συγνωμη τωρα......μπορει να ακουγεται χαζο.....για μενα που δεν γνωριζω προσωπα και πραγματα...........αλλα μου φαινεται λογικο........
να κλεισει ενα ραντεβου με τον περιφεριαρχη αντιπροσωπεια των 2 συνδεσμων....και να μιλησουν εφ ολης της υλης........
εκλογες εν οψη.........
κι οποιος θελει ας μην παει στο ραντεβου........εχουμε μια βδομαδα ακομα
περιμενω καποιον απ τους συνδεσμουν να απαντησουν.........εμενα παντως μου φαινεται .....κουφο.....πως δεν εχει γινει ακομα.........
τα παοκια συλαλλητηριο θα κανουν .......εμεις μια συναντηση δεν μπορουμε???να καταγραφει ρε αδερφε τι λεει κι ο καθενας...........
και επισημη ανακοινωση οτι θα ζητηθει συναντηση......ολα γνωστα στον κοσμο.....και οποιος θελει ας δηλωσει φορτο εργασιας.........
συγνωμη τωρα......μπορει να ακουγεται χαζο.....για μενα που γνωριζω προσωπα και πραγματα...........και μου φαινεται λογικο........
να κλεισει ενα ραντεβου με τον περιφεριαρχη ο thodoris ισως και ο ayuto και οποιος αλλος πληκτρολογιας θελει....και να μιλησουν εφ ολης της υλης........αλλα οχι μεσω skype.
αντε γιατι πολυ φορεθηκε η μαλακια με την αδρανεια των συνδεσμων κτλ.......οποιος δε γουσταρει......ΔΡΑ και δε μας ζαλιζει τα παπαρια.
δε ξερετε καν τι κανουν οι συνδεσμοι ή τι μπορει να συζητανε ή τι μπορει να τους καιει ή τι μπορει να ετοιμαζουν ή τι προβλημα μπορει να αντιμετωπιζουν ή ή ή ή........
και καλα δε ξερετε......αλλα δε κανετε καν τον κοπο να περασετε ετσι απλα για να ρωτησετε και να δειτε.....αρκειστε σε ερωτησεις και υψηλη κριτικη μεσω πληκτρολογιου.
λοιπον τερμα το παραμυθι με τους συνδεσμους.