Αποστολέας Θέμα: Χριστοβασιλης  (Αναγνώστηκε 1369349 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Χριστοβασιλης
« Απάντηση #325 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 18:31 »
Εγώ απλά θα παραθέσω κάτι που είπε μέλος πέρσυ τέτοιον καιρό:

Παράθεση
Οπότε εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νέο προπονητή και να ελπίζουμε οτι όλη αυτή η αρνητική ενέργεια που έχουμε όλοι μας εδώ μέσα (ή σχεδόν όλοι) να μη βγεί στην ομάδα τη χρονιά που ακολουθεί....

Χειρότεροι εχθροί του ΠΑΣ λοιπόν, και μάλιστα επικίνδυνοι, είναι αυτοί που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια.

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #326 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 20:04 »
Να πίνουμε περισσότερο Amita motion. Απαιτούμε castle rock festival με Ευριδίκη, Μίχα και Κοργιαλά. Ας γίνουμε και εμείς και η ΠΑΕ χορηγοί θετικής ενέργειας.  ::)
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 21:43 »
Xριστοβασιλη εγω μεχρι στιγμης αρχιζοντας να μετραω απο χθες ειμαι καλυμενος.Ευρωπαικο στυλ μου μυριζει ο Ντεμολ,καλουτσικος ο Κυριακος....Ελπιζω να συνεχισεις ετσι φτιαχνωντας μια ομαδα τρενο...!!!!!Οχι οτι εγινες αγαπητος ομως.....Μην μιλησω δηλαδη για τον προηγουμενο μηνα...ΤΕσπα....Βλεπουμε.....

Υ.γ ΔΙαρκειας στο ΠΕΤΑΛΟ!
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Τετ 02 Ιούν 2010 22:01 »
Συμμετεχοντας στην απο κοινου καλη προσπαθεια για θετικη ενεργεια, να συμβαλλω απο μεριας μου με την εξης προτροπη:

Στηριξτε προεδρο με πιστη, ασπαστειτε σταυρωτα μανατζερ, χειροφιλειστε ευλαβικα ιεραρχη, υποκληθειτε σε δικηγορο, ψηφιστε ξανα δημαρχονομαρχη, πιειτε αποκλειστικα ντοπιο νερομπυρονακι, εμπιστευτειτε τυφλα μονο Γυφτο, αποθεωστε προπονηταρα και τρεξτε στ' αεροδρομια για αυτογραφα.

ΑΥΤΟΙ* ΞΕΡΟΥΝ

*κι αλλοι 29
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 10:45 »
super-fm.gr

Παράθεση
Εξώδικο Κούγια σε Χριστοβασίλη

Το σήριαλ με τις συχνές επανεμφανίσεις του Αλέξη Κούγια στην επικαιρότητα του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται. Χθες ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε εξώδικο στον κ. Χριστοβασίλη, προκειμένου να του καταθέσει εντός 48 ωρών τις εγγυητικές επιστολές για το υπόλοιπο του ποσού που του οφείλεται από την αγορά της ΠΑΕ, ειδάλλως ο κ. Κούγιας απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα και την κατάθεση καταγγελίας στην ΕΠΟ (τμήμα αδειοδοτήσεων) και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο κ. Χριστοβασίλης δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο και ζήτησε να μην ασχολείται κανείς με το θέμα, δείχνοντας ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Ίσως η επανεμφάνιση Κούγια αυτή τη φορά να συνδέεται με τον Πάγκαλο του Πλατανιά, ομάδα Γ' Εθνικής, ο οποίος είναι στόχος της Παναχαϊκής και στη διεκδίκησή του έχει μπει και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 12:21 »
ηπιε...αντι για μπερντε δωσ'του λιγο ρεμετζιο!!!!!

ωρε δε μας αφηνεται και οι δυο λεω εγω.
μπλεξαμε με εναν ανωμαλο κι εναν τυχοδιωκτη!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #331 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 13:15 »
Για καθυστέρηση συμφωνηθέντων δόσεων

ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΟΒΑΣΙΛΗ

Άρχισαν τα ...όργανα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Χθες ο Αλέξης Κούγιας έστειλε στον Γιώργο Χρηστοβασίλη εξώδικο για καθυστέρηση εξόφλησης του υπολοίπου απ’ την αγοραπωλησία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο εξώδικο αναφέρονται τα εξής:

«Όπως σας είναι γνωστό, συμφωνήσαμε προ διετίας την πώληση από εμέ προς εσάς το σύνολο των μετοχών της «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», τις οποίες νομίμως κατείχα.
Όπως σας είναι επίσης γνωστό, συμφωνήσαμε ότι, προς κατοχύρωσή μου, θα καλύπτατε το σύνολο της απαιτήσεώς μου με εγγυητικές επιστολές ελληνικής τράπεζας.
Όπως γνωρίζετε, επειδή δεν είχατε δυνατότητα να εκδώσετε τραπεζικές εγγυητικές επιστολές για το σύνολο της απαιτήσεώς μου, συμφωνήσαμε, όπως εκδώσετε εγγυητικές επιστολές για το 1/4 του συνολικού τιμήματος και, μόλις αυτό εξοφλείται, να εκδίδετε νέες.
Ενώ, όμως, αυτή είναι η συμφωνία μας, από πολλού χρόνου δεν έχετε εκδώσει αυτές τις εγγυητικές επιστολές, δεν τηρείται δε και τη συμφωνία μας, όπως μου παραδώσετε για το σύνολο της οφειλής σας μεταχρονολογημένες επιταγές που να αφορούν τις τρίμηνες καταβολές, εκτιθέμενος ο ίδιος και εκθέτοντας τον δικηγόρο σας Γεώργιο Βήτα.
Επειδή τελευταίως διαπιστώνω από δημοσιεύματα του τύπου και από προσωπικές συνομιλίες με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την προηγούμενη χρονιά στην «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» ότι, παρά το ότι εισπράξατε από την ομάδα που εγώ δημιούργησα το ποσόν των 7.500.000 (επτάμιση εκατομμυρίων) ευρώ, λόγω της συμμετοχής σας στην SUPER LEAGUE, υπάρχουν οφειλές τόσο προς αυτούς όσο και σε άλλους συναλλασσόμενους με την «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».
Επειδή παρακολουθώ καθημερινώς την αποχώρηση αξιόλογων και με υψηλές αμοιβές ποδοσφαιριστών από την «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» και την σύναψη συμφωνιών με αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιριστές και με δανεικούς από άλλες ποδοσφαιρικές εταιρείες.
Επειδή, παρά την παρέλευση δύο ετών, υπάρχει, όπως γνωρίζετε, σημαντικότατο υπόλοιπο για την εξόφληση, το οποίο πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 30/4/2010.
Επειδή, από την μελέτη που έκανε το δικηγορικό μου γραφείο εις το όνομά σας και στο όνομα της «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», δεν υπάρχει ακίνητη περιουσία που να κατοχυρώνει την απαίτησή μου.
Επειδή επιφυλάσσομαι να καταγγείλω αυτήν την αντισυμβατική συμπεριφορά σας τόσο στην ΕΠΟ (τμήμα αδειοδοτήσεων) όσο και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ, όπως εντός 48 ωρών από την λήψη της παρούσης μου παραδώσετε εγγυητική επιστολή Ελληνικής τράπεζας, η οποία να κατοχυρώνει την απαίτησή μου.
ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα βρεθώ στην δύσκολη θέση να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα για συντηρητική κατάσχεση τόσο της προσωπικής σας περιουσίας όσο για την ακίνητη περιουσία των επιχειρήσεών σας, αλλά και του συνόλου της περιουσίας των εσόδων και των χορηγικών προγραμμάτων της «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» (ΟΠΑΠ SUPER LEAGUE κλπ.).
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνον, στον οποίον απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του.
Αθήνα 7/6/2010
Ο εξώδικος προσκαλών
Αλέξιος Χ. Κούγιας»

proinoslogos.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 15:45 »

Άρα όλα αυτά που διαβάζω κατά καιρούς ότι ο ΠΑΣ είναι οικονομικά συνεπής και εντάξει είναι μαμακίες;;;; εεεεεεε;;;  :'(

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 16:10 »

Άρα όλα αυτά που διαβάζω κατά καιρούς ότι ο ΠΑΣ είναι οικονομικά συνεπής και εντάξει είναι μαμακίες;;;; εεεεεεε;;;  :'(
Εχει σημασία από που τα διαβάζεις.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 18:05 »
Δηλαδή επειδή λέει ο Αλέξης ότι η ΠΑΕ είναι ασυνεπής με τους παίκτες, πρέπει και να το πιστέψουμε σαν θέσφατο εε!!! Και πως ρε μεγάλε μοντελοπνίχτη δεν έκανε κανένας προσφυγή (πλην Μιχαλόπουλου για 5.000, αλλά μάλλον την πάτησε) ;;;;;
Λες και ποτέ δεν έχει «έχει κόψει τριάρια» ο Κούγιας. Πρώτη ή τελευταία θα είναι!!!

Για το τι έχει συμφωνήσει με τον Κριστομπίλ, τι του χρωστάει, τι γίνεται με επιταγές, εγγυητικές και τα τοιαύτα δεν γνωρίζω και πιστεύω ότι εκτός αυτών και των δικηγόρων τους δεν πρέπει να γνωρίζει και κανείς άλλος.

Αλλά για κάτσε ρε μεγάλε για την αποχώρηση παικτών με ψηλές αποδοχές να συμφωνήσω. Το αξιόλογων όμως πως το κρίνεις;; Από την μεγάλη χρονιά και τη super μπάλα που παίξανε φέτος;;;.

Και εκείνο με την ακίνητη περιουσία;;; Για τα του προέδρου δεν ξέρω και δεν με πολυνοιάζει. Αλλά για αυτή της ΠΑΕ είχες αφήσει εσύ τίποτε ακίνητα και τα ξεπούλησε ο Χριστοβασίλης;;;;  Στα 40 τόσα χρόνια του ο ΠΑΣ τι ακίνητη περιουσία έχει και έπρεπε στα 2 χρόνια του Χριστοβασίλη να αποκτήσει κι άλλη;;;;

Όσο για τα περί καταγγελιών στην ΕΠΟ, αδειοδοτήσεις κλπ που είναι της .. μοδός .. τώρα τελευταία ….. μήπως περιμένεις να μη πάρει ο ΠΑΣ και ίσως κάποιες άλλες ομάδες πιστοποιητικό, να πέσουν και να ανεβείς εσύ και η Παναχαϊκούλα σου;;;;
‘Ονειρα θερινής νυχτός λέω εγώ και  προς το παρόν ξεκίνα προσπάθειες μπας και παίξεις Βόρειο Όμιλο του χρόνου και περάσεις Κρανούλες και Επανωμές κι ανέβεις, γιατί στο Νότο έπεσε και η Ρόδος, είναι και η Καλαμάτα, ανέβηκε και ο Απόλλων και δε σε βλέπω καλά και πάλι!!!!!

ΥΓ. Προφανώς και δεν μηδενίζω την προσφορά του Κούγια τα 4 χρόνια του στον ΠΑΣ. Θα ήμουνα τουλάχιστον αχάριστος. Ούτε και συμφωνώ και επικροτώ όσα έκανε και κάνει 2 χρόνια τώρα ο Χριστοβασίλης. Απλά κάποιες σκέψεις καταγράφω, γιατί και τους 2 τους έχουμε μάθει καλά πλέον.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 18:55 »
Και μόλις τώρα διαβάζω ότι ο Κούσας υπέγραψε για 2 χρόνια στο Αγρίνιο. Στον 7ο της Β' Εθνικής δηλάδη. Από S.L στον 7ο της Β΄. Δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόοδος, αλλά και οι υπόλοιποι που αναφέρει ο Αλέξης για τέτοιες ομάδες τους κόβω. Εκτός αν πάρει αυτός στην Παναχα 2-3 και κάνουν το ... μεγάλο άλμα στη καριέρα τους στη Γ' κατηγορία!!!!!

ΥΓ. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω καλή επιτυχία στο παληκάρι το Γιώργο τον Κούσα. Στα χρόνια που ήταν εδώ πρόσφερε και με το παραπάνω νομίζω, απλά θεωρώ πως έκλεισε ο κύκλος του σε μας, όπως και κάποιων άλλων παικτών. Τώρα για όσα λέγονται περί ... αποδυτηρίων κλπ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, δεν γνωρίζω και συνεπώς δεν μπορώ αβίαστα να "κατηγορήσω" κανέναν.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 19:20 »
Αυτη τη στιγμη μιλαει ο Θυμιος Γεωργουλης στον super-fm και λεει οτι ο ΠΑΣ βρισκεται τα τελευταια χρονια σε καθεστως ομηριας και πως ο Χριστοβασιλης δεν αποφασιζει μονος του. Υπαρχουν παρεμβασεις και επιρροες και δεν το απολυτο αφεντικο. Σχετικα με την απομακρυνση του απο τον παγκο τον χειμωνα, λεει πως δεν ηταν αποφαση Χριστοβασιλη και πως αυτο του το επεβαλαν αλλοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 08 Ιούν 2010 19:26 από dreven »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 19:58 »
Πόσα χρόνια είναι αυτή η ομηρία;;;  Προ Κολέμπα;; Μετά;; Προ Κούγια;;; Μετά;;;
Και πόσα λύτρα ζητάνε για να τον ελευθερώσουν;;;
Και όταν τον πήραν τον Γεωργούλη ποιος αποφάσισε;; Αυτοί που κρατάνε ομήρους ή ο Χριστοβασίλη;;;; Αλλά όταν έφυγε σίγουρα δεν αποφάσισε ο πρόεδρος (έτσι δε λέει), αλλά οι «απαγωγείς» προφανώς!!!!!
Και ποιοι είναι αυτοί;;; Ονόματα δεν έχουν;;;
Ο Αγγελής ο τεχνικός διεθυντής;;;;
Ο Βήττας ο δικηγόρος;;;
Οι γιοι του προέδρου;;;
Ο Κούγιας μήπως;;;;
Τα μέλη του Δ.Σ. … Νομάρχης, Κολόκας, Συκουβέλος, Χήτος κλπ;;;
Ο ερασιτέχνης μήπως;;;
‘Η κάποιοι άλλοι .π.χ Σύνδεσμοι Φιλάθλων;;;

Ονόματα Κε Γεωργούλη και Κε Παπαχρήστου (που παρόμοια άφησε να εννοηθούν σε πρόσφατη συνέντευξη) ΟΝΟΜΑΤΑ!!!! Αερολογίες λέω κι εγώ….
Λες και πρόκειται για τίποτε .. Νεφελίμ  που ζουν ανάμεσά μας, αλλά κανένας  δεν τους ξέρει!!!

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 20:02 »
BILLY,
ΑΝ, εμεις κρατησουμε σταθερα αποσταση απο την ομαδα και δεν πεσουμε σαν μαλακες να παρουμε εισητηρια
θα πεσουν τα εσοδα των τζεδων και θα αρχισει το ξεβρακωμα και η ονοματολογια που ολοι μας επιθυμουμε.
Απο εμας εξαρταται. :mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Τρι 08 Ιούν 2010 20:56 »
Φίλε REX διαφωνώ όσον αφορά τα διαρκείας. Με τη λογική αυτή να κόψουμε και το γήπεδο. Παρακολουθώ την ομάδα από 9 χρονών (1974 και μετά) και το γήπεδο δεν  μου το κοψε κανένας Χρηστίδης, κανένας Μήτσης, Γκλίναβος, Κολέμπας, Κούγιας και φυσικά δεν θα μου το κόψει κανένας Χριστοβασίλης.
Ξεκίνησα από πολυκατοικία. Μετά με έπαιρνε ο πατέρας στα διαρκείας στη μικρή σκεπαστή τότε (αρχικά με τέντα, μετά με ελενίτ), συνέχισα στο πέταλο ..παλιά θύρα 7 και όταν άρχισα να πιάνω τα πρώτα μου λεφτά πήγα στη μεγάλη.  Από το 1999 αν θυμάμαι καλά και μετά έχω διαρκείας.
Έχω ξαναγράψει, ότι και μόνο οι φανέλες του ΠΑΣ να είναι στο γήπεδο, εγώ θα είμαι στη κερκίδα. Χαρακτήρισέ με όπως θες: Ρομαντικό, φανατικό, μακάκα..., άρρωστο κλπ!!!!
Όσο αντέχουν τα οικονομικά μου θα έχω τι θέση μου, το διαρκείας μου εκεί στη μεγάλη ανεξάρτητα ποιος διοικεί. Στα 36 αυτά χρόνια έζησα αρκετές χαρές, αλλά πολύ περισσότερες πίκρες. Δεν εντάχτηκα ποτέ σε κανένα σύνδεσμο, όχι γιατί διαφωνώ με τη λειτουργία τους, αλλά γιατί ήθελα να είμαι πάντα ανεξάρτητος. Τι μοναδική εκτός έδρας εκδρομή που ακολούθησα οργανωμένα ήταν στο μπαράζ της Λάρισας στο λεωφορείο αριθμ 134. Πάντα πηγαίνω όποτε μπορώ στα εκτός, με τη παρέα μου, "ανοργάνωτος".
Δεν αντικλέγω με τη λογική σου, ότι τιμωρείς αυτόν που θες με τη μείωση των εσόδων -άρα και της κονόμασς-.
Απλά να θυμίσω ότι έχουν γίνει λαμογιές και λαμογιές ...εκατομυρίων και σε ομάδες με 200 φιλάθλους και με πενιχρά έσοδα από εισιτήρια. Πολλές δε από αυτές τις ομάδες μέχρι και Ευρώπη παίξανε. Για μένα ομάδα=κόσμος=ιστορία.
Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, παρότι άτιτλη και όχι για όσους την διοίκησαν διαχρονικά. Δεν μηδενίζω όμως την προσοφρά κανενός που έχει διοικήσει. Και πολύ περισσότερο δεν θα θελα να ήμουνα στη θέση κανενός από αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος koukouroukou

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 02:03 »
πίσω από τις λέξεις!

δεν είχατε δυνατότητα να εκδώσετε τραπεζικές εγγυητικές επιστολές για το σύνολο της απαιτήσεώς μου - με άλλα λόγια λέει, δε σε καλύπτανε οι τράπεζες

δεν τηρείται δε και τη συμφωνία μας - αυτό δε χρειάζεται ερμηνία!

παρά το ότι εισπράξατε από την ομάδα που εγώ δημιούργησα το ποσόν των 7.500.000 (επτάμιση εκατομμυρίων) ευρώ - επιβεβαιώνει το φετινό τζίρο και τον εκθέτει στον κόσμο που ξέρει οτι τα έξοδα ηταν δυσανάλογα

Επειδή παρακολουθώ καθημερινώς την αποχώρηση αξιόλογων και με υψηλές αμοιβές ποδοσφαιριστών από την «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» και την σύναψη συμφωνιών με αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιριστές και με δανεικούς από άλλες ποδοσφαιρικές εταιρείες.  - δεν τον αφορά άμεσα! Συνεπώς, έχει σκοπό να κερδίσει τον κόσμο και να εκθέσει τον χβ

Επειδή, παρά την παρέλευση δύο ετών, υπάρχει, όπως γνωρίζετε, σημαντικότατο υπόλοιπο για την εξόφληση, το οποίο πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 30/4/2010. - αυτό δεν πέρασε; εκπρόθεσμος είναι;

Επειδή, από την μελέτη που έκανε το δικηγορικό μου γραφείο εις το όνομά σας και στο όνομα της «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», δεν υπάρχει ακίνητη περιουσία που να κατοχυρώνει την απαίτησή μου. - αυτό είναι χοντρό! Ο κ σίγουρα το ήξερε αυτό και δεν περίμενε 2 χρόνια να το μάθει. Εικάζω οτι η σκέψη του ηταν ξαναγυρνάω οτι ώρα θέλω!

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ, όπως εντός 48 ωρών από την λήψη της παρούσης μου παραδώσετε εγγυητική επιστολή Ελληνικής τράπεζας, η οποία να κατοχυρώνει την απαίτησή μου - αφού πριν λέει πως δεν μπορεί να πάρει, γιατί ζητά;

Αποσυνδεδεμένος koukouroukou

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 02:15 »
Επίσης:

rex, ξαναγράψε σε ποιά υποδιεύθυνση υπάγονταν η ομάδα να καταλαβαίνουμε τα πρόβατα πως μας κουμαντάρουν!

dreven, γιατί σου προκαλεί εντύπωση η συνέντευξη στο site της ομάδας;  :P εκεί μπορεί να είναι ελεγχόμενα, οι αρχιφίλαθλοι χάλασαν τις σχέσεις τους με το ραδιοφωνικό σταθμό άρα δε πρέπει να τον ενισχύουμε, ο δημοσιογράφος/εκδότης/φίλαθλος/κριτής και παντογνώστης δκό μας παιδί είναι της γνωστής φαμίλιας της τζαβέλλα, όλα ρόδινα!  :P

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 11:29 »
σιγουρα δε μπορεις να εμπιστευτεις εναν ανωμαλο αλλα και απο την αλλη ,σιγουρα κατι υπαρχει!

το μονο που κραταω και πρεπει ολους να μας ανησυχησει και να μας πονηρεψει πολυ ,ειναι το αστρονομικο ποσο των 7.500.000 !

αυτο το ποσο να ειναι τυχαιο??????

δε νομιζω!!!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 11:51 »
BILLY,
Επειδη συνηθιζω να διαβαζω με προσοχη οσα ολοι μας γραφουμε εδω, εχω να πω οτι σε ο,τι εγραψες παραπανω συμφωνω 100%.
Πρεπει, ομως, νομιζω, να αρχισουμε να αναζητουμε καποιους τροπους αντιδρασης, γιατι οπως ολοι πολυ καλα ξερουμε, εν μερει, τα λαμογια που ρουφανε το αιμα της ομαδας, στηριζονται στην ανοχη μας και εκμεταλευονται την αγαπη μας για την ομαδα.

Ειδικοτερα, ομαδα=κοσμος=ιστορια
Το υπογραφω.
Απλα, νομιζω οτι επειδη ο κοσμος γραφει την ιστορια καλο θα ηταν να ενεργοποιηθουμε με καποιο τροπο. :mono:

koukouroukou,
Υποδιευθυνση τομεα αθλητισμου της Νεας Δημοκρατιας :P
Βεβαια και του Πασοκ να ηταν η υποδιευθυνση δε θα αλλαζε τιποτα  8)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 12:36 »
ο χοντρός φεύγει,ο κοντός (ξανά)έρχεται?...... %-|
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος REX

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 13:38 »
Δεν εφυγε ποτε απο κοντα μας :pashat:
Μαθαν οτι γ...... πλακωσανε και οι γυφτοι
Συνδιοικηση κουγιας-μακης ψωμιαδης ο,τι "καλυτερο"...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #346 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 13:45 »
Θ. Γεωργούλης: «Σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας ο πρόεδρος»!(vid*)       
09.06.10

Καρφιά με πολλούς αποδέκτες εκτόξευσε ο τέως συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε πόστα βοηθού προπονητή, πρώτου προπονητή και σκάουτερ τη φετινή περίοδο, Θύμιος Γεωργούλης, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον SUPER FM 104,3 στους Νίκο Σκούμπο και Θανάση Μυριούνη δεν μάσησε τα λόγια του και από την πρώτη στιγμή έδειξε δύο παραμέτρους ως αιτίες του υποβιβασμού του ΠΑΣ Γιάννινα, που η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν συζητηθεί ιδιαίτερα.
Η πρώτη αφορά την «ομηρία» -όπως την αποκάλεσε- στην οποία βρίσκεται ο κ. Χριστοβασίλης, ο οποίος επηρεάζεται σε πολλές αποφάσεις του από κάποιους ανθρώπους τους οποίους δεν θέλησε να τους κατονομάσει, ενώ από την άλλη τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή στην ομάδα υπήρχε σύγχυση ρόλων με τον Παράσχο, αλλά και απώλεια των «στεγανών» στα αποδυτήρια, που ήταν ζήτημα χρόνου να πάρουν την έκταση που πήραν και να φέρουν τα γνωστά αποτελέσματα.

«Όλοι έχουμε ευθύνες για τον υποβιβασμό, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες, η διοίκηση για τις αποφάσεις της, αλλά υπάρχουν και ευθύνες που δεν φαίνονται. Θα έλεγα ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε καθεστώς ομηρίας. Όποιος είναι κοντά στην ομάδα καταλαβαίνει. Παραπάνω δεν θέλω να πω. Ο κ. Χριστοβασίλης είναι εκλεκτός κύριος, καλός άνθρωπος, αλλά δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ομάδα και στις αποφάσεις. Ο ΠΑΣ ήταν και είναι εδώ και πολλά χρόνια σε καθεστώς περίεργης ομηρίας», είπε χαρακτηριστικά ο τέως συνεργάτης του προέδρου, ενώ συμπλήρωσε: «Παρακολουθώ τον ΠΑΣ από τότε που έπαιζα σαν παίκτης και είμαι φίλαθλος αυτής της ομάδας 30 χρόνια. Είδα όμως και κάποια πράγματα τώρα που ήρθα και κατάλαβα. Είναι σε καθεστώς ομηρίας η ομάδα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Απ' αυτά που βίωσα, αυτή είναι η κεντρική ιδέα του θέματος. Αν θέλουμε η ομάδα να πάει καλά στο μέλλον δεν φτάνει να πάρουμε τις ευθύνες μόνο εμείς και οι παίκτες, θα πρέπει να πάρουν τις ευθύνες κι αυτοί που έχουν σε καθεστώς ομηρίας τον ΠΑΣ. Κάποια πράγματα τα έχω πει στον πρόεδρο. Η γνώμη μου για τον άνθρωπο Χριστοβασίλη είναι η καλύτερη».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «από την ημέρα που άρχισε η προετοιμασία δεν υπήρχε κατάσταση ηρεμία, δεν υπήρχαν στεγανά και υπήρχε και μία σύγχυση στους ρόλους. Ήταν θέμα χρόνου να βγουν όλα αυτά».

Για το διάστημα που ήταν πρώτος προπονητής, είπε: «Δουλέψαμε καλά, είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Δεν κατάλαβα γιατί σταμάτησα μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού. Πιστεύω ότι δεν ήταν απόφαση του προέδρου αυτή. Αν θέλουμε να βρούμε αφορμές βρίσκουμε πολλές όπως αυτή με το επεισόδιο με τον Σικαλιά. Υπήρξε παρέμβαση και δεν ήταν απόφαση Χριστοβασίλη. Βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων. Εγώ όταν έφυγα από την ομάδα ήμασταν ισόβαθμοι με Ηρακλή, Λάρισα και Ξάνθη και ο Λεβαδειακός ήταν 3 βαθμούς πίσω. Οι αριθμοί λένε ότι η προσπάθεια που έγινε μετά από μένα δεν ήταν και τόσο πετυχημένη όπως θέλουν να την παρουσιάσουν κάποιοι». 

Σε ό,τι αφορά το πόστο του ως σκάουτερ, από τις εισηγήσεις του προκύπτει ότι οι Γιάκος, Παπαδόπουλος, Λόλας και Τσάνης είναι έτοιμοι να προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Γιώργο Οικονόμου για τον οποίο πρότεινε να έχει πρωτεύοντα ρόλο στις υποδομές.

http://www.ustream.tv/recorded/7524554
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 15:01 »
Ειναι σοβαρα αυτα που λεει ο Κουγιας στο εξωδικο.
Θελουν απαντηση κι οχι δεν πειραζει... ο Κουγιας τα λεει... αστον να λεει...
Δεν ειναι ετσι.
Σε κανει κυριολεκτικα σκουπιδι στο εξωδικο...
Χρωστας σε πολλους αν κι εβγαλες πολλα, δεν τηρεις συμφωνιες κι εισαι αφερεγγυος, θα δημιουργησω προβλημα στην αδειοδοτηση και θα κοιταξω να κατασχεσω και τα τακτα εσοδα της ομαδας γιατι εσυ δεν εχεις και τιποτα στο ονομα σου...
Βαρια μπηχτη και με πολυ νοημα το τελευταιο.
Κατι  Ψωμιαδηδες, κατι Μπεοι, κατι λαδιαρηδες πολιτικοι, διαπλεκομενοι, δημοσιογραφοι, και παρομοιοι(που εχουν το νου τους... για να εχουν) δεν εχουν περιουσιακα στοιχεια στο ονομα τους, ουτε καν τις επιχειρησεις τους...
Αυτα ολα θελουν ΑΠΑΝΤΗΣΗ κι οχι σιωπη.
Γιατι τι σιωπη θα ειναι αυτη μετα παρα ενοχης ή αδυναμιας;
Που ειναι ο Βητας να απαντησει καταλληλα οπως στην περιπτωση Μιχαλοπουλου, που βγηκε και τα εχωνε για το αδικο που υφισταται η ΠΑΕ και πηγε στα αρμοδια οργανα την υποθεση;
Πουντος να βγει και να ''τρεξει'' και τον Κουγια τωρα;
Εχει δικιο ο Κουγιας σε αυτα που λεει και γι' αυτο τον αφηνεις να τα λεει;
Σου τα λεει χυμα και σε απαξιωνει, σου κανει κι ελεγχο ποιον περνεις και ποιον αποδεσμευεις, σου δειχνει οτι η ομαδα του ανηκει, σου απευθεινεται σα να σε εχει υφισταμενο κι εσυ σιωπας...
Το αποδεχεσαι δλδ;
Και δεν ειναι μονο τα οσα γραφονται στο εξωδικο.
Ειναι κι οσα ακουγονται εξω...
Οτι θελει να παει σε φτηνες λυσεις για παιχτες(κι ας ακουγεται οτι ακουστηκε και περυσι τετοιο καιρο για μεταγραφαρες), βλεποντας και κανοντας δλδ με μικρους και τελειωμενους, οτι ψαχνει και συνεταιρο να μπει στην ΠΑΕ τωρα με την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου(κυκλοφορουν κι ονοματα), οτι αν δει τα δυσκολα θα φυγει...
Παντως τα δυσκολα... με αυτα που εκανε απο τη μια μερια και μ' αυτα που δεν εκανε απο την αλλη... ολη τη χρονια, υπαρχουν ηδη.
Τα διαρκειας δεν περπαταν, υπαρχει και κριση, ο κοσμος τον αμφισβητει και δεν τον εμπιστευεται, αλλαγες σε προσωπα και συμπεριφορες δεν εχει δει, αντιθετως βλεπει τους ιδιους κι ιδιους αμαρτωλους να σουλατσαρουν, να δικαιολογουν τα παντα, να αποσιωπουν τα δυσκολα, να προσπαθουν να πουν πως ολα ειναι ιδανικα...
Να νιβει το ενα χερι τ' αλλο και τα δυο μαζι το προσωπο αναμεσα σε συγκεκριμενους οπαδους-δημοσιογραφους-διοικητικους βλεπει ο κοσμος.
Και βλεπει να βγαινει κι ο Γεωργουλης στο ραδιο και να λεει δεν αποφασιζεις εσυ μα αλλοι κι εισαι ομηρος τους, να βγαινει ο Μπασιουκας ο φροντιστης της ομαδας στην τηλεοραση και να λεει σε ψιριζουν οι απο διπλα... να βγαινει ο Κουγιας να σου ασκει ελεγχο σα σε υπαλληλο του, να σε κανει και σκουπιδι, ειχαν βγει και παιχτες οπως Ζαφειροπουλος, Κοντογουλιδης και ειχαν πει πολλα, ο Παπαχρηστου το ιδο, τα λεγαν και τα λεν ακομα οι φιλαθλοι κι εσυ δεν απαντας σε τιποτα.
Περιμενεις να μην αναδειχτουν, να βοηθησουν κι οι ''γνωστοι'' σ' αυτο, να περασει η μπορα;
Περιμενεις δλδ να σιωπησουν οπως μονιμως κανουν οι πολιτικαντηδες νομαρχοδημαρχοι διοικητικοι, να μη γραψουν πολλοι δημοσιογραφοι ολες τις δυσκοιλιες ειδησεις και παρει εκταση το καθε θεμα, να βγουν και τα φερεφωνα να βγαλουν οσους μιλαν εχτρους, συνομωτες, λαμογια και τρελλους να περασει η καθε δυσκολια;
Αυτο περιμενεις και δεν δινεις απαντηση καμμια σε ολα τα σοβαρα και στραβα;
Να περναει το καθε ζορι και να συνεχιζεις παρεα με τους ''γνωστους'' στο μοτιβο του μαρλμπορο;
Συνεχιζεις το ιδιο βιολι απο την αρχη δλδ ακομα και τωρα;
Τωρα πια, χωρις απαντησεις και ξεκαθαρισμα δεν πας πουθενα, τελειωσαν αυτα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 15:55 »
Όντως. Αν δεν ανταπαντήσει με εξώδικο το λογικό συμπέρασμα είναι ότι η σιωπή κρύβει ενοχή. Ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας (να μην πω σήμερα-αύριο αφού ο Κούγιας είπε κάτι για 48 ώρες) να έχει συντάξει ο κ. Βήτας απάντηση εξώδικο ειδεμή πολλοί φίλαθλοι θα σκεφτούν όπως ο dreven κι όχι αδίκως.

Αποσυνδεδεμένος pantelis1970

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Τετ 09 Ιούν 2010 16:50 »
μερικοι εδω μεσα σαν το derven και τον kukuryku τα ξερετε ολα μπραβο ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ και τι πρεπει να γινει μπραβο. εσεις μονοειστε οι καλοι και ολα σε αυτη την ομάδα ειναι χαλια  Εσεις ομως δεν μιλατε για τηνομαδα μαγκες αλλα για τους bluevayeros. μονο κακα βλεπετε και ψαχνετε να βρειτε καμια δηλωση που να τους κατηγορει για να  σας δωσουμε δικιο. και συ rex λιγο λιγο μας λες να παμε να τους δειρουμε.πηγενετε οσοι θελετε. εγω θα παρω και διαρκειας και χρονια στους ταυρους ημουν και ποτε δεν ασχοληθηκα με αλλους οπαδους.εχετε καταντησει γραφικοι αλλο θεμα δεν εχετε τα προσωπικα σας εδω τα βγαζετε. ελεος. ακομα και με τον κουγια θα γινετε κολητοι για να την πειτε στον χριστοβασιλη. ενα καλο δεν βρισκετε δεν μπορει ολα να εινα λαθος δεν μπορει εσεις μονο να εχετε δικιο.εγω δεν συμπαθω τον αρχιεπισκοπο γιατι μου την σπαει και η φατσα του αλλα εσεις ειστε χειροτεροι. τα ιδια που κατηγορειτε κανετε υποδειξεις και τιποτε αλλο και ειμαι σαραντα χρονων ανθρωπος και ξερω τι λεω δεν με πειθετε ότι και να λετε πλεον και δεν ειμαι ο μονος