Όποιος συνιστά στους άλλους υπομονή και αναμονή, δήθεν για να δούμε και μετά να κρίνουμε, θεωρώντας αυτούς που αγανάκτησαν (κι εγώ μέσα) οτι δεν είναι καλοί και τίμιοι ΠΑΣολέδες, στην πραγματικότητα είναι οι χειρότεροι εχθροί της ομάδας. Υπομονή τέλος, απο 7 χρονών που με έπαιρνε ο πατέρας μου στο γήπεδο μέχρι σήμερα που είμαι 31 ακούω κάθε χρόνο υπομονή, να δούμε πρώτα, ξέρει ο εκάστοτε πρόεδρος, μην αγχώνουμε τους παίχτες, θα κάνουμε κακό στην ομάδα κτλ κτλ.
Τελειώσαν αυτά. Τι να περιμένουμε να δούμε δηλαδή; Δεν μπορούμε να κρίνουμε απο τις ήδη δρομολογημένες εξελίξεις τις προθέσεις και την φιλοσοφία των διοικούντων;;; Διαβάσατε σε άλλο ποστ την ανακοίνωση του ΑΡΗ για τα διαρκείας;;; Έχει καμία σχέση με την δική μας;;; Είδατε τιμές; Είδατε διευκολύνσεις στην πληρωμή και μάλιστα άτοκα με πιστωτική; Είδατε τα κίνητρα για αυτούς που μένουν στους όμορους νομούς; Αν αυτό δεν λέγεται σεβασμός στον κόσμο που θα κληθεί να δώσει απο το υστέρημά του στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που είμαστε, πως λέγεται;;;; Οι δικοί μας στα παπάρια τους, αλλά έχουν βρεί ζώα και τα κάνουν αυτά.
Εσείς λοιπόν οι τιμητές των πάντων, οι καλοί και γνήσιοι ΠΑΣολέδες που θέλετε να κρίνετε μετά, πηγαίνετε να στηρίξετε την ομάδα αγοράζοντας διαρκείας σε αυτές τις τιμές και αφήστε εμάς τους κακούς να κρίνουμε και να γκρινιάζουμε απο τώρα. Εξάλλου η ομάδα ήδη έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση προπονητή, αγορά παιχτών που θα βοηθήσουν να κάνουμε πρωταθλητισμό και να διεκδικήσουμε την επαναφορά μας στην SL, έχει βάλει τους στόχους για την επόμενη χρονιά, έχει προχωρήσει σε έργα στο δήθεν γήπεδο Ζωσιμάδες, έχει αρχίσει την ανακατασκευή του προπονητικού που είναι βούρκος για γουρούνια και γενικά έχει κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις ωστε να δώσουν κίνητρο στους φιλάθλους να αγοράσουν διαρκείας.....