πολλά γράψαμε και υποστηρίξαμε τότε… τώρα που τα ξαναβλέπω, αισθάνομαι 1ς πολύ κανονικός γελοίος.

Οι ταραχοποιοί σεκιουρητάδες  και οι παρείσακτοι του αγωνιστικού χώρου

ΔΙΑΚΟΠΗ 1η:
Βοηθός: «… επάνω στις τέτοιες και έβριζε εμένα και πέταγε μπουκάλια. Αν δε φύγουν σταματάω πάω μέσα. Τώρα!»
Ντάσιος: «Στους πάγκους σας…» 
 
ΔΙΑΚΟΠΗ 2η:
Βοηθός: «… τους φορέσατε διακριτικά. Εγώ φεύγω, δεν πάω…»

Ο εισβολέας που κατέβηκε από την 3 και ανέβηκε από τη 10…

ΔΙΑΚΟΠΗ 3η:
… ας τον «βούταγε» ο Σεκιουριτάς Νο3…

nikos agios https://www.youtube.com/watch?v=HGk9dMDzsxY

Τα ίδια θα λέμε πάλι ... ?
Κατακαημένοι Ζωσιμάδες πως αδειάσατε για πλάκα…
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 22 Μάρ 2014 14:30 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς